– Nadangel Faith: Sedmi prihod energij

Nadangel Faith: Sedmi prihod energij

četrtek, 15. januar 2009 @ 05:02  CET

Piše: mavrica

 

Kanalizirano skozi Natalio Sian Glasson

Jaz Sem Nadangel Faith; Prišla sem z veliko ljubezni v mojem srcu in novicami, ki bi jih delila s tistimi, ki ste pripravljeni razumeti moje besede.  Zame je skrajno  pomembno sedaj kanalizirati moje energije na Zemljo, ker stojim pred vami kot predstavnica ženskih energij Stvarnikove duše. Sem ženski vidik Nadangela Mihaela. Jaz sem aktiven svetilnik luči,  podoben Nadangelu Mihaelu, vendar je moja misija vzgajati, opogumljati in navdihovati vero vsake duše v Stvarnika in njene lastne sposobnosti.

Jaz zibljem duše v ljubezni, tako da one lahko gradijo pogum znotraj sebe, da se prebudijo in sledijo njihovo posebno pot duhovne rasti na Zemlji. Moj namen je tudi pomagati dušam, ki zgubijo vero, zaupanje in vdanost, ko že potujejo vzdolž njihovih duhovnih poti. Ko duša potrebuje pomoč, stojim čvrsto ob njeni strani in jo spodbujam, da stopi nazaj na njeno izbrano pot, ki jo vodi k združitvi s Stvarnikom.

 

Jaz Sem milejši in blag vidik Nadangela Mihaela, vendar jaz tudi nosim moč in silo moške energije. Oba, Nadangel Mihael in Jaz, sva združena kot eden, midva sva dva vidika ene duše, oba sva tako integrirana, da nosiva oba ženske in moške energije Stvarnika znotraj najinih bitij, vlečeva nase energije, ki so nujno odvisne od tega, s kom delava.

Jaz Žem ženska angelska predstavnica energije prvega žarka svetlobe rdeče barve. Pomagam zasidrati voljo Stvarnika v duše s prebujenjem njihovega razuma tako, da one lahko sprejmejo voljo Stvarnika in jo integrirajo v njihova življenja na Zemlji. Jaz ljubeče vodim in nežno potiskam duše, da sprejmejo in opravljajo voljo Stvarnika, ko podpiram  duše, da se počutijo varne ves čas. Delujem kot zdravilni in vzgojni balzam in s tem pomagam, da se volja Stvarnika staplja in prodira v vaša bitja in zavedanja, tako da bi to postalo resnični vidik vašega bitja in večno vodeča luč. Veliko je delavcev za svetlobo (light workers), ki pozabijo poklicati moje energije, nekateri si niti ne predstavljajo, da sem Jaz tako močna in vplivna energija, vendar moram povedati, da sem sedaj tukaj za vas, da vam služim kot vidik Stvarnika z deljenjem moje ljubezni, poguma in vdanosti duši Stvarnika z vami.

Sedaj mi dovolite, da razložim moj današnji resnični namen komunikacije z vami. Angelsko kraljestvo, Nadangel Metatron in vnebovzeti mojstri so me določili, da vam prenesem zadnja sporočila glede energijskih prihodov (energy boosts), ki so obdarili tla Zemlje. Mnogi na notranjih platojih vam želimo izraziti hvaležnost in spoštovanje za vašo vdanost in pomoč pri zasidranju energij šestega prihoda, ki so bile planirane od Stvarnika, na Zemljo. Energetski prihodi so pomagali mnogim v začetku procesa spremembe, v sprejemanju spremembe, kakor tudi sprejemanju sebe kot ljubezni in razumevanju, kako so energije ljubezni lahko mogočne in transformacijske. To razumevanje in sprejemljivost so aktivirali priprave za ero ljubezni, kar je zelo pomembno. To je ogromen dosežek.

Vsi šesti prihodi energij so sedaj združeni in kanalizirani kot en vir energije iz notranjih platojev in srca Stvarnika  na Zemljo. Ta energetski prihod je  znan kot sedmi prihod energij in je bil poimenovan kot »večen val tansformacijske ljubezni«. To je val in vir ljubezni, obilja, zdravljenja in miru, s katerem se lahko povežete in se znotraj njega z njim oblivate. Ta nosi energije angelskega kraljestva, vnebovzetih mojstrov in naravnih kraljestev.  To je mogočen vir in svetloba ljubezni, ki jo lahko vpokličete, da vam pomaga pri kakršnemkoli vidiku vaše spiritualne rasti skozi leto 2009. To je energetski val leta 2009, ki vam ga prinašam sedaj. Upam, da boste sprejemali in izkušali to vsak dan, ker vam bo to omogočilo nadaljevanje sprejemanja novih vibracij ljubezni, ki se bodo sidrale na Zemljo. Enostavno recite:  » Jaz kličem sedaj  visoko vibracijsko svetlobo večnega vala transformacijske ljubezni, da teče skozi moje bitje«

Energetski prihodi so bili tako pomembni in vplivni v življenjih mnogih in ko se sidrajo  v Zemljo energije sedmega prihoda in manifestirajo za daljše obdobje, bodo te še naprej  pomagale in podpirale mnoge vzdolž njihovih spiritualnih poti. Osmi prihod energij je planiran, da se zasidra na Zemljo na začetku leta 2010, vendar se to lahko spremeni glede na raven rasti, ki jo bo človeštvo dopustilo v prvih nekaj mesecih leta 2009.

Želim vas tudi spomniti, da bo Svetišče milosti (The  Temple of Mercy), ki je ašram svetlobe (ashram of light) na notranjih platojih, ostalo še odprto skozi leto 2009 za vse, da ga obiščete in se povežete z njihovimi energijami. Svetišče milosti je sveti ašram ali pristan, kjer se lahko nekdo zdravi, dobi usmeritve in prosvetitev.  Pretežno je osredotočen na zdravljenje, čiščenje, da bi pomagal mnogim pri  prehodu z lahkoto skozi kakršnekoli spremembe, ki se zgodijo v njihovih življenjih. Svetišče miline deluje kot prostor pomiritve in jasnosti, kamor se lahko nekdo umakne, da bi meditiral in se osredotočil na energije znotraj svojega bitja. Svetišče pomaga pri dušnemu odkrivanju in mojstrstvu, kakor tudi manifestiranju moči in misli razuma. Nekdo lahko dostopi do energij ljubezni, obilja in miru templja, da bi energiziral svoje bitje, pozitivne misli in spiritualne prakse na Zemlji. V okviru Svetišča milosti obstaja veliko mojstrov in angelov. Jaz vas vspodbujam, da obiščete ta sveti ašram, ker je to prostor, kjer lahko integrirate energije vseh prihodov, ki ste jih prejeli in zasidrali prej v vaše bitje.

Izvorno naj bi bilo svetišče odprto od 29. oktobra do 17. novembra 2008, vendar vnebovzeti mojstri vidijo, da svetišče omogoča mnogim, da odpravijo kakršenkoli stres, strah in zaskrbljenost, ki se lahko pojavi zaradi sprememb, in tako je bilo dovoljeno, da bo ostal odprt skozi leto 2009 kot prostor vodenja in razumevanja vpliva »večnega vala transformacijske ljubezni«.  Med meditacijo lahko zaprosite moje energije ali energije vnebovzetih mojstrov, da vas povežejo z svetiščem, tako da lahko izkusite njegove energije in vibracije integrirate v vaše bitje. Ponoči, preden zaspite, lahko tudi vprašate vaše angelske vodnike, da vam dovolijo  obiskati Svetišče milosti in jim poveste vaš razlog za to. Ko ste izkusili energije Svetišča milosti, lahko prosite vaše vodnike, da zasidrajo energije ašrama  v vaše bitje, tako da lahko doživite ašram in se srečate z mentorji med meditacijo. Svetišče milosti je podobno prostrani in veliki cerkveni zgradbi z stebri, ki se raztezajo od tal visoko pod strop. Znotraj  svetišča je veliko sob. Tempelj je v celoti  sestavljen iz čiste bele svetlobe. Svetišče milosti, postavljeno na notranjih platojih na Mount Shasta, je postal prostor, kjer se duše iz Zemlje in notranjih platojev zbirajo z misijo deliti in sidrati ljubezen. Rezultat tega so bile masovne meditacije, kjer duše, kot ogromna skupina, vdana Zemlji in človeštvu, usmerjajo ljubezen na Zemljo. Vi lahko sodelujete v teh meditacijah,  če želite, tako da enostavno zaprosite ponoči, preden zaspite, da vas odvedejo vaši angelski vodniki, ko boste zaspali, v Svetišče milosti, da boste sodelovali v skupinskih meditacijah pošiljanja ljubezni in zdravljenja na Zemljo. Zaprosite tudi, da bi se zbudili zjutraj energezirani z mogočno energijo ljubezni in enosti, ki jo boste pridobili na združeni meditaciji za pomoč Zemlji. Med meditacijo je mogoče zaprositi, da bi se povezali z energijami združene meditacijske skupine, ki izvaja nenehno meditacije znotraj svetišča. Vi lahko enostavno izkusite energije ali  pa zaprosite, da se pridružite v usmerjanju ljubezni in zdravljenja skozi vaše bitje na Zemljo in njeno človeštvo.  Ašram si lahko predstavljate kot vedno pripravljen ašram, ker postaja vedno bolj popularen, ko se duše zavedo, da je to ašram od ljudi, zbirajoči prostor za vse, da se povežejo in delijo energijo, ljubezen in modrost. Dopustite si, da sodelujete z združeno meditacijsko skupino znotraj Svetišča milosti, ko se mnogi združujejo na notranjih platojih, da bodo manifestirali to enost na Zemljo.

Ko mi vstopamo v leto 2009, je pomembno spomniti, da nadaljujete z sidranjem Kristusove zavesti v naša bitja, ker je integracija z Kristusovo zavestjo utelešenje vidika duše in srca Stvarnika. Energije sedmih prihodov bodo pripravile pot za Kristusovo zavest, da se v resnici zasidra na Zemljo in manifestira znotraj src človeštva. Volja Stvarnika je, da bo Kristusova zavest na planetarni ravni  v celoti manifestirana na Zemlji z letom 2012, ki je sveto leto, znano kot začetek ere ljubezni, vendar je to tudi leto, ko bo prevladala resnica Stvarnika.

Vi boste tudi zaznali, da ko bomo sidrali ljubezen na Zemljo, bomo usmerjali na Zemljo ženske energije, tako da bi se te lahko uravnovešale z moškimi energijami. Morda boste zaznali, da bo postal bolj očiten ženski vidik nadangelov, ko bodo začeli vplivati na človeštvo na enak način kot so delovali moški nadangeli kot spiritualni mentorji. Ženski nadangeli bodo prinesli nov vidik angelskega kraljestva na Zemljo in bodo delili učenja moči brezpogojne ljubezni. Ženske vnebovzete mojstrice in boginje prinašajo človeštvu njihove energije sedaj, tako da bo ustvarjena harmonija oziroma, še bolj pomembno, mir se bo naselil na Zemlji, podobno,  kot da čisti beli sneg potresa Zemljo. Pomembno se je zavedati ženskega vala energije, ko se ta povezuje z Zemljo z večjo intenzivnostjo, priznati energijo, kakor tudi priznati ženski vidik Stvarnika, ki obstaja znotraj vašega bitja.

Vnebovzeti mojstri tudi želijo, da povem, da so kristali ljubezni, ki so zasidrani v Zemljo, varni in zaščiteni. Mi vam bomo prenesli učenja, meditacije in prakse glede kristalov ljubezni, kasneje, ko bo dovoljeno, da se njihove energije poravnajo na Zemlji.

Zelo sem počaščena, da lahko komuniciram z vami sedaj. Jaz zelo redko kanaliziram moje energije kot sporočila in se sedaj čutim vznesena, ko to delam. Povezati se s tako veliko ljudmi skozi moč mojih besed je zame  čudovito in upam, da bom to delala bolj pogosto, ko bodo ženske energije Stvarnika stopile naprej, da bi pomagale človeštvu,  stoječe čvrsto poleg moških energij Stvarnika, združenih kot ena duša, duša Stvarnika. Kakšna neverjetna predstava je to. Jaz nosim to kot vdanost znotraj mojega srca.  Zapomnite se moji  dragi prijatelji, da sem tukaj, da vam pomagam.

Jaz izražam sedaj iz moje duše velike zahvale, ki kipijo z notranjih platojev k delavcem za svetlobo na Zemlji. Želimo izraziti, da je za nas velika čast delati z vami sedaj.

Ko bo šel čas naprej, vam bomo še posredovali modrosti glede sedmega prihoda energij.

Dopustite sedaj, da vas zaobjame ljubezen, poveže vaše bitje z ženskimi energijami angelskega kraljestva ter dopustite, da vam pomagamo.

Blagoslov in mnogo ljubezni

 Nadangel Faith

Natalia Sian Glasson

Iz angleščine prevedla v slovenski jezik »mavrica

Comments are closed.