– V TEM TEDNU IZREDEN PORAST INTENZIVNIH ENERGIJ – MOJSTRICA HILARION

objavljeno 31.1.2011

hilarion

Sporočilo vstale mojstrice HILARION, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff,  dne 30.1.2011

Ljubljeni delavci za svetlobo,

ta teden (od 30. do 6. februarja 2011) bo eden, ki bo napolnjen z izredno intenzivnimi energijami, ki bodo polnile vaš sistem. Čutili boste vibracije v vaših ušesih in zaznavali “ščemeče” senzacije/občutke v vaših kronskih čakrah, ko boste šli skozi vaše dnevno življenje. Vi bi se lahko počutili utrujene in bi v tem obdobju potrebovali pogosto čas za dremež. Mnogo kalibracij se dogaja sedaj in vsak od vas se uravnava v nove in višje frekvence svetlobe.

Lažje se boste prilagoditi, če boste vsak dan prakticirali dviganje vaših vibracijskih frekvenc z namenskim uravnavanjem z vašo veliko JAZ SEM prisotnostjo in če si boste vsak dan postavili namen, da boste uravnani z časovno linijo vstajenja. Če je mogoče, pojdite na sprehode na svež zrak, z živahnimi koraki, ker vam bo to pomagalo čistiti vaše energijske meridiane in vzdrževalo skoznje nemoten pretok energije. Pijte veliko količino pristne čiste vode in jo blagoslovite preden jo spijete.

Napravite vsak dan sveto uravnavo z vsemi višjimi aspekti sebe. Namenite se, da boste obvladovali vaš razum, čustva, misli, besede, občutke in dejanja. BODITE, kar si želite biti, in verjemite, da se bo to manifestiralo znotraj vas z milino, lahkoto, varno in z zaščito. Vi bi lahko doživljali neudobne občutke v katerikoli od vaših čaker. To pomeni, da se tam dogaja veliko čiščenje in v veliko pomoč vam bo v teh časih, če boste zaprosili vaš osebi angelski tim, če vam pomaga odpustiti vse blokade v vašem čakra sistemu.

Mnogo aktivnosti se dogaja v energetskih poljih vsakega človeka v tem času. Tisti od vas, ki ste postali občutljivi na gibanje energije skozi vaše fizične nosilce, boste razločno čutili to aktivnost. Zapomnite se, da je vse dobro in da niste nikoli sami. Predajte zadevo vaši veliki JAZ SEM prisotnosti in božanskemu načrtu za vaše življenje, vašo usodo. Opustite vse strahove in dvome in se uglasite z vibracijsko emanacijo/izžarevanjem vaše srčne čakre. Vaše srce je najbolj direktna metoda za uravnavo z višjimi kraljestvi svetlobe in vsakodnevno  prakticiranje občutenja tega pulziranja,  bo bolj odprlo ta center  in odstranilo vse pregrade, ki so bile zgrajene prej  v vašem življenju.

Vse se sedaj odpira. Vi boste začeli dobivati direktno vodenje od vašega tima vodnikov. Vprašajte katerokoli vprašanje in izrecite katerokoli skrb, ki jo morda imate, ter sedate ali ležite v tišini, da prejmete odgovor.

Vsak od vas je premeteno nabrušen instrument, ki omogoča vašemu telesu, da prenese te energije v Zemljo in izžareva to ven v velikih koncentričnih krogih do vseh tistih v vašem polju. Vi ste zelo potrebni in željni v vašem sedanjem območju bivanja  na Zemlji. Vaša svetloba vam pomaga zasidrati svetlobo  in uravnotežiti katerikoli kaos, ki nastane iz notranjosti Zemlje, in preobraziti te energije v uravnoteženo popolnost.

Svet je boljši prostor, ker ste vi tukaj. Vedno se spominjajte tega, ko greste skozi vaša dnevna življenja. Vi ste pomembni! Vsak od vas je pomemben za vaš celoten božanski načrt vstajenja Zemlje in vsakogar ter vsega na Zemlji in znotraj Zemlje. Svetite svojo luč, izžarevate svojo svetlobo, bodite Luč. Imejte vero v najvišji izid za najvišje dobro vseh in to bo tako!

Pozdravljeni do prihodnjič!

JAZ SEM Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff

marlene_swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

V slovenščino prevedla:  Marija Batista

Dodajam še nekaj prevodov invokacij in afirmacij iz knjige   »The Golden Promise«  Ronne Herman (www.Ronnastar.com)

–         Božanska JAZ SEM prisotnost, JAZ kličem dol kristalni steber svetlobe, da me obda in zaobjame ter zasidra v središče Zemlje. Hvala!

–         Moj višji Jaz, jaz te prosim, da deluješ kot moja sveta priča, opazuješ, vodiš in usmerjaš vse moje aktivnosti dneva in mi na ta način pomagaš živeti v integriteti, spoštovanju in z namenom, da bodo vse moje aktivnosti in delovanje v najvišje dobro vseh.

–         JAZ SEM, toda en združen razum.  Moj podzavestni razum, zavestni razum in super-zavestni razum so v popolni harmoniji in uravnavi pod vodenjem moje JAZ SEM prisotnosti.

Marija Batista

Comments are closed.