– Nadangel Mihael: Dajte darilo miru

nadangelmichael_large

SPOROČILO NADANGELA MIHAELA, PRENESENO SKOZI GILLIAN MACBETH-LOUTHAN

Ko vi napredujete v večjo razsvetlitev in večji sijaj, postajate nekdo, ki živi na vseh ravneh, vseh površinah in vseh plasteh življenja. Ko se vi premaknete v polni meri v nekoga, ki prevzema odgovornost v globokem breznu notranjega razmišljanja o vašem obstoju, potem postanete okrepljeni. Ne potrebujete nobenega orožja za svojo zaščito. Ne potrebujete neprebojnih jopičev za svojo zaščito ali armad ali bojnega ladjevja. Potrebujete le misel v vsaki plasti vašega bitja, in to “JAZ SEM čista svetloba in JAZ SEM čisti Bog in nihče na Zemlji ne more porušiti tega ali spremeniti tega na noben način”.

Vi vsi stojite na portalu sončnega vzhoda na planet, kateri še nosi tančice žalovanja. Vi vsi gledate na to svetlobo, ki raste v vaših zaspanih očeh za oblaki dvoma. Vaše srce vas vleče tja in spustite glas, ko postanete eno s tem, kar želite doživeti. Odprite vrata vašega bitja, čutite resnično in popolno z vašo svetlobo. V vaših stiskah se preplazi človečnost, toda svetloba raste, da se spoprime z dnem, pleše z nočjo in raste, da se spoprime z s konflikti, brez kapljice strahu, dvoma ali teme znotraj tega. Ko se premikate brez napora v prihajajoče leto, bodo tam mrki srca, totalni mrki izgubljenih sanj in totalni mrki tega, kar se vam zdi, da so vaše sigurnosti. Vse od tega je le hitro brzeča energija, mimo hiteče dve ladji v noči.

Od sedaj pa do konca leta boste zaprošeni/povabljeni da zibate otroka znotraj vas, kristusovega otroka znotraj vas. V očitni temi boste vi zaprošeni/povabljeni, da rodite tega otroka brez zunanje svetlobe in uporabljate le svetlobo miru in svetlobo ljubezni za razsvetlitev tega, kar ne more biti vidno. Vi boste nosili tega otroka v plenicah in ga držali pokonci za vse oči, ki so ga pripravljene videti, ker to vas bo rodilo v vse to, pri čemer ste vztrajali/čemur ste dajali pozornost.

Vsak od vas, ki sedi v tem kraljestvu svetlobe in znanja, je proglasil, da to ne bo nič manj kot prostor miru in ljubezni. Vi ste vtisnili v vaše človeške molekule “Jaz bom dosegel mir” (angl. “I shall receive peace”), “Jaz bom ozdravljen, Jaz bom prečiščen in Jaz bom očiščen” (angl. “I shall be healed, I shall be purified, and I shall be cleansed”). In tako to bo. (Vibracija od besede “SHALL” (slovensko: “bom”) je vibracija številke sedem po naravi, ki razglaša spiritualnega bojevnika, ki bo svoboden – nekoga, ki hodi po ozki poti znotraj sebe, in dušo, ki hodi za svetlobo, po svetlobi in z svetlobo. Ne dopustite, da ostanete zunaj meja svetlobe za več kot bežno misel. Številka sedem vam prinaša domov prostor, kjer se dogajajo čudeži vsako minuto. Številka sedem je vaše naravno stanje bivanja).

Vaša ušesa bodo oglušela do glasnih klicev od strahu in vaša srca bodo čez mero preskočila vse misli nevarnosti ter vaša svetloba bo sijala dol na vse tiste, ki se bojijo. Posvetite sebi ta Božič darilo miru. Darujte si to z vsako mislijo. Darujte si to z vsako besedo. Podelite to v vsakem darilu, ki ga zavijete in odvijete. Ker zapomnite se dragi, to je otrok v plenicah, ki ga počastite z vašimi darili in vašo prisotnostjo. Odvijte božanskost znotraj vas. Vi ste mumificirali sebe v stagnacijo/mrtvilo in sedaj je čas, da odvržete vsa ogrinjala preteklosti. Ne dopustite nobenemu aspektu vašega srca, da ostane omotan v plenicah božične preteklosti.

Ker to je vaša dolžnost kot bojevnika za svetlobo – da se borite na tak način, da vi ne dvignete vaše sablje, da vi ne dvignete vaše jeze in da vi ne dvignete vaših pesti za karkoli. Ker vsaka kapljica jeze, ki jo vi imate znotraj vaše sfere življenja, dodaja k nemiru in kaosu sveta. Vi vsi stojite sedaj na vrhu novega začetka kot šaman/vrač, ki skače dol z roba gore, vedoč brez dvoma, da je tam portal svetlobe. Vi morate skočiti znotraj vaše varnosti. Vi morate skočiti z ljubeznijo in z vedenjem, da nič, NIČESAR ne more porušiti vašega miru, vaše harmonije in vaše svobode Vi imate vedno, vedno na razpolago čisto svetlobo.

Jaz, Mihael, sem prišel, da vam povem, da Jaz stojim z vami. Jaz stojim za vami. Vsakdo čuti v svojem srcu, da ima prav. Vsakdo čuti v njegovem ali njenem srcu, da je njihova dokončna resnica. Zato mi gledamo, da prinesemo mir in modrost ter razsvetlitev do vsake osebe na Zemlji. Razširite vaše perspektive. Zaobjemite 360 stopinj tega notranjega pogleda in vedenja. Ta je v tej centralni točki videnja, da boste vi razumeli, kaj mi govorimo. Stojte pokončno v svoji svetlobi, brez strahu!

Jaz sem Mihael in Jaz imam vašo sabljo.

Gillian MacBeth-Louthan | PO box 217 | Dandridge, Tennessee 37725-0217 | www.theQuantumAwakening.com |  thequantumawakening@hughes.net |

Originalno sporočilo v angleščini najdete na spletni strani:

http://www.thequantumawakening.com/current%20QUANTUM%20newsletter.htm

KRATKA SPOROČILA, KI JIH JEZUS DNEVNO DAJE ZA OBJAVO NA SPLETNI STRANI www.Oakbridge.org

13.12.2010

Ta sezona v letu je čas svetlobe. To je čas za praznovanje. To je čas, da se naredi inventuro tega, kar vi imate in da veste, resnično veste globoko znotraj celic vašega telesa to: ” JAZ SEM popoln, JAZ SEM svet, JAZ SEM ta, katerega sem se prizadeval doseči, Jaz sem ta, ki sem bil, preden je bil čas.”

To je najbolj razburljiv prostor bivanja, ker so tam vse možnosti potem okoli vas. Vse se odpira in vi lahko delate karkoli vam potem govori vodenje, da naredite, ker vi ste svobodni, vi se čutite svobodne. Vi poznate to svobodo energije celotnosti.

15.12.2010

To pride kot presenečenje včasih, ko nekateri dopustijo telesu, da se odpusti, in oni potem ugotovijo, da so še živi. »Kakšno presenečenje! Jaz sem še živ! Dejansko sem sedaj bolj živ, kot sem bil, ko sem mislil, da sem bil živ. Jaz sem zmožen, da nemudoma grem kamorkoli jaz hočem iti. Jaz sem obkrožen z ljubljenimi in z ljubeznijo. Jaz sem svoboden.« To je, kar nekateri čutijo, ko oni omogočijo, da se telo odpusti.

19.12.2010

Ljubljeni, zunajzemeljska bitja bi lahko prišla iz različnih galaksij in imajo različne sisteme prepričanj in različna nagnjenja, vendar ona ne morejo in vam ne bodo škodila. Ona dejansko pridejo, da bi vam pomagala v razvoju vašega zavedanja.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.