– SKICA ¨JAZ SEM, KI SEM¨

.

i-am-500x351-z-napisom

 

S klikom na sliko, se Vam slika Božanske Prisotnosti odpre v velikosti (1053 x 1500) in lahko si jo prenesete na Vaš računalnik. Na voljo so tudi slike natisnjene na kvaliteten foto papir velikosti :

100 cm x 70 cm

ali

70 cm x 50 cm.


Cena po dogovoru.

več info 041-483 792 ali mail: jazsemkisem@gmail.com

 

Videoposnetek si lahko prenesete na vaš računalnik s klikom na spodnjo povezavo.

Pojasnilo skice Prisotnosti
JAZ SEM, KI SEM

Zgornja figura na sliki predstavlja Telo Luči oziroma Elektronsko Telo Mogočne Prisotnosti ‘JAZ SEM’, ki je individualno žarišče Boga, ki ustvarja fizično telo.

Barvni krogi okoli Telesa luči predstavljajo Vzročno oziroma Kavzalno Telo. V tem Telesu vzroka je zbrano vse dobro oziroma to Telo vsebuje vso snov, ki ste jo konstruktivno uporabili v svojih preteklih življenjih. Je shramba energije, ki ste jo kvalificirali konstruktivno in je vsota vsega preteklega zavestnega truda za dosego Popolnosti.

Žarki Luči, ki izhajajo iz Prisotnosti, so Božanski um oziroma dejavna Ljubezen, ki neprestano izliva Svoje darove v uporabo zunanjemu jazu (spodnja figura).

Spodnja figura predstavlja fizično telo, obdano z Vijoličnim Očiščevalnim Plamenom znotraj Stebra kristalno Bele Luči, ki izhaja iz Prisotnosti. Bela Luč v obliki Stebra tvori zaščitni Plašč okoli fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa ter jih ohranja nedotaknjene pred vsemi neskladji – vsemi destruktivnimi stvaritvami zunanjega sveta.

Med Telesom Luči in fizičnim telesom se nahaja Višje Mentalno Telo oziroma Sveti Kristusov Jaz. Deluje kot razlikovalna, izbirna Inteligenca, ki pozna Popolnost Prisotnosti ‘JAZ SEM’ in prav tako nepopolnosti človeškega jaza, ki se nabirajo okoli fizičnega telesa. Toda Sveti Kristusov Jaz ne sprejema teh nepopolnosti. Pozna potrebe in probleme fizičnega življenja, seže v Prisotnost in pritegne karkoli je potrebno, da preobrazi zunanje razmere v Popolnost.

Na ¨naši¨ sliki Božjega Jaza (avtorice Lučke Lamai) pa je Kristusov Jaz (Božanski Um) že utelešen v zunanji zavesti zunanjega jaza. To je vizionarska upodobitev zunanjega jaza, ki je popolnoma poslušen Božanski Volji in že uteleša in uresničuje Božje neomejene ideje za svoje in vsega življenja najvišjo dobrobit. Biva v nevtralnosti Ljubezni in hodi Kristusovo pot, osvobojen od polarizacije. Avtorica s to ilustracijo nakazuje na dragulj najvišje vizije, ki naj bi jo negovali v mislih in občutkih, kar pomeni, da vidimo sebe (in druge), kako je popolna ENOST s Kristusovim Jazom že Zmagovito uresničena in dejavna v vsakdanjem življenju.

.

Priporočljiva uporaba slike:

Ko gledate sliko Mogočne Prisotnosti JAZ SEM, si s tem predstavljate Popolnost in jo vsak trenutek sprejemate oziroma vsrkavate v svoje občutke. Zakaj? Ker zakon privlačnosti med drugim pravi:
TISTEMU ČEMUR DAMO POZORNOST, TISTO RASTE…

Ko se s sliko zlijemo in jo tudi začutimo znotraj sebe, nas slika na nek način tudi globoko pomiri, saj nas spomni in popelje v bistvo nas samih. Gledanje slike je še posebej koristno zadnjih 5 minut preden zaspimo, ker kot pravi D. Wayne W. Dyer v knjigi ¨Izpolnjene želje¨:

¨Zadnjih pet minut, preden zaspite, je najpomembnejših pet minut v dnevu, če želite začeti živeti življenje izpolnjenih želja. V tem kratkem delčku dneva boste podzavesti povedali, kaj čutite in katere želje naj Bog (univerzalna ena in edina podzavest) izpolni, ko se zbudite iz globokega spanca. Ta petminutni segment časa v postelji, tik preden se potopite v podzavest in v njej preživite približno naslednjih osem ur, je najpomembnejši del 24-urnega dne.¨

Ali je mogoče ustvariti večjo popolnost, od popolnosti, ki jo simbolično predstavlja slika? Zato mislim, da je zadnjih pet minut preden zaspimo, veliko bolj koristno gledati in z občutki popolnosti doživljati sliko, kot razmišljati, koliko nepotrebnih stvari se nam je tekom dneva zgodilo.
D. Wayne W. Dyer pravi:

¨Karkoli imate v podzavesti, ko greste spat, predstavlja merilo za dve tretjini vašega življenja na zemlji.¨

Z Ljubeznijo, Robi