———————— 10.5.2012 – Klic Galaktični Federaciji Svetlobe

zajeta-slika

05.08.12

Dragi prijatelji,

Začenjamo akcijo, ki se lahko odvije s svetlobno hitrostjo.

Vemo, da našemu svetu vladajo pokvarjeni ljudje, ki sodelujejo, da bi nas zadržali pod kontrolo.

Prav tako vemo, da so naš svet obiskovale dobronamerne vrste ne zemljanov, med njimi mnogo humanoidnih, ki skupaj delujejo v veliki organizaciji imenovani Galaktična Federacija Svetlobe.

Zakaj nam ne bi oni pomagali, da se osvobodimo tega pokvarjenega režima, ki povzroča trpljenje toliko ljudi in jih strada do smrti? Zakaj tega do sedaj še niso mogli narediti?

Torej, iz tega, kar mi vemo, je tako delno zaradi karmičnih razlogov, a glavni razlog je univerzalni zakon, znan kot »Zakon nevmešavanja«. To pomeni, da višje civilizacije ne morejo kar tako posegati v nižje, ker bi s tem ovirale/zmotile njihovo naravno evolucijo.

To se vse spremeni, če se jih POKLIČE, da pridejo. Potem ni več vprašanje motenja, ampak sprejemanje klica.

Torej, danes jih mi uradno kličemo. Ne v imenu naših pokvarjenih vlad, ampak v svojem imenu, kot suverena človeška bitja.

Vsakdo, ki je buden in se je duhovno razvil, ve, da ko pošljemo misel, ta vedno uresniči svoj namen. Tako deluje telepatska komunikacija ali molitev. Mi vsi posedujemo to sposobnost in danes jo bomo uporabili.

Naredili bomo samo eno stvar. Poslali bomo to misel ali podobno oblikovano z lastnimi besedami:

“Dragi člani Galaktične Federacije kot tudi vsa bitja, ki bi nam želela pomagati, a ne morete zaradi določenih univerzalnih zakonov, prosimo vas, nam pomagate. Mi vas POZIVAMO, da to naredite. V svojem imenu kot suvereno človeško bitje, ki živim na planetu Zemlja, vas prosim, da pridete in nam pomagate. Vemo, da nas spremljate in obiskujete že stoletja. Vemo, da imate tehnologijo, ki lahko reši naše največje probleme, kakor je lakota, onesnaženost in vojne, praktično v trenutku. Čutili ste se omejen, da nam odprto pomagate, zaradi univerzalnih zakonov in naših »uradnih predstavnikov«, ki nikoli niso želeli sodelovati z vami, ko ste jim ponudili svojo pomoč. Danes mi rečemo DOVOLJ JE TEGA! Te pokvarjene vlade NE predstavljajo nas. Mi sami predstavljamo sebe in prosimo vas, da nam pomagate. Dovolj se je trpelo na tem planetu in želimo, da se to konča. Prosimo vas, da pridete in nam pomagate. Izrekli vam bomo dobrodošlico široko odprtih rok in s srcem, polnim ljubezni.”

To je vse, kar je potrebno narediti.

Ko končate, pošljite to sporočilo čim širšemu krogu ljudi. Kdorkoli iz vaše okolice, za kogar mislite, da bi lahko bil odprt temu konceptu, mora biti pozvan, da se nam pridruži. Razširite to sporočilo skozi vaše Facebook strani, preko vaših  naslovov v  elektronski pošti,  preko časopisov ali na kateri koli način morete. Lahko ste prepričani, da bo naš poziv prišel do naših galaktičnih prijateljev in ko bodo videli, v kakšni razsežnosti se je klic razširil, ne bodo mogli drugače, kot razumeti to kakor uradni poziv človeštva.

Gre za vprašanje številk. Če 200 svetovnih vlad reče “NE, ne, ne”, toda za njimi na sto tisoče prebivalcev kriči “DA! DA! DA!” – koga bodo potem smatrali za predstavnika človeštva? Zagotovo nas. Danes to storimo. SKUPAJ! Prosimo vas, naredite to in naj se sliši vaš glas.

Prevedla: Alenka B.

V hrvaščini najdete poziv na spodnji spletni strani: http://www.svjetloradnici.com

Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.galacticchannelings.com/english/please-help-us.html

Comments are closed.