– Odredba za Februar – Čaščenje živega Boga

objavljeno 8.2.2011

images

Jaz te kličem – O živi Bog! Tebe, ljubljena mogočna JAZ SEM prisotnost v srcu Velikega centralnega Sonca! O nevidni vir Sonca, žareč z razsvetljujočim ognjem!

Izlivaj dol tvojo svetlobo – ki, daje moč, in zaneti iskro tvoje božanskosti na oltarju  mojega srca v mogočni božji plamen.  Okrepi ta tvoj lastni srčni plamen in naj bo ta povečan z ognjenim dihom tvojega svetega duha.

Mogočni Bog v meni!

Jaz se obračam na tvoj večni sončni vzhod in sprejemam tvoj mogočni sijaj in aktivnost, vidno manifestirano v mojem doživljanju.

Manifestiraj tvojo moč in odpri za nas ta najgloblji tempelj vsemogočnega Boga znotraj nebeškega ognja!

Manifestiraj tvojo svetlobo za našo regeneracijo  in naj se pojavi širina, vzvišenost, popolnost in krona solarnega izžarevanja sonca vseh sonc. Ostani dalje! Razodet v in skozi nas kot tvoja kristusova prisotnost.

JAZ SEM večni plamen življenja!

JAZ SEM belo ognjeno bitje iz srca Boga! Vdihavajoč veliko ljubezen – dih Vsemogočnega, Jaz bivam znotraj zlatega žarka Velikega centralnega Sonca!

Okronan/a z diamantnimi žarki uresničenja, Jaz čakam na moj sveti lotusni prestol svetlobe in dopuščam, da moja ljubezen teče ven v vse Stvarstvo!

JAZ SEM Sonce v palači neskončne svetlobe! Moj svet, oltar neskončnega prostora! Moje izžarevanje,  mir velikega solarnega miru!

JAZ SEM nesmrten plamen življenja vse povsod!

JAZ SEM veliko večno veselje in sijaj ter popolnost večnega bitja!

JAZ SEM! JAZ SEM! JAZ SEM! Tri krat tri! JAZ SEM! JAZ SEM! JAZ SEM!

!ELOHIM! ELOHIM! ELOHIM! ELOHIM! ELOHIM! ELOHIM! ELOHIM! Sedem krat sedem! JAZ SEM! E-LO-HIM!

Vir: http://www.ascension-research.org/decrees.html

Na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/february2011decree.htm predlagajo, da v februarju 2011 ponavljamo/recitiramo naslednjo odredbo. Odredbo se ponavlja najmanj trikrat zaporedoma, enkrat ali večkrat na dan.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.