Lana Praner – povezave

———————— 23.12.2012 – Lana Praner – ZLATA ENERGIJA – Hotel Ribno 15.12.2012

lana

.

ZLATA ENERGIJA – prvi del

Lana, Hotel Ribno, 16.12.2012

Samo še malo prosim.

Takole.  Postopoma bomo lahko nekako pričeli.

Lepo, lepo pozdravljeni. Vidim, da trema je kar na vrhuncu. Morda tudi pri nas je majčkeno vznemirjenosti, vendar zaradi drugačnih reči ali pa zaradi tistih, ki jih je potrebno odstraniti in premakniti, da nam morda ne padejo v kakšne nezavesti ali kaj podobnega. Tako, da trema je v nižini res na vrhuncu.

Drugače pa, res, lepo in toplo, toplo pozdravljeni.

Danes sem Jaz Tisti, ki bom nekako vodil to druženje ali pa to sodelovanje in sem pravzaprav Tisti, ki sem nekako povezujoči danes z Nebom, z Zemljo, Nadzemljem in deloma vsekakor tudi s Tistimi, ki so majčkeno nižji. Vendar, ne tako, da bodo oni sodelovali z nami, vendar bodo le poslušali v globočinah zato, da bodo nekako tudi ozaveščeni ali pa opaženi. Tako, da, ker je tukaj danes celota vsegá, lepo pozdravljeni, res vsemu in od vsakogar lep in srčen pozdrav.

Jaz pa sem takozvani Oče Vnebovzetovstva, ki je ta trenutek povezan tudi z vsemi štirimi sinovi, ki so Tisti, ki mi pomagajo dejansko prevajati in prenašati določene energije, tako Zgoraj kot tudi Spodaj.

Občasno bom sodeloval predvsem in se povezoval le preko baze Jezusa Kristusa Križanega ali nekako mlajšega sina, ki je Tisti, ki mi bo nekako pomagal v določeni tematiki. Vendar, ne tako pomagal kot to, da mu bom dal častno mesto oziroma prostor, da bom v določenih delih pravzaprav vodil čisto sam.

Tako, da, majčkeno se bomo menjavali, vendar upam, da bo vse to nekako tekoče potekalo, tako kot je nekako predhodno tudi pripravljeno.

V ozadju je vse odprto, vse razprto. Danes imamo res Nebesni kanal čisto razprt. Ta trenutek poteka čas darovanja za vse vas, za vse tiste, ki ste nekako nocoj pri nas in v temu lepemu jutru ali dopoldnevu pri vas, čeprav majčkeno deževnemu, ste nekako ta trenutek izbrani in darovani. Daruje se vam pravzaprav posebna energija ali daritev ali zmes, ki jo boste dobili le tisti, ki ste danes tukaj prisotni.

To je pravzaprav najvišja frekvenca daritve, ki jo lahko dosežete po materiji Zemlje in ki vam bo dejansko pomagala nekako razpihati morda določene zastirke. Vendar je višja kot Zlata energija, višja kot Kristalna energija in je pravzaprav čisto Moja energija.

Tako, da Jaz sem za današnji dan pripravil posebne daritve, ker je tudi čas, ki ga, v katerega vstopamo oziroma, ki ga zasegamo, pravzaprav poseben čas. Smo v nekakšnemu zaključnemu obdobju tako koledarskega leta, ki ga imate pred seboj kot tudi leta oziroma več tisočletnega obdobja, tako, da tematika, upam, da bo sila zanimiva, sila pestra, vendar bo razpihala in podarjevala določena razkritja.

Zlata doba, v katero vstopate oziroma vstopamo vsi skupaj z vami, bo res blažena doba, predvsem za nas, ki bomo končno nekako prešli in nekako dospeli tudi vas. Kar pomeni, da v temu obdobju, v kateremu se sedajle, ta trenutek in sedaj, tudi nahajate, je pravzaprav zaključek večtisočletnega, preko 4.892 let trajajoče dobe, ki se v temu času pravzaprav zaključuje.

12. 12. 2012

In nekako pred dnevi, točno 12. 12., kot ga pri vas nekako opevate, 2012, je bila pravzaprav doba odprtja in gledanja. Zato morda nekateri čutite določene premike. Vendar, to se ne dela na posamezniku. To se odpira celotno vesoljstvo, celotno stvarstvo, tako zemeljskega časa kot tudi časa izven tega dojemanja ali dometa.

Upam, da bom v prevodu ves čas nekako obiral in sprejemal prave izraze. Tako, da, morda, če kakšen domači, preprosti izraz, mi, prosim, oprostite.

Namreč, prevajamo iz 4.802 različna svetovna ozvezdna jezika, iz različnih ozvezdij, tako kompaktnih kot različnih ali vseh svetov, ki obstajajo, smo danes nekako povezani in smo se sproti dogovarjali, v katere jezike bomo praktično nekako združevali več ozvezdij. Tako, da, končna opcija je pravzaprav res kar majčkeno osupljiva. Tako, da tudi pri meni nekako vlada majčkena napetost ali nemir, ker pravzaprav vidim vse, kar je tukaj v popolni globini odprtega.

Namreč, 12. 12. smo skupaj z vami vstopili v združevalno dobo. V dobo združevanja in večtisočletnega, nekakšnega, dobesedno klanja, da smo se nekako pretočili ali prešli do točke, stičišča, od koder boste znova lahko iz nič ali iz preporoda znova vstopili ali se vrnili k bistvu ali k jedru, ki ste ga imeli, ohranili in ga pravzaprav več tisočletij pravzaprav tudi gradili.

12. 12., ki je pravzaprav tako poseben čas, je pravzaprav čas odprtja, kjer so se kanali vseh ozvezdij medsebojno nekako združevali in odprl se je pravzaprav svetovni kanal, kjer se začetek ali jedro ali čisti začetni delček povezuje s končnim delčkom vsegá, kar je danes tukaj zbranega. Prav z vami vsemi, ki ste živi, gibljivi in v tej Stvarnikovi nekako kreaciji tudi ustvarjeni.

Tako, da bodite ponosni, da ste nekako večtisočletno dobo nekako prestopili. Vendar nihče do tega časa ni upal verovati ali biti nekako prepričan v to, da boste obstali, da boste sebe nadgradili, predvsem pa zbudili. Duhovnost je tista, ki je pripeljala do neke točke, stičišča, da ste svoje napovedi pričeli tudi uresničevati in nekako združevati sebi v prid.

V temu dnevu, ki je bil tako zelo opevan marsikje in marsikdaj, morda tudi napačno tolmačen, vam Jaz nekako razodevam, kaj se pravzaprav godi.

V temu času so se združila kot nekakšna, kako naj izrazim, naj uporabim izraz?, nekakšne cevi ali nulte točke vsake zmesi. Se pravi, tudi vaš planet ima nulto točko kot tudi naš planet, kot vsako bistvo, jedro vsegá ima nulto točko in te nulte točke se medsebojno pokrivajo in združujejo v en mogočni kanal, ki se na več tisočletij odpira in razpira.

To pomeni, da v temu obdobju tega dneva ali tega časa, se pravi, se je nekako združevalo vse. Vse, kar obstaja. Vse, kar je kdajkoli stalo in obstalo. Vse, kar je kdajkoli živo živelo. Se pravi, vse, kar je bilo, dihalo, mislilo ali pa le oddajalo frekvenco gibanja, se je povezovalo v temu toku tega služenja. Tako Zgoraj kot tudi Spodaj.

To pomeni, spodaj so vaša trupla. So vsa tista bitja, ki so nekoč bila z vami gibljiva, živa in so se nekako premikali, gibali skupaj z vami. V novih rojstvih ste za seboj puščali določene spomine, določena telesa, ali ste prehitro odhajali v rojstva ali ste bili na dveh delih porojeni ali marsikaj drugega. Se pravi, delčki, skorajda od vsakogar, obstajajo v pod nultni točki zemeljske globine ali globočine, kot jo imenujemo mi, čisto sami.

V temu času, se pravi, se je pričelo odpirati celotno ozvezdje, kar pomeni, da se človek v popolnosti odpre.

Si predstavljate?

Imate človeka. Okoli človeka ali telesne energije je pravzaprav gibljivo polje in v sredini je pravzaprav nekakšno nulto področje, kjer se Nebo in Zemlja združujeta. Imate v spodnjemu delu spomine, zapise ali delčke, se pravi, tistih bitij, ki so nekoč z vami obstajali. To prihaja ali ostaja pod nižjo frekvenco ali pod zemeljskim obličjem.

V temu dnevu, 12. 12. proti večernemu času se je pravzaprav podzemlje pričelo združevati z nadzemljem, kar pomeni, da energije, ki so bile vladajoče lahko določen čas, določen trenutek ali moment, se pravi, so prišle in se mešale in se mešajo in se bodo še nekaj časa mešale z najboljšimi od najboljšimi oziroma s celoto vsegá.

Kar pomeni, bolj preprosto opevano, vse, kar je bilo do sedaj združeno Zgoraj in strogo ločeno Spodaj, je v temu času, ko se nulta točka poveže, se pravi, ko nastane navidezna cev ali prehod ali predor, združuje in meša vse. Kar pomeni, da tako, kot imate spodaj v telesni strukturi, se pomeša z zgornjim delom.

In ne le to!

Ko pride do te rotacije ali do tega gibanja, se k vam in do vas pomešajo in prihajajo vsa živa energetska tinktura, delčki, trenutki določenih zaostalih energij, ki morda živijo v drugih ljudeh, ki nekako skrbijo za to, da se določena karma k vam pripeti ali zgodi, se pravi, vse to prihaja do vas.

Zato morda čutite veliko napetost, dragi moji.

To je nekaj, kar vas pravzaprav bremeni, plaši ali nekako straši.

Ne bojte se tegá!

To je proces, ki ga vedno in redno dosegate, ko izpuščate ali zapuščate takozvano fizično telo, ki ga imate tukaj in sedaj.

Prehitevate v času in ste trenutno v predčasju, kar pomeni, da sedaj se nekako vse skupaj meša in usklajuje. In v nekaj naslednjih dnevih se bo pravzaprav polje gosto ločevalo. Vendar, ne več zgoraj ali spodaj, vendar levo ali desno.

Se pravi, na eno stran, na srčno stran bo vedno pripeta srčna energija oziroma vse, kar je bilo skozi vaša različna živa življenja ali vstajenja najboljšega od najboljšega. To niso zapisi le tistih dobrih del. Znotraj vsegá so pravzaprav vaše čiste misli, preden izgovorite – kaj pomislite, kaj začutite, kaj radujete, na kakšen način sebe razdajate? Kolikokrat ljubeče pomislite, da je nekaj lepega? Kolikokrat se nečesa dotaknete tako v mislih kot v dejanjih? Kolikokrat ste morda opazili rastline, poskrbeli za najmanjša živa bitja? Morda tudi za kakšen mrčes, ki vam je tako zelo neljubi. Vsaj mi poznamo eno, ki ga dejansko ne ljubi.

Se pravi, vse to se ločuje na levo stran vašega telesa, kjer je srčna stran.

Na desno stran pa boste imeli pravzaprav polje ali področje, ki je pravzaprav neuporabno, neizživeto oziroma kratkomalo opevano, slabo polje.

In potem v nekemu dnevu, se pravi, nekako istočasno, isti moment se bo pričelo tehtati celotno polje zemeljskega stvarstva, kar pomeni, da se bo pričelo tehtati in gibati. Nekateri pravzaprav že čutite vrtinčenje. To je predpriprava, kjer se pravzaprav prične v telesu čutiti gibanje ali vrtinčasta enota, ki nekako pretehta ali na levo ali na desno stran.

Bodite pozorni!

Le ena stran je najlepša ali najmočnejša. Lahko je to leva ali desna.

Če bo desna prevladala in bila dominantna, pomeni, da boste imeli možnost še enkrat do dvakrat ponovičnega vrtinčenja.

Se pravi, znova se bo vse skupaj združevalo in od drugod, pazite moji dragi, se bo podarjevalo. Takrat bodo na površje prišle daritve, ki bodo polje, ki bo morda slabo, ojačale iz Nebesnih strani in ga poskušale kar se dá vzdigniti, da iz tistega najslabšega se raztopi ali razkroji v takšni meri energija ali smeti, smeti, odpadki ali drobci, da iz njih nastane toliko dobrega, da se tehtnica pretehta na srčno stran.

Če tudi po takšnemu tehtanju ne boste dosegli stopnjo srčnosti, kar jih bo kar nekaj, vidimo že sedaj, mnogi ali skorajda vsi tisti, ki prihajamo od Zgoraj, se pravi, smo se odločali, da bomo v teh naslednjih dneh množično obhajali ljudi, ki so kakorkoli, s komerkoli povezani, ki je kdajkoli prišel v stik z nami.

Bodite pozorni!

Le en obisk pri nas, ki je bil v predhodnih letih ali desetletju, ni pomembno, pomembno je, da je ena oseba dobila, ki je morda krvno vezana, eno samo daritev od nas, se pravi, bomo poskušali podariti toliko energije, ki bo Zlata energija, višje ne smemo iti, se pravi, to je najvišja frekvenca, ki jo zemeljsko telo nekako zmore na samemu začetku še nekako sprejemati, da pretehtamo tehtnico na dobro stran.

Tako, da vsi tisti, ki ste bili kakorkoli, kdajkoli vezani, se pravi, vsi tisti, ki so z vami povezani, se pravi, bodo dobili določene daritve, vendar le takrat, ko se bo videlo, da se vleče ali tehta na slabo stran.

Vse to tehtanje se bo nekako usklajevalo proti koncu 20-tega v temu mesecu.

Bodite pozorni!

Tisti, ki bodo nekako na koncu koncev vsekakor pretehtali na slabo stran, jih je, žal, kar nekaj, se pravi, ne bo še vsega konec. Vendar bo slabo prešlo in prišlo nad njih. Dobro bo šlo pod njih, vendar speče polje bo pravzaprav shranjeno v notranjosti. To pomeni, da od dobrega ne bodo zmogli pobirati nič ali ničesar, vendar, svojo energijo boste prvič v obstoju zemeljskega duhá imeli shranjeno v materiji vsakogar.

Zato bo prišlo do združevanja, tako Zgoraj kot tudi Spodaj, kot tudi shrambe, kot tudi telesa. Zato se bo vibracija telesne energije spremenila. Bolj boste zaznavni, bolj boste čutni, bolj boste vidni, bolj boste slušni, ne glede na to, kaj in koliko delate v smeri duhovnosti.

To ni toliko pomembno, kot pomembna je srčna energija!

Pazite tisti, ki boste nekako v samemu tehtanju presegli na srčno stran, se bo slaba energija pričela taliti z daritvami, ki bodo nekaterim pomagale, da bodo šle navzgor, bodo vas razbremenjevale. Kar pomeni, da toliko kot boste dobili vsi enakopravno, se pravi, se bo nekaj izničevalo. Tisto nekaj malega, kar pa bo ostalo, pa bo šlo nekako v grleno čakro oziroma v grleni prehod ali v grleno energijo, vendar le zato, le zato, da se bo čim hitreje to polje izpraznilo za vas. To pomeni, da skozi to boste ves čas čutili nekaj starega, a hkrati vam bo to kot nekako usmeritev za to, da boste šli v prave in v čiste smeri.

Obdobje od 21. 12. 2012 do 27.12.2012

Bodite pozorni!

V temu spektru tega časa, se 20-tega, od 20. do 22. v grobem konča sestavljanje. 21. 12., kot ga imate tako sladko opevanega, je pravzaprav obdobje končnega zapiranja. Takrat se bodo niti popolnoma zlile in združile za vse dobre.

Vsi tisti, ki bodo dosegli stopnjo dobrega, se pravi, srčnega, se bodo spojili s to cevjo.

Ta cev je pravzaprav navidezno 21-tega popolnoma ravna linija, kjer se povezuje vse, celota vsega, kar obstaja in ostaja. Od zunanjosti proti notranjosti. Od zgoraj proti spodaj. Od nevidnega k vidnemu. Od gibljivega, k, žal, trdno kompaktnega kot je vaše telo. In še marsikaj drugega.

Tisti se boste pripeli na cev. Vendar, to spajanje ne bo končano 21-tega, vendar še nekaj naslednjih dni, kjer se bodo nekatere duše, se pravi, tiste, ki so v zunanjosti ali v ozvezdju, nekako radostne, delajo, sodelujejo in nimajo fizične materije, imajo tri dni in tri noči prostega pretoka, da se nekako približajo vam.

Bodite pozorni!

Tisti, ki se boste pripeli, boste množično obhajani. Vendar, zakaj?

Deleži, ki bodo nekako se gibali okoli Zemlje, bodo prihajali blizu grlene čakre in iz vas sesali ali pobirali tisto, kar je za vas najslabšega ali neuporabnega. Njim pa bo to pravzaprav čast, ker bo spremenjena zapisna koda. Ker skozi vas, ki ste bili veliko boljši kot kadarkoli tisti, ki so prešli oziroma bodo prišli po to, se pravi, jim boste skozi to podarili vi in ne mi, milosti, takozvane Božje ali svoje lastne usode, ki jo vi ne boste več potrebovali.

S tem bodo oni, skozi te zapise teh energij, postali boljši in dobili občutek, kako biti boljši in se bodo skozi to pričeli nekako višje vibrirati oziroma ozaveščati, kaj so pravzaprav naredili slabo ali narobe.

Tako, da boste vi tisti, ki boste milostni in jim boste na nekakšni energiji oddajali tisto, kjer se bo potem sharmoniziralo različno polje. In, ko bodo oni dosegli okoli 27-tega zaključno fazo te rasti, se ta energija, ki je pravzaprav kompaktno negibljiva, navidezno negibljiva ali celota, pričela postopoma gibati.

In pazite to!

Prišli boste v nekakšno polje gibajočega se tira. Nastala bo spirala.  In čutili boste spiralo. Pričela se bo združevati in gibati. In vsa galaksija, ki je bila v kompaktni gmoti negibajočega, bo postala tako hitreje gibajoča in nekako kompaktna, drugače grajena.

Poskušam opevati zelo preprosto, tako, da me boste razumeli tudi tisti, ki morda nimate takšne širine ali tisti, ki nekako niste kaj veliko podučeni v različnih branjih, se pravi, da boste razumeli, kaj se bo dogajalo na celotni zemeljski obli.

In ta energija bo pravzaprav spirala. In ta spirala se bo pričela tako sunkovito vrtinčiti, da se bo premikala. Se pravi, kot bi imela trden začetek. Okoli nje, se pravi, se prične gibati energija in ko gre dovolj visoko, takozvano visoko, se prične nagibati. Še vedno se vrtinči in potem pobira in v sebe, pravzaprav kot nekako, niansira ali obkroži.

Tako boste dobili dodatno varovalo oziroma zatič. In, kot iz vsegá, kar je razpršenega, bo postalo enostno ene celote.

Pazite to!

Takrat ne boste več imeli občutka shrambe drugje. To poznate!

Shrambo ima vsako živo bitje, ne le vi, čisto sami.

Shramba tistega najboljšega se bo pričela zlivati z vami, tako, da ne prestrašite se, ko boste začutili spremembe v svojemu jedru telesa, ko boste občasno kar govorili in usmerili, povedali kar čutite, ne da bi razmišljali.

Se pravi, bo ta višja energija, ki je vaša ali ste vi sami iz davninskega dela, ki ste ga shranili in ga niste v zemeljski čas povlekli, da bi se obnovil.

Se pravi, najboljše od najboljšega boste dobili prav v središče od popkovine, se pravi, tik ob pranski energiji. Pranska energija bo tista, ki bo to vašo shrambo, takozvano najboljšo energijo posesala nad sebe, pod sebe ali v sebe. In na ta način jo bo zavila ali zakrila.

Bodite pozorni!

Vsi tisti, ki ste ali so kdajkoli imeli prebujeno pransko energijo, se pravi, se bo pranski duh zlival s to energijo. Imeli boste občutek, da zgornji pol sodeluje z vami.

Vendar, poskušajte se opazovati!

To niso angelska bitja. To niso vilinska bitja.

To ste vi sami in ste nekako postavljeni točno od popkovine oziroma od vašega fizičnega popka, dva prsta v globino materije, do nekako žličkastega predela. Zven, zvok, glas, vodstvo bo prihajalo iz tega dela in boste vi, čisto sami, da boste vedeli, kaj se z vami godi.

Nekateri se bodo prestrašili, ker ne boste ali ne bodo vedeli, kaj se z njimi godi. Tudi rastline in živali bodo šle skozi enaki proces.

In nekako 27-tega v temu mesecu se to spajanje tudi zaključi.

Vendar pazite! Pazite! Pazite! Pazite!

Vsi tisti, ki ne bodo dosegli stopnje dobrega pola in bo prevladovalo slabo polje, se bodo v naslednjih devetih mesecih ali morda šestih mesecih, soočali z najtežjimi momenti svojega časa. Šli bodo in vstopili bodo v svojo usodo in ne le karmo. Kar pomeni, da vse, kar so naredili v temu življenju slabega, se bodo, se boste ali se bo nekako pričelo to soočenje in izživetje. To je najbolj pomembno, da se nekako zavedate.

Nekateri boste, žal, nemočno gledali, kaj se godi, vendar, to je celotno spajanje vsegá.

Čez določeno število mesecev, nekateri majčkeno prej, nekateri majčkeno kasneje, glede na njihovo rast ali na vašo rast, se pravi, se bo znova pregledalo, ali ste napredovali ali pa ste morda nazadovali.

Tako, da enkrat, dvakrat, morda celo trikrat bo še priložnost in možnost za preoblikovanje. Vendar, če ne bodo ali ne boste dosegli te stopnje, se pravi, boste v življenju tako močno obteženi, da boste šli v nič kolikšna, ponovna materična rojstva.

Šli boste v telesno strukturo, v svoje lastno vodstvo, v telesno strukturo, v razkroj, v preoblikovanje, kar pomeni, da boste avrične ovoje delali popolnoma sami. Vodili boste sami sebe sami, kar pomeni, da v bodočemu času dobrih energij med vami slabimi ali med tistimi, ki bodo ostali, več ni.

To je bodočnost, kjer se bo dobesedno prisililo, da se bo slabo izluščilo in preoblikovalo. Vi ne boste več tisti, ki boste nekako vlekli ali pomagali preoblikovati druge energije, tuje ljudi.

Toliko o slabemu.

LETO 2013 – ZLATO LETO

Vendar, pazite to!

Letošnje leto, Zlato leto, ne glede na to, kakšno leto bo, je najbolj plemenito leto, ker vas bo v celoti preoblikovalo.

To je več tisočletij bilo napovedano, opevano, vendar niso si nekateri preroki upali napovedati, da boste vi prešli in prišli tako daleč, da boste zmogli razumeti in opazovati energije.

Pred več tisočletji ste nekako preroka in tudi prerokinjo križali. Vendar, ne vi, ki ste v prostoru. Vendar, kot ljudstvo. Le zato, ker so napovedovali to dobo, ta vek, to preobrazbo, v kateri se sedaj tudi nahajate.

Nič koliko ljudi je bilo nekako pogubljenih, vendar na novo vstajiteljskih, tako, da se 24 različnih ljudi tukaj v prostoru nahaja, ki ste zgodovinsko povezani tudi z zgodbo Jezusa Kristusa Križanega in Vladnega.

24 ljudi vas je v temu prostoru, ki ste zgodovinsko vezani in povezani že na zgodovinsko obdobje in hkrati tudi na obdobje nove dobe, v katero pravzaprav vstopate.

V tej Zlati dobi bo pravzaprav popolna preobrazba.

Zlata energija vam bo dala čistosti, iskrenosti. Iskrenih in direktnih misli. Boste zelo nekako direktno čisti. Direktno boste povedali iskreno tisto, kar čutite. Ne boste se več zmogli pretvarjati, vendar na mili način boste vsakemu zmogli pogledati v oči in mu prišepniti, da je pravzaprav ali neki rez ali nekaj zelo, zelo potrebnega. In nič več ne boste zatajevali sebe, vendar boste vstali in se radostno smejali.

Priča boste, kako neverjetno razpada sistem, vendar do takšne mere, da bo razpadlo vse tisto, kar je slabega in v nasprotju z vami ali s harmonijo Narave.

Ne bojte se ničesar, kar prihaja pred vas! Radujte se Ljubezni, v katero vstopate za ta čas.

Duhovni ljudje, ki ste srčno duhovni in ne le navidezno, besedno duhovni, boste srčno energijo spojili s kronsko energijo in hkrati jo boste spojili tudi z vso celoto vsegá, kar imate tukaj poznanega.

Duhovni ljudje se boste dvakrat globlje zgradili. Vendar tisti, ki ste duhovni, takozvano duhovni in ki imate srčno energijo odprto, boste prestopili in postali zelo, zelo napovedovalni, čutni, drugače se boste gibali, drugače boste mislili, drugače boste čutili, predvsem pa boste pričeli videvati tisto najlepše od najlepšega.

Tisti, ki ste ali so duhovni in ki nimate ali nimajo odprte srčne čakre, se pravi, ki niso srčni, vendar so preračunljivi, boste ali bodo v temu novemu obdobju na veliki preizkušnji.

V času spajanja, se pravi, vsi tisti, ki nimate odprte srčnosti, se boste spajali z desnim delom. Vendar, le določen čas, da se boste končno pretehtali, na kateri del časa želite prestopati.

Ni dovolj, da le govorite!

Pomembno je, da čutite in začutite!

V Zlati dobi, ki vam bo prebujala Ljubezen oziroma mnogo več kot Ljubezen. V tej predhodni dobi ste v času vijoličnega plamena, če ga smem takole preprosto opevati. Se pravi, vijolični plamen je plamen Ljubezni, ki ste ga poznali, ki ste ga zgradili, predvsem pa množično zvali, se pravi, da bi se spajali s kronsko čakro ali z vijoličnim plamenom Višje sfere, ki nas, nas, vas ali naj bi vas pravzaprav vodil ali pripeljal v srčni čas.

V temu obdobju, ki je za vami, skorajda sem opeval za menoj, se pravi, je obdobje, kjer ste zgradili, zgradili srčno energijo. Zato je nekako vijolični plamen ali vijolična energija že daleč za vami.

Skozi to obdobje, ki je potrajalo več tisočletij, ste zgradili in dovršili srčno energijo.

Če morda pomislite več tisočletij nazaj, kako divjaški ste bili? V kakšnemu obdobju ste nekako obstajali? Zmogli ste zavihteti kakšne tomahavke, zmogli ste zavihteti marsikaj in iti v en del in marsikaj pomoriti ali pa nekako ugonobiti. Potem ste se radostili, vriskali in tulili. To je bilo več tisočletij staro obdobje. Komu ste kakšno glavico odrobili in ste jo vihteli v časti in slavi.

Dandanes gledate na to čisto drugače.

Danes, ko vidite, si že zamislite: »To ne bi bilo dobro! To je nekaj, kar se ne počne, kar se ne dela oziroma me ne osrečuje in ne poslušam drugih, vendar poslušam sebe.«

V tej dobi, v kateri ste bili in ste zgradili in premaknili prav sebe skozi to obdobje. Vidite, kakšen napredek ste naredili v več tisočletjih? Vidite, če pogledate le to nižinsko stopnjo svoje zavesti, koliko ste se v temu obdobju premaknili in zgradili?

Vendar, ne rečem, da ne obstajajo med ljudmi ali med vami še takšni, ki bi morda tudi kaj takšnega naredili, vendar so že sila redki. Predvsem delate v skupno dobro. To je tisto, kar ste zgradili preko določenega premika ali preobrata, ki ste ga v temu tisočletju pravzaprav dobili ali naredili.

V Zlati dobi imate torej to polje postavljeno, kar pomeni, da sedaj gradite le od srčne energije višje. Sedaj boste počasi razumeli tisto, kar so za vas shranjevali tisti, ki so bili nad vami, za vami in nikoli pod vami.

Prihajali boste do resnice, do razodetja, do razumevanja, kako ste bili zavedeni in pričeli boste slediti srčni energiji v takšni smeri, da boste vsak dogodek, vsak moment tega časa najprej začutili, ali je dober za vas ali pa ne.

O BOŽIČU

In ne le to!

V temu obdobju se kaj kmalu dotikate tudi Božiča. Božič je pravzaprav nekaj, kjer se moram Jaz zavestno ustaviti in zaustaviti svoj korak. Zato, da boste doumeli v kakšni dobi zmede ste nekako živeli in kaj je dobro, da veste. Ni potrebno, da se tega držite. Pomembno je, da veste in da pričnete iz drugega zornega kota gledati na nekaj, kar je bilo več tisočletij skrito in zakrito.

To pomeni, da v temu obdobju, se pravi, se bodo do 27-tega tega meseca spajale tudi te zgodovinske duše, ki so napak tolmačene za ta čas ali svoj čas.

Le toliko, da vam prišepnem.

Božič je čas praznika, kjer se domači združujete in ne razdružujete.

Vendar, bodite pozorni!

Zakaj v teh zadnjih letih toliko tesnobe, toliko nečesa, neke žalosti, ko pa je pravzaprav čas združevanja in zbliževanja. Tako milosten, tako srčen. Vi pa prav ob praznikih čutite globoko bolečino in se jo ne radujete.

Ali ste morda pomislili, zakaj je pravzaprav čas razodetja, da končno doumete in razumete nekaj, kar se je ohranjalo več tisočletij in kar se je v temu obdobju morda pripravljeno razodeti?

Ali ste morda pomislili na vaš venček, ki ga imate tako lepo oblikovanega, že več tisočletij starega?

To je pravzaprav nekakšna prispodoba. Prispodoba nečesa, kar vam razkrijem. Vendar, ne zato, da ne bi praznovali Božiča. Praznujte Božič. Radujte se, vendar ga boste razumeli in ga boste cenili in sprejeli.

Venček, ki je vedno narejen iz nekakšnih bodečih energij ali iz kakšnih iglic speljan, je vedno nekako »okrancljan« s štirimi rdečimi svečami. To je bil pravzaprav simbol. Prepletena energija ali rastlinje, ki je dekorirano, je pravzaprav simbol. Česa? Kristusove krone.

Štiri svečke, rdeče svečke simbolizirajo štiri ljudi, ki so bili nekoč oddani ali nekako usmrčeni. Štiri svečke, štiri kapljevine. Eden je bil v trebuhu. Eden je bil še neporojen, vendar je četrti. Štiri dni simbolizirajo svečke. Štiri dni mučenja Nekoga, ki je bil na križu.

Kapljevine so pravzaprav odtekanje krvi.

Štiri dni oziroma štiri svečke, ki se prižigajo na različne dneve, na različne praznike ali ob različnih vikendih, kot pravite pri vas, se pravi, je bilo nekaj, kar vam moram razkriti, da boste doumeli zmedo in nekako naklepno premaknjen čas.

Vsak vikend so pripeljali eno žrtev. Največjo žrtev, Jezusa, so štiri tedne mučili. Vsak vikend oziroma, ko se je prižgala prva plamenica, je ena duša odšla. Tako se je prižigalo štiri tedne mučenja. V vaših venčkih, zelo preprosto opevano, je skrita največja prevara vašega časa.

Simbol sveče pravzaprav odteka, se pravi, sveča, ki razteka ali se tali, je čas Nekoga, ki se odmika. Tako nekako imate zakriti ta čas.

Čez določeno število dni pa simbolizirate pozdrav ali postavitev neke smreke. Živa smreka, ki jo odsekate in jo postavite na nekakšen križ, je pravzaprav telo, ki je padlo in se je preoblikovalo, dragi moji.

To simbolizirajo nekako vaši simboli, ki jih tako radi postavljate.

In sedaj pomislite!

Če imate v teh dveh velikih, mogočnih praznikih postavitev novoletne jelke ali smrekice in hkrati postavitev nekakšnega venčka, v točno določenih dnevih, urah se mora prižgati plamenica, vam morda to kaj ne pove samo po sebi? Vam to morda ne govori, da Kristus ni rojen, vendar je usmrčen? Vam morda ne govori dejstvo svetovne, večtisočletne prevare, ker simboli ohranjanja, kjer se simboli združevanja in preoblikovanja skrivajo v vašemu domu, ne da bi se vi tega preprosto zavedali?

Ravno bi morali morda april in december menjavati. Potem bi dobili prave dneve za prave smeri. Vendar, najboljše od vsegá je, da se ozavestite, kaj pravzaprav imate v moči, v lasti in v oblasti.

In, ko prižigate plamenice, boste vsaj vedeli točno, zakaj jih prižgete in kdaj jih prižgete. Prižigajte plamenice, vendar se spomnite in opomnite na tiste, ki so v določenih dnevih bili trpinčeni. Le misli preusmerite, da boste v prave namene tudi prižigali.

Radujte se Božiča, vendar je prav, da ga razumete.

Ker ste prišli v dobo Razsvetljenstva, doumevanja in razumevanja je čas, da niste več zavedeni pri nekakšnih preprostih običajih, s katerimi ste ujeti in ko boste sedaj prižigali ali nekako uživali ob plamenicah, boste spremenili misli oziroma boste v globini razumeli, bo plamenica dosegla svoj namen.

Radujte se Božičnega vstajenja. Vzemite to kot nekaj novega. Ko nekdo odide se na novo porodi. Poiščite smisel v temu. Radujte se Božiča, vendar ga razumite pravilno in uživajte v noči, ki je nekako pred vami.

In ne le to!

V letošnjemu letu bo pravzaprav zadnjič in zadnje največje obdobje, kjer bo vse nekako še mešano obhajalo.

Od naslednjega ali prihajajočega leta pa bo vse drugače.

Že v letošnjemu času se bodo formirale nekakšne skupine obhajanja. To bo prva novost v času, ki počasi odteka ali vas preoblikuje.

Skupinice, ki bodo medsebojno sodelovale, bodo jasno razločevale. Tisti, ki so višji bodo izrazito topli in svetli. Nekateri boste videvali v prostoru svetlobo, toploto, se pravi, bodo vas obhajali topli.

Občasno bodo k vam prihajali hladni, vendar ne zato, da bi se jih bali ali jih nekako potiskali proč. Imejte jih radi. Tudi oni se trudijo na vso moč. Tako ali drugače se poskušajo preoblikovati. Vendar, celota obhajanja bo skupna. Vendar, v skupnosti bodo skupinice, kjer bo skupinica za skupinico obhajala.

Trije sveti Kralji, ki obhajajo, so pravzaprav Jezusovi bratje. Jezusovi bratje so pravzaprav simbolno skriti in zakriti v notranjosti. Eden je pravzaprav temen, je pravzaprav črn. Je pravzaprav simbol druge rase. Tudi to naj vam marsikaj prišepne ali pa namigne.

Bodite pozorni!

Ko boste v tej dobi obhajali in bili obhajani, se spomnite na to, se spomnite na telo in prižgite eno plamenico za telo telesa tega sveta. Lahko je zlata. Lahko je tudi rdeča. Lahko je tudi preprosto bela sveča. Namenite jo telesnim energijam oziroma telesu, ki je nekako tisto, ki se raduje za vas, daruje in predaja predvsem za vas.

To so energije, dragi moji.

To so žive energije, ki se le drugače preobrnejo in telo izpari. Izgine in se pravzaprav pretoči drugam. To je bitje, ki je nekako kot po spirali ovito okoli vas. S takšno svetlobno hitrostjo tako močno vibrira in se giba okoli vas, da se ustavi kot na navidezni neki nulti točki in se ustavi in postavi v navidezno gostoto.

Zato imate nekaj tako kompaktnega, a znotraj čutite, da ste pravzaprav prazni, lahki ali drugačni.

Tako, da, eno svečko v teh božičnih dneh podarite pravzaprav telesni energiji ali Jezusu ali pa sami vsem tistim, ki se darujejo za vas. Prižgite eno plamenico in jo zdrobite, ko bo pogorela. Jo nekako, pojdite na neko križišče ali stičišče, kjer se morda energije sestavljajo, ali na pokopališče, kjer so morda vaši dragi in jo morda posujte kot na križ postavljeno, ali pa po spirali polžasto zavito in to naj vam bo vaš blagoslov za vse tiste, ki se razkrajajo oziroma darujejo za energijo razkrajanja.

Ne pozabite tegá!

S tem boste nekako podarili čast vsem tistim, ki so najbolj neopaženi.

Tako, da v Zlati dobi oziroma v tej Zlati energiji, v obdobju 21-tega ali 27-tega, ko se zaključuje, dajte, podarite to plamenico, eno samo plamenico za vse tiste, ki so bili živi tako kot vi, gibljivi tako kot vi, ki so se trudili, a morda tudi zašli.

In sledite svojemu občutju.

Tam, kamor začutite, podarite to energijo. Lahko jo podarite ali ostanke razdelite po grobu, domačemu grobu ali ob kakšnemu križu. Ali pa preprosto, pojdite v naravo in po naravi naredite tako, kot čutite.

Vendar, ne shranjujte tega v notranjosti doma. Pojdite ven. Zunaj so te energije žive in gibljive.

Vsak dom ima svoj ovoj. Vsak ovoj je posebna, gibljiva zmes, različnih frekvenc ali gibanja različnih energij in tisto, kar podarjate za druge, podarjajte izven tega svojega domačega ovoja.

V temu delu, se pravi, proti koncu 27-tega ali nekako na stičišču 21-tega, vse do 27-tega boste morda izrazito čutili srčno čakro. Srčna čakra se bo bolj vrtinčila, bolj nekako gibala in nekako premikala.

Tako, da bodite pozorni na to, da se ne boste prestrašili.

Imeli boste občutek morda, da telo drugače vibrira, da vas bo morda zadela kap ali da vam bo morda energija srca pobegnila.

Ne bojte se tegá!

Srčna energija se preprosto spaja z zlato frekvenco in se povezuje in prevzema vodilno vlogo tega nadaljnjega življenja. Tako, da se boste množično spremenili in preuredili.

Začela se bo srčna energija spajati z zasnovnikom.

Se pravi, zasnovnika imate v središču tega pleksusnega predela in skozi to boste pravzaprav nadvladali s srčno, toplo energijo. Bolj mehki boste postali. Bolj vodljivi. Bolj boste ločevali, kaj je dobro in kaj slabo. In, če boste morda naredili kdaj pa kdaj kaj slabega, vas bo to tako tiščalo znotraj vas, da se boste kesali in s tem izničevali to, kar boste postavljali ali sestavljali.

Vendar, skozi to boste zrušili staro, sistematično postavljeno telo.

Tako, kot se bo spreminjala frekvenca vaše materije, se bo spreminjal program fizične materije vsepovsod okoli vas. Zato bo sistem marsičesa, kar poznate sedaj, tudi padalo in se zrušilo.

Tudi v šolah bodo spremembe, vendar ne tako hude, kot se vam kažejo ali pokažejo.

Tako, da, s tem, ko boste premikali srčno energijo, boste prebudili in zgradili vse okoli sebe.

Vijolična doba ali doba, ki ste jo nekako osvajali, zvali in klicali angele nadzemlja, višjih energij, se pravi, je doba, ki je že za vami.

Skozi to ste vi od njih dobili nazaj svoje dele, v svoje telo shranili svoje dele, ki prestopajo vedno v Onostranstvo in vas počakajo, da, ko vi pridete na površje, se spojite na končni postaji z njim in postanete enostno v eni celoti.

RAJSKI SVET

Proti koncu tega letošnjega leta, dragi moji, pa se boste spajali prav v telesni strukturi s svojim delčkom, s svojo shrambo, prav vi, čisto sami. In, ker vas bo vodila srčna energija, boste vstopali v svet, ki ga opevate, ki ga želite imeti in bo takozvani rajski svet.

Raj pravzaprav ne bo prve dve ali tri leta. Bo pravzaprav morda bolj jokajoči svet za tiste, ki bodo marsikaj izgubljali. Vendar, izgubljali bodo le tisti, ki so nekako na račun drugih pobirali ali obirali, da so za svoje žepke marsikaj podarjali.

Bodite pozorni!

Boste opazovalci in boste dejansko razumeli vse, kar je bilo do sedaj postavljenega.

Življenje se vam bo spremenilo.

Vendar, ne bojte se, ker se bo sesuvalo, rušilo in raztapljalo ali uničevalo staro, slabo in tisto, kar ste do sedaj poznali.

Ne poskušajte zaustaviti in rešiti tistega, kar se rešiti ne da!

Bodite v srčni vibraciji.

Zaupajte sami sebi, da bo dejansko za vsakega posameznika poskrbljeno točno tako, kot mora biti.

Sprememba, prav z novim letom pravzaprav trka na vaša vrata ali vaše duri.

Bodite pozorni!

Vi boste tisti, ki boste priča sistematičnemu rušenju starega in postavitvi novega. Vendar, preden postavite novo, zrušite staro. Pojdite in ubranite tisto, kar čutite. Stojte za tistim, kar čutite. Stojte za tistim, kar s srcem in dušo verujete in dobro se bo postlalo za vas.

V naslednjemu obdobju oziroma prav s 27. decembrom, ko se pravzaprav zaprejo zadnji kanali, se pravi, se prične to gibanje tega nekakšnega energetskega vrtinčenja ali nulte osi. In, ker se ta energija prične premikati, se bo zrušilo vse, kar ste do sedaj poznali.

Vendar, to ne pomeni, da boste ostali brez »penzioninskih«, takšnih prihodkov. »Penzije« še vedno bodo, vendar se bodo drugače nazvale, drugače se bodo preoblikovale.

Na desetletje takšnega sistema več ni. Niti na petletno obdobje tega več ni. Vendar, boste, tako kot imate vsi enake želodčke, kot imate enako potrebo po spanju in hranjenju, boste tudi imeli nekakšen pavšal. Enakostno. Enako bo šlo k enakemu. Nič več ne bo nečesa, kar bo visoko izplačanega in nič več ne bo nekaj, kar bo nizko izplačanega. Bo za vse enako.

To je nekaj, kar vas bo osupnilo.

Vendar, ne bojte se!

Sprejmite to novost, ker skozi to boste vi spravili v ravnovesje, da je za vse vsegá dovolj.

Cene, ki jih imate sedaj, se bodo preoblikovale, spustile in spremenile.

Vendar, tudi vaše želje ne bodo več tako briljantne ali visoke, da boste morali ali želeti imeti vse najboljše od najboljšega. Vendar boste stopili v sozvočje Narave in to se od tega 27. decembra dalje tudi prične.

Tako, da ne obupavajte nad seboj.

Krediti, ki jih imate in jih poznate, se bodo majčkeno preoblikovali. Bančne inštitucije se bodo tudi zapirale.

Vendar, ne bojte se!

Naj se zapre tisto, kar je potrebno, da se zapre. Obstala bo ena energija ali ena veja, ki bo nekako pokrivala ali zbalansirala vse.

Za vse bo dovolj – tako hrane, kot tudi pijače, kot tudi obleke, kot tudi marsičesa drugega. Predvsem pa ljubezni, dragi moji.

V obdobje, v katerega vstopate, prav od 27. decembra dalje, pazite to!, boste vstopili v obdobje usojene poti, kar pomeni, da boste končno dobili in pričeli k sebi vleči usojene, druge, svoje lastne delčke.

Veselite se tegá! Zakaj?

Vaše telo je tudi razdeljeno. To smo vam v nekemu druženju tudi opevali ali nekako obrazložili. Imate moško energijo in žensko energijo. Vendar, če ste ženska po zunanjosti in želite biti ženska, potem boste drugi del moškega končno predali svojemu usojenemu partnerju. Kar pomeni, da  moški, ki je vam usojeni, običajno je eden, dva ali kakšen tretji, ki ima morda kakšen drobček od tegá še skozi vas ali od vas, se pravi, se vse k vam znova poda.

Tako, da marsikatere spremembe bodo tudi na tej strani. Vendar, vse se dela v vaše dobro.

Ne obupavajte!

Ne poskušajte zaustaviti starega toka! Pustite, naj staro odplakne od vas.

Imejte fokus, da boste v dobi, v katero vstopate končno imeli tisto nekaj, vsaj približno nekaj, kar so opevali v takozvanih spisih o rajskemu vrtu, ki ga bom tudi razodel.

Rajski vrt ali rajska pokrajina je svet zadnje postaje preoblikovanja Zemlje.

Ali se spomnite ali opomnite, pred nekaj druženji smo vam prišepnili, da boste počasi se vračali na stari sistem, k Zemlji, kjer jo boste pričeli namakati, tako kot so jo namakali ali obnavljali v starih časih? Kot so jo namakali ali obdelovali v času nekakšnega egipčanskega vzpona, tako boste vi počasi pričeli delati določene trase gibanja tako, da bo vse naravno in skorajda zastonj.

Vse, kar poznate sedaj, boste preoblikovali in spravili v harmonijo, dragi Slovenčki. Vi boste tisti prvi, ki boste postavili to. Ne glede na to, koliko ljudi vam pobira nekaj denarja. Naj kar poberejo tisto, kar mislijo, da bodo pobrali. Na drugemu svetu se bodo tako ali tako tudi kesali.

Vendar, ker pride čas spajanja, si lahko mislite, kako hudo bo za tiste, ki so pobirali nekaj, kar pripada vam oziroma je vaša last. Desna stran bo pravzaprav zelo gorka za njih in soočali se bodo z lastnim peklom lastnega življenja. Tako, da, kar privoščite jim tisto, kar so pobrali ali vas ogoljufali.

Vi se boste pobrali.

Slovenija ima vse pogoje za to. Ste strpni. Ste mogočni. Ste veličastni in ste pripravljeni delati z lastnimi rokami. To vas loči od vseh ostalih narodov.

In ne le to!

Ali ste se morda, kdaj pa kdaj, dragi moji, spraševali, od kod Slovenci, moji dragi? Ali ste morda kdaj pomislili, da ste ostanek od tiste najbolj veličastne, prvotne generacije, ki je obstajala na Zemlji, dragi moji? Ali ste vi morda pomislili, da so Egipčani zasnovali božanstva po vas? Ali ste morda pomislili, da egipčanski bogovi skrivajo vaše črke?

Slovenčki – »Č« imate vi, čisto sami. Le kdo drugi ima tako izrazito »ČA« in »RA«? Ura. Ura, ki teče in nič ne reče.

Dragi moji, vi ste prvotni prvoselci, ki ste nekoč bili in ste pričeli snovati civilizacije.

Egipčani so vas zasužnjili. Prvotni prebivalci pa ste bili vi, mnogo, mnogo dlje kot so Egipčani kdajkoli obstajali.

Malce poglejte po bogovih, božanstvih. Imajo krajšave. Celo v njihovih spektrih slikanja se skriva vaša »nareščina«. Narečje, ki ga imate v različnih pokrajinah, dragi moji, se ohranja v skulpturah, v spisih, v različnih hieroglifih, postavljenih na egipčanskih skulpturah. Zato vas Egipt tako močno vleče, ker je to vaš čas.

In vi ste, dragi moji, nekaj pred več tisoč milijonskimi leti pričeli in zato se bo vse skupaj postavilo in sestavilo prav pri vas, ker ste vi začetniki in tudi tisti, ki boste zaključili in združevali začetek in konec.

Zato Slovenija! Zato Slovenčki, ki ste mali, a še kako dobro zbrani.

Zato bodite ponosni, da ste to, kar ste.

In morda boste počasi razumeli vašo potrpežljivost, vašo strpnost. Vse tisto, kar ste postali, da ste obstali. Če ne bi bili takšni, ki bi klonili in delali in, pazite to!, čakali, ne bi obstali.

Zato ste najmanjša državica. Najmanjša ljudska enota, če jo smem tako opevati, na zelo mali pokrajini.

In, ne le to!

Le zato, ker je na mali pokrajini toliko razgibanega, takozvanega terena, imate toliko »nareščine« ali narečij, kot bi Jaz lahko nekako bolj preprosto opeval. Ker ste vi prvotno poseljevali nekaj, kar je skrito v sveti Bibliji.

Dragi moji, tudi tam imate svoje korenine.

Vi ste bili eno najmočnejših ljudstev in najbolj obširjeno, vendar so vas preoblikovali in spametovali.

Zato se sedaj v Sloveniji vse skupaj zaključuje in postavlja, ker ste vi ostanki tistih največjih in najvišjih in najbolj žlahtnih. In bodite ponosni, da ste Slovenčki.

Ste mali, vendar še kako zelo pomembni.

In ne le to!

V vaših imenih se skriva vaša stara zgodovina.

Slava se skriva v Slavici.

Prvotno bomo opevali in razkrivali to telo in Njeno živo vstajenje.

Slava,  Stanislava je pravzaprav nekaj, kar opeva slava, Veličina. Se vam že ne zdi, od rojstva, da je bila res prava slava? Slavica je bilo prvotno ime, njeno ime in je preoblikovano ime.

Lana je pravzaprav zadnje ime, ker je pravzaprav lan tisto, kar raste, kar ste vi v prvotnemu stadiju poznali.

V vaših imenih, v čisto vsakemu imenu se skriva nekaj. So kode. Imena so kode.

Bodite pozorni!

V samih imenih, začetnih imenih ali krstnih ali rojstnih imenih se skriva nekaj, kar je najbolj starinskega, globokega. Vendar, tukaj je začetek. S preimenovanjem naredite konec in ga združujete.

Zato, dragi moji, poskušajte razumeti, kaj vam dajejo imena.

Imena niso, dragi moji, postavljena od vaših staršev ali starih staršev, vendar od Energij, ki vas častijo in, ki vas ob rojstnem vdahu blagoslovijo, vam podarijo imena ali priimke ali nadimke, ki vam morda, zagotovo, niso všeč.

Vendar, poskušajte le razumeti. In, ko razumete, doumete.

Preoblikujte in sestavite se v sodobnosti tako, kot želite.

Sodobni čas sodobnih imen je pravzaprav preobleka tistega nečesa, ki pa ste ali kar ste imeli, daleč preden ali nazaj, preden ste v zemeljsko nebo ali telo tudi prišli.

Tako, da, vse je nekako harmonizirano. Tako, da nič ni nevednega, neukega ali pravzaprav je to čas spajanja vsegá, znova nazaj.

Radujte se vsegá!

Zabavajte se ob svojih imenih. Zabavajte se ob svoji slavi ali nekaki neukosti, a hkrati ukosti.

Veselite se vsegá in poskušajte razumeti. Vse v vašemu življenju, dragi moji, je rebus. Je zaključek.

Vendar, vi ste tisti, ki boste najbolj nekako sloveli ali sijali prav v letošnjemu zaključnemu letu tega večtisočletnega stadija, ker je prav nad slovenskim nebom odprto eno najmočnejših energetskih polj, ki ga vidijo tudi v drugih deželicah. In skozi vas teče največja spirala oziroma ta nulta točka.

Tako, da ste tudi po tej strani morda najbolj premikani ali najprej premikani, vendar tudi najhitreje sestavljeni.

Vendar, tudi zato, ker ste bili vi tisti v prvotnosti, ki ste pravzaprav prešli, prišli in poselili zemeljske ljudi in jih preoblikovali, jih vzdignili v stojnosti, da ste nekim čutnim bitjem, ki so bili v drugačni preobleki končno dali sodobnosti.

Prišli ste iz večih različnih kraljestev, da bi spremenili, preuredili, razumeli, doumeli in se na koncu radostili.

Končno prihajate do zaključka, vendar hkrati vstopate v moč svojega poslanstva.

Zato boste vi, kot mali Slovenčki, dobili veliko vlogo v marsikaterih Energijah in tudi marsikaj se vam bo sunkovito dogajalo, vendar le zato, da se boste sestavili in postavili tako, da bo za vas najbolj dobro.

Ponosni bodite na to, kar ste!

Ponosni bodite na jutrišnji dan, na vsak pojutrišnji dan. Poskušajte razumeti in se radostiti. Radujte se Božiča, vendar ga razumite in uživajte. Poskušajte v božičnemu času, ki je pred vami, predvsem uživati v družinskemu spektru spajanja, ki ga morda v nekemu trenutku pri nekaterih pravzaprav ni bilo.

Vendar, kdor čaka, dočaka.

Zlata doba prinaša tudi ponovno vračanje in povezovanje vas ljudi medsebojno s tistimi, ki jih imate radi, ali pa, ki jih morda nimate v temu trenutku več tako radi, vendar jih v srcu čutite, da bi jih še vedno radi imeli radi.

Tako, da, Zlata doba, Zlata energija, predvsem tudi Zlata misel, ki vam jo podarjam, preden vzamemo nekakšen premor, se pravi, je tista, ki se je v celoti z vami spojila.

Danes ste dobili po Jezusovi strani Zlate daritve. Po Jerhusovi strani ste dobili kristalne daritve. Po moji pa pravzaprav kot nekakšne Diamantne daritve in to le tisti, ki ste bili tukaj zbrani.

Tako, da, morda bo komu majčkeno težko ali pa mu bo morda majčkeno slabo, vendar ne vidim, da bi bilo res kako težko v temu spajanju. Vendar, to vam bo nekako poganjalo proces in še višje boste vibrirali. In skozi to, ne glede na to, kako bo, daritve ostajajo zadnji živeči enoti in ne skupnosti.

Kar pomeni, da današnje daritve se zlivajo prav z vami, ki ste zadnji živeči v ciklusu tega življenja. To pa ste vi ali ti, zadnja enota.

To ne gre, to darovanje ne gre k davnini, ne gre k duši, ne gre k nečem ali k nekaterim bitjem, ki so do sedaj se spajale. Vendar, to daritev danes ste dobili prav vi kot zadnji živeči.

Tako, da spremembe bodo.

Jaz bom naredil veliko spremembo in bom vzel majčkeno premora. Tako da, odpočijte si vi, vzemite si čas za kakšen klepet, za kakšen čajček ali za prijetno druženje, potem pa bo čas nadaljevanja odgovorov. Tako, da se bom Jaz popolnoma posvetil vam ali pa morda kdo drugi. Vendar, kakorkoli že, želim vam, da uživate v temu premoru.

(zahvale od vseh)

VIR:

Za ogled videoposnetka ali poslušanje MP3datoteke, kliknite tukaj.

———————— 7.10.2012 – Lana Praner – Dlani – Most na Soči

DLANI

Lana, 4.8.2012, Most na Soči

Takole. Postopoma bomo pričeli.

Lepo, lepo pozdravljeni vsi tisti, ki ste se nekako danes tukaj med nami, pod nami, dejansko tudi zbrali. Najprej lep, prisrčen pozdrav vsem vam, ki ste tukaj v prostoru. Prisrčen pozdrav vsem Tistim, ki so nekako nad vami ali pa nad tem prostorom z nami povezani.

Vse tiste energije, ki bodo danes poskušale nekako vstopiti na silo, bodo kaznovane. Tako, da opozarjam in predvsem svarim tiste, ki naklepno vodite določene energije, da dvakrat ali trikrat morda razmislite preden postorite kakšne nevšečnosti sami sebi tudi na kasnejši rok. Tako, da prosim vse tiste, da dejansko upoštevajo in nekako spoštujejo določeno harmonijo določenega reda in ne delate nereda.

Lepo, lepo pozdravljeni.

Danes bom Jaz nekako v začetnemu stadiju Tisti, ki bom pričel ali pa povezoval. In le za toliko časa, da se naredi vse tisto, kar je potrebno, da se odstrani dekleta, ki je tisto, ki posoja ali odstopa to fizično telo in predvsem, da nekako Tisti, ki bodo vodili, se mi bodo sedaj tudi pridružili. Sem le nekako začasna opcija. Pozdrav.

Takole.

Lepo, lepo pozdravljeni.

Jaz sem Tisti, ki bom danes nekako spajal ume in razume in vse zgoraj, kot tudi spodaj in sem takozvani Oče Vnebovzetovstva ali pa Tisti, ki je nekako res predan Jezusu.

Uvodna beseda je bila malce morda ne na mestu za vse vas, vendar, za določene ljudi pa vsekakor primerna in pravzaprav čisto prava. Drugače se bomo danes povezovali kot običajno. Drugače bomo podarjali določene daritve ali darove kot običajno. Naj vas to nekako ne zmoti.

Jezus je Tisti, ki mi bo pomagal, da bova skupaj nekako ustvarjala dokaj prijetno atmosfero ali povezavo in upam, da bo povezava vsekakor dobro potekala, da vsi Tisti, ki so se odzvali in so se nekako res prisrčno, nekako dobrodošlo pripeljali ali nekako pritekli, stekli, kakorkoli že, ker ne hodijo tako kot vi, čisto sami, res ste prisrčno dobrodošli.

Inahatanta ….

Takole.

Še zadnji kanal se je nekako pripel. Sedaj pa lahko res tudi pričnemo.

Danes imamo temo res posebno in zanimivo. Aktivacijske kode, ki jih boste postopoma nekako dobivali ali pridobivali, so res nekaj posebnega in to je nekaj, kar vam bo spreminjalo usodo. Sami sebi boste lahko spremenili usodo ali pa jo pravzaprav razumeli, doumeli in razčlenili na več različnih povezovalnih energij.

Dlani so pravzaprav nekaj, s čimer se najprej dotaknete kot otrok nečesa notranjega ali zunanjega. Preden aktivirate očesno vidno polje, se najprej aktivirajo dlančne dlani.

Bodite pozorni!

Vsak otrok najprej se dotika, oprijema in nekako spotika le z dlanmi. Svetloba je pravzaprav tisto, kar otrok vidi, vendar nerazločno. Razločno vidi z dlanmi. Nekaj uric do nekaj dni otrok, ko zaživi, vidi z dlanmi. Nenavadno. Vendar, to je nekaj, s čimer bomo pravzaprav pričeli.

Dlani so pravzaprav povezava vsegá. Vsegá – umskega, razumskega, duhovnega, notranjega, zunanjega, predpreteklega in vsega, kar je pravzaprav za človeka ali za človečanstvo pravzaprav najbolj pomembno.

Ni pomembno to, kar poznate. Da poznate pravzaprav nekako pet prstov in pravzaprav pet gibljivih delov ali delčkov, okončin, ki se gibajo in premikajo, s katerimi oprijemate.

Vendar, preko dlani se vidi v vse smeri.

Ni le to, da vidite na dlani določeno usodo. Določene črte razkrivajo tako ali drugače drugačno usodo. To na Zemlji nekako približno kar dobro poznate.

Na drugi strani je pravzaprav približek ali izpeljanka tistega, kar pravzaprav izživite ali dobite, pridobite skozi svojo rast, skozi svoje življenje, preoblikovanje. To je pravzaprav tisto, kar imate pisano ali zapisano na drugi dlani.

Večinoma imate na levi strani pisano usodo, na desni strani pa določeno spremembo. V nekako 90-ih procentih ali nekako 99-ih procentih pri vseh ljudeh je pravzaprav tako.

V centru središča dlani pa je pravzaprav kozmična vez. Tako na levi, kot tudi na desni strani. Kozmična vez, ki veže življenje s posmrtnim vstajenjem je pravzaprav najbolj pomembna povezava in jo imate nekako po zunanji strani.

Kadarkoli ste morda žalostni, globoko v sebi čutite žalost, bolečino, nemoč, obupopazujte svoje dlani. Vaše dlani se kotanjasto vdolbijo. Prav dlan se vam pogrezne in poglobi. Le zaradi tega, ker duša ali duhovna zmes energije tako močno trpi, da drsi ven in navzgor. Kar pomeni, ko dejansko energija ali bitje, ki je znotraj zlito, nekako se steka ven iz zunanjosti, vleče za seboj energijo in se vdolbina na dlani poglobi.

Poglejte občasno svojo dlan iz strani. Videli boste globoko ali plitko ravnino. Bolj, ko boste trpeli, bolj, ko boste sebe zanikali, bolj, ko boste čustveno pravzaprav določeno brazdo imeli v sebi, globlja vam bo ta kotanja.

Ta kotanja je pravzaprav zunanja, nekakšna povodnica, pohodnica ali vmesna vez med življenjem pred življenjem in med življenjem po življenju. Po zunanji strani je življenje, ki prihaja v takozvanem posmrtnem vstajenju.

Dlan je pravzaprav razdeljena ali razrezana na dva dela.

Kdaj pa kdaj poglejte svoje dlani, ko se morda energije v vaši dlani sprostijo. Zgornja stran je drugače obarvana od spodnje strani. Zunanja stran je običajno bolj poudarjene, temnejše barve. Notranja stran pa je poudarjeno bolj svetlejše barve. Občasno se prav razločno vidijo barvni prerezi, rez ali razporek. Kar pomeni, da imate telo razrezano prav preko dlani.

Vesolje ali celota ali osrčje v malem je prav v središču teh dlani. Če zgornji del prislonimo na spodnji del, dobimo rahlo vdolbino ali kotanjo ali špranjo.

Bodite pozorni na to!

Ko se vi nekako povezujete, meditirate ali sodelujete z različnimi energijami, dobrimi ali sodobnimi, se aktivira najprej cev iz zunanjosti ali iz te notranje prispodobe, vse do tega prereza po zunanjemu delu. To pomeni, da je v temu delu tega delčka dlani posebno bitje ali srce. Temu pravimo osrčni del.

Če morda kdaj pa kdaj zanihate, začutite kako vam vibrira in na otip celo diha notranja energija. Tukaj znotraj imate čepke, tako jih bom imenoval. Kot bi bili vsadki, vendar znotraj je energija ali bitje, duhovna energija, ki se povezuje s kozmično energijo ali s tisto, ki je zgoraj in ne le tisto, ki je spodaj.

Dragi moji, vedno bodite pozorni, s katero energijo boste komunicirali. Če boste komunicirali s tisto energijo, ki je zgoraj, se vam bodo aktivirali sprednji deli vaših dlani. Vaše dlani bodo postajale bele, svetle in prosojne.

Kadarkoli se boste povezovali z Zemljo ali z zemeljsko energijo in boste nizkih vibracij ali nizkih frekvenc, si pomnite in zapomnite, bodo vaše dlani postajale bolj temne ali nekako bolj polno rdečkaste ali kožnate.

Aktivirale se bodo plasti preko plasti in zunanji del dlani se bo pravzaprav povezoval z zemeljsko energijo. Tako lahko ločite, če boste le držali dlani takole in ne takole, boste točno vedeli, katera energija se nekako pripenja.

Vendar, ne govorim, da so zemeljske energije slabe energije. Zemeljske energije so, poudarjam, nekako tisti, ki skrbijo za telo telesa tega sveta.

Telo telesa tega sveta pa ima zapisano kodo ali zapis življenjskih funkcij ali popotnice, kar pomeni, da imate usodo povezano z zemeljskimi energijami. Prav zemeljske energije, ki so različne preoblikovanosti, morda so nekateri človeške podobe, drugače pa so demonske, herjunske, harpantrunske, morda hudičeve ali katerekoli nižje vibracije, pravzaprav ni pomembno, tudi ne govorim o temu, da so vedno te energije slabe energije.

Te energije so preprosto k vam podane in poslane zato, da vas običajno zaustavljajo v duhovni rasti in da ne naredite preskoka navzgor ali pa, da vas preprosto preizkusijo, če ste vredni iti navzgor ali pa preprosto ste jih vredni in greste navzdol.

Le tanka linija ali meja je pravzaprav odvisna, kam se boste preklopili oziroma kam boste tudi hodili. In to se pravzaprav točno vidi po prerezu. Če boste našli prerez svoje dlani, ki se vam bo običajno zgornji del svetleje obarval od spodnjega dela, ste večkrat obhajani iz strani Svetlih energij ali Nebes.

Kadar imate dlani obarvane bolj temne, opustošene, ste večkrat obhajani z zemeljskimi energijami.

Ko boste dali običajno le takole, nekako naokoli dlani, boste začutili, v kakšnemu prostoru se pravzaprav nahajate, gibate oziroma kakšne energije so okoli vas.

To ne pomeni, da so energije prisilile ali pritiskale na vas, če se znajdete v nekemu prostoru. Preprosto tam živijo, vi pa ste gost in spoštujte to, da vstopate v tuji prostor.

Ko daste dlani navzgor, prav začutite energijo od kod prihaja. Če prihaja po zunanji strani, pomeni, da je zemeljska energija zelo prisotna. In če boste svoje dlani naredili tako kot nekakšen krog, boste začutili, kje se pravzaprav zliva ta energija. Ko začutite, da se energija oprijema vas, pomeni, da energije postopoma poskušajo vstopiti ali pa naliti same sebe na vas.

To je neka osnova.

In po zunanji strani, kadar dlani obračate navzven pomeni, če na primer v stenah ali v prostorih imate določena bitja, obrnete dlani navzven, se pravi, jih sevate in obsevate s svetlo energijo. Na ta način jih dejansko deprogramirate.

V času življenja se ustvarja zapis, dokler ste živi in dokler ste gibljivi.

Bodite pozorni na to!

Ko ste nekako živi in ko ste v materiji, ko ste v materičnemu svetu v ta svet podani, ste predvsem podani zato, da naredite določen zapis. Preko življenja se ta zapis različno izvaja. Morda ga popravljate, morda ga nekako čisto v napačne poti zapravljate. To se vam pravzaprav vidi na dlaneh, na različnih črtah, ki rastejo in nekatere se občasno celo čudežno pojavljajo.

Zato vam svetujem, da opazujete svoje dlani – tako po barvah kot tudi po prerezu, kot tudi po črtah, ki vas nekako se različno pojavljajo in nekako odjavljajo.

Zakaj pravzaprav beseda »odjavljajo«?

Nekatera bitja, ki so zemeljska bitja, preprosto pridejo do vas, se povežejo z vami, s pranskim duhom ali s pransko energijo in jih nekako dobite v sebe in naredite svoj pečat. Takrat se naredi določena črta – krajša ali daljša. Osnova pravzaprav teh dlani niso črte. To je le tako, nekako, bolj po zemeljsko.

Zakaj največje ravnovesje ali največja zmota ali pomota prihaja prav iz strani dlani ali Nebes?

ROKOVANJE

Dlani so prvi stik z ljudmi, ki vam dajo roko. Človek, ki ima v sebi ali v osebnosti določene plane ali pozicije, da želi vstopiti v drugega človeka, vam bo prav z veseljem podal dlan, ker se preko njegovih dlani v vašo dlan lahko zlije on čisto sam.

Ljudje, ki so preprosti, iskreni in topli, ki ne razmišljajo, da bi se premaknili ali nekoga od zgoraj ali spodaj k vam namenili, tudi, če vam dajo dlani, ne bo to nič takega.

Zato vas nekako podučim.

Ko daste dlani, začutite ljudi. Energija, ki vstopa preko dlani od tistih, ki delajo predhodne določene načrte, da bi morda zagrenili ali naredili kaj za svojo korist, bodite pozorni, njihova energija se vam bo na dlani vedno nabrala kot nekakšen obliž. Stresite jo. Otresite jo. Če vam vstopi v notranjost, izkašljajte jo. Tako boste naredili filter ali čistilni sistem.

Ljudje, ki vstopajo, se najprej nalijejo na vaše dlani. Vendar le nekako do tukaj.  Višje pravzaprav ne morejo iti, ker to ni njihova osnova ali fokus.

Fokus vsem energijam ali bitjem je, da pretočijo sebe preko dlani in če zmorejo vstopiti preko dlani, lahko živijo celo pod vami, lahko tudi vekomaj.

V dandanašnjemu času, ko se vse polno ukvarjate z različnimi tehnikami, z različnimi takšnimi ali drugačnimi, kako naj se izrazim?, vajami, obredi – bodite pozorni na to! To je za vas, ki se ukvarjate v duhovnih energijah zelo pomembno!

Stisk roke je pravzaprav prva točka, kjer človek lahko vstopi. On se nalije na zgornji del in ga čutite kot migetanje. Od takšnih ljudi pojdite proč! Ne ukvarjajte se z njimi. Preprosto stresite in oplaknite, kot bi z ledeno vodo ali hladno vodo sprali svojo dlan. Lahko pa greste tudi v kopalnico ali pod tekočo vodo in splaknete dlan.

Kar nekaj uric potrebuje ta energija, da popolnoma se zlije z vami.

Vendar, pomembno je, da se pričnete učiti. Pomembno je, da spoznate, kaj so vaše dlani, zato vas pravzaprav tudi opozorim.

Dandanes je med vami in med drugimi ljudi mnogo takšnih, ki delajo marsikatere zmesi, marsikatere nevšečnosti in naklepno delajo nekaj, kar ne bi pravzaprav smeli početi. Takšna bitja vedno znova vse delajo preko dlani.

Če ne bi imeli dlani kot pomagalo ali osnovo za vstopanje v telesno, telesno strukturo, ne bi nikoli, nikoli vedeli, da so lahko tudi kaznovani zaradi tega, ker se tisto, kar oni oddajajo, istočasno zapisuje na njihove dlani.

Zato bodite pozorni na ljudi, ki so gostljati. Pojdite proč od njih! Na ljudi, ki se nekako, kot bi se želeli pripeti ali naliti, preprosto pojdite od takšnih ljudi. Vendar, to ne pomeni, da so vsi ljudje, tudi takšni, ki imajo kaj lepljivega na sebi, slabi. Lahko so bili le orodje, ali pa so orožje ali pa orodje, preprosto opevam, tistim energijam, ki se želijo pretočiti med fizične ljudi.

Ker je nekako mesečno obdobje zelo odprto za takšen podvig vsem bitjem, opozarjam ali pa posvarim – bodite pozorni na svoje dlani. Mesec dni pazite na njih.

Dlani so pravzaprav nekakšne aktivacije ali shranjujejo aktivacijske kode okoli zapestja. Si predstavljate, kako je pravzaprav sestavljeno vaše nekako eterično ali notranjo telo?

Zraste pravzaprav najprej notranjost, potem zunanjost, potem glava, trup in čisto na koncu dlani. Dlani se zrastejo v materijo preden otrok vdahne in ne izdahne.

To pomeni, da v tistemu delu v notranjosti imate pravzaprav narejen preprosti zatič. Dlani, kot bi jih umetno nekako vstavili, je pravzaprav pečat. Zato želim se nekako dlje časa, danes res posvetiti vašim dlanem.

Po notranjosti vašega kanala, se pravi, v osrčju ali v srčku, ki ga imate tukaj v centru ali središču, je pravzaprav tanka linija ali vez, ki se vije vse do podpazduhe. V notranjosti je pravzaprav pripeta tanka linija, skozi katero se prana ali pranska energija pripenja na njo. Vendar, ta vmesni del je le kot privesek ali prisesek. Energija, ki zraste v notranjost in pravzaprav želi sodelovati z zunanjostjo.

Vsi zapisi vsega življenja, vsakega momenta, se pišejo prav v te kompaktnosti oziroma v te notranjosti. Ko človek izdahne in ko pride na površje svojega življenjskega ciklusa, se mu najprej prikažejo takozvana takšna ali drugačna Nebesa, prostori, ki so svetli, svetostni ali mogočni. Duh ali človek, kot bom uporabil ta izraz, je pravzaprav energija, ki se zlije preko določenega odtoka ali prehoda.

VPOGLED V KNJIGO ALI FILM IZŽIVETEGA ŽIVLJENJA

In zagotovo ste že slišali opevanje, kako si vsak pravzaprav pogleda usodo ali življenje svojega predhodnega izživetega življenja ali vstajenja.

Kako mislite, da se pravzaprav to pogleda?

Zagotovo ste že slišali, da ima nekdo veliko knjigo. Prav je, da jo ima, ker vaše dlani se dotaknejo prav teh knjig ali prostora vibriranja. Prav vaše dlani so tiste dlani, ki jih vi preprosto daste kot na nekakšen magnet ali energetski prostor, se nekaj časa zlivate na temu prostoru in potem odmaknete svoje telo. Kot bi izluščili rokavičke, te rokavičke ostanejo na tej knjigi. Vi se odmaknete nekaj korakov nazaj, vendar zdrsite in ne hodite, tako kot sedaj. Pred vami se pravzaprav naredi oblak. Oblak ali prostor steklovine. Steklo, ki se preprosto giba in vije in ima spomine.

Nekakšen ciklus od vaših rokavičk ali energetskega dela, ki ste jih dali na neki prostor ali nekakšen zapis, se prav zbudi in se vidi pred vašimi očmi. Po temu detajlu vi pogledate le prvič in zadnjič svoje lastno živo življenje. Od samega prvega giba, ki ste ga naredili v maternici, do zadnjega izdiha oziroma zadnjega dela, ki ste ga povlekli, ko ste iz telesa ven izstopili.

Prav preko dlani se izluščite v največji mogočnosti ali zadnjič.

Te energetske rokavičke vi preprosto potrebujete za to, da si sami ogledate in pogledate celoto vsega življenja ali filma. Zato se vam pravzaprav sproti rišejo in izoblikujejo različne črte.

V temu filmu, ki ga gledate, sodeluje več različnih bitij, ki ravno tako kot vi, kasneje nad vami dajo svoje energije ali takozvane rokavičke. Takrat vidite celoto – kdo je bil kdaj na kateremu delu vašega filma ali življenja, zakaj ste naredili nekaj, kar niste želeli narediti in s tem ali skozi to vidite, da ste bili vi postavljeni morda v vlogo različnega preizkuševalca človeku ali osebi, ki je pravzaprav v nekemu momentu vibriral z vami.

Ko se pravzaprav ta film ogleda, pregleda, šele vidite celoto vsegá, kar je bilo povezano z vami. Rokavičke ostajajo tam, v tistemu delu, kjer se pravzaprav nahaja ta pogled. To je kot v nekakšnemu prostoru, steklenemu dvoru ali steklenemu, navideznemu vmesnemu prostoru, kjer se pravzaprav pregleduje vaše življenje.

Potem se premaknete v drugi prostor ali v drugo izbo, kjer vam pravzaprav iztaknejo druge rokavičke. Znova položite pravzaprav dlani, bodite pozorni, na nove zapise in znova iz dlani, se pravi, takole nekako visoko, oddate druge rokavičke. Vendar, te rokavičke pokažejo vaše misli. Vse, kar ste razmišljali, vse, kar ste planirali, vse, kar ste delali v mislih, vidite ravno tako film svojega življenja.

Takrat se ne priklopijo drugi. Drugi le opazujejo.

Ko pregledate to, greste v novi prostor, kjer še zadnjič oddate svoje lastne, zadnje rokavičke. Tam pa so pravzaprav vaša čustva ali praspomin. Tam pogledate momente, kjer ste se zlomili, kjer ste bili prizadeti, kjer ste kaj dobrega naredili, se pravi, vse, kar je povezano s čustveno energijo.

In ne le to!

Vsak trenutek vsakega delčka začutite v sebi, kako ste se počutili prav tisti moment tistega trenutka in to je najbolj globoki in pomembni moment. Takrat se duša ali duh ozavesti, kaj je pravzaprav storil in kaj je dobrega ali slabega morda naložil.

Bodite pozorni!

Prav te čustvene ali tretje plasti, ki jih oddate preko dlani, so tako zelo mogočne, da šele se vračate nazaj takrat, v povezavi z določenimi bitji ali življenjskimi prijatelji, sodelavci, znanci ali pa le s posameznim človekom, ki ste morda živeli tukaj na Zemlji, potem zlijeta skupaj čustva in podoživite, kako se je v določenemu momentu nekdo počutil in kako ste se počutili vi in s tem se učite ozaveščanja.

Vse te tri plasti so osnova za jutri. So osnova za novo moč ali modrost. Znova vam na podlagi vsega tega podajo novi zapis in ko se vračate nazaj na Zemljo, vam na podlagi vseh teh treh rokavičk ali zapisov naredijo približek nečesa, kar morate popraviti, kar morate osvojiti oziroma kje morate sebe morda bolj ceniti, bolj izoblikovati ali bolj poudariti.

In to je osnova, ki se najprej napiše na vaše dlani.

Vi imate usodo na dlani zapisano že, ko se ustvarjate v maternici, ko preko različnih mesecev ali nekakšnega leta dni predhodno že zorite, rastete v notranjosti materinega telesa, prav tiste rokavičke vam naredijo rez ali osnovo v zapis vaše dlani.

Rokavičke postanejo energija in se zlije v vašo dlan. Kar pomeni, da nikakor in nikoli ne morete pobegniti od tistega, kar ste naredili – dobrega ali slabega.

Prav energija, prva rokavička, se zliva in zarine, vlije in vrine v notranjosti telesne dlani, ko je še otrok v nastajanju ali v preoblikovanju.

Če boste dobro kdaj pa kdaj pogledali svoje dlani, boste videli, da črte se različno obarvajo. Občasno določena črta prav rdeči, močno zardeči, pobeli, se barva spreminja. Vendar, spreminja se energija tiste rokavičke ali tistega energetskega dela, ki zori.

In, ko imate popravni izpit, v dobrem ali slabem, ali nadaljujete neki ciklus iz prve, druge ali tretje rokavičke, če boste le opazovali svoje dlani, boste videli, da se močno ožarčijo. Prav barvno se ojačajo.

Bodite pozorni!

Takrat pomeni, da so prav te energije tiste energije, ki so v fazi preoblikovanja ali preporoda.

To je osnova, kjer se ne da ničemur izogniti.

Bitje ali čustvena energija, ki se razlije in vrine različno, na različne dele dlani, ima svoj spomin. To je potem v novemu rojstvu nova energija, ki je povezana kot energija lasu v telesno strukturo znotraj telesa, se pravi, znotraj, v pransko energijo. In tako se znova dogodki ponovijo.

Vendar, pazite!

Ko se dogodek ponavlja, so z njim znova usojevalci. To so bitja, ki so predhodno naredila, ali dobro ali slabo podlago in vedno ste vodeni, vendar le za to, da se nekateri izoblikujejo ali izoblikujete.

Dlani so torej povezava s temi tremi plastmi, ki jih v posmrtnem vstajenju ali v življenju tik pred vstajenjem dokončno odprete.

SPRAZNJENE DLANI, OSVOBODITEV KARMIČNIH ZAPISOV

Bodite pozorni!

Ko enkrat nimate več teh dlani oziroma imate spraznjene dlani in jih pravzaprav več ni, kot bi vam jih nekdo odvzel ali odmaknil in čutite drugačno energijo znotraj v telesni strukturi, pomeni, da niste več karmično obteženi.

Pomeni, da, ko je nekakšna vibracijska energija vzdignjena ali ste v prestopu, ko nekako duhovno rastete ali zorite, na to bodite pozorni, to je nekaj, kjer se morate dejansko pričeti opazovati, spoznavati, da boste točno začutili, kdaj ste prosti in svobodni.

Ker nimate več teh zapisov, teh rokavičk, tisti, ki čutite, da imate prazne dlani, ste že osvobojeni določenih karmičnih obtežil ali energij zapisov.

Vendar, predhodno, preden se pravzaprav usmerjate v to, morate biti brez okoval. Se pravi, tisti nekateri, ki so že nekako odstranili okovala, prav razločno čutijo nekakšno drugačno vibracijo ali drugačno energijo v svoji dlani.

Bodite pozorni!

Okovala ste pravzaprav dobili in pridobili, o tem smo pravzaprav predhodno, na različnih druženjih tudi govorili, so pravzaprav tista okovala, ki spajajo zgornji del s tem dlančnim delom. Okovala so torej ujetost usode ali zapisov.

Vendar, ni dovolj, da odstranite le okovala. Dovolj je pravzaprav šele takrat, ko imate izživeto davninsko karmo in počiščene ali zaključene zadnje zapise. Se pravi, ko teh rokavičk iz zadnjega življenja preprosto več ni.

To pomeni, da to lahko začutite že v temu življenju, ko ste živi in gibljivi.

Bodite pozorni!

Vaše dlani, ko ne boste imeli več teh zapisov iz predhodnih življenj ali vstajenj v notranjosti, bodo se posvetile ali bodo bolj svetle.

Vendar, tudi, če nimate čisto svetlih dlani, nič zato!

To še ni nič tako slabega. Vendar, čutite pravzaprav drugačno gibanje. Energije, ki so osvobojene preko okoval, ki jih imate odstranjene, preko karme davnine, ki je izživeta ali popolnoma odživeta in opazovan tok zadnjega življenja, se pravi, imate dokončno možnost, da vstopate v pot Razsvetljenstva.

Takrat se energija, se pravi, ko dlani več ni, zlije iz notranjosti v zunanjost in prelije fizične ljudi. Takrat se naredi sprememba zapisa in sprememba nekakšnega DNK zapisa ali nekakšnih notranjih vaših zapisanih kodic, mislim, da sem našel pravi izraz, pravi, pravzaprav preveden izraz, se nekako telesna struktura popolnoma umiri.

Tisti, ki ste dihali preko pranske energije, se potem zlijete s to zunanjo energijo in vaša koža prične sijati, se pomlajujete, regenerirate in obnavljate.

Vendar, ne morete vstopiti v svet Razsvetljenstva, če imate nekaj, kar vas veže na nekaj podzemnega ali zemeljskega. Občasno tudi, ko boste imeli bele dlani ali svetlejše dlani kot običajno, spomnite se in opomnite, pomislite in se spomnite, kako je bilo, ko ste bili morda stari 15 ali 20, 25 let, kako so bile vaše dlani drugačne od tega, kar imate sedaj, tukaj in sedaj.

Bodite pozorni na to!

Ko se ta energija preprosto izlije na površje, tista, ki je znotraj, vas zalije, lahko postanete živi kanal. Pričnete prevajati, ali sevati ali pa preprosto pričnete na sebe vleči le takšne energije, svetlobne energije, ki jih nekako v telesu več ni.

Druga frekvenca se pravzaprav vzpostavi. Materija se prične preoblikovati in spreminjati. To je dobro za vas.

Takrat začutite, kako se zgornji deli, različne energije spuščajo na vas, do vas, vas preoblikujejo, preurejajo in predvsem se spajajo z vami, ki ste osvobojeni. Zgornji deli vas samih ali tistega dela, ki ga imate v shrambi zgoraj in ne govorim spodaj, trenutno se ne dotikam tistega, kar je spodaj, vendar le tistega, kar je zgoraj, se pravi, se ta energija spaja z vami.

Tako prihajate do najvišjih možnih opcij na zemeljski obli, da pridete do različnih podatkov v življenju pred ali po življenju. Se pravi, lahko stopite korak naprej, kaj bo, v bodočnost in ne le v jutri. Gledam v to, da prihaja bodočnost, se pravi, kjer se boste iz enega planeta preprosto premaknili na drugi svet, vendar kompaktni planet. To ni nekaj vmesnega.

PROCES SPAJANJA

Zato morate pravzaprav doumeti, kaj pomeni spajanje.

To obdobje, v katerem ste, je eno najtežjih obdobij, ker prihaja prav do takšnega spajanja. Tisti, ki se nekako začutite, preoblikujete in skrbite za to, da ste dobri, da ste pošteni in kvalitetni, če smemo sploh uporabiti ta izraz, ali srčni, prisrčni, kakorkoli že, vendar predvsem iskreni, se pravi, vsi tisti dobivate nekaj, ne glede na to, če nimate odstranjenih okoval, če nimate pravzaprav praznih dlani in imate še vedno polne dlani, se vam preko notranjosti prstnice prične nekaj gibati.

Energija, ki je dozorela znotraj, prične teči na površje, tukaj v vmesnih prostorih. Ti vmesni prostori počasi lezejo in se nagnetejo tudi preko telesnega tkiva. Vendar, nastaja nekako belina. Tako, da, če boste morda opazovali drug drugega, boste dejansko zapazili, da tisti, tudi, če se v nekakšnemu duhovnemu razvoju trenutno ne ukvarjate, bo tudi ta proces deloma pričel stekati po drugačnemu postopku in ni potrebno hoditi nikamor, na nobena druženja, delavnice ali na kakršnekoli obrede ali na druge daritvene pohode, kot jih poznate tudi na Zemlji.

Ta proces se prične odvijati v zgornjemu delu in ta proces se odvija vse do popkovine ali do popkovnice.

Ko imate dlani pravzaprav odprte, ko prvič začutite energijo zdravljenja, povezovanja ali spajanja, se pravi, ko prvič začutite v notranjosti te kanale, da vam teče energija skozi, ste aktivirani, ste aktivnejši, kot si morda upate misliti. Naj vam bo to prvi znak, da so vas bitja prišla obhajati in da se povezujejo z vašim osrčnim delom, preko vaše zunanjosti.

Predvsem vaša zunanja dlan je nekaj vibrirnega, gostega in odprtega. Preko teh dlani se vaša bitja usode, ki so vam v prid ali v pozitivne smeri delala ali sodelovala, pričnejo spajati s temi delčki zunanjih dlani.

Ko pravzaprav oni naredijo tisto, kar čutijo, da je potrebno postoriti, da greste vi višje in v res prave, čiste, čiste in odkrite smeri, se pravi, se potem prične odpenjati povezava spodnjih dlani oziroma spodnjih smeri.

Tudi to se odpira preko dlani. Zgornji deli dlani se mnogokrat, mnogokrat spreminjajo, barvajo ali obarvajo, ko se na vas preprosto pripenjajo zemeljske energije.

Bodite pozorni!

Kot bi naredili snop, če bi morda zaprli dlani, da bi zaprli te notranje kanale in naredili pravzaprav nekakšen pritisk na spodnje dele Zemlje, bi dejansko začutili in lahko tudi čutite, kako vam zemeljska energija prihaja skozi in vam potiska kot nekakšne čepke skozi. Prav poigravajte se, nežno, nežno proti tlemi, boste začutili prerez, kako dejansko ta čepek ali ta energija poskuša vstopiti ali jo poriniti navzven.

To pomeni, da energijo preprosto lahko, se pravi, to srčno energijo, ki je v notranjosti, lahko preprosto daste na pozitivno stran kot ta čepek ali pa na negativno stran, zavisi, kje in kam se vam vdirajo ali odpirajo vaše dlani.

Bodite pozorni na to!

Vsi tisti, ki se povezujete z Zemljo in prosite Zemljo za materialne dobrine in delate ali darujete določene obrede, vedno znova lahko začutite, kako močna je ta energija in njihova volja. V spodnjemu delu imate druga bitja, kot bi naredili prerez, ali kot bi naredili poklopec ali nekakšno pokrivalo. Od popkovine navzdol je skorajda, ali večina plast Zemlje ali zemeljske energije.

Želim, da se pravzaprav zbudite ali ozavestite, ker v temu mesecu ali v obdobju dveh mesecev do treh, najkasneje do petih mesecev, se ta zemeljska energija od vas odda. To pomeni, da boste dejansko vsi se premaknili višje v eno področje zgornjega ali spodnjega dela in nikakor ne morete več biti na obeh prostorih hkrati.

Prav sedaj, v temu obdobju je izredno pomembno, da se ozavestite, da v temu delu je pravzaprav ujetost ravno tako, kot je dlan. Torej, dlani za delček trenutka sedaj poznate.

Čepek ali bitje, ki sem vam ga omenil na samemu začetku, ki je vstavljeno v notranjost samega jedra znotraj vas, je pravzaprav tisto, ki je ravno tako po prerezu ločilnica ali ločilna črta. Kot bi nekako ločil ali ločeval vmesne prostore zgornjega dela od spodnjega dela. Ta vmesna plast je ravno tako čepek.

In prav tukaj je najbolj pomembno, da, ko se ta energija z vami vzdiguje, bolj, ko dihate in visoko vibrirate, vendar ne v negativne smeri, v pozitivne, se pravi, kjer ste resnično srčni, topli in nekako predani, se boste počasi izlili po sredini telesa, se pravi, prav po sredini, vse do tega sredinskega dela imate pravzaprav narejen enaki prehod, enake niti, kot imate tukaj in sedaj.

STOPALA

Žal, se moram dotakniti še spodnjega dela.

Prav na spodnjemu delu imate ravno tako razpolovljena stopala. Tako kot dlani, imate prerez tudi po stopalih. Kar pomeni, da tako, kot po zunanjemu delu, imate prerez tudi po notranjemu delu. Se pravi, kot bi dali plast na plast in v sredini te plasti imate nekakšen čepek. Tako veliki čepek ali delček bitja, ki je razlit.

Prav v temu delu se vi prizemljujete.

Vendar, znova od spodnjega dela, se pravi, navzdol, poganjate korenine in odpirate svoje čepke.

Kadar se povezujete z zgornjimi silami ali energijami, preprosto te energije vlečete navzgor in zapirate svoje čepke.

Bodite pozorni!

Ravno zaradi tegá vas pravzaprav opozarjam, da boste se zavedali in ozavestili, kaj se sedaj pripravlja na Zemlji, kakšna energija je prišla na Zemljo in kam se bo pripenjala. Zato želim, da res nekako poskušate prisluhniti, doumeti, predvsem pa razumeti.

Pred dobrim letom dni se je k vam spustila ena plast. To je plast neke površine, nekih bitij, ki so medsebojno zlita in narinjena. Prav ta energija se je spuščala postopoma, preko ljudi, vas dušila, vas motila, mrtvičila in sedaj se je spustila čisto na bazo fizičnih zemeljskih dotočil. Prav na bazi Zemlje, čisto na stičišču ali stiku Zemlje, kjer se zgornji zračni del dotika spodnjega zračnega dela. Vendar, prav tam ste tudi vi z vašimi podplati. Kar pomeni, da prav vi, z vsem tem prerezom dejansko sebe zlivate v ta del njihove energije in njihova energija dobesedno po prerezu leze in teče skozi vaše prste po spodnjemu delu.

Si predstavljate?

Kot bi imeli rezani podplat, znotraj, v zgornjem in spodnjem delu je pravzaprav ploskev ali površina, znotraj je pravzaprav energija ali čepek, preko katere se prizemljujete, odpirate in pravzaprav darujete ali delite na Zemljo.

Zemeljska energija pravzaprav bo vstopala prav preko tega prereza, preko podplata.

V mesecu ali dveh boste morda, nekateri bolj začutili, nekateri manj, težo nog. Pekoče občutke v podplatih ali nekako žgoče občutke. To je nekaj, kjer se je ta plast pravzaprav nekako steka skozi. Vas pa pravzaprav to spodbuja, da morate doumeti in predvsem razumeti, kaj se z vami godi.

Vendar, stopal se ne bom dotikal.

Kadar delate z zemeljskimi energijami, se pravi, z različnimi zemeljskimi obredi, je to pravzaprav tako, kot bi spodnji del dejansko ločili od zgornjega dela in se dejansko v celoti darujete njim.

Si predstavljate?

Kot bi spodnji del obrnili navzgor, tako ga imate obrnjenega navzdol in bitja, ki trdno lebdijo ali stojijo morda nekaj metrov nad Zemljo, so pravzaprav tista, ki vedno znova vstopajo v vaše prereze.

Danes se ne bom dotikal več spodnjih delov. To je pravzaprav le zato, da boste morda vedeli, kaj se dogaja ali godi.

Energija se bo postopoma pretočila skozi in tam, kjer se ne bo zmogla oprijeti, ker boste imeli vakuumirane podplate vsi tisti, ki ste nekako zemeljski ali duhovno višje razviti ali pa preprosto srčni in topli, teh energij ne boste dobili v svoje podplate in niti znotraj v svoje žive ljudi. Nekateri pa boste majčkeno dobili notranjost energije zapolnjeno, morda do kolen ali do nekakšnega gležnja, do takšnega dela kot imate okovala.

Se spomnite?

V spodnjemu delu imate še dana ali podana določena okovala, ki smo vam jih svetovali, da jih pustite čisto pri miru. Ravno zaradi teh plasti, ki prihajajo, se pravi, vas bodo ta okovala v pravemu pomenu besede varovala. Zato vam nismo nikoli dejali, da odstranite ta okovala, le zaradi tega, da se spodnji del in zgornji del dejansko združeno držita, ne glede na to, kaj in komu pravzaprav služijo vsa ta ujetostna okovala. Tukaj, po tej strani, so pozitivna.

POVEZOVANJE Z VESOLJEM PREKO DLANI

Da se dotaknem dlani.

Ko se nekako povezujete ali nekako tehtate, vedno znova, bodite pozorni, ko svoje dlani obrnete v Nebo Neba tega svetá, začutite takoj energijo, ki se steka. Prav začutite energijo, kako teče iz zgornjega predela in je nekako drugačna.

Opazujte zemeljsko energijo, ki se steka navzgor, se pravi, ko se povežete z Zemljo, prav čutite, kako jo pravzaprav morate vleči navzgor in kako je pravzaprav težka in pravzaprav čisto nizka.

Vi se povezujete z Vesoljem. Vedno znova vsi uporabljate dlani, tako pri sproščanju, pri dotikanju, pri dajanju, pri darovanju.

Prvi stisk ali dotik točno začutite človeka, ali je iskreni ali neiskreni, ali preračunljivi ali takšen ali drugačen. To je materija, do katerega ne bomo prihajali.

Pomembnost vaših okončin je, da se svetlobna energija ali celota vsega kozmosa steka in stresa skozi vsako poro vaše dlani. In, če dobro pomislite in kdaj opazujete svoje dlani, boste začutili, da energija povezave iz Svetlobe teče vedno do vaših okoval oziroma do tam, kjer so spojene dlani.

Zgornji del okončin skorajda nikoli sploh ni pomemben. Vedno so aktivirane le vaše dlani.

Vaše dlani, v vsakemu zglobu ali členku, skrivajo določene primesi.

PRSTI NA DLANEH

Bodite pozorni!

Da imate pet prstov na levi ali na desni strani, to ni nič tako nenavadnega, če ne pomislite, da ste iz petih plasti pravzaprav vezani in povezani. Pet prstov pravzaprav govori, da ima vsak planet, ki je dal del sebe na vas, pravzaprav košček od vas.

Vsak planet, različnih kraljestev, kompaktnih, govorim o kompaktnosti, ne o teh vmesnih ali delnih svetovih, vendar o kompaktnih svetovih, ko je ustvarjal človeka.

Človek je zgrajen po božanski podobi, po tistemu, nekakšnemu posebnemu delu, ki so ga ustvarili na novo, nekako klonirali, poudarjam »klonirali« in nekako spreminjali, je vsak iz svojega planeta dobil prostor na materiji. Svetloba ali Luč, Tisti, ki so v dobro in za pozitivno smerjo ustvarjali, so si vzeli pravico ustvariti po en prst.

Če dobro pogledate, pet planetov je sodelovalo za to, da je ustvarilo vaš prst ali gibljivi del. Če dobro pogledate svoje dlani, niti eden ali drugi prst si nista niti približno, kaj šele identično, enaka.

Levi del je pravzaprav ustvarjal Nekdo, ki vam je pravzaprav podal nekakšne prastare zapise ustvarjanja po materiji.

Vsak planet, pet planetov je sodelovalo pri ustvarjanju fizične materije človeka, si je vzelo pravico ustvariti en prst.

Vsak prst je v celoti povezan s to nitjo, ki se veže v notranjosti z energijo prane ali pranske energije.

Najbolj pomembni prst je pravzaprav tale palec.

V temu palcu je pravzaprav vse tisto, kar je prastarega in res globoko, globoko davninskega, da je nastalo človeško telo. Ta se je povezovala energija z rebrom ali z obrebrnico.

Prvo planetarno ozvezdje ali prvi planet, ki je sodeloval v nastajanju, je dobil najbolj častno mesto in si je prilastil tale prst. Zadnji, ki je pravzaprav v Veličini ustvarjal, si je ustvaril ali pridobil peti prst. Šesti prst je pravzaprav okosteneli, tako na nogah kot deloma tudi na rokah, kot je bilo občasno celo zraščeno, tako izven ali dodano. Vendar, to ni bilo pravzaprav tako gibljivo kot je vaše, vendar je bilo kot nekakšno pomagalo ali nekaj drugega. Ker je planet razpadel in je bil uničen, je bil uničen postopoma tudi ta socvet šestega prsta, ki ste ga nekako imeli tudi na svoji dlani.

Pet planetov kompaktnosti še dandanes vodi vaš svet. Pet planetov je še dandanes tesno povezanih z vami. Naj se vam zdi še tako neverjetno ali smešno. Pet planetov daje določene DNK zapise, določene dodelave še ob rojstvu v notranjost.

Ko se vi pravzaprav ustvarjate in kreirate, vsa usoda raste v vaši dlani in ne v vašemu srčku ali v vašemu možganu. V vsakemu delčku vašega prsta imate po 23 različnih bitij, ki so bili v pravemu pomenu, po nekemu laboratorijskemu postopku ustvarjeni in po nekemu delu podani za ustvarjanje človeka v sami skupnosti na samemu začetku.

Če boste dobro opazovali svoje dlani ali prste, boste videli obraze. Le nekaj časa zrite v svoje prste, pa boste začeli videvati obrazke, oči, nos in usta. Bitja se vam bodo pričela prikazovati.

Zakaj?

Preprosto zato, ker tisti, ki so ustvarjali meso mesa tega sveta, so dali svoj DNK zapis za vsakogar, se pravi, za nekaj, kar je nastajalo na samemu začetku na Zemlji. Iz sebe so dali nekaj in to preko neke kapljevine krvi stiskali v notranjosti. Ta bitja, od njihovega začetka, so pravzaprav shranjena v vaših prstih.

Zato so vaši prsti pravzaprav zelo pomembni po teh zapisih. Tudi, če nimate prsta. Nič hudega! Pač, imate določena bitja, morda shranjena drugje ali pa imate le eterično, energetsko ovojnico, ki pa še vedno je, tudi, če ni materije.

Vendar, v sami materiji se vedno shranjuje materija.

Dragi moji!

Želim vas opozoriti, da boste vedeli, kaj se skriva v vaši dlani, zakaj je vaša dlan, kar vas bom sedaj postopoma pripeljal, tako mogočna, dobra in vrhunska.

Ko ste z mislimi pri temu, da bi zdravili po nekih vaših zemeljskih postopkih, se vedno aktivirajo vse energije. Aktivirajo se dlančne energije, povežejo se umi teh bitij materije, ki so v materiji vstavljeni.

Zato opazujte svoje dlani. Občudujte in glejte. Na vsakemu zglobu, členku, se bo pravzaprav pojavil obraz. Ta bitja se medsebojno povezujejo, kot bi se telepatsko ali miselno povezovali in vam dajejo določeno kodo ali energijo odprtja. Prav preko prstov se najprej naredi ta aktivacija njihovega uma in razuma. Oni se potem povežejo v to celoto ali v to bitje, košček tega bitja, ki je znotraj kot osrčje ali srček v temu srčnemu delu. In ta odda signal in se poveže s kanalom nad seboj ali s kanalom pod seboj.

Glavni so pravzaprav tile štirje, se pravi, kazalec, sredinec, prstanec in mezinec. Ti prsti so pravzaprav ali ta bitja, ki so znotraj v temu prstnemu delu shranjena, so pravzaprav osnova, da se vi sploh odprete tukaj, za zgoraj ali za spodaj.

Tisti, ki nekako ne veste, da energija teče, vedno teče nekako tako navzven, zato pravzaprav lahko darujete sebe ali pa pretakate delček energije preko sebe.

Zakaj vas vedno znova opozarjam, da pazite na dlani?

Kadar nekako vizualizirate, ali mislite ali predvidevate, da se steka neka svetlobna energija skozi vas, so le delni ljudje ali delčki ali posamezniki, ki se jim res od zgoraj, vendar le od tam, do koder ste čustveno, energetsko vibrirni, odpre določen kanal in se vam po temu steka navzdol določena energija, ki teče preko vas za zdravljenje, se odprejo tile čepki in vi dobesedno lahko zdravite.

Takrat ste prevodniki.

Kadar pa, to je le mala razlika, v mislih želite, hočete ali zahtevate, da je nekaj to čisto normalnega in vsakdanjega, da se vam odpre zgornji del in se energija prične stekati skozi vas, se bo stekala preko materije. Se pravi, to je nekaj milimetrska debelina plasti Zemlje, ki se nekako odpre in spusti skozi dlani.

In, ker teče skozi materijo in ne po temu sredinskemu kanalu, ki smo ga predhodno nekako prišepnili, se pravi, po kanalu, ki ga znotraj, se pravi, ta čepek ustvari v povezavi s pransko energijo ali pranskim duhom, se steka po zunanji lupinici ali, kot bi se pod kožo nekako privzdignili, po tej plasti teče in tali bitja ali energije, ki se stekajo skozi vaše dlani.

Zato je pravzaprav to tako nevarno. Ker to, kar vi stalite, dobesedno delite sebe med druge ljudi.

Bodite pozorni na to, da vedno dobro premislite in začutite. Bodite iskreni do sebe in predhodno molite in prosite ali pa po določenemu postopku delajte, da se bo ta energija resnično razlivala preko vas in da vam ne bo talila vaše fizične energetske materije.

Če se dogaja to, potem telo hitreje ostari, hitreje oslabi in bioenergetiki ali tisti, ki se ukvarjajo ali ukvarjate z nekakšno energijo, hitreje sebe izčrpate in predhodno odhajate, ker se tali ta energija ali dobesedno izpuščate tisto, kar vam dela kompaktnosti in voljnosti.

Zato je dejansko pomembno, da pazite in res začutite, kje pravzaprav ste.

To se dogaja takrat, ko nekako niste na čistih energijah oziroma niste čisti kanal, čeprav morda mislite, da ste. Vendar, vaša dejanja, vaša videnja ali energija pretoka pravzaprav naredi in tali mimo vas, ne da bi se zavedali in lahko celo ustvarjate določen prah, a hkrati talite in dajete nekaj iz sebe, kar pa je pravzaprav res majčkeno smešno ali pa neprimerno za ta sodobni čas.

Na drugi strani pa imate pravzaprav potem tudi tele hribčke.

Na teh hribčkih ali dolinicah, kot jih imate sproti nekako znotraj ojačane, ne poznam ravno vaših zemeljskih imen, vendar, v temu delu pa se pravzaprav skriva okostenelost. Zapisi okostenelosti ali kosti se vedno shranjujejo zapisi prav na te strani.

In, če dobro opazujete dlani, občasno vidite, da so hribčki višji, občasno nižji, glede na to, kateri del vaše usode so pravzaprav povlekli na površje in ga tudi pripeli.

Vaša zemeljska usoda se shranjuje v kosteh ali v nekakšnih kostnicah ali v okostju znotraj sebe. In tukaj na temu površju se pravzaprav topi energija in ko pride energija zapisa na površje, se hribček odebeli. Zato občasno opazujte in boste videli, kako se hribčki pravzaprav spreminjajo, preoblikujejo in na podlagi tegá se potem usoda ali črta tudi takoj hitro poda k vam in se dogodek znova izvrši.

Občasno začutite, da vam peče ali da se vam gorijo dlani. To je pravzaprav znak, kjer se zgornji in spodnji pol pravzaprav treta. Se pravi, energija Zemlje in Neba ali Vesolja pravzaprav vreta in pritiskata, kot bi bila v vojnemu stanju.

Takrat vi začutite, da vam dobesedno teče ali vas peče po sami dlani. To ni nič tako strašnega ali slabega. To je pravzaprav nekaj vmesnega, vi pa ste se znašli v čutenju, v temu vmesnemu pretoku.

Potem imate te zunanje robove. Se pravi, po teh zunanjih robovih skorajda ne delate nič. To je pravzaprav le nekakšna prazna povezava, kjer občasno vidite kakšen obraz, velik ali večji, izboklina, ki se premika. To pa je pravzaprav skoraj čisto nepomembnega.

Osrčje ali čepek, to pa je osnova, kjer se aktivirajo kode, ki smo vam jih tudi v temu času pripravili in jih postopoma tudi dobivate v notranjost ali v jedro svojega mesa.

AKTIVACIJSKE KODE

Kode so pravzaprav zapisi ali nekakšne »kontra« dezinformacije, kot jih imate tukaj v temu stadiju. To pomeni, da imate zapis, ki vas vedno znova, preko nekih rokavičk, vleče v postopek ponovnega rojstva, v postopek zemeljskega vstajenja, v postopek življenja na Zemlji. Vedno znova in znova in znova.

Aktivacijske kode, ki jih boste dobivali, pa so pravzaprav in jih vmesno že posamezniki čutite, so pravzaprav kot tanke niti, kjer se Vesolje ali Višina ali zlato kristalna energija bitij povezuje z vašimi dlanmi. Kot bi krog obrobila, čutite aktivacijo in pripenjanje teh energij. Kot bi se lasek ob lasek preprosto pripenjal in spenjal ali vžiral v vaše dlani.

To pomeni, da boste dobili določen kanal.

Te aktivacijske kode so 24 nekakšnih okroglih vrtinčastih enot. Kot bi stebričke ob stebriček postavljali. 24 teh celot, aktivacijskih kod, vam bo pomagalo, da boste vedno znova lahko prihajali le še navzgor in ne navzdol.

Ko boste uporabljali dlani, ali za dotik človeka ali posameznika, ali zato, da bi morda zdravili, boste vedno znova začutili, kako se aktivacijske kode dobesedno predrejo skozi vaše dlani in vam dekodirajo program Zemlje, kar pomeni, da dobesedno naredijo zmedo in »kontra« zapis. Se pravi, dobesedno drugačna frekvenca in nihče iz podzemlja, ki se povezuje z zunanjostjo stranjo okostenelosti, ne more priti k vam in vam narediti napačnega zdravljenja, pretoka ali drugega zapisa.

Bodite pozorni!

Skozi te, nekakšne energije, ki jih boste dobili, boste začutili, kot da se, ko se iz Višine to navzdol do vas spusti, boste čutili nekakšno takšno debelino okoli vaše dlani. To so vam varovala. Varovala za vaše osrčje, da se njemu čisto nič ne zgodi. In da boste hodili in se povezovali le s Svetlobnimi energijami. Vendar le tisti, ki ste jih vredni in jih boste skozi življenje pravzaprav zmogli ohranjati, jih boste prenesli tudi v Onostranstvo.

To pomeni, da vam bodo potem sevale in energije Svetlobe se vam bodo spuščale tudi iz dlani.

Ko boste nekako višje sebe po materiji preoblikovali še v času tega življenja, boste občasno celo videvali žarke, ki bodo tekli skozi vaše dlani. Barvne snope. In tisti ljudje, ki bodo dobesedno lahko videvali ali čutili ali imeli takšne barvne snope, se pravi, bodo res nekako višje čaščeni tudi iz strani Višine in ne Nižine.

Te aktivacijske kode ali 24 nekakšnih zapisov vam bo preprosto v veliko pomoč. Ko boste namreč pisali in poznali določeno znanje davnine, se bodo te aktivacijske kode kot paličice, ki so nekako druga ob drugo vibrirno, pričele taliti in vam naredile določeno ovijalo ali kot nekakšno zgornjo pokrivalo. S tem boste imeli preprosto zaprti dotok energijam Zemlje. S tem se energije Zemlje ali podzemlja nikakor ne bodo več zmogle vriniti v notranjosti materije in vam dati karkoli njim, namesto njih, za izživeti. Tudi to se vam dogaja več tisoč let ali milijonskih let, se pravzaprav dogaja, kjerkoli se na Zemlji, katerikoli Zemlji ustvarite, pojavite, se Zemlja pravzaprav preko tegá pripenja.

Aktivacijska koda je pravzaprav nekaj, kar vam dejansko pomaga pri temu, da se lahko tudi s posameznim planetarnim ozvezdjem tudi povezujete. Kar pomeni, da prva aktivacijska koda, jo imate zapeto prav pod tale zglob ali členek, prav na tej strani se prične prva in potem proti palčku, se pravi, in kazalčku, se pravi, se delajo ti zapisi ali te paličice, ki se nekako povezujejo v jedru same notranjosti.

Vsaka paličica te aktivacijske kode ali vsaka posamezna aktivacijska koda se poveže s točno določenim ozvezdjem, vendar ne z Zemljo. Kar pomeni, da, ko ste nekako pretočni ali tisti, ki molite, prosite ali delate, se boste na ta način povezovali z različnimi planeti, z različnimi ozvezdji.

24 jih imate sedaj podarjenih. Trije teh nekako ne sprejemajo, vendar bomo ponovno se potrudili, da jih bomo ponovno naložili in da vidimo, kako in kaj vam bo šlo.

Vsaka aktivacijska koda je ključ. S tem, ko se boste lahko povezovali s katerimkolim ozvezdjem, se bo hkrati, ko se boste v mislih povezali, teh aktivacijskih kod je 24, se pravi, tega področja se bomo dotikali morda majčkeno kasneje ali na naslednjemu predavanju, vendar le toliko, da boste vedeli, kaj ste pravzaprav dobili.

Vsaka koda se bo povezala z določenim organom in ga pravzaprav hranila in napajala s posebno frekvenco energijo ali ljubezni in ko se bo pravzaprav to pričelo odpirati, boste čutili, kako znotraj sebe čutite pravzaprav globoko, spoštljivo ljubezen do vsakogar.

Vsi tisti, ki morda tega do sedaj niste nikoli čutili, boste, verjemite mi, od tega časa naprej, ko se bodo te aktivacijske povezave pričele aktivirati, boste v notranjosti začutili res globino in ne le širino čiste ljubezni.

Skozi vsak kanal se boste lahko povezovali, ali mentalno ali nekako duhovno ali kakorkoli pač imenujete, vendar teh kod se bomo dotikali res kasneje. Je malce res preobširno. Ima pravzaprav  Varvarinski Velikaš res najbolj prav.

Te kode vam pokrijejo ali vam naredijo ščit okoli vašega osrčja.

Ko pravzaprav se povezujete z Zemljo ali meditirate in se povezujete z zgornjim ali s spodnjim delom, mnogokrat lahko ostanete brez teh sredinskih delov ali ključev.

V temu sredinskemu delu je pravzaprav vstop v galaksijo. To pomeni, da, če boste nekako napačno, ob napačnemu času sebe želeli sproščati ali pa se povezovati, se vam bodo te aktivacijske palčke preprosto zaprle. Kot bi naredile ščit pred vami ali tistemu, ki bi morda poskušal vstopiti.

Kar pomeni, da je to kot nekakšno bodalo, zraščeno, vendar le takrat se bo zaprlo in aktiviralo, ko bo to pravzaprav potrebno. Zato bo morda kdaj pa kdaj koga zabodlo ali zabolelo, ko bo morda napačna energija, tudi morda le nalitka, poskušala vstopiti v vas.

Naj vas to ne moti. To bo živo in gibljivo.

Prav ta energija teh povezav vam bo pomagala pri umirjenosti, pri spečnosti, pri nekakšnih komunikacijah. Vsaka posamezna paličica vam bo pravzaprav dala določene prednosti, preddispozicije za to, da boste znali morda celo komunicirati. Vsaka paličica ima določeno moč ali določeno povezavo.

Bodite pozorni!

Ko se te paličice aktivirajo in pričnejo dihati in se nekako nekaj slabega obeta ali pa bi morda le sredinski ključ ali osrčje zdrsnilo ven, se pravi, to bitje, se ujame v temu šilčku ali v temu ključu, kjer se pravzaprav to zapre.

Odpre pa se vedno, ko boste radostni in takrat se bo energijsko polje iz tegá še podvojilo, se ovilo okoli vas in zato se boste še hitreje spreminjali, preoblikovali in res, v duhovni smeri, močno, močno napredovali.

OSRČNI DEL DLANI – LINIJA ŽIVLJENJA ALI SMRTI

V temu osrčju ali v samemu srčku je rahla pikica ali špranjica. Čista tanka linija življenja ali smrti. Prav smrti in ne nekaj, čisto tako. V osrčnemu delu tega čepka je pravzaprav rahla kotanjica in v notranjosti prav tega srčastega dela, ki diha, je posebna pikica, ali magnet ali koda izničevanja.

To pomeni, da, če ob napačnemu času nekdo, ko nekako se potapljate v zaključek ali v zaključno fazo vašega življenja, se pravi, ko že prihajate do zaključka nekega popotovanja, zavestno pritisne ali vam zapre tisto kotanjico, se pravi, vi lahko ostanete ujeti v notranjosti materije in prehajate in se pričnete pravzaprav lahko, celo nekako razkrajati ali pa greste preko fizičnega razkroja.

Če nekdo zavestno ali nezavestno zapre določeno vdolbinico po določenemu postopku, ki vam ga ne bom razkrival zaradi tega, da bo to vam v prid in dobro in varno, se pravi, nekatera bitja znajo to preprosto zapreti. In tako lahko ostanete ujeti v samemu ciklusu materije. In vsi tisti, ki ste na koncu zadnje ali zadnjega življenjskega popotovanja, se v veliki meri zgodi prav to, da določena bitja, ko se vi pravzaprav pripravljate za izstop iz telesne strukture, da zapustite v tretji plasti tudi telesno strukturo, vam zaprejo preprosto te dlani ali te male kotanjice in ne morete pobegniti in se nikamor več zliti.

In, če se neaktivira ali, da se zapre ta dlančni sistem, ne morete tudi z nogami preiti navzven, ker vam pravzaprav najprej popustijo dlančne vezi, šele potem podplatne vezi.

Če se naredi to, se vaša duša ali črevesna duša, spusti nazaj v telo in obmiruje. Takšen človek je pravzaprav delno živi človek, ki se ga pri polni njegovi zdravi, fizični zavesti zakoplje in gre preko razkroja in zaradi tega se tudi telo nekaterih ljudi preprosto prebudi, se obrača in kotali, ker se duša želi izliti. In če odpirate določene krste ali po pogrebih različne okostenelosti vidite, kako so se duše nekaterih ali telesa obračala ravno zaradi tega, ker imate znotraj življenje ali smrt.

Ko greste po fizični plati preko razkroja, če se dobi ali ulovi takšno bitje, se pravi, ko se ona razkraja ali on raztopi, znova lahko pride na površje in takrat se lahko zaprejo tudi stopalne, te vdolbinice.

Stopala pa so pravzaprav tako, da so kot po prerezu pravzaprav rezana, kot bi naredili rez, od vrha stopala vse do nekako sredinskega dela. In v temu sredinskemu delu, prav po sredini, kjer imate odtok ali čakrasto energijo, imate nekakšen prerez. Ta prerez je ravno tako špranjica ali kotanjica kot tukaj na sredini. Če se vas oprime tudi po temu spodnjemu delu, boste lahko v večnosti ujeti tudi preko kosti.

Tako se lahko duhove, duše ali energije, ali pa sami sebe ulovite in polovite. In, ko se prične aktivirati ta sredinski srčasti del in se ta kotanjica nahaja prav v temu sredinskemu delčku, morate vedeti, zakaj je prizemljevanje tako sila nevarno ali pa oddajanje, se pravi, preko teh dlani, napačno ali karkoli drugega.

Če se prizemljujete preko dlani po zunanji strani, je pravzaprav to zelo obtežena opcija. Kar pomeni, da se dobesedno Zemlja Zemlji daruje in tako postajate ujetniki. Dlani za prizemljevanje morajo vedno obrniti navzdol, kar pomeni, da se prizemljujete vedno s sredinskimi deli in se zlivate nad zelenjem. Kot bi se oprijemali zelenja trave ali rastline.

In, ko se naredi ta povezava, se ta črna pikica ali špranjica naredi kot paličica ali kot las direktno ali točno pod vami in se nekako pripne nad zemeljsko plastjo. Tako ste varovani. In to je tako, kot bi dihala vaša dlan.

Nekateri opažate, občasno, v svetlobi, če boste dobro pogledali tudi drugi, ko se nekako povezujete, rahlo pikico modrikaste, rdeče, črne, zelene, zavisi kakšnega odtenka je pravzaprav avrični ovijalec, tam se pravzaprav vidi ta kotanjica ali špranjica. Nekateri boste to razločno videli.

Barva je različna glede na to, kdo je preko nalit in varuje ta sveti prostor. Zato je zelo nevarno odpirati ali pa dajati nekaj skozi pretok, da slučajno ne stalite svojih dlani pri zdravljenju, ker lahko samodejno, preko takšnega zdravljenja, če ni pravi postopek vodenja za odprtje kanalov, se lahko zgodi, da sami sebi zaprete ta zatič.

Zato sem vas mnogokrat opozarjal in so vas opozarjali, da bodite pozorni, kako se pripravljate za povezavo in od kod teče energija. O tem smo pravzaprav na predhodnih delavnicah tudi govorili.

Če se slučajno zgodi, da se ta zatiček pravzaprav zapre ali, da ste ga pomotoma, zaradi nevednosti ali neukosti zataknili, to še ni nič tako hudega, dokler ste živi. Pomembno je, da si aktivirate teh 24 energij.

Bodite pozorni!

Ko imate ključ, lahko pokrpate marsikaj ali vse. Z mislimi poženite te ključke v vrstni red in oni se bodo pričeli premikati. In samodejno se bo pričela poganjati energija. Energija se bo pričela gostiti in bo od zunanje strani proti notranjosti pričela pritiskati in bo čepek dobesedno potisnila navzven in se bo znova zlil z vašim srčnim delom.

Morda vas bodo potem bolele dlani, vendar, nič hudega. Bolečina fizične materije popusti. Le, da veste, kako si pomagati.

Tisti pa, ki nimate aktivacijskih kod, si lahko preprosto pomagate, vendar boste morda morali večkrat v zaporedju narediti tako, da dlani daste pred svoje oprsje, se povežete z energijo Vesolja ali Nebom in pričnete čutiti, kako energija, povlečete to energijo navzdol, dobesedno sesa svoj delež na površje. Vakuum, ki se naredi, tudi spravi zatič na površje.

Zato bodite pozorni!

Ta zatič ali vdolbinico, ki se občasno nekako izprazne ali lomi, se pravi, ta zatiček morate opazovati. To je nekaj tako pomembnega kot vaše fizično srčno dihanje ali gibanje. Ravno tako je, morda še celo bolj pomembno prav to.

Zato tisti, ki se morda sproščate ali pa meditirate, se pravi, ali večkrat delate kaj z dlanmi, predvsem za ljudi, bodite pozorni, da aktivirate to energijo tako, da občasno, ko ste že končali z delom, ko ste že popolnoma nekako zaključili vse skupaj, daste dlani tako pred seboj, potehtate in povlečete pravzaprav to energijo kot vakuum zatiča znova navzgor. Ta zatič mora biti zmeraj in vedno zunaj, drugače je pravzaprav lahko nevarno, da dušo sami sebe, črevesno, ujamete in jo zataknete v fizično materijo.

Zaradi neukosti ali nevednosti človeškega položaja, se skorajda tretjina bitij prebuja v sami krsti ali v sami notranjosti.

Če pa telo upepelite, pa pravzaprav teh težavic ni, ker se pravzaprav aktivacijske energije prebudijo kasneje, kjer telesa pravzaprav več ni. Vendar, za sodobnega človeka je to zelo, zelo pomembno.

In še nekaj!

KONICE PRSTOV SO LASERJI ALI ŽARKI

Prsti, konice prstov so pravzaprav laserji ali žarki, ki se nekako zmorejo povezovati pri vsakemu posamezniku. Vsak snop svetlobe, ki ga lahko zavestno povlečete iz Svetlobe, se pravi, iz zgornjega dela površine, je pravzaprav svetle barve. Kadar uporabljate laser ali svetlobo po zunanji strani, kjer je Zemlja, je rahlo rdečkast ali rožnat, vendar druge barve skorajda ne vidim.

To pomeni, da lahko preko svojih prstov aktivirate snop svetlobe, ki jo lahko pravzaprav začutite ali videvate, glede na to, kaj delate.

To je zelo pomembno. Prsti ali konica prstov, ki nosi žarke ali svetlobe, z njimi lahko rentgensko pregledujete fizične ljudi.

Tisti, ki delate na raznih okovalih ali, ki delate na raznih predmetih, ki se gibajo, premikajo in so vam v pomoč, tisti ljudje, ki uporabljate razne aparature ali karkoli drugega, morate imeti aktivirane te svetlobne blazinice. To pomeni, da boste hkrati prenašali tudi tople, pozitivne misli.

TEHNIKA AKTIVIRANJA SVETLOBE

Bodite pozorni!

Zdravljenje ali nekaj, kar delate na kakšni plahti ali površini ali modelčku, bo veliko bolj uspešnejše, če boste aktivirali to svetlobo.

Svetloba se aktivira le dvakrat, enkrat ali dvakrat. Trikrat jo pravzaprav ni potrebno aktivirati. Dlani obrnete takole v nasprotni položaj in daste nekako pred grleno čakro. Nekako tako naslonite pravzaprav telo na ta delež in začnete mantrati.

MANTRA »GM«

Mantra je pravzaprav zelo posebna.

Vendar, najprej boste aktivirali in spajali to zunanjo zemeljsko površino. Ker je polovička na levi, polovička pa na desni strani, jo boste zmantrali.

Vibracija, vibracijsko polje, ki bo prihajalo preko grlene čakre, bo pravzaprav pričelo spajati ti dve polji.

(opomba: vdah preko ust!)

GəəəəəəəəəəəəəəəəəMmm. GəəəəəəəəəəəəəəMmm.  GəəəəəəəəəəəəəəəəəəMmm.

Čakra za spajanje, to si bo delal vsak posameznik sam, je GM, GəəəMmm, GəəMmmm in prihaja iz tega grlenega dela. In, konica prstov se vam bo pričela pregrevati. Zaznali boste, kako končno prične nekaj rasti preko prstov ali prstnic.

GəəəəəəəəəəəəəMmmmm.

Pomembno je, da pri koncu Mmmm obračate nežno, nežno prste navznoter. Vibracija bo razbila nekaj, kar imate popolnoma spečega.

Mantra GəəMm, GM, GəəMm je pravzaprav aktivacijska koda, ki jo boste aktivirali in boste potem začutili na različnih delih, kako se pravzaprav razliva ta energija in povezava.

Naj vas ne zmoti, če vas bo morda kje kaj zabolelo ali pa tiščalo. To je tako, kot bi nekakšen speči trn ali prst šlo preko prsta ven in navzven. Aktivira se iz dlani v notranjosti nekaj. Naj vas to pravzaprav ne zmoti.

MANTRA »UM«

Ko imate narejeno to, obrnite dlani takole v notranjosti, da imate rahlo odprte prste, spodaj rahlo vdolbinico in daste majčkeno nižje proti pleksusu, kot bi naslonili na pleksus ali na žličko. Vendar, na eterično in ne na fizično. Fizične se tukaj ne smete dotikati.

Vdahnete preko nosa in ne preko ust. Predhodno ste vdahnili preko ust, ko ste delali čakro ali mantro GM. Tukaj pa boste vdahnili preko nosnic.

UuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuM. UuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuM.

Ko delate čakro ali vibracijsko energijo, je za Svetlobo ali za zunanje dele črka »U« in čisto v zaključku, res v zaključku, je črka »M«. Bodite pozorni na to!

UuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMmm.

Čisto na koncu dajte »M«. »M« vibracija, zvok. Zvok je tisti, ki premika, potiska navzven, zapre, naredi zatič. Prav vibracija »M«, zaključka »M«.

Na koncu prstnic se vam bo naredil nekakšen zatič. Naj vas ne moti, če vas morda kje, sedaj, nekje kaj zaboli. Ko boste doma delali, aktivirajte, vzemite si čas in se zabavajte in ne pozabite, kako je potrebno odpreti to.

Ko se laserji Svetlobe pravzaprav aktivirajo, so pripravljeni in gosti vedno in povsod. To vam bo pomagalo kot razpršena energija, s katero boste se lahko tudi igrali, poigravali, pozibavali, pogovarjali, ker to Svetlobo aktivirajo bitja iz različnih planetov.

Različni planeti so medsebojno vezani na različna ozvezdna prostorna, nekakšne prostore ali sfere ali nekakšne svetove. In ti vmesni svetovi so pravzaprav tisti, ki so nekako potem osnova za to, za jedro, da vi lahko nekako uporabljate tudi telo.

V središču vsakega laserja je kot tanek las, pa je vaša življenjska energija. Le kot tanek las, kot imate las tanek v središču svojega zunanjega materičnega lasu, ravno tako v sredini imate lasek, ki se pripenja in vkoreninja v to.

Ko boste nekako zaključili vse to, je pomembno, da dlani stepete, vendar tako, da nekako te sredinske dele aktivirate. Prav ti sredinski deli so pomembni, da se tudi tisto, kar se še kje kaj drži, končno namesti na prave smeri.

Najbolj pomembno je, kaj ste potem ustvarili?

Aktivirali ste energijo, ki jo do dandanes niste niti poznali. Aktivirali ste jo predvsem lahko tudi zaradi tegá, ker se bodo te aktivacijske kode ali te paličice preprosto odzivale tudi na to, kako raste ta snop svetlobe.

Vendar, sedaj, drugi del.

To energijo lahko uporabljate miselno ali zavestno v zdravljenju. Če boste imeli direkten kontakt s človekom, res, kjer se boste dotikali človeka ali določenih predelov, uporabljajte te konice. Ko imate aktivirano to, boste videli, kaj boste za njegovo telo naredili, ne da bi skorajda veliko naredili, se bo sam proces pričel poganjati. Čakre se bodo pričele samodejno premikati in razpadati tam, kjer je kaj slabega naloženega. Se pravi, čez čas boste videli, koliko moči se prav skriva v teh blazinicah.

In ne le to! Bodite pozorni!

Fizično telo se vam bo spreminjalo. Občasno boste imeli daljše prste kot običajno. Opazujte svoje telo.

Čez čas boste videli, opazujte svoje roke, boste imeli občutek in tudi vidno bodo manjši in bodo pravzaprav bolj narinjeni prsti. Ko pa boste aktivirali ta snop svetlobe, se bodo vaši prsti dejansko razvlekli. Opazujte materijo! To imate vrinjeno v materijo.

In potem boste opazovali, kako imate kakšen dan daljše in lepše prste, drugič pa pravzaprav kratke in nekako kot malce napihnjeni prsti. Opazujte to.

Takrat imate shranjeno to energijo v notranjosti. To energijo, kot laser, vedno znova le pomislite, da jo sprostite in v trenutku boste čutili, kako vam fizična materija se razvleče in se podaljšajo celo prsti na rokah.

Morda se sliši smešno, vendar, čez čas boste videli, da je to pravzaprav resnica.

Ker imate spečo energijo znotraj, imate mnogokrat naložene in težavne tudi te zglobe ali prste. Gibajoča energija, ki je speča in narinjena v notranjosti, vam dostikrat dela težave. Ko jih boste imeli aktivirano tudi to, se pravi, preko enega ali dveh poskusov različnega mantranja, boste imeli to prebujeno. Potem le z mislimi usmerite, kot bi misli usmerili v to, da bi želeli pognati to energijo navzven, toliko časa, da jo začutite in potem boste dejansko čutili, kako se vam znova prsti na novo oblikujejo.

Opazujte sebe!

Pomembno je, da spoznate sebe in da spoznate vse ključe ali skrivnosti, ki jih imate skrite v fizični materiji.

V plasti, se pravi, kot bi naredili rez, milimeter nad ali pod, zavisi od vsakega posameznika, je še ena energija, ki je nekako višja, zlata energija, občasno srebrna ali bela, zavisi od vsakega posameznika in je pred tem srčkastim, ali srčjem ali osrčnim delom, kot nekakšna membrana. Tam je pravzaprav energija, ki se zlije lahko s prstnimi deli in je pravzaprav narejena povezava.

Pomislite!

Imate pravzaprav osrčni del srčastega dela v središču vaše dlani. Tik pod njo imate plast, ki jo skorajda ne uporabljate. Ta plast je pravzaprav zaščitna plast, da imate nekakšno, tako, kot deviško kožico na notranjosti ženskega predela, kot jo imate tudi na dlaneh.

Vendar, občasno jo pretrgate in jo pravzaprav ne uporabljate. Tisti pa, ki jo znajo aktivirati, jo znajo nekako pobrati, jo znajo znotraj zliti in naredijo neko kompaktnost.

Ko imate aktiviran pravzaprav ta prstni del, lahko aktivirate ali zalijete to raztrganino ali pa kompaktnost. Ni pomembno, ali jo imate že predrto zaradi določenih energij ali pa jo imate pravzaprav kar nekako zaprto. Pomembno je, da se ozavestite, da tik pod to je pravzaprav prosojna energija, kot neki vmesni prostor in je dokaj gosta.

Ta energija zmore zrasti. Če z mislimi zaznate to energijo, ta energija se zmore pretočiti v snop svetlobe in je ločen od prstnih delov. Ta gostljati del je pravzaprav višje Vilinski in nič zemeljski.

Prstni del je deloma zemeljski, vendar, vrhunski. Zato uporabite tisto, kar imate na razpolago in vas ne veže nazaj na Zemljo.

SVETLOBNI MEČI

Ko z mislimi uporabite ta energijski ključ, pravzaprav zlijete dlani kot v nekakšen meč. Ko se zlije sprednji del, prstni del in ko se zlije ta Svetloba, dobite navidezni meč. S tem mečom uporabljajo vilinske energije marsikaj za izničevanje ali za uničevanje. Vendar, te energije, ki jih aktivirate po posebnemu postopku, uporabljajte le takrat, ko začutite, da ste napadeni ali pa, da nekomu pomagate in rešujete morda nekaj, da se bo lažje pretočil preko vsegá.

Teh energij dlani, bodite pozorni!, nikoli in nikdar ne uporabljajte nad ljudmi ali direktno v ljudi.

Če boste direktno želeli uničiti nekoga s temi svetlobnimi meči, ga ne boste nikoli tako uničili ali ranili, kot boste ranili sebe in svojo energetsko telesno strukturo. Tega se morate zavedati!

Kadar naklepno želite te nože ali bodalo, ki je sestavljeno, vbosti v različno materijo človeka, ki je nekako nasproti vas ali človeka, ki je pravzaprav v sodelovanju z nekom drugim in ga imate namen morda malce prestrašiti ali karkoli podobnega, bodite pozorni! Ko ga boste pičili s takšnim namenom, da bi mu škodovali (hvala, našel sem končno pravi izraz), se pravi, se bo naredila neka rana na njemu, vendar vaša življenjska energija bo v istemu momentu odtekla in njega sproti celila.

Le tista dekleta, ki imate to aktivacijo kot Vilinske ženske, lahko to brezmejno uporabljate, ker veste, kdaj je potrebno uporabiti in kdaj ne smete uporabiti. Ta energija je zelo dobra, kadar želite kaj prerezati, kaj izničiti ali kaj osvoboditi.

A hkrati ne želim opevati, da je ta energija ključna za reševanje ali izničevanje.

Prav ta energija je pravzaprav pomembna, da lahko prebudite mrtvece ali mrtve iz živih energij.

Na ta način, če aktivirate prstni del, dlančni del in ste s čustveno noto prisotni, lahko obudite tudi tistega, ki je morda že rajni. V nekaj minutah po izdahu ali vdahu ga lahko preprosto povlečete nazaj.

Dlani morate dati takole nad njega in nekako, to je tisto, kar je najbolj pomembno. Spomniti in napomniti se morate, da imate ščite oziroma ovoje. In ti ščiti, namesto, da bi tekli na površje ven iz vas, se zlijejo okoli vas in se naredi kot ovoj okoli posameznika. In, ko položite dlani nad njega in ko si srčno to zaželite, se ta aktivacijska energija teh ščitov vlije okoli človeka, človeške materije, vse v hrbtišče in ga pravzaprav, kot bi ga prebujala ali nekako zbujala, ga zmorete celo povleči nazaj.

Vendar, to smete uporabljati le tedaj, ko res začutite, da je nekomu prišel morda neki kraj. Nikakor pa ne smete tega uporabljati kar tako, da bi se igrali ali preizkušali svoje moči.

Na takšen način je nekoč Jezus obudil tudi nekatere ljudi nazaj in jih vrnil v celotno strukturo. Vendar, ne tako, kot morda si predstavljate vi, vendar je prebudil druge dele, ki so znotraj v telesni strukturi, ki so nekako zapolnili drugi del in prebudili znova telesno materijo.

To je tako, kot če padete v kakšno komo ali šok, se pravi, del gre iz vas, drugi del, ki je še shranjen v notranjosti, pa znova zapolni vas. To je tehnika, s katero si lahko pomagate v momentih, morda tudi, ko je človek v popolnemu šoku ali stresu, ko ne more zadihati, uporabite te energije.

Ni pomembno, da je človek ali telo že skorajda izpuščeno ali umrlo. Se pravi, tudi, če človek doživi neverjeten šok in leži na tleh, ga pravzaprav lahko s to energijo ščita umirite, prebudite in ohrabrite. Skozi to boste pravzaprav pomagali postaviti dušo na svoje mesto in energije bodo znova pričele teči in telo se bo hitreje regeneriralo in obnavljalo.

Vse to imate v dlani.

In ne le to!

PRSTNI DEL ALI NOHTNICA – AKTIVIRANJE GOVORNE ČAKRE

Dotaknil se bom še prstnega dela ali nohtnice.

Nad zgornjim delom nohtov imate pravzaprav nekakšno, kako naj uporabim? Ne ravno aktivacijsko kodo, imate neki zapis. Zato je pravzaprav koža v nekaterih delih čisto gladka. V temu delu imate kot nekakšno ploščico ali nekakšen čepek, ki ga imate vsi nekako postavljenega v notranjosti. To se dobi že ob rojstvu. In skozi to, če boste nekako vibrirali ali gibali se okoli tega zapisa, boste pravzaprav začutili, kako se aktivira nekakšna govorna čakra. Se pravi, skozi to lahko prebudite tudi svoj govor, tudi svoj nagovor in lažje se boste izražali.

Vsak delček ima nekaj skritega. Vendar ti ostali delčki niso tako pomembni. To je nekaj, kar je za kasnejše posmrtno vstajenje, kar pa za vas, v temu času, niso pomembni. Pomemben je morda le tale palček oziroma kazalček, da bom pravilno nekako prevajal. V temu zgornjemu delu, se pravi, če ga boste nekako gibali ali premikali, boste čutili, kako se prične aktivirati tudi govor. Skozi to se boste pričeli izražati in komunicirati.

Jaz predlagam, da zaenkrat naredimo nekakšen kratek premor. Glede na to, da smo nekako kar dolgo nekako razpravljali in upam, da smo vam nekako tako obrazložili v grobem, da ste nekako razumeli ali dobili občutek, kaj se pravzaprav skriva v vaših dlaneh, ki so najbolj pomembne in določene aktivacijske kode se bodo počasi ali paličice, se pravi, neke kristalne zmesi, ki so kot kristalčki postavljeni v notranjosti, se bodo pričeli nekako vakuumirati. Vendar, nekateri pravzaprav tega niste dobili oziroma sprejeli in bomo po nekakšnemu premoru ponovno poskušali to podariti. Tako, da, vsekakor želim, da dobite tudi tisti, ki morda niste ravno na nekakšni harmoniji ali pa v pravo uravnoteženi ali uravnovešeni, da dobite tudi vi tisto, kar smo vam predhodno tudi pripravljali.

Jaz upam, da vas nekako ni zmotilo, ker sem se nekako prelila tudi Jaz sproti, kot nekako Larisa Visočanska, kot nekako imenujemo. Jaz sem bila Tista, ki sem nekako danes prevajala v podvrstni plasti ven iz slovenščine v karkarjunščino in nič višje in zato sem tudi zadnja, ki bom nekako imela zaprto to telesno strukturo. In predlagam nekaj minutk premora, predlagam, da si malce oddahnemo ali pa oddahnete, potem pa bodo zopet nekateri naprej nekako vodili in nekako govorili. Potem bo čas tudi za vaša vprašanja, tako, da kar veselo na plano.

Pozdravljeni.

Odmor.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Takole. Sedaj bomo nekako nadaljevali. Upam, da vam predhodno nekako predavanje ni bilo predolgo. Časovno imamo vedno znova majčkeno težavice, ker nam čas nekako uide, tako, da se opravičujem zaradi daljšega odvzetja časa kot pa sem nekako predvideval.

Kakorkoli že. Lepo, lepo pozdravljeni nazaj.

Ta čas ali drugi del je pravzaprav namenjen nekako vsem vam, ki ste se nekako danes tukaj zbrali in Jaz sem pravzaprav Tisti, ki bom ta čas nekako poskušal odgovarjati kot Brahma Brahmanjurski Visočanski ali le Brahma, v povezavi z Očetom Vnebovzetovstva, pravzaprav poskušal odgovarjati na vsa vaša vprašanja. Mi pa smo medsebojno povezani, kakor že poznate tudi čisto vsi in upam, da sedajle, ko se tudi v ozadju določeni zamudniki tudi po naši strani nekako nameščajo, končno lahko pričnemo nekako povezovati.

Takole.

Ta čas je pravzaprav vaš čas. Lahko vprašate karkoli želite. Če vam morda predhodna tema ni nekako bila kje kaj poznana, kar povprašajte, bomo še majčkeno nekako obrazložili, vendar mislim, da ste nekako v celi celoti dokaj dobro razumeli in doumeli, kaj smo vam želeli povedati.

Kdo bi pravzaprav prvi morda zastavil vprašanje? Kar z besedo na dan. Izvolijo.

»Mene zanima masaže. To je v bistvu zelo intimna zadeva, ker se te oseba dotika z dlanmi. Meni se je naredilo leta nazaj, da nisem spala po masaži in takrat mi še niso, ni prišlo, da mogoče kakšne čustvene smeti puščajo ali karkoli smo takrat domneval. In, če pa boli hrbet, pa občasno, bi pa, recimo štirikrat, petkrat na leto, potreboval fizično masažo. In srečaš različne osebe pri temu delu. Jaz vprašam, da se s kakšnim reikijem ne ukvarjajo ali pa, zdaj v Sloveniji imamo seveda tričetrt nezdravljenih zdravilcev in eni kar nekaj molijo. Jaz sem prišla na fizično masažo. Nobene druge stvari. In, kaj v zvezi s tem pa vi predlagate?«

Dobro je, da zapazite spremembe v masaži.

Masaža je lahko tako eterična kot energetska, duhovna ali le mentalna. Kakršnakoli. Vsako telo ima lahko svojo masažo ali dotike. Vendar, če prihajate pravzaprav na konkretni pritisk, da bi se konkretni dotik telesa pravzaprav deloma zlival tudi z energijo. Vendar, običajno ljudje, ki delajo masaže, vsaj v sodobnosti, tako kot gledam, nekako že združujejo takozvane energije od energij pravzaprav samega gnetenja.

Masaža, sama fizična masaža je zelo dobra za fizično telo. Tako, da je to nekako zelo priporočljivo.

Masaža v kombinaciji z energijami v sodobnosti pa je lahko dokaj škodljiva, vendar predvsem, če človek, ki masira, nekako ne doseže vašega nivoja. Lažje je, če nekako preseže vaš nivo in je dober. Vendar, ne želim uporabljati besede nivo. To pomeni, nekako nivo sem našel v prevodu, najbližje tistemu, kot bi pri vas lahko imenovali določene stopnje ali dozorelosti.

Dozorelost je pravzaprav tisto nekaj, kjer človek lahko v tople smeri stori ali pa ravno v nasprotje, v zemeljske smeri.

In, če greste nekako na fizično masažo, je zelo dobro, da najprej človeka nekako začutite. Ko vstopite v prostor, ali vam je prostor v prvemu vstopu, ko vstopite v notranjost, telesno nekako privlačen. Vendar, ne glejte, prosim, dekoracije. Ne glejte nekako, kako je – ali je sodobno opremljen po neki najnovejši modi ali nekako zelo preprosto. Začutite energijo prostora, ki se giba okoli vas. Ko vstopite v prostor, najprej začutite to.

Če začutite, da vam je nekako energija zelo blizu, topla, se vi dejansko lahko brez težav razlijete preko prostora. To pomeni, da, ko vstopite v prostor, vi prinesete v prostor tako telesno energijo ali materijo, kot tudi ovoje, ki jih nekako nesete ali nekako popotujejo tudi z vami.

Določenih izrazov nimate pri vas, pa mi malce to povzroča težave.

Ko nekako pridete v prostor, ko se razlijete preko prostora, dejansko najprej začutite, ali je gosto in vas poskuša dušiti ali se nekako zmrazite ali pa vam je že na prvi vstop dejansko prijeten prostor. Prostor ni odvisen od tistih predmetov ali od vsega tistega, kar je znotraj. Prostor diha s tistim, ki dela znotraj, kar pomeni, da vstopite v prostor in začutite prostor kot pozitivno, lahko v 99-ih procentih predvidevate, da bo tudi oseba enakih energij. Tisti dan pravzaprav vstopate v prostor.

Ko oseba, ki dela v določenemu prostoru zapusti ta prostor, delovni prostor, energija z njim odide. Tako, da, ko morda v večernemu času ali v drugemu delu dneva pridete, je energija drugačna. Predvsem zato, ker morda druga oseba znova vodi ta posel.

Tako, da Jaz bi vam svetoval pri masaži.

Bodite pozorni na ta prvi vstop v prostor. Kot drugo, morda že na samemu prostoru, ko pristopite do osebe, da jo začutite ali že po telefonu, da začutite in povprašate, kdo vas pravzaprav bo sprejel in s tisto osebo poskušajte navezati ta prvi stik. Takoj ga boste začutili, ali je oseba primerna za vas ali pa ne.

Sami dotiki so pravzaprav potem zliti glede na to, kako nekako človek vibrira ali zavibrira. Tako, da v samemu pritiskanju nekako ne morete kaj veliko zgrešiti, ali če je bolj nežni pritisk ali nekako močnejši pritisk. To pravzaprav ni pomembno. Pomembno je, da pri sami masaži začutite to energijo.

Kadar pa človek nekako se povezuje z Bogom ali z božanstvom Zemlje, vedno, ko moli, moli na točno takšni ravni kot je on sam. Vendar, če kljub vsemu moli za dobre energije, to ni nič slabega, ker istočasno se nekako tudi vaša energija pomeša z njihovo oziroma s tisto osebo in nekako imate v 59 %-ih velikokrat možnosti, da nekako pozitivno povlečete vse na svojo stran.

Če pa kljub temu čutite, da oseba in prostor nekako ni dober za vas, vendar si želite pravzaprav zmasirati ali nekakšnega dotika v teh zunanjih prostorih, ne še v notranjih prostorih, kjer je intimni prostor, se pravi, vam pa svetujem, da se nekako zaščitite. Kot bi naredili nekakšno jajčno lupino. Vendar, ta jajčna lupina naj vam zraste preko hrbtišča in naj vas zalije, kot bi stopili v jajce.

Vi imate po hrbtišču, po hrbtni strani, vse do predela trtice nekakšen razporek. V temu delu je nekakšen vakuum ali vmesni prostor, energija, ki nekako le vakuumira. Vstopni kanal in ne izstopni.

Se pravi, za vas je pravzaprav to le vstopna energija ta čas. Ravno tako, kot imate te vmesne prostore v dlaneh, ravno tako kot imate vmesne prostore na stopalih, se pravi, enako imate tudi zaprtost na hrbtišču. Prav pomislite, kako je bela belina, ki je nekako kot bi bila želatina, sposobna sebe razliti.

Vendar, bodite pozorni!

Zunanjost po hrbtišču se drži direktno materije, potem pa se razširi kot krila in vas ujame ali polovi in zapre. Navidezno zgleda to kot jajce, v resnici pa so nekakšna krila. In to je tisto, kar vas neko bitje dobesedno naredi ščit ali ovoj. Sam sebe daruje za vas. On vas ščiti in zaščiti.

Takrat se lahko nemoteno nekako predate tej energiji dela in na koncu, dejansko, se te peruti ali ta krila zaprejo nazaj. Vendar morate majčkeno potresti ali pa vsaj v mislih stresti energijo, ki se je oprijela kompaktnega duha, ki vas je dejansko sam s svojo materijo čuval.

Ali pa preprosto le izplaknete iz zgornjega dela, v zgornjemu površju, se pravi, to je tik nad glavnatim delom imate prostor ali kot nekakšno pajčevino ali energijo, ki se stresa in splakuje. To je tako drobna, kot mivka oziroma mikro, mikro prah, ki dejansko spere vso nižino oziroma vibracijo, ki se je oprijela na nekoga, ki je višje zavibriral od tistega, ki je pravzaprav delal. Ta energija se dobesedno splakne iz njega in potem se zapre in spravi nazaj. To je nekako v desetih minutah ali najkasneje do petindvajsetih minutah, po takšni masaži, ki vam je morda obremenjujoča, to naredite. To je takrat, kadar greste nekam, kjer plačate neko uslugo.

Kadar pa imate nekako masaže usmerjene v to, da delate nekako intimno ali nekako v zasebnosti, bom dejal, pa je pravzaprav zelo pomembno, da se preprosto predate. Najprej, če začutite, res iskreno začutite, da ste vi tisti, ki nekako masirate ali se dotikate, morate začutiti željo in hrepenenje, a hkrati tudi njegov odboj, da si res to tudi želi.

Če je to ravno obratno, da si vi nekaj želite, on pa ne, se ne bosta nekako zlivala in masaža dejansko ne bo dosegla, niti po materiji niti po energijah, svojega namena. Tako, da resnično masirajte ali se dotikajte res takrat, ko si srčno to želite.

Takrat se preko hrbtišča, vašega hrbtišča in njegovega hrbtišča odprejo peruti ali energija določenega svetlobnega sijaja, se zliva in vaju zapira. Takrat se zlivata v nekakšen avrični ovoj ali v avrično področje, kjer sta v notranjosti popolnoma sama. V tistemu delu, v notranjosti, pomeni, da sta dejansko vidva kot materije, enostno v eni podobi. To pomaga pri dejanskemu nekakšnemu podpiranju ali v dobro. Tako, da, ko res začutite, to naredite.

Po tej novi tehniki, ki pa jo imate oziroma jo poznate, pa vedno znova aktivirajte te lasne dele ali laserje preden se boste spuščali v masažo. Tudi te dlančne energije, tudi te snope, kot te meče, ki smo jih nekako opevali, jih pravzaprav aktivirajte tako, da zrastejo, da se nekako razlije, potem pa jih povlečete v notranjost in pustite, da se energija razlije preko vas in vaših dlani in vas pravzaprav res s svojim telesom ščiti in pravzaprav neguje.

Takrat istočasno, kot boste delali vi na posamezniku ali na svojemu ljubimcu, partnerju ali komerkoli drugemu, se pravi, istočasno se bo takšen proces, kot ga boste dajali njemu, odvijal tudi na vas.

Ta Svetloba ali energija ali ta gosta zmes se bo pravzaprav po vseh eteričnih energijah ali plasteh, po teh telesih pravzaprav pretakala, ga dejansko filtrirala in kot bi ga dejansko božal, mali oblak, tako se bo ta energija prelivala in ga tudi nahranila. Vendar, ne nahranila iz vašega telesa, vendar nahranila iz njegovega telesa.

Ker istočasno, ko vi aktivirate to energijo in ko pridete v stik z njegovim telesom oziroma z njegovo energijo, se njegova notranjost, ki spi, pravzaprav prebudi in kot bi treščili v mivko, obdano z vodo, se pravi, se to vse skupaj skali. In, ker imate vi energijo, ki trešči v mirno, nekakšno podzemlje ali nekakšno umirjeno stanje, se ta energija prične gibati in s tem pravzaprav naredite tisto nekaj najboljšega od najboljšega, se pravi, se on hitreje regenerira, hitreje se nahrani, obnovi in se tudi popolnoma sprosti.

In ne le to!

Ko se pravzaprav odpira ta hrbtna energija, se pravzaprav ljubezen med partnerjema res poglobi in res, ne le razširi, vendar v neko globino ali globočino, ki jo morda do sedaj niste niti poznali ali začutili.

»Najlepša hvala.«

Izvolijo.

»Jaz bi imela dve vprašanji. Najprej lepo, lepo pozdravljeni in najlepša hvala za vse darove. Prej ste rekli, da se ti nekdo lahko preko dlani narine v notranjost. Kaj pa, recimo, preko spolnosti, ali je to, tudi obstaja možnost? In potem, kako tega nekoga, ki ga dobiš narinjenega v sebe, kako tega spraviti iz sebe ven?«

Se pravi, preko dlani vam lahko vstopajo energije. Vendar, to v davnini ni bilo tako preprosto in enostavno, ker je bilo vse v mirovanju. Dandanes, v sodobnosti, pa vsi poganjate te energije in se samodejno odpirate, razpirate in premikate, ne da bi vedeli, kaj in kako. In prav skozi dlani tako vstopajo določene energije.

Se pravi, tisti, ki imajo okovala, se pravi, je morda malce težje, ker določena energija dejansko lahko vstopi ali še težje izstopi. Vendar, energija, ki jo dobite v notranjost, se da preprosto izplakniti.

Če se spomnite in opomnite, se pravi, v nekemu predavanju nazaj smo vam govorili o zlati plošči, o zlati površini, ki jo imate aktivirano oziroma podarjeno vsi tisti, ki ste bili kdajkoli v kontaktu z nami. Dobili ste zlato energijo. Zlata prašna energija se pravzaprav vrtinči, nekako v povezavi z dojko oziroma z bradavicami in je nekako kot nekakšna palačinka. Ta palačinka pravzaprav zapira, da nekako nastane vmesni prostor, v sredinskemu delu do glavnatega predela, da to ne vstopa v notranjost.

Ta palačinka se da aktivirati tako, da preprosto se prične stekati kot sito. In, ker je tako visoka frekvenca tega zlatega barvila ali energije, ta energija zmore prestaviti in pognati ven pravzaprav vse tisto, kar je prišlo.

To je tako, kot na predhodni delavnici smo vam dejansko govorili, kako poženete korenine pri meditaciji v globino, kako potem, ko korenine vlečete v notranjost nekako umazanijo ali oprijete, nekako smeti ali delčke, posrkate skupaj v svojo telesno strukturo.

In, kako aktivirate pravzaprav to palačinko? Kako jo spustite in se ta preprosto spira, kot bi nekako nalivali določen oblak, ta energija se steka.

To pa ravno tako, se pravi, to energijo lahko preprosto od tega zgornjega dela bradavic aktivirate in se prične vrtinčiti in potem spirati. Če pa čutite, da je pravzaprav še višje od vas, pa preprosto to palačinko preprosto razburkate oziroma zavibrirate, da se razširi in s to zlato svetlobo pravzaprav lahko sperete celotno telo.

To je tako, kot pri meditaciji ali pri nekakšnih delih, uporabljate določeno belo energijo od nekod, od koder jo pravzaprav niti ne veste, komu jo pravzaprav poberete ali sprejemate. Zlata energija pa je v vaših notranjih delih, se pravi, tisti, ki jo imate, na tak način tudi nekako uporabite za čiščenje.

Kadar pa preko spolnosti nekako vstopa partner v vaše jedro vaše notranjosti, pa je to pravzaprav dokaj težek proces. Predvsem, če se vi zaljubite v njega. Takrat on postopoma dobiva kot nekakšne priseske na vas in se postopoma, postopoma prisesa na vas.

Ta partner ali ta energija, delčki od njegove energije, ki ga obsevajo okoli brade, obraza in nekakšnega podlahtnega dela, se pravi, v temu spodnjemu delu, se postopoma naliva na njo. Ta energija ima kot nekakšne priseske in se pravzaprav, kot bi se želela zatakniti, pripne v njo. Postopoma se on pretoči v njeno telesno strukturo.

Taka oseba je identično podobna partnerju. Takšna oseba identično prične govoriti, se gibati, dobi celo obrazno mimiko, podobno svojemu partnerju. Tako, da bi občasno lahko celo govorili, da sta kot brat in sestra, celo gibanje in še marsikaj, tudi misli, so zelo identične. Tako, kot bi se moški preprosto razdelil v njo in na dveh delih preprosto tudi živel.

To je majčkeno težje nekako izpustiti ali izčistiti, vse dokler je žensko telo pravzaprav zaljubljeno vanj ali obratno, moško telo zaljubljeno v njo. Dokler pravzaprav ta ljubezen traja, dokler se ona pravzaprav, ali on, obratno, ne ozavesti, da si ne želi, se pravi, da že začuti, da ima njega v sebi, ga preprosto predhodno niti ne zapazi.

Ko pa pride do tega stanja, da on res nekako, Jaz bom vzel primer kot, da ženska sprejme njega v sebe, se pravi, enostavno začne prelivati njo. Takrat pa se pričnejo boji v njeni notranjosti.

Ženska začuti, da je v podrejenemu položaju. Ženska začuti, da je kot zmanipulirana, kot, da je nekako postavljena v takšen položaj, da ne more več razmišljati mimo njega.

Kako se ga otresti?

Preprosto. Najlažje in najhitreje je, da se ozavesti, da ima njega v sebi in počasi zapira svoj sistem. Njena ljubezen se ohladi s tem, ko vidi, da on pravzaprav vdira v njo.

Drugače pa preprosto pomaga, ali karmično luščenje, preko katerega se izpusti. Kot drugo, pa dejansko v temu momentu, morda lahko dobite le nekoga, ki vam pravzaprav z energijo misli zna sprati tudi vašo notranjost ali od tistega, ki je pravzaprav nekako zasužnjen.

Če pa si želite pomagate sami, da to zapazite in vidite na svoje fizične žive oči, pa vam je pravzaprav edina pomoč Kozmos. Se pravi, odprete kronsko čakro in nekako skozi to posrkate čisto energijo Kozmosa iz svoje shrambe, se pravi, iz svojega telesa, ki ga imate gibajočega se na nekaterih delih. Velik del se pravzaprav nahaja pri vas prav na kozmični strani.

Po tej strani, kot bi pomislili, da imate tam še en del, na drugi strani veliko skulpturo sama sebe kot shrambo, jo prislonite ali priklopite, se pravi, na ta kanal, ki ste ga kot kronsko čakro odprli in se del vas zlije v vas in pravzaprav izpodrine njega in ga pravzaprav prisili in raztaplja, da gre iz ženskega telesa.

To je nekaj pomoči ali nekaj samopomoči, kako pravzaprav pomagati.

Kot drugo pa lahko tudi molite ali prosite, vendar Jaz sem vam dal pravzaprav takšne primere, da si lahko sami nekako tudi pomagate.

»Iskrena hvala.«

Prosim.

»Drugo vprašanje bi pa imela še: prebirala sem vaše zapiske in na začetku vaših predavanj ste omenjali, ste govorili o reptilih. Pa ste rekli takrat, da še ni pravi čas. Potem smo se dotaknili vsi skupaj reptilov s kristalčki. Pa mene zanima – kdo so reptili, kaj so reptili, predvsem pa, kako prepoznamo tiste osebe, ki kot reptili živijo med nami? Če je primeren čas za to?«

Deloma bom pravzaprav odgovoril, v čisti celoti pa ne, da se ne boste prav nekako prestrašili.

Osebe, ki imajo nekako vodstvo iz strani reptilskih energij, so pravzaprav zelo inteligentne. To so osebe, ki so zelo zaznavne. Vendar se tako (opomba: tleskne s prsti), zelo na hitro, prebudijo in zgradijo. Te osebe so pravzaprav vodene iz strani nekaterih bitij, bitovnih skupin ali določenih skupnostih, ki imajo materijo nekje v ozvezdju ali pa so pravzaprav tudi brez materije.

Reptilska energija se zna spustiti in materializirati ali pa preprosto raztapljati, zavisi, na kakšnih frekvencah se želijo gibati.

To so bitja, ki so drugačni kot človeška podoba in se vedno povezujejo z malimi možgani. Mali možgani so pravzaprav njihov plod ali njihova osnova, njihov prostor, sveti prostor, v katerega lahko vstopijo ali izstopijo.

Ko vi na samemu začetku popotovanja pričnete delati z energijami, največkrat se dogaja prav to, začutite nekako pritisk v malih možganih. Oni so pravzaprav tisti, ki pričnejo aktivno prodirati v vas ali pa se pripenjati na vas. To začutite vedno kot pritisk v malih možganih.

Ko nekako prestopite to fazo, nekako pričnejo govoriti, šepetati, šelesteti. Vedno znova vas povzdigujejo. To je prvo svarilo ali opozorilo, da veste, da je nekdo, ki je v navideznih poteh res dober z vami.

Le kdo bi vas vedno povzdigoval, hvalisal in hvalil, če ne nekdo, ki bi želel imeti koristi od tegá? To je njihova taktika. In vsi tisti ljudje, ki preprosto rabijo pohvalo in rabijo, da se jih nekako vzdiguje, večina ljudi, duhovnih ljudi, pravzaprav zdrkne prav na tej podlagi te preizkušnje.

Ko enkrat sami sebe odprete za njih, vendar jih vi pravzaprav razločno ne vidite, na vsem lepem dobite res velike kvalitete znanja, vendar, to znanje ali moč, modrost, nikakor ne znate pravilno namestiti.

Kot, da ne veste, od kod in kaj. In vedno znova ste v nekakšni negotovosti, a hkrati skozi to točno čutite, da ste nekako ujeti ali pa nekako, kot na nekakšni nitki pripeti na njih.

Njihovo telo telesne strukture se postopoma, postopoma zliva do vas. Potem se narije ali nalije tako preko hrbta, »nalima« se ali prisloni se na hrbet in se preko vašega sprednjega dela čela pripne na vas.

Takrat se vam prične materija ali obraz nekako spreminjati. Poudari se oblika obraza. Steklovina ali steklo v očeh. Ostre, globoke nekako steklovinaste, a odsotne oči so prvi znak, da je pravzaprav nekdo prisoten iz te smeri.

Vendar, tudi druga bitja imajo podobne simptome, ki vstopijo in se vidijo na obraznemu delu.

Predvsem tisti, ki delajo z reptili zelo radi nekako komunicirajo z ljudmi in vedno znova radi veliko, veliko preveč morda govorijo ali govoričijo. Veliko ljudi se hvalisa. Tisti, ki so dobri, se nikoli ne hvalisajo.

To je pravzaprav drugi znak, kjer vam pravzaprav da neki naboj, da morda nekaj ni dobro za vas oziroma je nekaj, da se morate paziti.

Reptilske oči nikoli ne gledajo direktno v vas, če pa že, je to le kratek čas. Nikoli in nikdar ne morejo zdržati pogleda direktno z vašimi očmi.

To je pravzaprav le nekakšen tretji znak, na kar bodite pozorni.

Oni vedno gledajo nekam tako, malce vmes, vedno so nekako nemirni, vedno se nekako sprehajajo ali pa dajejo občutek pomembnosti.

Takšni ljudje znotraj sebe strašno čutijo nemir. Ponoči pa grozen, še težji nemir. Ne morejo spati. Noč za nočjo bedijo in prebedijo.

Vendar, le zato, ker jih te energije poganjajo in nekako podkupljivo povzdigujejo in jim dajejo občutek varnosti, občutek inteligentnosti, občutek pomembnosti in ti ljudje dejansko postajajo njihovi sužnji.

Čez določeno število časa pa preprosto vstopijo v telesno strukturo in se zlijejo v telo telesa tega svetá.

Takrat človek po nobeni možnosti več ne more njega izgnati ven iz telesa.

Ko se on dokoplje do dlančnih čaker, ste lahko ujetniki čisto vsi. On je tisti, ki vam namensko zapre prav te kanalčke ali te male vdolbinice, o katerih smo predhodno govorili in še preden se človek ozavesti ali zaveda, postane ujetnik in trpinčenec lahko za celo večnost. Razkroj pade v njihovo stran.

Se pravi, tisti, ki je predhodno bil v telesni strukturi, postane razkrojevalec in kasneje ujetnik fizične telesne strukture.

Tisti pa, ki je vstopil, preprosto prevzame telo, ima svojo moč in ima svojo modrost.

In takšni ljudje velikokrat imajo kot nekako nadnaravna zdravljenja, moči, videnja, občutka, vendar velikokrat nihajo. Njihovi občutki ali videnja ali napovedi nikakor niso točni. Kot, da ta trenutek in sedaj kaže tako, čez nekaj trenutkov znova drugače. Takšna velika nihanja vzponov in padcev.

Ljudje, ki imajo to energijo ali ta bitja že v sebi, so v prisotnosti z ostalimi ljudmi zelo nemirni. Oni ne čutijo potrebe po velikemu druženju. Oni pravzaprav na samemu začetku rabijo posameznike, da dobi nekaj, kar rabi iz vsakega posameznika.

Po določenemu številu let, ko nekako se res vlije in nekako res zaživi v notranjosti, pa so strašni manipulatorji. To so bitja, ki te, ali pa človeško raso, zelo hitro zmanipulirajo in predvsem podpihujejo k nekim slabim dejanjem.

In ljudje, ki imajo v sebi vsaj delček takšne energije, vibrirajo, kot bi bili pikasti ali pikčasti. Njihova avra njih že v svoji bližini, ko vam pristopi takšen človek, vam daje občutek kot, da je lepljiv, kot, da ima drobne pikice posute po sebi. To je njihovo telo, ki leze v njihovo ali v novo materijo.

In sproti, ker je njihova gostota mnogo višja od vas, od telesne strukture, on postopoma zasede določen položaj v jedru telesa, vendar ga več ne izpušča.

In človek je vedno zelo nemiren, ko ga nekako začutite, vendar poskuša vedno znova nekako prikriti. Kot tisto razkritje, ko ga nekako zasačite, človek prične begati s kotički očes. Kotički oči se mu pravzaprav pričnejo zelo gibati in zelo hitro bega in trza. Obrazna mimika postaja zelo trda. Izoblikovani so, poudarjeni, pravzaprav ti lični deli in zelo trd ali hladen obraz je izoblikovan.

Njihova drža je pravzaprav zelo posebna. Nimajo tiste mehkobe, kot jo imajo nekateri.

Reptilska bitja, ki so že utelešena v človeški strukturi, imajo zelo trd in nekako surov korak. Kot, da ne znajo hoditi. Ker oni si vedno pomagajo tudi z nečim, kar imajo v ozadju.

Tako, da to je nekaj napotkov ali nekaj, nekakšnih pripomb, kako pravzaprav spoznati ali pa začutiti tistega, ki ima to v notranjosti.

»Iskrena hvala.«

Prosim.  Izvolijo.

»Hvala. Prisrčen pozdrav vsem vam. Hvala za vse te nauke in daritve. Jaz imam tudi dve vprašanji. In sicer, prvo se nanaša na ta dopustniški čas. Iz lastne izkušnje, če govorim, jaz sem čisto drug človek, ko pridem na morje. Tam je druga klima, druga energija, se mi zdi. Sonce. Slana voda. Mislim, to je neverjetno, kakšna, kakšna terapija je to. Pa me zanima, prav te energije, pa če lahko kaj o tem poveste? Kako se to zamenja pri človeku? Zakaj tako radi zremo v te prekrasne sončne zahode, v to gladino vode?«

Preprosto se ne zavedate ali karkoli drugega.

Vendar, ko ste žalostni, ko ste obteženi, preobremenjeni, se znotraj, takole na malo, postopoma zlivate okoli zasnovnika. Prav v notranjost se skrijete in ne v zunanjosti in se znotraj zgostite.

Ko pa pridete na področje, kjer se lahko sprostite, umirite in zaživite, je pa to po zunanjemu delu, kot, da možgan odda signal, se pravi, bitja, ki vodijo zgornje dele, oddajo pravzaprav signal sprostitve, varnosti in sproščanja. Takrat se odpre prav možganski del. Vendar, ne kronska čakra, vendar ta predel spredaj pred glavo, kot pred čelom, da bi imeli nekakšen »šilt«. To je neko področje, v katerega se še nikoli nismo spuščali.

Vendar, prav ta energija se tukaj odpre in njemu pravzaprav da nekakšen impulz, da se razpre.

Takrat človek ali duh, duhovna energija ali tisto, kar se je skrilo, odpre obremenjenosti ali vsakdanjega trpanja, pravzaprav pride na površje. In najprej zasije obraz. Vedno znova, ko pridete v stik sproščanja, zasije in se zasveti vaš obraz. To je prvo znamenje, da nekdo leze in privre na dan.

Potem pa se razlije preko telesne strukture, vdahne in zaživi. In takrat imate občutek kot, da vam je nekaj odplaknilo iz telesa, ali neka teža ali breme vas pravzaprav zapusti.

Ko zrete v gladino vode, ko gledate v to lesketanje svetlobe, vas pravzaprav duša nekako opehari ali nekako izza ovinkov prisili, da uživate vi, ko gledate to gladino.

V resnici se pa skozi gladino, skozi lesket vodne gladine, ko se odbije ta sončna energija s to energijo vodnih hlapov, hrani vodna struktura vašega telesa.

Preko hlapovin, preko hlapa, ki nastaja preko takšne sončne, odsevajoče se luči, se pravi, od zrcalne ali zrcala, ki se odbija od vodne gladine, pa se pravzaprav čisti in prične filtrirati avrični ovoj. Da duša ali energija vodovja, vodna duša dobi tisto, kar rabi, vas mora pravzaprav prelisičiti, da se vi sprostite, ona pa pravzaprav hitro napolni svoje celice, če smem tako uporabiti ta izraz in se vleče v notranjosti.

Takrat čutite, da imate bolj polno kožo, bolj čvrsto kožo in pravzaprav prav neko posebno mehkobo dobite prav takrat, ko se ta energija pravzaprav prične odvijati, hraniti ali obračati. To je tisto, kar se dogaja nekako v času tega sproščanja na morju.

»Hvala. Še eno vprašanje imam, in sicer se navezuje na družino oziroma sprašujem, ali je tudi družina, preko sistema neka umetna oblika, ki jo živimo tukaj na Zemlji? Ker, v vaših učenjih in naukih, pravzaprav naj bi človek sam sebe gradil. In, glede na to, da je v družini res veliko nekih obveznosti in usklajevanja, prilagajanja, je to včasih zelo težko. Tako, da sprašujem, kaj je pravzaprav družina, ki jo imamo tukaj na Zemlji, ker jo nekateri tako poveličujejo? Če je to res to?«

Družina je pravzaprav suženjstvo. V družini je pravzaprav ujetost.

Zakaj pravzaprav nekako tako direktno sebe izrazim?

Le zaradi tega, ker novodobna doba ali svet več tisočletij, sedaj, odkar se je človek pravzaprav ustvaril ali nekako ustvarjal preko neke rodbine ali življenja na Zemlji, si je ustvarjal pravzaprav približek ali odlitek nekih zahtev, potreb po oploditvi in pravzaprav po gosposkemu činu, da ga nekdo pravzaprav »crta«.

Sodobni človek je pravzaprav ujetnik ali suženj same lastne družine.

Zakaj pravim, da ste pravzaprav suženj družine?

Zaradi tega, ker do dandanes skorajda nihče ni našel svojega dela ali drugega dela, ki ga imate v moškemu, ki se morda nahaja kjerkoli na zemeljski obli. Šele takrat, ko človek res začuti in vidi, da se nekako njegov delček, o temu smo govorili tudi na enemu izmed predavanj, se pravi, zlije in tako kot moški in ženska imate razdeljeno telo, se pravi, da vas majčkeno spomnim in opomnim, se pravi, imate žensko polovico in moško polovico, tako v enemu telesu kot tudi v drugemu telesu.

In, ko srečate partnerja, tistega, ki ima vašo polovico, se pravi, takrat smo poudarili, da morate predvsem biti sfokusirani na to, da najdete svojo polovico in da ne iščete moškega svojih sanj, vendar, da iščete svojo polovico in potem boste našli moškega svojih sanj. Ker vaša polovica živi v moškemu in ga programira in je naučena, se pravi, in ko se vi srečate z moškim drugim delom ali prvotnim delom, boste vi dejansko pobrali svoj delež v sebe in se sestavili v celoto ženske ali v celoto moškega.

Delež, ki ga boste vlekli v sebe oziroma dobili preko te ljubezni v sebe, bo izpodrinil nasprotni spol in ga boste dali v moškega. In šele takrat, ali v žensko, se pravi, se bo sestavila silhueta ali celota enosti v eni celoti. Tako pri vas kot tudi pri njemu.

In šele takrat, takšna dva partnerja, se nikoli ne bosta poročila pred cerkvijo ali si zaobljubila neko suženjstvo ali ujetostjo, ampak si bosta dala večno zvestobo. Ker dejansko bosta tako identična, se bosta tako zelo razumela, ker sta vzgajala drug drugega, v sebi ali v drugemu.

In šele po takšni celoti, ko dobite res to, se nikoli ne boste sploh nekako ukvarjali z neko poroko, ker boste imeli drugačno vrsto zaobljube. Takšni pari, ki dosežejo ta nivo, si bodo dali zaobljubo pred komerkoli, ali pred Bogom izven cerkva ali ujetosti neke religije, si bosta priznala in sama po svoji besedi izjecljala ali povedala zaobljubo, ki ju pravzaprav zaveže za določen ali za ves večni čas.

In, ko najdete svoj delež v nasprotnemu paru, bosta enako, v istemu času, se pravi, istega življenjskega obdobja, lahko prehajala in nihče več se ne vrača nazaj v novo reinkarnacijo, ampak se, se pravi, ko se izteče karmični čas, zavisi od določenih zapisov ali soustvarjenja, se zmore preiti drugam.

In, se pravi, vi bi morali poiskati svoj delež ali tistega, s katerim ste na Zemljo prišli. Vedno ste v paru prišli in v parih boste tudi odšli.

To je pravzaprav nekaj, na kar bi vas nekako opozoril.

»Hvala.«

Prosim. Izvolijo.

»Lepo, lepo pozdravljeni Gospodje in hvala za vse darove. Govorili ste o tehniki, kako ponovno prebuditi človeka. Mene pa zanima, v kolikšni meri je to lahko uspešno, če je po karmični poti že določen čas, da človek odide?«

To je preprosto tako.

Ko imate čakre odprte, ko imate vse povezave postavljene, ko imate dar, te tehnike, vlite v sebi, se, če je njemu določen in dovoljen karmični čas, se pravi, najprej povezujete z bitji, ki so nad njim, oni pa pustijo, da se to prebudi. Vendar, vse to je postavljeno. Točno se vidi, v temu trenutku in zdaj, koga boste lahko s to tehniko prebudili ali obudili in koga ne. Nikakor in nikoli ne boste posegli v nekomu karmični čas, ker je vse postavljeno točno tako, kot mora biti.

»Hvala vam.«

Tako. Izvolijo.

»Lepo pozdravljeni. Hvala za darove. Mene pa zanima, kako pri svojem delu uporabljam, uporabljati zlate lističe?«

Zlate lističe vedno morate najprej zapaziti. Se pravi, vedeti morate ali pa vsaj začutiti. Če ne začutite, pa jih vsaj poskušajte vidno zaznati ali pa vizualizirati, kje imate listič. Če tudi to ne gre, pa preprosto pomislite na zlati listič, ki ga imate na različnemu delu pravzaprav pripeto in se vam majčkeno premika, da ga postavite na dlani.

Vedno ga lahko ulovite na svoji levi ali na desni strani, zavisi, v kakšnemu postopku ga želite uporabljati.

Listič je pravzaprav osnova, ki vam prekrije lahko tudi dlani. In, vedno je pomembno, da s tistim zlatim lističem pokrijete prav ta dlančni del, ki smo vam ga nekako odprli oziroma razkrili in da s tem pravzaprav sebe poveznete z zlato sfero.

Zlata energija se izključno povezuje le z zlato energijo oziroma z zlato sfero, z bitji zlatega dotoka. In zlati listič ali zlata sfera se nikoli ne povezuje s katerokoli drugo energijo. In, kadarkoli imate namen pomagati, delati ali sodelovati, kjer bi pomagali, lahko preprosto uporabite ta zlati listič, ki je nekako v človeški notranjosti.

»Hvala.«

Prosim. Izvolijo.

»Lepo, lepo pozdravljeni. Sam se vam zahvaljujem za vse darove, za to, da mi stojite ob strani. Moja zahvala je še posebej Jezusu Kristusu, za katerega čutim zadnje čase, sploh mesec dni, da je ves čas prisoten v meni in me gradi, mi pomaga na moji rasti. Prisrčna zahvala.

Imam pa dve vprašanji, in sicer, navezal bi se na vprašanje gospodične pred menoj, ki je govorila o družini. Izredno zanimiva tema. Kako vemo, kdaj spoznamo nekoga, ki ima našo polovico in kaj narediti takrat, kadar to osebo spoznamo? Kajti, v mojem primeru, jaz sem to začutil, vendar pa ta oseba, mislim, da tega ne čuti oziroma mogoče še ne ve, se ne spominja. Kako ravnat pač v tem postopku? Hvala.«

Ko človek najde nekoga, ki ima njegovi del, se pravi, ta zamenjani del ali polovico, ki jo imate vi v sebi, nekje pa je shranjena v drugemu delu, se vedno, ko jo najdete v celoti, iz vas, iz moškega, zato govorim iz vas, na žensko ali na notranjost, se pravi, prav iz pleksusnega predela, srčnega predela vam steče energija belega snopa, belega snopa direktno v njo, okoli srca ali direktno do srca in vam pride nazaj. Se pravi, kot, da bi se naredila nekakšna osmica ali vez.

Vendar, težavica je, če takšna oseba je predhodno razdeljena, se pravi, kot njena polovica še na dva dela ali kako obratno. Se pravi, takrat pa dejansko vi obstojite in ne veste, kako in kaj naprej.

Jaz bi vam preprosto svetoval, da se prepustite toku življenja. Ker, ko ženska, vzamem primer, se pravi, ki je deljena, lahko na dva dela, vendar, to je nekako v desetih ali dvanajstih procentih od celega človečanstva, da se to pravzaprav zgodi, razdeljena in nekako deljena in poskrita ali pa nekako shranjena v večih drugih delih, se pravi, se mora ona ozavestiti, da je del pravzaprav nje ni. To pomeni, da ona prične aktivno iskati svoj del.

Vendar, v življenju vedno, ko prideta dva takšna dva skupaj, se prične program vrtenja, sestavljanja, tudi samodejno. Ni potrebno kaj veliko delati v tej smeri.

Takšna oseba prične potovati. Pričelo jo bo gnati, da se bo premikala po svetu. Prišla bo na določene kraje ali kotičke, kjer bo začutila, da je nekaj njenega. In iz vsakega potovanja bo pobrala delček od sebe, ali pa bo prišla v stik s človekom ali osebo, ki ima košček od nje shranjen za njo. Ta se samodejno zlije nazaj in zato ima takšna oseba velikokrat nemir v sebi in ne mira, da bi nekje v enemu kraju pravzaprav živo živela.

V nekemu momentu doživi takšen impulz gnanja, da se pravzaprav mora premakniti ali iti nekam na potovanje in takrat se to spajanje tudi nekako začne.

Ko pa se konča, se potem dejansko ona sestavi in zlije, ali pa moški, kakorkoli že, se pravi, nazaj in takrat se potem zagotovo, če je to tista prava oseba, naredi ta dokončna osmica ali ta dokončna vez. Ta osmica, se pravi, ima v sredini prazen prostor, ki se povezuje v univerzalno energijo znotraj sebe oziroma zgoraj nad seboj se pravzaprav tudi par, se pravi, vaša shramba za večnost večnosti zaobljubi in se poroči tako Nebo kot tudi Zemlja oziroma telo to pravzaprav pripelje, ko sestavite ali dobite to svojo polovico nazaj.

Vendar, to, ko se prične odvijati ta tok, ga ne moremo več ustaviti. In zagotovo bo tudi tukaj uspešno.

»Hvala lepa.«

Prosim.

»Drugo vprašanje. Sploh zadnje čase, zadnji mesec dni se izredno spuščam v zapiske iz vaših predavanj, ker mogoče nisem bil tukaj prisoten. In včasih, priznavam, da se zgubljam v njih. Poskušam razumet s srcem, ne toliko z razumom, pa vendar imam občutek, da se izgubljam in da, se mi zdi, no, da mogoče duša razume, vendar razum ne. In, začel sem postavljat te portale, začel sem premikat zasnovnika. Ta teden sem poskušal to naredit. Pa me zanima, ali je bilo to uspešno ali je bila spojitev pranskega duha uspešna? Samo še to bi vas prosil. Hvala.«

Ko berete naše zapiske, se mnogokrat zgodi, da se vam vrtinči, megli in enostavno, kot bi vam nekdo zaprl možgan. Prične se vam nekako omotično vesti telesna struktura. Imate občutek kot, da se vam prične pritisk spuščati in ne zviševati.

To je zaradi tega, ker takrat, ko odpirate ali odprete zapiske, se pričnejo odpirati kanali. Tako, kot so ta trenutek in sedaj odprti kanali tega druženja, se vi dejansko s to besedo, pisano besedo, odprete in pripnete na ta kanal. Se pravi, na nekaj, kar je bilo nekoč ustvarjenega ali pa ta trenutek na temu druženju.

Se pravi, vsi ti zapiski in vse pisane besede, so pravzaprav skupek nečesa, kjer se vi lahko vrnete nazaj v ta čas in počasi začnete graditi svoj čas.

Če ne razumete takoj, nič hudega!

Boste zagotovo skozi dva ali tri druženja, kjer se bo morda odpirala neka druga tema, lažje razumeli ali pa se vam bo enostavno presvetlilo in boste razumeli, kaj pravzaprav je bilo pisanega ali govorečega tedaj.

Nekateri nam sledijo že kar nekaj daljšega obdobja ali daljšega časovnega obdobja, zato je njim morda celo lažje od vas, ki ste morda bolj na začetku ali bolj nekako sveži v tej strukturi.

Jaz vam preprosto svetujem, da sprejemate tisto, kar rabite. V tistemu momentu razumete točno tisto, kar rabite.

Drugače pa ste bili kar uspešni pri svojemu sestavljanju.

»Hvala lepa.«

Prosim. Izvolijo.

»Lepo pozdravljeni.«

Tudi vam.

»Mene zanima, glede na to, da so zelo težki časi zdajle, še nekaj, kar se tiče odnosov, in sicer med moškim pa žensko. Kaj se zdaj pravzaprav v odnosih dogaja, ker ženske imamo neko poslanstvo, moškim je pa zelo, zelo težko. Posledično pa potem tudi ženskam. Kaj je vloga vsakega oziroma kaj se, tako, godi?«

Trenutno ste v najtežjemu obdobju. Vendar, to še ni vrhunec. Vrhunec prihaja morda čez nekaj dni in se bo pravzaprav razlil nad vsemi ljudmi.

Kaj se dogaja?

Ženska je pravzaprav v preporodu, ki ga je nekako že prestopila in prehodila. Moški šele vstopa ali sestopa. Žal.

Ta preporod prebuja zemeljsko energijo ali zapise v notranjosti in se pravzaprav filtrira, upam, da bom znal tako dobro na kratko obrazložiti, da boste nekako dobili približen občutek, kaj se pravzaprav godi.

Ker imate določene usedline ali zapise, prav v podlagi, se pravi, v, na spodnjemu delu okončin, se pri moškemu pravzaprav to prebuja in se, kot bi razburkali ali vzdigovali to energijo. In prihaja do popkovine in do vdihavanja. Taki moški se pravzaprav sunkovito spreminjajo. Padajo iz razpoloženja v razpoloženje. Nič jim pravzaprav ni jasno. Nikakor ne morejo razumeti, kaj se z njimi godi. V resnici, pa prav nekako ta usedlina ali zapisi, ki so shramba iz teles, se pravi, vsa telesa, ki ste jih nekoč imeli vsa življenja, ki so v povezavi s telesom, so shranjena tudi v podplatih in v telesu. Kar pomeni, da po tej strani prihaja do utelešanja davninskih duš ali duhov, ki so skrbela za telesa ali pa so bila sama tudi fizična telesa.

Zaradi tegá se pravzaprav spreminja mimika.

Zelo razločno se vidi, da je pravzaprav nekdo drugi in zelo malokrat imate občutek, da skorajda tistega, ki ga poznate, ni med vami. Vendar, to še zdaleč ni, ni dovolj dobra obrazlaga.

Človek, ki je nosilec ali zadnji, je pravzaprav tisti, ki je steber, na katerega se pravzaprav nalaga podlaga. Vsako bitje je pravzaprav dobilo priložnost in možnost, da se utelesi za več nekaj dni in potem se razpusti. Tako, da se, resnično pri moških, vidi veliko nihanje, tako razpoloženja kot tudi nekih dokončnih odločitev. Kot, da ne morejo sebe odločiti ali odluščiti, kaj bi neki trenutek radi in kaj ne bi radi.

In predvsem od polne lune do naslednje prazne lune bo ta nekako velik premik, kjer bodo moški morda najbolj trpeli.

Jaz bi pravzaprav svetoval, da se moški pričnete umirjati samodejno, da pričnete vdihavati, kot bi pričeli vdihavati skozi sredino. Ne skozi nosnice, vendar skozi ta del, ki je pravzaprav skupaj zraščen. Prav po tej sredini je center umirjenosti za moške.

Ko moški začuti nemir, žalost, ujetost in bes, hkrati pa tudi nemoč pobegniti, se pravi, zaradi tega, ker se utelešajo bitja, ki želijo imeti kot nekakšen hitrostni popravni izpit, se prične on lahko umirjati skozi ta predel nosa ali nosnice.

V notranjosti je kristalna energija. Ta kristalna energija, ko jo prične človek vdihavati in videvati, se takoj aktivira plast ali ploščica. Aktivira se kronska čakra, vendar le po prerezu.

Si predstavljate?

Kot bi se kristal aktiviral po različnih delih možganskega dela, vse do popka, do popkovine ali do pranskega dela.

Takrat se bo moški umiril samodejno in se bo sprostil. Prav naenkrat začuti veliko težo, olajšanje in razbremenitev.

To je edino, kjer si moški ta trenutek najlažje in najhitreje pomagajo.

Ženske pa morda lahko pomagate le v tej smeri, da mu morda malce prišepnete, da se prebuja davnina, vendar materije. Zato boli tudi materija. Zato morda nastajajo določene težave po telesni strukturi, vendar le zaradi tega, ker se celi davnina.

Se pravi, vse, kjerkoli ste bili, karkoli se je na vašemu telesu materije kdajkoli slabega in najslabšega dogajalo, se vliva v telo in  telesna materija tudi trpi. Zato imate določene bolečine, ki jih ne znate obrazložiti, določene bolečine, ki jih ne morete umiriti z nobeno medicino, vendar preprosto trpite, trpite in izživite in potem se ta ciklus preprosto izprazni.

To je tisto, v nekemu obdobju, v katerega vstopajo oziroma so že vstopili moški. In tukaj imajo moški največje težave.

»Hvala.«

Prosim. Izvolijo.

»Lepo pozdravljeni tudi z moje strani.«

Hvala.

»Sem vesel, da sem prišel lahko zdaj spet med vas. Mene pa zanima, zakaj zdaj, v zadnjem času, sploh letos, v tem letu, čutim tako veliko težo. Vse, vsega, česar se lotim, delam, ne vem, z muko, se »matram«?«

To je tudi v povezavi  s tem, kar smo sedajle nekako opevali. To je, so usedline, ki so prav shranjene v materiji. In zato moški, pravzaprav predvsem moški, zaznavate to težo.

Vendar, tega se ne da posesati ali izprazniti skozi nobeno karmično luščenje. Kar pomeni, da bi moral tisti, ki bi delal karmo, prav v materijo bi moral vdreti, v sistem materije in to dejansko izprazniti. Vendar, takrat je nevarnost, da on postane ujet v materijo.

Vendar, to je prehoden čas, ker tudi plasti, ki so se spuščale po ozvezdju in po Vesolju vse do Zemlje, prebujajo to in zovejo sami sebe. Oziroma. Si predstavljate bitja, ki se nekako spajajo v neko vez ali v neko sluz, se pravi, nastane magnet in ko pride do vašega možganskega dela in se spušča proti vaši materiji, se dejansko deli prebudijo in pričnejo se pravzaprav procesi, ki jih ne morete ustaviti. In, na ta način se potem dejansko osvobodite tudi ujetosti ali težave po telesni strukturi. To pa je nekaj, kjer moški, predvsem moški, v temu času res zaznavate.

»Je, ima mogoče to tudi kaj v zvezi s tem, da v sprednjem predelu glave velikokrat čutim pritisk in, ne vem, glavobole, se težko skoncentriram? Je to vse med seboj povezano, karma?«

Da.

Tukaj spredaj je ena energija, kot »šilt« od nekakšne kapice, če si predstavljate. Tam so zapisi od telesne materije ali matrica. Prav od telesne strukture. Vendar, le telo, nič duša, nič duh, nič energija, vendar le telo. In ker se spodaj pravzaprav vije navzgor, se to pravzaprav aktivira in to pritiska na sprednji del in tudi na oči, na ta očesni del. To je pravzaprav povezava vsegá. Tako.

»Najlepša hvala.«

Prosim. Izvolijo.

»Lepo pozdravljeni.«

Tudi vam.

»Hvala lepa za vse lepe darove. Mene pa zanima – večkrat omenite, da smo obhajani. Kaj se pravzaprav takrat dogaja? Dobivamo tudi pomoči za vse te vaje, ki so nam namenjene?«

Vsi tisti, ki so nekako obhajani, pomeni, da je Tisti, ki obhaja iz določene sfere, pravzaprav povezan z vami.

Če ste v povezavi z nami, se vedno Najvišji od Najvišjih spuščajo nekako v približek desetih kilometrov nad Zemljo in se potem poveznejo z določenimi drugimi bitji, ki odprejo določene kanale in se spustijo skozi nekakšne portale do vas.

To pomeni, da vedno potrebujemo nekoga, ki nam pravzaprav odpre te zgornje plasti Zemlje, zavisi, kakšne darove ali kakšne energije prinašamo.

Kadar obhajamo, vedno vstopamo skozi portal.

To pomeni, da mi prihajamo od zgoraj v notranjost. Ta portal je nekaj kilometrska lahko širina, v kateri se potem prosto lahko gibamo ali pa je ozka ožina, se pravi, ki je poveznjena točno nad vsakim posameznikom in se spaja z njegovo avro oziroma z njegovim avričnim ovijalcem. Tako širok, kot je avrični ovijalec, nad njega, se pravzaprav stopi ali pa nekako se sestopi ta ovoj ali ta portal.

V temu portalu se potem spustimo, vendar avra se pravzaprav razširi. Govorim zelo preprosto, da me boste nekako razumeli.

Avra se potem splošči in odpre. Odprejo se vrata. Vrata do obhajanja.

In le tisti, ki je na vrhu Najboljši od Najboljšega, pride na površje iz vas samih, se najprej posvetuje s Tistim, ki predhodno, ko prvi pride, se pravi, kot nekakšen uvodni člen ali oseba, ki pride na kontakt, predlaga ali pove in prinaša nekaj, kar bo dobil. In, če se tisti, ki je iz notranjosti navzven res za to, da želi sprejeti, da je kje še višji in bolj kvalitetni, ki mu pomaga pri neki preobrazbi, on odpre notranja mentalna vrata.

In, ko se odprejo notranja mentalna vrata, se odpre avrični ovoj po neki plasti, po neki spirali in dejansko naša spirala se zavije z vašo spiralo in nastane kot nekakšna vmesna cev. In po tej cevi pride lahko le eden ali dva, ki prinašata določen dar.

Ta dar prinašata pred tega vratarja, ki iz človeka ali posameznika pravzaprav vstopi.

On si najprej ogleda ta dar, si ga otipa in se na koncu poveže s tistim, ki je v notranjosti drugi vratar.

Drugi vratar potem odpre dušo. Duša potem pride deloma na površje, vendar ne v celoti, ne zapušča telesa in ona je tista, ki potem s svojo vibrirnostjo sprejme in vsesava ta dar.

Ta dar potem lahko porazdeli tako, kot si ona želi. Ona je samostojna enota.

Tako, kot imate v nekakšnemu, tam, kjer so čebele matice, se pravi, kot, da bi imeli trote, ki pridejo na površje, matica kraljica pa je pravzaprav duša, ki v notranjosti ta čas, določen, spi. In ona potem porazdeli vse tako, kot si ona želi.

Duša pa je skupek večih bitij, najboljših delčkov, ki jih medsebojno povezuje. To je tako, kot nekakšen pajčolan.

Ko se ona odloči in namesti te daritve, kot si jih ona pravzaprav predhodno želi, se ta vrata nad njo zaprejo. Potem prvi vratar odda signal in šele, ko je v notranjosti vse nameščeno, sme tisti, ki je prinesel določen dar, potem tudi oditi. Drugače ostane ujetnik tega portala in tega kanala. To je varovalo.

Ko pa nekdo postane ujetnik, kar do sedaj mi nismo imeli niti enega takšnega primera, se pravi, se pa aktivirajo določena vrata in dejansko Nebo prične izpuščati Najvišje, ki jih potem kazensko povleče navzdol. Zato si nihče ne upa delati nič slabega, ker bi lahko postali ujetniki vsi tisti, ki smo lahko že zmagoslavno vzdignili rokó ali pa kdorkoli drugi, ki je lahko več tisočletij delal na temu, da se končno dokoplje do tegá, da se odmakne in osvobodi.

Ko se nekako ta portal zapre, se po isti spirali razpreta nazaj dve energiji. Vrata se pravzaprav odmaknejo in Tisti nekdo, ki prinaša znova kakšen dar, se mora zliti v Nebo Neba našega sveta, dobi določen dar in se znova naredi cev. In tako se delajo različne povezave.

Enako se dogaja tudi, če molite. Brez, da dobivate kakšne darove.

Enako se odpirajo tako vrata in tudi cevi se različno obarvajo, glede na to, kakšne frekvence so vaše misli oziroma kakšno potrebo ali čutenje imate v določenemu momentu. Takrat se pravzaprav povezne enako ta energija in tako se naredijo ta vrata.

Zelo preprosto opevano.

»Najlepša hvala.«

Prosim.

Takole. Jaz mislim, da je za danes pravzaprav dovolj. Vročina v temu prostoru je pravzaprav res, kar dokaj obupna ali neprimerna, tudi za nas, ki smo nekako prišli iz bolj hladnega ozvezdja, kakor si morda upate misliti.

Jaz želim, da v temu času nekako, res, vsaj enkrat ali dvakrat aktivirate te energije prstov in dlani.

Drugače pa vam v temu času, ko imate dopuste in proste dni, res uživate v naravi, ob morju. In, če boste ob vodni gladini, zrite v vodno gladino, glejte v odsev, se boste dejansko nahranili s to sončno svetlobo in s to Lučjo, kjer se Nebo in Zemlja združujeta. Tukaj je plast ali najnižja in najbolj kvalitetna rast za duhovno energijo oziroma tudi za vodno silhueto ali za tisto osebo, ki pravzaprav zre v to telo.

Želim vam vse lepo in lepo, lepo pozdravljeni.

Za ogled videoposnetkov in prenos besedila v PDF obliki kliknite tukaj.

Namaste, Robi

———————— 7.10.2012 – Lana Praner – Čakre – Ribno

ČAKRE

Lana, 9. junij 2012, Ribno

Takole. Postopoma bomo dejansko pričeli.

Lepo, lepo pozdravljeni.

Malce še poteka določena povezava. Naj vas nekako to ne zmoti. Ravno smo pri toku odmikanja določenega dekleta, ki nam odstopa ali pa posoja določeno telo. In, nenazadnje, darovanje, čas darovanja za vse vas je pravzaprav nekako pričel teči k nekakšnemu koncu ali zaključku. Tako, da naj vas nekako ne zmoti določena energija, ki se še malce gibe, giba ali ovija.

Drugače pa, lepo, lepo pozdravljeni vsi tisti, ki ste se nekako nocoj pri nas zbrali in vsi tisti, ki ste se tukaj pri vašemu dnevu pravzaprav zbrali.

Jaz sem nekako Tisti, ki sem danes izbran za vse vas. Tako zgoraj, kot tudi spodaj, bom dejal. Podzemlje in nižjih frekvenc danes z nami ni. Nekateri so prišli in upali, da bodo lahko opazovali, občudovali ali sodelovali, vendar smo v popolnosti zaprli vse tokove.

Nekako le 22 različnih zemeljskih bitij bo danes sodelujočih, vendar le tako, nekako prisotnih iz Zemlje, kot tisti, ki opazujejo, vendar le vrhovi ali najbolj »ta glavni«.

Preprosto zato, ker bomo danes razkrivali eno največjih skrivnosti – čakre. Kaj pravzaprav so oziroma kdo pravzaprav so in boste na podlagi tegá točno vedeli, doumeli in razumeli, zakaj se pravzaprav nahajate prav tukaj in sedaj.

Jaz sem, po najnižji tituli vsegá, tega našega časa ali zavedanja, Oče Vnebovzetovstva. To je meni nekako najnižja titula in tako naj tudi bo. Kaj višjega za vas in za vse tiste, ki so nekako iz tega časa, nekako novih razkritij še ne bo.

Takole.

Ravnokar se je zaključil čas darovanja, tako, da se bodo nekateri končno odmaknili, da lahko nemoteno pričnemo sodelovati in nekako tudi nadaljevati.

Čakre so nekako najbolj zahtevno področje vsega razkrivanja, tako, da upam, da bomo nekako obrazlagali ali obrazložili vse tako, da bo, kar se da, najbolj preprosto, najbolj razumljivo in najbolj tekoče preprosto.

Prevajali bomo iz 498-ih različnih jezikov. Kar 124 različnih bitij je medsebojno povezanih. Na koncu prevajam 45 jezikov sam, ali govorno ali izražanje, kakorkoli že prevajamo. Vendar, najbolj preprosto mi je na koncu prevajati iz karkarjunščine, harjunščine, stare hebrejščine, prastare slovanščine, v sodobno slovenščino.

Sodobno slovenščino pobiram iz spomina ali od dekleta, ki smo ga odstranili iz telesa, iz lupinice, v kateri ohranja se nekakšen prvotni zapis in po temu zapisu nekako najdem vedno njene prave izraze. Če bodo morda kakšni preprosti, domači izrazi, mi, prosim, oprostite, ker ni nekih vrhunsko, visoko, nekakšnih izrazoslovnih izrazov, ta deklica ali, hmm.., nekakšna oseba, pač ne pozna. Vendar, vsekakor se bomo nekako našli in dobro sporazumevali.

Preko 8 milijonov 295 tisoč nas je danes tukaj medsebojno vezanih ali povezanih. Tako, da nas je pri temu razkritju prav toliko ali pravzaprav vsi tisti, ki so nekoč tudi z vami bili povezani. Marsikdo bo kasneje nekako pregledoval določene zapise in vsak, ki se bo dotaknil določenega zapisa, branja ali gledanja, se mu bodo odpirali določeni kanali in nekako prebujala določena prastara znanja. Tako, da naj vas ne moti vse tiste, ki bodo nekako kasneje brali ali prebirali, se bodo kanali odpirali in določeno znanje, veličina se bo pričela stekati k vam. Pričeli se boste prebujati, zbujati in predvsem boste doumeli, kaj se z vami pravzaprav godi.

Čakre so eno najbolj zahtevnih ali najbolj kompleksnih področij. O čakrah, takozvanih nekakšnih barvitostnih tokih, ki se nekako odvijajo po nekaterih delih, skorajda ne veste nič od nič.

Poznate le toliko, da so nekako vstopne točke oziroma vrtinčasta energija, različne barve, različnega področja in nekako sedem osnovnih barv ali nekako sedem različnih področij je medsebojno vezanih ali povezanih.

Da se čakre vrtijo v različne smeri, občasno v smeri urinega kazalca, občasno v kakšno drugo smer ali pa, navidezno se gibajo tako hitrostno ali tako svetlobno hitro, da imate občutek, da je stojnost ali, da obstoji. Pravzaprav je to skorajda vse, kar veste ali skorajda o tem nič ne veste.

Pregledali smo vse vaše znanje, veličino, prebranega, zapisanega na celi zemeljski obli in smo se pravzaprav veliko smejali in mnogokrat kar razigrali. Tako, da smo se odločili, da vam podamo prav osnove ali sam začetek, da boste v jedru samega, nekakšnega spoznavanja, končno doumeli in razumeli, kaj pravzaprav čakre tudi so.

Tako kot otrok v, nekako v notranjosti raste ali doraste, spomnite se in opomnite se, nekaj predavanj nazaj, ko je bilo nekako govora o temu, kako otrok raste in nastaja in se nekako razvija, kako po določenih tednih ali nekakšnih mesecih, otrok dozori in ko se rodi, dokler se teme ne zapre, se pravi, toliko časa ima otrok Najvišja bitja od Najvišjih plasti. Ko otrok spregovori, Najvišja bitja Časti olesenijo oziroma izparijo. Prevzame ga usoda Zemlje ali karmična zemeljska bitja. To je nekako v grobem nekakšen ponovitveni proces.

Enako ali enakopravno, kot teče ta razvoj in enako, kot raste otrok v notranjosti maternice, se pripenjajo kanali. Na vsakih toliko dni, uric ali vaših minut ali naših nekakšnih svetlih minut, se pripne nekakšna prana ali nekakšna nit Svetlobe.

Ali, bolj preprosto opevano:

Imate duhove ali energije, ki se medsebojno povezujejo, da sestavijo določen organ. Vsako bitje ali energija se točno sfokusira, kje bo sebe nekako vrtinčila ali gostila, da preprosto nastaja določen organ, da se razvija materija in določena vsa ta energija. Da prične razvoj potekati v pravi smeri, mora iz svetlobne hitrosti hitrega diha ali vdaha bitje pričeti tako hitrostno prehitevati samo sebe, da prehiti neko kolesje, da se navidezno zaustavi proces energetskega vrenja in se energija dejansko navidezno upočasni. Zaradi navideznega upočasnjenega toka se vidi materija oziroma se energija tako močno zgosti, da nastane določen delček ali delež, tako materija kot tudi kamenina.

In, iz določene sfere, pazite to!

Iz določene sfere prihajajo določena bitja. Vsaka sfera je določene barvitosti. Kot bi dejali, da ima vsaka sfera ali vsak preprosto opevani svet, svoj planet. Vsak planet ali svoj svet pa ima posebno strukturo energije Neba ali ovoja.

Ovoj, pri vas je nekako modrikasti. Nebo na vas ali nad vami je modrikasto modre barve. Pri nas je bolj nekako škrlatno zlate barve.

Pri vsaki sferi ali pri vsakemu svetovnemu delu je pravzaprav gibajoči del različnih energij, identične barve kot je Nebo Neba tistega sveta. Lahko je delno kompaktni, popolnoma kompaktni ali pa nekako le ustvarjalni.

In, vsaka plast se postopoma nekako reinkarnira.

Si predstavljate?

Ko prične nastajati telo, preko milijonov milijardnih let pridobivate različne energije, različna bitja, ki se medsebojno povezujejo in ko nekako razpadejo ali se razkrajajo, znova gredo v razcvet oziroma v talitev.

Ko se ponovno povežejo medsebojno, se povežejo isti k istim. Enako gre k enakemu. Iste sfere ali isti svetovi pobirajo in sprejemajo ista svoja bitja, bitovne skupine, bitovne skupnosti. Enostno v eni podobi se vrača znova nazaj.

Da ne boste mislili, koliko vsegá, koliko bitij je pravzaprav pomembnih, da nastane eno telo. Morda štiri ali šest velikih bitij, ki so medsebojno ali, ki je samostojna enota, ki je vezana in porazdeljena z večimi različnimi bitji. Vsaka silhueta nastaja iz več manjših delov. Tako kot vi, nastajajo tudi oni sami.

Ta proces se odvija  že tisočletja in tisočletja in milijonska in milijardna leta. In za ta proces in na to niste krivi vi, čisto sami, vendar predvsem nekje drugi, ki so to ustvarjali, pobirali in ločevali.

Ker iz vsake sfere prihaja določena barvitost, določeno bitje, ki se potem razprši in po delčkih sam sebe deli za nastanek vas, vašega telesa, vašega uma ali razuma ali česarkoli drugega. Morda le prebave ali nekako določene shrambe.

Tisti, ki prihaja iz določene sfere, je določene barvitosti. Barvitost glavnega, njegovega kronskega dela, bodite pozorni, pa se vidi v vaših čakrah.

Ko nastaja materija, nastajajo tudi zatiči, kar pomeni, da bitje preprosto lebdi okoli vas.

Se pravi, imate v nastajanju eno bitje, ki se vlija v notranjost ženskosti že leto dni, preden je otrok pravzaprav spočet oziroma preden je plod pravzaprav postavljen ali sestavljen. In, preko več delov ali več različnih faz, se bitja pripnejo na vas, kot na materjo in potem dejansko se prične delitveni proces njega samega, kot bi se veliko bitje pričelo taliti in razdeliti ali razčleniti v vas. In, na koncu, ko se zapre ta, nekakšen prehod samega delitvenega dela, je bitje, ki se je darovalo, govoril bom o eni enoti, ne o malih delih, nekako vlito v določen organ ali za nastanek nečesa novega, nastane predvsem zdravi organ, se zapre nekakšen prehod. In ta prehod tistega bitja, ki se na določen organ deli, je različne barvitosti. In tako nastane zaprti prehod.

In tako nastajajo različne plasti. Bitja se po plasteh prihajajo in delijo v notranjosti. In tisto, kar gre znotraj, se vakuumira in se čakrasto zapre. Prehod, vsako bitje, ko se popolnoma zlije znotraj v telesno strukturo, zapre svoj prehod. Tako lahko govorimo o spečih čakrah. In otrok, dokler je v notranjosti, pravzaprav prasketa. Njegova energija znotraj, kot bi prasketala in se ne gibala.

Ko pa nekako prihaja skozi vaginalni predor, prehod ali se nekako porojeva, pa istočasno, ko pride na površje, sam otrok ali plod, in ko otrok vdahne, se v trenutku aktivirajo čakre ali plod.

To pomeni, da v istemu momentu, ko otrok vdahne v samo notranjost, pomeni, da drugi del bitij, se pravi tisto, kar je ostalo od vsakega posameznika, ki se je delil v notranjost telesne strukture, povleče k sebi svoj delež in se glava na glavo pripnejo na čakre. V trenutku, v svetlobnemu sijaju se pričnejo vrtinčiti čakre.

Potem si predstavljajte, kako zgleda, ko si znotraj v telesu ujet? Da deliš ali daruješ sam sebe za nastanek nečesa, kar znotraj v telesu popolnoma spi.

Čakra je torej le plast ali vhod in ne prehod.

Bodite pozorni!

Vse gre v notranjost, vendar ven ali navzven to ne gre.

Ko otrok vdahne, se drugi del njega samega pripne, kot bi se njegova glava, ali um ali razum, spelo v čakro in drugi del preprosto spi in lebdi.

In tako nastajajo plasti. V vsakem delu, iz vsakega konca ali kraja Kraljestva, prihajajo različne energije. Zato imate različne obarvanosti čaker. Čakre vam govorijo preprosto – kdo se za koga namreč tudi deli.

Nebo Neba tega sveta je modro in modri ali nekako tisti, nebesni ali kraljevsko nebesni, zemeljski, ki so povezani z Zemljo, imajo vedno modro energijo. Zato se tudi vidi modra čakra.

Bitja, v pravemu pomenu besede, spijo in prespijo celo živo vstajenje.

Vendar, dokler bitje zunaj diha in spi, se čakra vrti. Dokler on preprosto le spi. Ko pa nekako vi, ki ste nekako po zasnovnosti ali po notranju jedra, v osrčju jedra, nekako prebujeni, pa prebudite vse čakraste ovijalce prav vi, čisto sami.

Ko se prične proces duhovnosti ali zavedanja neke modrosti po zunanjosti, se tista energija, ki jo vi nekako imenujete tudi Božja energija ali Luč od Luči, Stvarnika Stvariteljstva, ki sije kot nekakšen osrčje notranjosti ali materije, mi smo ga poimenovali le zasnovnik in ta zasnovnik se pravzaprav giba ali prične premikati višje. In, ko se zasnovnik ali Luč od Luči prebudi, se zbudijo vsi tisti, ki so nekako bili speči.

Zakaj?

Preprosto zato, ker je vse nizano in v mirujočemu stanju. Takoj, ko se nekdo prične zavedati, rasti v duhovnosti, to se sedaj masovno ali res v velikemu številu dogaja, zato je prav, da se zavedate, kaj se pravzaprav dogaja z vsemi vami, ko začutite določene spremembe, da boste končno razumeli in doumeli, zakaj je vse nekako prebujeno, gibajoče tudi okoli vaših teles.

Ko se vi kot zasnovniki pričnete razvijati, se premikate vedno višje v um ali v razum. In, ker je vse povezano, vi dobesedno sebe premaknete in počasi ločite energije, ki so kot z glavami ali s čakrami, eden znotraj, eden zunaj, povezani. In, ko se en delček premakne, se premaknejo čisto vsi. In vi sami, vi sami sprovedete proces prebujenja.

Tako vi pravite tudi v duhovnosti, da postanete zaznavni, čutni, vidni, slušni, tudi vonj-ni. Vonjate. Še marsikaj drugega zaznavate, vendar, predvsem zaradi tega, ker ste vi sami pognali nek proces neke takozvane duhovnosti ali svojega prebujenja.

Nihče drugi vas ne more prebuditi kot vi, čisto sami.

Ko se vi pričnete prebujati in se duhovno izobraževati, iskati, se skupaj z vami prebujajo vsi tisti glavni in nadglavni, ki so z vami povezani. Kar na vsem lepem zaslišite glas, kar na vsem lepem začutite dotik, slišite, vonjate, videvate, zaznavate in še marsikaj drugega.

Vendar, kaj se preprosto zgodi?

Bitja, ki so preprosto spala, se postavijo v nekakšno ravnovesje kot ste vi, čisto sami. In najbolj zanimivo ali preprosto povedano ali opevano je to, tako kot se gibate vi, čisto sami v notranjosti, tako se gibajo tudi bitja po zunanjosti. Če vi preprosto ležite in ne delate v duhovnosti nič, se pravi, je vaša energija prav v mirujočemu stanju. Ko pa se vi pričnete premikati, se vedno postavite v svečasto stanje ali v stanje stojnosti. Takrat se vsa bitja premaknejo in pričnejo gibati okoli vas.

In takrat nastane največja težavica ali preglavica. Glavni prehod ali prekat je odprt. To je nekakšen pleksusni ali osrčni del same materije se odpre, ko se prvo ali prvič glavno bitje premakne, vdahne in postane samostojno. Tako dobite bitja v svoji avri, ki se prelivajo, premikajo in gibajo.

In preprosti recept ali nasvet za vse tiste, ki nekako slikajo avro in opazujejo različne barve, v različnih tokih časa, se pravi, se vam avra preprosto giba ali premika. To ni nič drugega kot to, ta bitja, ki so bila predhodno na čakrah ali na barvah pripeta in so postala samostojna in se zlivajo in sestavljajo vašo avro. Le zaradi gibanja teh teles ali teh bitij v notranjosti, duhov ali energij, ki še ne gredo domov, se vaša avra spreminja.

Bolj, ko duhovno rastete, bolj, ko želite priti do Razsvetljenstva, težje vam je.

Zakaj?

Ker rilčkate ali rijete, v pravemu besednemu pomenu, točno skozi polje neke negotovosti in tiščite nekam, kamor vas vlečejo ali potiskajo ta bitja te stojnosti.

Če bi želeli svoje čakre popolnoma uravnovesiti, bi morali vsa bitja, ki se nekako zlivajo po vaši avri, ker vašo avro sestavljajo prav ta bitja, ki se odpnejo od vaših čaker, se delijo, talijo, prelivajo, mešajo ali šejkajo, bi jih morali vse nekako po barvnih niansah ali tonih postaviti točno na čakre oziroma vliti nazaj v te prehode. Kar pa je pravzaprav nemogoče. Še do dandanes nihče tega ni storil in verjemite, tudi vi sami se zagotovo ne boste soočali s tem.

Ta bitja postanejo samostojna. Ta bitja pričnejo nekako sebe gibati, zlivati, zakrivati, vendar, kar na vsem lepem, dejansko začutite določene dotike, določene pozornosti, vendar le zaradi tega, ker se na ta način tudi prastari spomin zbudi.

In bolj, ko vi duhovno rastete, uporabljam besedo »duhovnosti«, ker vam je morda najbližja, vendar nam zelo tuja in prav nič bližnja.

Ko se vi razvijate nekako po duhovnosti, višje kot nekako zavibrirate v čistosti, težje vam je.

Zakaj?

Ker vsa energija, ki jo imate po tej stojnosti, je zemeljska nekako energija, ki prihaja iz zemeljskih frekvenc, iz različnih svetov nižine Zemlje in ta bitja ne gredo nikoli ali skorajda nikdar domov ali nazaj v sveti ali v svetli kraj. Ker so bili preprosto ustvarjeni za to, da vas gradijo, da vas zaščitijo, da vas zaprejo.

124 takšnih čaker imate ali bitij imate preprosto v nekaki osnovi.

Vi poznate le nekako sedem ali pa morda devet. Deset ali dvanajst je že malce težje. Vendar, povsod tam, kjer je prerez telesa – fizično telo, tako kot smo govorili v eni izpred predhodnih delavnic, da je telo prerezano takole po sredini, takole ob kraju, se pravi, kot bi imeli nekakšne »kajle« telesa in tam, kjer je prazen prostor, v grobem opevano, tam ste nekako umetno vezani in tam so čakre.

Tako, da vi imate ravno toliko število čaker tudi po hrbtišču. Vsak delček po vašemu hrbtišču ima svoj prehod. Na vsakih 33 milimetrov imate določen prehod. Vendar, vse se nekako zliva v eno večjo enoto in tako se vidijo prehodi.

PREBUJANJE ČAKER – sprednji del

In, če želite čakre prebuditi, morate narediti nekaj, da boste zlili ali združili bitje, ki je znotraj, z bitjem, ki je zunaj. Do neravnovesja ali do sesutja vašega sistema prihaja, ko se čakre prenehajo vrtinčiti, se ustavljajo oziroma ni pravega pretoka energij.

Navidezno se vidi, kot, da čakra miruje in postane črna ali temna in tam organ se pravzaprav poškoduje.

Bodite pozorni na to!

To ni nič drugega kot odprtost ali premik ali odtrganje tistega, kar je znotraj, od tistega, kar je zunaj.

Bodite pozorni na to!

Če boste želeli čakro, katerokoli, prebuditi, jo nekako zgraditi, boste morali sestaviti tisto, kar je znotraj, s tistim, kar je zunaj.

Koža je navidezna plast – kot membrana. In le pomislite na to, na barvne lestvice, ki jih poznate. Ne bom vas zmedel z drugimi barvnimi niansami. Naj bo tako, kot imate postavljeno v vašemu sistemu po barvnih energijah, prav tako se gibajte in pomislite tudi vi, čisto sami.

Pomislite na to, da je koža kot nekakšna steklovina ali pa vrata. In pomislite na to, kako skozi določeno čakro ali prehod dejansko ta steklovina ne izpušča nič navzven in ne sprejema nič navznotraj. Kar pomeni, da le pomislite na barvo čakre in pomislite, kako se najprej znotraj vse skupaj v isti barvi gosti in se oprijema te steklovine ali povezave s temi vrati ali durmi. Najprej znotraj.

Prav vizualizirajte si!

Vizualizacija vam bo pomagala sestaviti in pripeti energijo – točno iste barve na čakro vrat, kot bom Jaz opeval ali imenoval.

Ko naredite to, boste prav čutili gostoto, morda celo bolečino, ker se bo na silo znova bitje pripelo na vašo steklovino.

In, ko začutite to, malce obmirujte in počakajte, da se ta notranja energija dobesedno zlije in pripne.

Potem poglejte po zunanjosti, kot bi pogledali na drugo stran kože ali teh vrat in  glejte, kako se čakra steklenasto sveti. Kot bi imeli steklo, se bo odbijala, ko boste pogledali iz višine navzdol, proti nižini ali proti kateremukoli delu.

Bodite pozorni!

Takrat pomislite na to, kako iz zunanjosti, po svoji avri, identično barvo pričnete pobirati in pripenjati. Zunanjost je bolj prosojna. To so bitja, ki so zunaj in so zgoraj in nikoli spodaj. In, ko poženete ta bitja v notranjost sistema, se ne trudite, da jih pripnete tako, kot je bilo prvotno. Le barvo na barvo. Nikar ne pomislite, da bi sestavljali njihov um ali razum, v to, da se vse vstavi v prvotni stadij, kar nikoli ne bo.

Le barve povežite medsebojno. Znotraj. Zunaj. Steklovina. Prebudite čakro. Organ se sam po sebi obnovi, ne da bi karkoli drugega delali.

Da ne boste mislili, da se boste trudili s tem, kakšna barva sodi na določen organ. Vaša osnovna funkcija je le to, da sestavite tisto, kar je znotraj s tistim, kar je zunaj. Vse ostalo se po plasteh, telo niansira in čakre se pravzaprav pričnejo vrtinčiti, hkrati pa poganjati tudi notranjost fizičnega organa.

Bodite pozorni!

Ko organ v telesni strukturi, na kateremukoli delu, prične umirati ali usihati, je to le zaradi tega, ker čakra ni le zunaj, ni le zgoraj ali navzven, vendar rahlo tudi spodaj ali znotraj.

Telo prvotno leži in ne stoji. Zato tudi vi, ko se porodite, ležite in ne stojite. In vsa bitja, ki so z vami nekako v ustvarjanju, v fazi, vsa bitja pri čakrah ležijo tako, kot ste se vi porodili in ne stojijo, dokler ne pridete do nekega razvoja.

PREBUJANJE ČAKER – hrbtni del

In, čakra je cev. Preprosta cev energije, ki jo povežete od zunaj ali takozvano, če bi ležali zgoraj in spodaj, Jaz bom govoril od zunaj, skozi notranjost in skozi hrbtiščno zunanjost. Na hrbtu imate dejansko določene odtoke, kjer se tisto, kar se tukaj sestavi, tukaj zatakne in pripne na zadek, drugi del drugih bitij.

Bodite pozorni na to, da sestavite najprej sprednji del. Ko se gostota in prosojnost istega barvitostnega toka spnejo po sprednji strani, prav po plasteh, se dejansko usmerite tudi na hrbtišče. Vendar le po hrbtnemu predelu hrbtišča, imate na vsakih nekako nekaj centimetrov, ali, Jaz bom dejal takole – to je nekako 7 centimetrov in pol, imate rahle izstopne dihalne dele.

Zakaj vam to opevam?

Tako, kot sem vam dejal. Imate telo razrezano po sredini navzdol, zato vaša polovica obraza ali telesa ni nikoli enaka ali identična drugemu delu. Nikoli nimate levo in desno polovico enako. Ravno tako, tudi če prerežete dlani, nimate enakih dlani. Tako tudi, ko prerežete iz strani in ko pogledate telesne strukture, boste videli, da znova niso enake.

In po hrbtišču se dogaja ravno tako.

Vendar, pazite!

Sprednji in zadnji del bitja nista obrnjena v isto smer. Vendar, notranja energija je zraščena preko hrbtišča, se pravi, kot bi dva bitja gledala navzven.

To pomeni, da ste vi, ki ste živi in se zavedate nečesa, kar je vašega in ne našega, ali takozvanega – vaše duhovno srce ni tukaj na levi strani, vendar je na vaši desni strani in še to obrnjeno rahlo navzven. In, ker je zadnji del ravno tako eno bitje, ki gleda preko hrbtišča v drugo smer in ker ni tisto, ki sodeluje z vami v temu življenju, tukaj in sedaj, preprosto spi in lebdi. Vam ne more pomagati. Vendar, njegove čakre so ravno tako postavljene, vendar na hrbtu ali po hrbtiščnemu delu imate najboljša bitja, ki spijo in lesenijo.

Če ste morda prebirali ali pa doumevali, ko smo na predhodnih druženjih opevali, da imate preko hrbtišča odprti največji kanal in da so na hrbtu največja in najvišja in najbolj kvalitetna bitja, ki ne vdahnejo in ne živijo z vami, vam ne pomagajo, se pravi, boste doumeli, zakaj vedno hrbtišče je tisti del, ki spi in prespi.

Vaš drugi del ali vaša shramba najboljšega dela se nahaja v vas samih, prav v hrbtišču. Vaš mali, mali, mali mikro delček pa je oddaljen nekje drugje. Osnova materije, najboljšega od najboljšega dela se skriva prav v telesni strukturi, po prerezu, v hrbtišču.

Po hrbtišču imate dve različni podobi, ki gledajo navzven. Hrbtni del nikoli ne sodeluje z vami, vendar spi in prespi. Instinktno bitje pa je pripeto na desni strani in je pravzaprav njegovo bitje ali tisto bitje, ki skrbi za vašo shrambo telesne strukture in je v njegovemu interesu, da vam pomaga in da sodeluje z vami. To poznate!

Zakaj ga imate vedno na hrbtnemu desnemu delu, da vedno gleda v višine, v nižino ali preko vas?

Preprosto zato, ker tako kot imate prerezano sprednje telo, imate tudi hrbtno telo. In ta polovica je pravzaprav hrbtna desna stran, je najbolj kvalitetna. In v hrbtišču imate čakre obrnjene navznoter, kot bi nekako spiralasti polžek, poznate te vodne polžke, kjer imajo te tuljave obrnjene nekako v notranjost in notri se pravzaprav skrije tudi polžek.

Tako imate vrata hrbtišča nekako zaprta, kot bi imeli vrata dejansko za seboj trdno zaprta. Hrbtni deli so ravno tako odprti kot notranji, sprednji deli. Vendar, ker imate zadaj vse dovršeno in res vse shranjeno, je vse zaprto.

Instinkt pa je tisti, ki ob strani je prebujen, spi ali preprosto lebdi in z vami tudi govori.

Levo stran hrbtišča se danes ne bomo dotikali. Ni pravi čas za to.

V zadnjih hrbtnih polovicah ali delih imate torej prerez, ki se vije od nekakšnega tega izbokljenega delčka hrbtišča, pa vse nekako do tega ledvenega dela, imate prav vse skupaj povezano kot v nekakšno kapljevino ali vstopno točko.

In, ker dejansko so bitja vlita v notranjost, čaker navidezno ni videti.

Zakaj?

Ker je le notranji del pripet v notranjost. Zunanjega dela pa preprosto ni, ker je drugje. Zaradi tega navidezno ne vidite, da se čakre vrtijo. Čakre se pričnejo vrtinčiti, ko se zunanji del spoji z notranjim delom.

Ko otrok vdahne, se aktivira, kot ključ, ki se zatakne v ključavnico in odpira ali pa zapira določena vrata.

Ker hrbtnih delov ne morete nikoli odpreti vi, čisto sami, se pravi, jih nihče ne more tudi drugi odpreti, ker jih ne poznate.

Bitja, ki so nekoč vrhunsko izživela določeno življenje, pa je vaša shramba v njihovemu deležu nekje drugje. In to imate v svojih knjigah zapisano. Kar pomeni, da, ko izstopite iz svojega telesa, ali ko se konča tukaj življenje, greste do svoje shrambe in se zlijete s tem svojim delom, najboljšim delom, se preoblikujete. Vendar, tisto najboljše od najboljšega pa puščate v telesni strukturi bitjem Nesvetlobe ali pa Svetlobe, ki so ujeta v telesni strukturi.

Kakšna velika zmota!

Tisto, kar je vaše, ni nikoli vaše. Zaradi tega, ker hrbtnih čaker ne poznate, ker hrbtnega dela ne aktivirate v času, ko ste živi in najbolj gibljivi.

Sedaj poznate, kako aktivirati sprednje čakre, sprednjega dela. Se pravi, barve so povezane z določenimi sferami. Bitja so torej povezana z določenimi sferami in najvišja sfera je kronska čakra ali vijolična svetloba ali vijolično barvitostno energetsko polje, skozi katerega prihaja Ljubezen, Energija do vas.

Da boste vedeli, da imate nahrbtne čakre, smo vam dejansko morali opevati tudi to.

Bodite pozorni!

To je nekaj, kar je vašega. Ker nimate dobrih zapisov oziroma ker tistega, kar je bilo prvotno podanega vam, ne morete uporabljati vse, dokler spite, prihajate marsikateri na nekakšno karmično luščenje ali sestavljanje. Po temu se sestavi prav to – hrbtni del ali hrbtišče.

Da ga boste lahko tudi sami nekako aktivirali ali prebudili, vam svetujem, da poskušate najprej zaznavati. Vendar, nikamor ne prehitevajte. Vse dokler res ne začutite, da si to res želite in da je pravi čas za to, da aktivirate svoje najboljše shrambe in svoje najboljše zapise oziroma, da določena bitja tudi osvobodite.

Vendar, bodite pozorni!

Vsi tisti, ki boste pričeli aktivirati in sestavljati kronske ali hrbtne čakre, bodite pozorni, morate najprej imeti sestavljeno: najprej pransko energijo ali pranskega duha, staljena okovala oziroma predhodno odstranjena bodala in vsaj 33 delov, v nekakšnemu temu zgornjemu delu, takozvanega kristalnega dela, kjer se iz malih možganov pravzaprav potiska reptilska energija. Tudi to morate imeti sestavljeno.

Vse to ste že predhodno nekateri prehodili. In tisti, ki imate sestavljeno to, si smete privoščiti sestavljanje hrbtnega dela, čaker, ki vam bodo dale veliko večje razsežnosti, kot si pa upate sploh misliti.

Če predhodnih delov nimate sestavljenih, ne hitite s hrbtnimi čakrami.

Hrbtne čakre so torej v bočasti obliki obrnjene v notranjost.

Se pravi, imate telo. In to je hrbet. Po hrbtu se ne vidi skorajda nič od nič. Vendar, hrbtišče, kot polžek, ki ima svojo luknjico zaprto z neko, nekakšno luskinasto zmesjo, se pravi, ali steklovino, je vaša čakra obrnjena v špičasti del.

Zakaj?

Predvsem zaradi tega – v notranjost mesa imate prav po hrbtu, vse do nekakšnega notranjega dela ali do polovice imate špico ali bodalo.

Bodite pozorni!

Najprej opazujte to z notranjimi očmi. Se obrnite in opazujte in boste videli, koliko špic ali bodal imate preprosto postavljenih. Tako ne morete pobegniti, kaj šele se kam zliti v najboljši delež, dokler ne sestavite sprednjega zgornjega dela oziroma preden se ne prebudite.

Vi ne premikajte ničesar. Kar je postavljenega, pustite, da je postavljeno!

Vendar hrbtne čakre ali notranji deli so srebrnkasto bele barve. Naj vas to ne zmoti. Prav barvno belkasti so ali belinkasti so ti nekakšni stožčasti, nekakšni tokovi.

Vi ne naredite nič drugega kot to, da z mislimi opazujete hrbtni del teh zaprtih kanalov. Potem, kot bi z mislimi ali s svojim prstom pobožali čakro za čakro. Prav videli boste vhode in to dejansko naredite.

Bodite pozorni na to!

Ko boste v temu delu, v hrbtnemu delu pričeli vse to nekako božati, vendar z mislimi ali z notranjimi očmi ali prsti, boste pričeli aktivirati in prvič videli svoje čakre.

Bodite pozorni na to!

Ta del je pravzaprav najbolj pomemben, da ga vi z mislimi začutite in vidite. Vendar, v smeri urinega kazalca pobožajte vsako čakro po hrbtnemu delu, prav nekako tako velike so (op. pokaže cca. 7 cm) in jih božajte in božajte in božajte. Vendar, v smeri urinega kazalca.

Ko boste naredili to, boste začutili steklovino, boste počasi prebudili tisto nekaj, kar je vaše.

Bodite pozorni!

Vi, v temu času, le preprosto božajte in božajte. Od vrha hrbtišča pa nekako do tega predela (op. pokaže ledveni predel). Tako boste pričeli polniti svoje energetske dele, ki so prazni. Beli so. Prosojni so. Le zaradi tega, ker niso aktivirani.

In zaradi tega hrbtnega dela vaše telo prične stareti, ker odtok energije je pravzaprav narejen ali postorjen. Vaša fizična telesna struktura prične na vsem lepem izparevati in nekako starevati.

Bitja, ki so predhodno več tisoč let živela na Zemlji, so imela odprte vse in aktivirane vse čakre. Zaradi tega so nekako dočakala tudi po tisoč let. Tudi do tri tisoč let. Marsikdo je predhodno odhajal, oni pa so se regenerirali in obnavljali. Vendar, le zaradi tega, ker so imeli hrbtišče aktivirano in čakre pravzaprav prebujene.

S prstom pojdite z mislimi preko vsake čakre v smeri urinega kazalca. Vendar le po hrbtišču. Drugih čaker se ne smete dotikati tako.

Ko boste naredili to, boste imeli občutek kot, da ste obrisali steklovino. Vendar niste naredili nič drugega, kot dali svoj pečat ali svoj energetski tok. Kar pomeni, da tisti, ki zadnji živite, se pravi, vaša zadnja energija iz tega življenja je lastnica in preprosto ji pripada vse tisto, kar je aktivirala ali pa si preprosto izborila in prilastila.

Bodite pozorni na to!

Ko se zgodi to, se bitja Svetlobe in Luči pričnejo medsebojno povezovati in gostiti. Zaznave se vam bodo potrojile, ampak zagotovo podvojile.

Ko se boste nekako sprehajali in božali svoje čakre, boste dali nekakšni prstni pečat. Vendar, vedno uporabljajte le en prst v mislih in notranja energija zadnjega živečega, dá svoj pečat, kar pomeni, da je ona lastnica vsegá, kar je shranjenega v telesni strukturi in najboljšega od najboljšega postane njena last.

Dokler tega ne naredite, je nekako ta struktura od nikogaršnjega.

Nihče ni lastnik tegá. Vendar, vedno, ko zapuščate telesno strukturo po fizični telesni smrti ali preporodu ali odhajanju, kakorkoli že omenjamo ali opevamo, najboljše od najboljšega ostaja v zemlji in to je najhujša nočna mora, ko se morate resnično vrniti po svoje dele prav v to telesno strukturo.

Ko pa naredite prehode, ali kanale ali aktivirate hrbtne energije, boste sčasoma zaznali, kako se postopoma energija poganja. Začutili boste kot las. Vendar, naj vas ne zmoti. To niso črvi, to niso nekakšni kačasti energetski deli, to je nit, ki se preprosto prične spravljati v pogon, v energijo gibanja.

In, vi boste na samemu začetku morda celo res močno čutili, kako se bo las ali energija pričela gibati ali premikati. Zato boste energijo po hrbtu poganjali ali božali prav v smeri urinega kazalca. Tako jo boste pognali v neki tok. In to boste večkrat počeli v mislih.

Ko se aktivira to, boste dejansko zaznali, kako se prebudi vaš možgan. Vaš speči možgan je skorajda v popolnosti speč le zaradi tega, ker imate speče nekakšne hrbtiščne čakre.

Vaš možgan se bo v celoti prebudil in se pričel gibati in sodelovati z vami šele takrat, ko boste imeli prebujene vse čakre in nič prej.

In, če se spomnite, res, kakšno leto nazaj, ko smo govorili, da različna bitja spijo na določenih položajih, je to prav zaradi tega, ker po telesni strukturi marsikatere čakre preprosto spijo ali pa lesenijo.

Bodite pozorni, kakšen vrstni red vam nekako opevamo ali pa vam svetujemo!

Ko boste naredili hrbtne energije budne, se bo pričel prebujati vaš možgan. Pričeli se boste spominjati dogodkov. Pričeli boste videvati dogodke. Pričeli boste razumevati dogodke.

In ne le to!

Pričeli boste pravzaprav sebe gnati v res močan razvoj, ker boste doumeli in sprejeli dejstvo, da morate sestaviti sami sebe.

Dokler sebe v zemeljskemu času ne sestavite, ne morete iti navzgor, ker morate sestaviti že v času Zemlje, da potem lahko greste navzgor.

PREBUJANJE ČAKER NA BOČNEM PREDELU

Bodite pozorni na prerez, na bočni predel tega dela.

Po temu bočnemu predelu imate nekaj drugega, drugače postavljene čakre.

Če se spomnite, ko smo govorili o točki spoznanja ali o Ge točki, se pravi, ko smo govorili o temu, kako je potrebno žensko nekako božati ali nekako prebujati v teh spodnjih čakrah, se pravi, je zelo dobro, da se zavedate, da največja spolna energija se zatika prav v teh spolnih čakrah. Ne le tukaj, vendar tudi pri boku in deloma ob hrbtišču.

Vendar, hrbtišča ali ta hrbtiščni zadnji del, se pravi, če pogledate svojo telesno strukturo, boste videli, da imate kot nekakšen repek, okosteneli repek, ki je nekako neuporaben. Tega dela se ta trenutek še ne bomo dotikali.

Dotaknili se bomo bočnega dela.

Po boku je telo rahlo obrnjeno, se pravi, kot bi dve polovici vezali, vendar je obrnjeno v notranjost in je zelo močan tok energije, ki steka v notranjost.

Se pravi. Imate prerez in robovi teles se vijejo v notranjosti, kot bi naredili nekakšna bodala ali rezila. In telo je zelo ostro zaznamovano. In energija teče znotraj in ne prihaja navzven, kar pomeni, da so vas tako nekako ustavili v določenem procesu spolnega uživanja.

Ko pričnete dajati dlani na boke in če se pričnete nekako božati po bokih, se boste vzburjali, ne da bi se tega zavedali. Morda tudi nagonsko vedno vsaki ženi godi ali pogodi, če jo moški objame iz strani, prav po teh bočnih delih.

Vendar, bodite pozorni!

Te dele nimate še skorajda nič aktivirane. Med spolnostjo ali med uživanjem je nujno potrebno, nujno, verjemite, božanje tega dela, če boste želeli prebuditi vse tisto, kar v možganu tudi spi.

Možgan je pravzaprav zaspan zaradi tega, ker so čakre speče ali bitja pravzaprav potisnjena drugače, kot pa bi bilo prav. Tako so naredili tisti, ki so ustvarjali, da so vas nekako zaprli ali nekako ujeli, vakuumirali, kakorkoli že opevamo.

Vedno znova se božajte po temu zunanjemu delu.

Ko vam je pravzaprav najlepše, božajte prav ta del ali predel do nekakšnih kolkov. Višje do oprsja ne pojdite. Le ta bočni del. Potem dajte dlani na ta delež in se z dlanmi, kjer so odprti kanali, se pravi, vsaka dlan ima odprti kanal. S temi kanali se preprosto božajte. Vendar, prav po polovici tegá.

Že ko boste delali to, se bo povezala dlančna energija z vašim bočnim delom in se bo aktivirala spolna strast.

Takrat se v možganu prebudijo bitja, ki skrbijo prav za te smeri.  Pričelo vas bo pravzaprav ščemeti in vas gnati v smeri spolnosti ali spolnega občevanja. Mnogo hitreje, kot si upate misliti, vendar le zaradi tega, ker ste prebudili bitja.

Vendar, v temu grmu tišči pravzaprav glavni zajček.

Če morda pogledate po vaših knjižicah, nihče ne odobrava vaše spolnosti. Po vseh nekako zapisanih biblijskih pripovedih ali raznih drugih, nekakšnih zapisanih, kako naj uporabim izraze?, takšnih cerkvenih ali drugačnih pristojbin, imate nekako nepodprto ravno spolnost ali samozadovoljevanje. Še manj pa imate, da bi se nekako božali, ali občudovali ali cartali. Vendar le zaradi tega, da so vam skozi to zaprli željo ali potrebo po spolnosti iz vaše ljubezni ali vašega razvoja.

Če boste želeli priti do krone ali do Arjunskega sveta, boste morali aktivirati prav te bočne dele. Kar pomeni, da kar pričnite čim hitreje uživati v svojemu telesu in se ne dotikajte spodnjega dela.

Sedaj ne bomo šli v notranjost, tako kot smo predhodno, v prejšnjemu nekakšnemu predavanju. Danes se bomo dotikali zunanjosti.

Aktivirajte s svojimi dlanmi boke.

Moški naj se poigravajo z ženskimi dlanmi in naj pravzaprav se gibajo okoli bokov, ali pa tudi, če jih aktivirate vi sami ali skupaj, ne bo nič narobe.

Vendar, vsaka ženska mora najprej prvič aktivirati sama, da se povežejo njene dlani, kjer so kode čaker.

DLANČNE ČAKRE

Glavne čakre umiranja ali usihanja so vaše dlani.

Nobena druga čakra ni tako mogočna, kot je mogočna čakra vaših dlani. Zato boste s temi čakrami, dlančnimi čakrami, dejansko božali in aktivirali bočne strani. In le razmišljajte o tem, kako imate odprte čakre dlani in kako preprosto božate in se nekako premikate.

Moškim bo morda bolj godilo rahlo v sprednjemu delu, ker imate telo rahlo bolj na sprednji del prelomljeno, žensko pa imajo ravno, ravno rezano telo.

Bodite pozorni!

Ko naredite to in ko boste pričeli nežno uživati v temu, boste začutili, kako se spolna energija prične aktivirati v notranjosti. Pustite, da se ta energija prične kopičiti. In le preprosto gibajte in uživajte.

In prav čutili boste. Bolj, ko se boste božali, počasi bom prenehal, da ne bom Jaz kaj odkodiral tukaj pomotoma, se bo pričelo gostiti energetsko polje v spolnosti. Pri ženi ali pri moškemu. Pri moškemu ne bo prav nič drugače. Vendar, moški morda majčkeno bolj v sprednjemu delu pričnite aktivirati dlančne čakre na te bočne čakre.

In, ko boste delali to, boste pričeli čutiti, kako se energija dobesedno gosti. Aktivirali boste speča bitja, ki so zunaj dobesedno razčlenjena ali razmetana, kar pomeni, da boste energijo, ki je nekaj centimetrov ven iz vaših spolnih organov ali spolnih dotočil, pričeli aktivno potiskati v notranjost.

Tako boste pričeli spajati tisto, kar je zunaj v avri s tistim delom, kar je zunaj oziroma znotraj po materiji. In, ko boste začutili to, boste prav začutili megličasto energijo, kako se prične stekati v vas, se premakne prav v notranjosti jajčnikov ali rodil, pri moških pa rahlo, rahlo spredaj ali pa morda rahlo po diagonali.

In, le božajte in opazujte to energijo, vendar le zaradi tega, ker dlančne čakre aktivirajo spolne čakre. Spolne čakre pa niso tukaj najmočnejše, vendar so najmočnejše pri bočnemu prerezu.

Ko boste naredili to, boste začutili, kako meglica se zliva v notranjost. Vendar, to je tisto, kjer se bo povezalo jedro, se pravi, spravili boste v ravnovesje telo. Spolna energija se bo zlila kot tanek las preko sprednjega dela skozi glavnati del in se bo povezala z vašim možganskim delom.

Od takrat dalje, ko se boste pričeli pogovarjati o spolnosti ali pa že razmišljate o spolnosti, vas bo pričelo dobesedno gnati k užitku. In vsa dekleta ali osebe, ki ste predhodno že naredile določene tehnike, že morda preko poletja, boste dejansko naredile le še sladilo.

Tisti pa, ki nimate tega še postorjenega, pa se pričnite zabavati, morda res preprosto, s temi deli, vendar, kasneje boste morali narediti tudi združenje ali zlivanje drugih delov.

STOPALNE ČAKRE

Bodite pozorni še na nekaj!

Ko sestavite dlančne čakre, boste pričeli razmišljati o stopalnih čakrah.

Stopalne čakre so prav v temu delu, v spodnjemu delu podplata.

Tam, kjer se vi tako radi prizemljujete. In, ker so pravzaprav to najnižje frekvence, prav na podplatih, v spodnjemu delu, vam vedno znova prepovedujemo, če ne že le preprosto svetujemo, da ne odpirajte spodnjih delov in ne delajte korenin skozi podplate.

Zakaj?

Ker imate stojnost ali nekako podplatne čakre ali čakre stopal prav tam, kjer vi poganjate vedno korenine. In vedno znova, ko pomislite na to, da bi se prizemljili, pomislite na to, kaj delate vi s temi koreninami.

Zakaj smo vam vedno odsvetovali, da ne uporabljajte nekako korenin iz notranjosti navzven?

Ker sedaj veste, da imate eno bitje, ki je znotraj in drugi del njega je zunaj, se pravi, ko vi poganjate in vizualizirate svoje korenine, nikoli ne vizualizirate korenine iz avre, vendar vedno iz svoje goste notranjosti, se pravi, vi poganjate energijo, ki je vaša življenjska energija telesne duše, telesnega prestrukturiranja, ven iz vašega telesa.

Kar pomeni, da zavestno potiskate navzven energijo, ki bi morala biti do vašega zaključka vašega življenja v mirujočem notranjem stanju. In vi, v dobesedno pravemu pomenu, potiskate energijo gostote, ki bi morala biti vedno znotraj v telesu, potiskate ven iz telesa, celo ven iz vaše avre in celo ven iz zunanjega ovijalca in jo potisnete, kot nekakšno »mamac«, kako, ne najdem pravega izraza, kot nekaj kot (iz skupine: vaba), vaba, najlepša hvala, se pravi, nekaj v svet najnižjih frekvenc.

Pekel in podpekel, vice in viče so zelo blagi svetovi. Razkrojevalski svetovi pa so najtežji svetovi in prav to vabo potiskate skozi njih. Kot bi jim pred noskom potiskali nekaj, kar spi ali se na koncu prebudi.

Ali ste kdaj pomislili, zakaj vas kar na vsem lepem preko meditacij postane strah ali pa začutite, da postajate žrtev nekakšnega plena ali plenilcev?

Preprosto zato, ker ste vi sami vaba in svetovi so po plasteh. Ravno tako, kot so vaši čakrasti nekakšni svetniki, ki ležijo, spijo, ravno tako je nekako v temu ravnovesju podzemlja. So svetovi po plasteh.

In, ko pomislite, da greste vi v osrčje same lave ali samega planeta Zemlje, vi v pravemu pomenu besede izzivate vsa bitja, ki so v določenih plasteh. Vi postanete vaba ali tarča. Zato vam vedno znova odsvetujemo, da ne delajte tegá.

Bodite pozorni na to!

Vsi tisti, ki ste nekako to že naredili, kaj se zgodi, ko drevo požene korenino v zemljo in ko povlečete korenino iz zemlje, ali je kdaj korenina drevesa ali bilke popolnoma čista, tako čista, kot je bila, ko je poganjala?

Nikdar in nikoli, dragi moji! Zakaj?

Na vsaki korenini ostane zemlja. Na vsaki vaši korenini ostane nesnaga oziroma drobci svetov ali sfer ali podzemelj, v katere vi zavestno rilčkate, tonete in na koncu tudi potonete. Postane ujetniki lastne zemlje.

Vendar, zakaj?

Ker ste bili preprosto napak ali napačno, neumno ali, kako naj uporabim drugi izraz?, zavedeni.

Dragi moji!

Resnično se zavedajte mogočnosti vaših čaker.

Vsi tisti, ki ste prebujeni, ki ste vsaj dvakrat naredili takšno nevšečnost sami sebi, ste povlekli energije tudi iz podzemlja v notranjost svojega telesa. Takrat se pričnejo prebujati svetovi nižin, dragi moji. Takrat pričnejo prihajati bitja iz nižin do vas, takozvane iskati svoje delčke ali drobce.

Kar pomislite, kaj vse se godi, ko poganjate, čisto zavedeni, svoje korenine v svet, kamor ne smete soditi ali posoditi?

Bodite pozorni!

Stopalnih čaker zaradi tegá ne odpirajte! Svoje energije ne potiskajte navzven, vendar jo potiskajte rajši v notranjost in spajajte.

TEHNIKA OČIŠČEVANJA KORENIN

Če pa ste takšno, takozvano, neumnost ali nevšečnost že postorili, pa vam svetujem, da se dejansko prečistite.

Pomislite.

Vse korenine, ki ste jih pognali, ste jih pognali od bočnega dela navzdol.

Zato vam svetujem.

Ko boste v mirujočemu stanju, ko boste sami, morda tudi sedaj, le pomislite, v notranjosti, kot bi želeli pogledati v notranjost, boste videli, da je v vaših nogah nastala gosta zmes. Kot bi imeli korenino pripravljeno ali energijo, ki teče in, ki se vije ven iz vaših teles. In, če dobro pogledate, boste videli v notranjosti kot, da imate razne priseske. Vendar, to je nekakšna zemljica, takozvana zemljica, ki ste jo povlekli v svoja telesa.

Imate prerez bradavic, čisto vsi, tudi moški, tako tudi ženska. Od tukaj aktivirajte zlato barvo.

Vsi tisti, ki ste na delavnici bili, ali ste ali pa še bodo, boste imeli podarjeno zlato energijo.

Zataknjena ali shranjena je tik pod bradavičkami, kar pomeni, da v temu prerezu imate še dve čakri. Dve bradavici sta vaši najboljši čakri.

Pod temi bradavicami imate kot nekakšno zlato palačinko.

Bodite pozorni!

Ko boste popolnoma sproščeni, aktivirajte to palačinko, zlato energijo, naj se razprši in naj prične se stekati v vaši notranjosti in ne po vaši zunanjosti, navzdol. Ona bo pričela čistiti telo telesa vsegá, kar je slabega in bo pričelo teči energetsko polje navzven in navzdol.

Tako, na podlagi tegá, boste vse potisnili v podplat. In potem bo preko podplata, postopoma, postopoma se narivalo tudi navzven ali pa navzdol.

Ko boste to večkrat naredili, boste začutili bolj lahkotno telo. Teža nog bo počasi izparela. Prožnost nog se bo podvojila ali potrojila. Olajšali si boste s tem, da si boste izprali notranje telo.

Bodite pozorni!

Vse, kar je v notranjosti, mora ostati v notranjosti. Vse, kar je po zunanjosti, mora delati in biti aktivirano po zunanjosti.

Ko se ta energija nekako prične stekati, bo nastala ali ostalo kot nekakšen oljni madež, zlati madež, tik pod bradavicami navzdol. Potem pa boste zaznali kot zlate lističe, kot zlati pesek ali mivka, ki spira in spira vaše telo.

Le zlata frekvenca vam lahko stali vse tisto, kar ste vi iz nizkih frekvenc povlekli iz zemlje, podzemlja ali najnižjih svetov v sebe. Le čisto nasprotje, ki je tik nad tem, lahko počisti tisto ali enako globino.

Zato aktivirajte to!

Ko boste to naredili, ko se bo telo opralo ali spralo znotraj vas, se bo pričela potem energija znova nabirati in prav tanka plast zlate palačinke, takozvane palačinke ali energetskega pola, se zlije nazaj.

Tako boste oprali vso staro nesnago, ki jo imate pridobljeno zaradi tega, ker ste bili zavedeni ali po nepotrebnem nekako pripeljani v svet ujetništva.

Kadar se odpirate navzgor, dragi moji, tudi to vam bom nekako prišepnil.

Kadar se odpirate navzgor, postanete tudi ujetniki. Vsi tisti, ki greste navzven in se odpirate navzgor, se odpirate čistim energijam. In, enako kot se zgodi spodaj, se zgodi tudi zgoraj. Tudi od zgoraj povlečete, ko se vračate nazaj v telesno strukturo, preko meditacije ali preko česarkoli že, takozvanega gibanja, povleče se nazaj lahko drobne delčke.

Vendar, tukaj je za vas rešitev in ne obtežitev.

Tam so vaši rešitelji, kar pomeni, ko vi povlečete nazaj njihove drobne delčke ali drobce, vi njih povlečete na sebe ali v svojo bližino. In oni postanejo ujetniki vas, vi pa se skozi to pričnete nekako poganjati preko procesa Razsvetljenstva ali darovanja.

Ko boste nekako ločili, kaj je dobro in kaj pravzaprav želite, morda za tiste, ki želijo delati z magijo, s temnimi silami, odpirajte spodnje podplate, darujte se spodnjim sferam, tako ali tako potem postanete njihova last in njihova oblast.

Tisti pa, ki boste nekako želeli iti v Višave ali v Višje frekvence Razsvetljenstva, odpirajte vse zgoraj, ker, odšli boste zgoraj in boste zgoraj. Povezali se boste zgoraj. Ni več prostora za nekakšno mešanje zgornjih in spodnjih sfer ali plasti.

Bodite pozorni!

BRADAVIČNE ČAKRE

Čakre oprsja, čakre bradavičk so ene najbolj inteligentnih energij, kar jih pravzaprav na Zemlji skorajda ni. Če bi bradavičko nekako povlekli po notranjosti in ne po zunanjosti, kot bi jo želeli obrisati, imate jo vsi, niti ena oseba ne vidim, da bi bila brez bradavičk ali brez teh čakrastih energij, je pravzaprav energija ponovnega vstajenja. Vendar, ne ponovnega vstajenja tukaj na Zemlji, vendar, tukaj čakra se povezuje z enakopravno energijo.

Kar pomeni, da, če vi čisto zavibrirate in ste čistih energetskih polj, se vaše čakre pričnejo odpirati v širino in rahlo navzgor. Nastane lijak. Lijak, po katerih prične pritekati vaša energija oziroma nasprotna energija vašega spola.

To so najbolj inteligentne čakre ali najbolj inteligentna bitja, ki skrbijo, tako, kot vaš instinkt, za to, da za vas v najboljši meri poskrbijo.

Vi pa uporabljate le instinktno bitje, ki je eno in edino.

Nekako bradavičnih bitij ali čaker, kot jih imenujemo, čakre bradavic, pa pravzaprav niti ne poznate.

Zato bi vam svetoval.

Ko pričnete aktivirati svoje bradavice, preko bradavic lahko doživite morda mnogo večji orgazem, kot pa ga doživite znotraj po rodilih ali po spolnih delih.

Zato bi vam svetoval, da takrat, ko ste popolnoma sproščeni, da si pričnete treti bradavice, vendar prav po urinemu kazalcu. Vendar, vedno jih poganjajte v eno smer.

Če nekako ne boste začutili te povezave, vendar jo boste, jo delajte s srednjim palčkom.

S sredinčkom pravzaprav aktivirajte čakro nekakšne bradavičaste energije. Sredinski prsti imajo to energijo v povezavi. Prav v vašemu sredinskemu prstu se skriva delček, ki odpira bradavično čakro. In nekaj časa krožite po tej bradavici, da se nekako aktivira ta energija.

Potem boste začutili prav migetanje po vaši dlani. Prav po zunanjosti boste začutili, kako pravzaprav migeta in povezali boste energijo in jo tudi prebudili.

Ta migetanje, kjer se bo zgodilo, se ne bo zgodilo nič drugega kot tisto, kar imate v avri, se bo ob točno določenih dotikih, s točno določenimi ključi, takozvanimi ključi, aktivirala in povezala. Takrat boste začutili, vidite, prav migetanje se zgodi, prav energija se po avrični ovojnici spusti in se preko vaše čakre nekako poveže, znotraj in zunaj.

In, če se boste kdaj morda lepo vzburili, ali pa vas bo morda kakšen moški močno vzburil, boste doživeli zelo močno erekcijo, prav po bradavični čakri.

Skozi to čakro lahko prestopate v nesmrtnost.

Vendar, do tam si skorajda ne upam iti, vendar le v grobem vam majčkeno opevam, ker mi je nekdo pravzaprav svetoval, da vaša radovednost ne pozna meja, da naj  tudi to majčkeno prišepnem.

Nesmrtnost dobite preko bradavic, kar pomeni, da morate aktivirati tudi to.

Zakaj mislite, da mleko teče prav preko bradavic? Zakaj ne teče morda preko popka ali kje drugje? Zakaj ne teče mleko preko prstov? Zakaj ne teče mleko morda preko nosnic ali ušesnih delov, tako kot nekaterim drugim bitjem daleč stran od vašega sveta?

Ko aktivirate bradavične čakre, tudi moški jih imate, ker imate tako žensko kot moško polovico, se pravi, boste pričeli graditi svet zgoraj.

Nesmrtnost je zgoraj in ne spodaj. Kar pomeni, da bradavice gredo prav od te zlate palačinke, energetsko povezujejo svetove, sfere navzgor.

Bodite pozorni!

Čakre bradavic je potrebno aktivirati. Vendar, začeti tudi, ko vam roka ali dlan ne želi iti v isto smer, bodite pozorni, prav upirala se bo vse skupaj, prav ne boste mogli pognati, vendar, s fizično dlanjo, ne z mislimi, s fizično dlanjo, prstom morate dejansko bradavičko obračati oziroma poganjati.

Ko boste s fizično materijo pričeli to poganjati, se bo pričela aktivirati in nabirati energija in skozi vaše dlani boste začutili kanal. Povezali se bodo svetovi.

In, seveda, če boste doživeli vsaj enkrat ali dvakrat v življenju orgazem preko bradavičk, vendar, nikar ne hitite, nikar se ne zaganjajte ali ne prehitevajte določenega časa, vse pride ob svojemu času, se pravi, boste povezali svetove zgoraj in jih spustili spodaj.

Ker so svetovi od te zlate palačinke ali energije v najvišjih vibracijah odmaknjeni daleč od vas, se bo vaša energija pričeli pobirati po zgornjih plasteh drugih svetov, kjer je energija razpršena in to ni vaša avra. To je izven vaše avre.

Kar pomeni, da, ko pričnete aktivirati čakro bradavic, boste pričeli sestavljati sebe izven vašega zavedanja, domnevanja ali razumevanja.

Kaj kmalu se vam bo pričelo dogajati, ko boste šli morda preko ali mimo zrcala, ne preko zrcala, vi ne morete iti, mimo zrcala, boste videli svojo drugo podobo. Aktivirali jo boste prav skozi čakro bradavic. Vaša podoba po temu zrcalu bo res čisto nekaj drugega, bolj kompaktna in točno tisto, kar si želite biti vi, čisto sami.

In, bodite pozorni!

Ko se zgodi ta sestavljanka, se energija dobesedno poveže in se to bitje, ki je zunaj razpršeno in, ki ga preko nobenega življenja skorajda ne znate ali ne zmorete aktivirati in sestaviti, končno zliva v vašo avro.

Ko dobite tisti drugi delček v vašo avro, se bo pričel proces spajanja in gradnje vaše notranjosti. Tako, kot pride v vašo avro ta energija, jo boste začutili. Prav začutili boste preliv toplote po zunanjosti. Začutili boste, kje se giba in nagiba in tam vas bo v pravemu, dobesednemu prevodu, pregrevalo in čutili boste, kako se vam prične pregrevati zunanjost, a hkrati tudi notranjost.

Bodite pozorni!

Prav na teh delih se prične telo greti, segrevati in dobesedno se pregreje.

Takrat se aktivirajo in povežejo, se pravi, čakre notranjosti in zunanjosti in se naredi enaki postopek, kot se je naredil po teh osnovnih čakrah, ki jih poznate.

Enako lahko naredite tudi po drugi strani, vendar vam svetujem, da se morda najprej usmerite na eno čakro, da sestavite eno čakro enega zavedanja. Potem sestavite kasneje morda drugo čakro, drugega zavedanja.

Bodite pozorni na to, da boste nekako aktivirali različne plasti, različne dele in v različnemu zaporedju.

UŠESNA ČAKRA in ČAKRA SLUHA

Nakar se dotaknite ušesnega dela, troblje ali ušesa.

Tukaj je tudi ena od čaker. Mešički čaker so pravzaprav pripeti ali razdeljeni. Uho imate namreč res vrhunsko podelano ali razrezano, prav po nekakšnih predelih.

In, uho ima največ različnih delčkov ali vrelcev, tako mladosti kot skušnjav, preizkušenj, prebujenja in zdravljenja. Največ akupunkturnih točk se prav nahaja v temu delu.

Vendar, bodite pozorni!

Akupunkturne točke niso čakre. Čakre so pravzaprav tik nad akupunkturnimi točkami fizične materije. Da ne boste zmešali ali nekako povezali vse skupaj v napačno vez ali energijo, bodite pozorni!

Ko boste nekako aktivirali čakro, morate aktivirati misli, vendar gre prav proti drugi smeri, se pravi, čakro ušesnega trobila aktivirate tako, da greste proti nekakšni levi strani oziroma, kako bi dejal, z vaše smeri prav po smeri urinega kazalca oziroma tako, kot je izoblikovana energija ušesa, se pravi, od tukaj navzgor ob ušesu navzdol. Tako boste pričeli v mislih poganjati to energijo.

Bodite pozorni!

Energija ali čakra se bo aktivirala v globino.

To pomeni, da se bo pričel pretok, prav pobožate se lahko po ušesni troblji in se po zunanjosti sprehajajte globoko v notranjosti. Potem odmaknite dlani, da vam bo lažje in pomislite na to, kako se čakra prične gostiti.

Začutili boste, ko boste pričeli vrtinčiti in poganjati to energijo, boste začutili, kako energija dere v globino. In, ker nimate odprtih teh čaker, ne morete slišati nič ali skorajda nič, kar je izven zemeljske zmesi.

Če boste želeli poslušati, kaj se dogaja v vaši avri ali kaj se dogaja okoli vas, morate imeti odprto čakro. Kar pomeni, da aktivirajte ta delež.

Enako aktivirate kasneje tudi po desni strani, vendar, pričnite na levi strani. In zaznali boste prav globino. Odprla se vam bo dejansko širina zvoka in začutili boste celo pritisk v svoji ušesni troblji in pustite, da energija prične sama teči. V istemu momentu se bo aktiviral delček možgana in se bo pričela bitovna skupnost medsebojno vezati, povezati in sodelovati.

Skozi to boste prebudili tudi čakro, pravzaprav sluha.

Enako boste kasneje naredili na desni strani. Vendar, najprej aktivirajte eno stran, potem drugo.

Lahko tudi več dni v zaporedju delate le na eni strani ali pa, če boste delali občasno, ves čas delajte le na neki strani. Tako se bo hitreje vse skupaj pognalo in sprovedlo.

ČAKRE OČI

Tretja najbolj pomembna točka čakre so oči. Vendar ne oči, kot fizične oči, vendar tukaj, ob ličnici se pravzaprav naredi zatič.

Če morda kdaj opazujete sami sebe ali pa ljudi, ki so v odhajanju, zagotovo ste že vsi opazili, se pravi, tisti, ki se pripravljajo na odhod, se jim vdrejo oči. Prav materija se jim nekako posede in vdre. Globoke kotanjice nastanejo v, na sami materiji. Očesna energija se pravzaprav pripravlja na izstop ali na spajanje.

Bodite pozorni!

Prav pri temu delu se vse začne in ne konča.

Aktivirajte delček, se pravi, kot bi s prsti pritisnili na ta ličnati predel in energiji hkrati morate pričeti poganjati od zunanjosti proti notranjosti, mimo tretjega očesa.

Se pravi, vi prav poganjajte energijo. Lahko si pomagate s prsti in boste videli, ko boste s prstom začeli delati fokus, boste začutili, kako se prične energija gibati.

Sedajle delam tudi Jaz, prav enako in istočasno se prične vrtinčenje tudi preko kronske čakre.

Bodite pozorni!

Zaradi tega, ker nimate aktiviranega pravzaprav očesnega dela čakre, ne morete videti nič od nič, ker to vse spi in vse zaspi.

Tisti, ki imajo aktivirano to zunanjost, vidijo več plasti. Življenje večih plasti. Tudi duhove ali energije, ki pa se v veliki meri same povezujejo z vašimi očmi in vam aktivirajo te očesne čakre.

Ti dve čakri morate imeti aktivirane, vendar ne zato, da boste gledali duhove ali svetove, vendar zaradi tega, da boste končno pogledali v bodoče plasti. Skozi to vidite svojo bodočnost. Vendar ne tisto, kar se vam bo zgodilo jutri ali pojutrišnjem, to je nepomembno. Kaj se vam bo zgodilo v življenju po življenju, se pravi, ali pa vidite preko tegá celo naše svetove, naša življenja in naša planetarna ozvezdja.

Vendar, morate aktivirati čakre oči in istočasno, hkrati, to je edina čakra, ki jo boste poganjali, jo boste lahko preko očesa, prav na tak način aktivirali.

USTNA ČAKRA

Ena od zelo pomembnih čaker pa je čakra govorjenja.

Vi poznate čakro, grleno čakro. Se pravi, po tej čakri se vse nekako zgleduje.

Najbolj pomembna je čakra ustnega predela.

Vaša usta so pravzaprav aktivirana noč in dan. Nekateri moški se pravzaprav šalijo, da ženske imajo aktivirani ustni del ves čas.  Tudi ponoči, ko spijo. To še kako zelo drži. Verjemite!

Edino ženska ali žena še preko noči, v polsnu govori in njena čakra ustnega predela nikoli ne spi. Tako, da marsikatera žena ne potrebuje dejansko poganjanja ali prebujanja te čakre, vendar vam zavestno svetujem, da si jo prebudite še po drugemu delu.

Imate prerez ustnice.

Zakaj mislite, da imate vedno ustnico rahlo srčasto zaobljeno? Zato, ker bi bili lepši? Ali boljši? Ali bi se lažje morda namazali ali našminkali, kot pravite pri vas doma? Ne, prav nasprotno!

Zaradi tega, ker je tukaj na vrhu samega srčka, začetek ali stičišče dveh čaker, ki se medsebojno povezujeta.

Vendar, bodite pozorni!

Čakra je zataknjena prav na vrhu srčka in na drugi strani srčka in sta dve, ki se medsebojno vežeta in pokrivata. In to je edina čakra v celemu sistemu, kjer se prekriva in nekako povezuje. In zaradi tegá imate pravzaprav težave, da razmišljate drugače kot pa govorite.

Če bi imeli čakri rahlo povezani navzven, da bi se dotikali, bi točno tisto, kar mislite, s srcem lahko povezali in bi govorili le čiste, modre misli. Nikoli, zagotovo nikoli se ne bi sporekali.

Da boste aktivirali ustno čakro, morate najprej aktivirati levo stran.

Bodite pozorni na to!

Prav srčkasti del, zgornji del same ustnice, prav v samemu vrhu tegá, morate pričeti najprej narediti rez rahlo po diagonali. Križec.

Se pravi, iz enega dela srčkastega predela naredite rez ali prerez, da se poveže zgornja ustnica s spodnjim delom. In ravno obratno. Zgornji srčasti del seže ravno toliko, da se prereže ta del.

Kar pomeni, da zgornja čakra, začetek čakre, mora iti v pogon do tega spodnjega dela in se potem prične vrtinčiti preko celega obraza.

Bodite pozorni!

Misli morate usmeriti v ta del, pognati energijo proti spodnjemu delu in jo vrtinčiti in vrtinčiti. S tem boste pomlajevali tudi fizično obrazno delno steno.

Bodite pozorni!

Ker nimate aktiviranega tega dela, pomeni, da se vam polovica obraza različno vede. Se pravi, nekateri delni obrazni del je bolj mlad, drugi pa malce starejši ali pa malce bolj oveli kot pa drugi del. Ravno zaradi tega, ker nimate aktiviranega ustnega predela.

Bodite pozorni, aktivirajte najprej levo stran. Z mislimi poganjajte to.

Vendar se vam bo dogajalo ravno nasprotno. Vrtinčasta čakra vam bo šla najprej v zunanji del in ne v notranji del. To je narobe. Zavestno jo morate potisniti v notranjost. Kar pomeni, da morate znova vrtinčiti tako, da se sestavi najprej globina notranjega jedra materije ali mesa in šele po zunanjosti kasneje.

Tako ste ves čas ujeti in zaradi tegá se ves čas sporekate z vsemi, ker imate vse napak ali narobe. Tako nimate dejansko misli povezane z govorom in obratno. In drugi ljudje imajo enako zmedo in vse je pravzaprav pomešano. Zaradi tega je nesoglasij toliko na vašemu svetu ali planetu.

To pomeni, da morate najprej aktivirati čakro tako, da jo zavestno potisnete v notranjost.

In, ko se prične vrtinec delati v globino notranjosti, se ta proces pravzaprav nikoli ne ustavi.

Levo stran aktivirajte pred desno stranjo in jo potisnite v notranjost. In čakra se bo pričela gostiti in bo nastala nekakšna špica. In ne bo razpršena po zunanjosti.

Se pravi, pomembno je, da jo pričnete poganjati v temu delu in jo potiskate v notranjost. Prav začutili boste, kako se bo obraz drugače preoblikoval in v jedru same materije se bo pričela poganjati čakra. In aktivirajte najprej levo stran.

Potem, ko začutite razliko, boste začutili, prav poigrajte se s tem, težo obraza na desni strani in levo stran. Leva stran je aktivirana in lahka, z razliko od desne strani. Prav začutite. Poigrajte se. Z mislimi se poigrajte in boste začutili razliko med levo in med desno stranjo.

Desna stran vam bo vedno znova majčkeno delala težavice in bo vedno težja.

Nato se usmerite na desno stran. Znova od svojega zgornjega srčka, do spodnjega dela, se pravi, kjer se naredi ta križec in jo poganjajte v drugo smer. Tako, da čakri se vrtinčita kot na srce, kot v notranjost in znova poganjajte proces, da jo poglobite in potisnete v notranjost.

Se pravi, misli usmerite v to, da se čakre vrtijo in da se potiskajo v notranjost.

Ko boste naredili to, boste začutili, kako se kar koža veže na čelu. Takrat imate aktivirano in potisnjeno ustno čakro v notranjosti.

ČELNA ČAKRA

Tedaj boste zaznavali razliko med čelom.

Čelo je zelo, zelo mogočno. Čelna čakra je osnova za to, da lahko telo sploh diha in stoji.

Čelna čakra se pravzaprav različno giba. Preko čelne čakre zmorete dihati čisto vsi.

To je nekaj, kar morate tudi aktivirati. Zavestno.

Bodite pozorni!

Misli usmerite le v čelo. Ne v tretje oko. Tretje oko je nekaj drugega in se ga ne bom dotikal sedaj.

Čelno čakro morate zavestno aktivirati in jo zaznati. Vendar le, ko pomislite na čelo, se ona že prebudi, ker čelno čakro uporabljate vsi. Vendar, če misli usmerite v to, da vdahnete preko čelne čakre, boste čelno čakro potisnili v notranjost sistema in znova boste najprej naredili notranjo gosto plast, nato pa se bo kasneje pripela tudi zunanja plast.

Tako boste znova postavili nekaj v ravnovesje oziroma nekaj v postavitev.

AKTIVIRANJE KOLEN

Ko boste naredili čelno, se dotaknite kolena.

Kolena so pravzaprav zelo močna zemeljska energija.

Vendar, bodite pozorni!

Kolena so pravzaprav organ ali del najbolj gostljate povezave med plastjo najnižjih frekvenc, do koder seže pekel, kot ga zovete ali nazovete ali bitja ognja, bitja uročevanja ali izničevanja.

Bodite pozorni na kolena!

Kolena ne aktivirajte po sprednji strani, vendar jih aktivirajte po zadnji strani. Kar pomeni, da energijo vrtinčenja znova poženite po zunanji strani in skozi koleno, da se tukaj, na sprednji strani, ostane.

Vendar pričnite na desni strani in ne na levi strani!

Takrat boste zaprli sebe pred svetom demonov, pred svetom herjunov ali hudičevskega, nekakšnega nizkega vibriranja oziroma pred svetovi, ki so najnižji in ki prihajajo na površje le zaradi magije, zaradi različnega gibanja, ki ga zavestno nekateri, ki to pravzaprav gledate ali opazujete, tudi prebujate.

Da ne boste imeli težave s svetom nižjih frekvenc, aktivirajte dejansko čakre kolen in to tako, da jih aktivirate po zadnji strani v notranjosti in v notranjosti pričnite zopet gostiti, da se naredi nekakšen stožec.

To so osnove, ki so najbolj pomembne.

Ko boste naredili te osnove, se vam bodo pričele ostale čakre same gostiti in vrtinčiti. Naenkrat boste zaznali, da se vse v vašemu jedru materije gosti in vrti. In pognali boste proces. Samodejno ga boste pognali, prav v svet sestavljanja v prvotni proces.

Ostale čakre se vam bodo pričele same aktivirati, ne da bi karkoli mislili. Vendar boste kar naenkrat čutili vrtince, barve, zvoke in to je tisto, kjer se materija znova v prave smeri gosti.

Tako boste nekako postavili vse v neki red neke harmonije in v neko ravnovesje. Vendar, ker ste vi zadnji in ste tisti, ki boste ta proces tudi pognali, se vsa čast za razdelitev in razrešitev vseh bitij poda vam v last.

Kar pomeni, da s tem ne boste rešili le ali pognali svojih čaker, ne boste le sestavili tistega, kar je zgoraj s tistim, kar je spodaj ali s tistim, kar je zunaj, s tistim, kar je znotraj, vendar boste predvsem pomagali bitjem, ki so razpršeni po vaši telesni strukturi, po vaši zunanjosti, da se bodo znova postavili skupaj.

Tako boste pričeli sestavljati zadnje zaključne vijačnice DNK, kar pomeni, da skozi to boste prišli do prvotnega stanja in vse se povezuje v ciklus začetka, kjer se začetek in konec, kjer pravzaprav vi prihajate, združita v enostno ene podobe.

To je nekaj, kar je zelo pomembnega.

Ko boste vzpostavili to ravnovesje in ta proces, boste razumeli, kdo ste, kaj ste in zakaj ste.

In vi boste pričeli obvladati in nadvladati nad telesno strukturo in ne bitja, ki so razpršena naokoli, ki se poskušajo sestaviti in potem v vaši glavi, v vaši notranjosti, nastane čista zmeda. Vsi postanete zaznavni, vsi videvate, vsi čutite, vsem se nekaj dozdeva in nastaja čista zmeda.

Zaradi nastanka čiste zmede boste postavili sistem čaker v ravnovesje. Takrat boste vsa bitja postavili tako, kot je bilo, preden je prvotno telo prvič v zemeljsko nebo tudi prišlo.

Ko ste bili drugje, ste bili sestavljeni in dovršeni.

Ko ste prišli na Zemljo, ste bili popačeni in nekako onesposobljeni. Da nikoli ne morete priti do točke spoznanja oziroma do Razsvetljenstva oziroma do vseh podatkov, ki so v vas samih, se pravi, morate res priti na samo točko stičišča, da sami sebe sestavite.

Zato vam vsi pravijo – vse je v vaši notranjosti in res je in prav je tako.

Vendar, bodite pozorni!

Nekaterih delov se naklepno ne bomo danes dotikali. Se pravi, hrbtnega levega dela. Tam je nekaj, do čemer mi nismo prišli, ker še niste pripravljeni na ta proces.

Upam, da ste nekako razumeli in doumeli ta nekakšen prvi del tega našega druženja. Upam, da sem nekako poskušal predstaviti ali pričarati, kaj so čakre, kdo so čakre, od kod pravzaprav njihova barva, od kod pravzaprav svetovi in kaj pravzaprav dajejo vam čakre. Skozi čakre se boste potem tudi spajali, se boste sestavili.

Vendar še tole nekako za zaključek.

Ko sestavite notranji in zunanji del, sestavljate sami sebe v prvotni del.

Da ne boste mislili, da to delate za tiste, ki so razpršeni! Morda, navidezno, da.

Vendar, sestavili boste lastno telesno materijo. Telesno dušo, ki je razpršena po zunanjosti.

Vi imate tri duše.

Eno, ki jo poznate, ki je takozvana, ki izstopa, a jo sploh ne poznate.

Druga je črevesna duša, ki je tista, zaradi katere se potem dokončno konča življenje, o kateri smo že nekaj delčkov govorili.

Tretja pa je pravzaprav telesna duša in skozi čakre jo boste sestavili.

In skozi čakre boste končno dobili zavedanje in višjo zavest in tudi modrost, da pravzaprav ste vi čista skrivnost.

Želim, da si naredimo nekakšen premor. Potem pa lahko nadaljujemo, morda z vašimi vprašanji ali pa morda z nečem, kar vas bo morda bolj zanimalo ali pa gremo v nekakšno globino.

Pozdravljeni.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Postopoma bomo sedaj nekako nadaljevali, v malce drugačnemu zaporedju gibanja ali sodelovanja. Naš Oče Vnebovzetovstva se je prav nekako premaknil ali odmaknil malce na višjo pozicijo, kjer pravi, da je za danes nekako svoje razpoznavne energije nekako oddal. Poskušal je povezovati vse tako, da bo nekako, kar se da, razumljivo in doumljivo.

In sedaj bom Jaz tisti, ki bom v nadaljevanju vsekakor povezoval. Morda majčkeno bolj umirjeno, a hkrati tudi bolj malce zemeljsko energetsko, tako, da vas ne bo morda preveč vrtinčilo od Njegove gostote ali pa nekako energetskega gibanja Njegovega telesa.

JAZ SEM TO, KAR SEM. VI ŠE ZDALEČ NISTE TO, KAR MISLITE, DA STE.

Vendar, kaj kmalu boste postali prav tisto, kar morate tudi ostati in postati. Jahvet Jahvarjunski Visočanski, to je meni nekako najnižja titula tukaj na Zemlji. In, sedaj bomo nekako štirje bratje se medsebojno povezovali. Jezus je Tisti, ki mi v ozadju majčkeno pomaga, a hkrati tudi ponagaja. On je prav nekako danes res malce razigran zaradi tega, ker sedi, ali pa je obsijan s samimi ženami. Tako, da preko 3.000 žensk ima danes v okolici. Tako, da mu pravzaprav ne privoščim takšne pozicije, kot jo ima danes in je morda res malce težko ohraniti fokus ali pa čisto misel, glede na to, kaj je zgoraj in kaj je spodaj.

Lepo, lepo pozdravljeni nazaj in kakorkoli že, ta čas je čas, namenjen vam ali to je vaš čas vašega spraševanja. Upam, da vam je bila tema predhodnega razkrivanja nekako bolj domača in da vam ni bila nekako prezahtevna.

Vendar, kakorkoli ste nekako že opazovali ali pa razumevali, sestavljate sedaj že nekakšno celoto in počasi se vam bo nekako razsvetlilo, kje ste, kaj ste, zakaj ste in zakaj ste pravzaprav bili ujetniki in zakaj boste kaj kmalu tudi rešitelji.

Vse predhodne teme ali področja so podlaga za to, da ste danes tukaj in sedaj z nami. Na nekaterih področjih bomo še kakšne detajle nekako povezali in razumeli boste resnično vse in videli boste, da ni vse tako močno težko, kot se morda vidi na prvo oko.

Takole.

Sedaj, v temu času, smo uspešno odstranili tudi Lanjuško fizično zemeljsko, tako, da sedaj Jaz lahko nekako prevzamem in prevajam majčkeno bolj nemoteno in bolj razbremenjeno, glede na to, kako so dekleta pravzaprav drugače naravnana.

Takole. Kdo bi pravzaprav postavil prvo vprašanje ali nekako, kje bomo pričeli? Kar izvolijo!

»Lepo pozdravljeni. Hvala za vse te nove vaje, za ta razkritja, ki nam jih dajete vedno znova. Pa me samo zanima ena podrobnost. V hrbtišču, te čakre, ki jih vrtinčimo, ali delamo to iz zunanje ali iz notranje strani?«

Vedno se dela to glajenje ali poganjanje tega energetskega toka, se poganja od zunaj. Se pravi, koža vam je kot steklovina, kot steklo ali vmesna plast med notranjostjo in med zunanjostjo. In vi dejansko se po zunanji strani, obrnjeni proti notranjosti, dotikate tega kroga. Iz te strani. Kot bi se nekako božali po koži ali po zunanjemu oboku vaše materije, tako nekako zgleda ta prava stran.

»Po vseh teh?«

Od vrha proti hrbtiščnemu delu, vendar nikakor ne smete iti v ta del, kjer je pravzaprav bolj okostenel. Do tega dela ne smemo priti zaradi tega, ker še niste na nekaj pripravljeni. Tako, da delamo po vrsti, da sestavimo nazaj celoto.

Tako, da – od vrha navzdol. Predvsem pa, od nekako tega, tega izboklinastega dela, ki ga imate od tukaj navzdol, se pravi, se prične ta ravnovesni del tega odpiranja tega zatiča.

»Hvala lepa.«

Prosim. Izvolijo.

»Lepo pozdravljeni. Najlepše se zahvaljujem za to neverjetno darilo z vaše strani, da lahko v fizičnih telesih spremljamo, poslušamo vaše besede, sprejemamo te nauke. In, res, jaz, mislim za sebe, da se sploh še ne zavedam, kakšna neverjetna daritev je to. Drugače imam pa tri vprašanja. Prvo se navezuje na današnje predavanje, in sicer sem hotela vprašat, kako je pri posameznikih, ki so bili na določenih delih operirani. Na primer, ženske po operaciji dojke ali pa tudi kakšne druge operacije, kjer so odstranjeni deli telesa, ali udi ali pa tudi po notranjosti?«

Bomo kar sproti nekako šli preko vprašanj. Tako mi je lažje povezovati vse misli drugih energij oziroma drugih bitij, ki se nekako pripenjajo na mene.

Ker imate materijo kot telesno strukturo, energetsko telo ohranjate v celoti celostno. Kar pomeni, da dekleta ali žene, ki ste imele odstranjene katerikoli del telesa ali dojke, v mislih, se pravi, pobožajte ali pa obračajte energetsko telo čakre. Energetsko zapolnilo, tako kot avra, ostaja še vedno v okolici, ne glede na to, ali je odstranjena materija, ker to je tretji del duše ali tretja duša, ki nekako sestavlja ali povezuje še notranji dve.

Se pravi, energetski del tega dela je pravzaprav celoten ali celosten in tudi, če vam nekako odleti katerikoli organ, v kakršnikoli nesreči, vam, dokler je živo energetsko telo, se pravi, dokler se vi gibate in vam bije fizično utripajoče se srce, imate zlitek ali nalitek same energije v popolnosti. Tako, da le v umu ali v mislih, da bom govoril bolj preprosto in razumljivo, vrtinčite čakre, tudi tam, kjer morda materije ni, in enako se bo naredilo tudi to spajanje.

Se pravi, prav po temu zapisu, to je nekaj podobnega, tako kot Lano, Lanjuško ali Lano fizično Pranerjevo, ko jo odstranimo iz telesa, v lupinici ostaja določen zapis. Po temu zapisu se dejansko lahko, ali prevaja ali prebuja ali dela karkoli drugega. Tako, da je to nekako enakopravno in enako.

»Hvala. Drugo vprašanje se pa tiče razmišljanja o popravi škode, ki je bila narejena nekomu drugemu. V bistvu, o krivdi. Človeški svet poznava različne interpretacije, od tistih najstarejših, Hamurabijev zakonik na primer, kjer je bilo oko za oko. Do novejših. Naša zakonodaja na primer govori o hudi krivdi, o namerni kršitvi, pa o povzročeni škodi iz malomarnosti. Hujši ali pa lažji. Mene zanima, ali obstaja kakšen način, da lahko v bistvu zavestno posameznik popravi kakšno škodo, ki jo povzroči. Na primer, v prometni nesreči kakšna povzročena smrt ali pa v medicini, na primer, je tudi dosti tega. Vsem znan primer je enega dečka, ki je umrl zaradi zdravnice, ki siguren ni bilo namerno, ampak, to je v bistvu ena huda krivda, ki jo posameznik nosi.«

To je zelo razčlenjeno področje. Ne moremo vse dati v eno celoto.

Tako, kot je življenje večplastno, tako so tudi dogodki večplastni. Tako, kot je telo sestavljeno iz večih plasti, tako so tudi zapisi sestavljeni iz večih plasti. Vsaka plast je eno življenje.

Če si predstavljate?

Zapis nekega življenja v davnini, v sedanjosti, v kateremukoli delu preteklosti. Za vsako spominsko noto ali za nastanek nekega zapisa je bilo potrebno določeno število bitij in ne le vi, čisto sami.

Na primer: ne le tisti, ki je v telesu, vendar tudi tisti, ki je pod telesom in tisti, ki je nad telesom. Kar pomeni, da se ves čas dogajajo vmesni svetovi in ves čas ste v življenju pred življenjem ali v življenju po življenju ali v življenju sedaj nekaj časa ali v preteklosti. Se pravi, štirje svetovi ali štirje časi istočasno se povezujejo. O temu skorajda nismo še nič govorili, vendar tudi ta čas ne bom namenil temu.

Bodite pozorni!

Ko se neki dogodek zgodi, je določeno število bitij pomembno, da se nekaj zgodi. Med njimi so tako vaši vodniki, vaši zvodniki, vaši učitelji ali mučitelji, bitja usode, zarote, vsegá. Se pravi, kot nekakšen tim.

In, če tisti, ki so v času pred časom slabo izpeljali določen dogodek, se iz 36-te ali pa iz 46-te sfere spusti vedno nižje in se znova v nižini ponovi.

In, večino časa se dogodek obnavlja ali ponavlja. Kar pomeni, da to lahko vidite tudi preko sna. Preko sanj lahko napovedujete dogodke tako identične, le zaradi tega, ker greste v neko predčasje oziroma nekje se je nekaj že zgodilo in se znova ponovi.

In tako dogodki se stekajo čisto do materije. V materiji pa ste najbolj šibki in najbolj ranljivi. Kot bi se igra bogov, tistih, ki se ne vračajo domov, igrali in se poigravali v vmesnih sferah, kjer materije ni, se dogodki preprosto zapišejo, postavijo in se zlivajo po plasteh.

In, kdo pravzaprav je tisti, ki najbolj povleče vse skupaj na sebe?

Prav vi, ki ste živi in ste najbolj ranljivi.

Zato so določeni dogodki, ki se že predčasno velikokrat ponavljajo ali v materiji znova ponovijo, odločilni, da se ne prepustite nekim energijam, vendar, da si izborite mesto pozicije, da vi nadvladate dogodek.

Kar pomeni, če je nekdo v medicini postavljen za to, da pomaga, da se zavestno trudi in potrudi, tudi, ko vidi, da določen tok dogodka ne teče tako, kot bi si želel, kadar on res sam sebe združi v to, da naredi vse, kar je v njegovi moči, pazite to, s čustvi in ne z mentalom, s čustvi, je on opran vsake karme. Ne glede na to, kaj se zgodi za telo.

Kjer pa se energije čustev ali takšne, takozvane čiste predaje ne odvija v čisti predanosti in prične človek z umom in razumom manipulirati, kaj je prav in kaj je narobe, kaj daje določena zakonodaja, kje vse lahko on obrne morda kakšne ovinke zato, da je njemu bolje, pa nastaja karma. Zapis, ki se v novemu življenju znova, z identično takozvano posadko, ponovi ali obnovi in se pričnejo dogodki iz življenja v življenje preprosto pretakati toliko časa, dokler se duša uma in razuma preprosto ne zbudi in se ne ozavesti, da je čustev ali čustvena energija osnova za to, da se karmični dogodek razbremeni.

V primeru, kjer ga gledam tudi sedaj, ni bilo le vse malomarnost, vendar tudi nekakšna površnost. Nekaj, kar so dejansko postavili kar tako. Ne bom se spuščal v globino, vendar vidim, kaj se je pravzaprav odvijalo.

Tukaj popravni izpiti ali obnovitve bodo. Vendar, za dečka in za nekatere ljudi bo zagotovo poskrbljeno mnogo bolje, kot si morda upate misliti v usodi, ki je nekako njemu že po usojevalni poti pripravljena.

Tako, da dogodki, ki se odvijajo niso plod vas samih, vendar predhodnih dogodkov, predhodnih posadk ali bitij, ki so delali določeno igro in pripravljali usodo.

In zaradi tega, ker so se določeni dogodki predhodno, v prejšnjih življenjih zgodili in so že redno utečeni, vam na dlani se zapiše usoda. In ne le na dlani.

Če bi znali prebrati stopala – tam imate vse od začetka do konca svojega vstajenja, vse zapise in ne bi smeli brati iz dlani. Črte nastajajo prav zaradi davninskih zapisov, na katerih se potem usoda tudi spremeni.

Zato imate tudi dve dlani. Se pravi, ena dlan je tista, ki jo prinesemo ob rojstvu (op. pokaže levo dlan), ne mi, vendar vi, ki živite, druga stran pa so vaši zapisi, koliko ste spremenili, naredili ali preuredili (pokaže desno dlan).

Vendar, vaša pozicija je, da v telesnemu času greste nad telo in nadvladate um in razum in s čustveno energijo premagate karmo ali vsa bitja. To pa skorajda nihče ne uspe. V povprečju, kar vidim, je le 12 procentov vseh energij ali bitij, da v življenjskemu toku tudi uspešno zaključi proces.

»Hvala. Tretje vprašanje se pa tiče Židov. In sem hotela vprašat, mislim, glede tega fenomena. V Bibliji so zapisani kot izvoljeno ljudstvo. V zgodovini so bili večkrat preganjani. V prejšnjemu stoletju je bil, mislim, holokavst, res so bili zelo prizadeti. Ampak, vendarle so to izjemno sposobni tudi kot posamezniki, ne samo kot narod. Če lahko kaj o tem poveste?«

To je bilo posebno bitje oziroma to je bila posebna energija, ali ljudstvo, kot celota, če nekako tako v preprosti izraz vse skupaj spustim in spremenim, ki je živelo na 22-ti sferi ali na oblasti.

Bilo je napadeno, tako kot je bil nekako napaden tudi vilinski svet iz različnih smeri in civilizacija Judov ali nekako Judanskega kraljestva, je bila v popolnoma izničena in pogubljena. Vendar, ne zaradi tega, ker so bili zlobni, vendar zaradi tega, ker so bili v razvoju nadpovprečni nad različnimi ljudstvi. In del njih se je vlival tudi v reinkarnacijo človeštva.

In nekako dandanes imate za bodočnost postavljenih 26 planetov. V davnini pa jih je bilo 196 različnih planetov, kjer so živeli nekakšna bitja, približno podobna vam, vendar v drugačnih strukturah ali preoblikovanju in ta bitja, se pravi, po različnih svetovih ali planetih, kjer so bili umetno sproženi procesi različnih napadov, so bili ugonobljeni. In vse, po celemu vesoljnemu stvarstvu, vse kar je ostajalo od njih, se je potem povezovalo v enostno ene podobe.

Kar pomeni, da to ljudstvo se je zgostilo v eno energijo in se potem spuščalo v nekakšen prekat in na točno določen del sveta.  In to ljudstvo ima resnično dovoljenje oziroma odobrenje, na kateremu kosu zemeljskega svetá je njihov kraj.

Vendar, drugim, nekako drugače obarvanim ljudem ali energijam, bitjem, upam, da se nekako razumemo, je bil pravzaprav podeljen drugi del Zemlje. Vendar, če bi človek človečanstva zmogel doumeti in razumeti proces delitve in podarjevanja, se pravi, bi vsak živel na svojemu kotičku in ne bi želel imeti kaj, kar ni njegovega. In prvotno, ali v osnovi, je to ljudstvo dobilo velik ali mnogo večji del kosa Zemlje kot katerokoli drugo ljudstvo. Vendar le zaradi tega, ker so bili v davnini, preden je nastal zemeljski svet ali zemeljski planet, predvsem umorjeni ali v neki eksploziji, ki je bila umetno postavljena v karmično izravnavo, se pravi, so bitja, ki so jih napadla, dejansko dovolila prostor ali v neki konfiguraciji dopustila, kje se smejo naseliti in je to njihov sveti prostor.

Vendar, dandanes zaradi takšnih ali drugačnih mešanj nimajo več nekega prostora. Vendar, v bodočnosti zagotovo tudi to bo. Je pa resnično to eno od najbolj razvitih civilizacij bilo, poleg Arjunskega kraljestva, poleg Atlantidskega, Majevskega in marsikaterega drugega ljudstva, je bila to v davnini resnično najbolj bogato razvita civilizacija človeštva in različnih bitij, v katerih so se nekako povezovali.

»Hvala vam.«

Prosim. Še? Izvolijo.

»Lep pozdrav. Srčna zahvala za vse, kar ste nam danes prinesli. Jaz sem, moram reči, da sem zelo fascinirana nad tem, kar sem danes slišala, ker se mi je tudi nekaj časa nazaj postavilo, prav v zvezi s temi senzornimi fizičnimi zaznavami eno vprašanje. Rada bi samo, če mi lahko pojasnite, majčkeno mogoče sem se zgubila – na sprednji strani, ko ste govorili, da povezujemo čakre. Ali mi gremo po naših, teh, barvnih čakrah ali samo od grlenega dela, pa tukaj na sprednji strani, ali gremo po vseh teh čakrah, kot jih mi na Zemlji poznamo?«

Pojdite od vrha do tal, ali obratno, po vseh čakrah, ki jih poznate.

»Zadaj, na zadnjem delu pa?«

Hrbtišče, se pravi, se dotikate šele, ko sestavite sprednji del in le tako, da ga nekako pobožate oziroma zavrtinčite in ga ne sestavljate, ker samo, kasneje, po drugih delih, ko boste sestavili še neki levi hrbtni predel, o kateremu danes nismo govorili, se pravi, ko se bodo aktivirale hrbtne čakre oziroma se bo pričela gostiti in prebujati in sestavljati ali pripravljati na preporod ali prebujenje, se pravi, notranja energija ali notranja shramba, če smem nekako tako uporabiti, se pravi, se bodo pa pričeli tudi povezovati zunanji deli, tisti deli, ki bodo sami prišli.

Vi jih pa zavestno dejansko ne boste zmogli niti nadzorovati, ker to so bitja, ki so močno, močno nad vami in ki so že predhodno bila v različnemu času pred vami. Tako, da oni so tisti, ki imajo postavljeno marsikatero sfero, marsikatero plast, marsikatero življenje.

Tako, da pri vas naj bo osnova, na preprosti način le to, da se z mislimi ozavestite in da jih pobožate oziroma predvsem, da jih s prsti, v mislih, obrnete in poženete ta tok. Vse ostalo se bo pričelo dogajati samo, vendar šele takrat, ko imate, se pravi, predhodno najprej postavljen pranski duh ali pransko energijo, takozvana okovala ali bodalo pravzaprav odstranjeno in ko imate nekako kristale, vsaj v neki meri že premaknjeno.

Tako, da to je nekako osnova, ker pranska energija ali pranski duh ali pransko dihanje je pravzaprav kot nekakšen nalitek. To je bitje, ki ga zgradite, ki je v času nastajanja v maternici osnova, da vi sebe ne utopite. Kar pomeni, da se znova sestavlja tisto, kar je bilo po točno zaporednemu vrstnemu redu, da se zlijete in sestavite in ko imate to, se potem lahko pričnejo prebujati tudi čakre hrbtišča.

Vendar, če nimate tega predhodno postavljenega, se pravi, tudi za vse ostale, lahko poganjate sprednje čakre, ki so vaše čakre.

Se pravi, lahko delate tehniko tudi, če nimate staljenih okoval, bodal. Se pravi, vi preprosto lahko spajate notranjost čaker, vendar le tistega dela, kjer ste vi v telesni strukturi kot zasnovniki ali Božja energija ali Luč Razsvetljenstva ali Svetlobe, ki sijete in se nekako razdajate.

Vendar, hrbtnega dela ne boste zmogli prebuditi, dokler ne boste imeli tako močno bitje, ki se bo zlivalo in sestavilo, da bo to bitje, ko boste vi le pomislili na te zunanje čakre in jih poskušali zavrtinčiti ali pobožati, se pravi, se to ne bo aktiviralo.

Vi morate biti tako visoko razviti, če smem sploh uporabiti ta preprosti izraz, da ste nad njimi, da lahko nadzorujete in poslujete, če se smem tako pošaliti, z nečem, kar je zelo visoko, a hkrati potem nizkega.

To je tako, kot smo v predhodnemu predavanju govorili, če želite priti do usojevalcev in nekako brati ali spreminjati usodo, morate biti višje od njih, da lahko delate določene spremembe. Drugače je to nemogoče. In enako, se pravi je to, ko se zlije in sestavi ta energija. S to energijo na nezavedni ravni, se pravi, že, ko boste pomislili na to, da boste čakre zavrteli, se vam bo ves proces pričel poganjati.

Vendar, to je čisto druga enota ali kot druga oseba, zato se nikar ne ukvarjajte tako z njo. Poženite tisto, kar je vaše. Tukaj začnite, v temu procesu, v bočnemu predelu. Hrbtišče pa preprosto lahko pustite čisto za konec ali za nekako bodočnost.

»Ali, če lahko samo še eno stvar?«

Izvolijo.

»Koliko pa je potem teh hrbtnih čaker, ki jih mi vrtimo?«

135.

»Jih moramo zavrtet?«

To se bodo spajale same. Vi jih boste nekako pognali šest, morda do devet. Tako jih boste zaznali. Vendar, ko se bodo pognali ti procesi, ko se bodo pognali ti procesi, se bodo pričele prebujati in dihati same in tako je nekako potem tudi prvotno sestavljeno drugo bitje.

Skozi ta hrbtni predel ali zadnji predel, se pravi, imate bitje, ki je obrnjeno navzven. Proč od vas. In ne sodeluje z vami, vendar spi in shranjuje vse, kar je bilo najbolj vrhunskega shranjenega v telesni strukturi.

Bodite pozorni na to!

In, vi imate sprednjo stran, skozi katero vi sodelujete in vidite navzven. Zato ne vidite zadaj in zelo malo čutite v hrbtišču ali vse, kar je v okolici. In, ko boste vi, v določenem postopku ločili ta dva polja ali bitja, boste dobili dve samostojni enoti, vendar se boste kasneje zlili v enostno ene podobe, vendar ni še ta pravi čas. Niste še vsega postorili.

Bodite pozorni na to!

Duhovno telo, ki je vaše telo, je spredaj, pred vami in je obrnjeno tako, da gleda v notranjost vaših oči. To je nekaj, kar smo vam morda vmes, na nekemu predavanju kot vidim, že majčkeno prišepnili. Zato imate duhovno srce zunaj, nasproti vas. Vi ga imate na levi strani, vaša zrcalna podoba pa gleda, obrazna podoba, tako, nasproti vas.

In ima srce na vaši navidezno desni strani.

Če padete v stanje kome ali če za trenutek umrete, takozvano umrete, vendar res, na preprosti način opevam, da boste razumeli, se nikoli ne prebudi fizično telo ali fizično srce, vendar najprej duhovno, eterično ali energetsko srce.

Ta srčni utrip življenja se najprej prične pri zunanjosti in tik za tem se potem zlije tudi v notranjosti. Ko se poveže zunanjost z notranjostjo, človek živi. In tako vdahne in nikakor ne izdahne.

Tako se človek iz kome tudi prebudi ali navideznega spanja, globokega sna.

Ko se proces nekako uravnovesi, se bitje duhovnosti znova zlije nazaj. To ni vaš vodnik, to ni vaš instinkt. To je preprosto le vaš, takozvani obris ali duhovno telo, ki je nasproti vas. To je tisti sodnik ali razsodnik, ki vas ves čas opazuje in je le lupinica nečesa, kar se zliva v jedru njegove notranjosti.

Si predstavljate?

Kot bi bil on nekakšna koža, velika koža ali steklenička, v kateri se nekako nahajajo določeni duhovi ali energije. Te energije se zlivajo v vaši avri. Vaša avra je torej sestavljena ali skupek nekih energij, ki ste jih vi povezovali v notranjosti, preko steklovine ali preko čaker v njegovemu jedru.

Se pravi, to bitje je duhovno bitje, tako, našel sem izraz za vas, se pravi, in je prosojno, vi pa shranjujete drugi del vsega in imate gostljato energijo in ste zapolnjeni, manjši, bolj gostljati, bolj kompaktni, vendar identični kot ta nekdo, ki je nasproti vas.

In to bitje je tisto bitje, ki tudi odpre tretje oko, da vi preko njega lahko vidite tudi v bodočnosti ali pa mimo njega.

»Jaz, samo, če smem še tole…«

Seveda.

»… predvidevam, da sama lahko te postopke, ki ste jih danes povedali oziroma te vaje, lahko naredim?«

Zagotovo, da.

»… da je to speto, spojeno.«

Da.

»Samo še eno vprašanje me zanima. Ker se tako radi čohljamo po hrbtu in božamo, ker to tako neskončno godi. Zakaj?«

Zelo dobro vprašanje.

Prav ti, nekako vstopni kanali, ki jih imate preko hrbtišča postavljenega, so pravzaprav dihalni energetski kanali. Preko tega duša, duh ali energija diha. In vas mnogokrat srbi prav po določenih delih, kot bi se nekako pozabavali. Sedaj mi je končno nekdo še nekaj pokazal.

Se pravi, po hrbtu imate prostor, po kateremu je vstopni kanal in ne izstopni. Se pravi, to je, to so te čakre ali ta solzasta oblika, preko katere se vdahne in tam vas pravzaprav vedno znova srbi. Vendar, srbi vas zaradi tega, ker energije dihajo, se premikajo in iščejo svoje delčke.

To je proces, po kateremu se preko celega življenja, na nezavedni ali pa na zavedni ravni, od sedaj naprej, poganjate in podajate.

Ko se zunanjost lovi ali išče z notranjostjo, da se sprejme, vas prične preprosto srbeti, ker se energija, ki je zunaj, po temu zunanjemu oboku ali avri, sesa in se giba in se oprijemlje in diha in sesa svoj notranji delež, da bi se spojil, vas preprosto na tej kožni pori ali na steklovini, kot jo zovemo ali nazovemo, preprosto srbi.

In, če bi dobro pogledali telo, če imate dobro vizualizacijo ali dober spomin, boste videli, kako so telesa preprosto sestavljena. In tam, kjer so njihova usta, tam vas morda najbolj srbi.

Imate telo, tako kot je. Imate oči, nos in usta. To je zgornji del.

Potem imate rahlo spodnji del. Bradavice so vaše oči. Pleksus je vaš nos. Usta so vaš popek.

In, če pogledate telo od daleč, boste videli, da je druga slika.

Če pogledate še malo nižje, vidite – jajčniki so vaše oči. Spolovilo so vaš dih. In spodnji vstopni kanal so vaša usta.

Imate tri osnove spredaj.

Če pogledate po hrbtišču, boste enako k enakim znova videli. Znova slike, ki se sestavljajo in zalivajo.

Nikoli se niste spraševali, zakaj imate toliko podrobnosti? Kar poglejte se!

Morda takrat, ko se boste morda majčkeno brili ali obrili ali uredili spodaj, boste videli, kako je telo fantastično postavljeno in sestavljeno, kot po nekakšnih »kajlah«, kjer se zlivate in zalivate določene podobe. In vi vidite le to po zunanjosti in ne po zunanjosti.

Dragi moji.

Kdaj pa kdaj poglejte svoja kolena. Če ne morete gledati svojih kolen, pa dajte, glejte od sosede kolena. Boste videli, ko ženska, moški ali kdorkoli stoji, boste videli oči, boste videli nos in boste videli usta in boste videli celotni obraz na vsakemu kolenu skupaj ali sproti. Opazujte to!

Šele, ko boste pričeli opazovati materijo, boste dognali, zakaj ste Vesolje v malem ali zakaj ste Vesolje v velikem.

In enako se vam dogaja tudi po dlaneh.

Če kdaj pa kdaj opazujete svoje dlani, boste videli, da vam hribčki preprosto nabreknejo, občasno pa popustijo. Tudi tukaj, naglavni del pravzaprav diha in se premika.

Bodite pozorni na to!

Tudi dlan je razdeljena na več plasti, tako kot je vaše telo. In, če boste dobro kdaj pa kdaj opazovali svoje dlani, boste videli kako energija teče. Postala bo pikasta dlan, rdeče bela dlan. Potem pa, če boste dolgo opazovali, se bodo bitja pričela kazati in se bodo pokazala. Na vsem lepem boste videli obraze. Vendar, nekaj časa zrite. Privlekli jih boste na površje. Takrat boste videli en obrazek, dva obrazka, tri obrazke in vsak členek ima svoj obrazek. Vsak členek ali delček je svoje bitje, ki se zliva in združuje v nekemu vesoljnemu poslanstvu.

Tako boste šele videli, kako veliki ste vi in kako majhni so tisti, ki se sestavljajo, združujejo in povezujejo.

Bodite pozorni na to!

Opazujte svoje telo in videli boste sestavljanko ali zlivanje, kaj vam daje telo.

Zakaj vas pravzaprav na to opozorim ali usmerim?

Preprosto zato, da boste končno doumeli, zakaj ne morete pred ničemer pobegniti.

Vsi tisti, ki upate, da kaj ušpičite ali zagodete, da vas nekdo, ki je zgoraj kot svetnik ali Bog ne vidi. Verjemite, desetkratno večkrat bi si zaprl oko, da ne bi videl. Vendar, kaj, ko vidijo tisti, ki vas sestavljajo, združujejo in povezujejo.

Jaz želim vas pripeljati do te točke, da boste doumeli, da na Zemlji niste sami, še manj pa v telesni strukturi. Točno tako majhni, kot ste vi, čisto sami, so tudi drugi. Vendar, ko se povezujejo, zlivajo in nalivajo, so lahko tako veliki, kot smo mi, čisto sami.

In pred svojimi lastnimi bitji ne morete pobegniti.

Ko človek izstopa iz telesa, takozvana fizična smrt ali prehod, kot ga opevate ali imenujete, izhaja ali izstopate po delih, vendar ne vi, čisto sami. Ko pridete vi kot zasnovniki na površje, nič ne vidite in nič ne veste, kaj se je pravzaprav dogajalo in na vsem lepem vas počakajo bitja, ki jih vi preprosto poznate.

Seveda jih poznate, ker ste v notranjosti z njimi živeli in oni so vas opazovali in oni so vaši usojevalci ali razsodniki, da vidite, kje ste kaj napak nekako ušpičili.

In, ne bojte se ljudi okoli sebe, takozvanih »ljudi«. Bojte se tistih, ki so z vami v telesni strukturi, ker pred njimi ne morete nikoli pobegniti. In oni so tisti, ki potem tudi določijo, ali boste tudi šli, zaradi kakšnih skušnjav, v novo rojstva ali ponovna vstajenja.

Le toliko v razmislek vsem tistim, ki morda želite kdaj kaj ušpičiti, da boste vedeli, zakaj vas vedno vsi gledajo, ne zgoraj, ne spodaj, vendar tisti, ki so v vaši notranjosti.

Izvoli.

»Najprej, najlepša hvala za vašo prisotnost tukaj. Jaz imam eno vprašanje – notranji glas. Vem, da je to bilo na prejšnji delavnici, ampak, nekak še vedno nisem razbrala iz teksta. Namreč, iz prakse bom povedala. Če se odločiš, dve poti imaš, recimo, poklicne. En dan čutiš nekaj, da bi se v to smer odločil, drug dan v drugo. Kaj je res tisto, ki naj bi ti pokazal rezultat in občutek, da je prav?«

Nekaj je davnina. Nekaj je sedanjost.

Se pravi, tako, kot je telo razdeljeno po večih prekatih, tako je tudi vaše snovno, eterično telo po določenih zapisih nekaj, kar ste v davnini bili, tako preprosto opevam, in nekaj, kar ste si postavili, da boste bili in potem imate zadnji paket, tretji paket, kjer ste vi, čisto sami.

Vi, kot zadnji živeči, če vas smem tako opevati, ste tukaj in sedaj, se ne spominjate dogodkov, kaj je bilo. Še manj se spominjate dogodkov tistega, kar naj bi bilo, vendar vi si postavite celoto tako, kot čutite, kot razmišljate, kot želite ali kot velite. Tako nastane vaša želja.

In, zaradi teh treh mehurjev ali zapisov, se vse skupaj vije po nekakšnemu vrtinčastemu spiralastemu delu. Ker se duša ves čas giba in ti balončki, takozvani balončki, zelo preprosto govorim ali opevam, se vedno znova na neko celoto spajajo. In zaradi tega se en balonček zlije v eno silhueto. In ta trenutek in sedaj vam bo morda ugajalo, da boste spili kozarec vina ali pa dva.

Naslednji trenutek, ko se druga silhueta obrne, se pravi, lahko tisti, ki je bil morda v vmesni fazi, kaj naj bi bilo, da se razumemo, se pravi, to je ta drugi del, pa točno ve, kaj morate biti in vam zavestno preprečuje, da bi morali piti vino, vendar vas morda usmerja, da morate piti vodo.

Potem pa imate davni spomin, se pravi tisti prvi balon, zaradi katerega ste v celoti bili tudi potisnjeni v neko karmo ali ste shranili neki zapis. Ker ste bili morda utopljeni, vode zagotovo ne boste pili. Se pravi, po tej strukturi pa vam telo ali davnina dejansko veli: »Nikar vode!«. Zato boste v sedanjosti pili rajši vino, pivo ali karkoli drugega, le da ne boste pili vode. Ali obratno.

In zaradi teh mehurjev, ali zapisov ali silhuet, imate potem takšno zmedo.

Vendar, bodite pozorni.

Vsak, takozvani mehur ali bitje, se hkrati povezuje s tremi dušami. Se pravi, črevesno, notranjo, ki jo nekako navidezno poznate in pravzaprav takozvano zunanjostjo. In vsak ima enake delčke. In vse je po treh delih. Vse se veže v bermud.

In takšni deli se povezujejo tudi s telesno strukturo hranjenja, kar pomeni, da si morda nekaj minut predhodno poželite jesti morda skledo solate. Potem si jo naredite, ker ste si jo predhodno poželeli in nekdo potem vstopi po drugi sestavljanki in telo se vam upre, da ne boste jedli solate, da hočete morda jesti meso mesa tega sveta.

Zaradi takšnih nihanj iz nečesa, kar je bilo, iz nečesa, kar naj bi bilo kot vmesni člen in tistega, kar ste vi, čisto sami, nastaja takšna zmeda.

Ravno tako je tudi pri zaposlitvah ali pri izobraževanju, pri željah, se pravi, zavisi, kdo je pravzaprav na poziciji.

Ko boste vi v popolnosti nadvladali, se pravi, davninski tok ali, da imate izživeto, se pravi, se nad tem karmičnim zapisom, kjer so dogodki izživeti in zaključeni, zlije ta nekdo, ki je vmesni člen, kaj naj bi bilo in vakuumira določeno davnino.

Potem ostanete vi sami, kot sedanjiki in vi preprosto lahko skačete, se gibate, prelivate in nadzorujete svoje telo.

Šele od tistega časa dalje boste vi vladni nad svojim telesom in boste točno vedeli, kaj si želite in to tudi dobite. In potem dejansko takšne zmede več ne bo. Vendar, prvotno ste bili vsi v eni celoti, nekako bitja soustvarjanja pa so vas dejansko razblila, razblinila, porazdelila zato, da so vas zaprli, da boste nekako postali ujetniki, ali njihove žrtve ali pa, da se zaradi vašega procesa njim ni potrebno več mučiti v ponovnih rojstvih. Se pravi, tukaj v ozadju je marsikaj še drugega.

»Hvala lepa.«

Prosim. Izvolijo.

»Lep pozdrav. Pošiljam vam ljubezen. Hvala za vse, kar ste danes povedal. Na nas je stvar, da začnemo delat. Jaz bi pa se vrnil na temo o odpuščanju. Zdaj, odpuščanje nekomu, odpustiti nekomu, ali se tega zaveda ali ne. In odpuščanje tem našim bitjem, iz katerih smo sestavljeni.«

Lepo področje. Odpuščanja.

Tukaj je znova osnova davnina. Vendar, neki proces, od kod ste in kaj ste oziroma kam tudi greste, so bitja, ki so bila v davnini živeta ali v nekemu življenjskemu procesu, kjer niso imela čustev in so bila ustvarjena, večinoma ali umetno klonsko ustvarjena, kar pomeni, da po tej podlagi ali po tej strani so bitja brez čustev.

In vi, ki ste bili v življenjskemu procesu človečanstva ustvarjeni, ste po vilinski podobi, imate čustva in vas neki proces morda zaboli, nekatere pa se pravzaprav niti ne dotakne, niti se ne prebudijo ali ozavestijo, kaj je prav in kaj narobe.

Tako lahko med ljudmi preprosto opazujete, kaj se dogaja z ljudmi.

Nekateri so prav hladni, po karakterni podobi, vendar niso krivi oni sami. Preprosto zaradi tega, ker pri njih neki center pravzaprav ostaja prazen in ni čustvene energije. Vendar je le energija nagona, za razliko od tistih, ki imajo čustveno energijo.

Bodite pozorni!

Nikoli in nikdar vam ne bo odpustil tisti nekdo, ki ima v sebi program ne-čustvenosti.

Zakaj?

On ne začuti, kaj je prav in kaj je narobe. On dela po nagonu, takozvanemu nagonu ali po nekemu toku. In od takšnega človeka nikoli ne morete, takozvanega človeka ali bitja, ne morete pričakovati, da bo občutil občutek čustvenosti ali odpuščanja.

Drugi pol, se pravi, energije, bitja ali človek, bolj preprosto opevano, ki ima čustveni pol prebujen in zgrajen, se pravi, takšen človek pa začuti, da ga zaboli, da ga rani, da ga prizadene in se vedno postavi v vlogo žrtve in poskuša popraviti dejansko nasprotje.

In le takšen človek, takozvani človek, je zmožen odpuščanja.

Tukaj imate kot noč in dan. Dan ali dnevna bitja so pravzaprav bitja Svetlobe in ljubezni, tisti, ki zmorejo odpuščati. Tisti, ki tega nimajo, pa žal, nimajo. In to se vidi po obrazih ali pri ljudeh v osnovi ali za osnovi.

TEHNIKA GRADITVE POLJA ČUSTVENOSTI

Ljudje, ki nimajo dejansko polja čustvenosti, ga morajo pričeti graditi. Ne morete ga pridobiti, ne morete ga poloviti, vendar ga morate pričeti graditi.

To pomeni, da morate začeti opazovati ali občudovati najprej Mater Naravo. Naravo po zelenju in opazovati cvetlice, popke in zelenja.

Ne smete opazovati tisto, kar se že bohoti, vendar tisto, kar je v rasti in v nastajanju, da se kasneje odpre in razpre.

Pričeti morate občudovati rastlino, predvsem vrh rastline.

Zakaj?

Od tam prihaja energija čustvenosti. Čustvena energija prihaja iz same Matere Narave po zelenju. Od tam jo boste lahko pričeli graditi.

Ko boste pričeli občudovati ali opazovati popke, listje, zelenje, ki raste, opazujte, ne celoto, vendar delček. Pričeli se bodo drobni tresljaji v notranjosti. Kot bi se frekvenca v predelu srčnega pretoka pričela gibati.

Vaše oči bodo pričeli videti lepoto. Lepota bo pričela prebujati poželjenje ali strast barvitosti. Pričeli se boste prebujati v nečemu, česar bi se radi dotaknili in na ta način boste pričeli prebujati in sestavljati to čustveno energijo.

Bodite pozorni!

Resnično pričnite pri zelenju.

Ko boste pričeli občudovati in začutili gibanje teles, energetskih teles, zdravilnih rastlin ali nekakšnega zelenja, boste pričeli najprej zgraditi podlago ali boste naredili najprej podlago energetskega polja v srčni osnovi, da boste naredili pravzaprav neki, takozvani, sveti prostor za ljubezen.

Ko boste to nekaj časa delali, vam bodo potem podzavestno že pričele občudovati vsako bilko.

Ne občudujte telesa. Ne občudujte dekleta ali moškega. Občudujte telesa narave. Tam je osnova, tako kot bi pričeli graditi pranske vaje, morate najprej zgraditi pranskega duha.

Tukaj, če želite zgraditi ljubezen, morate najprej zgraditi ljubezen ali energijo osnove.

Potem pričnite polivati drevo, se pravi, da ga zlivate in opazujete celoto. Drevo kot celota, ko ga začutite, boste pričeli dihati z avro drevesa. Izberite si pokrajino ali eno telo, eno drevo. Ko se naredi to, boste videli avro. Avra se zelo hitro opazi.

Vendar, vam se bo od drevesa k vam pritekla energija čustev. Energija čustev, ki se bo pripela tik ob srčno zaklopko in od tam se bo povezala nazaj. Takrat boste naredili kot neko srce. Zgradili boste bitje Narave in to boste vsrkavali in uživali.

Čez nekaj časa ali čez neki proces boste res zaljubljeni v naravo.

Pričeli boste občudovati naravo in dihali z naravo in vse vam bo postalo lepo. Okužili se boste s tem ali z njo. Šele kasneje, ko boste res, vedno in povsod, opazili zelenje okoli vas in ga ljubili, prav z notranjostjo, se bo pričel graditi proces ljubezni, odpuščanja in vsega tega, se pravi, da zgradite neko polje.

Ljudje ali bitja, ki tega nimate v sebi, imate z razlogom to izgubljeno oziroma pogubljeno.

Vi morate to zgraditi na takšni osnovi, da nekje pravzaprav pričnete, tako kot seme, ki ga posadite in potem prične rasti rastlina, se bohoti in na koncu dobite plod. Plod pa je vaša ljubezen. Se pravi, ljudje, ki tega ne poznate ali ne in nimajo, ne govorim o vas osebno, se pravi, se potem lahko naredi tudi proces odpuščanja.

Odpuščajo torej lahko le tisti, ki čutijo in začutijo ljubezen in žal, nihče drugi.

»Hvala.«

Prosim. Izvolijo.

»Dober dan. Lepo pozdravljeni. Lep dan. Hvala za ljubezen, podporo, ki mi jo dajete. Jaz bi imela pa tri vprašanja. Prvo, me zanima, ali si lahko jaz ta hrbtni del začnem gladit te čakre? Potem pa me še nekaj zanima. Na primer, ko masiramo partnerja, neizmerno uživajo. Se mi zdi, kot, da bi se »nafilal« in on, na primer, in jaz. Zdaj me pa zanima – če se začnemo dotikati teh točk, ki ste jih predhodno opeval, ali s tem tudi lahko kaj spodbudimo, ker so oni še tako nekje drugje ali tega mi ne moremo v bistvu na drugih ljudeh, ki jih imamo radi, narest, če oni nimajo določenih stvari odprtih?«

Osnove sprednjih položajev lahko naredite vedno in povsod, ne glede na to, kaj imate in kaj nimate odprtega.

Hrbtišče, se pravi, hrbtne čakre pa ne boste zmogli aktivirati oziroma sestaviti, dokler niste sestavljeni znotraj. Kar pomeni, da kadarkoli boste delali pri drugih ljudeh, jih pravzaprav z mislimi pocrkljajte.

Tako, kot boste sestavili najprej na sebi čakre, da se poženejo v ta proces, da se bo vsa vaša telesna struktura pravzaprav gibala, vila in premikala, potem boste v procesu, čisto preprosto, pomislili na njega, kjer se ga boste dotaknili in z mislimi pognali le proces vrtinčenja in tako boste dejansko, takozvano okuževali, če smem tako pripeti ali prišepniti, se pravi, ljudi ali tiste, ki se nekako v duhovnosti še niso pognali, vendar jih boste dejansko nekako sprogramirali oziroma jim prebujali določene čakre. Vendar, zagotovo ne vseh. Se pravi, te osnovne ali nekaj, kot jih bo duša dopustila, da se ta sprememba zgodi ali pa naredi.

»Lepa hvala. Potem pa še nekaj opažam. Ko ljudi pogledam v oči, na primer, sem tri različne stvari opazila. Imaš na primer ljudi, ne vem, a to so tisti ljudje, ki so čisti, ki se v bistvu, ko jim pogledaš v oči, se nič ne zgodi, je ena milina v pogledu. Potem imaš ljudi, kjer dobesedno se zdi, kot bi se cela slika sestavila in se zreta iz oči v oči in on sploh ne opazi, kaj se dogaja, a ne. V bistvu, kot bi zamrznil sliko, mrtvo. Potem je pa še ta tretji tip ljudi, ki pa prav švigajo v očeh, ko se ti prav nasmehne, prav iskrice čutiš, ki skačejo okoli in okoli, pa prav »zaugata« se. Sedaj, kaj so to za eni trije različni ljudje?«

Skozi oči se vidi karakterna podoba ljudi. To je osnova.

Takšni, kot ste po karakterju, takšni ste tudi po očeh, po zunanjosti.

Vendar, bodite pozorni!

Vse je po nekakšnih plasteh.

V grobem, če ste topli, iskreni in pošteni po karakterni podobi, se vedno to vidi tudi po toploti vaših oči. Vaše oči so polne, tople in globoke.

Kakorkoli ste nekako prefrigani ali nekako pretkani po karakterni podobi, se vaše oči pravzaprav nekako, kot bi se razpolovile. Kot, da polovica ljudi, takozvanih ljudi, ni v telesni strukturi. In prav, kot bi imeli neko steklo preko oči, se vidi in nekakšen hlad oddajajo ti ljudje. Vendar, to je izraz njihove karakternosti oziroma njihove notranjosti.

Bodite pozorni na ljudi, ki pa dobesedno, v pravemu pomenu spijo ali pa vegetirajo, tudi ta izraz bi bil morda primeren, se pravi, ti ljudje pa dejansko, prav vidijo se, da jih ni in da so in da, kot da so nekje drugje.

Ti ljudje pa so pravzaprav speči. Vendar, ponavadi vedno otopijo le tisti, ki so čustveno prizadeti.

Tako, da, vedno in povsod se vidi skozi oči le sijaj karakterne podobe človeka.

»Ali lahko samo še eno vprašanje, prosim? Zdajle, ko ste govoril o čakrah, se pravi, nobene veze nimajo na primer ti ljudje, ki zdravijo z rokami, ki odpirajo čakre, ki spreminjajo tok energije. V bistvu, na dolgi rok ne naredijo nič. Sedaj pa ne vem, nekaj tudi morajo s tem nase vlečt. Potem dobivamo vse za neke razsvetljene, za neke napredne. Sedaj pa, ko tako pogledam, sedajle pa…«

Takole bom dejal.

Vsak človek pozna nekaj delčkov, kako bi bilo morda dobro nekaj pognati. Vendar, pomembno je, da zdravite jedro, ali začetek ali osnovo. Pomembno je, da pridete v samo jedro v notranjosti.

Mi smo vam govorili proces, kako pravzaprav ste sestavljeni.

Ljudje, ki z določenimi sposobnostmi, aparaturami, vibracijami ali energijami, posegajo v ljudi, se pravi, s svojo energijo, ki se širi in kotali, pritisne v vas in vas pravzaprav malce premeša in občasno imate celo srečo, dejansko srečo, da prav tisti delček barvne energije pride prav na tisti del, morda vaše čakre, kjer je gostota in se tukaj spne in se požene neki ciklus.

Vendar, to ni zlato pravilo.

Ljudje skorajda s svojimi dlanmi ne bi smeli nič potiskati v vaše notranjosti. Vendar, morda bomo tudi o tem kdaj kasneje govorili, vendar mora biti le čisti pretok čistih misli, kar pa pomeni, da je dandanes med vami, človečanstvom zelo težko najti človeka, ki je čistih energij, čistih misli in čistih karakternih energij.

Marsikdo, skoraj vsaki tretji, peti in šesti, zdravi, tako ali drugače. Vendar, se morate zavedati, da odraz vas samih, ki zdravite ali pa pozdravijo, pomagajo zdraviti, se morate najprej sestaviti vi, čisto sami, preko dneva, tedna, leta in tako preko daljših, daljših mesecev.

Če vi želite zdraviti in ozdraviti nekoga, ki je višje vibracije kot vi, mu boste prej naredili čisto zmedo ali težavo ali pa ga morda celo zaustavili v določenemu procesu, ker mu znotraj premaknete določene energije. Čeprav so morda vaše misli ali namere usmerjene prav. Vendar, vi podzavestno vibrirate ne prav.

Kar pomeni, da vsi tisti, ki ste nekakšni zdravilci oziroma se ukvarjate z zdravljenjem, morate najprej sebe temeljito, temeljito zgraditi, postaviti in dovršiti tako, na takšni vibraciji, da vi preko dneva, po nekih takozvanih pisanih ali nepisanih pravilih ljubezni, tečete pravilno.

Nikakor ne morete zdraviti nekoga, ki je alkoholik ali nekakšen odvisnik od mamil ali nekakšen odvisnost od nekakšnih cigaret ali česa podobnega, malce za primerjavo, če ste to okušali tudi sami, v sedanjosti ali v sami predpreteklosti. Kar pomeni, da enostavno ste ves čas vi na skušnjavi in svojo energijo dobesedno pretakate preko njih.

Tako, da v ozadju je še marsikaj, kar morate poznati.

Zato je potrebno najprej sebe popolnoma sestaviti, popolnoma dovršiti in šele potem zdraviti. In, ko bi ljudje vedeli, kako je pomembno najprej zgraditi sebe in potem zdraviti, bi vsi najprej pričeli graditi sebe, potem pa pomagati svetu okoli sebe.

Vaše zlato pravilo je, da pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. Bog ti pomaga, ko sestaviš sam sebe sam.

»Hvala lepa.«

Prosim. Morda še kakšno vprašanje ali bomo…

»Če ne nobenega, da ne bom komu vzela česa. Jaz imam vprašanje v zvezi z astrologijo. In sicer, ta veda v bistvu razlaga ta odnos oziroma povezavo med planeti, pa življenjem na Zemlji. Dejansko postavitve teh planetov vplivajo in na, kdaj, vpliva na rojstvo otroka oziroma je rojstvo otroka zavisi od postavitve planetov, seme, ko vzklije in tako naprej. Mene sedaj zanima, tudi glede na zadnje dogodke, ki se odvijajo v naših, v našem osončju. Kaj pravzaprav predstavljajo ti planeti, da nam tako krojijo vse, no? Kaj so ti planeti?«

Takole bom dejal.

Imate fizičen in kompakten planet. Potem imate enake velikosti kot je kompakten planet, še svet okoli same materije. Enako kot telo, neke gostote okoli vas, še neka razpršena energija ali še nekakšen svet okoli vas, ki ga sedaj že poznate.

Ravno tako je z materijo.

Materija in svet okoli vas, kot do ozona. Do tam so zemeljski svetovi. Takozvani zemeljski svetovi ujetosti in objetosti. Sila malo je ljudi ali jih skorajda ni, ki bi nekako zmogli prestopiti ven iz Zemlje in iti drugam.

In, bodite pozorni!

Ko je nastanek ploda ali rojstva, se pravi, je to res cela enciklopedija ali cela znanost, če se smem tako preprosto pošaliti. Ob točno določeni uri se kanali odpró. Kanali so povezani z določenim planetom. Po teh kanalih prihaja točno določeno število bitij, ki se bo povezovalo v eno energijo ali v eno bitje, ki se potem poveže v telo.

Ob točno določeni časovni zaporednici se dejansko nekaj zapre in nekaj odpre. In na podlagi tegá, ko je skupek vsegá in ko se porod prične, se otrok porodi prav v točno določeni svetlobni sekundi vašega ali našega časa, se pravi, in v točno pravemu momentu se zgodi tudi vdah.

Zakaj?

Vdah se nikoli in nikdar ne zgodi, dokler se ne prereže nekakšna nit po zunanjosti. Ne po materiji. Vi lahko veliko popkovin prerežete, pa otrok zaradi tega ne bo vdahnil. Vendar, ko je pravi čas, se pravi, otrok vdahne.

Vendar, bodite pozorni.

Kako zelo simpatično je vse skupaj zgrajeno.

Imate usta in v ustih polno por. Vsaka pora v ustni votlini, tako kot po zunanjosti, je pripeta določena ura. In, ko otrok vdahne, so te cevi odprte in potem se zlijejo v notranjosti. In, glede na to, da je to res veliko zaporedje planetov in povezav, se potem točno na podlagi tegá zgodi tudi napovedovanje ali določen čas.

Bodite pozorni!

Glede na to, kako bitja izpuščajo, da vstopajo in prihajajo v neki čas, imajo določeno usodo. In, ob točno določeni uri, vaše ure in ne naše ure, ker mi dejansko živimo v nekakšnemu vmesnemu času, kjer ni ure, se pravi, pride število bitij, ki potem poskrbijo, da se usoda tudi zgodi.

Vaše življenje je vodeno življenje.

To je nekaj, česar se morate zavedati. Vi niste sami v tej usodi in nikoli ne boste sami.

Vi ste del nekega procesa in ste zadnji le zaradi tega, da se končno ozavestite, razumete in doumete kdo ste, kaj ste in zakaj ste.

Na temu vašemu procesu vašega raziskovanja in sestavljanja vam želim veliko lepega, veliko raziskovalne žilice in resnično, veliko ljubezni in potrpežljivosti do sebe in predvsem do sveta okoli sebe, na katerega boste kaj kmalu drugače gledali, kot pa gledate do sedaj.

Želim vam vse lepo in lepo, lepo pozdravljeni.

Za ogled videoposnetkov in prenos besedila v PDF obliki kliknite tukaj.

Namaste, Robi