– Vnebovzeta mojstrica Hilarion svetuje

hilarion1

Sporočilo kanalizirano preko Marlene Swetlishoff, dne 11. aprila 2010

Dobrodošli ponovno ljubljeni delavci za svetlobo,

Ta teden boste še šli skozi proces iztiskanja vsega, kar vam več ne služi iz vašega razuma, telesa in duha. Veliko delo se je sedaj začelo z veliko resnostjo. Vse se  čisti, zdravi, razodeva in preobraža. V ta proces niste vključeni le vi sami, ampak vse na vašem dragem planetu. Pri tem se, ko se to dogaja, vsak od vas veliko nauči o sebi, drugih in svetu okoli vas. Velika skrivnost med tem časom je, da oprostite sebi in drugim v vseh stvareh in da jasno spoznate, da pod vsemi temi doživljanji leži velika sila ljubezni.

Negujte ta občutek na dnevni bazi. Ustvarjajte mantre, odredbe, invokacije in afirmacije, ki vas dnevno navdihnejo do vzvišenih ravni božje ljubezni in manifestirajo to znotraj vaše srčne čakre. Preživite veliko časa osredotočeni na to čakro znotraj vašega telesa. Lahko se celo uležete na vašo posteljo in si nežno položite vašo roko na srčni predel kot način, da se osredotočite in občutite ta prostor. Ta lokacija v vaše telesu je portal/mesto pristopa do pomembnih stvari. Vse mora iti skozi ta portal, da se očisti in uravnoteži preden lahko vstopite v novo dimenzijo, ki sedaj leži pred vami, čakajoč, da jo opazite.

Nujno potrebno je, da vsak od vas pije še večje količine neoporečne, čiste vode vsak dan. To je ena najbolj osnovnih in pomembnih stvari, ki jih lahko delate, da bi olajšali ta navpični razvoj, skozi katerega greste sedaj. Druga, so vaje globokega dihanja. Prakticirajte dnevno prizemljevanje v Zemljo, na katerikoli način za vas najbolje deluje, tako da boste kot eno z njo, ker boste na ta način vedno informirani o tem, kaj se dogaja in kaj je pri tem, da se zgodi.

Opazujte naravo vse okoli sebe. Naučite se izkustvo biti v sedanjem trenutku in uživati enostavne stvari okoli vas.  Kakorkoli pogledate, življenje brsti v vsej svežini in veliko lahko odkrijete.

Vi ste nosilci frekvence ljubezni in sedaj je čas, da izžarevate to ljubezen v vsakogar okoli vas, kakorkoli bi morda šli. Naj vaša luč sije v vsem sijaju. Smejte se pogosto in smejte se v veselju za ta najbolj razveseljujoč čas življenja na Zemlji. To je,  za kar obstajate, to je čas, za kar ste prišli na Zemljo. Začutite veselje življenja, ki se pretaka skozi vaše vene in zaplešite, če si zaželite! Vi ste Stvarnik, ki izkuša te trenutke, začutite veselje te božje prisotnosti znotraj vas in dopustite to izkušnjo. To je čas za čutiti in biti, raje kot razumsko razmišljanje in analiziranje. Uživajte vsak trenutek.

Kadarkoli vi začutite, da so energije premočne, prakticirajte  Tehnike popolnega energijskega čiščenja, ki jih najdete na http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm, ker so odlične za čiščenje vseh vaših kanalov in meridijanov in za ponovno vzpostavitev ravnotežja in dobrega počutja. Spite, kadarkoli začutite potrebo, če si to lahko privoščite ter prisluhnite notranjemu  prišepetavanju vašega telesa. Postanite uglašeni na vse načine z vsem okoli vas in se naučite ZAČUTITI to znotraj sebe. Vaš notranji sistem vodenja prihaja v korak z vami in sedaj je čas, da to uporabljate. Veliko modrosti in znanja je, ki čaka, da zbrsti iz vaše notranjosti na površje v manifestacijo sedaj in vse je uravnano, da se to zgodi.


Do naslednjega tedna,

JAZ SEM Hilarion


©2010 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se  v njem nič ne spremeni na kakršenkoli način teč če se vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran http://www.therainbowscribe.com *


V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.