– 1: Vsak korak poti

predstavlja ADAMUS, kanalizira Geoffrey Hoppe

ŠAUMBRA GRADIVO
Serija mojstrstva


Crimson Circlu predstavljeno
5. septembra 2009
www.crimsoncircle.com

Jaz sem, ki sem, Adamus suverene domene. Dobrodošle nazaj, Šaumbre. Dobrodošli ob tej lepi energiji Zemlje, kreacije, vas.

Ko sem si ravno zdaj utiral pot, sem lahko vonjal… energija tukaj je bila, kot da bi pravkar deževalo. Saj veste, kako je, ko je ravno deževalo, ko greste na sprehod v gozd ali na travnik? Diši sveže in čisto, poživljajoče in rastoče in na tak način danes diši vaša energija.

Bili ste skozi mnogo, mnogo življenj izzivov. Šli ste skozi desetletno šolanje, od osnovne šole, v duhovnem smislu, srednje šole, kolidža in zdaj ste pripravljeni na šolo mojstrstva. Pripravljeni smo, da zopet začnemo Šole misterijev Nove energije. Več kot 300 let je minilo, odkar so bile naše Šole misterijev prekinjene. Rekli smo, da si bomo vzeli odmor, kajti tedaj je bilo veliko družbenega in političnega pritiska. Prav tako smo vedeli, da smo čakali na to komponento Nove energije, da končno pride in nismo mogli začeti, dokler ni dejansko prišla. In tukaj zdaj sedimo.

Takšno veselje je biti nazaj z vami na drugačen način. Danes me spremljajo vsi člani Karminskega koncila, ki so vstopili v času tega našega dogodka – resnično diplomiranih, vsak od vas, mojstrov v svoji lastni svetlobi – pripravljeni, da začnemo naslednji del našega neverjetnega potovanja. In ta naslednji del potovanja bo drugačen. Bo. Vsak trenutek bom šel v to.

Hvala Tobiasu

A zdajle bi rad ponudil mojo srčno zahvalo in spoštovanje energiji To Bi Wah, temu, ki ga poznate kot Tobiasa, ali Muira, za njegovo desetletno pomoč – oh, in mnogo več kot samo deset let, vendar deset let, ki se jih zadnje čase najbolj zavedate – ker je tako dolgo čakal, da se vrne na Zemljo; da je na drugi strani, vas vodi, je vaš sopotnik, vam briše nekaj vaših solz, posluša vaše zgodbe, posluša vaše zgodbe, posluša vaše zgodbe (smeh). Ah, morda ima Tobias malo več potrpljenja kot jaz. Jaz bom poslušal enkrat (smeh občinstva).

Kajti Tobias je tako dolgo čakal, da se vrne, da bi bil lahko z vami, kakor starš, ki se prepriča, da so njegovi ljubljeni na varnem, da vse teče, da se lahko spoprimejo z dogodki svojega življenja. Tako je Tobias čakal in čakal, da se vrne.

In nato, ne tako dolgo nazaj, je spustil. Rekel je: »Dajmo razpustiti to Tobiasovo energijo. Vi vzamete nazaj svoj del, jaz bom vzel svojega. Vrnil se bom na Zemljo, da se vam pridružim in nekega dne lahko, da vas pogledam v oči.«

Torej, iz ljubezni in spoštovanja do Tobiasa, vseh iz Karminskega koncila, ki so se vam danes pridružili na tem dogodku brez primere, z vami iz Karminskega kroga tukaj na Zemlji, ker ste pripravljeni, da greste k naslednjemu koraku.

Naslednji korak

Z večino vas sem delal – ne vsemi, vendar z večino – v preteklih Šolah misterijev. V Šole misterijev ste prišli, ker ste v svojem življenju prišli do točke, ko ste vedeli, da je bil čas, da prenehate biti samo posamezen človek. Bil je čas, da ste človeški, duhovni in vse, kar ste. Vedeli ste, da ne boste imeli samo še enega življenja kot mati nekoga, kot polagalec ploščic, kot nekdo, ki počisti za konjem… tukaj skušam biti za trenutek vljuden. Ne boste imeli še enega življenja kot samo posestnik ali kraljevska oseba. Želeli ste nekaj, kar je mnogo več. Skozi mnogo, mnogo življenj ste šli kot samo ta človek – vsaj pod krinko človeka – in si utrli svojo pot do Šol misterijev, ki so bila na mnogih, mnogih mestih po svetu, da začnete svojo pot, svoje razgrinjanje kot duhovno bitje.

Torej vam je mnogo energij zelo domačih. Da, včasih sem lahko ta, ki nalaga težka dela. Včasih sem lahko čudovit prijatelj, vendar, kot razumete, vam bo prijatelj povedal natanko tako, kot vidi. Prijatelj vam bo povedal, kdaj čuti, da se varate. Prijatelj vam ne bo rekel, kar želite slišati, pač pa, kar čuti, da je najbolje.

Torej, drage Šaumbre, pripravljeni smo na naš naslednji korak. Prosil vas bom, da mi tukaj na samem začetku naredite eno uslugo: Spustite vse, kar veste o meni, kajti jaz nisem preteklost, ki se vrača nazaj, da bi nadaljevala preteklost. Moja energija je zdaj kot Adamus. Spustite vse govorice, ki ste jih slišali – in govorice, ki ste jih začeli – o meni (smeh).

Drage Šaumbre, jaz rad … rad igram in ena od stvari, za katero bom vsakega od vas opogumil je, da igrajte. Razlika je – osnovna razlika – med vami in menoj. Lahko igram in pred tem nimam nobenega strahu. Nobenega strahu nimam pred tem, da prevzemam različne osebnosti, ker vem, da je vsaka od njih del mene in se bo k meni vrnila varno in z lahkoto. Zato se ne bojim ustvarjati izraz svoje identitete zavoljo trenutka, izkušnje, česarkoli, kar je pri roki.

Nekateri od vas gledate na igranje kot na negativno besedo, rekoč: «No, to v resnici nisem jaz.« No, absolutno si. To je izraz vas. In ko greš v igranje, se igraš, uživaš, spoznaš, da je to eno največjih daril, ki si jih lahko daš.

Razlika med vami in menoj je, da se držite za eno identiteto, tesno sestavljeno, stisnjeno in omejeno realnost sebe in se jo bojite spustiti. Zakaj se jo bojite spustiti? Ker čutite, da vas lahko ti drugi izrazi vas prevladajo? No, morda bi vas morali. Čutite, da boste izgubili kontrolo in absolutno bi jo morali. Čutite, da vas bodo preplavile vse te energije in tema in vse drugo? To je staro, staro prepričanje. Nobene, prav nobene teme ni, ki bi vas prevzela, razen, če se radi igrate s temo.

Ena od stvari torej, za katero vas bom vzpodbudil, da jo naredite, ko gremo naprej je, da igrajte. In ne bodite v zadregi zaradi tega. Ne držite se nazaj. Igrajte. Bodite malo nori. Dobro vam bo delo. Odprlo bo vaše energetske meje. Igrajte se naokoli z različnimi karakterji sebe. Poglejte, katerega od njih imate resnično radi, res uživate v njem. Poglejte, kateri vam ne pristaja tako dobro. Nehajte skrbeti o tem, kaj bodo rekli drugi. Pravzaprav jih bo precej zabavalo videti te različne izraze vas, namesto enega in istega, včasih dolgočasnega in včasih zdelanega vas.

Rad igram vlogo kot tega, ki nalaga zahtevna dela, ali kot ste nekateri pred kratkim govorili, vlogo nekoga, ki bo prišel, da vas brcne v rit. Mimogrede, ni mi treba, da vas brcnem v rit; to si čisto dovolj počnete sami. Včasih vam bom pomagal najti pravo mesto, kamor položite svojo nogo (smeh), ko brcnete, ker ni tako dobro vodena. Vendar, drage Šaumbre, prav tako ne prihajam k vam – k tej skupini Šaumber – kot vijolični plamen, kot mojster, kot ste me nekoč poznali. Jaz sem Adamus, prihajam od Saint-Germaina, vendar sem zdaj z vsakim od vas Adamus. Skupaj bomo raziskali Novo energijo.

Odkrivanje Nove energije

Nova energija je tukaj. Nadrobno smo o njej govorili v naših prejšnjih Šaudih. Tukaj je, energija je, ki je bila ustvarjena zunaj Doma, vi ste jo ustvarili. Njena fizika in karakteristike so izrazito drugačne kot pri stari vibracijski energiji, s katero ste delali. To ne pomeni, da bomo iz vašega življenja popolnoma izločili vibracijsko energijo – sploh ne. Začeli bomo integrirati to stvar, imenovano Nova energija.

Odkrito rečeno, ne jaz, Adamus, ne Tobias, ne katerikoli vnebovzeti mojster resnično ne razume, kako deluje. Imamo teorije. Imamo ideje, še posebno tisti od nas, ki smo imeli več nedavnih življenj tukaj na Zemlji. Imamo nekaj splošnih idej, kako bo delovala v vašem življenju. Delali bomo z vami, da bomo razumeli, kako vnesti Novo energijo.

Včasih je morda lahko težavna, lahko zmede, kajti ena stvar, ki jo poznamo glede Nove energije – ne namešča svojih vzorcev, kakor Stara energija. Stara energija zapade v neko vrsto rutine. Nagiba se k temu, da se znova in znova ponavlja, dokler je neka velika zunanja sila ali spodbuda ne porine ven iz njenega vzorca. To je tisto, skozi kar ste šli mnogi od vas nekaj zadnjih let vašega življenja, skušajoč priti ven iz tega starega vzorca Stare energije. Torej ste morali vzeti nekaj vstopajoče infuzije, ki ste jo sami ustvarili, toda infuzijo energije, da si v svojem življenju ustvarite incident, včasih travmatičen – ponavadi travmatičen – da vas spravi ven iz starega vzorca Stare energije.

Nova energija deluje precej drugače in ne vemo natanko, kako. V osnovi ste se strinjali, da ste del tega odkritja. Strinjali ste se, da ste naslednja raven pionirja na Zemlji, da razumete, kako jo prinesti in kaj počne. Strinjali ste se, da ste tukaj, da dovolite tej Novi energiji, da … ki ste jo, mimogrede, vi ustvarili. Vaša je. Ni darilo boga, kot stara vibracijska energija. Tisto je bilo darilo duha vam; to pa je vaše darilo vam. Ne namešča enakih vzorcev. Ne odziva se vsakič na enak način, ko je uporabljena.

Potentna je. Medtem, ko vemo, da ste včasih postali zelo frustrirani s Staro energijo, včasih je bila videti šibka in skušali ste zbrati več in več Stare energije. Morali ste jo shraniti na način kot so denar, ali moč, ali druge take stvari. Zgraditi ste morali skladišče Stare energije, kajti včasih je zelo počasi delovala. Bila je mučna. Del vaše nedavne nepotrpežljivosti ali anksioznosti je bil: »Mora biti boljši način. Mora biti drugačen način, da se to počne,« in tukaj je in zato ste tukaj. Zato sem jaz tukaj.

Raziskali bomo načine, da jo prinesemo noter, kajti trenutno obstaja v in okoli vas na področju nekje blizu vašega človeškega energijskega polja, vendar v resnici ni popolnoma prodrla. Delno zato, ker čas ni bil pravi. Tako ste bili zavzeti z mnogimi svojimi težavami in procesiranjem, da zanjo ni bilo primerno, da pride. Veliko vezij bi pregorelo. Malo ste počofotali v njej. Oh, vsi smo se malo poškropili z njo skupaj na naših nočnih pohodih v druge dimenzije. Svoj prst se položili nanjo, oh, tako nalahno in potem samo majčken del nje okusili, a zdaj jo bomo prinašali v naša življenja.

Ena od zelo pomembnih stvari, ki jo bo ta skupina, imenovana Šaumbra, počela, je dovoljevanje, da vstopi za vašo osebno izkušnjo. In takoj vam bom omenil, da se tu ni ničesar za bati. V Novi energiji se ni ničesar bati. Včasih je v stari vibracijski energiji, ker vsebuje elemente teme, strahu, vaše zgodovine, vaših izzivov. Torej včasih vidite val Stare energije, ki prihaja v vaše življenje in postanete nekoliko zaskrbljeni glede nje, ker vsebuje veliko reči – spominov, energijskih vzorcev. Razumljivo bi bili torej nekoliko zaskrbljeni glede njenega vstopanja.

Nova energija je trenutno v svojem čistem stanju. Je v zelo enostavnem stanju bivanja. Pripravljena je, da vstopi. Kar bo kočljivo za vas, celo za nas, je to, da so njeni odzivi in vzorci popolnoma drugačni in njena potentnost precej neznana.

Nova energija in um

Ena stvar, ki vam jo lahko povem iz svoje izkušnje in prav tako pri delu z nekaterimi od vas na intenziven način je, da je ta Nova energija zelo, zelo potentna. Zelo, zelo čista je. Ima način, rekel bom, da raznese vaš um. Ne deluje dobro z umom. To smo že ugotovili, brez dvoma. In ko jo pogledam, je popolnoma logično, ali, kot bi moral reči, naravno, da ne bi tako dobro delovala z vašim umom. Vaš um je staro energijsko orodje. Oh, ponovno, o umu smo v veliki meri govorili v teh Šaudih, toda vaš um je vzel vibracijsko energijo in zelo skrbno delal z njenimi vzorci. Vaš um je v to postal povzorčen.

Nova energija niti malo ne deluje dobro z umom. Eden od izzivov bo, da si boste dovolj zaupali, da se spravite ven iz uma. Pri tem gremo v nekatere božanske principe, o katerih smo tisoče in tisoče let govorili v Šolah misterijev in pri delu, ki smo ga skupaj opravili. Šli bomo onkraj človeškega uma; šli bomo v božanski um. Drugače operira. Ne uporablja sodb in ne uporablja tega, čemur rečete analize in ne uporablja premočrtne ali hierarhične logike.

Božanski um je v sočutnem, spoštljivem, enostavnem sistemu, medtem, ko se človeški um nagiba k temu, da postane zelo kompleksen. Ponaša se s svojo kompleksnostjo. Bistri ljudje so radi zelo zapleteni ljudje, a slej ko prej postanejo zelo topoumni, zelo neučinkoviti.

Torej boste tukaj izzvani, kot ste se strinjali, da začnete delati z božansko inteligenco, z božanskim umom, kakorkoli izberete, da jo imenujete. Vendar je vaša. Gre onkraj človeške inteligence. Ni podatkovna baza, sebe ne ocenjuje na osnovi preteklosti, ko zre v prihodnost. Božansko niti malo ne počne tega. Božansko razume zelo enostaven princip: Da je skozi vso kreacijo vse v redu.

Božanski um je torej zelo zaupljiv um. Razume – s Tobisovimi besedami – »Ni pomembno«. Raje je usmerjen v to, da razišče, kot pa, da zaščiti in to bo za nekatere od vas izziv. Medtem, ko sta vaše človeško stanje in njegov um iskala zaščito, varnost in zanesljivost, božanskosti, skupaj z Novo energijo, v resnici ni mar za to. Tu so torej časi, ko bo vaš človeški jaz na glas kričal: »Zaščiti me, reši me.«

Zdajle doumeti, da božanskosti ni mar. Ničesar ji ni treba zaščititi. To je umetno prepričanje. Da vas zaščiti pred čim? Pred ljubeznijo, ki je že v vas? Pred položajem vstajenja, v katerem ste resnično že noter, le pot do tja doživljate? Pred dejstvom, da je vse v svojem popolnem stanju bivanja? Čas je, da presežete ves ta sistem prepričanja, ki je bil dolgo časa nazaj vsajen in izvajan, da vas lahko ta tema ali druga sila prevzame. Ne deluje. Bili so poskusi – vi ste poskušali z drugimi, oni so poskušali z vami – ne deluje.

Drugi vas ne more uničiti. Ne morete biti ujeti v realnosti. Resnično ste suverena bitja. Torej ni absolutno ničesar, da bi vas skrbelo in ves ta koncept ščitenja, utrjevanja in varovanja – bolj vas je peljalo k še več težavam in frustracijam, kot je bilo kdajkoli vredno.

Premikanje naprej

Raziskali bomo svobodno naravo duha, medtem, ko smo tukaj na Zemlji. Ko se premikamo naprej, bo glede ene stvari kar precej drugače, v primerjavi s starimi Šolami misterijev. V starih Šolah misterijev smo stremeli k odprtju nekaterih vrat do notranjosti – vrat, ki so bila zapahnjena vse od časov Atlantide. Stremeli smo k temu, da pokukamo v svojo notranjost, v svojo duhovnost in svoje mističnosti. Vendar smo to večinoma naredili na odmaknjeni lokaciji – v tajnosti smo odšli proč – in večinoma smo to naredili s transcendenco, ali šli ven iz človeškega stanja.

Vsakemu od vas je omogočilo, da odpre vrata in ko ste odprli nekatera od vrat do notranjosti, so vas preplavili nekateri demoni, ki so bili tam shranjeni. Mnogi od vas ste imeli travmatične izkušnje v starih Šolah misterijev, soočanje z demoni, s svojo temo, soočanje s tem, čemur bi rekli stara karma, s stvarmi, ki ste jih storili.

In tam je bilo opravljenih nekaj čudovitih stvari. Končno ste prišli do nekaj odprtih vrat. Končno ste razumeli, da je tam vaša mistična stran vas, da ste mnogo, mnogo več kot le človeško bitje. Ne skušate preplezati neke lestve, si prislužiti pot nazaj v božjo milost. Začeli ste razumeti, da gre pri življenju na Zemlji za več kot samo vsak dan iti skozi rutine.

Tu je bila torej ta velika korist dela, ki smo ga skupaj naredili v Šolah misterijev. Zdaj bo nekoliko drugače, ker bomo nadaljevali s tem, da odpremo nekatera od teh notranjih vrat. Izvedli bomo to, ne z odpiranjem čaker, energijskih portalov znotraj vas in, ljubi bog, ne z odpiranjem portalov okoli ostalega sveta. Pustite to duhovnim amaterjem (smeh). Prav res, bomo… rad vas pripravim do tega, da se premaknete. (Adamusovo smehljanje)

Mimogrede, pred tem sem moral imeti več dolgih pogovorov s Cauldrejem in Lindo. Da, potisnil bom nekaj udobnih ravni. Očitno bom potisnil njune udobne ravni. Oh, imam nekaj zahtev, ki jih bom nekoliko kasneje prinesel na dan, ki bodo definitivno – za Cauldreja, ne za Lindo.

Zdaj, drage Šaumbre, to je novi čas na Zemlji in eden najvznemirljivejših kadarkoli. To lahko vidite v svetu vse okoli vas. Raziskali bomo, kako je prinesti Novo energijo, iti onkraj uma, biti božanski in mističen in še vedno v človeški obliki. To ne bo nobena od stvari Jezusa Kristusa, kjer boste hodili po vodi. Nekateri imate vase vgrajeno to vrsto arhetipske energije Kristusa. Želite narediti vtis na prijatelje, sosede, sorodnike in učence (smeh). Toda, poglejte, kam je to pripeljalo Jezusa! (več smeha) Ne tako dobra stvar.

Naš cilj tukaj torej ni, da gremo ven in naredimo vtis na druge, vendar na čuden način to je, kajti v vas bodo videli nekaj zelo drugačnega. To že vidijo, vendar bodo šli preko samo posmeha in skeptičnosti, ki ga trenutno imajo (smeh). No, vidite, pravzaprav razumejo, da se preobražate. Drugačni ste. To jim ni všeč. Človeštvu to ni všeč. Ljudje… ljudje, posamezno in zatem kolektivno, imajo radi, da se vse giblje z isto hitrostjo in istim vzorcem. Ljudje imajo radi rutino. Ljudje imajo radi omejitve. Ljudje ne marajo videti drugega, da pride daleč naprej – samo tako daleč, da je prvi pojeden (smeh), a ne tako daleč naprej, da bo prekosil vse druge.

In človeški um, človeško stanje, je zelo programirano, zelo programirano. Programiranje, kot veste, gre nazaj v čase Atlantide in se pravkar nadaljuje. Šli bomo onkraj tega in šli bomo onkraj tega, kar je očitno. Vidite, trenutno je na Zemlji ta prevleka sistema prepričanj, da nisi kreator. Ljudje, vlade, podjetja ne marajo kreatorjev. Morda vsake toliko uporabijo besedo, a v resnici ne. Radi imajo sledilce in pravovernike. Mi, drage Šaumbre, bomo uporniki.

Novo energijski pionirji

Zdaj, ne bomo stali zunaj na kakšnem trapastem uličnem vogalu, mahali s parolami za medijske novice. Ne bomo začeli uporov, prevračali in zažigali avtomobilov in počeli te vrste stvari. To je zelo, zelo Stara energija, dualistična. Povzroča več konflikta in drame. Uporniki bomo v dejstvu, da bomo kreatorji. Eksperimentatorji bomo in znanstveniki Nove energije. Integrirali jo bomo v svoje življenje. Uporabili jo bomo. Ne bomo le govorili o njej, uporabili jo bomo. In ena od pomembnih stvari za vse Šaumbre, ko gremo pri tem naprej je, da delite svoje izkušnje drug z drugim.

Zdaj, vaše osebje, tisti, ki vam vsakodnevno služijo, razumejo tehnologijo, ki bo to omogočala. Prišla bo nova tehnologija, da bo z vami delala na tem. Toda ena od pomembnih stvari je, da ne ostajate v tem, da ste tak samotni otok; v mnogih primerih ne boste želeli biti.

O ja, potrebovali boste čas, da ste sami. Potreben je. Je ena od želja tukaj za premikanje naprej. Opažate, posebno zadnji čas, da se stvari, ko si ne vzamete čas, da ste sami, ko intuitivno veste, da bi ga morali imeti, resnično začnejo grmaditi? Stvari začnejo slabo vplivati na vas, začnete zahajati v to, zelo oslabljeno, nizko energijo. Čas zase boste potrebovali in prosil vas bom, da si ga vzamete. Vendar bo tudi čas, da svoje izkušnje z Novo energijo delite z drugimi Šaumbrami.

Oni, večinoma – večinoma – razumejo, skozi kaj greste. Tudi oni gredo skozi. Precej smo individualisti, vendar kot grupa precej ostajamo povezani. Tu je izredno delo, ki ga ponoči skupaj opravimo. Še posebno teh zadnjih šest tednov, če niste opazili, smo v drugih območjih izvajali nekaj zelo intenzivnega ponovnega ožičenja, reprogramiranja, preusmerjanja. Ne gre toliko za sam vaš vzorec spanja, pač pa, kar smo počeli v našem času proč. Šli smo stran od Šaumbra servisnega centra, šli smo stran od vseh teh drugih stvari, čas smo preživeli sami s seboj. In v nekem smislu lahko rečete, da smo ponovno ožičili – Cauldreja, Lindo, vsakega od vas.

Nameščamo nov način rokovanja s potenciali in, ko gremo skupaj v naše delo, želim, da delite – delite na forumu, delite z nekaterimi drugimi tehnologijami, o katerih bomo govorili, s katerimi bo prišlo na dan vaše osebje – vendar bo za vas pomembno, da vidite, skozi kaj gredo druge Šaumbre, da slišite o njihovih izkušnjah. In ne boste imeli vedno, kar bi izrazili kot ‘uspeh’, z vsakim pohodom v Novo energijo, na katerega greste. Toda, uspeh je staro energijska miselnost. Ko pride do tega, ni nobenega uspeha ali poraza; gre le za izkušnjo in za to, kako je, ko greste skozi izkušnjo.

Komunicirajte drug z drugim o svojih indiviualnih izkušnjah, še posebno, ko gremo v Šaude v naslednjem letu ali nekaj takega. Skupaj bomo šli skozi zelo določeno domačo nalogo, diskusije, učenja. Kot sem rekel, ste resnično znanstveniki, pionirji, razvijalci, integratorji Nove energije. Skupaj bomo šli skozi.

Za primer, če kdo od vas želi vedeti: »Bo to spremenilo moje življenje?« Absolutno. Absolutno. Večina vas je šla skozi večje reorganizacije v svojem življenju, nekatere težke in zahtevne stvari z vašimi službami in družino in zdravjem. To je bil del zadnjih desetih let. Zadnjih deset let ste šli skozi veliko procesiranja. Moral bi reči, da ste bili mnogi od vas v teh zadnjih desetih letih zelo zatopljeni sami vase. Bilo je čudovito, kajti spravilo vas je v veliko zataknjene energije glede sebe.

Pri napredovanju naprej ne boste postali zatopljeni sami vase. Postali boste sami svoji, prišli do privzema božjega jaza, postali boste samo-družbeni – del vas, ki se integrira z drugimi ljudmi na Zemlji – in postali boste samo-vesoljni – del vas, ki se povezuje z vsemi dimenzionalnimi energijami. Vendar ne zatopljeni vase. Onkraj tega smo. Onkraj procesiranja smo.

Tobias je dopuščal procesiranje. Morda je čutil, da je potrebno. Morda je bilo. Dopuščal vam je, da greste v svoje težave. Dopuščal je veliko solz. Dopuščal je veliko govorjenja. Šli bomo preko tega.

Ne, da od mene, Adamusa ali kogar koli drugega, ni ljubečnosti, pač pa, ker na določeni točki dejansko lahko deluje proti vam. To boste videli, ko se premaknete preko nekaterih samozatopljenosti. Videli boste, kako ima prvotno korist, ko pogledate znotraj, ko delate na opuščanju svojih zadev, vendar je zelo prebrisano, saj želi več. Želite več tega. Želite več procesiranja. Dobro dene. To je energijsko hranjanje. Želite več, ker potrjuje energijo žrtve. Več tega želite, ker je to vaš izgovor, jutranji, opoldanski, večerni, da nečesa ne počnete. Ima način, da je kot cement, držeč vas na mestu in postane čudovit izgovor, da se ne soočite z neizbežnim.

Tudi vi ste bog. Ste kreator. Ustvarili ste to vesolje, to Zemljo, svoja življenja. Odšli ste proč od tega, da ste kreator. Delno ste to programirali, ali bi moral reči, ste dovolili, da se je sprogramiralo, delno zato, ker ste zašli v nekatere vzorce zemeljskega, običajnega, rutinskega življenja. Zelo je zapeljujoče. Potegne vas noter, drži vas noter. Za to, da se spravite ven iz tega, je potrebno vse. Toda, po drugi strani, bolj, kot se skušate pretolči, si priboriti in izbojevati svojo pot ven, vas celo še bolj drži nazaj.

Kar se torej zgodi je, da spustimo. Opustimo. Gremo preko. To je morda bolj zastrašujoče in težje kot pretolči se ven, uporabiti brutalno silo, da prideš ven iz običajnosti, da postaneš vse, kar si.

Torej Šaumbre, naredimo globok vdih, ko gremo v novoenergijske Šole misterijev.

Iti preko

Naredili bomo stvari, ki kljubujejo logiki in umu. Šli bomo mimo robu – ne bomo se samo izpostavili, šli mimo robu. Šli bomo v področja, ki zahtevajo največje zaupanje vase. Ne zaupajte meni, zaupajte sebi. Ko to zaupanje poskušate prenesti name, bom naredil, da boste padli, da se naučite zaupati sebi.

Naučili se boste zaupati sebi, se ljubiti na način, ki si ga zdaj ne morete zamisliti. Kar bomo počeli pri tem, ko bomo šli onkraj uma in starega človeškega programiranja je, da gremo v izkušnjo. V izkušnjo.

Mnogi ste dolgo časa iskali Duha, boga, sebe ali bog ve kaj. To ste počeli skozi svoj um. Analizirali ste. Preučevali ste. Ljubi bog, dajte vse te knjige proč. Pošljite jih kam drugam. Študirali ste. Nikoli ne boste razumeli sebe ali duha. Duha lahko le izkusite in to boste počeli.

Šli boste onkraj te retorike, govorjenja. Saj veste, o ljubezni lahko govorite. Lahko jo analizirate. Lahko pišete o njej, celo pojete o njej. Vendar postane ljubezen samo, ko jo dejansko izkusite. Do tedaj pa je samo teorija.

Ves dan lahko govorite o bogu. Nekatere od vas sem, na žalost, slišal kar naprej in naprej papeževati drugim o bogu. Niste opazili, da so zaspali? Nekatere od vas sem slišal z veliko teorijo o bogu. Takoj zdaj se jih vseh znebite. Boga bomo izkusili. Izkusili boste duha v svojem življenju. Nobena beseda ne bo nikoli, nikdar zmožna določiti izkušnje duha – izkušnje življenja.

Govorite o življenju, govorite o Novi energiji – spustite vse to govorjenje o Novi energiji. Vidim, da nekateri skušate reči, kaj je Nova energija in kaj je Stara, kritizirate nekaj, da je Stara energija. Naj vse to gre, ker so vse samo besede. Vse je samo retorično. Čas je, da to izkusimo. Izkusili boste Novo energijo v svojem življenju in nato celo spustili besedi ‘nova energija’. Postalo bo brez pomena. Izkusili boste integracijo, zaključitev, izpolnitev – katera koli beseda, vendar nobena od njih ni zadostna.

V Novi energiji boste, enkrat za vselej, doživeli svojo kreacijo in potem razumeli besede »Tudi ti si bog«. Besede bodo postale nepomembne in postale bodo izkušnja. Ta izkušnja izžareva v vsakem delu vas. Ta izkušnja je tisto, kar privlači študente, je to, kar vam omogoča, da postanete Standard. Prej ta izkušnja, ki ste jo imeli, kot pa intelektualiziranje, analize, je tisto, kar spreminja vašo energijsko dinamiko.

Teh zadnjih šest tednov smo delali na, ne na reprogramiranju, pač pa v osnovi na odpiranju vaših energetskih sistemov za omogočanje tej Novi energiji, da vstopi; delali na tem in na spuščanju veliko starih zadev, starega ožičenja, ki so bili tam, da vas usposobimo, da imate izkušnjo Nove energije, duha, celostnosti, izpolnitve. Da nič več ne potrebujete, želite. Da nimate več teh… včasih si pred seboj držite korenje, da vas to ohranja pri tem, da nadaljujete. Onkraj vsega tega bomo šli.

Dal bom zelo drzno izjavo, ko se Cauldre skriva za kozarcem vode (smeh, ko Cauldre naredi požirek). Zagotovil bom, kot bi rekli v človeških besedah, vašo srečo, vašo izpolnjenost. Vem, da lahko to naredim. Vem, da vam lahko rečem, da če si dovolite to zupanje vase, delate skupaj s Šaumbrami, postanete resnično integrirani vase in si dovolite sodelovati v Šolah misterijev, da boste imeli to stvar, ki kaže, da se vam je tako dolgo izmikala – srečo. Mirnost, kakor koli jo želite poimenovati. Izpolnjenost. Mojstrstvo na Zemlji. Status vstajenja, kjer boste hodili kot vstajeno bitje v izkušnji vstajenja, v realizaciji vstajenja, poleg ostalih 1 500 in nekaj vstajenih bitij, ki bodo tukaj na Zemlji.

Ne želim, da se zdajle vsi ujamete v spraševanje, ali boste sposobni videti avre? To je otročarija (smeh). Ali boste izvedli trenutno zdravljenje na drugih? Hudirja, ne. Pustite jim njihovo trpljenje (smeh in nekaj ploskanja). To je res. V tem je več resnice, kot si sploh lahko zamišljate. Veste, tako egoistična stvar je. Opazoval sem nekatere od vas. Skušate izvesti to trenutno zdravljenje na drugih. Sram vas bodi. Resnično to mislim, ker to počnete zase. Videl sem nekatere od vas. To počnete, ker bi radi dokazali, da ste nekakšen Jezus, ki se je vrnil na Zemljo.

Čisto drugačen pristop bomo naredili. Izzval vas bom za stvari. Navrgel bom veliko stvari. Vidim, da se nekateri trdno držite nekaterih konceptov, toda, kako sploh lahko – si mislite – spustite nekatere od stvari? No, slej ko prej jih boste. Morda z brcanjem, kričanjem, ali v popolnem dovoljevanju.

To je Nova energija. Ne deluje kot Stara. Trenutno, drage Šaumbre, začenja delovati raven zaznav vašega intuitivnega občutka. Občutite energijo, ki je drugačna – zelo drugačna za to, da se jo določi. Del vas jo odriva stran. Del vas se zanima zanjo. To je Nova energija – samo njen vrh – ki pravkar prihaja. S tem bomo začeli delati.

Ne vem, koliko mesecev, let ali desetletij bomo imeli skupaj, vendar bom delal z vami. In obljubil vam bom, predvsem, da boste našli svojo srečo – vašo srečo, vašo izpolnjenost, kakor koli jo želite imenovati. Tik, preden jo boste našli, boste preklinjali nad mano (smeh). Tik, preden jo boste našli, bo videti, kot da ste v popolni razpustitvi ali neredu, vendar bo zelo, zelo kratek trenutek.

Vem, da lahko to trdim, ker vem, kdo ste. Vem, s čim delamo in vem, ko gledam vašo energijo, da ste resnično tam. Je samo še ta zadnji požirek, da dovolite izkušnji, da zdaj pride, da je realizirana v vašem življenju tukaj na Zemlji.

Ne bomo postali strašansko ezoterični pri stvareh. Ne bom vam filozofiral. Bodo dnevi, ko smo skupaj, ko lahko, da čutite, da se nič ne zgodi, le, da boste kasneje ugotovili, da se je nekaj velikanskega zgodilo. Tako deluje Nova energija. Prišli bodo časi, ko mislite, da nič ne napredujete, ko nenadoma spoznate, da je bil napredek iluzija, da vam gre precej dobro.

Odklepanje preteklosti

Raziskali bomo nekaj, za kar imam oseben interes. Raziskali bomo zaklenjene ali skrite potenciale preteklosti. Preteklost vsebuje velikansko količino ljubezni. Preteklost se skuša povezati s to stvarjo, imenovano Nova energija, vendar je toliko preteklosti zaklenjene v sisteme prepričanj in zgodovino. Mimogrede, zgodovina je… prav tako bi lahko vrgli proč vso zgodovino, ker je zapisana na zelo linearen način. Tudi vašo zgodovino. Ozrete se nazaj in rečete: »Adamus, kaj? Imam zelo jasno določeno preteklost, recimo, samo v tem življenju.« Niti malo ne. Rečete: »Toda, Adamus, tukaj so vse moje fotografije. Lahko ti pokažem vse od mojega rojstva do danes je zelo jasno določena.« Vidite samo drobec svoje zgodovine, svoje preteklosti.

Kar se je zgodilo je, da so bili potenciali preteklosti zaklenjeni. Zelo, zelo domiselno so bili skriti, tako, da bi raje mislili, da ste, kdor ste, kot, kdor ste v resnici bili. Zaklenili ste jih, drugim ste dovolili, da jih zaklenejo in sebe definirali v zelo ozkem spektru. Vendar to niti malo ni to, kdor ste.

Iti v preteklost in odkleniti njene potenciale in njene, kot bi rekli, alternativne realnosti – ki sploh niso alternativne, saj so dejensko obstajale, le izberete, da jih ignorirate – toda, iti v preteklost je zelo nevarna reč. Vrata preteklosti stražijo zmaji in demoni. Tja ste jih deloma postavili zaradi svojega varovanja, delno za svoj občutek iluzije. Zdaj bomo šli nazaj v preteklost in odklenili te potenciale. To bo spremenilo vašo preteklost. Ne bo nujno spremenilo preteklosti nekoga drugega, vendar bo spremenilo vašo. Ste pripravljeni na to? (občinstvo se odzove) Hm, nikar ne recite da, dokler ne preberete drobnega tiska! (smeh)

Prišli boste do razumevanja, da oseba, ki jo vidite v ogledalu, ali oseba, ki tukaj sedi, niti malo ni dober prikaz tega, kdor v resnici ste. Toda, ko gremo v preteklost, boste videli nekaj stvari, ki jih morda ne želite videti – skozi oči človeka, ki ste bili do sedaj. Z drugimi besedami, pred letom ali dvema, ne bi bili pripravljeni na to, vendar zdaj ste.

Z vami bom vsak trenutek vsakega dne in noči. To je moja obljuba vsakemu od vas. Vedno bom tam.

Tu je spremstvo, ki dela z menoj; tu so vnebovzeti mojstri, ki se zdaj vračajo na Zemljo, s katerimi smo povezani; tu so aspekti vas, s katerimi smo stalno povezani in komuniciramo. Vsak korak poti bom z vami. Ne prosite me, da naredim za vas, ne prosite me za odgovor, vendar bom z vami v spoštovanju.

Ne bežite in se skrivajte pred menoj, vendar vem, da se boste. Časi bodo, ko vas bo sram sebe in svojih dejanj, da si boste želeli, da me ne bi bilo tam. Pretvarjali se boste, da me ni in zatorej me, za vas, ne bo. A zase, bom (smeh).

Drage Šaumbre, v resnici gremo v preteklost, da odkrijemo prihodnost. V preteklost gremo odkleniti zelo dinamično, ljubezni polno, a včasih zastrašujočo energijo, tako, da niste stisnjeni v definicijo; niste v svojem lastnem kristalu. Smejali ste se, ko sem rekel, da sem bil 100 000 let v kristalu. Veste, kako dolgo ste bili vi v svojem kristalu? Dlje kot 100 000 let. Vaš kristal je vaša preteklost in zaklenjeni ste bili vanj. Istočasno ste bili izolirani od njega. Vrnili se bomo in ga odprli.

Zdajle ne bom šel v to, kako bomo to naredili. V to bomo prišli na nekaterih naših tečajih. A boste razumeli, kakšna sprostitev je to; koliko energije je bilo zvezane; koliko teže je bilo nad vami. Je kot, da ste bili ves čas zakopani pod zemljo. Ko greste v preteklost in odklenete vsak del nje, to spremeni sedanjost. Spremeni preteklost. Spremeni smer vaše zgodovine. Spremeni vse. Odkrili boste stvari o sebi, ki vas bodo osupnile.

Prihodnost in Sedaj

Skupaj bomo šli v prihodnost in njene potenciale. Ne bomo namestili prihodnosti za človeštvo; pogledali bomo potenciale. Napovedovalci bomo. Pogledali bomo smer, v katero gre človeštvo. Pogledali si bomo vaš lasten niz kreacij, ki sedi tam zunaj v prihodnosti. Pravkar je tam. Veselim se tega, da se z vami sprehodim tja ven, kjer ste zavestni tega, kaj je zunaj v vaši prihodnosti.

Nekateri imate odpad, ki je že tam zunaj. Nekateri imate zunaj v svoji prihodnosti toliko strahu, da se prihodnost v osnovi ustavi in nato čitalec pogleda vaše življenje in debelo pogoltne. Reče: »Ne gre preveč daleč naprej.« Pravzaprav gre, vendar je tam zunaj toliko zidov strahu.

Nekateri ste vzeli najslabše od vaše preteklosti in to postavili v svojo prihodnost, da se ponovite. Zakaj? No, mislite, da če znova in znova ponavljate, kot pravi citat v tvoji knjigi, Cathy, da morda dobite drugačen izid (nanaša se na Cathy Archer in njeno knjigo, ki je bila prej v dnevu lansirana). Vendar ga ne. Vedno boste dobili enak rezultat, če ponavljate iste akcije in miselnost. Torej ste vzeli svoja pokopališča iz preteklosti in jih dali v svojo prihodnost. Določili ste, da se ponovite.

Šli bomo tja ven. Nekaj tega bomo razkrili. Najprej se bomo zavedli tega, kaj je tam zunaj, toda nato bomo razkrili. Nekateri v svoji prihodnosti nimate ničesar. Bojite se načrtovati… moral bi reči, bojite se ustvarjati v prihodnost. Bojite se, da bi bila lahko napačna stvar, zato niste tja ven ničesar postavili. Kaj se vam je zgodilo? No, res ste predmet za usodo in domislice vseh drugih. Niste ustvarili zase, torej bodo tako drugi ustvarili za vas. Nekateri ste kar zadovoljni s tem. Raje krivite njih, kot, da ste kreator v svojem imenu.

Pogledali si bomo preteklost, prihodnost in vse prinesli v ta sedanji trenutek – v sedanji trenutek, kjer je vse aktualizirano in materializirano, kjer je dejansko doživeto. Mimogrede, ne morete doživeti – do stopnje, kot lahko tukaj v sedanjem trenutku – ne morete doživeti toliko v preteklosti ali prihodnosti. Lahko dobite indikacije izkušnje v preteklosti ali prihodnosti, vendar lahko polno doživite prav zdaj. Zato je bil Sedaj ustvarjen, edini razlog, zakaj je bil Sedaj ustvarjen. Sicer bi bila realnost, kot jo poznate, le zaobjem preteklosti in prihodnosti. Za tem je pravzaprav čudovita teorija ali formula in krasna fizika. Vendar ste bili dovolj bistri, da ste ustvarili sedanji trenutek, da torej lahko izkusite. Zato je tukaj.

Včasih bomo postali intenzivni. Nekateri pravkar izklapljate svoje računalnike in mahate v slovo in to je v redu. Dobrodošli ste kadar koli nazaj. Kot izraz, ki sem ga ustvaril, bom rekel bobu bob. Če mislim, da ste v svojem umu, mi dovolite, da vam to povem. Če mislim, da ste čisto bedni (smeh), mi dovolite, da vam to povem, kajti to bom storil v popolnem spoštovanju.

Ko gremo skupaj naprej v naše delo, vas bom prosil več stvari. Najprej, kot sem že rekel, zavedajte se, da bom z vami vsak korak, vsak trenutek. Ko prosite za zasebnost, vam jo bom dal, vendar bom še vedno tam (smeh). Ne bom se vsiljeval, samo rahlo se bom obrnil stran.

Sledite in delite svoje izkušnje

Prosil vas bom, da ohranjate sled za svojimi izkušnjami. Lahko je dnevnik, lahko je blog, lahko so zapiski, ni treba postati obsežen in ni treba, da je dnevno. Skupaj si upamo v novo področje. V Nov svet greste, toda Nov svet tokrat ni kos zemlje na drugi strani Evrope. Nov svet je nova zavest, Nova energija.

Imejte ladijski dnevnik. Potrebovali ga boste. Želeli ga boste. Pomagal vam bo razumeti, dneve, ki so še posebno težki, kako ste prišli od ene točke do druge. Ko rečem ‘težki’ ne mislim težke kot v starih načinih; mislim težke kot izmikanje umu, kot, ko nekaj sploh nima nobenega smisla.

Še en poudarek, ki bi ga moral narediti je, da nekatere stvari ne bodo imele nobenega smisla. Prosil vas bom, da se udomačite s tem. Del vas bo želel nemudoma vskočiti in analizirati in logično pogruntati in vse drugo in nato vam bo zelo neudobno, ko v tem ni nobene logike, ko kljubuje logiki in fiziki. In potem se boste počutili res pošastno. Počutili se boste brez kontrole. Počutili se boste, kot da tečete vso pot nazaj do varnosti Stare energije.

Tedaj je čas, da se ustavite, globoko vdihnete in doživite; da doživite, kako je. Naj vse to gre. Nekateri boste imeli občutek, da dobivate vrtoglavico, izgubljate pamet bolj, kot zdajle mislite, omotičnost, težave z očmi, vse te druge reči. Naj gre. Je del izkušnje integracije Nove energije, del skupnega potovanja pionirjev.

Delajte zapiske. Prav tako vam bo pomagalo, da delite z drugimi Šaumbrami in v deljenju je velika lepota – ko delite svojo zgodbo, svojo zmedo z drugim. Zdaj, ko delite svoje zgodbe z drugimi, vas bom prosil, da drugi, ki jih berejo ali poslušajo, ne papežujejo. Ne začnite ponujati veliko neželjenih nasvetov, razen, če na dnu deljenja ni rečeno: »Hvaležen bi bil za tvoj nasvet.« Ne začnite vsakemu govoriti, kaj je naredil prav ali narobe.

Ves ta koncept – Tobias ga je nedavno nazaj prinesel – nič niste naredili narobe. Ne morete narediti narobe. Zaupajte mi. Ne morete. Lahko imate veliko res slabih izkušenj, vendar ne morete narediti narobe.

Ne želim, da kdor koli kogar koli kritizira za njegovo izkušnjo, ali jo pre-analizira. Želim, da jo spoštuje. To je del razloga za to, da se jo podeli, da je lahko počaščena, tako, da se drugi lahko učijo od nje. Ne želim, da je kdor koli glede nje ponižan. Nočem, da bi vas bilo kdajkoli sram glede nje – razen, če ste tukaj za vprašanja in odgovore z menoj (smeh). Torej, Šaumbre, delite svoje zgodbe.

Sodelujte

Zdaj, še ena stvar je, ko se vkrcavamo na ta naslednji del našega potovanja – prosil vas bom, da povsem sodelujete. Tu ne bo teh, ki pri strani stojijo ob poti, kot so bili zadnjih deset let. Vem, da ste nekateri potrebovali stransko linijo, preden ste vstopili na igralno polje. Toda, če boste del tega srečanja, morate biti na igralnem polju.

Pomeni, da sodelujete. Ne samo, da stojite ob strani, kritizirate trenerja in igralce. V tem ste. Ni, da se samo učite od njih, skupaj z njimi se učite. Ne beležite si samo, da boste kasneje uporabili, to pravkar uporabljate. Postanite aktivni, postanite vpleteni. Bodite del teh Šaudov. Vaši so, ne moji. Bodite del njih. Berite jih, poslušajte jih, dotaknite se jih. Ni mi mar, kaj počnete, vendar bodite del njih.

Ko gremo naprej, tu ni prostora za gledalce. Ni prostora za kritike, sodbe. Vsi smo skupaj v tem in to je resno in zabavno delo. To je osupljivo in potentno delo, vendar ni prostor za tiste, ki vanj samo namakajo svoje nožne prste.

Za vsakega od vas, ki izbira, da ostaja vpleten, ko gremo naprej v raziskovanje Nove energije na Zemlji… (zvoniti začne mobilni telefon). Ena od stvari, ki jih ne toleriram, so mobilni telefoni med mojo diskusijo. Prosil bom, da se jih nemudoma izklopi. Hvala.

Ko greste naprej v to, želim, da dodate svojo enerijo v Karminski krog in v Šaumbro. Dodajanje svoje energije pomeni prostovoljstvo, pomoč na tak ali drugačen način. To na noben način ni več brezplačna vožnja. Dajali bomo sebe – vsi mi iz Karminskega koncila – na način brez primere. Podpirali in vzpodbujali bomo in delali bomo z vami zelo, zelo intenzivno. Vendar morate nekaj prispevati. Morate pokazati svoj namen, da pridete v to Novo energijo. Sicer se Nova energija nagiba k temu, da dela za vas na nekatere načine, ki jih bo težko razumeti.

Kar pravim je, da, če postanete vpleteni, če sodelujete, če daste v to svojo energijo, boste v tem toku energije z vsemi nami ostalimi, vsemi ostalimi Šaumbrami, ko doživljamo Novo energijo. Če mislite, da se boste brezplačno peljali, za vas ne bo delovalo na enak način. Prostovoljstvo. Pomoč. Naredite nekaj. Prispevajte.

Skrajno sem bil zaskrbljen glede Linde, Cauldreja, osebja Karminskega kroga, ki jih tako skrbi vaš blagor, vaša korist, vam dajejo toliko brezplačno, so v skrbeh zaradi denarja, da ta organizacija, ki vam služi, deluje. Preveč časa preživijo v skrbeh, ki bi moral biti zdaj porabljen za raziskovanje in pionirstvo. Torej, bodisi, da prispevate čas, bodisi, da prispevate denar, ali, bodisi, da prispevate svoj vsakodnevni blagoslov njim – ne rečem, blagoslov vsake toliko, pač pa blagoslov, ki je namenjem njim – kajti tudi to resnično pomaga in jim pomaga, da vam služijo.

Pravim, da je to ob Cauldrejevi zadregi in neudobju in delno tudi Lindini, kajti želita služiti, prav kakor Aandrah ali Norma, Garret, osebje Karminskega kroga, ki zelo, zelo trdo delajo. Zdaj potrebujejo vašo podporo.

To ni poziv za denar. Če slišim kogar koli reči, da gre za zbobnanje donacij, vas bom izbobnal ven. Ta energija ni potrebna, če je to tam, kamor boste šli. Če ne razumete potrebe, da prispevate energetsko, zavestno, finančno, prostovoljno, ali kakor koli drugače, vam ni treba iti naprej. S seboj ne bomo prinesli postopačev in nesodelujočih. Upam, da sem pri tem zelo, zelo jasen.

Z osebjem sem imel nekaj dolgih pogovorov, nedavno z Lindo in Cauldrejem in jih spodbujal, da naredijo stvari, kot na primer, da bi zaračunali več, prinesli več dohodka za usluge, ki jih izvajajo. Niso bili naklonjeni temu, da to naredijo, morda bi lahko rekli, iz svoje srčne dobrote. Toda potem bom vzpodbudil vas, da stopite naprej brez njih in zaračunavanja za predvajanje, kot smo govorili in so odklonili. Rekli so ne. Želijo, da Šaumbre lahko sodelujejo v tem brez finančnih omejitev, za tiste, ki si tega ne morejo privoščiti.

Vendar bom, drage Šaumbre, rekel, če zdajle poslušate to, bodite bodisi prostovoljci, prispevajte, ali pošljite svoje blagoslove iz srca. Vse te stvari bodo vsem nam omogočale, da nadaljujemo naše delo skupaj, ko gremo naprej.

Asistenca in podpora

Ko delamo skupaj, bo tu asistenca in storitev, ki prihaja k vam iz zelo neznanih prostorov. Ne govorim le o angelskih bitjih, pač pa govorim o zemeljskih bitjih, ki se pojavijo. Govorim o nečem, kar bom razložil kasneje v eni od naših bodočih diskusij, vendar novoenergijska bitja, ki so bil dobesedno ustvarjena in oblikovana, da pridejo in vam služijo. To delo je izredno in tu je izjemna storitev, izjemna sredstva, ki prihajajo za vsakega od vas.

In zdaj že verjetno lahko rečete, da vas ne bo samo naredilo napihnjenega človeka. Ne bo rešilo nekaj vaših starih problemov. To bo realizacija nečesa, kar smo preučevali in delali na tem eone časa. In zdaj je tukaj. Prav zdaj je tukaj.

Rad bi nadaljeval naša mesečna srečanja kot je to. Ta so zelo pomembna, kajti stvari se bodo pospešile. Potrebovali boste ta čas, ko se dobimo skupaj. Govorili bomo o smeri energij v svetu. Šli bomo v politiko, brez diskutiranja najljubših, vendar bomo govorili o energijski dinamiki stvari kot so finance – o svetovnih financah – vremenu, politiki, zavesti, sami Gaji. Pogledali si bomo, kam gre Zemlja in zato pravim, da boste napovedovalci. Imeli boste tako močan intuitivni občutek, da veste, kaj se bo zgodilo naprej, ker to pomagate ustvarjati.

Naredimo skupaj globok vdih.

Spremembe

Ne bom vsak mesec tukaj. Bodo časi, ko bodo prišli drugi in govorili z vami. Njihov pogovor je morda bolj primeren kot moj. Kuthumi bo tu bolj pogosto. Prišlo bo nekaj novih. Mimogrede, obvestili vam bomo o Samu.

Ne bom vedno sprejel vprašanj in odgovorov. Na primer, danes ni dan za vprašanja in odgovore, razen ene izjeme, o kateri bom spregovoril vsak trenutek.

Nemudoma po naših skupnih Šaudih, po vašem kratkem odmoru, bo čas, kjer boste imeli diskusijo s seboj, morda z Normo, Garretom, Lindo, Caudrejem, nekaterimi drugimi, ki bodo vodili diskusijo. Diskusijo o tem, kaj se dogaja v vašem življenju; diskusijo o samem Šaudu, ker to pomagate ustvarjati; diskusijo o tem, kaj prihaja; diskusijo o izkušnjah. Ne potrebujemo vseh vprašanj in odgovorov. Precej ena in ista so – tako ali tako so glede štirih splošnih kategorij – vendar pa bodo časi, ko bi rad sprejel vprašanja. Ko tukaj nekoliko dozorimo, bi rad sprejel vprašanja, povezana z Novo energijo in vašimi izkušnjami, da drugi lahko slišijo. Torej, bodo meseci z vprašanji, drugi pa brez.

Torej … v dejanskih Šolah misterijev bomo izvajali globlje, bolj intenzivno delo, kjer omejujemo število ljudi, kjer gremo lahko v nekaj zelo globokih energij. Ne – kako reči – če želite sodelovati v vikend Šolah misterijev, ki bodo na razpolago, razumite, da mora biti zaračunano plačilo zanje. Nekateri pravite: »Rad bi se udeležil, vendar nimam denarja,« ali se pritožujete, da bi vam morali to biti dano brezplačno. Zakaj? Če želite denar, ustvarite denar. Tam bo.

Ko gremo naprej v delo, ki ga izvajamo, tam ne bo prostora za energijo žrtve. Nobenega prostora zanjo. Gre za to, da ste kreatorji. Gre za to, da ste eksperimentalci. Gre za razkrivanje preteklosti, odpiranje prihodnosti, doživljanje prav tukaj v Sedaj.

Spoštovanje

Z vami bi rad naredil štiri poudarke. Znova in znova boste slišali od mene, mojih tovarišev, slišali boste besede spoštovanja. Spoštovanje. Zelo pomembno je. Vsakega od vas spoštujemo, ne glede na vse. Spoštujemo vse, kar počnete, vse, kar ste. Tu ni nobene sodbe.

Ko greste naprej, vas bom prosil, da naredite enako. Spoštujte vse druge. Spoštujte ljudi, ki vam niso všeč. Spoštujte ljudi, ki vas razburijo. Spoštujte ljudi, s katerimi delate. Spoštujte ljudi, s katerimi komunicirate na forumu, ki, mimogrede, bo upam, da počiščen. Tam je zelo malo spoštovanja. Tam je veliko drame, ne veliko spoštovanja.

Spoštovati pomeni ceniti nekoga, bodisi, da se strinjate z njim ali ne, vendar cenite to, da je, kjer je. To je izkušnja, ki so jo izbrali.

Okrepili bomo spoštovanje. Spoštovanje je sočutje. Tobias je veliko govoril o ljubezni in to je bilo dobro. Bil je čas, ko ste potrebovali ljubezen, potrebovali smo, da se pogovorimo o ljubezni, toda zdaj gre za spoštovanje – spoštovanje vseh drugih. Vem, da vas je veliko radih kritičnih do drugih. Zdaj pa jih začnite spoštovati. To ne pomeni, da se morate strinjati, pač pa spoštovati.

V spoštovanju boste prišli do razumevanja, kako so prišli do tja, kjer so. Razumeli boste, kako ste vi prišli do tja, kjer ste. Prišli boste do razumevanja, da je svet absolutno popoln. Vidite njegove pomanjkljivosti, oziroma, kar mislite, da so njegove hibe, ko ste zunaj spoštovanja, kajti gledate z očmi sodbe. Pravzaprav, gledate z očmi strahu. Ko spoštujete stvari, razumete, da so natanko tam, kjer naj bi bili.

Ko spoštujete sebe, vam ni več treba procesirati. To bom podčrtal na svoji tabli. Ko se spoštujete, vam ni več treba procesirati. Ko se spoštujete, niste nikoli žrtev. Znova in znova bomo ponovili »spoštovati«, dokler se resnično ne vsede.

Igrajte

Še ena pomembna stvar, kot sem omenil, ko sem danes začel, rad sem igralec. Tu bodo torej Šaudi in delavnice, ko morda ne bo čutiti kot Adamus, vendar je. K vam bom prišel na različne načine ob različnem času.

Igranje je čudovito. Vsakega od vas bi spodbudil, da ga začne izvajati. Samo aspekti vas so, toda aspekti, ki vas ljubijo in ki jih vi ljubite in so se vrnili. Začnete ustvarjati te karakterje sebe in ugotovite, kako resnično fluidna je energija v kreaciji. Toda, ko ste zataknjeni tem tesno določenem karakterju sebe in se bojite spustiti, boste še naprej znova in znova ponavljali svoje vzorce.

Ustvarjajte

Še ena stvar, ki bo zelo pomembna – zelo, zelo pomembna – je, da ustvarite nekaj, karkoli. Kreacija je naraven način izražanja boga v sebi. Ljudje so bili navajeni, da so neustvarjalci, da sledijo rutinam. Rutine so nameščene, postavljene na mesto in od vas je zahtevano, da jim sledite. Vašo energijo so naredile zelo otopelo, zelo postano.

Ko ljudje ne ustvarjajo nečesa, postanejo zelo depresivni. Postanejo anksiozni. Postanejo žalostni. Postanejo kot ujeta žival v kletki. Zato vas bom prosil, da začnite nekaj ustvarjati. Karkoli.

Tukaj ste videli nekaj knjig, ki so bile ustvarjene. Slišali ste glasbo, ki je bila ustvarjena. Ustvarite skalno steno, če je to tisto, kar izbirate, da naredite (smeh). Kupite akvarij za ribice in ustvarite akvarij v svoji hiši. Ustvarite nekaj, Šaumbre. Želim, da se začnete zavedati odstotka svojih dni, ko niste kreativni, ko sledite rutini.

Kuhanje – kako krasen način, da ste kreativni in vaš želodec in telo ga obožuje. Biti ustvarjalen lahko pomeni samo skočiti v avto, ne vedeti, kam se odpravljaš. Raje se samo peljati na dolgo vožnjo, kot pa slediti stari rutini.

Mnogi od vas, ki zdajle poslušate, imate krasne ideje za igre – namizne igre. Ustvarite jih; nehajte iskati izgovore, da jih ne.

Eden od pogojev pri napredovanju s to Šaumbra energijo je, da ustvarjate. Če ne ustvarjate, mi boste odgovarjali za to. Ni treba, da je grandiozno. Ni treba, da spremeni svet. Lahko je zelo preprosto. Nakvačkajte nekaj. Karkoli. Narišite nekaj. Zapojte pesem. Izmislite si pesem. Ni treba, da je umetniško, mora samo biti nekaj, kar vi ustvarjate. Karkoli. Nakit. Film. Karkoli.

To vas bo osvobodilo nekaj teh težkih prevlek, nekaj te, kot ste ji rekli, potrtosti. Niti malo ni. Je stagnacija, ki je vplivala na vas. Oh in gledate te televizijske reklame in ta reče: »Če ste potrti, kot, nihče vas ne mara, ste brez energije, utrujeni, bi morali vzeti te tablete.« Ne, ne vzemite tablet. Bodite ustvarjalni. Karkoli.

Znova in znova bomo govorili o tem in bodo časi, ko bom vstal, odprl bom oči in se sprehodil med publiko in vas vprašal o vaših kreacijah. Bodite torej pripravljeni (smeh).

Oh, to je še ena stvar, ki jo moram zdaj reči. Cauldre ne mara to z odprtimi očmi. Vendar ti bom zdajle povedal, Cauldre, ja, hodil bomo med občinstvom. Tvoja stvar, če hočeš to narediti z zaprtimi očmi (smeh). A ti kar takoj povem, da bo lažje z odprtimi.

Totemska žival

Še ena druga stvar, zelo pomembna, s katero se bomo zabavali. Želim, da ustvarite – iz svoje domišljije – želim, da zase ustvarite totemsko žival. Začenši danes. Za to obstaja zelo dober razlog. Naj nekoliko razložim. Nekateri ste zelo domači s totemskimi živalmi. Za to pravzaprav obstaja starodavno ime. To je starodavna praksa, vendar jo bomo prinesli na novoenergijski način.

Ustvarite žival, ki je vaša. Za nekatere od vas je morda medved, lahko je sova, lahko je krasen zajec. Lahko je karkoli želite, katera koli žival – žival, ki trenutno obstaja na Zemlji. Žival, ki obstaja – vrsta, ki obstaja – na Zemlji in želim, da si začnete to predstavljati.

Dajmo reči, da si za svojo totemsko žival izberete jelena. Želim, da si ga začnete predstavljati, dokler ne začne postajti resničen. Pomeni, da ni le njegova zabrisana slika, pač pa ga skoraj lahko začnete čutiti – čutiti njegovo dlako, njegovo kožo; do točke, ko ga lahko dejansko vonjate – ni nujno, da mora dišati po divjadi, vendar pa, kjer ga lahko vonjate; do točke, ko ga lahko pogledate v oči.

To orodje, ta totem, bomo uporabili za veliko stvari, ki jih bomo počeli dolgo časa v prihodnje. Vaš je. Od nikogar drugega ni. Ni zunaj vas. Del vas je.

S tem totemom bomo delali, s to živaljo, ki ste si jo pomagali zamisliti, in prihaja od vas. Je del te vloge igranja. To je bitje, ki bo dragi prijatelj, vaš pomočnik, vaš ljubljenček. Razumel vas bo. Sposobni ga boste poslati ven. Ko ste zaposleni z običajnimi človeškimi stvarmi, boste sposobni poslati ven ta del vas, da naredi druge stvari v vaši preteklosti in prihodnosti in drugih dimenzijah.

Ta totem bo prav tako pomagal – zaščititi ni prava beseda, Caludre – ohranjal vas bo zavedajoče energij okoli vas. Da, trenutno je nekaj zelo temnih energij, zelo manipulativnih energij tam tunaj na Zemlji in dejansko se stopnjujejo. Dejansko bi rade prišle in dobile vašo energijo na mestu, kjer lahko manipulirajo z njo. Te so večinoma nefizične, toda tam so fizična bitja, ki še vedno prakticirajo nekatere od teh temnih umetnosti. Niso se še naučila, da samo deluje proti njim.

Toda totem vas bo ohranjal zavedajoče energij vse naokoli, v dimenzijah okoli vas in dimanzijah, ki se razprostirajo daleč navzven. V nekaj naslednjih skupnih letih bo postal vaš najboljši prijatelj. Ne imenujte ga takoj; to bomo naredili kasneje. Med današnjim dnem in našim naslednjim skupnim srečanjem, vas bom prosil, da to začnete razvijati.

Zdaj, lahko, da imate takojšnjo reakcijo, da, no, na primer, da bi moral biti vaš totem medved, ker ste imeli vedno radi medvede. Ali bi morala biti želva, zaradi vaše naklonjenosti do želv. A samo za nekaj časa spustite. Začel se bo razvijati. Vi boste začeli razvijati. Ne bodite presenečeni, če je nekaj čisto drugačnega. In nato začnite dihati vanj. Vdihujte vanj svoje življenje. To ste vi.

Začnite si zamišljati, kako natančno izgleda, vendar razumite, da se lahko spremeni. Lahko se razvije. Začnite občutiti njegove atribute in kako lahko vzleti, ali se plazi v druge dimenzije; kako lahko za vas razišče; kako vam je lahko v nenehni budni podpori.

To je torej vaša domača naloga – ta totem. Na našem srečanju naslednji mesec, bomo več govorili o nekaterih starodavnih ozadjih k temu, toda, kako bomo to uporabili, ko gremo naprej. A za naslednji mesec, postanite domači s tem novim delom vas.

Bo – kako reči – vaš pes vodnik za slepe v območja, ali videča riba, kar koli izberete za svoj totem. In ni pomembno. Ne začnite razmišljati, katera žival je močnejša, ali pametnejša, ali hitrejša, ali karkoli od tega. Ne bo pomembno. Resnično, ne bo pomembno. Gre bolj za odnos do tega del vas, vašo sposobnost, da ga zase pošljete ven, vašo sposobnost, da ga imate tukaj, da vas ohranja budne in zavedajoče.

Torej … rekel sem, da danes ne bi bilo vprašanj in odgovorov, ki jih ni, vendar bom dovolil – ker vem, da ima draga Linda nekaj vprašanj – nekaj njenih bom dovolil glede smeri, ki jo bomo ubrali. Torej, moja draga, če imaš pri tem katerega od svojih.

LINDA: (vzdihne) Mislila sem, da ga imam… mislila sem, da ga imam, vendar resnično, mislim… ne vem, kaj vprašati, ker mislim, da si predlagal nekatere stvari…

ADAMUS: Kaj naj bi imel Cauldre raje oblečeno, ko sede na oder, kar bi imenoval, hm, vsakdanja oblačila? Lahko vprašaš o tem (smeh).

LINDA: No, bila sem modna usklajevalka. Če imaš kakšen nasvet, bi se mi to vsekakor zdelo zanimivo.

ADAMUS: Zagotovo, več dni nazaj sem mu povedal, da bi imel, prosim, veliko, veliko raje obleko. Ni treba, da je kravata, ampak, resnično, navajen sem na nekoliko bolj elegantna oblačila, kot kar… (smeh, ko potegne za Cauldrejevo strajco). Ne, da ni videti dobro, pač pa enostavno ni čutiti v redu.

LINDA: Torej imaš raje bolj formalno predstavitev.

ADAMUS: Ne bi ji rekel formalno. Rekel bi ji bolj elegantno (smeh).

LINDA: Elegantno.

ADAMUS: Da.

LINDA: Nam lahko pomagaš razumeti, kako nadzirati vročino okoli bolj elegantne obleke?

ADAMUS: Zagotovo, popolnoma lahko regulirate telesno temperaturo, če tako izberete. In želel bi jo z drzno srajco, ne samo osnovno srajco.

LINDA: Veš, Geoff ni ravno velik ljubitelj drznih osebnih barv.

ADAMUS: Vem. (veliko smeha in aplavz). Potem bodo Šaumbre res vedele, da sem to jaz. (smeh)

LINDA: Nisem čisto šokirana, toda, kako bova pomagala Geoffu skozi to prilagoditveno obdobje?

ADAMUS: Pelji ga k … pravi, da k Nordstromu. (smeh) Zmogel bo.

LINDA: Našel bo način, da se spopade s tem. Obstaja morda kakšna barvna lestvica v tej smeri, za katero bi ga morali navdihniti?

ADAMUS: Pomagal bom narediti končni izbor, ko bomo enkrat tam.

LINDA: Je kakšna barva, ki jo sovražiš?

ADAMUS: Ničesar ne sovražim. Ne.

LINDA: Torej ni težav z nobeno barvo.

ADAMUS: Ne. Mislim, da bi bil Cauldre nekoliko užaljen pri roza, vendar mene nikakor ne moti (več smeha). Je samo niansa vijolične.

LINDA: In so še vedno težave pri nakitu in kovini?

ADAMUS: Pravzaprav je zapadel v navado, da sname nakit; jaz bi raje nadel nakit. Toda ena od stvari, ki jo bomo preučevali so nekatere od lastnosti, ki so še posebno v stvareh, kot je zlato. Zlato – veliko diskusij o tem bomo imeli – je zelo… ne želim, da predate svojo moč zlatu, vendar je zlato alkemijska kovina in ugotovili boste, da ima način, da poveča nekatera dela z Novo energijo. Kakor diamanti in nekateri dragi kamni, toda…

LINDA: Oh, to je Sveti-G (Saint.G), ki sem ga čakala! (smeh) Bodi blagoslovljen, človek! Blagoslovljen bodi. (Linda se smeji) Oh, blagoslovljen bodi!

ADAMUS: Takoj zdajle vam povem, da eden od… zdaj, vsi ste se naučili, da ti kamni, ali ti žlahtni kamni ne držijo moči. A tu je tendenca, da se misli, da jo, kajti nekoč na Zemlji, so jo. Izvorni kristali Zemlje, dejanski minerali, so držali moč. Tako je bila Zemlja prvotno… tako je prišlo življenje k njej. Toda ta moč kristalov je odšla dolgo nazaj, seveda, po Atlantidi. Nekateri od vas ste še vedno povezani s tem in še vedno skušate dobiti energijo od kristalov in ni je več tam.

Vendar pa so nekateri od kamnov, žlahtnih kamnov, lahko uglašeni, posebno, ko potujemo v vaše pretekle potenciale, ki so zaklenjeni. Dragoceni bodo kot pomoč, da se odklene nekaj preteklosti, a ne mislite, da diamant, rubin, smaragd drži moč, močnejšo od vas.

LINDA: Ne, ampak, ko se počutiš kot milijon dolarjev, se počutiš kot milijon dolarjev.

ADAMUS: (se smehlja) Prav res.

LINDA: V redu. Katero koli drugo… Osebno verjamem, da smo šli vsi skozi neverjeten osebni proces, da smo prišli do te točke našega potovanja in mislim, da je vsakdo od nas v zadnjih šestih mesecih – ne, šestih tednih, pa se čuti kot šest mesecev – v zadnjih nekaj tednih resnično, resnično doživljal to. Zato niti ne vem, kaj te vprašati, ker se mi ne zdi, da to potrebujemo, kajti, na neke načine, to čutimo.

ADAMUS: Zagotovo in mislim, da tisti, ki ostajajo, ali tisti, ki gredo naprej, intuitivno natanko razumejo, kaj počnemo, na kar smo se dolgo časa pripravljali. Za to smo, kot rečeno, ta trenutek preožičevali. In s tem Totemom, prav tako imenovanim Pakauwah (pakouva), je…

LINDA: Kako?

ADAMUS: Pakauwah je starodavno ime za to. Ta vaš živalski duh – nekaj osupljivih izkušenj bomo imeli z njim. Ko pridemo v to, boste razumeli, res, to je čas… to je, zaradi česar ste prišli sem na Zemljo. Ne, da presežete druga življenja, pač pa, da dejansko delate z Novo energijo. In, ko začnemo delati, najprej indirektno, z drugimi vnebovzetimi mojstri, ki zdaj postajajo utelešeni in nato sčasoma fizično z njimi in prav tako z njihovimi Pakauwahami, je to eden od načinov, ki se ga bomo naučili, da … to bodo kakor vaši sistemi dobavljanja energije.

Saj veste, imate ta internet, ki dostavlja pakete informacij. Pakauwe pomagajo dostaviti izkušnjo, občutek, čustvo, nekaj onkraj ničel in enic, pač pa v… To je – še eno drzno izjavo bom dal – kar bomo počeli s totemi ali Pakauwami, je v osnovi začetek novoenergijskega ‘zavestnega interneta’ nasproti vašemu elektronskemu internetu. Začeli bomo počasi, vendar boste odkrili, kako lahko drugim ljudem dostavljate celotne občutke. Ne samo drobna natisnjena sporočila ali slike, pač pa zdaj v občutke. To je torej začetek tega.

LINDA: Zdi se mi, da to lahko čutimo, ko si začel odpirati ta potencial – ko smo začeli odpirati ta potencial. Imam, mislim, da ko si rekel neke vrste posebno vprašanje. Tu smo nekateri in tega ne želim nujno priznati, ampak tu smo nekateri, ki nismo prav dosti ljudje in…

ADAMUS: Lahko preboliš to. Zdaj si.

LINDA: (se smeje) … torej, se mi zdi, moje vprašanje je bilo, včasih…

ADAMUS: Moje vprašanje je za Lindo – upam, da te ne spravljam v škripce, je…

LINDA: Ja me.

ADAMUS: … zakaj, za vraga, si prišla sem?

LINDA: Ne vem. (smeh)

ADAMUS: (se smehlja) Vem, da si imela samo nekaj življenj, a je moral biti dober razlog. Glede tega bi rad poročilo za naše naslednje srečanje.

LINDA: (šepetaje) Sranje! (dosti smeha)

ADAMUS: Oh, postali bomo bolj interaktivni, kot smo bili zadnjih deset let, torej….

Na drugo stvar bom odgovoril, na vprašanje, ki se je pojavilo. Naj bom pri tem zelo jasen. Prišel sem s Saint-Germainove energije, Saint-Germain (izgovorjeno v francoščini). Pridem od te energije. Veliko življenj sem preživel na Zemlji, prav kakor vi. Vse mogoče zgodbe so bile napisane o meni – nekatere resnične, nekatere ne tako zelo. Z vsemi vami sem delal ob tem, ali drugem času v Šolah misterijev ali v Atlantidi, ali v času vmes v drugih območjih. Za to delo, ki sem ga z vami opravil v Šolah misterijv sem bil znan kot Saint-Germain.

Zdaj prihajam k Šaumbram in samo k Šaumbram, zdaj prihajam k Šaumbram kot Adamus, ali Adamus Suverene Domene in k vam prihajam zaradi nekaj zelo določenega in intenzivnega dela. Delo, ki ga bomo vsi mi z veseljem naredili skupaj, vendar delo, ki občasno lahko postane nekoliko nezanesljivo, ne, da bi v vas vcepil kakšen strah, pač pa, ker bomo šli v nekaj zelo novih področij.

Zaradi tega pravim, da ni prostora za tiste, ki zaostajajo, ni prostora za prisklednike in ni prostora za tiste, ki samo želijo kritizirati druge. Absolutno ni prostora za tiste, ki se hranijo. Absolutno (smeh)… presegli bomo mobitele, dragi. To je eden od razlogov, zakaj me iritirajo.

Tu je prav tako in to sem povedal drugi skupini, tu je nekaj drugih elektronskih naprav, ki imajo zelo dražeče energije; ena od njih so ti mobiteli, ki jih nosite tako blizu svojega človeškega telesa. Zdaj, ni nujno, da vam bodo prinesli raka. Samo energetsko vas bodo vrgli ven. Električni motorji v teh ventilatorjih; velike težave imam, da sem z vami tako prisoten energetsko, kadar pihajo ti elektronski motorji. In včasih, do neke mere, celo luči., vendar bi se morali zavedati, kako zmotijo energijo.

A nazaj k stvari. Samo za Šaumbre, se vračam kot Adamus, tako, da lahko skupaj potujemo v to Novo energijo. Nekdo, nekateri na Zemlji, morajo biti pionirji, sicer ta Nova energija samo sedi zunaj prezrta. Strinjali ste se, da ste tisti, ki jo boste prinesli noter.

Svoje sporočilo bom prinesel skozi Cauldreja, tega, ki ga poznate kot Geoffreya. Nobene želje nimam in ne bom izvajal privatnih seans z drugimi ljudmi. Šli bomo onkraj tega procesiranja, zakaj bi torej želel delati privatne seanse? Izbiram Cauldreja – dokler je voljan in dokler ostaja jasen pri mojem sporočilu – njega izbiram, da to prinese, ker tokrat ne želim deset, petnajst, dvajset različnih glasnikov. Časi bodo, ko bodo drugi prenašalci sporočil pripravljeni, bodisi, da čez leto ali pet let. Sporočil vam bom. Te prinašalce sporočil bom osebno potrdil in odobril. Ne bodo se sami potrdili ali odobrili.

Za zdaj bo edninsko sporočilo, kajti, še posebno naslednje leto, bomo stopali na neka zanimiva in kot bo čutiti kot neuravnotežena tla, a to sploh niso. Samo zbegala bodo vaš človeški jaz. Zato nočem deset, dvajset, trideset drugih, ki trdijo, da kanalizirajo Adamusa. Moje sporočilo bo jasno in dokler Cauldre in Linda ostajata v jasnosti, ostajata zunaj ega, ostajata zunaj kakršnega koli energetskega hranjenja, bom svoje sporočilo vam prinesel skozi njiju.

Torej, prosim, ne želim slišati o nikomer tam zunaj, kar nekateri že počnejo, ki trdi, da kanalizira Adamusa. Še naprej lahko prinašate sporočila od Saint-Germaina. Še naprej lahko prinašate to energijo. Še naprej bo na voljo, toda, na nek način je to, kar počnete, kanaliziranje odmevov preteklosti. Ne, da je slabo; pravzaprav je zelo primerno. Nekateri še vedno potrebujejo, ali bi želeli slišati Saint-Germaina. A za Šaumbre bo prišlo od enega glasu.

To povzroča Cauldreju nelagodje, zato vam bom kar takoj povedal, da je to moja osebna zahteva. Ne njegova. Od Tobiasa ni imel te zahteve in ni bilo tako pomembno. Bil je dovolj izpopolnjen glasnik ali komunikator energij, da ni predstavljalo težave. Vendar že vidim mnogo drugih, ki se razvrščajo, ki želijo priti noter na to novo stvar. A ta nova stvar bo zelo specifična. Torej, za zdaj bom samo skozi Cauldrejev glas. Moja zahteva ne njegova. Upam, da je to jasno.

Drugi ste zdajle zelo vzemirjeni in to je v redu. Sprašujete se, zakaj potem čutite prihajati to energijo? No, to počnete – čutite mojo energijo. Prav kakor me vsi, ki sedijo tukaj v Cold Creeku, čutijo. Ali to pomeni, da sem vas izbral, da ste moj glasnik? Morali bi upati, da ne. (Adamus se smehlja) S tem prihaja izjemna energetska odgovornost.

To je bilo torej eno od vprašanj, ki naj bi se pojavilo. Še katero?

LINDA: Ne. Osebno nimam nobenih drugih vprašanj. Mislim, da si nam danes dal neverjetno količino informacij, veliko domače naloge in obilo premišljevanja.

ADAMUS: Zagotovo in spomnil vas bom na nekaj stvari. Igrajte. Igrajte. Prosim, bodite igrivi. Igrajte. Bodite poredni. Bodite pridni. Bodite moški. Bodite ženska. Dovolite si, kajti to vam bo dalo fluidnost – energetsko fluidnost – ko gremo ven. Toga energija ne bo tako dobro delovala na nekaterih mestih, kamor gremo.

Spoštujte. Popolnoma spoštujte sebe in vse druge. Ne pomeni strinjati se z njimi; pomeni spoštovati, da so, kjer so. Tam so, kjer so. Za to obstaja razlog. Hoteli so biti najnižje od nizkega. Lahko je nekdo, ki vas absolutno zavrača, toda spoštujte ga. Spremenilo bo vašo zaznavo sveta.

Trenutno toliki od vas mislite, da je svet velik, slab prostor, grobe energije, niste prepričani, če mu bo uspelo – ker ga ne spoštujete. Ko gremo v ta novoenergijski scenarij, bi rad govoril o tem, kar prihaja, govoril o Novi Zemlji/Stari Zemlji. Kaj ju prinaša skupaj? Ne ljubezen (smeh). Veste, beseda ljubezen – ima zavest do nje. Lahko je merjena na energijskem števcu. Ljubezen in spotovanje sploh nista zelo združljivi. Ljubezen je bila uporabljena kot slab izgovor za hranjenje. »Ljubim te,« srk (Adamus naredi srkajoč, lizajoč glas). Dajmo torej govoriti o spoštovanju. »Popolnoma te spoštujem za to, kdor si in kjer si.« Potem pa bomo kasneje govorili o ljubezni. Torej, spoštujte.

Naslednja stvar – ustvarite nekaj. Prosim, prosim. Veliko vas še vedno zapade v energijo žrtve. Veliko vas še vedno krivi preteklost. Ne morete početi tega, če resnično ustvarjate nekaj zase. Če čutite, da zapadate v to vrsto energije žrtve, pojdite nekaj usvariti. Kar koli. Sekajte drva. Ustvarite skladovnico drv. To je ustvarjanje. Absolutno je to ustvarjanje. Pojdite in počistite tla. To je ustvarjanje čistih tal. Kar koli. Bodite ustvarjalni.

In, dragi, definitivno delajte s totemsko energijo. Igrali se bomo z njo. Rekel bi, da bo postala eden najpomembnejših elemetov, ki prihajajo v vaše življenje, ko se učimo, kako naša domišljija ustvarja in kako jo lahko imamo, da nam služi na vse možne načine. Osupljivo bo.

Torej, s tem, smo za danes zaključili. Nič vprašanj in odgovorov danes. Prosti ste, da greste izkušati življenje in zapomnite si, drage Šaumbre, da so vse stvari, kot naj bi bile.

V vesolju so vse stvari dobro in zatorej in to je razlog, da Jaz sem, kar Sem, Adamus.

Prevod: Mateja Keber

Crimson Circlu predstavljeno
5. septembra 2009
www.crimsoncircle.com


Comments are closed.