Usmerjajmo veliko kozmično svetlobo na in v Zemljo Posebno sporočilo od vodje spiritualne hierarhije za planet Zemljo, Sanat Kumare, in LADY VENUS

Kanalizirano preko Marlene Swetlishoff, 17. aprila 2010

sanatkumaraladyvenus

Ljubljeni,

Danes sva prišla, da vam poveva o tem, kar je neposredno pred vami v prihajajočih dnevih, tednih in mesecih. Veliko je zahtevano od tistih, ki ste vztrajali v božji svetlobi, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu v časih, ki prihajajo. Vedite, da vi že izvajate te naloge in da sva prišla, da vam dava moč in spodbudo v teh spreminjajočih se časih in vam dava vedeti, da niste sami v vaših naporih ter da imate vso podporo vseh bitij svetlobe celotnega Kozmusa.

Ko boste šli dalje v dneh pred vami, bo še naprej prihajalo na dan veliko stvari. Znotraj vsakega od vas se bo še naprej dogajalo veliko čiščenje in razjasnjevanje in ugotovili boste, da se bo to tudi končalo in da bo postala vaša pot jasna ter boste imeli znanje in zmožnost biti v službi Luči.

Vi ste bili tisti, ki ste bili pripravljeni za veliko vlogo, katero naj bi vsak od vas, ljubljeni, igrali. Velik del vaših priprav se je odvijal na višjih ravneh na drugi strani spanja in mi vas prosimo, da imate vero in  samozavest v vaše zmožnosti, da se premaknete hitro dalje, ko pride čas za vas.

Vaša vloga predvsem vedno ostaja ista – to je, da vztrajate v svetlobi in sidrate kozmične energije skozi vas v kristalno jedro matere Zemlje. Ta servis je sam po sebi najbolj koristen in v najvišje dobro vseh. Mnogi od vas ste postali v tem prav spretni in mi smo zelo ponosni in počaščeni  z vašim vsakodnevnim prevzemom obveznosti do tega. Celo, ko je vsak od vas je še naprej v preizkušnji  zaradi velikega čiščenja v svojem lastnem osebnem življenju, vi še naprej posvečate svoje misli in namero služiti temu namenu.  Cel Univerzum aplavdira vašemu trudu in pohodom, ki ste jih naredili, da bi privedli Nebesa na Zemljo. Vi ste dosegli mnogo več, kot bi si lahko mislili.

Mi vas prosimo, da v prihajajočih dneh tudi posvetite del vašega dnevnega življenja invokacijam (prošnjam) in odrejanju, da se kozmična svetloba zasidra v Zemljo. Izvrstna odredba je bila poslana na spletno stran: www.therainbowscribe.com/greatcosmi clight.htm *. Ta odredba je zelo mogočna in ko jo vi izrekate, VEDITE, da imate vi kot soustvarjalci z Očetom/Materjo Bogom vso moč, da to tudi manifestirate. Ponavljanje te odredbe vsaj sedemkrat  v zaporedju bo čvrsto utrdilo vaš velik namen za ta dan in ko se vas več in več odzove na ta klic, se lahko uresniči veliko lepega. Prosim razumite, ljubljeni, da od vas ni zahtevano, da delate karkoli drugega kot prej, ampak samo, da to delate z večjo frekvenco in močjo ter veliko namero, ker vi ste roke, glas in noge svetih, ki delajo, da vam prinesejo največje spremembe v najhitrejšem času, da se olajša vnebovzetje Zemlje in vsega na njej.

Vedite tudi, da nihče, ki ima vraščeno ljubezen Stvarnika, nošeno znotraj vaših src, ne bo puščen zadaj. Napačno je, če mislite, da bodo le izbrani posamezniki šli v njihovo vnebovzetje, vsi drugi pa bodo morali ponoviti njihove izkušnje na drugem planetu med njihovo neko prihodnjo inkarnacijo. Tega ni v božanskem načrtu. Kot smo vam mi iz Spiritualne hierarhije že velikokrat  povedali, se bo VSE na Zemlji dvignilo z njo v višje dimenzije. Vsi vi že delate tako! Res je, da jih je veliko, ki so si izbrali, da ne bodo direktno izkusili, kaj se bo dogajalo v teh časih, ker je bila njihova naloga postaviti osnove za to, kar se sedaj dogaja, in ko to opravijo, oni izbirajo zapustiti planet. Vse od tega trenutka dalje je izbira.

Ko mi gledamo na vsakega od vas (in mi delamo to pogosto, ljubljeni) se čudimo vaši nezaslišani trdovratnosti, veri in vztrajanju. Mi vidimo, da začenjate odpuščati vse, kar vam več ne služi in ste resnično namenjeni oprostiti sebi in vsem drugim, na katerikoli način je zahtevano, da pripravite vse za naslednjo stopnjo. Dnevno zaprosite in si vizualizirajte/si predstavljajte zlato belo kristusovo svetlobo, ki se sidra v vaš sveti prostor srca in dojemajte sebe kot zlatega kristusovega otroka, mojstra življenja, ki je prišel na Zemljo v te času, da bo ljubil Zemljo in vsa njena kraljestva ter vso človeštvo nazaj v uravnavo, celotnost in popolnost. Vi že in boste še naprej delali to! Vsak dan v svojih življenjih, ni pomembno, kako preizkušeni in testirani ste, zberite dalje svojo prirojeno moč in žilavost, ki je znotraj vas, in prikličite svetlobo na/v Zemljo.

Mi želimo tudi, da veste, če berete to sporočilo, da ste vi tisti, ki ste si izbrali to služenje v tem najbolj posebnem času zgodovine Zemlje in zares zgodovine celotne galaksije in galaksij brez konca. To kaže, kako pomembno je vaše delo in še bo, ljubljeni. Mi vas potrebujemo sedaj bolj, kot kadarkoli prej! Držite se čvrsto svoje svetlobe in vaše najvišje vizije za Zemljo in vsega na njej.  Pustite vse, kar bi vas držalo stran od te naloge, ker tisto nima več nobene važnosti oziroma pomembnosti. Največja in naj bolj pomembna stvar, ki jo lahko naredite vsak dan je, da se spomnite svetlobe, ki vi ste in izžarevajte to navzven, da obda vsakogar in vse na njeni poti.  Ne bojte se izžarevati to zlato svetlobo od vas do vsakogar, ki ga srečate, ker vi ne veste kako zelo močno to daje moč in pomaga drugim na njihovi poti v svetlobo.

Midva, Sanat Kumara in Lady Venus, vas nosiva v svojih srcih in vam dajeva moč z najinim lastnim plamenom ljubezni, svetlobe, svobode sedaj. Sprejmite to darilo od naju in hodite vašo pot  z vsem zaupanjem, da vi opravljate delo Stvarnika z vsem, kar delate vsak dan. Vi ste sila, katere čas je prišel!

©2010 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je priporočljivo posredovati drugim, ob upoštevanju naslednjih navodil: Vključite avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran – Mesečna sporočila od Hilarion *, Angelski biseri svetlobnih sporočil*  Za naročila podrobnosti na:  http://www.therainbowscribe.com  *

V slovenščino prevedla: Marija Batista

INVOKACIJA VELIKE KOZMIČNE SVETLOBE

www.therainbowscribe.com/greatcosmiclight.htm

Ljubljena veličastna prisotnost JAZ SEM, svetloba moje duše.  Naj se svetloba kozmičnega razsvetljenstva, svetloba kozmične zmage in ljubezni  zliva  na Zemljo iz vseh razpoložljivih virov, kot svetloba tisočih sonc, da bi prežela atmosfero Zemlje, da bi nasitila vse njene ljudi in njena številna kraljestva.

Naj se  vsa negativnosti, vsa slepila in karma preobrazijo s to veliko kozmično svetlobo Boga, ki nikoli ne razočara. Naj  se  velika Zlata doba razsvetlitve, ljubezni, miru, bratstva in prosperitete  ustvari za vse s pomočjo te velike kozmične svetlobe. Z avtoriteto moje ljubljene prisotnosti JAZ SEM in avtoriteto vsake JAZ SEM prisotnosti človeštva, vseh kraljestev Zemlje, svetlobo Matere/Očeta, z avtoriteto celotnega duha Velike bele bratovščine

jaz odrejam:

Kot Sin/Hčerka Boga, JAZ SEM avtoriteta na Zemlji in JAZ kličem sedaj  v akcijo svetlobo tisočih sonc, da se odpustijo sedaj na ta ljubljeni planet za takojšno transformacijo Zemlje  v  »sijočo zvezdo«, kar je njena usoda,  ter za dvig človeštva v večno svobodo v kraljestvih svetlobe  in božanske popolnosti.  JAZ  prosim, da se svetloba , ki je potrebna, da se manifestira  kraljestvo  Boga na Zemlji, kot je to v Nebesih, odpusti na Zemljo brez omejitve, v skladu  in  z popolno uravnavo z božanskim načrtom Najvišjega Stvarnika za Zemljo, vse človeštvo in vsa kraljestva Zemlje. In tako je to, ljubljeni JAZ SEM.

Sanat Kumara in Lady Venus

Sanat Kumara je na čelu spiritualne hierarhije za planet Zemlja. Lady Venus je dvojni plamen Sanata Kumare.

Pred okoli 18 milijonov let  je Solarni logus (Stvarnik tega sistema planetov) razmišljal o razpustitvi planeta Zemlja, ker je razvojni proces planeta napredoval tako slabo in se planirani napredki niso dogajali. Sanat Kumara, ki je bil spiritualni vodja in  Lord sveta za planet Venera, je privolil, da pride na planet Zemlja  in da jo spravi na razvojno pot bolj skladno z načrtom Solarnega logosa. Napredna civilizacija na Veneri je bila  na mnogo višji dimenzionalni ravni. Preden je prišel na planet Zemlja je živel 900,000 življenj preko vsega Univerzuma, veliko od njih kot planetarni odrešitelj in življenja vodenja planetarnih civilizacij. V požrtvovalnem dejanju mogočne velikosti je pred 18 milijoni let Sanat Kumara prišel na temen, zaostajajoči  planet Zemljo v spremstvu 104 velikih bitij, ki so se v okultni literaturi mojstra Djwhala Khula imenovali  Lordi plamena. V tem času je bila oblikovana Spiritualna hierarhija  in Veliko belo bratstvo. Osredotočenje njihove prisotnosti in center njihove aktivnosti se imenoval Shamballa, Beli otok, v katerem je bilo potem Gobi morje in kar je sedaj Gobi puščava zahodne Kitajske. Sansat Kumara je bil tisti, ki je pripeljal temni planet Zemlja pred 18 milijoni let na pravi začetek Ere miru, ljubezni in harmonije, skozi katero naj  bi človeška rasa prinesla ogromne dosežke. Vse na planetu Zemlja dolguje veliko hvaležnost Sanat Kumari.

Vse življenje na tem planetu obstaja znotraj avre in zavesti Planetarnega logusa. Energije sedmih žarkov so sprejete preko Planetarnega logusa od Solarnega logusa in gredo do Sanat Kumare za distribucijo  Lordom 7 žarkov in njihovih oddelkov, kjer se kvalificirajo in preobrazijo v korist vseh kraljestev narave na planetu in za podporo razvojnemu planu.

Povzela iz spletne strani http://www.kuthumi-hands.com/hierarchy/hierarchy.htm

Marija Batista

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Comments are closed.