———————— 12.12.12 – PORTAL 12-12-12

PORTAL 12-12-12

earth-grid

Pozdravljeni!

Danes se aktivira na našem planetu portal 12/12/12, kar predstavlja resnično neponovljiv dogodek. Število 12 je sveto kozmično število. Imamo 12 mesecev, 12 znakov zodiaka, 12 ur ipd. Število 12 tako predstavlja del matrice kreacije in hkrati predstavlja odprta vrata oz. portal do višjih svetov. To kar mi razumemo kot zemeljske datume pa je na višji kozmični ravni razumljeno kot kozmične kode, ki aktivirajo v zemeljski realnost različne stvari in področja. Aktivacija današnjega dne, torej aktivacija kozmičnega portala 12/12/12 je izjemnega pomena, saj predstavlja pomembno točko v zaključevanju cikla. Naš planet se pripravlja na novo rojstvo, ki se zgodi 21.12.2012, torej čez nekaj več kot en teden. Kozmično gledano se naš planet odpira obilju aktivacij najrazličnejših nivojev. Izjemno visoke vibracije se sidrajo in planet se odpira potencialu razsvetljenja.

Takrat, ko so vrata med svetovi tako zelo tenka je čas, ki je namenjen naši duši. Čas, ko je pomembno, da se obrnemo vase in k vsemu kar je božansko. Čas, ko se iz zunanjega sveta preumerimo v naš notranji svet, v sveti prostor znotraj nas samih. Čas, ko se posvetimo duhovni praksi, meditaciji in molitvi. V dneh, ki sledijo v mesecu decembru je izjemnega pomena, da izkoristimo te visoko ferkvenčne energije in se odpremo obilju, ki nam ga širni Univerzum pošilja. Želim vam, da se v teh dneh posvetite sebi in svoji čudoviti duši.

Izjemnega pomena je, da ohranimo visoko in pozitivno vibracijo. Trenutno se preko interneta širi veliko pametnih, kot tudi veliko zavajajočih informacij. Dejstvo je, da je prehod na novo raven bivanja v resnici čudovito rojstvo, katerega naj bi se veselili. Rojstvo novega ne pomeni ničesar negativnega, ne prinaša nikakršne teme in podobnih izmišljotin, ki jih ljudje širijo naokoli. Naš virtualni prostor je tako poln balasta, da je za laika težko prepoznati kaj je smiselno in kaj ni. Zagotavljam vam, da je prehod v novo dobo pravzaprav priložnost, da vsem tovrstnim manipulacijam in neumnostim končno rečemo ‘dovolj’! Prehod na novo raven bivanja ni nič dramatičnega, nič nenavadnega. Res pa je, da je to enkratni dogodek, vendar vsekakor v pozitivnem smislu. Ne zapravljajte časa torej z razmišljanjem kaj vse bo šlo narobe, kajti to je le še ena ukana kolektivnega ega človeštva, ki nas želi držati v stari energiji pasivnosti in bolečine. Čas je, da ljudje tako na individualni kot kolektivni ravni izstopimo iz okov našega ega in prestopimo na ‘svetlo stran’. Čas je, da v popolnosti prevzamemo življenje v svoje roke in da sprejmemo svojo polno moč, moč kreatorja. Mi smo tisti, ki ustvarjamo svojo resničnost, tako na individualni kot tudi na kolektivni ravni. Nova resničnost nam ponuja priložnost, da to prepoznamo na naši najglobji ravni.

Nova resničnost, torej Zlata Doba v katero vstopamo ni obljubljena dežela kot taka. NI pravljična dežela, kjer se bo življenje čarobno odvijalo brez našega sodelovanja. Zlata Doba je nova priložnost za vse nas, da končno ustvarimo tak svet, kot je bil prvotno namenjen. To je svet ljubezni, svetlobe, spoštovanja, kreativnosti in prečudovite narave. Svet v katerem živimo po visokih duhovnih načelih in sledimo svojemu dušnemu poslanstvu. Svet v katerem sledimo modrosti duše in ne strahovom ega. Svet v katerem se zavedamo kdo resnično smo in kakšen je naš namen.

Glavno sporočilo prehoda preko portala 12/12/12 je torej, da se usmerite v svojo notranjo svetlobo in svoje srce. Zaupajte svojim občutkom, svoji intuiciji in svojim vizijam. Zaupajte svoji lastni poti. Ne pričakujte podpore od zunaj, zgradite jo v svoji notranjosti, preko svoje duhovne praske. Ne nasedajte praznim besedam, ustrahovanjem in podobnemu. Sedaj bolj kot kadarkoli je pomembno, da vsi skupaj vstopimo v svojo resnično duhovno svetlobo in zaživimo po duhovnih načelih. Pred našimi očmi se rojeva nov svet in resnično veličastno je opazovati to dogajanje!

Želim vam čudovit prehod preko portala 12/12/12. Preživite preostanek dananšnjega dne tako, da bo resnično darilo vaši duši!

Vir: http://www.intuicija.si/

Comments are closed.