* 18.4.2012 – MELCHIZEDEK 2012

zajeta-slika

10. april 2012
Želimo podeliti z vami nujnost in potrebo, da sedaj, ko višje energije neprestano tečejo skozi vse delce čutečega življenja na vašem planetu, ohranjate ozemljitev z njim, za Zemljo je izjemno pomembno, da ste polno prisotni in budni v svojem neverjetno izdelanem biološkem računalniškem sistemu, ki ga poznate kot vaše fizično telo. Pomembno je, da prevzamete odgovornost in poiščete nujno potrebna orodja za ohranjanje budnosti v prihajajočih dneh.  Spremembe v vaših telesih se povečujejo in odpirajo poti, ki niso bile uporabljene od začetnih časov. Vse na vašem planetu, kot že veste, je v procesu preoblikovanja in pretvorbe in vsak od vas je integralni del tega procesa ustvarjanja sprememb, ki tečejo v vas samih in vašem dnevnem življenju, kakor tudi del kreiranja sprememb znotraj večjega polja, ki zaobjema vaš planet.
Preživite toliko časa kot je mogoče zunaj med drevesi v flori in favni. Sedite na skale, dotikajte se jih in komunicirajte z vsem, kar vas obdaja, ker vse je živo in je del vas. Učite se biti osredotočeni na eno misel hkrati v vsakem trenutku od Sedaj, izkušajte povezavo s kristalno mrežo, ki je trenutno v pripravi in vibrira z vse večjo hitrostjo. Vse je pospešeno in se vam odpira ta trenutek. Celo zrak, ki ga dihate je napolnjen z delci Svetlobne substance, ki je usklajena z višjimi frekvencami, ki jih sedaj oddaja vaš planet. Če si vzamete čas, da prisluhnete, lahko slišite »hum«, zvok kristalne mreže, ki je uglašen v harmoniji s Stvarstvom. Postanite del tega toka, saj bo tako vaša biološka oblika sproti informirana in obveščena o spremembah plimujočih energij. Naučite se uglašenosti s kristalno mrežo, Ljubljeni.
Sledite svojim instinktivnim nagibom, ne glede na to, kako vaš um postavlja vaša dejanja pod vprašanje. Krenili ste na pot, ki še ni bila prehojena in možnosti ter potenciali so zreli za obiranje. Postanite popolnoma jasni v tem, kaj želite v življenju, saj se to, kar hočete, udejanja za vas s presenetljivo hitrostjo in čudovito sinhronostjo. Opozarjamo vas, da ste previdni pri tem, kar želite, naj bodo vse vaše misli usmerjene na dosežke in doživetja za vaše višje dobro in brez škode za druge. To govorimo zato, ker vidimo, kako ste mnogi od vas še vedno potopljeni v delo z uravnovešanjem  nasprotujočih si sil, ki ste jim dnevno izpostavljeni.  Te sile obstajajo na polju misli, ki obdajajo Zemljo in nosijo miselne oblike človeštva iz davnih časov. Ko to polje naleti na večjo svetlobno substanco, to povzroči trenje in lahko ustvari neskladja v vaših bioloških sistemih.
Vi vsi ste akutno občutljivi na energetske tokove, ki se pojavljajo okoli vas in tako posrkate ta trenja v svoj lastni sistem. Vemo, da je težko razločevati, katere energije so vaše lastne in katere energije pripadajo polju miselnih oblik, ki se vrtinčijo okoli vas. Z vašim predanim rednim vnašanjem večje svetlobne substance v vaša lastna polja  pomagate pretvorbi in preobrazbi na širšem polju, s katerim je povezano vsako človeško bitje na Zemlji in ki ima vpliv na človeka. Vaša prizadevanja skupaj ustvarjajo nova polja, ki so v podporo vsemu, za kar se trudite. Vse, kar naredite in vse, kar ste, ko delujete v svojih dnevnih dejavnostih, ima vpliv na to novo polje. Tu lahko čutite trenja nasprotnih sil in z močjo vaših misli pretvarjate dolgoletne miselne oblike, ki držijo človeštvo v suženjstvu povračilnih učinkov teh starih paradigem v načinih razmišljanja. Vi ustvarjate spremembo. Vi ste prinašalci spremembe (change makers).
Zapomnite si to, ko nadaljujete pot, ki ste jo izbrali. Zaradi tega zdržite in vztrajajte v vaših prizadevanjih. To je razlog, da ste tu, na tem planetu. Vi imate sposobnosti, vi imate notranje vire in orodja in ko jih uporabite, so čudovite spremembe zasejane v veliko energetsko polje. Vlivamo vam pogum in vas podpiramo pri vaših naporih, skupaj delamo ogromno razliko v usklajevanju z Božanskim Načrtom za vaš planet.
JAZ SEM  Melchizedek
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Hvala, ker zgornjo spletno stran vključite, ko pošiljate to sporočilo.
Prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.