– VARUHI VIJOLIČNEGA PLAMENA – Sporočilo Nadangela Mihaela

posredovano preko Ronne Herman (LM-9-2009)

Ljubljeni mojstri, človeštvo je v kozmičnem trenutku priložnosti. Vijolični plamen transformacije in očiščevanja, skozi žarenje ljubljenega Nadangela Zadkiela in Lady Amethyst, pod vodstvom St. Germaina, skupaj z njegovim dvojnim plamenom Lady Portio, boginjo pravice, se zliva dol na Zemljo in človeštvo, da bi pomagal v teh časih brez primere – vnebovzetja oziroma razvoja. Očiščevalnim vibracijskim vzorcem  Vijoličnega Plamena se bo v prihajajočih letih močno povečala moč, ko se bo več in več  naprednih duš naučilo,  kako izkoristiti njegove magične, transformativne lastnosti.  Sedmi  žarek obrednega reda, svobode, odrešitve, očiščevanja, rituala in organizacije bo nad-razsvetlitveni žarek za teh naslednjih 2000 let, ko se Zemlja v spirali dviga v bližjo orbito glede na Sonce tega solarnega sistema.

Prvi žarek božanske volje, moči in namena bo drugi najbolj pomemben oziroma aktiven žarek za naslednji cikel 2000 let. Vijolični plamen sedmega žarka bo pospešil transformacijski proces z vračanjem neharmoničnih vibracijskih vzorcev v nevtralno svetlobno substanco, tako da se lahko prek vašega ljubečega, zavestnega namena vrnete v ravnotežje in harmonijo znotraj vaših fizičnih, čustvenih, mentalnih in eteričnih teles. Ko bo enkrat to opravljeno, boste bolj z lahkoto postali resnični soustvarjalci lepote, obilja, veselja in miroljubnega sobivanja na Zemlji. Na vas je, da skušate doseči osebno vnebovzetje. Kakorkoli že, vi morate  pomagati tudi vašim bratom in sestram ter Zemlji, da se prav tako razvijejo in dvignejo.

Ljubljeni Jezus je bil direktor zadnjega 2.000 letnega cikla, ko sta Nadangel Uriel in Lady Grace nad-razsvetljevala Zemljo z kvalitetami in atributi šestega žarka: usmiljenjem, milostjo in odpuščanjem. To je tudi žarek miru, spokojnosti, pobožnega čaščenja ter žarek, ki ga je ljubljeni Jeshua / Jesus zasidral na Zemljo z inkarnacijo v fizično telo v pripravi na vnebovzetje človeštva in Zemlje. Ta lepa, ljubeča, nad-razsvetljujoča esenca je vedno prisotna, da bi pomagala človeštvu v teh časih velike  spremembe. On je, kot smo mi, tukaj, da bi vam pomagal na tem potovanju proti popolnosti (svetosti), ker je vnebovzetje v svetlobo in vrnitev v višje ravni božje zavesti skrajni cilj vsakega človeškega bitja, če se ga on / ona zaveda ali ne.

Na obratu dvajsetega stoletja je bil sprejet ukrep, po katerem je bilo St. Germainu, Chohan – u (ali »overseer« – nadzornik – opomba prevajalke) sedmega žarka dovoljeno prinesti naprej skrivnostna učenja o sedmem žarku – vijoličnem plamenu. Pred tem časom so bila, prav tako kot napredna znanja, ki jih sedaj prinašamo naprej v množice, znanja o vijoličnem plamenu in njegovih božanskih alkemičnih lastnostih rezervirana za vnebovzete mojstre in njihove izbrane učence. Rekrutirane so bile napredne duše, imenovani »novinci« (“Chelas”) in usposobljenim učiteljem so bili izročeni JAZ SEM nauki. Študente, ki so izrazili interes, so učili invokacije, Odredbe. Več let je število vdanih raslo. Kakorkoli že, njihove začetne pobude niso mogli obdržati, postopno se je zmanjševalo zanimanje za Odrejanje, dokler ni v zavesti večine, razen nekaj najbolj zvestih,  kompletno izumrlo.

Kar se je v preteklosti imenovalo »Odrejanje«, se sedaj imenuje »zatrjevanje / afirmacija». Kakorkoli, rezultati so sedaj bolj dramatični, ker so vam bila dana celo bolj napredna učenja svete modrosti. Ko imate sposobnost povleči oziroma pritegniti k sebi diamantne delčke (Adamantine Particles) stvarnikove zavesti, katere sestavni del je Vijolični Plamen, imate na razpolago poln spektrum svetlobnih sestavin manifestiranja. Ko prinesete na dan močno miselno obliko preko afirmacije in dihate oziroma izžarevate to misel ven v svet oblike, privlačite k vam kot magnet elemente, potrebne za uresničitev oziroma manifestacijo te miselne oblike v njenem materialnem izrazu.

Vijolični Plamen bo tudi pospešil vibracijske frekvence sestavin vsakega neharmoničnega vzorca misli tako, da bodo odgnane in prečiščene s tem Svetim Plamenom. Zaupanje, vztrajnost in odpuščanje od sebe in drugih so pomemben del pospešenega transformacijskega procesa. Ljubljeni, opravljali boste veliko delo, če boste izvajali to prakso in zavestno videli to blagoslovljeno energijo, ko vzplamteva navzgor izpod vaših podplatov in okoli vas, ter izžareva ven v vedno širših krogih, ko se povežete z drugimi posvečenimi dušami, da bi pomagali dvigniti zavest človeštva nazaj v frekvence ljubezni in svetlobe. Ko boste pritegnili in izžarevali to božansko esenco Stvarnika, boste pomagali razširjati to čudovito transformacijsko svetlobo, ki bo olajšala zdravljenje Zemlje in človeštva.

Če ste že nekaj časa sledili našim učenjem, se zavedate, da vam je bila, preden ste začeli svoje potovanje ven v Univerzum, dodeljena božanska misija. Ta misija je vključevala asortiment nalog ali manjših misij in dano vam je bilo tudi vrsto drugih možnosti, ko je vaše strokovno znanje v manifestaciji poraslo in ste se navadili na velike raznolikosti v obliki in izražanju. Kot zvezdno seme, ste bili tisti od vas, ki ste se odzvali budnici, kar vas je avtomatsko spravilo v fizično telo na Zemlji v tem času, odvedeni v zvezdni sistem v galaksiji, ki je sestavljen iz čiste ametist kristalne energije Vijoličnega Plamena. Tam je sijajna dvorana iz ametista in iz ametist prestola sta Nadangel Zadkiel in Lady Amethyst sprejela vašo svečano zaobljubo, da postanete varuhi Vijoličnega Plamena. Semenski atom, ki vsebuje vibracijske frekvence Vijoličnega Plamena, je bil nameščen znotraj vašega svetega srca. Vijolični Plamen vsebuje vibracijske vzorce ljubezni in sočutja naše matere Boga, kakor tudi frekvence odpuščanja in transformacije. Vsebuje tudi kristalne delčke (Adamantine Particles) ljubezni in svetlobe, kar je bilo ponujeno kot darilo – božanska podelitev. Kakorkoli že, ti morajo biti aktivirani s frekvencami ljubečega in sočutnega srca.

Ko je semenski atom aktiviran, faseta / ploskev vašega diamantnega jedra božje celice, ki nosi vibracijske vzorce Vijoličnega Plamena, vzplamti dalje v vaše avrično polje in stopnjuje aktivacijo vašega vzpenjajočega MER-KI-VAH nosilca svetlobe (v tem času se razvija iz padajočega MER-KA-BA nosilca svetlobe, ki je osem kotni zvezdni tetraeder,  v vzpenjajoči dvanajst in potem v štiriindvajset kotni zvezdni tetraeder oziroma MER-KI-VAH nosilec svetlobe; več v »Sporočilo Nadangela Mihaela, junij 2008* LM-6-2008« – opomba prevajalke). Kot varuhi Vijoličnega Plamena ste za to, da tudi aktivno pošiljate dalje darilo Vijoličnega Plamena tistim, h katerim ste vodeni, da jim pomagate, kakor tudi ven v svet na splošno. MER-KI-VAH nosilec svetlobe in Vijolični Plamen sta pomagalna v procesu vnebovzetja. Vijolični Plamen odstranjuje neharmonične vibracijske vzorce, tako da se vaši MER-KI-VAH nosilci svetlobe hitreje dvigajo in rastejo v sijaju.

Kot sem razložil med nekaterimi obiski svetih mest v preteklosti, ko je človeštvo prvič naselilo Zemljo, jezero Tahoe (Lake Tahoe) ni bilo napolnjeno z vodo. To je bila obrnjena piramida z gigantskim kristalnim grozdom  kamene strele na dnu. Ta obrnjena piramida je bila in je nad-razsvetljena z vibracijskimi frekvencami naše matere Boga ter je bila in je sprejemnik energije ljubezni in svetlobe. Nekatere od spiral tega izbranega grozda se razširjajo več sto čevljev (100 feet = 30,48 m – opomba prevajalke) v zrak, ker so bile programirane, da bodo sprejemniki informacij iz višjih kraljestev. Mt Shasta je bila in je nad-razsvetljena z moškimi atributi našega očeta Boga in je bila in je prinašalec informacij in energije iz Zemlje nazaj v kraljestva svetlobe.

Na severnem koncu obrnjene piramide je bila čudovita kristalna jama. Znotraj te jame je bil postavljen velikanski grozd ametista. V centru tega lepega grozda je bil  izvir, ki je vseboval enega najbolj veličastnih Vijoličnih Plamenov na Zemlji. Veliko zvezdnih semen (starih duš), ki so prišle na Zemljo med zgodnjimi časi poselitve, so bili skrbniki Templja Vijoličnega Plamena. Kristalni grozd je še tam, ker je grozd iz ametista, medtem ko je Vijolični Plamen zaprt v zaščitnem območju božje svetlobe. Okoli velikega kristalnega grozda, kakor tudi nad vhodom v jamo so širša zaščitena območja in vse je zakopano pod veliko čevljev mulja in skal.

Ljubljeni, prišel je čas, da odkrijete več o kompleksni sestavi Univerzuma, tako da bi lahko bolje razumeli veličastnost vašega doma med zvezdami. Ne, vi nimate ene specifične lokacije doma. Vi ste meščani Univerzuma. Vi, zvezdna semena, ste pomagali ustvarjati čudovite planete in galaksije in zaradi tega vam je bila dana tako pomembna vloga v bodočem širjenju tega Univerzuma. Velikokrat ste slišali reči: »Kot zgoraj, tako spodaj«, in »Mikrokozmus je predstavnik makrokozmusa«. Mi smo nekoč že govorili o novi Zlati galaksiji, ki je na stopnjah formiranja. Kakorkoli že, mi nismo podrobno sporočali o galaksijah žarkov in njihovi funkciji v tem Univerzumu. Galaksija je bila ustvarjena specifično za vsakega od dvanajstih žarkov božje zavesti. Četudi so frekvence in barve drugih enajstih žarkov tudi zastopane znotraj vsake galaktične strukture, prevladujejo v vsaki galaksiji barve in frekvence žarka, ki ga ta predstavlja. Galaksija sedmega žarka je sestavljena prvenstveno iz kristalov ametista od najtemnejše vijolične do najsvetlejše vijolične. To je domače zatočišče Nadangela Zadkiela in Lady Amethyst. Iz njihovega prestola znotraj velike sijajne dvorane iz ametista pošiljata dalje njihove velike žarke lomljive stvarnikove svetlobe mnoštvu velikih centralnih sonc po vsem Univerzumu. Te galaksije so čakra sistem za Univerzum in vsebujejo visoko koncentracijo vibracijskih frekvenc, ki jih predstavlja vsak žarek. Te galaksije bi lahko imenovali univerzalna skladišča božanske svetlobe Stvarnika. Ko je čas, da posamezen žarek prevzame prevladujočo vlogo v posameznem kvadrantu Univerzuma, izžareva naš oče / mati Bog večjo količino  tega žarka v njegov Galaktični center, tako da nadangeli tega žarka lahko izžarevajo več atributov, kvalitet in odlik božje zavesti določenim galaksijam, solarnim sistemom, planetom, vam in vsem čutečim bitjem.

Ljubljeni, mi vemo, da bi lahko bile nekatere predstave, ki vam jih prenašamo, za vas zelo zmedene. Kakorkoli, ko se boste dvignili v zavesti in modrosti, se bo vaš sveti razum odprl izvornemu studencu znanja, ki ga imate v rezervi, in spomnili se boste in razumeli. Jaz Sem vedno z vami.

JAZ SEM NADANGEL MIHAEL

Preneseno preko Ronne Herman *  Kopirajte svobodno in delite. Kakorkoli, jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek v imenu Nadangela Mihaela. MI NUDIMO SPOROČILA NADANGELA MIHAELA NA NAŠI SPLETNI STRANI KOT DARILO; KAKORKOLI , MI CENIMO VAŠE DONACIJE  ZA KRITJE OPERATVNIH IZDATKOV IN POŠTNINE ZA BREZPLAČNE  PAKETE LJUBEZNI, KI JIH POŠILJAMO OKOLI SVETA.

STAR*QUEST* 6005 Clear Creek Drive, Reno, NV 89502 * Phone/Fax: 775-856-3654 * E-mail: RonnaStar@earthlink.net * Web Site: www.RonnaStar.com

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.