* 15.4.2012 – Blaginja se bo razširila po svetu

senza-titolo-1pdf3
Sporočilo Spiritualne hierarhije in Galaktične federacije svetlobe, kanalizirano preko Sheldan Nidla dne 10.4.2012
7 Cimi, 19 Mac, 8 Manik

Dratzo! Mi smo se vrnili! Dogodki se še naprej premikajo dalje. V po-velikonočnem svetu je veliko tega na dogledu. V Aziji so se nedavno odvijale konference, da določijo predpogoje za novo resničnost, ki bo v kratkem hitro vstopila in bo okrog vas.  Na teh srečanjih je bilo dogovorjeno, da bo več prosperitetnih skladov / skladov blaginje uporabljenih za ustvarjanje trajnega bogastva za Azijo. Podobne konference so se odvijale v Evropi in obeh Amerikah. Ogromna količina  bogastva, ki so ga nabrali Vstali mojstri, bo razširjena okoli vašega sveta, da se konča revščina in pomaga pri zdravljenju in za dobro počutje vseh.  Skladi bodo tudi dani predhodno izbranim posameznikom, da bi ustvarili drug dohod za razširjenje teh spektakularnih količin denarja. Ta sredstva se bodo uporabila za vpeljavo novih tehnologij, ki bodo na razpolago za vaš svet na področju zdravja, kmetijstva in transporta. Skupaj boste vi, eden z drugim,  oblikovali partnerstvo, ki dovoljevalo velikemu delu dolgo-zatrte informacije, da bodo postala javna. Ta nova informacija in nova tehnologija bosta osnova za premikanje vaše sedanje družbe v svetlobo.

Novo vodstvo in nov finančni sistem bosta v veliki meri olajšana s tem novim globalnim obiljem. Nebesa uporabljajo svojo neskončno moč, da zagotovijo pospešitev tega brezmejnega premika v zavesti. Mi smo le en del te kompleksne operacije, da se premakne vaš svet v svetlobo. Drugi poudarek, ki ga je treba narediti tukaj je ta zapustitev Anchara zavezništva, ki je nepričakovano zaustavila pomoč temni tajni vladi sveta, na katere se je ta prej zanesla. Ta izguba zelo cenjenih zaveznikov je odrezala te posameznike in skupine teme od njihovih »rok na krmilu« in to je drugi znak za tiste, ki vedo, da so dnevi zatiranja tajne vlade sveta šteti. Ta skupina sedaj  divje poskuša zagotoviti posel z ljudmi svetlobe, da bi zmanjšala začetno kaznovanje, s katerim se sooča. Namen Nebes ni toliko kaznovanje teh ustvarjalcev nepravilnosti,  kot pa je, da bi ta kaznovanja služila kot sredstvo, da se zbrišejo te energije teme iz vašega sveta in za stalno nadomestijo z svetlobo.
Vstali mojstri pripravljajo nove finančne institucije, ki naj bi bile temelj novega bančnega sistema. Ta sistem bi pospešil vzpostavitev novega vodstva, z novimi režimi. Za primer, bančništvo bo postalo sredstvo distribucije/razdeljevanja novega bogastva, ko vsak državljan potrebuje sredstva za usmerjanje denarja okoli do drugih in da bi imeli dostop do managerjev/upravljavcev, ki lahko zagotovijo uspeh novih partnerstev, ki bodo razširili dolgo zatrte tehnologije vsemu človeštvu. Vaše družbe so polne usposobljenih profesionalcev s področij prava, medicine in proizvodnje hrane, katerih strokovno znanje je potrebno preusmeriti, da bi služilo novi blaginji/razcvetu in da bi se zagotovilo, da vsi primerno spoštujejo novo pridobljeno svobodo in suverenost. Vi boste živeli v svetu tranzicije in ko se boste premaknili proti višjim ravnem zavesti, se boste začeli zavedati tega, kar mi imenujemo galaktična družba. To vključuje globoko preureditev tega, kako vaše globalne družbe sedaj delujejo in pot dalje bo postala jasna, ko bo vaša nova vlada delala prizadevno, da bi transformirala vas svet.
Vaša galaktična družba sloni na spoštovanju vsakega posameznika in na popolnem spoštovanju matere Zemlja in njenih raznolikih omrežij življenja. To bo tudi pospešilo zedinjenje notranje in površinske Zemlje. Te sedaj ločeni entiteti naj bi prišli skupaj in dopustili vsakemu od vas uporabiti vaše edinstvene talente in zmožnosti za vzdrževanje vašega domačega sveta in njihovih čudovito spajajočih se ekoloških omrežij. Ta primarna naloga bo razširjena v zelo bližnji prihodnosti, da bo vključevala vse vodne svetove vašega sončnega sistema. Vi boste odkrili, da so ti svetovi dejansko medsebojno povezani in tvorijo del entitete, katere blagor je bil zaupan vam. To je, zaradi česa je bilo dano božansko pooblastilo, da boste vi transformirani tako hitro, kot je mogoče, nazaj v povsem zavestna bitja svetlobe. To bo doseženo z našo misijo prvega kontakta. Agarthani (ljudje,ki živijo v notranjosti Zemlje – dodala prevajalka) so v polni meri posvečeni, da vas pomaknejo v to stanje božanske miline in do tega konca smo mi postavili program, pristojno odobren od Nebes/Boga, za dovršitev te naloge in za predstavitev vam vsega članstva Galaktične federacije svetlobe.
*  *  *
Namaste! Mi smo vaši vstali mojstri! Naši družabniki načrtujejo mnogo pomembnih aktivnosti po Veliki noči. V tem neposrednem obdobju se bo vršilo zelo hitro in natančno računovodsko evidentiranje skladov. Oni bodo tudi imeli seje za finančno planiranje z specialno delovno skupino, ki jim jo je dodelil Glavni agarthanski  svet. Tako bo ta prihajajoči teden eden tistih, ko bodo nujni premiki za odstranitev potrebnih vlad potrjeni, narejen program in napravljen koledar združenih akcij. Ta koledar vsebuje razpored za dovrševanje aktivnosti, ki bodo vpeljale mnoge skrbniške vlade okoli po vašem svetu. Za sedaj je nov bančni in finančni sistem pripravljen in mi čakamo na padec več režimov teme,  preden bo ta nov sistem postal pravilo za vse večje države. Nov denarni sistem je določen, da se bo hkrati s tem dogajal  in da bo končal sedanjo nadvlado ameriškega dolarja.
Transformacija vašega denarnega in finančnega omrežja bo rešila vas svet bede zaradi pomanjkanja in mnogo oblik prikrajšanja, ki sedaj stiska vaše družbe. Vaš svet potrebuje prehodno točko, da se pripravi za ogromno blaginjo, ki bo kmalu sprejeta kot normalna. Nove tehnologije bodo privedle to finančno obilje do točke, ko bo nujnost na denarju osnovane kulture postala zastarela. Potem boste dosegli trenutek, ko bodo vaši sedanji pogledi na družbo in njene tradicije lahko končno padli proč in bodo nadomeščeni z resnico in božansko modrostjo. Vi boste začeli razumevati, kako deluje galaktična družba in zakaj tako. Dejansko smo mi dnevno, med našo rezidenco v kristalnih mestih Agartha ,opazovali te koncepte v delovanju. Božanska milina nam je dala možnosti, da vas vodimo proti polni zavesti in novi resničnosti.
Pomembnost tega časa  leta podarja čudovito sinkronizacijo/časovno usklajenost v vašo prihajajočo novo resničnost. Poskušajte intuitivno spoznati, kako dramatične bodo te spremembe! Vi boste predstavljeni vsem nam. Potem vam bomo dali serije zelo pomembnih učenj, ki bodo odpihnila mnoga tista prepričanja, ki jih sedaj imate glede Nebes in Zemlje. Nebesa so božanska energija, od koder izvira vse življenje. Pri tem ne gre za strah, ampak za ljubezen. Gre v celoti za božansko milino in univerzalno enotnost. Delitve ne prihajajo iz Nebes, ampak od teme. Zato se ne bojte. Bodite v ljubezni. Občutite izredno Enost, od katere ste del!  Razveselite se v tej energiji in vedite v svojem srcu, da se bosta sedanja resničnost in njena okrutnost razpustili v veselje, nekaj čudovitega in neskončno ljubezen. Mi živimo v tej čudoviti resničnosti in vedite, da se ta sijajna energija zliva na vse vas na Zemlji!
Danes smo mi diskutirali, kaj vse se pripravlja, da se bo zgodilo v vašem svetu! Nebesa so pospešile energije, ki so potrebne, da se premakne vaš svet v svetlobo!
Vsi od nas prihajamo k vam z ljubeznijo in z drago željo, da transformiramo vašo resničnost v svetlobo, tako hitro kot je mogoče!  Dragi, vedite, da je nešteta oskrba in nikoli končana blaginja z Nebes je zares vaša!
Tako naj bo! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijc je za Eno! In za biti v veselju!)
sheldan-nidle
Fotografija: Sheldan Nidle, kanalizator
Original v angleškem jeziku najdete na spletni strani  organizacije »Planetary Activation Organization« http://www.paoweb.com/sn041012.htm.
Ta original in tudi vsa  predhodna sporočila najdete tudi na spletni strani: http://www.galacticchannelings.com/ v angleškem jeziku in tudi mnogih svetovnih. Veliko jih je prevedenih tudi v hrvaški jezik. Na tej spletni strani so tudi sporočila SaLuSa iz Sirija, ki tudi poroča o teh dogajanjih.
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.