* 9.11.11 – 11:11:11 portal v enotno zavest

11-11-11-gateway1


Sporočilo NADANGELA GABRIELA, kanalizirano skozi SHANTO GABRIEL dne 24. oktobra 2011

(Originalno sporočilo v angleškem jeziku lahko najdete na spletni strani: http://www.thegabrielmessages.com/)

Dragi,

od začetka časa so bili jasni trenutki, ko se bodo za posameznike odprli portali prebujanja, da bodo napredovali.  Portal 11:11:11 je kolektivni, visoko vibracijski portal, ki se odpira, da bi v tem času pomagal v razvoju zavesti na Zemlji.

Stopanje skozi portal vam v simboličnem smislu, omogoča, da se premaknete v vaš najbolj razviti jaz/osebnost, v enost z Vsem, kar je. Mi vam bomo ponudili predloge in vizualizacije, tako da vam bodo vaše predstave lahko pomagale ustvariti lepši scenarij za okrepitev tega s svetlobo napolnjenega rituala/obreda. Vi ste bili znotraj kodirani za ta trenutek prebujanja. To je drugi korak v razvoju zavesti, eden z veliko močjo in podporo. Nadangeli stojijo na portalu, da bi vam dali moč in pogum.

Odkar so digitalne ure prišle v široko uporabo, je postal imidž/podoba 11:11 bolj domača. Predstava za simbolom je manj široko znana. Število 11 je bilo dolgo število angelskih kraljestev, ki je nudilo pomoč tistim na Zemlji.  Ko so enajstice videne skupaj, postane 11:11 portal, ki simbolizira prihod/prihajanje na Zemljo, prav tako, kot vrhovi planin segajo od zemlje do neba.

Najvažnejši pomen 11:11 je njegova razpoložljivost kot portala v višjo zavest, trenutka v času, ko angeli svetlobe lahko sprejmejo vaše izrečene prošnje in dobre namene, da pomagajo, da se uresničijo na Zemlji. Kadarkoli se 11:11 prikazuje, ta deluje kot dnevni opomnik, da si vzamete to eno minuto, da držite vaše sanje v vašem srcu in priznate podporo, ki je razpoložljiva iz angelskih kraljestev, ter imate pogum, da zatrdite vašo pripravljenost, da se premaknete v nove dimenzije ljubezni. V tem času je na razpolago gonilna sila, ki se je zbirala skozi teh preteklih 20 let in nova raven povezanosti z vašim angelskim jaz/osebnostjo, ki ponuja čudovit trenutek vstajajoče osvoboditve od starih vzorcev.

Nove možnosti, ki so na razpolago preko portala 11:11:11, so večje zavedanje in globlja resnica vaših izbir in možnosti. Izbira mnogih bo odločitev za star način in še vedno se lahko tisti, ki ste pritegnjeni v ta čas milosti, okoristite od možnosti, da poletite/se dvignete in se zelo okrepite s pomočjo angelskih kraljestev. To dejanje bo v harmoniji z božansko svetlobo pospešilo razvoj zavesti.

Pronicanje/vdiranje energije  in vznemirjenje

To je čas pronicanja/vdiranja energije in vznemirjenja. Energija novih zaznav resničnosti pronica skozi energetske centre znotraj vašega telesa. Vznemirjenje se zgodi, ko nove zaznave naletijo na kodiranja v imaginarnem sistemu vašega telesa, na načine, ki vas spodbudijo k spremembi, podobno preobrazbi gosenice v lepega metulja.

Univerzuma ne bo nič ustavilo, da bi pritegnil vašo pozornost in vas spodbudil, da izpolnite vašo dušno usodo. Vznemirjenje je neudobno v njegovih različnih demonstracijah in vas naredi, da se počutite zelo razdraženi. Vendar vedite, da so vsi ti katalizatorji dizajnirani od vaše duše, da vas pripelje na novo raven razvoja. Ker je zato podpora angelskih kraljestev na razpolago, vam ta portal pravočasno ponuja bolj milo tranzicijo/prehod, tako da vi lahko bolj jasno vidite svet, ki ga izbirate, da ga ustvarite na Zemlji in podprete njegov razvoj.

11:11:11 portal v 5. dimenzionalni premik omogoča harmoničen tok božanske ljubezni v vaše bitje. Ta lahko vpliva na vaš mandelj (angl: amygdale) v temporalnem mešičku vaših možganov, na načine, da umiri polet oziroma poletni center in povzroči, da ta ponovno prevzame dimenzije vašega originalnega božanskega načrta. Skozi leta je bil ta center strahu preveč spodbujan preko pritiskov, prepričanj in elektronike te dobe. Mnogo od tega, kar se imenuje »informacija«, je bilo dizajnirano, da poveča tok energije strahu do tega centra možganov in povzroči, da ta poraste v velikosti. Posledični val neravnovesja, takšnega kot so panične tegobe, PTSD (angl: Post-Traumatic Stress Disorder / po-travmatske stresne motnje – opomba prevajalke) in bolj resni psihiatrični pogoji, je postal očitno hitro rastoč.

Tok božanske ljubezni lahko skozi vsako osebo ustvari ekspanzijo/širjenje v zaznavanju, kot da bi se koprene/meglice ločile in bi se zasvitala nova jasnost. Ta porast v jasnosti spodbudi občutek osvoboditve in svobode spiritualnega izražanja znotraj vašega bitja. Prošnje/molitve za Zemljo, da prejme pozitivno podporo v tem trenutku časa, bodo v veliko korist. Osvobajanje napetosti od portala 11:11 je podobno začetku konjske dirke, ko so se konji držali znotraj ograde. Vrata se naglo odprejo in surova moč vzvalovi dalje, instinkti prevzamejo svojo vlogo. Surovost te moči zahteva skrbno treniranje in vodenje, tako da se ta premika v smeri, ki  omogoča  dosego ciljev in žetev povračil. Vaše molitve pomagajo temu procesu.

Povračila tega časa, o katerem govorimo, so prevladujoče želje srca, ki išče enost, mir in harmonijo znotraj bitja. Dostop do teh vzvišenih stanj obstaja onstran tega portala.  Nadangeli stojijo navzoči in držijo sile svetlobe kot upornike ob vratih. Vi lahko zahtevate to okrepitev od božanske ljubezni, da jo lahko uporabite znotraj vašega lastnega življenja.

Namen za okrepitev skozi portal 11:11:11

dvojna-spirala-dnk

Slika: Dvojna spirala DNK

Važnejši  namen za okrepitev skozi portal 11:11:11 je bil vedno, da se prizemlji božanska energija v globine Zemlje,  tako da bo prevladal planetarni razvoj. Ko milijoni prebujenih ljudi dostopajo do božanske svetlobe, je posledična sila, ki prevzame srca vsega človeštva, enotna zavest. Nikoli ne dvomite v čudež spontanega razvoja kot kreativno možnost za peto-dimenzionalni premik na tem planetu. Ta čas je zelo primeren, da prosite za čudeže.

Prepletena spirala DNK je močan imidž/podoba za to doživljanje portala. Pramena dvojne vijačnice se med seboj prepletata v subtilnem telesu. Pramena DNK vijačnice povezujejo zgornje čakre v energijskem tulcu/toku nad krono. S spuščanjem v spirali navzdol povezujejo kronsko čakro skozi jedro telesa v korensko čakro. Pramena gredo dalje, od dna vaše hrbtenice pod Zemljo, in se povezujejo v energijski tulec/tok pod Zemljo ter razsvetljujejo gor dvanajst čaker subtilnega telesa.

Ta imidž dvojne vijačnice od DNK pramenov deluje kot prispodoba za reliefno figuro prebujene zavesti – kakor zgoraj, tako spodaj, ta reliefna figura predstavlja utelešeno božanskost na Zemlji, ki je postala sveta. Tam obstaja tudi močna povezava v tok kundalini spiritualne energije, ko se ta suka skozi energetske centre telesa. Ta subtilna povezava vključuje dva centra pod vašo korensko čakro in tri nad vašo kronsko čakro v 12 čaker subtilne energije, kar bo dovršeno z 12:12. Ko vi uporabljate ta imidž, vi povezujete vaš najbolj božanski spiritualni jaz/osebnost z vašim  človeškim jaz/osebnostjo, povezani v Zemljo skozi jedro vašega bitja.

Povezava z sabo

Portal 11:11 odpira pot do združenja znotraj sebe. Vi lahko uporabite imidž dvojne spirale, da vas spomni o vašem veznem členu od Nebes do Zemlje. Nadangeli stojijo pripravljeni, da vam izrazijo dobrodošlico v novo ustvarjalno moč povečanega zavedanja.

Ohranjajoče in vodene bojazljive misli, ki vas trpinčijo skozi vaše dni, so le za molitev stran. Vsaka molitev dviga vaše frekvence energije in bi lahko bila tista, ki sprosti kritično maso spontanega razvoja na planetu. Predstavljajte se, da je vaša molitev točka obrata  – ključ, ki ustreza vratom Enosti.

BOŽANSKA PRISOTNOST, VSE KAR JE, NADANGELI SVETLOBE:

KO SE JAZ PRIPRAVLJAM, DA BOM VODENA SKOZI 11:11:11 PORTAL ČASA, JAZ PROSIM, DA SVETLOBA BOŽANSKE LJUBEZNI PREČISTI KATEROKOLI NESKLADNOST ZNOTRAJ MOJEGA ENERGIJSKEGA POLJA. JAZ VOLJNO OPUŠČAM BREMENA STARIH PREPRIČANJ IN TAKO LAHKO STOJIM POKONČNO IN SE SVOBODNO PREMIKAM SKOZI PORTALE ENOTNE ZAVESTI.

ZNOTRAJ OBSEGA MOJEGA PREČIŠČENEGA ENERGIJSKEGA POLJA JAZ PROSIM, DA SE TO NAPOLNI Z MOČJO BOŽANSKE LJUBEZNI, S HARMONIJO IN MIROM. JAZ PROSIM, DA DOBIM IN IZŽAREVAM MOČ IN POGUM ZA UTELEŠENJE TE BOŽANSKE SVETLOBE IN ZA PRIZEMLJITEV PRISOTNOSTI LJUBEZNI, MIRU IN ZDRAVLJENJA V ZEMLJO TER ZA POMOČ NJENEMU RAZVOJU.

JAZ SE PRIDRUŽUJEM ANGELSKIM SILAM IN MILIJONOM TISTIH, KI DELAJO V LUČI BOGA, KO SMO MI VODENI SKOZI PORTAL 11:11. JAZ VEM, DA,  KO JE EDEN DVIGNJEN GOR, JE VSE POVZDIGNJENO.  JAZ DOPUŠČAM NOVIM VZORCEM VZVIŠENE SVETLOBNE ENERGIJE, DA SE VKLJUČIJO V MOJO ČLOVEŠKO STRUKTURO ZA DOVRŠITEV ENOSTI ~ ZDRŽENJA ZNOTRAJ MOJEGA BITJA Z BOŽANSKIM. JAZ PLEŠEM SKOZI, Z SVETLOBO NAPONJENE, PORTALE, ČUTIM VAŠE VODENJE IN VEM, DA JE LJUBEČE ZAVEDANJE NOVIH MOŽNOSTI V MOJEM ŽIVLJENJU ZAGOTOVLJENO V VSAKEM TRENUTKU, OB VSAKEM UTRIPU SRCA. JAZ SE PREBUJAM V VAŠO SVETLOBO IN SPREJEMAM  Z NAJVEČJO HVALEŽNOSTJO BOŽANSKE DAROVE, KI SE  MI PONUJAJO SEDAJ.  VI MI PONUJATE BOŽANSKO POVEZAVO V VIŠJE ŽIVLJENJE IN JAZ TO HVALEŽNO SPREJEMAM.  JAZ SEM POČAŠČENA, DA LAHKO SIDRAM TO SVETLOBO V ZEMLJO, KO PRISOTNOST NARAVE ČAKA NA MOJE ZAVEDANJE.

DRŽITE ME V LJUBEZNI IN ME VODITE, KO JAZ STOPAM SKOZI TA PORTAL V 5. DIMENZIONALNO ZAVEDANJE, TAKO DA JAZ LAHKO UPORABIM VAŠO BOŽANSKO LJUBEZEN, DA PRIPELJEM VIŠJE ŽIVLJENJE, MIR IN VESELJE SKOZI MOJE BITJE IN BOM BLAGOSLOV ZA ZEMLJO.

ZA TA IN VSE VAŠE BLAGOSLOVE SE VAM ZAHVALJUJEM! HVALA VAM! HVALA VAM!

TAKO NAJ BO! NAJ BO TO TAKO! AMEN!

Nove ravni 5. dimenzionalnega zavedanja, ki so na razpolago preko teh vrat, lahko vplivajo na vse aspekte vašega bitja. Ponujena vam je podporna in osvobajajoča pot skozi te vzvišene portale do novih teritorijev za vašo dušno rast na Zemlji. Portal 11:11:11 je najvišji trenutek časa, navzlic temu, da božanska svetloba povzroča razvoj znotraj vas med tem trenutkom, je to darilo brez-časovne resničnosti, ki je v harmoniji z vsem življenjem.

In tako je to.

Shanta Gabriel za Nadangela Gabriela

Močna, vodena meditacija v angleškem jeziku od Shante je za poslušanje (brezplačno),  za naložitev MP3  pa proti plačilu, na razpolago na:

http://www.thegabrielmessages.com/11-11-11-gateway-to-unity-meditation-shanta-gabriel/ .

shanta-gabriel

Avtorska pravica © Shanta Gabriel; www.thegabrielmessages.com

Dovoljena je delitev tega sporočila pod pogoji, da ostane vsebina kompletna in nedotaknjena in da je korektno dodano avtorjevo dobro ime za to delo. Jaz ljubim ljudi, ki bi lahko delili to delo z drugimi.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.