* 11.3.2012 – Magnetni učinek sončnih plapolanj – koronarnih masovnih izbruhov in predlogi za ravnanje

schermata-2012-03-12-a-123929-am
Aurora /svitanje v Norilsk, Rusija
Vsebina v nadaljevanju je povzeta iz časopisa Jamesa Tyberonna (www.Earth-Keeper.com) z dne 7.3.2012 in članka pod nazivom “The Gift of Solar Flares Galactic Love Reporter and First Contact Team Member Steve Beckow with Commentary from Rosalie (http://www.soundofheart.org/galacticfreepress/content/gift-solar-flares). Na koncu je dodana meditacija, ki jo je preko Celie Fenn sporočil NADANGEL MIHAEL.
Sončni plin iz koronarnih masovnih izbruhov ima svoje lastno magnetno polje in ko se ta premika mimo našega planeta, zbudi masivne turbulence v zemeljskem magnetnem polju. Če je to polje namenjeno v nasprotno smer kot zemljino, se oba lahko povežeta ali pa razvežeta  in odpuščata magnetno energijo, kar pospešuje delčke in zaradi tega ustvarja svetle aurore/svitanja in močne električne tokove.  To bi lahko bilo problematično za elektroniko, zračne polete, satelite in človeško avro. Koronarni masovni izbruhi so mega-energijski ojačevalci in se lahko uporabijo razumno za dobrohotne namene.
Dne 7. marca 2012 je velika sončna pega sprostila drugo večje  plapolanje letos – izbruh X5 razreda.   Koronarni masovni izbruh je dosegel Zemljo 8. /9. Marca letos.
Sedaj se to dogaja v obdobju Polne Lune in retrogradnega Merkurja (Merkur se obrne v retrogradno gibanje 12. marca 2012). Vendar pričvrstite vaše sedežne pasove in modro uporabite energijo! Pričakovati je, da bodo  koronarni masovni izbruhi še porasli in dosegli vrhunec zgodaj leta 2013. Več tega še prihaja! To lahko spremljate vsak dan na spletni strani o vesoljskem vremenu, na http://spaceweather.com, ker tudi sončne pege, masovni koronarni izbruhi, solarni plameni, solarne nevihte in vetrovi kar naprej nastajajo. Najmočnejši izbruh nasploh je X- razreda.  Učinek koronarnih masovnih izbruhov je nekako podoben učinku Polne Lune krat 10. Kakorkoli že je učinek izbruha X-razreda je podoben  učinku Polne Lune krat 100.
Masovni izbruhi, sončni plameni/sončni vetrovi so glavni del našega dvigovanja energij in kot taki sestavni del planetarnega vstajenja.
Magnetni valovi vplivajo na človeško avrično polje. Magnetizem in radiacija lahko v avri povzročijo režaste razpoke, neravnotežja in prekinitve v avričnem toku. Vendar se temu lahko izognemo in to minimiliziramo. Energija koronarnih masovnih izbruhov je relativno kratkoročna in z optimalnim upravljanjem prekinitev avričnega polja, se avra lahko hitro vrne v prejšnje stanje/popravi.
Ko se mi približujemo obdobju, ko se bo Merkur gibal retrogradno, bi se lahko te energije še ojačale. Retrogadni Merkur nam še bolj ponuja sredstva, da se te energije uporabijo koristno/za pozitiven učinek. Ta poseben retrogradni  Merkur nosi edinstveno polje za višji dimenzionalni dostop…če lahko nekdo uravnava stabilnost. To je sijajna energija, da se prebijete skozi dimenzionalne tančice. V tem časovnem obdobju so “tančice zelo tanke”.  Masovni ionski pritok se lahko uporabi za harmonizacijo z “theta valovnim” mišljenjem in bolj hitro transformacijo misli v resničnost.  Ker ta pritok fotonske energije predstavlja višjo frekvenco, ta povečuje moč, hitrost in manifestacijo kapacitete naših misli.
Kot je že bilo rečeno,  energije masovnih koronarnih izbruhov lahko razderejo človeško avrično polje. Sončni prameni vplivajo na centralni živčni sistem, vse možganske aktivnosti (vključno ravnotežje), človeške vzorce obnašanja in vse naše psiho-fiziološke odzive.
Sončni plameni lahko povzročijo, da se čutimo nervozni, zaskrbljeni, živčni, omotični, razdraženi, zaspani/mrtvični, izčrpani, slabotni in občutljivi.  Nekateri ljudje bi lahko postali neobičajno pozabljivi in drugi bi lahko doživljali srčna trepetanja.  Ljudje bi lahko doživljali povečan pritisk v glavi in glavobole.
Če so magnetni valovi omalovaževani, lahko ustvarijo avrične špranje in neravnovesja, ki lahko vodijo do ekstremnih čustvenih nihanj, izbruhov jeze, zaskrbljenosti,…
Nekateri občutijo  ogromne valove moči v svojih telesih, katerim sledijo padci energijske ravni. Nastanejo lahko tudi slabosti, bolečine v posameznih delih telesa.
Te energije pomagajo, da se odpravijo/razpadejo stari vzorci, tako da lahko nastanejo novi.
Neprocesirana čustva iz preteklih travm in doživetij so shranjena v obliki nižjih frekvenčnih energij  kot  celični spomini. Močni učinki teh višjih frekvenčnih energij na naše celice, povzročijo, da se naši celični spomini prebudijo in prečistijo. Zaznali bomo lahko spontano odpuščanje nižjih čustev žalosti, jeze, gorja, ne da bi vedeli zakaj.
Lahko pride do motenj vida, problemov z notranjimi ušesi, brnenja v ušesih, mrzlih nog,…
Pride lahko do napačnih komunikacij, do problemov na potovanju.
Potrebno je razumeti to  in uporabiti preventivno vzdrževanje/negovanje.
Nosite kristale  in žlahtne kovine. Meditirajte in si naredite slano mineralno kopel in savne. Telovadite. Vzemite si več časa za počitek in pijte veliko vode.
Za tiste, ki razumete  angleško:
–       O tej temi sporoča tudi GRUPA, bitja svetlobe, ki jih kanalizira Steve Rother, v sporočilu  pod nazivom “End of the Rope” z dne 15.2.2012, ki ga najdete na spletni strani http://www.lightworker.com/beacons/2012/2012_02-EndoftheRope.php.
–       Prav tako lahko o tem slišite in vidite v videu, v dveh delih, pod nazivom  Sončno magnetično prebujanje v ničelno točko dr. Grega Bradena, ki ga najdete na spletni strani
1. del
http://www.youtube.com/watch?v=KX›BbVl5vnUQ&feature=related
2. del
http://www.youtube.com/watch?v=nSgLHgCd_dA&feature=related.
NADANGEL MIHAEL je preko Celie Fenn (www.starchildglobal.com) sporočil naslednjo meditacijo, ki jo v času učinkovanja energij sončnih izbruhov lahko uporabljamo:
MEDITACIJA
Sedite v mirnem prostoru in zaprite oči. Trikrat globoko vdihnite in izdihnite in se nato osredotočite v vaš srčni center. Ponovno trikrat vdihnite in izdihnite  in si dopustite občutiti globok mir znotraj sebe.
Sedaj  dopustite, da teče energija dol, skozi vaše telo, skozi korensko čakro in dalje  v zemeljsko zvezdno čakro pod vašimi nogami. To je vaš lastni hologram “zemeljskega varuha/oskrbnika” ali kristal.  Občutite se prizemljene in povezane v Zemljo. Sedaj, pustite, da energija teče navzdol v kristalni hologram v centru Zemlje in povežite se z globoko ljubeznijo in podporo matere Zemlje. Vi ste ljubljeni  in planet vas podpira.
Sedaj, pripeljite to energijo nazaj, gor in v srce. Trikrat globoko vdihnite in izdihnite.  Sedaj dopustite, da se energija premakne navzgor skozi grlo, čelo in gor v kronsko čakro. Predstavljajte si kronsko čakro, podobno zlatemu lotosovemu cvetu. Vsak cvetni list se odpira Soncu. Ko so cvetni listi odprti, postanejo prejemniki za sončna izžarevanja svetlobe. Vsak cvetni list vsrkava svetlobo in jo prenaša v svetlobno telo. Ko se svetloba prenaša v svetlobno telo, postane telo bolj sijoče in lepo in vi bi lahko občutili toploto. Trikrat ponovno globoko vdihnite in izdihnite.
Sedaj dopustite, da se energijsko osredotočenje premakne navzgor v dušno zvezdno čakro nad glavo, kristalni hologram, kjer je osredotočena vaša dušna energija. Predstavljajte si to kot lotusni cvet bele barve. Cvetni listi se odprejo, da bi sprejeli svetlobne prenose iz galaktičnega in kozmičnih soncev… pulzacije mavrične svetlobe vstopajo v dušno zvezdno čakro in se razporejajo okoli svetlobnega telesa in pri tem ustvarjajo pulzacije mavrične svetlobe. Ponovno bi lahko vi občutili povečano toploto, ko postaja svetlobno telo bolj sijoče.
Samo  dopustite svetlobi, da teče, in vedite, da vam ta aktivacija omogoča, da postanete prejemnik nebeške in sončne svetlobe in da vzdržujete/negujete  vaše svetlobno telo s to svetlobo na zavesten način. Vedite tudi, ljubljeni, da bo to pulziranje in izžarevanje svetlobnega telesa delovalo kot svetlobni ščit in regulator/porazdeljevalec za kakršnokoli radiacijo/izžarevanje, na katero bi lahko naleteli v vašem okolju.  Vaše svetlobno telo je namreč del originalnega dizajna, katerega namen je bil, da vas poveže z višjimi frekvencami svetlobe brez škode za materialne aspekte vašega bitja.
Sedaj prinesite vašo pozornost nazaj v vaš srčni center in ponovno globoko vdihnite in izdihnite. Potem, ko se počutite pripravljene, lahko odprete vaše oči.
Ta aktivacija  se lahko izvede ob kateremkoli času, ko vi čutite pritisk od sončnih plamenov/plapolanj ali intenzivno elektro-magnetno aktivnost v okolju.
Mi vam želimo veliko ljubezni in veselja na vašem potovanju v novo zemeljsko resničnost!
Zbrala, povzela in prevedla:  Marija Batista

Comments are closed.