* 24.4.2012 – Tedensko sporočilo Mojstra Hilariona

hilarion3
Ljubljeni,
Z luščenjem plasti nezavednih vzorcev,  ki jih nosite v sebi, sedaj izginevajo in se raztapljajo. Vse, kar vam je pr ej jemalo moč, sedaj zapušča vaše aurično polje in namesto tega prihaja več Svetlobe, kar posledično prikliče nove plasti, ki so bile globoko skrite v vas. Ta način, na kakršnega deluje Svetloba, je čaroben. Najdražji, pripravljenost izkušati neugodna čustva in bolečine, ki so povezane s tem procesom, pove veliko o vaši notranji moči in rezultat tega je, da vidite ta proces vse do praznovanja zmage, ki  pride ob vstopu v višje dimenzije razmišljanja in delovanja. Plasti so sedaj zelo tanke in se jih z lahkoto odstranjuje z orodji, s katerimi imate izkušnjo, da najbolje delujejo za vas.
Dnevi pred vami zahtevajo od vas vztrajnost in neomajnost pri ohranjanju vizije o tem, kar želite manifestirati v svojem Svetu. Obstajajo vizije o vašem osebnem življenju in širše vizije o Svetu, za katerega želite,  da v njem uživajo in ga  sprejemajo vaši otroci in vnuki. Vi vsi vplivate na to,  da se zgodi Vstajenje Zemlje in vsega na njej, znotraj nje, okoli nje in nad njo. Vsak dan, ko vztrajate v vašem dnevnem delu sidranja Svetlobe v kristalno diamantno središče Zemlje, doprinesete več Svetlobe celotni kristalni mreži, ki vse močneje napreduje v smeri polnega delovanja. Že dolgo let je od takrat, ko je ta mreža delovala s polno kapaciteto, zato zveni iz nje radost v pričakovanju popolne obnove njene moči.
Življenje, kot ste ga do sedaj poznali in dojemali,  sedaj zelo hitro odpada in se zamenjuje z načini, ki so boljši in ki omogočajo dobro za vse, ne samo za peščico. Ko mreža zbira več energije in moči, se prenese po vsem planetu za stabiliziranje energije, ki izhajajo iz vesolja, da se lahko ohranja večja harmonija in ravnovesje. Tisti, ki delate s Svetlobo, pripomorete k povečanem povezovanju z znanjem, ki je v sozvočju z velikimi kristali v globinah planeta. Ob tem dogajanju se ustvarjajo spremembe v vaših oblikah in v vseh oblikah, vključno z Zemljo. Vsaka sprememba ustvari prostor za več spremembe in to se bo nadaljevalo, dokler se ne zgodi popolna transformacija. Tisti med vami, ki ste bili v ospredju tega gibanja, ste zdaj prestopili v stanje, ko so vaša prizadevanja podprta z novimi energijami in ugotovili boste, da se vaše služenje iz neprijetne nujnosti spreminja v radost.
To je radost ustvarjanja novega. Alkimija, ki je najbolj čudovita in najmočnejša, kajti vse,  kar ste se naučili in vsa orodja, ki ste jih pridobili, so sedaj del vaše nove predloge in osredotočeni ste na svojo lastno obliko, ki prinaša zdravljenje znotraj in zunaj. Ko to počnete, odkrivate metode, ki vplivajo na vašo edinstveno situacijo in to je dragoceno orodje, ki ga lahko ponudite drugim, da se lahko njihova pot k višji zavesti in spoznavanju dopolni z občutno večjo lahkoto proti tistemu, kar ste vi prestali. To je vaše veliko darilo človeštvu, vsak uspešno izpeljan preboj postane svetla pot za druge, da lahko sledijo. Zato vam povemo, Ljubljeni, da so vaše individualne izkušnje in zgodbe zelo pomembne, ker ustvarjajo kažipote za druge, da posnemajo načine, ki ste se jih vi naučili z veliko napora, volje in vzdržljivosti in tako ustvarili svetlo pot, po kateri gredo lahko mnogi ljudje.
Obdržite svojo naravnanost na čiščenje svojega telesa, uma in čustev od vsega, kar ni v sozvočju z višjimi aspekti vašega bitja. Ostanite uglašeni z vašim srcem in s srcem Matere Zemlje, prisluhnite njeni pesmi, njenemu vodenju, njeni modrosti. Ona vas lahko veliko nauči, če ste ji voljni prisluhniti. Pozna celotno zgodovino ciklov razvoja življenja v njeni domeni. Pomagala vam bo, da se spomnite. Spoštujete Zemljo in postanite eno z njo v ljubečem in simbiotičnem odnosu. Vaša potrditev prinaša radost in veselje njenemu velikemu bitju. Ona je resnično pripravljena delati v sozvočju z vami.
Do naslednjega tedna…
JAZ SEM Hilarion
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Hvala, ker pri pošiljanju tega sporočila vključite zgornjo spletno stran.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.