Sporočila Angela Tobija

– Vremenski pojavi in zemeljske spremembe – predvidevanja za okrober 2010 in dalje

strela


KANALIZIRANO SPOROČILO MOJSTROV SVETLOBE PREKO RUTH RYDEN

Sezone se spreminjajo vse okoli po svetu na načine, ki so presenetljivi in negotovi za mnoge. Nesezonske temperature in zemeljski premiki naznanjajo, da mora biti človeštvo od sedaj dalje veš čas na to pozorno in temu usrezno reagirati!  Ko se bo  jesen  razgrinjala  nad severne kontinente, se bo zdelo, kot da temperature drvijo navgor in navzdol  in povzročajo uničenja na pridelkih in v industrijskih naporih. Prekomerne količine dežja, ki so se spravile na nekatera območja, še niso mimo. Višje frekvence potiskajo sem ter tja črne tokove, tako da fronte visokih pritiskov postajajo problem. V tem trenutku mi vidimo veliko neviht, ki se bodo vrstile  z močnimi vetrovi vse okoli sveta v severnem podnebnem pasu v večjem delu meseca. Zaradi tega bodo poplave še problem, ker  se to dogaja v območjih, ki normalno niso prizadeta z visokimi vodami. Kakorkoli že, tudi tornadi ne bodo  zunaj  vprašanja.

Četudi se polja ledu na Arktiki reformirajo, postajajo ta tanjša z več oceanskimi območji

odprtimi čez zimo. Tresenje Zemlje bodo občutiti v veliko deželah čez mesec, ker se  nadaljuje raztezanje Zemlje in njeno ponovno formiranje, vendar to ne bo povzročalo problemov na severu.

Bližnji vzhod in Azija so “pod topom” glede zemeljskih sprememb. Mi vidimo veliko močnih potresov, ki se bodo dogodili,- še eden v Iranu in Afganistanu in  močan potres na Kitajskem okoli sredine meseca. Strašni premiki se dogajajo pod površjem v teh delih planeta. Močni vetrovi bodo podvojili težave.
Južni kontinenti in pacifiški otoki ter Avstralija bodo kmalu prešli v svoje poletne sezone. Zemlja tam postaja nekoliko elastična, se razteza ter spreminja, ko se notranji planet segreva v obilju vulkanskih izbruhov, ki bi naj bili tudi  z močnimi nevihtami blizu konca meseca.  Morske ravni postajajo problem v otoških državah,  ko obale še naprej izginjajo. Po potresu v Novi Zelandiji bo sledilo veliko manjših potresov in zemeljski premiki bodo postali norma po območju južnega Tihega oceana in celo blizu Avstralije. Etna v Siciliji pošilja navzgor tresljaje milje naokoli, vendar je močan izbruh še bodočnost.

V ZDA  je sezona orkanov v polnem zamahu in verjetnost je, da bo vzhodna obala vsaj še enkrat prizadeta, preden se bodo stvari umirile. Sedanji orkani, ki divjajo gor po obali, bodo ugasnili prav kmalu, vendar drugi, ki se oblikujejo stran od afriške obale, bodo dali napovedovalcem dela. Mehiškemu zalivu bo prihranjen močan udarec to leto, kot mi vidimo to ob tem pisanju.  Ribiška lovišča  bo mogoče ozdraviti, ker narava predeluje vode.  Za svetovno prebivalstvo je bil blagoslov, da so vremenske napovedi v naprej oskrbele svarilna opozorila, kar je dalo ljudem možnost, da se zaščitijo pred mnogimi nevihtami.  Celo ob tem mi vidimo veliko  tornadov, ki se dogajajo, pa niso pričakovani  v tem času leta, ki prihajajo ven iz teh turbulenrtnih /vrtinčastih vetrov.  Kanada bo doživljala nekatere neprijetne nevihte in vetrove od teh orkanov in nekateri od njih bodo divjali navzgor ob njihovih vzhodnih obalah.

To je čas, da se pripravite na prihajajočo zimo, zaščitite objekte od zunaj in zamašite špranje pred vetrovi, ki bodo prišli. Kakorkoli že, bolj  pomembno je, da sprejmete, da vaš svet doživlja nov preporod in zato lahko pričakujete porodne bolečine.  Vi se tudi prerojujete, ker  se vaša notranja moč in inteligenca razcvetujejo  na načine, ki se nikoli prej še niso zgodili. Človeštvo dela s spremembami in odkriva načine za upravljanje z najbolj neprijetnimi situacijami z vero in celo humorjem. Ljudje delajo z ljudmi ter razumevanje med rasami in religiozno verovanje začenjata prevzemati vpliv, četudi je izgledalo, da tega nikoli ne bo. Ne glejte in ne poslušajte plačanih medijev in nadpoprečno nezaupljivih poročil in opazili boste novo človeštvo, ki se oblikuje, ki  čuti in uporablja nove frekvence, da prekine vezi sovraštva in nesigurnosti. Skrbite zase in za druge in vi boste našli ta mir, o katerem vam je govorila vaša Biblija že stoletja. Spoštujte vse religije, ker vse poskušajo doseči blagoslove istega večnega Stvarnika.

Vprašanje:

Mojstri, preko interneta so prišle k nam novice, da se je na Kitajskem pojavilo mnogo velikih udrtin v mestih in v kmetijski pokrajini.  Pogrezajo se tla v  Indoneziji  in pokrajinska  območja Đakarte. Kaj se dogaja – kaj povzroča to?

Mojstri:

V obeh primerih, pod Kitajsko in pod otoki Indonezije so ogromne kamenine/skale, ki se trenutno dvigajo pod zunanjimi plastmi zemlje na teh točkah in ustvarjajo velike jame v spodaj ležečih usedlinah. Tam, kjer je na površju pokrajine večinoma  zgoščeno zložena zemlja, tam so vdori. To ni naznanitev, da bo Đakarta zginila pod morje, ampak le, da se bodo tam pojavile številne udrtine, dokler se gibanje globoko pod zemljo ne premakne na druge lokacije. Pokrajina, ki se je že znižala pod raven morja, bo ostala na tej ravni. Še veliko več bo poročil o takšnih  udrtih jamah , ki se bodo dogajale okoli po svetu, ko se bo to globoko premikanje nadaljevalo skozi prihajajoča leta. Premikanje bo zelo postopno, tako da tam ne bo nobenih svaril o premikih tipa zemeljskih potresov.

Vprašanje:

Mi slišimo tako veliko o dvigajočih “frekvencah” – internet je poln razprav o tem. Bi bili tako prijazni, da bi razložili:

1. Definirali izraz “frekvenca”.  Ali imamo tukaj opravek z elektriko ali magnetizmom v Zemlji? Kakšen je in od kod je izvor tega?
2. Kakšne so bile normalne frekvence okoli našega sveta preko mnogo stoletij, primerjalno glede na to, kaj prejemamo sedaj?

3. Sedaj, ko se premikamo bližje galaktični uravnavi leta 2012, ali mi že pobiramo  višje frekvence iz galaksije Mlečne ceste? Se bodo te zlile z našimi planetarnimi frekvencami? Če je tako, kakšen je in bodo učinki/posledice  na našo atmosfero, na naše razume in na naša telesa? Bo morda to korenita transformacija načina našega obstoja?

Mojstri:

Izraženo glede na čas in prostor v univerzumu je frekvenca stalno gibanje kreativne energije, ki vzdržuje oboje materijo in magnitudo/veličino neskončnega znanja, ki fluktuira/se dviga in upada  na način, ki ga usmerja Stvarnik. Vsaka kreacija materije ima svojo posebno frekvenco, zato da se obdrži v svojem prostoru in se vzajemno povezuje z vsemi drugimi kreacijami materije. Prostor med takšnimi kreacijami nosi frekvence, ki so v stalnem gibanju in omogočajo vsem bitom/delčkom materije univerzuma, da se premaknejo v harmonijo. Frekvenca je stalen pulz energije, če je ta čistejša.

Magnetni center planeta ustvarja svoje lastne frekvence in jih pošilja navzgor skozi mnogo plasti, da bi povzročile gibanje skorjastih plasti. Nekateri ljudje omenjajo to kot “srčni utrip Zemlje”, ko pulzi izpuščajo valove energije, ki je odvisna od potega univerzalne energije na planet.

Planet in vse druge kreacije iz materije so v stanju stalne kreacije. Svet ima sedaj zelo različne frekvence od tistih, ko je bil svet ustvarjen. Stopnja pulziranja je bila, ko je bil svet mlad,  zelo počasna, dajajoča osnovnim kreacijam življenja priložnost, da rastejo in postanejo višje oblike življenja. Tako vsako leto, vsaka minuta predstavljajo pospeševanje pulzov tako imenovanih življenjskih frekvenc. Vznemirljivi premiki, ki se sedaj bolj in bolj dogajajo so zaradi neprestanih oscilacij/nihanj, ki spreminjajo površino planeta in frekvence globoko v notranjosti.  Ciklična galaktična uravnava, ki bo v vaši bližnji bodočnosti, ima opraviti z razvojem  univerzalne strukture za vaš del Univerzuma.

Zatorej je naraščajoča hitrost frekvenčnih nihanj potrebna, da se to zgodi, kakor tudi, da se vpliva na spremembe življenjskih oblik na planetu. Kot ste morda opazili, živijo človeška bitja mnogo dlje, kot so živela dve stoletji nazaj.  Da, veliko tega ima opraviti z boljšim znanjem o prehranjevanju in boljšo medicinsko oskrbo, vendar več kot to – višje frekvence, ki se dogajajo, vplivajo na celično strukturo vseh stvari. Čez sto let bodo ljudje obdržali svoje zdravje in zmožnosti daleč v stota leta, živalsko kraljestvo pa bo imelo mnogo novih vrst, ko se bodo prilagodili na višje frekvence.

Glede združevanja frekvenc Zemlje s tistimi iz Mlečne ceste – da one se bodo združevale in to združevanje bo za kratek čas povzročalo potrese in silovite nevihte, dokler frekvence ne postanejo poenotene. To ne bi smelo vzeti meseca ali več vašega časa, potem se bo atmosfera umirila in bo zemlja pod vašimi nogami našla nov položaj in bo mirna. Planet se bo vrnil na svojo normalno pot v sončnem sistemu, ki je tudi doživel veliko sprememb. Astronomi bodo imeli mnogo let razburljivih raziskav preko njihovih teleskopov, ko bodo našli nove planete in nove lune v vašem sončnem sistemu, kateri so bili povlečeni v ta prostor. Človeštvo se bo našlo predugačeno na več načinov  – bolj bo odprto v znanje in  resničnost spiritualnega/duhovnega bitja, kar vi dejansko ste.  Življenje bo lažje v tem, da bodo višje frekvence odprle prostore v možganih, ki so bili speči od takrat, ko so bili rojeni prvi ljudje. Planet Zemlja raste ven iz svojih” najstniških let” in postaja “odrasel” v sončnem sistemu!

Vprašanje:

Naši vzorci spanja fluktuirajo neurejeno, kar je v resnici vznemirljivo,  zlasti za tiste, ki potrebujejo ta čas, da bi bili zmožni naslednji dan delati učinkovito. Ali nam lahko date nekaj misli o tem, kako se polastiti prednosti spreminjajočih frekvenc v naših telesih?

Mojstri:

Dragi, če se čutite nerazpoloženi ali imate težave zaradi čustvenih težav, zavedajte se, da rastoče frekvence  ustvarjajo  podobne stvari, kot pri otrocih, ki se razvijajo v kraljestvo odraslosti. Sprejmite, da življenje postaja drugačno na veliko načinov.  Sedanja norost preveč cvetoče seksualnosti je dejansko faza te vrste, da postajate v svetovnem  prebujanju teh spoznanj zavedni tega, kaj telo lahko naredi  in čuti. V prihajajočih letih se bo pozornost obrnila v začudenje o tem, kaj lahko naredi razum, kaj se lahko nauči in  lahko opravi na vse načine. Znanje bo postal glavno osredotočenje, ko bo človeško telo odpustilo največ bolezni, ki sedaj hitro naraščajo, Za sedaj, zavedajte se, da četudi vi ležite ponoči budni, je to zato, ker v vaše možgane in telo tečejo višje energije. Polastite se prednosti tega  z  enostavnim počivanjem/sprostitvijo, poslušanjem  mirne in tihe glasbe ali celo branjem. Zjutraj boste imeli potrebno energijo. Mnogi to ugotavljajo in so presenečeni nad tem. Zavedajte se osebnih sprememb v mišljenju in vedenju, ko se rase sveta mešajo skupaj v lepo simfonijo človeštva v najboljšem.

Ruth Ryden

Dostopi do najnovejših kanaliziranih sporočil Ruth Ryden o vremenskih napovedih in zemeljskih spremembah. Preberite odgovore na njena vprašanja Mojstrom svetlobe glede sedanjih dogodkov in drugih zadev v svetu sedaj. Ruth tudi omogoča serije posebnih člankov, kanaliziranih na posebn subjekte interesa. Ruth je priznana po kvaliteti in točnosti kanaliziranja. Lahko se jo doseže na: : Ruth Ryden  *  2806 N. Apple Lane, Whispering Pines, Payson, Arizona 85541-7328 USA  *  (928) 474-3515  *  rydenruth@yahoo. com

Ruth objavlja svoja kanalizirana sporočila v elektronskih časopisih Lady ISIS, ki se jih

lahko brezplačno naročite na: http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm.

To sporočilo je bilo objavljeno v  časopisu The Light Circle Ezine z dne 5.10.2010.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

– 12 Znakov Prebujanja

1. Telesne muke in bolečine, posebno v predelu vratu, ramen in križa.

To je rezultat intenzivnih sprememb na naši ravni DNK, ko se začenja znotraj nas prebujati seme Božanskosti. Tudi to bo minilo.

2. Občutek globoke notranje žalosti brez očitnega razloga.

Opuščamo preteklost (tega življenja in prejšnjih življenj) in to povzroča občutek žalosti. Podoben je občutku, ko se selimo iz hiše, v kateri smo živeli dolgo časa v novo hišo. Tako globoko, kot si želimo preseliti v novo hišo, tako globoka je tudi žalost, ko puščamo za seboj spomine, energijo in izkušnje, ki smo jih doživeli v stari hiši. Tudi to bo minilo.

3. Jokanje brez razloga.

Podobno kot # (številka) 2 zgoraj. Dobro in zdravo je dovoliti, da tečejo solze, saj nam ta proces pomaga pri opustitvi stare energije znotraj nas. Tudi to bo minilo.

4. Nenadna sprememba dela ali karierna sprememba.

Zelo pogost skupen simptom. Ko se mi spremenimo, se spremenijo tudi stvari okoli nas. Ne obremenjujemo se sedaj s tem, da nimamo trenutno »popolne« službe. Tudi to bo minilo. Smo v procesu prehoda in lahko imamo kar nekaj kariernih in službenih sprememb, preden najdemo pravo, ki bo ustrezala naši strasti.

5. Umik iz družinskih odnosov.

S svojo biološko družino smo povezani preko stare karme. Ko izstopimo iz starega karmičnega cikla so vezi starih odnosov sproščene in prekinjene. To se bo dogajalo medtem, ko se bomo umaknili od družine in prijateljev. Tudi to bo minilo. Čez čas lahko razvijemo nove odnose z njimi, če nam ustreza. Odnosi bodo bazirali na novi energiji brez karmičnih navezanosti.

6. Neobičajni vzorci spanja.

Verjetno je, da se bomo mnogo noči zbujali med 2:00 in 4:00 uro ponoči. Znotraj nas se dogaja veliko aktivnosti, katere bodo povzročile, da se zbudimo in pogosto povzročijo, da se zbudimo da »vdihnemo«. Ne skrbimo. Če ne moremo zaspati nazaj, vstanemo in počnimo raje kaj drugega, kot pa da ležimo v postelji in skrbimo glede človeških stvari. Tudi to bo minilo.

7. Intenzivne sanje.
Te lahko vključujejo vojno ali sanje borbe, pregona ali pošasti. Dobesedno opuščamo staro energijo in te energije preteklosti so pogosto simbolizirane kot vojna, beg in pošasti. Tudi to bo minilo.

8. Fizična motnja orientacije.
Včasih se bomo počutili zelo neprizemljeno. Izzvani bomo »prostorsko« in imeli bomo občutek, da ne moremo stati z obema nogama na tleh, ali da hodimo med dvema svetovoma. Ko naše zavedanje preide v novo energijo, včasih naše telo zaostaja zadaj. Preživimo več časa v naravi, da pomagamo prizemljiti novo energijo znotraj nas. Tudi to bo minilo.

9. Povečano govorjenje s samim seboj.
Vsepogosteje se bomo opazili, da govorimo sami s seboj. Nenadoma se bomo zavedali, da smo se zadnjih 30 minut zaklepetali sami s seboj. Znotraj nas se rojeva nova stopnja komunikacije in mi izkušamo vrh ledene gore s pogovarjanjem s seboj. Pogovarjanje se bo okrepilo in postalo bolj tekoče, bolj povezano in bolj pronicljivo. Ne meša se nam. Smo Shaumbre, ki se premikamo v novo energijo.

10. Občutek osamljenosti, čeprav smo v družbi ostalih.
Lahko se počutimo same in oddaljene od drugih. Lahko bomo čutili željo, da se izognemo skupinam in množicam. Kot Shoumbra, hodimo posvečeno in samotno pot. Čeprav nam občutek osamljenosti povzroča skrbi, se je težko povezovati z drugimi v tem času. Občutki osamljenosti so ravno tako povezani z dejstvom, da so se naši vodniki poslovili. Naši vodniki so bili z nami na vseh naših potovanjih v vseh naših življenjskih dobah. Čas je bil, da so se umaknili, da lahko napolnimo prostor z našo lastno Božanskostjo. Tudi to bo minilo. Praznina znotraj nas bo zapolnjena z ljubeznijo in energijo naše lastne Božanske zavesti.

11. Izguba strasti.
Lahko se počutimo popolnoma brez strasti, z zelo malo želje ali nič narediti karkoli. To je v redu in je le del procesa. Vzemimo si ta čas da ne delamo ničesar. Ne borimo se s seboj zaradi tega, ker tudi to bo minilo. Podobno je kot ponovni zagon računalnika. Najprej se mora ugasniti za kratek čas, da lahko naložimo izpopolnjen program oz. v tem primeru novo seme Božanske energije.

12. Globoko hrepenenje da bi odšli domov.
To je mogoče najtežje in najzahtevnejše stanje izmed vseh. Lahko izkusimo globoko preplavljajoče hrepenenje da bi zapustili planet in se vrnili domov. To ni »samomorilski« občutek in ni osnovan na jezi ali razočaranju. Ne želimo iz tega delati pomembne zadeve ali drame zase ali ostale. Obstaja tihi del nas, ki želi iti domov. Glavni razlog za to je prav preprost. Dokončali smo svoj karmični cikel. Izpolnili smo svojo pogodbo za to življenjsko obdobje. Pripravljeni smo začeti novo življenjsko obdobje, medtem, ko ostajamo v tem fizičnem telesu. Med tem tranzicijskem procesom imamo notranje spominjanje, kako je biti na drugi strani. Sme pripravljeni za še eno nalogo tukaj na zemlji? Sme pripravljeni sprejeti izzive premikanja v novo energijo? Seveda gremo lahko domov takoj sedaj. Vendar, prišli smo tako daleč in po mnogih življenjskih obdobjih bi bilo škoda oditi pred koncem filma. Poleg vsega vas božanstvo potrebuje tukaj, da pomagamo drugim ljudem v prehodu v novo energijo. Potrebovali bodo človeškega vodnika, kot smo mi, ki smo se odločili za potovanje iz stare v novo energijo. Pot po kateri hodimo sedaj zagotavlja izkušnje ki nam omogočajo da postanemo Učitelj novega Božanskega Človeka. Tako kot je lahko naše potovanje včasih osamljeno in mračno, tako si zapomnimo, da nismo nikoli sami.

Shoumbra pomeni Družina in globoko notranje prijateljstvo.

Dovoljena distribucija za nekomercialne namene
Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO. Pripravljeno v sodelovanju z angelom Tobijem – Crimson Circle.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Prevedla: Matejka Šmit


– 3: Potenciali v prihodnosti


predstavlja ADAMUS, kanalizira Geoffrey Hoppe


CRIMSON CIRCLE GRADIVO
Serija mojstrov

Crimson Circlu predstavljeno
7. novembra 2009
www.crimsoncircle.com

Prevod: Mateja Keber in Darja Hajdinjak


Jaz sem, ki sem, Adamus Suverne Domene. Dobrodošli v tem razredu in laboratoriju nove duhovne energije na to prelepo nedeljo, 8. novembra 2009. Drage Šaumbre, dobrodošle.

Zdaj, začel bom z rahlim odpiranjem oči, a ne le Caudrejevih – velja za vsakega od vas. Ne govorim le o vaših fizičnih očeh, pač pa raje o vaših duhovnih očeh.

Torej, globoko vdihnite, odprite se. Kako dolgo ste bili zaprti? Kako dolgo ste se igrali človeško igro? Oh, dolgo, dolgo časa. Čudovita igra je, neverjetna igra. Igral sem se jo, včasih sem se jo igral celo z vami, a prišli ste do točke, ko igra postane stara. Pozvali ste duha. Moledovali ste k duhu. Postanete jezni name. In rečete: »Mora biti nekaj drugega. Mora biti več.« In tukaj smo trenutno.

Ta skupina smo, imenovana Šaumbra – nič ovir, nič, čemur bi se pridružili, nobene posvetitve, nič drugega za narediti kot nekaj občasnega dihanja – a tukaj smo.

Kaj je Šaumbra?

Moram reči, da je zanimivo z mojimi vrstniki in temi, s katerimi sem na drugi strani povezan. Vedo, da sem zdaj zelo aktivno vključen v Karminski koncil. Vedo, da sem prišel, da prevzamem, kjer je Tobias nehal.

Tobias, oh … dajmo si vzeti trenutek, da samo dihamo za Tobiasa, kajti nazaj je v človeškem stanju in to potrebuje nekaj dihanja! (smeh) Oh, skozi izkušnje gre. Ne ta Šaud, a morda bomo ob božičnih pesmih nekoliko govorili o Samu – kako mu gre, kje je.

Sem torej v položaju, da moram mojim angelskim dvojnikom, prijateljem in družabnikom razložiti, ko pridejo do mene in rečejo: »Kaj je ta stvar…« Nekdo je pustil svojo Pakauwo zunaj (smeh, ko Adamus opazi velikega belega psa, ki želi priti v dvorano).

LINDA: Tako si želi priti na obisk.

ADAMUS: Povabite ga noter, če obljubi, da me ne bo ugriznil. (smeh)

LINDA: Spustite ga samo za trenutek. Vedno ga lahko ulovimo.

ADAMUS: Prav res, pripeljite ga.

LINDA: Samo za minutko… tako lepo. (smeh in komentarji, ko je kužku dovoljeno priti noter in se sprehaja med občinstvom) Oh, tako si lep. Prav sem. Prav sem.

ADAMUS: Žal je zaposlen z ovohavanjem presredkov in moj (veliko smeha) trenutno ni na voljo. Določene stvari, ki jih enostavno nikoli ne bomo dali skozi kanalizatorja. (več smeha)

Torej, svojim prijateljem razložim. »Kaj je Šaumbra?« vprašajo. In, mimogrede, angeli ne vedo vsega. Napačno predstavo imate, da samo zato, ker si mrtev, veš vse, kar se dogaja. Se zavedate, kakšni eksperti so ljudje pri blokiranju sebe od duhovnih bitij? Celo bog vas ne more videti, slišati, pogledati v vaše male misli, ko se blokirate. In večina ljudi se blokira približno 82% časa. Dvainosemdeset. Obožujem številke.

Torej, ko me vprašajo, jim skušam razložiti, kaj je Šaumbra. Kaj je Šaumbra? Res ni veliko definicij zanjo. Očitno ni religija – vem, kdo ste! (Adamus se smehlja in občinstvo se smeji) Verjetno ni kult, kajti večinoma se branite skupin. Skupin v bistvu ne marate. Ničemur se ne želite pridružiti.

»Kaj je torej Šaumbra?« vprašajo. Ni niti duhovno. Niti duhovno, kajti ‘duhovno’ ima tako staro konotacijo. ‘Duhovno’ tolikim bitjem na drugi strani pomeni – oh, kako to povem naravnost; ne bom – pomeni ponarejeno, varljivo. Varljivo. Duhovnost je eno največjih zemljišč hranjenja za ego in um. Um obožuje, ko ljudje postanejo duhovni, ker jim to daje izgovore, da so pravičniški, ostudni, ozkogledi in vedno iščoči.

Ne morem torej reči, da je Šaumbra dohovna. Kaj ste, torej? Niste intelektualci (smeh) in to mislim s častjo (več smeha) in vsem dolžnim spoštovanjem. Nočete biti intelektualci. Intelektualci so tako resnobni, tako vase zagledani, tako podcenjujoči. Verjetno lahko poveste, da sem bil na neki točki intelektualec (smeh). Nič več. Nič več.

Niste oblačkasti, torej vas komajda imenujem njuejdžerje. Lahko, da ste na neki točki bili, vendar ima nju ejdž to vrsto kontacije, da si zunaj nekje drugje. In ko ste skozi ta leta delali s Tobiasom, ste se spravili ven iz tega nju ejdž obdobja. Spravili ste se skozi to, da ste živeli in obstajali v lala deželi in imeli to življenje dol na Zemlji, ki je bilo v osnovi zelo, zelo neuravnoteženo.

Ne, naučili ste se dihati. Naučili ste se biti v svojem telesu, ljubiti svoje telo, ljubiti telo svojega partnerja, ljubiti drug drugega. Dovolili ste si, da začnete uživati v tem, kar ima življenje za ponuditi – kar je tako veliko. Toliko.

Še vedno gremo skozi napor, kajti še vedno se spravljamo onkraj umskih vzorcev. Umski vzorci – dejstva in ugotovitve. Še vedno se spravljamo onkraj programiranja, ki so se namestila skozi čase – Atlantide, cerkva, šol, vaših staršev, celo vas. Vidite, niste oseba, kot ste bila pet let nazaj, kajne? Ne. Niste oseba, kot ste bila leto nazaj. Kaj torej ste? Kdo ste? To skušam razložiti drugim angelskim bitjem.

Pravzaprav mi daje veliko zadovoljstvo, ker lahko enostavno rečem: »So, ki so. So, ki so. Prav res, gredo skozi proces transformacije in proces transformacije je nekaj, kar bi tipično vzelo tri, štiri, pet življenj,« in greste skozi vse v nekaj kratkih letih. Ni čudno, da je za vaše telo in um težko. Ni čudno, da je tako težavno, a potem imamo zopet drug drugega. Vi imate drug drugega. Imate velikansko pomoč v angelskih bitjih, ki vsako noč delajo z vami. Vsako noč. Oh, imamo nekaj izjemnih diskusij in pogovorov in povabljenih gostov v drugih območjih. O tem bomo govorili kasneje.

A za zdaj, poskušajmo razložiti, kaj je Šaumbra – kajti, tu ni ničesar, čemur bi se pridružili, nobene hierarhije nimate, nobenih vodij kot takih nimate, ki tečnarijo s stvarmi, ki naj bi jih naredili, ali verjeli vanje. Zelo je ohlapno, zelo ohlapno. Ni komuna – hvala bogu! (smeh) V komuni ne bi dobro shajali. Niste mišljeni za to. Preveč ste neodvisni in to je blagoslov. Daleč preveč neodvisni ste.

Niste torej organizirana skupina in to me vodi do tega, da verjamem, da je to Nova energija. Vsi ste zelo, zelo neodvisni. Resnično, prav zares. Nekateri tega ne verjamete. Nekateri nočete verjeti tega, kar je pravzaprav problem. Vendar ste zelo, zelo neodvisni. Imate močno voljo. Ena od težav pri delu z vami (nekaj smeha) in to mislim z vsem dolžnim spoštovanjem in ljubeznijo, a imate zelo, zelo močno voljo… (Adamus se nekoga dotakne, ko se sprehodi mimo) ne izbiram nikogar posebej, a me zaboli roka, če te samo potrepljam po rami! (smeh) Zelo, zelo neodvisni, pa vendar lahko pridete skupaj na takšnem prizorišču, brez vsakršnih pravil, brez česar koli, kar morate narediti – vse je prostovoljno – in se srečate.

Včasih rečete, da počnete zato, da naredite svet boljši prostor. Pravzaprav ni pomembno, kajne, da ni? Ni. Svet je, kar je. Resnična ljubezen – ljubezen te vrste, ki jo ima duh za vas – je popolno sprejemanje. Popolno spoštovanje. V resnici tu ne gre za skušanje spremeniti svet, čeprav je zelo izpolnjujoče, da postavite ven svoje blagoslove, svoje darove, svoje potenciale za človeštvo, vedoč, da drugim – če izberejo, da jih sprejmejo – ne bo treba skozi nekatere muke in pekel, skozi katere ste šli. Zaradi tega se srce dobro počuti – da veste, da ima delo, ki ste ga opravljali, tako velik učinek, ne nujno na Zemlji – videli ga boste na Zemlji, a se v resnici tukaj še ni manifestiral tako, kot se bo. Učinek ima v drugih območjih.

Druga območja – oh, o tem lahko govorimo leta, a saj veste, kako je. Bili ste že mrtvi, torej… (smeh) če si za trenutek pustite spomniti se, je doživetje. Osupljivo je. Mnogo ploskev je. Zemljo naredi, da je videti zelo, zelo preprosta, zelo lahka. Kajti v drugih območjih je vse, kar želite, vse, kar si lahko zamislite, katera koli igra, ki jo izberete, da boste del nje, katera koli realnost.

Da, na drugi strani greste lahko v nebesa, vendar so ena od milijon nebes. Cerkve ustvarjajo svojo verzijo nebes in njihovi goreči člani gredo tja, ko umrejo, vse do točke, ko spoznajo, da so te vrste nekako bedna (smeh), ker temeljijo na človeških parametrih. Dvainsedemdeset devic? Ne bi rekel! (smeh) Postane dolgočasno, ker ti ne povedo, da vedno ostanejo device. (veliko smeha) Meni se to zdi pekel! (več smeha)

Kaj je torej Šaumbra? Svojim prijateljem na drugi strani povem, da je to skupina ljudi, ki se zna smejati, izkušati, ki se razširja, ki gre ven iz ene najbolj osnovnih in strukturiranih vrst kvalitet in lastnosti, ki jih je človeštvo kdajkoli imelo in to počne z relativno milino in lahkoto – to je um. Um.

Ponovno, ne, da bi rekli slabe stvari o umu; bila je vaša sijajna kreacija, ko ste prišli na Zemljo. Morali ste imeti um, da ste se spoprijeli s 3D, ali kakorkoli imenujete to realnost – da se spoprimete s to realnostjo na Zemlji. Um je bil razvit, da vam pomaga ostati tukaj v fizičnem telesu in da iz te realnosti naredi najboljše. A zdaj gremo onkraj tega. Razširjamo se v nekaj zelo, zelo lepega.

Torej, Šaumbra – ta skupina novoenergijskih pionirjev, ta skupina bitij, ki je imela toliko izkušenj tu na Zemlji in v drugih območjih, skupina ljudi, ki so bili vodje v svojih duhovnih družinah, vodje v vaših duhovnih družinah. Tisti – vi – ki so zapustili svojo duhovno družino, da gredo sami, a vedoč ves čas, da bi imelo velik vpliv na tiste, ki ste jih pustili za seboj. Skupina, ki se je v zadnjih letih, skupina – vi – ki se je dejansko odklopila od duhovne družine, iz katere ste prišli, bodisi, da je bil Sanandin Red, Mihaelova, Gabrielova hiša, katera koli od drugih hiš arhangelov, kjer ste bili vodje. Sčasoma ste se, v zadnjih letih, odklopili od njih iz nekaj razlogov. Morali ste ugotoviti, kako je bilo biti na svojem, brez, da nosite odgovornost poskušanja osvoboditve energij v drugih območjih. Najprej ste morali osvoboditi sebe. Morali ste narediti zase, ne za vse druge. Morali ste se najprej naučiti ljubiti sebe.

Pravzaprav je lažje ljubiti nekoga drugega, narediti stvari, strukturirati življenje za druge – dosti lažje. Dosti lažje. Toda, ko pride do tega, da to počneš zase in, ko nato pride do vseh dvomov, vse zunanje kritike, vsega spraševanja, ali si vreden – tam res prideš v globoke energije, v svoj resnični jaz.

Torej bitjem na drugi strani rečem, to je srčna, iskrena, hrabra, ljubeča skupina angelov, ki pionirijo v Novo energijo, ne vedoč, kaj to je. Drugače bi bilo, če bi vam lahko dali knjigo in rekli: »Kathleen, tule je to, kar je Nova energija. Zdaj, želiš biti del nje?« Dosti lažje bi bilo. A pri tem rečete: »Šel bom vanjo. K vragu z vsem, šel bom v to Novo energijo.«

Torej sem zdaj tako ponosen, da sem imel teh nekaj mesecev z vami, odkar je Tobias odšel, tako ponosen, da sem z ramo ob rami z vami vsak korak poti. Imam svoje načine in stil in to počnem, da spravim energijo v gibanje. To počnem, da vas včasih spravim v nekoliko jeze, nekoliko šoka, humorja, kadar lahko. A to počnem, ker vas imam rad in ker verjetno na potovanju bolj uživam, kot vi (smeh). Verjetno bolj.

Dajmo torej danes globoko vdihniti… ko gremo v našo diskusijo.

Pakauwe

Spregovorimo najprej o Pakauwah. Vem, da smo imeli to diskusijo že prej, vendar so Pakauwe podaljšek vas. So kreacija vas. So aspekt vas. Kot je Cauldre rekel prej, ja, bilo je sijajno z moje strani, da sem ustvaril nečloveški aspekt, žival. Zakaj? Ker imate živali bolj radi, kot imate radi ljudi. Čisto preprosto. Živali nimajo vseh agend in težav, ki jih imajo ljudje. Živali so ljubeče. Prav tako živali ne govorijo z vami v besedah. Oh, dovolj je, da nekega dne kogar koli spravite ob pamet z vsem govorjenjem, ki ga izvajate. Živali komunicirajo s svojim srcem – kakor koli ga želite imenovati – z njihove dušne ravni, njihovega notranjega bitja.

Zdaj imate torej priložnost, da vzamete to Pakauwo, energijo tega totema – vašo energijo, projicirano navzven v to lepo bitje – in začnete delati z njo. Katera je prva težava, na katero si naletela? Mary.

MARY: Nisem prepričana, da čutim svojo Pakauwo, da mi je blizu.

ADAMUS: Ah, točno. Točno. Prva težava je vaša povezava. Vaša povezava. Torej ste šli skozi izkušnjo izbiranja Pakauwe. Nekateri je še vedno nimate in, mimogrede, če je nimate, si morate pogledati svoje težave z odločanjem (smeh). Izbiranje. Saj ni tako težko! To ni mišljeno, da je smešno (več smeha, Adamus se smehlja)
Samo domišljija je, to je vse. Zato si poglejte. Če še niste izbrali Pakauwe – kar koli, pajek je v redu, kar koli – imate verjetno neke težave z odločitvami in te verjetno temeljijo na dejstvu, da se bojite delati napačne odločitve. Ne morete. Ne morete se napačno odločiti. Poskusite. Poskusite. A ne poškodujte se preveč v začetku. (Adamus se smehlja)

Kar se zdaj zgodi in ne bom šel v globoko fiziko tega, toda, zaradi načina, kot ste spremenili svojo energijo in zaradi dejstva, da greste onkraj vibracijske realnosti v raztezajočo realnost, se ne morete napačno odločiti. Lahko mislite, da ste se napačno odločili, kar je včasih videti zelo resnično, toda, kar se sčasoma zgodi je, da se bodo vaše lastne energije, vaša lastna zavest samo-popravile. In lahko se ji upirate in lahko se delate, da ni tukaj, a resnično je. Resnično je. Zaupajte mi. Ne, pravzaprav, ne zaupajte mi (smeh). Zaupajte sebi. Popolnoma zaupajte sebi.

Vse se torej samo uravnovesi. Pomembna stvar je, kot smo prej diskutirali, da se odvija vsaj nek zagon. Nihalo ponovno niha. Kako dolgo je samo viselo, ne počelo nič? Viselo. In zdaj spet niha, vendar ne kot vaše običajno nihalo, ne niha samo naprej in nazaj. Zdaj niha gor in dol, niha v krogih, niha v obe smeri naenkrat. To je Nova energija. Zmede – a samo, če ste ujeti v svojem starem umu.

Torej, vaša Pakauwa je ta podaljšek vas in je ta energija vas. Ne pripada nekomu drugemu. Si ti. Učite se zelo pomembne osnove Nove energije – energijskega upravljanja. Niste vajeni upravljati svoje lastne energije. Navajeni ste skrbeti o njej, se razburjati zaradi nje, jo načrtovati, igrati se z njo, vendar ne upravljati z njo. Torej ustvarite Pakauwo, totem, naredite z njo to povezavo. In to smo do zdaj počeli – povezovanje z njo, občutenje.

Pravkar je tukaj. Vdihnite. Vaša Pakauwah je prav tukaj. Vi ste prav tukaj, del vas je. Prav tukaj je.

Dosti časa je v vrsti nevtralnega stanja, samo čaka. Čaka na vas, da jo usmerite ali vodite v tem, kaj naj naredi. Nekateri ste ji dali zelo določene želje, navodila in rekli: »Ves čas oprezaj. Hodi z menoj v mojih sanjah.« Dosti vas je to počelo. Zelo, zelo impresivno. »Hodi z menoj v mojih sanjah.«

Nekateri svojo Pakauwo izrabljate, govorite svoji Pakauwi, da naredi za vas stvari, kot je, da ustvari veliko denarja ali najde novega partnerja. Vaša Pakauwa vam ne bo našla partnerja. Našla bo še eno Pakauwo, da se druži z njo, toda… (smeh) In potem boste dobili čisto drugo zadevo, ki se bo odvijala! (več smeha)

Toda Pakauwa je tukaj, da vam pomaga razumeti, kako svoje življenje poslati v druge dimenzije, kako voditi svojo energijo, kako se povezati z aspekti sebe. Zelo dragocena izkušnja je. To ni nekaj, kar naj bi naredili samo vsake toliko ali enkrat na mesec, ko pridemo takole skupaj. Dnevno delajte z njo. Osupljivo je. Ugotovili boste, kako sijajna je Pakauwa.

In, če ste, na primer, za svojo Pakawo izbrali veverico, boste opazili še nekaj drugega. Kaj se zgodi veverici? Kathleen, ne, da sem se spravil nate, vendar…

KATHLEEN: Lahko se spremeni v nekaj drugega?

ADAMUS: Absolutno. Vidite, kako sijajni ste? Lahko se spremeni v nekaj drugega in se tudi bo. Zanimivo zapažanje glede Nove energije. Samo zato, ker ste rekli, dajmo narediti Pakauwo veverico, boste ugotovili, da se spremeni v psa, ali v medveda, ali delfina. Začenja se prilagajti energijam vas in energijam okoli vas, torej bo začela spreminjati oblike. Lahko celo ugotovite, da se je spremenila v človeka; spremenila se je v kreaturo tuje vrste. Začela bo iti skozi vašo preteklost in prihodnost in začela pobirati energetske atribute in bo kot kameleon. Spreminjala bo obliko. Prevzela bo nove atribute, da vam popolnoma služi.

To je lepota Pakauwe. Večinoma se bo vrnila v prvotno obliko, ki ste jo na začetku ustvarili. Če je bila veverica, se do točke vrne nazaj k veverici. In na neki točki bo rekla: »Nič več nisem vevrica. Napredovala bom v nekaj drugega.« In morda to ni samo še ena žival. Morda bo napredovala v nekaj tako drugačnega, da je skozi svoj stari um niti ne boste prepoznali. To je zanimiva stopnja, ko pridete do te točke. Ne skušajte je na silo ponovno določiti. Dovolite ji, da začne prevzemati te nove oblike in forme. In lahko jo vidite kot, da ima živalsko glavo in duhovno telo – nefizično telo. Počne lahko vse vrste čudnih stvari.

Vse to je način reka, da pričakujte nepričakovano, kajti v Novi energiji ste in Nova energija, prekleto, je drugačna od Stare in tako tudi želite. Kaj, če je bilo to potovanje samo o nadaljevanju Stare energije, samo poskušanje biti malo bogatejši, malo pametnejši, malo boljšega videza, malo bolj seksi? Mislim, da bi bili frustrirani. Ne?

LINDA: Ja.

ADAMUS: Ja, ja. Recite mi prosim, ja. (Adamus se smehlja)

Vzemimo si torej tukaj trenutek in občutite energijo svoje Pakauwe, povežite se z njo. Bila je zunaj. Bila je v drugih območjih. Ves čas je bila tam, z vami vsak korak poti. Ni se razpustila, odplavala nekam drugam; čaka na vas.

Prinašanje Pakauwe vase

Ubrimo danes s Pakauwo drugo smer. Pojdimo v notranjost, v vaše telo. Rečete: »No, kako naj spravim tega velikega, debelega slona v svoje telo?« Ah! Ah.

(a) Lahko se spremeni v drugo obliko.

(b) Kdo je rekel, da je slon večji od vas? Kdo je rekel… nekdo je rekel. Nekdo je rekel, sloni so ogromni. Torej mislite: »Oh, ne morem spraviti tega slona, moje Pakauwe v svoje telo. Razneslo me bo.« Morda ne. Morda se vi lahko preoblikujete ali preobrazite, ali se lahko on, ali oba.

Svojo Pakauwo boste prosili, da gre v vaše fizično telo. Zakaj? Ker že dolgo časa niste bili tam notri. Niste. Zdravnike ste spustili tja not. Imeli ste te preiskave v različnih delih vašega telesa, ali ste jim dovolili, da vas odprejo. Vendar niste bili v notranjosti svojega telesa. Ni nujno, da greste radi tja noter.

Toda Pakauwah, del vas, bo šla rada. In kaj bo naredila? Nič. Ne danes. Vendar, ko se začenjate učiti z njo, bo šla v notranjost vašega telesa in pomagala odkriti neravnotežja, za katera drugi deli vas vedo, vendar ni bilo skomunicirano nazaj k vam; neravnotežja, ki imajo potencial, da vstopijo, ki še niso tam. Pakauwah bo zmožna razumeti, kako lahko vaše fizično, mentalno bitje vleče, čemur bi rekli neuravnotežene potenciale ali zdravje in zdravstvene težave – mentalne težave.

D ajte torej globoko vdihniti. Naj vaša Pakauwah pride noter v vas. Vdihujte jo vase.

(pavza)

Potovanje v svojo notranjost.

Preden gre predaleč, se za trenutek ustavite. Spustite umske predstave, kako izgleda vaše telo odznotraj, kajti, začenjate misliti: »Oh, naj gre po veni številka L42?« saj veste, »n potuje? Bi moral,« saj veste, »želi moja Pakauwah v moje črevesje? Naj ga zadržim pred tem, da gre v moja ušesa, oči?« Spustite zdajle faktografski del. Energijsko bitje ste. Energijsko bitje ste, ki je ustvarilo fizično telo. Naj gre v vašo energijo, ne nujno v vaš fizični jaz. Naj gre tukaj v vaš energijski jaz.

Dajte ji dovoljenje, to je vse, kar ta del vas potrebuje in naj se potika. Naj se potika okoli.

Znotraj ste kraljestvo. Fizični del vas je veličastno kraljestvo; toliko lastnosti ima, če raje pomislite v smislu energije, kot čiste biologije. Eden od problemov sodobne znanosti trenutno – »Če ne moreš videti pod mikroskopom, ne obstaja.« To se, seveda, spreminja. To se trenutno, zaradi dela, ki ga vi in drugi opravljate, rapidno spreminja. Tu je priznanje energetskih lastnosti. Nadaljevalo se bo. Skupine so – ni jih veliko – a obstajajo skupine fizikov/metafizikov, ki resnično začenjajo razumeti tok energije, povezan s fizičnim telesom.

Naj gre vaša Pakauwah zdajle globoko noter. Naj se potika po notranjosti vašega telesa. Ne recite ji, da gre na katero koli določeno mesto. Zdajle je ne prosite, da kar koli pozdravi. Naj vas samo spravi nazaj v to, da ste s svojim telesom. Ne pričakujte, da boste dobili nazaj pisno poročilo. To je le osnovna izkušnja z vašo Pakauwo.

Mimogrede, da, razvijali bomo druge vrste energijskih aspektov vas. Ne nujno Pakauwe, a to je prva raven. Razvijali bomo druge kreacije, da vam služijo, a dajmo najprej spraviti dol tega. Dajmo resnično narediti povezavo s Pakauwo in razumite, da potuje večdimenzionalno. Vedno je tam. Lahko gre v vaše telo. Lahko gre do bistvene ravni znotraj vas – vašega komunikacijskega sistema.

Vaš telesni komunikacijski sistem je izdelano, pa vendar preprosto omrežje magnetičnih, električnih, energijskih gibanj, veliko različne vrste fizike, ven gre veliko različnih impulzov. A vaše telo ima ta osupljivi komunikacijski sistem. To vam omogoča, da naenkrat počnete več stvari – jeste, hodite, mislite. Telo nenehno pošilja ven male signale, male impulze. Milijone, milijone njih na sekundo po vsem telesu. Ali ni osupljivo, da vam ga pravzaprav ni potrebno kontrolirati ali slediti vsemu temu? To počne sam zase. Je čudež fizične realnosti.

Komunikacijski sistem v vašem telesu večinoma deluje precej dobro s seboj. Vendar pa so časi, ko bo en del nehal komunicirati z drugim. Srce je splošno znano. Pride iz kontakta z drugimi deli komunikacijskega sistema in, seveda, imate neko vrsto srčnega obolenja ali srčnega napada. Srce – fizično srce – je prav tako povezano z energijskim srcem. Ni vaša duša, vendar je zagotovo zelo integralni del vašega zaznavanja in občutenja. Včasih pride ven iz komunikacije.

Definitivno komunikacija med vašim telesnim omrežjem in vami – ne imenujmo ga vaš um, pač pa jo imenujmo vaša zavest – tukaj je velika vrzel. Saj veste, na primer, v komunikacijskem sistemu med vašo zavestjo in vašim telesom, če vas jaz (Adamus nekoga udari) močno udarim… (Adamus se smehlja). Oprosti, čebelica. Če bi te močno udaril, bi vedela. Komunikacijski sistem hlastne na mesto.

Zavest reče: »Napadel me je ta Adamus,« – v ljubezni, v ljubezni – in to ti govori, da bodi v pripravljenosti. Toda nasplošno je vaša zavest tako izven komunikacije z vašim telesnim komunikacijskim sistemom. Sistem trenutno teče, vendar teče na slabotni energiji in zelo, zelo Stari energiji. In teče na temelju dvoma in strahu.

Na splošno – zelo na splošno – se ljudje bojijo svojih teles, kajti telo proizvaja bolečino in telo umre. Tudi jaz bi se ga bal, če bi bil vi. A pridete do točke, ko predvsem spoznate, da je bolečina večinoma iluzija in da telo lahko umre, vendar je dejanska realnost, da ste imeli serijo fizičnih smrti na Zemlji, kjer ste umrli – včasih v veliki bolečini, včasih takoj odidete – a svoje telo pustite za seboj.

V Novi energiji to ni nujno. Svoje telo vzamete s seboj, ne, ker potrebujete telo na drugi strani, vendar vzamete vse njegove energijske komponente, vso modrost v telesu, vsebovano v mesu, kar je le energija in to prinesete s seboj. Zakaj? No, iz več razlogov. Na drugi strani izgledate bolje (smeh). Ne, dejansko izgledate bolje. Bitja, ki nikoli niso imela fizičnega življenja na Zemlji so nekako plavajoča, veste, kar nekako puhasta so. Ne zelo določena, pravzaprav. V njihovi energiji vidite nekaj barv, a niso resnično tako določena.

Če ste bili na Zemlji in še posebej, če ste se naučili prinesti fizično telo s seboj, ste zelo definirani. In to je na drugi strani res super. Tega na drugi strani ne morejo kupiti (smeh), ni mi mar, kakšne modne zapovedi so zunaj. In, veste, to želijo. In potem se smejete, ker rečete: »Enostavno je. Naravnost tam dol na planetu Zemlja je.« (veliko smeha) »Srečno potovanje! Se vidiva v 10 000 življenjih!« (več smeha)

To povezovanje nazaj v svoje telo je pomembno. Če izberete vstajenje, boste svoje telo vzeli s seboj. To je dosti bolje. Nič slabšega, kot imeti svoje kosti – svoje stare kosti – zakopane v zemlji. Je zagotova pot in magnetna pot, da vas takoj vleče nazaj. Če ste svoje kosti dobili v zemljo in je v kosteh še vedno energija, bo to povzročilo še eno inkarnacijo. Pravzaprav je to verjetno eden največjih vzrokov reinkarnacije, tudi, ko se bitje ne želi reinkarnirati. Njhovo telo jih sesa nazaj – to in spogledljivi ljubimci (smeh). Potegnejo takoj nazaj noter.

Torej, vaša Pakauwah, ko jo povabite noter vase, gre nazaj noter in se pomaga ponovno povezati z vašim telesnim komunikacijskim sistemom. Komunikacijski sistem ne govori človeškega jezika. Na žalost, ne govori francosko. Ne govori angleško. Vendar ustvarja dinamiko in vzorec in domačnost in želim, da se vrnete nazaj k temu. Želim, da se vrnete k temu, da ste domači s svojim energijskim telesom.

Ponovno, ne začnite študirati knjig o biologiji. Ni vam treba iti na medicinsko fakulteto. Tu gre za energetiko vašega telesa in sposobnost ponovnega povezovanja s tem delom vašega telesa, ki je vedno vedelo in še vedno ve, kako se ponovno uravnovesiti. Da ponovno zrastejo udi – prav noter je vgrajeno in obstaja znanstveni dokaz za to. A bolj kot vse, energijsko je absolutno tam. Postavljeno je bilo na stran, zakljenjeno proč, tretirano kot eno največjih misterij. In ni. Ni. Gre za dajanje dovoljenja in ponovnega povezovanja s seboj. Vaše telo se samo pozdravi.

Zdaj, če to počnete samo zato, da boste nekaj kilogramov lažji, ali, da boste videti malo mlajši, boste morda želeli ponovno razmisliti. A, če to počnete, da popravite ali prenovite svoj biološki sistem, da tako lahko preživite več lepih let na Zemlji in uživate v tem, v čemer ste pozabili uživati pred tem – tisoče življenj pred tem – potem bo vaše telo reklo: »Ja, ja!« In vi boste globoko vdihnili in rekli: »Tukaj sem, da se igram. Tukaj sem, da uživam. Tukaj sem, da se zabavam in sem bogat – bogat na vse načine, ne le z denarjem, pač pa bogat na vse načine.«

To je naraven način. Ta drug način – trpljenje, pomanjkanje, bolezen – to ni naravno. Ni naravno. Pravzaprav je izkrivljenje, je laž in ta način vzame veliko več energije za življenje, kot, če živite kot suvereno bitje.

Globoko torej vdihnite in dajte svoji Pakauwi blagoslove, da gre v notranjost, v vaše energijsko telo, da naredi povezavo z vašim telesnim komunikacijskim omrežjem. Zdaj lahko vaša Pakauwa začne to povezovati nazaj k zavestnemu vam v tem Sedanjem trenutku. Ne pričakujte, da se bo vaše zdravje nenadoma spremenilo. Vedite, da se bo spremenilo. Vedite, da se bo spremenilo.

Prav tukaj je eden, če nimaš nič proti – prosim, vstani – eden prav tukaj, ki vam lahko pove resnico mojih besed. (občinstvo ploska, ko Garret Annofsky vstane)

Zdaj, On, Garret, lahko pove z drugimi besedami kot sem jaz, vendar ve, da je morali iti nazaj vase. Da, imel je pomoč zdravnikov in ljubezen Aandre, ki še vedno ni spremenila svojega imena (smeh). Ima ljubezen Šaumber. A moral se je vrniti nazaj noter, vedoč, da je tam vse. Tam je vse. Ni jemal nobenih eksotičnih ali čudnih zdravil. Ni pil čudnih vod. Ni mantral in psalmal in tudi jokal ni dosti. Šel je v notranjost. Ohranjal je res preprosto. »Sem, ki sem in vedno bom.« To temu telesnemu komunikacijskemu sistemu nekaj pove. Ni delal s Pakauwo, kot bomo mi, a šel je noter in rekel: »Sem, ki sem,« in njegovo telo je to slišalo. Hvala.

GARRET: Dobil sem isti memo kot ti! (primerjajoč barvo njunih suknjičev)

ADAMUS: Da, da. (Adamus se smehlja) A moj memo je rekel, »Nosi drag suknjič.« Ne vem (govoreč o Cauldrejevem suknjiču), tole izgleda kot, da gredo japiji kampirati! (veliko smeha, Adamus se smehlja)

Dajmo torej globoko vdihniti in resnično občutiti v esenco vaše Pakauwe. To si ti. Aspekt je. Tvoja sijajnost je. Tvoja sijajnost je. Si ti.

Zdaj, ko gre v notranjost in dela za vas in, ko dela za vas v spanju in ves čas, ji dovolite, da začne preoblikovati in premikati svojo obliko in spreminjati. Ponovno, ne pričakujte, da bo govorila z vami, a to ne pomeni, da ne bo komunicirala. V tem je velika razlika. Govorjenje je zelo, zelo primitivna oblika komunikacije. Ekstremno primitivno. Razlika bi bila med osebo, ki fuša nasproti silni simfoniji s stotinami nadarjenih glasbenikov in pevcev, vsi zbrani skupaj. Vidite, jezik je plehek. Včasih je bil toliko več – v časih Atlantide, Lemurije, pojoč jezik – in zdaj je jezik plehek. Precej kmalu bomo imeli tukaj pojočega Cauldreja (smeh). Skupaj bomo peli celoten Šaud! To gre ven iz vaših con udobja – za Cauldreja – absoultno.

Zdaj torej globoko vdihnite in samo dovolite Pakauwi, naj naredi svojo stvar. Vi naredite svojo stvar. Vi naredite svojo stvar.

Energijsko upravljanje

Zdaj, če bi bili kapitan ladje, ali bi v osnovi imeli nadzor nad svojo posadko? Bi jim povedali, kaj narediti, kdaj narediti in koliko bodo plačani za to? Roger.

ROGER: Da.

ADAMUS: Da. Dober odgovor. Odličen odgovor, kajti pri tem je na delu pomemben element. Vi ste kapitan ladje in vi imate vse te druge ljudi in če zanje ne določite svojih pričakovanj se nagibajo k uporu, k prevzemu. Zato morate biti zelo jasni o svojem vodstvu in o svoji bilanci in pričakovanjih. Na žalost, jim morate to predložiti.

Mimogrede, Šaumbra je nekoliko drugačna. Zdajle ne bom šel v to, vendar vam ni treba vsega predložiti, samo spustiti jih je treba k temu in Novo energijo odkrijejo zase. Včasih ustvari nekaj konfliktov, nekaj, oh, zanimive dinamike, a to je pravzaprav dobra stvar. To je dobra stvar. Saj veste, daste skupaj Šaumbro in Šaumbro in včasih dobite nekaj vročine, nekaj trenja. Oh, veliko ljubezni, a odvija se veliko trenja. Zakaj? Ker greste vsi skozi zelo stresno obdobje. Trenutno greste skozi veliko sprememb in na nek način pravzaprav testirate drugo osebo. Včasih imate z njimi zadeve preteklega življenja. Vse je pod krinko vodstva in vsega drugega, a to ni pravi razlog. Razlog je neverjeten stres, ki se odvija.

A to ne spada sem. Kapitan ladje, ja. Želite, da je vsem, ki delajo za vas zelo jasno, da ste kapitan. Na vrhu ste. Vi ste poveljnik.

Vprašanje je, glede kapitana vaše lastne ladje, vas – vašega telesa, uma, duše, vaših preteklih aspektov, vsakega dela vas – ali uveljavljate nadzor? Timothy.

TIMOTHY: Da?

ADAMUS: Ne, ga ne. A hvala za odgovarjanje. Ne, ga ne, toda – in to uporabljam kot primer; ne skušam nikogar izpostaviti – vendar ne, ga ne, ker si vse ti. Tukaj noter nimate drugih ljudi. Nimate njihovih agend in njihovih želja po hranjenju in tem, da vam vzamejo moč in vseh drugih stvari, ki jih ljudje počno. To ste vi. Vi ste kapitan svoje lastne ladje. Vi ste šef. Vi ste suvereno bitje. Vsak del vas – vsak del vašega telesa in uma in duha – vas popolnoma ljubi. Drugi ljudje vas ne ljubijo nujno, a vsak del vas, vas ljubi.

Prišli ste ven iz komunikacije z drugimi deli sebe. Zaradi načina, kako so bile stvari narejene, vas ne spoštujejo. Ti drugi deli vas, vas ne spoštujejo tako, kot so vas in kot bi vas radi. A želijo.

In, da je vse še bolj težko, si ne zaupate več, torej ste resnično padli iz milosti s seboj, s temi deli vas in zaradi tega je veliko komunikacij v vašem umu, telesu in definitivno v vašem duhu ugasnilo. Definitivno z vašim duhom. Padli ste iz zaupanja s seboj in tako ste se osamili v tem majhnem bitju. Majhno bitje. Ne zaupate temu, kar dejansko ste.

Prva žrtev, seveda, je očitno vaš duh – vaša duša. Ni to, da vi… včasih slišim, da rečete: »Pozabili smo z namenom.« Dajte no, resnično, lepo vas prosim. Pozabili ste z namenom? Želeli ste pozabiti, kdo ste bili? Kdo vam je to rekel? Zakaj ste verjeli, je pravzaprav pravo vprašanje. Ne, ne, ne.

Prišli ste ven iz zaupanja in komunikacije s seboj. Torej ste padli ven iz vsake vrste povezave s svojim duhom. Še vedno je tam. Še vedno je tam, vedno je bil, vendar ste nehali komunicirati z njim, z vsakim delom sebe. Svojemu telesu ne zaupate. Ne zaupate svojemu umu. Nimate pojma o svojem duhu. Dolgo časa ste ga iskali in na nek način je bila zabavna igra – »Pojdimo iskat duha.« Iskati kam? To ste vi. Rečete: »Ampak, jaz? Duh?« Absolutno. Duh izven komunikacije s seboj, zaradi pomanjkanja zaupanja.

Tukaj ste torej, kapitan svoje ladje in imate vse te… in ne govorim le vam. Govorim… dajmo reči, da govorim drugim, ki bodo to brali kasneje (smeh, Adamus se smehlja). Kapitan svoje lastne ladje ste, ven iz komunikacije s seboj in tu so te čudne ideje o bogu in duhovnosti. Te ideje so nekatere od najtežjih stvari za preseči, ki jih imamo pri delu z vami – da vas spravimo čez; stari koncepti boga preteklega življenja.

Danes sem slišal govoriti o Rimu – osupljiv kraj. Rad grem tja. A tam je toliko starih pogojev, ki jih imate zaradi cerkvenih ozadij in glede tega, kaj je bog. Niti malo, niti malo ne to, kar mnogi ljudje sploh spoznajo. Ste torej izven povezave s tem delom.

Veste, pravzprav, moja definicija boga… ni poedin. Ni ta velik, jezen stari mož z brado gor v nebesih. To je bog nekoga, a upam, da ne vaš bog.

Kaj, če so bog akumilirani potenciali preteklosti – vse, kar je bilo in bi lahko bilo – vsi potenciali preteklosti in vsi potenciali prihodnosti, vse, kar bi lahko bilo? Kaj, če je bog vse, razen tega trenutka?

(pavza)

Potenciali – vsak potencial, vključno stvari, ki ste jih doživljali in te, ki jih niste in vse, kar boste doživljali tiste, ki jih ne boste – kaj, če je to bog? In vi, kot Tudi-Bog, ste tukaj v sedanjem trenutku, vlečete noter te energije, jih prinašate v realnost v ta trenutek, prinašate vase? Samo ideja, nekaj za tuhtanje v nekaj nočeh, ko skušate zaspati.

Torej, kakorkoli, Šaumbre, prišli ste do točke tukaj v prihajanju nazaj v zaupanje s seboj. Vsak del vas – vaše telo, um, duh, vaši aspekti, bog znotraj vas, vaša božanskost, vsak potencial, doživet ali ne, vsak potencial, ki bo – vam resnično želijo služiti. To ste vi. Vi ste.

Prišli ste torej do točke, da ste pravkar tukaj in rečete: »Moram si popolnoma zaupati. Popolnoma moram spustiti.« Popolnoma spustiti. Ne spuščanje drugemu bitju, ali svoji Pakauwi, ali svojemu partnerju, ali nekemu bogu, za katerega nimate pojma, kaj je – kako lahko spustite? Torej spustite, Kaj se bo zgodilo? Kaj se bo zgodilo, ko spustite?

ŠAUMBRA (ženska): Postaneš prestrašen.

ADAMUS: Kako prosim?

ŠAUMBRA (ženska): Najprej postane strašljivo.

ADAMUS: Nekako strašljivo – zares strašljivo: pravzaprav najstrašnejša stvar, skozi katero ste kdajkoli šli, nasploh – nekako strašljivo. Prekucnilo vas bo. Vaši celotni zavesti bo povzročilo drget, tresenje. Veste, kako, ko dobite nekaj iz uravnanosti, to začne drgetati in se tresti? Včasih naravnanost na vašem avtomobilu – pridete do določene brzine, drgeta in se trese – kaj storite? Upočasnite. Kaj storite tukaj?

ŠAUMBRA: Dihamo. Pospešimo.

ADAMUS: Dihanje. Pospešitev in dihanje. Obožujem to skupino! (smeh) Obožujem to skupino. Ja! Globoko vdihnete in spustite, pri čemer je spustitev pospešitev. Zaviranje je upočasnjevanje, je omejitev, je ustavljanje toka. Ne, vi spustite, da gre.

Se bo vaše življenje spremenilo? Se bo vaše življenje spremenilo? Absolutno. Absolutno se bo spremenilo. Vam je to v redu? Ali boste skušali določiti, kakšna naj bi sprememba bila?

ŠAUMBRA: Ne bi rekla.

ADAMUS: Jah, še boš. (smeh) Definitivino boš skušala določiti spremembo. A to je v redu. V redu je, dokler veš, da se ne bo zgodilo na način, kot si človeški del tebe nujno želi ali pričakuje. V eni naših prihajajočih sej, bomo govorili o razliki med vašim jazom človeške kreacije in vašim dušnim jazom in zakaj je pri tem očitno nasprotje, vsaj kratkoročno.

Torej spustite. To je Energija 101. O tem smo že govorili in razmišljali ste o tem. A problem je, razmišljali ste o tem. O tem lahko prijazno govorite, vendar tega niste docela živeli. Vem, da ste nekateri hitro, hitro napredovali, a zdaj bomo to živeli – živeli v prostoru popolnega zaupanja vase.

Na plan bo prineslo vaše težave. Vsako napako, ki ste jo kdajkoli naredili. Vsakič, ko je bilo vaše telo izven ravnotežja, vsakič, ko ste se prinesli okoli in slabo živeli in počeli slabe stvari – te zadeve bo prineslo na plan. Kako si lahko zaupate, če ste naredili vse te napake? Ah! Definirajte napako. Definirajte napako.

Vzpodbujal vas bom torej, da se nenehno vračate in zaupate. Nič nadzora. Kapitan ladje nadzoruje svojo ladjo: toda vi, kot kapitan svoje lastne usode, vi ne potrebujete nadzora. Izkazalo se bo, da ste sanjač, kreator, bitje domišljije in naj vsi ostali deli počnejo svojo stvar, da to podprejo. Ne potrebuje dosti strukture. Potrebuje srce. Potrebuje občutje. Ne potrebuje možganov, da gledajo, kako ustvariti vzorce, da v svojem življenju dobite nekaj dodatnih dolarjev. Tu gre za živeti v strasti, manifestirati na tako enostavnejši način – dosti, dosti, dosti enostavnejši način.

Dajmo skupaj globoko vdihniti.

(pavza)


Dejstva


Torej, ker smo prej govorili o modi, David, kakšne barve je srajca, ki jo imam na sebi?

DAVID: Modre.

LINDA: Ali se bomo šli to, ali naj prinesem mikrofon?

ADAMUS: Seveda. Seveda. Linda bo pritekla z mikrofonom.

DAVID: Modra.

ADAMUS: Modra, zares. Res je. In Gabriella, kje si ti sedaj?

GABRIELLA: Tukaj.

ADAMUS: Tukaj. Kje je tukaj?

GABRIELLA: Tukaj v mojem Sedaj.

ADAMUS: Kako imenujejo to?

GABRIELLA: Ah, Kanjon Cold Creek.

ADAMUS: Kanjon Cold Creek, absolutno. In Elizabeth … (Lindi) Teci, teci, teci. (mnogo smeha)

LINDA: Bodi prijazen. Tu je več kot ena Elizabeth.

ADAMUS: Kakšne vrste avto voziš?

ELIZABETH: BMW.

ADAMUS: B-M- … lepo!

ELIZABETH: Hvala.

ADAMUS: BMW. Torej, to so dejstva, ki sploh niso resnična – ki sploh niso resnična.

No, del njih je resničen, toda velik del ni resničen. To je naš naslednji korak, kamor bomo šli. In za to bo potrebno vaše zaupanje, kar je razlog, da sem ravnokar govoril o zaupanju. In potrebna bo povezava z vašo Pakauwo, da postanete interdimenzionalni in pričnete razumeti, da nič ni več dejstvo. Nič.

Človeškost se rada osredotoči na dejstva, rada se zateka k dejstvom. Pravi: “Tako pač je.” Um ljubi to. Dejansko, to je všeč vam in drugim delom vašega bitja.

Dejstvo. Dejstvo vam daje to, kar vi mislite, da je jasnost, a v resnici vam postavlja omejitve. Pravite: “Dejstvo: sonce bo jutri vzšlo.” Mogoče pa ne. Prej vas je nekaj izmed vas v resnici briljantno pomislilo pri sebi, da ko sem prišel noter in napravil svoj uvod, ste rekli: “Hmmm, Adamus je rekel, da je to nedelja, 8. november,” katerokoli leto sem že rekel. To je v resnici dejstvo, nekje. Nekje, za nekatere Šaumbre, ki poslušajo. In ni dejstvo, ker je nepopolno. Nepopolno.

Eden od največjih prehodov iz stare energije v novo je, da kar je bilo dejstvo, ni več. S tem se bo težko soočiti, če si ne boste zaupali, če ne boste delali na upravljanju s svojo lastno energijo – kako se povezati z nečim tako enostavnim, kot je Pakauwah. No, je le namišljen – ali pa resničen – živalski aspekt vas samih.
Dejstva torej odhajajo, in s tem se boste soočali znova in znova in znova, in to bo izzivalo vaš um in rekli boste: “Toda to je dejstvo,” da so tla lesena. Ali so res? Del tega je resničen. Del vsega je resnično, tudi, če je popolna laž. In vaš um začenja govoriti: “Toda, toda…” Ah, to je dober trenutek, da globoko vdihnemo.

Vaš um je bil programiran v vzorce in strukture in določene sisteme prepričanj. Če bi lahko vzeli ta model razvoja uma in intenzivnost in prepričanje, ki sta za tem in to prenesli na sebe in svojo dušo, bi bilo neverjetno – vse dokler bi vgradili v proces nekaj, kar bi reklo: “Na določeni točki bom dovolil sebi, da se razširim preko tega zelo intenzivnega sistema prepričanj.” Um je sistem prepričanj – zelo intenziven, zelo resničen. Briljantno delo. Um je tako pameten, da je ustvaril briljanten aspekt samega sebe, da verjame samemu sebi, da se zanaša na sebe in da lahko v resnici izključi vse drugo, da vidi le sebe.

Toda ali ne mislite, da bi v tej briljantnosti ustvarjanja uma, da bi morali ustvariti tisti mali sprožilec, tisto malo napravo, ki bi ga lahko osvobodila od samega sebe? Ali ne mislite, da bi morali to narediti?

Vi ste naredili to. Vi ste naredili to. Tam noter je sprožilec. Tam je mehanizem, tako rečeno, v lastnih vzorcih uma – le majhen gumb, naj rečemo – in to je ta majhen gumb, ki osvobodi um od samega sebe. Ampak, veste kaj? Bili ste dovolj briljantni, da ste ustvarili ta mehanizem, ki vam omogoča, da eksplodirate preko vašega uma – in rekel sem eksplodirate, kajti to je tisto, kar to bo. Toliko energije je zavite v intelekt, v um. Eksplodiralo bo, ko boste to odprli.

A kolikor ste bili pametni, da ste ustvarili ta mehanizem, za mehanizem osvoboditve – um je resnično pameten, ker ste ga vi ustvarili – in um je rekel: “Nikoli se ne dotakni tega gumba!” (smeh)

Torej imamo tukaj zanimivo uganko. Veste, da je tu. Čutite ga. Veste, da obstaja osvoboditev od sistemov prepričanj, od struktur, toda pred vrata ste postavili stražarja in mu rekli, da ne sme verjeti nobenemu sranju, ki mu ga boste povedali, ne glede na vse. Če se torej pojavite pred vrati s stražarjem – stražarji, celo vojsko, ki jih straži – se pojavite in rečete: “Hej, o-oh, jaz sem. Čas je, da greste,” vam ne bodo verjeli.

To je briljantna igra, toda kdo je Bog? Stražarji? Ne … ne, stražarji niso. Vi ste. Vi ste Bog. Vi ste ustvarjalec. Vi ste tisti, ki lahko izberete svojo lastno realnost. Vi lahko izberete, kar želite. Vi lahko razveljavite vsako programiranje, vse posnetke, vse sisteme prepričanj, vse pogojevanje, enostavno s tem, da vdihnete in zaupate sami vase. Vdihniti je lahko; zaupati sam vase, zelo težko – zelo, zelo težko – ali pa ne. Ali pa ne.

Ko nadaljujete pustolovščino v Novo energijo, in tukaj je ogromno podpore za vse vas, toda ko nadaljujete v tem, boste ugotovili, da dejstva ni več. Vse, kar so vam povedali o fiziki in znanosti in medicini in arhitekturi in tehniki in televizijskih napravah – karkoli – ne drži več, kajti vi vidite le en aspekt ali en potencial tega, kar je in tu je še toliko več. Toliko več.

Ta srajce lahko izgleda modra za vas, toda resnično v drugih območjih – oči, ki to gledajo v drugih območjih – vidijo to kot nekaj popolnoma drugačnega. Ali ne vidijo barv, kot so definirane v človeški fizični naravi, ali pa bodo videli to modro kot bolj rumene tone ali mogoče zelene, odvisno od tega, kje so in kaj delajo. V drugih območjih ne vidijo barv – oni ne vidijo tako, kot jih vi – torej, ali je modra? Vprašajte angela. On vam bo povedal: “Hudiča, ne.” Verjetno je oranžna. Kdo ve? In po vrhu tega je za njih težko videti, kajti gledajo energijske vzorce. Oni ne vidijo fizične realnosti.

Jaz sem najbližje bivanju in videnju v fizični naravi, kar angel lahko pride, ker je Cauldre dovolil, da so oči odprte. Sedaj torej še vedno lahko vidim vaše energije, toda sedaj vidim te čudovite obraze.

Torej, vsa dejstva bodo začela izginjati. Intelekt se bo začel topiti stran, in občasno se boste počutili obupano in neumno. Zamujali boste na sestanke. (smeh) Pozabljali boste imena. In nekdo vam bo rekel – in vi boste to za trenutek verjeli – nekdo vam bo rekel, da se starate, ali da preživljate preveč časa v tem, kot kultu, v katerem ste, ali karkoli. In za kratek trenutek boste to verjeli, in predvsem tisti del o staranju. A se ne. In ne zdrvite ven in ne kupite celega kupa zdravil in vitaminov in vsega ostalega, da bi preprečili staranje, kajti vaše telo že ve, kako se spoprijeti s tem, če mu le dovolite. Če mu le dovolite.

Torej, vsa dejstva se bodo začela spreminjati in to bo zelo begajoče za vas. Vse bo začelo polzeti stran. Da, še vedno boste imeli avto za vožnjo, in tu je del vas, ki ima modrost, da ve, kdaj ne sme dovoliti, da bi spomin o vožnji avta kar spolzel ven. (smeh) Ostalim stvarem boste dovolili, da gredo prve.

Dejstva se bodo začela spreminjati in spoznali boste, da je svet okoli vas zgrajen na dejstvih, ki niso nujno resnična. Medtem, ko se to zdi eksotično in zapeljivo, bo na trenutke zelo strašljivo, kajti svet kot ga poznate, bo zbledel.

Kasneje bomo govorili o tem, kaj bo prišlo na njegovo mesto, toda razumite, da ste dovolj briljantni, da bi enostavno šli v praznino. Ustvarjate nekaj tako novega, čeprav se bo lahko zdelo kot praznina za kratek čas.

Dejstvo izginja. Dejstvo izginja. Newtonovi zakoni, ki jih vsi sprejemajo, izginjajo, in mogoče upravičeno. Newton sam je rekel, da je to začasno stanje, ta celotna stvar vzroka in posledice in gravitacije in vseh njegovih ostalih teorij. Rekel je: “Toda to je le en potencial, tisti, katerega smo očitno izbrali in s katerim živimo, a je le eden.” Toda to začenja izginjati.

Se počutite nekoliko prismuknjeno v zadnjem času? Se počutite nekoliko odklopljene v zadnjem času, ne nujno od sebe, ampak od drugih stvari? Kajti dejstvo se bo spremenilo.

O dejstvih berete v časopisu. To niso dejstva; to so omejeni sistemi prepričanj. Resnično. Resnično. O dejstvih berete v knjigah in jih vsrkate kot pod hipnozo, kot da so edina pot: “To je dejstvo. Tako piše točno tukaj v knjigi.” Jaz sem napisal knjige, ki so popolnoma brez dejstev, a zaradi tega niso neresnične. Gre le za drugačno perspektivo in perspektive se bodo sedaj spremenile.

Dobro, globoko vdihnimo. Vaša Pakauwah in vaše zaupanje vase vam bosta pomagala, da se prilagodite dejstvu, da dejstva niso več dejstva. (smeh)

Zaupanje

Naslednje … mi tukaj pazimo na naš čas zaradi vas, čeprav čas – kakšno ne-dejstvo. Služi vam do neke točke … do neke točke. Pomaga vam vzdrževati stvari nekako v ravnotežju, a vi ste v resnici popotniki skozi čas. V resnici to počnete točno sedaj. Točno sedaj to počnete. Tisti komunikacijski sistem je bil ugasnjen, zato mislite, da ste samo tukaj. Potujete sem in tja. Pakauwah, ki gre v vaše telo; gre tudi, medtem ko ste vi tu, ven in potuje skozi čas. To je krasna stvar. Potovanje skozi čas je včasih bolj zanimivo kot katera koli človeška izkušnja, razen nekaterih, ki se jih lahko spomnim. Toda potovanje skozi čas … oh, v to se bomo poglobili v enem izmed naših srečanj. Rad bi nadaljeval z našo današnjo razpravo.

Torej, globoko vdihnimo in razumite, da si lahko zaupate v vseh pogledih – v vseh pogledih. Izgovorite besede: “Tudi jaz sem Bog.” Kdaj boste začeli to živeti? “Tudi jaz sem Bog” pomeni zaupati v vse. Človeški aspekt ima določena pričakovanja in stvari se ne izidejo vedno tako, kot si G. ali Ga. Človek predstavljata, da se bodo izšle. Toda izidejo se. Se. To je zaupanje. To je zaupanje.

To je zanimivo, če nimaš zaupanja vase, kaj ostane? Življenja, ko zaupate v druge? Življenja, ko dvomite sami vase? Če nimate zaupanja vase, jaz trdim, da ne obstajate. Resnično ne obstajate. Svojo energijo daste v vse drugo, zato da vi ne obstajate. To ne pomeni, da ste mrtvi. Le ne obstajate.


Prihodnost in usoda

V redu, pojdimo danes skupaj na potovanje. V našem zadnjem srečanju smo šli nazaj v preteklost in smo odprli vrata. Odprli smo vrata preteklosti, in včasih pričakujete tak velik naboj energije; pričakujete svetlobne strele in vse ostalo. Včasih so spremembe na tako čudovitih in kot se zdi tako subtilnih nivojih ter nivojih, ki so izven vašega trenutnega komunikacijskega sistema, da se ne zavedate, kaj se resnično dogaja. Vendar se dogaja.

Ko ste torej odprli vrata prejšnji mesec in dovolili potencialom iz preteklosti, da pridejo noter in vas obiščejo v tem Sedanjem trenutku, trdim, da ste z dovoljenjem teh potencialov omogočili vstop polovici vašega Božanskega jaza. V preteklosti ste doživeli določene stvari – izgubili ste službo, na primer. To je dobra stvar. Tobias je to omenil in jaz bom to podkrepil. Prej ali slej, dragi prijatelji, boste morali ven iz te težke zasužnjevalne mreže skupinske zavesti – in to odkrito imenujem tako. Je moderno suženjstvo. Prosim. Prosim – pravijo vam, da ste svobodni, ampak niste. Sami to veste. Oni pravijo: “Oh, lahko naredite, kar želite.” Samo enkrat poskusite to. Niste svobodni. To je suženjstvo in tudi s tem se bomo poigrali. Šli bomo preko tega.

Na koncu boste delali zase ali pa vsaj delali nekaj, kar absolutno ljubite. A če ste v tej službi in tem krogu … Ne morem niti verjetni, da to še obstaja danes na Zemlji, in še poslabšalo se bo. Sistem urnega zasužnjevanja, delati za nekoga drugega, delati za ‘človeka’, plačo, in sedeti… O Bog, če sedite v tisti mali ‘kocki’, pojdite v ponedeljek v službo s težkim kladivom in jo podrite. (smeh) In potem si dobite dobrega odvetnika in pojdite na sodišče in recite: “Nečloveško je posaditi nekoga v kocko,” in potem tožite za ogromno denarja in verjetno boste zmagali. Ali to, ali pa se boste vsaj dobro zabavali ob tem. A čisto je narobe. Je čisto narobe.

Torej smo šli v preteklost. Odprli smo potenciale – tiste, ki se niso nikoli odvili ali uresničili, toda še vedno obstajajo. Njihova energija je tu, njihov potencial je tu, njihova ljubezen je tu. So aspekt, s katerim niste nikoli komunicirali, zato smo to pripeljali noter.

Danes pojdimo v prihodnost … v prihodnost. Ob tem se poraja zanimivo vprašanje, preden začnemo. Ali je prihodnost usojena? Ne. Če ocenimo ljudi na Zemlji, za približno 99.7 procentov izmed njih absolutno je. Oni to dovoljujejo. Oni to izbirajo. Če torej gledate iz naše perspektive, oni sledijo vzorcu usode.

Torej, usoda je na nek način samo-usoda, kajti na neki točki so jo izbrali. Toda drugim ljudem so dovolili, da upravljajo njihova življenja. Svojim aspektom so dovolili, da vodijo njihova življenja. Obupali so. Niso le spustili iz rok nadzora nad sabo – so bitja, ki močno nadzorujejo sebe – ampak nad vsem drugim, obupali so. Predali so se. Torej imajo usodo. Sledijo svoji karmični poti, in dovoljujejo, da se to dogaja. Pravijo: “To je moja karma,” tudi če ne uporabijo besede karma.

Oni verjamejo v linearni razvoj duše in mu sledijo. Bedasto, gredo skozi prehod, kot da morajo to storiti, kot da jih Bog sili v to, kot da nimajo izbire. Verjamejo tudi v usodo skupinske zavesti, ki je zelo, zelo gosta, zelo, zelo težka; težko je iti ven iz te matrice, te mreže – ali pa ne. Lahko je tako enostavno kot le izbrati, a potem se bo vaše življenje spremenilo. Večina ljudi si tega v resnici ne želi. In nisem kritičen, sem opazovalec. Vam ni to všeč? Jaz ne sodim, jaz samo opazujem. (smeh, Adamus se hahlja)

Torej živijo usojeno življenje, poleg tega, če imajo zelo močne sisteme prepričanj, predvsem verske, spiritualne sisteme prepričanj. To ustvarja usodo. Verjamejo, da je tukaj pot, po kateri greš v nebesa in pekel in to sta možni dve smeri. To je usoda. To je usoda z dvemi možnostmi, a to so tudi vse možnosti, kar jih dajo sami sebi.

Večina ljudi torej živi v usodi in resnično, večina ljudi verjame v usodo. Verjamejo v čisto zanič Boga, ki izbira njihovo usodo za njih in jim govori, kaj se bo zgodilo. In ne da se jim … veste, kot je um včasih omejen, ni potreben zelo odločen um, da se ustaviš in pomisliš: “No, kaj je duhu mar. Zakaj bi duh hotel, da delam vse te stvari? Zakaj, da se dokažem komu? Čemu?” Ne glede na to, koliko se logika spreminja, to ni logično. To sploh nima smisla. Toda programiranje, hipnoza, prevleke so tako močni, da vzamejo sicer briljantne moške in ženske in jih poneumijo, močno poneumijo.

Torej … večina ljudi živi usodo, toda ni jim treba. Ni jim treba. So kot riba izven vode. Oh, saj veste, kako je to – brez usode. Vi ste šli skozi izkušnjo v preteklosti, ko smo rekli: “Vaši vodniki so odšli. Ni več pravil. Vaše pogodbe so se iztekle.” Ali ni to usoda? Ali ni bilo za kratek čas še kar zabavno, nato pa je postalo dolgočasno? To je samo-vsiljena usoda. Toda konec koncev usoda resnično ne obstaja. A če ste živeli pod vplivom usode, čez čas dejansko postane kar malo udobno. Sčasoma postane lahko in če ni usode, se počutite gole, izpostavljene in ranljive, zelo ranljive, če ni usode. Toda ni je. Resnično je ni.

Kaj je torej tam zunaj v prihodnosti, kamor bomo potovali čez nekaj trenutkov. In dejansko, mi bomo resnično potovali tja ven. In ne bomo! (smeh) Nič ni več dejstvo. Zelo spremenljivo – zelo, zelo spremenljivo – in to je dobra stvar.

Potenciali

Kaj je torej tam zunaj? (občinstvo odgovori “Energijski … potenciali.”) Potenciali. Potenciali. Absolutno. Absolutno.

Tam je polje potencialov, ki leži pred vsakim izmed vas, ki je dejansko precej omejeno. To polje potencialov je bilo povzročeno ali ustvarjeno s tem, kar je bilo prej. Vedno, ko se tukaj nekaj zgodi, to ustvari potencial tam zunaj. Vse, kar doživljate danes, bo ustvarilo nov mehurček potencialov zunaj v vaši prihodnosti. In tako naj bi bilo.

Potenciali vam omogočajo vrsto opcij, ki jih lahko izberete, in nato greste skozi življenje in izbirate, kateri potencial. In na splošno boste izbrali tistega, ki ima najmočnejši energijski učinek na vas – ne nujno najboljšega za vas, ampak tistega, ki je najbolj mamljiv. Najbolj mamljivi potenciali so tisti, ki jih boste izbrali. V njih pogosto ni logike. Pogosto delujejo v drugih območjih vas. So zelo, zelo mamljivi in potem prepričate sami sebe, da je to dobra izbira. To je le zapeljivost.

Torej ne izberete vedno tistega, kar zares želite. Vem, da se zdi kot protislovje, a ne izberete vedno tistega, kar zares želite; izberete tisto, kar vas premami. In vi rečete: “No, ali ni to tisto, kar želim?” No, res je na izkrivljen, popačen mali človeški način. A mi smo veliki angeli sedaj. (smeh) Gremo preko tega. (Linda se pači, in Adamus jo nagovori, hahljaje) Ti si pomagala oblikovati to vsebino, ne glej me tako. (še več smeha) Na tem smo delali cel teden, zato … Jaz se vedno vnaprej posvetujem s Cauldre in Lindo, na svoj lasten način, da se prepričam, da ju nikoli ne porinem preko roba njune cone udobja.

LINDA: Čisto do roba.

ADAMUS: Porini do roba, toda nikoli preko. (smeh)

Torej, tam zunaj v prihodnosti, kamor bomo šli čez nekaj trenutkov, bomo obiskali potenciale. Občutili jih bomo. Ne bomo razmišljali o njih. Ne bomo jih spravili v Excel-ove tabele, k čemur ste nagnjeni nekateri od vas. Šli bomo občutiti njihove energije.

Toda do sedaj so bili potenciali, ki ste jih občutili, potenciali, ki se jih zavedate, da so tam zunaj, tisti, ki jih je ustvarila preteklost, v večini primerov, pretekle izkušnje. Ti potenciali vključujejo veliko množico izbir. Z drugimi besedami, niste omejeni v izbirah, ki jih nudijo ti potenciali, toda njihova dinamika je Stara energija in temeljijo na preteklosti. In zato se na trenutke počutite, kot da ste se zataknili. Počutite se, kot da vas je uročila usoda nekoga, pa če je to vaša usoda ali usoda vaše duše ali nekoga drugega, in počutili ste se razočarane, ker vse to temelji na preteklosti.

V tem trenutku točno sedaj torej lahko pogledamo preko teh, kajti tu so še drugi; samo videli jih niste. Komunikacijsko omrežje jih ni prineslo noter. Tu so potenciali, ki ležijo preko učinka vaše preteklosti.

Globoko vdihnite in ne razmišljajte o tem, poglobite se v to. Občutite to. Vaši potenciali – tisti, ki ste se jih zavedali – temeljijo na vaši preteklosti ali na preteklosti vaših aspektov.
Ti, ki jih bomo odprli, nimajo nobene veze z vašo preteklostjo, nimajo veze z vašo karmo, nimajo veze s tem, kdo ste bili pred desetimi minutami, kdo ste bili v prejšnjem življenju. Ti so sveži. Ti v začetku ne bodo čutiti kot da so del vas, ker ne vsebujejo esence vaše človeškosti, esence tega, kdor ste bili, s komer ste se identificirali. Ti so tako novi, da se vam lahko za trenutek zazdi, da delate narobe, da ne dojemate. Pravite: “No, kaj naj bi občutil?” Navajeni ste čutiti mamljivost. Navajeni ste čutiti moč. Navajeni ste čutiti nasprotujoče si energije. Ti novi potenciali ne vsebujejo tega. V sebi imajo vašo najglobljo esenco, toda neomejeno in neizmerno, ki ne temelji na preteklosti.

Drage Šaumbre, to je Nova energija. Pravite: “Ali niso bili ti vedno tukaj?” Absolutno. Bili so v stanju dremeža. Spali so. Celo pred današnjim dnem, če bi jih šli iskati, jih nikoli ne bi našli, ker ste iskali nekaj drugega. Iskali ste nekaj z drugačnimi atributi, in mamljivost vas je vedno potegnila stran – vaša lastna mamljivost.

Obisk prihodnosti

Danes torej, če se odločite obdržati oči odprte ali zaprte, globoko vdihnimo …

(pavza)

In odpotujmo skupaj v prihodnost. Prihodnost se še ni zgodila. Njeni potenciali so tam. Prihodnost še ni napisana. Zato se jasnovidci in vedeži in preroki v večini primerov zmotijo. Zakaj? Zakaj? Zakaj? Ker jih premami preden sploh pridejo do resnice. No, mamljivost je ena oblika resnice, a potegne jih v drugo smer.

Dobro, pojdimo sedaj. Pojdimo na to potovanje. Pojdimo skupaj po hodniku, kot smo šli na našem zadnjem srečanju. Pojdimo po tem čudovitem hodniku v prihodnost. A ko hodimo vzdolž hodnika, naj se resničnost hodnika raztopi. Tla se raztopijo; stene, raztopijo; vrata, raztopijo.

Pojdimo v to, kjer ne gremo le v svetlobo ali v temo; gremo sami vase. Pojdite v sebe. Pojdite v vse potenciale, ki so bili tukaj – potenciale, ki jih je ustvarila preteklost. Še vedno so tukaj, pojdimo skozi njih.

To je multidimenzionalni hologram, skozi katerega hodimo. Vsebuje vse; nič ne vsebuje. Vsebuje vse, kar je lahko, hkrati pa nič sam po sebi.

Dovolite si, da hodite in sedaj opustite še hojo. Ni potrebe po hoji. ‘Jaz sem, ki sem’ je tukaj.

(pavza)

In pojdimo preko očitnih potencialov, ki so bili ustvarjeni iz preteklih dogodkov, in v potenciale, ki bolj predstavljajo vaš popolni jaz, vaš resnični jaz, vaš božanski jaz …

Potenciali, ki so bili do sedaj nevidni, neznani, neobčuteni, a tu so …

Potenciali prihodnosti, ki je lahko tako opazno drugačna ali tako enostavna …

Potenciali, ki raztopijo vse prepričanje, vso logiko, vsa dejstva …

Opuščamo strukturo energije nazaj v energijo, ki služi vaši novi zavesti, karkoli to je, a ne zavest, ki temelji na preteklosti.

Ko gremo v ta potencial – te potenciale, ki so nad staro mrežo in starimi sistemi prepričanj – tukaj ni mamljivosti. V vaših novo-energijskih potencialih ni osnove za mamljivost.

Smrt ne obstaja. ‘Treba je živeti’ ne obstaja. Je le ‘biti’.

Tem potencialom ni potrebno reševati kakršnih koli problemov ali popravljati kakšne stvari ali karkoli spreminjati, kajti ti novi potenciali nimajo stare neuravnoteženosti. So čisto novi. So novi sadeži vaše radosti in strasti in so tukaj.

To, kar sedaj počnemo, ni izbiranje, ne trudimo se jih potegniti nazaj. Vzpostavljamo povezavo. Komunikacijo.

V tem trenutku širimo našo zavest. To ni čas za umsko aktivnost, ni čas, da poskušate reči: “Tako želim oblikovano svoje življenje.” To je čas, da občutite vase, da občutite neomejeno, neuravnoteženo – z drugimi besedami, potenciale, ki jim še ni bilo predpisano ravnotežje ali oblika, ampak so čisti – čisti, čisti potenciali.

In nič drugega vam ni treba storiti, kot da jih zaznate.

Lahko jih zaznate z vohanjem. Lahko jih zaznate z občutenjem, celo s poslušanjem in okušanjem. A bolj kot vse drugo s tem, da samo ste tu, zaupate sami vase.

(pavza)

Občasno delajte s svojimi Pakauwami, še kdaj drugič delajte prav tako kot sedaj, pojdite ven do svojih potencialov. To ni mreža ali polje za človeštvo ali vso kreacijo; to je vaše. Vaši potenciali. Tam zunaj so.

V tem trenutku z razširjanjem zavesti odklepamo, aktiviramo, odpiramo te potenciale v vaše življenje.

(pavza)

Ti začenjajo na najbolj čudovit in najbolj tekoč način prihajati nazaj v sedanjost, v to realnost, v vašo Točko sedanjosti, vašo Točko izbire, vašo točko aktualizacije.

Globoko vdihnite. Občutite sebe v sobi.

Na koncu naše razprave danes bom prosil Andrah za nekaj dodatnega dihanja in prosil bom za malo optimistične glasbe, da to zares prizemljimo nazaj. Ko se tako razširimo navzven, odpiramo nekatere sisteme, nekatera omrežja in nekatere dele sebe, ki to potrebujejo.

Preden danes odidem, vas bom prosil, da še naprej delate s svojo Pakauwo. To je način, da boste razumeli, kako upravljati s svojo energijo. Zapomnite si, da se ji ni treba obnašati po vzorcih, ki si jih zamisli vaš um. Spreminja se, giba se, premika se, občuti se drugače. Kako je bilo vašo Pakauwah čutiti včeraj, ni nujno enako, kot se čuti danes. Spreminja se.

Ko se soočate s težavami dejstev in zdi se, da se dejstva spreminjajo, takrat je čas, da greste v zaupanje samim sebi. Tu bo del vas – in tu bo veliko drugih ljudi – ki vas bodo poskušali spraviti nazaj v strukturo ali v vzorec. A to je čas, da zaupate samim sebi, kajti dejstvo ni več edina realnost. Postaja zelo multidimenzionalno.

Torej, zelo lahko si bo želeti zbežati nazaj v udobje uveljavljenega dejstva – definiranega življenja. Toda zaupajte samim sebi. Zaupajte samim sebi in se podajte v ta nova področja. Zato smo tukaj. Zaradi tega sem tako ponosen, ko se pogovarjam z mojimi dvojniki in mojimi družabniki v drugih območjih. To je skupina, ki je pripravljena poskusiti, ki je pripravljena iti v novo področje.

Skupinska izkušnja

Še ena stvar, preden odidem. Rad bi delal z vsemi vami. Intenzivno smo delali v majhnih skupinah, včasih večjih skupinah, v našem sanjskem stanju. Stanje sanj je resnično stanje. Izkusili ste to, nekateri od vas, v zadnjem času. Zbudite se in sanje so bile bolj resnične kot vaša spalnica. Sanje so imele več življenja kot tole. Včasih se to lahko zdi malce depresivno, kajti pravite: “Hočem iti nazaj v sanjsko stanje.” Toda vse to bomo združili.

Torej smo delali skupaj v majhnih skupinah, srednje velikih skupinah, a sedaj bi rad delal z vsemi Šaumbrami v enem samem dogodku in v sanjskem dogodku. In kot upam, bo to prvi izmed mnogih – mnogih drugih, ki jih lahko sami organizirate in speljete.

V noči – in zapomnite si, dejstvo ni več dejstvo, vendar vedno lahko izberete ploskev za izkušanje – v noči, recimo 11. novembra, ker vi mislite, da je to pomemben misteriozen datum. 11-11 … 11-11-11. Ničesar ni … tukaj … ja, pa je … nehati moram. Je nekaj pomembnih zanimivih stvari na tem datumu, zaradi take postavitve številk. To pove, da se energija skozi številke in skozi matematiko premika drugače kot če niso tako postavljene. Toda konec koncev tudi številke niso več dejstvo.

Ali veste, da za vsako številko obstajajo številne nasprotne vrednosti te iste številke? Dve – ni le dve. Dva ima dimenzije nad njo in pod njo in nekateri mistiki in starešine so to razumeli in se še danes smejijo, ko vidijo ljudi, da definirajo dve kot dve. Je del od dve, toda dve ima negativno dve in pozitivno dve in stransko dve in neskončno dve in omejeno dve in to gre naprej in naprej z vsemi potenciali. Vidite, nič ni tako, kot ste mislili, da je. Je več. Veliko več.

Torej na 11-11, kajti to bo dobro slišati za vse druge – vsi vaši metafizični prijatelji pravijo: “Delamo eksperiment na 11-11.” Vau, vau … (občinstvo odgovori z ooh in ahh in smehom) In potem bodo napisali knjigo in jo poimenovali “11-11 Eksperiment.” In mimogrede, zelo dobro se bo prodajala!

Dobro, tole bomo naredili, če ste pripravljeni sodelovati – in vse, kar morate narediti, je v sebi sprejeti odločitev; slišali jo bomo. Na to noč se bomo zbrali, ne glede na to, v katerem časovnem pasu ste, ne glede na to, koliko bo ura. Toda, ko boste tisto noč v stanju sanj, bomo ustvarili skupinske sanje.

Nočem veliko govoriti o tem, a vsi se bomo združili. Imeli bomo enako izkušnjo in imeli bomo mnogo različnih izkušenj. Obstajala bo osnovna tema. Obstajal bo začetek, sredina in konec. Naše sanje bodo imele zgodbo in zgodbe znotraj te zgodbe. In vi boste udeleženec in imeli boste vašo lastno izkušnjo, a vendar boste hkrati imeli tudi skupinsko izkušnjo. Imeli boste torej dvoje sanj znotraj tega, kar bo izgledalo kot ene sanje in v resnici veliko več kot dvoje, a pustimo to zaenkrat. Imeli boste skupinski del teh sanj in vaš individualni del.

Prosim, prosim postavite papir in svinčnik ali pisalo ali vašo elektronsko napravo ali karkoli – vašo malo stvarco s tipkovnico – poleg vaše postelje. In naredite to nocoj ali jutri zvečer. Ne čakajte do zadnje minute, kajti potem boste zaspali in pozabili. Postavite to zraven vaše postelje in ko se zbudite sredi noči ali prva stvar zjutraj, se ustavite, globoko vdihnite, preden naredite karkoli, začnite pisati. Mogoče vas bo zelo tiščalo lulat, a se uprite. (smeh) Uprite se ali pa naredite, kar morate, da bi improvizirali, a pišite. Pišite. Zapišite svoje sanje.

No, vaši zapiski ne rabijo biti dolgi sto strani. Zapišite pomembna občutja, pomembne vizije, in bolj kot vse drugo – rekel bom – odgovor, ki ste ga dali na zastavljeno vprašanje.

LINDA: Hmm, obstajalo bo vprašanje.

ADAMUS: Nisem rekel, da bomo postavili vprašanje. (smeh) Rekel sem, da zapišite odgovor na vprašanje. Lahko bo ali ne bo postavljeno, toda vi boste imeli odgovor. Nič ni kot je bilo.

Nato bomo prosili briljantno in ljubeznivo in delovno osebje Karminskega kroga, da ustvari skupni prostor, kamor boste lahko postavili to – postavili vaše pisanje. Ne rabi biti dovršeno. To ni natečaj v pisanju. S tem bomo pokazali nekaj zelo posebnih stvari. Prispevajte. Lahko bi oblikovali forum posebej za to. Lahko bi bilo kakšno drugo sredstvo, da je le način za zbiranje teh informacij.

In potem bomo občasno govorili o tem. Na našem naslednjem srečanju bomo vsekakor podali nekaj vpogleda in informacij. To vam bo pomagalo razumeti, kaj se dogaja. Pomagalo vam bo razumeti nekoliko več o razumevanje novo-energijskih sanj. Mimogrede, nočem reči simbolizem sanj, kajti tega ni več. Sanje so sedaj za vas tako drugačne.

Torej, opažali boste običajne stvari, neobičajne stvari. Imeli boste skupinski del vašega razumevanja in individualni del. 11-11. Veliki 11-11 Šaumbra sanjski eksperiment se že odvija. Torej, prosim, sodeluje. To bo pomagalo vsem od nas resnično razumeti, kaj se dogaja tukaj in sedaj.

Globoko vdihnimo. Bilo mi je v čast in veselje biti tu z vami. Čez nekaj trenutkov bomo malce dihali. Cenim vašo energijo, vašo prizanesljivost, vaše udejstvovanje v tej fenomenalni izkušnji, ko se podajamo v Novo energijo.

Bodite previdni, mimogrede, ko rečete: “Oh dragi Adamus,” ali ne-tako-zelo-dragi Adamus. Bodite previdni, ko rečete: “Pojdimo zelo, zelo, zelo, zelo hitro.” (smeh) Kajti, razumeti morate, da vi že greste zelo, zelo, zelo, zelo hitro. Toda ne potrebujemo trčenj. Ne potrebujemo, da stvari razpadejo. Mi gremo hitro.

Vem, da je za nekatere od vas včasih: “Daj mi močno. Daj mi grobo. Daj mi eksplozivno.” Ne potrebujete več tega.

Zato ob tem, dragi naši, opomnik – opomnik za vse.

Vse je dobro v vsem vašem vesolju, in zato sem jaz lahko Adamus.
Uživajte.

Crimson Circlu predstavljeno
7. novembra 2009
www.crimsoncircle.com