– Vodenje ljudi… Ravnanje z jezo…Vrednost dajanja drugim – Sporočila vnebovzetega mojstra SAINT GERMAINA, kanalizirana skozi Aruno Byers

heart_earth-violet-flame-saint-germain-merge-visible-gong-copia_ridimensionare

Vnebovzeti mojster Saint Germain se je odločil, da bo dajal dnevna sporočila v angleškem jeziku na blog na spletni strani: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com. Jaz sem med doslej kanaliziranimi sporočili  izbrala in prevedla tri sporočila.

Marija Batista

Sreda, 9. junija 2010

RAVNANJE Z JEZO

Sprememba pride, da vas pripravi, da izselite jezo ven iz masovne zavesti. Jeza oslabi vse soustvarjalne energije in poruši kreativnost. Ta povzroča tudi smrt: smrt človekovega bitja srca in smrt človekovega razuma.

Jeza ne ubija direktno – ta zmanjšuje človekovo motivacijo za dajanje naprej ljubezni in  brez dajanja ljubezni, nekdo ne more dobiti ljubezni. Jezo je treba nevtralizirati, ko ta nastane, in jo uporabiti kot učinkovito darilo za komunikacijo,    nasproti  z negativno energijo, ki ruši. Zavestno upravljanje jeze naredi več za vaše soustvarjalne zmožnosti, kot karkoli drugo.

Jeza ni »slaba« – upravljanje nje je demonstracija zavedanja. Odpravljanje jeze zunaj človeške drame ni lahko. Prav tako si vsak človek kliče naprej lekcije, ki so potrebne, da se premakne v višjo zavest. Jeza mora biti prepoznana kot vodeno hrepenenje, zamaskirano kot več zavedanja glede na tisto od drugega.

Človek lahko proizvede več srčnega zdravja, če pusti, da se jeza razpusti v trenutku, ko nastane.  To ni odgovor k ničemer pomembnemu.

Poslal  Compte de Saint Germain

Četrtek, 10. junija 2010

NAMEN TEH SPOROČIL

Moja kanalizirana sporočila so ljudem v veliko korist. Ljudje potrebujejo več zavedanja, da lahko zanikajo negativna sporočila, ki so jim dostavljena kot  novice.  Človek nima nobene poti, da bi razločeval resnico od preračunljivih manipulacij, ki prihajajo od velikanskih korporacij, ki si aktivno  prizadevajo pridobiti človekovo soglasje za spremembe, ki služijo njihovim interesom.

Ljudje potrebujejo drugo vodenje. Moje vodenje morda ne bo dalo vseh želenih odgovorov, vendar s tem ni povezano nobeno prikrito delo. Moja edina želja se pridružuje želji človeške zavesti, ki obstaja, ko mentalne predstave niso motene. Kar jaz lahko naredim je, da dam drugo sporočilo človeku, ki ne prihaja iz nikogaršnjega pohlepa. Prihodnja sporočila vam bodo dale pravo obrazložitev teh sprememb, ki jih je naredil človek.

Mnoge spremembe, ki nadzirajo človekovo usodo, se tičejo predpisanega hranjenja in človekove zmožnosti jasnega mišljenja. Zaužiti strupi, ki se jih vdihuje in  dobavlja kot zdravilo povzroča, da je človeški razum negotov glede zdravstvenih možnosti. Žito je vso okuženo. Gojeno meso za hrano je vse napravljeno, da bi bilo koronaren uničevalec razen, če se živina pase in hrani naravno. Hrana iz predelovalnega procesa  je vsa kontaminirana/oskrunjena. Gensko spremenjena hrana spreminja gene v vašem telesu. Nič ni čisto, razen,  kar vi gojite zase brez kemikalij.

.

Naredite sebi veliko uslugo. Ne napravite si obroka s kemično obdelanim mesom  ali  gensko spremenjenimi primesmi. Odpovejte se pitju dietnih pijač in dodajanju umetnih sladil (aspartam) v vaše druge pijače.  V vseh okoliščinah izbirajte naravno in ne kemičnega.

Poslal  Compte de Saint Germain

Petek, 11. junija 2010

VREDNOST DAJANJA DRUGIM

Sreča povzroča več dobrega kot nadzorovanje. Napraviti drugega srečnega deluje, da se izroči višja zavest vsemu človeštvu. Napraviti drugega srečnega je pomembno orodje soustvarjanja. Ko nekdo daje drugemu, je veliko blagoslovljenih. To je veriga reakcij, ki se nikoli ne konča. Skrb za drugega je najbolj pomemben prispevek k sedanji masovni zavesti človeštva.

Preveč smrti povzroča en človek, ki je pohlepen  po tistemu, kar ima drugi.  Policija ni odgovor na to.  Vi ste! Z dajanjem drugim lahko zbrišete jezo, pohlep in negativno mišljenje v mnogih. Kako boste naredili to? Tako, da boste vzeli namige iz vaših medijev in dostavili pomoč tja, kjer je najbolj potrebna. Denar ni edina pomoč, ki jo lahko daste. Srca rabijo tolažbo, umi rabijo pogovore in telesa rabijo prehrano.

Pozitiven znak lahko pomaga z žalostjo prizadeti materi sprejeti njeno izgubo in prebuditi vse njene darove. Vi lahko pošljete karto hvaležnosti poškodovanemu vojaku ali karto veselja invalidu. Razliko bi lahko napravila vsaka oblika prinašanja odgovora na stiske drugih.

Premislite to: Kar morate dati, ustreza spremembi žalosti drugega v veselje. In ta rast v zavesti nekoga lahko napravi spremembo v celotnem Univerzumu.

Poslal  Compte de Saint Germain

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.