– Napovedi za leto 2011

senza-titolo-1

Napovedi za leto 2011 po Jennifer Hoffman in NADANGELU URIELU,

2. januarja  2011

Mi smo ponovno na začetku še enega leta, kar je še ena možnost za nas, da fino uglasimo povezovanje lekcij v celoto, ki smo si jih učili več desetletij in preko tega, v mnogokratnih življenjskih dobah.. Kar prinaša leto 2011 je več jasnosti, razumevanja, transformacije in rasti, če bomo mi dostopali do tega iz točke nepristranskosti, opazovanja, brezpogojne ljubezni in sprejema. To bodo naše velike lekcije za to leto, ker koderkoli bomo mi ostali povezani/zapleteni, vpleteni, neizprosni in nezmožni sprejeti in odpustiti je, kjer bomo mi prejeli še več lekcij, ki nam bodo pokazale, kako integrirati te stvari v naše življenje.  MI se ne bomo nič več mogli delati, da ne vemo, kar mi delamo – mi vstopamo v svoje mojstrstvo in čas je za nas, da sprejmemo njegove odgovornosti.

Bo to izzivalno/kljubovalno/zahtevno leto? To je odvisno od tega, kako mi definiramo “izziv/kljubovanje”. To bo zahtevno, če se bojimo, kaj bomo izgubili, namesto, da imamo v vidu vsako izgubo kot odpuščanje, tako da še nekaj lahko zavzame njeno mesto. Ko mi postavimo naš namen za transformacijo, se vse, kar ni v  resonanci s tem, kar želimo, da nastane, loči od nas. To bi lahko bilo zelo čustveno, vendar  je na spiritualni ravni to v uravnavi s tem, kar smo prosili. Čas je za nas, da vidimo sebe iz celotne perspektive, vključno vsemi našimi aspekti, telesom, razumom, čustvi, duhom, tako da mi lahko vidimo vsak korak kot proces odpuščanja in nadomeščanja. Pustiti, da staro gre, bo velika tema leta 2011, kakor tudi biti sposoben integrirati novo.

Mi moramo postati sprejemniki zato, da bi za nas sprejeli koristi, ki so naše, ko mi stopimo v naše mojstrstvo. To je leto za nas, da si priznamo našo “veličino”, da vidimo sebe kot čudovite, močne, blažene, božanske in vredne blagoslovov, ki so bili odklanjani, ker smo se čutili brez moči in nevredni. Vse, po čemer imamo željo, je del našega polja potenciala in pripada nam. Edini način, da prejmemo in integriramo to v naša življenja,  je,  da vemo, da si to zaslužimo.

Leto 2011 bo leto mešanih blagoslovov za tiste, ki še niso raziskali svojih potencialov zdravljenja, za druge pa bo to leto prineslo mnogo na poti manifestacije dolgo nošenih sanj in odpiranja  vrat, ki so bila zaprta. Po tem, kaj se dogaja v življenjih posameznikov, bomo mi vedeli, kdo je opravil dela zdravljenja. Nekateri  se bodo učili skozi bolečino in izzive, ki so si jih izbrali. Naš izziv bo, da jim pomagamo brez, da postanemo njihov sluga, da se naučimo dajati brez, da postanemo mučeniki bolečin še nekoga. Mi smo lahko sočutni učitelji skozi primer, kako mi dopuščamo blagoslovom, da tečejo do nas, namesto da omejujemo našo rast v soočanju z bolečino drugih.

Sledijo  nekatere splošne teme za to leto.

ODPIRANJE SRC

To je leto, v katerem bomo postali še bolj zavedni, kako so bila srca drugih zlomljena skozi njihova življenja v bolečini,  kot smo se začeli zavedati že v letu 2010. Veliko bo možnosti za ljudi, da odprejo svoja srca skozi vrtince sočutja, nove odnose, ko bodo  postajali mogočnejši/vplivnejši, ko bodo razumevali božanskost in sprejemali  mojstrstvo. Vsaka boleča izkušnja je priložnost, da se odpremo do več ljubezni. Komu mi dajemo,  je manj pomembno kot, zakaj mi dajemo. Vprašanje, ki ga moramo resnicoljubno  odgovoriti je, kaj mi hočemo in potrebujemo od drugih, ali  mi iščemo ljubezen zunaj sebe  namesto v povezavi do svojih notranjih virov ljubezni znotraj nas. Postajanje ljubezen, ki jo iščemo, bo globalna lekcija in ta se bo razširila na vsa področja našega življenja.

ENERGIJSKI PORTALI IN VRTINCI

Mi vidimo  veliko novih energijskih portalov, ki se bodo odprli  in nekaj manjših, ki se bodo zaprli v naslednjih dveh letih.  Ta proces se je začel leta 2001. Trije starodavni vrtinci ( angl. vortexes), na Srednjem vzhodu, v Aziji in v Afriki, se bodo zaprli do konca tega leta, kar pomeni, da bomo videli še več nasilja, prelivanja krvi, vojno, naravne in od človeka povzročene katastrofe in nemire na teh območjih, ko se tisti, ki jih želijo videti te portale odprte, upirajo njihovemu zaprtju. Mi smo vsi vodi do novih portalov, tako da,  če se mi osredotočimo na transformacijo na teh območjih, bomo pomagali pripeljati vanje nove energije, kar bo omogočilo tem vrtincem, ki prinašajo notri uničevalne energije, da se končno zaprejo.

ZEMELJSKE SPREMEMBE

MI se bojimo zemeljskih sprememb, ker te lahko prenesejo tako veliko travm in razdorov/prelomov v naša življenja.  V letu 2011 mi ne bomo videli tako veliko zemeljskih sprememb, takšnih kot so nevihte, potresi, vulkani ali druge stvari, ki jih mi imenujemo “katastrofe”, kot smo jih v letu 2010, vendar bi morda bile dve od njih bolj silovite ali uničevalne, kot tiste, ki smo jih doživljali prej. Zemlja tudi gre skozi svojo lastno vstajenje in v letu 2011 bo to “hiša čiščenja” in nas bo opominjala, da smo mi partnerji z Zemljo in upravitelji njenih resursov. Zemlja je čuteče bitje, prav tako kot vse drugo na planetu, in mi potrebujemo, da smo od časa do časa opomnjeni na to. Ko mi pošiljamo Zemlji ljubezen in spoštovanje, jo mi krepimo na njenem potovanju v vstajenje. Kot že rečeno, bo to leto prineslo čiščenje in veliko energijskih sprememb v, posamezne dele Zemlje, zlasti tiste, kjer se zapirajo vrtinci.

NADALJEVANJE VSTAJENJA

Vstajenje ni mističen dogodek, ki se bo dogodil v letu 2012 in kasneje, to se dogaja prav sedaj. Vsak dan je še en dan v našem potovanju vstajanja in vsak trenutek  nosi blagoslove vstajanja v našo božanskost, doživljanje njenega veselja in učenje biti v veselju. Ko je naše osredotočenje na sedanji trenutek, se mi zavedamo, kako mi doživljamo naše vstajanje. Mi ne moremo ustvariti bodočnosti, če mi ne moremo pustiti preteklosti za sabo, in v letu 2011 bomo mi imeli mnogo sprememb in izbir za odpustitev preteklosti. Ali  mi lahko gremo od razočaranj in tega, kar mi mislimo, da mo zgrešili, in smo močno v sedanjosti? To je nekaj, kar se moramo mi naučiti, ker edini prostor, kjer imamo kakršnokoli moč, je v sedanjosti.

LJUBEZEN IN ODNOSI

Že dolgo je od tedaj, ko smo mnogi od nas imeli romantični odnos, tako da smo se  že začenjali čuditi, če se bo to še kdaj zgodilo. Leto 2011 bo odprl ta vrata, vendar s preobratom. Potrebno bo narediti izbire in zelo pomembno je, da imate namen za odnos. Boste zdravitelj ali pa boste z nekom, ki ne potrebujejo vašega zdravljenja? Ali ste odprti za prejemanje ljubezni, katero ste vi tako pripravljeni dajati nekomu? Čeprav vi morda ne vidite, kako bo morda nekdo vstopil v vaše življenje, bodite pripravljeni  z vedenjem, kaj vi hočete in postavite vaš namen za to, ker to se bo zgodilo, ko boste vi najmanj pričakovali.  Pred koncem leta in celo pred koncem avgusta, bodo ustvarjeni mnogi novi odnosi z dolgoročnim potencialom.

MOČNA OBDOBJA

To so obdobja, ko se na Zemljo usmerjajo vali energij, ki so zelo različni od tistih, na katere smo navajeni. Te pogosto trčijo z našimi lastnimi energijskimi vibracijami in vplivajo lahko na nas zelo neudobno  ter nas napravijo celo fizično bolne. Mi jih imenujemo simptomi vstajenja  in oni so del našega potovanja v vstajanju. Za nas je nuja, da se pripeljejo nove energije na Zemljo kot del naše misije ustvarjanja “nebes na Zemlji”. V teh močnih obdobjih bomo mi lahko videvali zemeljske spremembe, močne nevihte, poplave, potrese in neobičajno vreme. V naših lastnih življenjih bi mi lahko doživljali nenadne konce, razdore, srčne in umske spremembe ali celo fizične bolezni.

V letu 2011 bo sedem močnih obdobij:

OD15. DO 20. JANUARJA

Med tem časom bomo mi doživljali cunamijem podobne energijske spuste, ki bodo prinesli nove uresničitve in razumevanja, podobna “oho” trenutku. Za nekatere bo to nenaden dvig v 5. dimenzijo in to se bo dogajalo na razumski in čustveni osnovi. Drugi bi se lahko odločili, da dokončajo njihov čas tukaj in preidejo čez.

MAREC

Spomladansko enakonočje bo prineslo več miroljubne energije, ko  bomo mi začenjali skušati  nove potenciale za našo stvarnost. Veliko bo v tem času takojšnih manifestacij, ko bomo imeli možnost izkušati, kako vplivno mi premikamo energije. Bodite pazljivi na svoje besede in misli v tem času.

OD JUNIJA DO AVGUSTA

Ta tri močna obdobja so grupirana skupaj, ker bodo progresiven tok energijskih spustov, transformacij, fizičnih in čustvenih in mentalnih prevratov, ki so odskočne deske v nove energije in proces rasti, kjer se vsak korak naprej dogodi, ko smo pripravljeni pustiti, da odide tisti pred tem. Mnogo ljudi bo v tem času doživelo izgubo dela, konec odnosov, geografske preselitve in močne  spremembe v mišljenju.

OKTOBER

To je izbirna točka za leto 2012 za Zemljo in njene ljudi. “Kam želimo mi  iti od tukaj dalje” bo, kar bomo vprašani, da odgovorimo. Smo mi pripravljeni držati energijo za transformacijo, ko ostajamo odmaknjeni od tega, kar mi mislimo, da naj bi se   dogajalo? Med tem obdobjem bomo mi izzvani, da bomo so-ustvarjalci in ostanemo  osredotočeni na naše vizije za nebesa na Zemlji, ne glede na to, kar se bo pojavilo, da se bo dogajalo v svetu.

OD 21. DO 30. NOVEMBRA

To je zadnje močno obdobje leta 2011 in eno, ki se nam bo zdelo varljivo lahkotno, vendar je v stvarnosti, kar bomo doživljali, to dotok energije in kako  lahkotna ta v resnici je. Mi bomo predelovali vse, kar smo doživeli v tem letu in razumeli, kako deluje božanski red. To obdobje je ključno za snovanje energij leta 2012 in kar se bo zgodilo v tem obdobju bo druga odločilna točka za mnoge ljudi. MI bomo slišali o mnogo smrti, ker bo veliko tistih, ki se bodo odločili, da je njihov čas tukaj končan. V tem času bo tudi neobičajno število rojstev, dramatičnih sprememb in nenadnih sprememb v vladah, politikah in ekonomskih pogojih.

KLJUČNA TEMA LETA

Ključna tema tega leta je, da pričakujte  najbolj čudovite, najboljše izide zase, da se premaknete iz stanja upanja v stanje vedenja, kjer vi veste, da kar hočete, se bo manifestiralo ali boste prejeli celo nekaj boljšega. Bodite sigurni, da postavite namen z “to ali nekaj boljšega«, tako da bi bili lahko pripravljeni na vse izide. Bodite tudi pripravljeni sprejemati, ker to je druga polovica manifestacije, na katero pogosto pozabimo. Moramo se naučiti prositi  za to, kar hočemo, in potem biti v stanju sprejemanja, da se zgodi. Zato  prosite in potem vedite, da to ali nekaj boljšega bo prišlo do vas.

LETO VELIČINE IN BITI POLN VELIKEGA

Nadangel Uriel imenuje leto  2011 za leto, da v njem prepoznamo našo veličino in postanemo polni velikega, ne v smislu, da se počutmo boljši kot kdorkoli drug (mi smo vsi povezani, tako da to ni mogoče), ampak da prepoznamo sebe in kdo mi smo v svetu. Mi smo božanska bitja, ne manj kot karkoli še v Univerzumu. Mi smo otroci Boga in svetlobe, močni preko naših človeških predstav in so-ustvarjalci naše stvarnosti, kakor tudi te od sveta in vsemirij preko tega. Kako mi izražamo to veličino v naših življenjih, je odvisno v celoti od nas. Mi imamo legije angelov, da nam pomagajo, razen če prosimo in nam ne morejo dati več, kot smo mi pripravljeni sprejeti in dobiti. Ko se mi spomnimo, da smo močni in v kontroli vsakega aspekta naše stvarnosti, znotraj in zunaj, mi postanemo mojstri in stopimo v čudežno vibracijo.

Srečno 2011, in jaz želim vsakemu od vas blagoslovljene  vaše srečne želje in obilno, veselo in čudežev polno leto.

Veliko blagoslovov,

Jennifer Hoffman in Nadangel  Uriel

Avtorska pravica članka©2010 od Jennifer Hoffman. Vse pravice zadržane.

jennifer-hoffman

O avtorici

Jennifer Hoffman je intuitivna, spiritualna zdraviteljica, mentorica, učiteljica in avtorica.  Ona tudi  kanalizira energijo od Nadangela Uriela. Jennifer je pomagala mnogim ljudem skozi premik preko njenih edinstvenih vpogledov in svetovanja ter olajševala njihovo potovanje zdravljenja. Jennifer je ustanoviteljica www.urielheals.com spiritualnega zdravljenja in rasti po telefonu (on-line)   in je posvečena  sporočilom in učenjem  Nadangela Uriela.  Informacije o Jenniferijinih knjigah, o  on-line seminarjih in storitvah so na razpolago na njenih spletnih straneh, ali elektronski pošti  healing@urielheals.com * Enlightening Life  www.enlighteninglife.com *  email: Support@enlighteninglife.com *

O Nadangelu Urielu:

V knjigi »Scripting Your  Destiny« Nadangela Mihaela in Ronne Herman (www.RonnaStar.com)  najdemo, da je Nadangel Uriel nadangel  6. žarka, energije indigo barve, žarka vdanosti, idealizma, čaščenja, usmiljenja, miline, odpuščanja, astralne ravni.  On je emocionalno baziran žarek. Osredotočen je znotraj podzavestnega razuma. To je žarek, ki je vladal človeštvu zadnjih 2.000 do 3.000 let in je ustvaril religiozno gorečnost. S tem žarkom je povezana čakra 3. očesa.

Ženski vidik Nadangela Uriela je Nadangel – Lady Grace. Zelo znana vstala mojstra tega žarka sta Sananda/Jezus in njegov dvojni plamen Marija Magdalena oziroma Lady Nada.

Na spletni  strani http://www.urielheals.com/AboutUriel.html najdemo:

»Nadangel Uriel je eden od sedmih nadangelov, ki stoji na prestolu Boga stvarnika in eden od štirih glavnih nadangelov, ki služijo človeštvu. Uriel vlada mentalni ravni, našim mislim in idejam, kreativnosti, vpogledom, sodbam, magiji, alkemiji, astrologiji, univerzalni zavesti, božanskemu redu, distribuciji moči, kozmičnim univerzalnim tokovom in zemeljskemu okolju. Uriel je človekova zveza v spiritualna kraljestva in nam lahko pokaže, kako najti našo notranjo moč skozi proces, ki bo pomagal vsakemu posamezniku premik v zavesti in zato pospešil vsem človeškim kraljestvom  dvig v višja kraljestva razvoja.

Kot nadangel zveličanja/rešitve nam lahko Uriel pokaže kako ozdraviti vsak aspekt življenja, obrniti razočaranja v zmage, najti blagoslove v nadlogah in odpustiti boleča bremena in spomine preteklosti skozi uporabo brezpogojnega odpuščanja. Uriel nosi svoj plameneči meč za čiščenje mentalnega  in čustvenega razumevanja ter transmutacijo nižje vibracijske energije v razsvetljeno spiritualno razumevanje.«

Comments are closed.