– Močne in intenzivne energije rušijo stare strukture in paradigme – Mojstrica Hilarion

hilarion21

Sporočili vnebovzete mojstrice HILARION, kanalizirani skozi Marlene Swetlishoff, dne 20.6.2010 in dne 27.6.2010

SPOROČILO Z DNE  20.6.2010

Ljubi delavci za svetlobo,

Ko gredo dnevi mimo, vedite da ste uspešno prešli naslednji korak na vašem potovanju v vstajenje in da sedaj polnite vaša fizična, mentalna, čustvena in eterična telesa z večjo svetlobo. Ko se to dogaja, to vpliva zlasti  na  vaša fizična telesa in čustva, in to terja svoj davek v vaših  energetskih poljih. Ko se to dogaja, si vzemite čas za počitek in bodite dobri do sebe. Poskusite uravnati vaše miselne procese in držite misli tako nevtralne, kot je mogoče, ker v trenutku, ko se zaposlite z mislimi nižjih vibracij, to neizprosno začne vleči vaše osredotočenje na te nižje ravni in drame, ki se dogajajo okoli vas. Obdajte se pogosto skozi dan in preden greste spat s čisto belo svetlobo. Vse, kar je treba narediti je, da postavite ta namen in to se zgodi.

.

Ta teden je eden najbolj pomembnih, ko  se bo več velikih kristalov v notranjosti Zemlje, ki so ležali speči tisočletja,  ponovno aktiviralo. Zgodile se bodo nebeške uravnave velike važnosti in pomembnosti in atmosfero Zemlje bodo začele preplavljati celo  večje, bolj močne in intenzivne energije, kot prej. Te močne energije bodo prinesle veliko čiščenje in privedle osebno in svetovno karmo na površje  v življenja vseh. Vi, delavci za svetlobo, ste se že pripravili, da boste na čelu tega gibanja in mnogi od vas ste sedaj pripravljeni, da se premaknete v naslednjo fazo integracije z vašim svetlobnim telesom, vašim kristusovim Jaz.

To bo zelo zanimiv in silen čas za vse na Zemlji in, zares,  Zemljo samo. Vaša svetloba, vsakodnevni nameni, obračanje na višje sile svetlobe vam bo zelo pomagalo v teh časih pred vami. Ko se bodo vsake osebe dotaknile te velike in mogočne energije, bo to vpeljalo transformacije na vseh ravneh. Veliko je odvisno od ravni zavedanja vsakega prejemnika teh energij, ker večje, ko je zavedanje, kaj se dogaja, večje ravnotežje se vzdržuje. Zberite se v skupine, da združite vašo svetlobo v velik krog svetlobe in pošljite ljubezen v to polje tako, da se, z namenom, ta dotakne vsakega in vseh src na Zemlji.

Ljubezen je najbolj močna in mogočna sila v obstoju. Nič se ne more upreti njeni transformacijski zmožnosti, ker srce, ki se ga enkrat dotakne ljubezen, je za vedno transformirano. To bo za vse vas izzivalno, ker, ko se energija ljubezni enkrat dotakne vsakega srca, vse kar ni v resonanci s to veliko močjo, začne odhajati iz vašega bitja in vi boste občutili strah, stres, napetost in ekstremno utrujenost v prihajajočih dneh.

Držite se čvrsto svoje poti in ves čas opominjajte sebe, da STE svetloba in da vi služite svetlobi. Pojdite spat, ko vas pomanjkanje spanja, in prisluhnete prišepetavanju vašega  telesa. Pijte obilo vode vsak dan in najdite si čas, da se usedete ali hodite v naravi, ker vam bo to pomagalo prizemljiti te energije v kristalno jedro in ohranjalo vas in Zemljo v ravnotežju.

Ne pozabite nas klicati. Mi so vedno pripravljeni, da vam pomagamo pri vaših potrebah.

Pozdrav do prihodnjič!

JAZ  SEM Hilarion

©2010 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim. Prosim, če to delajte ob upoštevanju naslednjih navodil: Vključite avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: Tedenska sporočila od Hilarion*  Angelski dragulji svetlobnih sporočil*  Za podrobnost prijave pojdite na:  http://www.therainbowscribe.com*

Veliko svetlobe, ljubezni in mavričen pozdrav

Marlene

SPOROČILO Z DNE  27.6.2010

Dobrodošli ponovno, ljubljeni delavci za svetlobo,

Ti časi, v katerih živite, so najbolj izzivajoči in razveseljujoči, kot  jih je človeštvo sploh kdaj doživljalo. Ti časi so napolnjeni z razpadanjem  starih struktur in paradigm/vzorcev vse okoli vas v istem času. Razvijajo se nove poti življenja in bivanja. To je resnično čudovit čas biti prisoten v fizičnem telesu, ko se te spremembe dogajajo, in je vsak od vas aktiven udeleženec v njih. Dobro izvršeno, ljubljeni! Mnogi od vas zapuščate za sabo stare vzorce in privzemate nove poti, poti suverenosti in osebne moči, poti miru, ljubeče prijaznosti, sočutja za vse – ker kako bi lahko bilo to drugače, ker, ko strmite v oči svoje sestre ali brata, vidite njihovo božanskost, ki odseva iz njih.

V naslednjem mesecu približno se bodo še dogajale velike spremembe znotraj umov in src človeštva in dogajala se bodo velika razodetja v zavesti in razumevanju vsakega posameznika. Mnogo se bo spremenilo, ko se to zgodi, ker so na delu sile ljubezni in ne obstaja večja moč. Veliko stvari, ki so bile skrite, bo prišlo na svetlobo in razumi človeštva bodo doživljali šok in strah, ko bo to prišlo naprej. Vedite, da je vsak od vas pripravljen, da prevzame svoje mesto, ko se bo to pripetilo in da ste bili postavljeni na natančno pravo mesto, da boste v največjo korist za Zemljo in vsemu na njej. Vaša svetloba je sijoč svetilnik in vsak od vas nosi večjo vlogo v božanskem načrtu, kot si lahko predstavljate v tem času. Vaša svetloba preobraža in transformira ter stabilizira vse znotraj območja vašega doma stotine milj okoli vas. To pomeni, kako močni vi ste!

Pojdite skozi te čase in se spominjajte svetlobe, kar vi ste, ter dnevno afirmirajte/zatrjujte, da ste svetloba. Svetloba je potrebna sedaj. Ko se kozmične sile zlivajo  dol v atmosfero Zemlje, bo to na vse vplivalo na način, ki je v nadaljevanju s potjo, ki si jo je vsak od vas izbral, da bo hodil po njej v teh spreminjajočih časih. Pojdite od okovov, iluzij in iger, ki se še odigravajo okoli vas. Mi razumemo, da je to zelo težko narediti, ko je to vaš lastni ljubljeni, kateri je v sredini tega, vendar morate trdno držati svetlobo in vašo veliko vero v svetlobo Boga, ki nikoli ne razočara in ne omahuje. Kličite  po silah svetlobe, ki vas obkrožajo in verjemite, da je vse, kot  bi moralo biti.

Vsak dan si vzemite čas za afirmiranje življenja, kot si ga predstavljate zase in vaše ljubljene, in držite se trdno te vizije. V sredini kaosa, vas bodo skozenj videle vaše vizije. Vi ste naše skupine sprednje linije, vi ste tisti, ki ste držali svetlobo trdno na Zemlji, celo, ko ste bili zelo preizkušeni. Dragi, mi vemo, da ste bili, in da to ne zgleda pošteno za tiste, ki ste tako dobri, tako prijazni, tako ljubeči, da se vas vpraša, da nosite tako velika bremena. Vedite, da bo tudi to minilo in boste videli svetlobo novega dne na vašem planetu in življenje, kot ste ga poznali, bo za vedno spremenjeno na bolje in vse, kar ste se tako zasluženo želeli znotraj vaših src, se bo pripetilo. Začeli boste razumeti, da ni vse, kot to zgleda, in v vaše zavedanje bo začela prihajati celovitejša slika vaših tekočih doživljanj.

Najbolj pomembna stvar, ki se jo zapomnite je, da vas  iz višjih kraljestev neizmerno ljubimo in da dejansko niste nikoli sami. Napišite si afirmacije, ki vam bodo dajale moč in jih ves čas jih stalno ponavljajte. Držite se občutkov veselja in dobrega počutja razburljivega pričakovanja, ker se bo nova era kmalu pripetila. Vi lahko napravite to, ljubljena srca, vi lahko in boste storili to, ker nosite največjo ljubezen, ki jo je svet kdaj videl znotraj vaših bitij ter ko se boste spomnili, kdo in kaj ste, bo blagoslov, ki ga nosite tistim okoli vas postal očiten in nič več ne boste neopazni posamezniki zaradi svetlobe, ki ste jo nosili. To je bilo nujno, da se zaščiti vas vse, in vse, kar ste morali preživeti in prenesti je bilo za večji namen. Vi ste sedaj v domači razsežnosti vašega potovanja. Kmalu se bo veliko več vaših bratov in sester prebudilo in vam pridružilo v tem velikem delu. Morda bodo med njimi celo člani vaše ljubljene družine. Zberite pogum in nadaljujte s tem, kar delate!

Pozdravljeni  do naslednjega tedna!

JAZ SEM  Hilarion

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim. Prosim, če to delajte ob upoštevanju naslednjih navodil: Vključite avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: Tedenska sporočila od Hilarion*  Angelski dragulji svetlobnih sporočil*  Za podrobnost prijave pojdite na:  http://www.therainbowscribe.com*

Veliko svetlobe, ljubezni in mavričen pozdrav

Marlene

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.