– SPOROČILO OD MATERE MARIJE, PRENESENO SKOZI VALERIE DONNER, 17. DECEMBRA 2010

marija

Sporočila Matere Marije in Jezusa

Danes čutim, da ima Mati Marija sporočilo za nas. Pa poglejmo, kaj ima za povedati:

Ljubljeni otroci, Jaz sem mati Kristusa. Jaz molim pred vami in vas zibam v svojih rokah. Jaz držim dragoceno Zemljo v mojem srcu. Vi ste ljubljeni. Vi ste zaščiteni. Vi ste blagoslovljeni in ozdravljeni. Vi ste moji ljubljeni.

Vedite, da sem Jaz, ne glede na vse, vedno z vami. Nikoli ne izgubite vere. Mi smo tukaj, da podpiramo vas in vašo vero. Mi vedno hodimo z vami. Vi ste zvezde, ki kažejo luč tistim, ki so izgubili svojo pot.  Ljubljeni, mi se zanašamo na vas, da opazite tiste, ki nujno kaj potrebujejo, kot mi opazimo vas.

Ko vi hodite po Zemlji v fizični obliki,  kot smo mi, vi napredujete v svojem mojstrstvu in popolnosti vaše potrebe, da ste v fizični obliki. Ta zahteva odprto srce in razširjeno občutljivost do drugih. Njihova bolečina je vaša bolečina, podobno, kot je vaša bolečina naša. Mi vzamemo to bolečino od vas, ko zaprosite. Vi lahko vzamete to od drugih, ko ste pripravljeni. Vi ste prožni, ker svetlobni valovi usmerjajo svojo pot skozi vas in vaša srca. Vaše duše sijejo ven med množice. Drugi gledajo proti vam, da razsvetlite  njihove poti. Vi ste otroci svetlobe.

Prosim, bodite sigurni, da se bodo vse zadeve glede vas sedaj razrešile. Vi lahko odpustite pritiske in bremena v svetlobo. Vi lahko vdihujete svetlobo in se čutite povzdignjeni in ozdravljeni.

Ljubljani, pustite, da se svetloba zliva notri. Vi jo potrebujete in Stvarnik ve, kaj vi potrebujete. Vi morate samo zavestno sprejeti vse, kar ta izliva iz ljubezni ali, če ne, boste prikrajšali sebe in boste zapravili, kar je namenjeno za vas.

Mi usmerjamo svetlobne valove do vas in skozi vas. Zemlja je naša glavna destinacija/kraj namena, ker je na njej takšna potreba po svetlobi. Mi pojemo besede zahvale vsem vam za vlogo, ki jo igrate v procesu vstajenja. Ne občutite nobene potrebe za zaščito svojih src, ko pride do tega, da ljubite. Ali mislite, da naš Stvarnik ščiti njegovo/njeno srce? Vi postajate instrument miru na planetu. Mir je, kar vi potrebujete in to je,  kar vi oskrbujete.

Naj vam vaši trenutki življenja nekaj pomenijo. Oni so pomembni. Vi ste pomembni in to daleč bolj, kot si predstavljate. Zapomnite se, da se  bodo vaša bremena dvignila. Vaša življenja so namenjena, da se svetijo od veselja ustvarjanja in življenja, ki vam je bilo dano. To je darilo, ki si ga je treba zapomniti.   Samo življenje je darilo kreacije. Izkoristite to dobro, ljubljeni.  Uživajte vsak dih, smejte se v barvah in lepoti. Pojte pesem srečnega srca. To je vaša usoda.

Jaz ljubim vse od vas. Bodite v miru!

Jaz sem Mati Marija

Valerie Donner je ustanoviteljica spletne strani The Ground Crew. Ona je spiritualni svetovalec, intuitivna zdravilka/bralka, delavka z energijami, učiteljica in kanal. Ona je na razpolago za delo z vami, da vam pomaga  zdraviti telo, razum, srce  in dušo. Ona je meditirala dvakrat dnevno preko 35 let. Ona dela z mojstri in nadangeli, njenimi vodniki in učitelji, da olajša kvantno zdravljenje. Če imate potrebo po vodenju, kanaliziranju, zdravljenju ali razumevanju, morate priti do Valerie na

*  925-287-8976 (v ZDA)  * P.O. Box 5705 *  Walnut Creek, CA 94596  *  e-mail: valeriedonner@sbcglobal.net * Ona  dela tudi preko telefona, kakor tudi osebno  * 925-287-8976, ali takse prosto v ZDA * 866-281-2402  *

Informacija na tej spletni strani je ponujena v korist človeštva. Vse te informacije so avtorsko zaščitene od The Ground Crew in ne morejo biti uporabljene za katerekoli lastniške namene. Dovoljenje je odobreno za  samo za osebne namene.

©2010 The Ground Crew  * Dovoljenje mora biti odobreno za katerokoli drugo uporabo, kot osebno.

www.thegroundcrew.com *


KRATKA DNEVNA SPOROČILA JEZUSA IZ SPLETNI STRANI www.Oakbridge.org

21.12.2010

Ljubljeni, vi ljubite vaše hišne ljubljenčke, vendar oni niso takšni kot vi. Oni ne govorijo enakega jezika kot vi. Kot vi delate z vašimi hišnimi ljubljenčki,  je resnično znanilec tega, kakor boste delali z vsemirskimi brati in sestrami. To je mentalna telepatija. To je način, na kakršnega se pogovarjate z vašimi  hišnimi ljubljenčki. Vi vizualizirate, vi govorite z njimi v slikah z mentalno telepatijo. In to je, kako to bo, na začetku, v  odnosu z vsemirskimi brati in sestrami, ki bi morda prihajali na obisk k vam.

22.12.2010

Ljubljeni, bodite zavestno zavedni  kdo govori iz vas in kako govori in kaj vi govorite iz srca. Resnično ni važno, kaj vi govorite z besedami. Kaj šteje, je občutek. Če je v tem velika vibracija ljubezni, je to zelo zdravilno.

23.12.2010

Ljubljeni, življenje po življenju bo čudovito in tako je tudi to življenje. Zato, napravite najboljše iz tega. In to ni rečeno kot določena sodba – napravite najboljše iz tega. To je rečeno kot spodbuda, kot resnica.  Naredite najboljše iz tega. Uživajte, ko nadaljujete svojo pot. Darujte sebi to. Dajte si takšno božično darilo, da naredite najboljše iz vsakega trenutka, da ste v ljubezni.

V slovenščino prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.