———————— 4.6.2012 – TEDENSKO SPOROČILO VNEBOVZETEGA MOJSTRA HILARIONA

hilarion3

Ljubljeni,

To je zelo močno obdobje v poravnavanju planetarne konfiguracije in energetskih vplivov  iz Duhovnih ravni. Mnogo posebnih  blagoslovov in obilo Ljubezni je ponujene človeštvu, vse kar je potrebno, je odprtost za sprejemanje. Ustvarjen je bil nov prehod v kozmično kolo in sedaj smo vkrcani na novo potovanje v neznane dežele novih potencialov.  Ko sedaj kode odpirajo portale, vpliv Kozmične Ljubezni in valov Svetlobe, ki je poslana na Zemljo, sproža prebujanje velikih mas človeštva.

To so časi, na katere ste čakali, saj to pomeni, da ste vse bližje temu, da se spomnite vašega razloga, zaradi katerega ste tukaj v tem kozmičnem trenutku cikličnega premikanja iz ene dobe v drugo. Od te točke dalje življenje dobiva zagon, saj razkritje za razkritjem prihaja v Svetlobo v zavesti vsake osebe. Mnogi boste doživeli svoj »aha« trenutek, ko se bodo koščki sestavljanke zložili in postanejo misteriji vašega življenja bolj jasni. Prihaja neustavljiva prebujajoča Svetloba, ki preplavlja ta planet in to je mirna, ljubeča ter močna energija.

Bodite odprti za sprejemanje vsega, kar je dobro v vašem dnevnem bivanju. Vsi ste bili boleče preskušani in ste vlagali napor, ko ste šli skozi različne iniciacije, ki so vas pripravljale, da utelešate večjo Svetlobo, kar tudi resnično ste. Zemeljske stvari, čeprav boste v njih uživali, vas ne bodo več držale ujete, ali vas odvračale od vašega resničnega namena. Imeli boste več časa raziskati radosti utelešenja v obliki, ki postaja večdimenzionalna  v svojih kapacitetah. Odprtost za nove izkušnje in gibanje preko vaših prejšnjih meja vam bo prineslo svobodo na mnogih nivojih vašega bitja.

Veselite se te lahkotnosti v vas, saj pomeni, da se gibljete naprej na vaši duhovni poti in da ste sprostili ter se osvobodili večine tega, kar ni Ljubezen, to je stvari, ki vam več ne služijo v vašem novem prostoru, ki ste ga našli v sebi. Vsak posameznik bo cvetel na nešteto načinov, ki ustvarjajo novo podlago neomejenih možnosti. Če to berete, potem ste tisti, ki je usposobljen služiti Božanskemu načrtu na višjih nivojih. Vedno obstajajo druge poti za potovanje in svetovi za odkrivanje in osvajanje. Mi govorimo tukaj o rasti Duše, Najdražji.

Bodite pozorni na dogajanje okoli sebe in se učite brati znake. Mnogo stvari se spreminja, mnogo se bo spreminjalo in vi se temu prilagodite in se spreminjajte hkrati.  Največja sprememba, ki jo vidimo, je ta, da vzamete nazaj svojo moč od vseh neskladnih in motečih energij in dogodkov,  ki so vas držali ujete v situacije, ki niso bile vaša odločitev.  Uživajte v vožnji na kozmičnem toboganu, saj nabira hitrost k novemu začetku Zemlje. Vstajenje neustavljivo POTEKA , Ljubljeni, spomnite se tega vsakokrat, ko vas mikajo stare poti vašega prejšnjega življenja. Vračati se nazaj ne pride v poštev, zato raje naredite naslednji korak v zagotovilo  in milost. Mi smo vedno z vami.

JAZ SEM Hilarion

Originalno sporočilo se nahaja na spletni strani:  www.therainbowscribe.com

Prevedla:  Alenka Magdalena

Comments are closed.