* 1.4.2011 – Nova Luna 3.4.2011 – meditacija za Japonsko in dan trojnih števil 4 (4.4.201)

japanmeditation

Na spletni strani  http://www.galacticroundtable.com/?xg_source=msg_mes_network je vabilo za meditacijo svetovnega obsega za Japonsko, ki bo potekala ob sončnem vzhodu po lokalnem času, na dan  3.4.2011 ali katerikoli čas ta dan. Ob gledanju tega videa ali na kakršenkoli drug način  uporabite psihokinezo (ustvarjanje z mislimi), vidno predstavljanje  in upodabljanje za prekinitev radioaktivnega onesnaženja.
V sporočilu Nadangela Mihaela izpred nekaj let (iz knjige Ronne Herman) sem razbrala, da je na  Novo Luno pomembno meditirati ob sončnem vzhodu .
Na zgoraj navedeni spletni strani med drugim sporočajo:
“Mnogo tisoč let se je mnogo ljudi sklicevalo na to, da planeti vplivajo na dogodke na Zemlji. Drugi so govorili, da je to praznoverje. Nobeni znani mehanizmi, s čemer bi oddaljeni planeti vplivali na Zemljo, niso bili znani.
Sedaj je bilo z občutljivimi instrumenti in raketami, ki potujejo visoko nad Zemljo, kakor tudi sateliti v orbiti, ki delajo stalne poskuse, ugotovljeno, da ima Zemlja visoko variabilno/spremenljivo magnetno polje in izžareva stalno in spremenljivo zaradi Sonca  – njegovih izparin elektronov in protonov ter drugih delčkov, imenovanih “solarni veter”.,
Raziskave so pokazale, da se oboje, aktivnosti Sonca in spremembe v zemeljskem magnetnem polju, spreminja odvisno od pozicij planetov. To določa fizikalne mehanizme, ki povezujejo planete z dogodki na Zemlji.”
Buryl Payne (http://buryl.com/pi_Earth_book.htm) je opazoval povezave  z nekaterimi vremenskimi vzorci, človeškim osebnim obnašanjem in človeškim masovnim obnašanjem. Oboje je bilo potrjeno in to potrjujejo tudi moderne znanstvene metode in instrumenti.
Na spletni strani http://www.galacticroundtable.com sporočajo: “Ta mesec nam ponuja POSEBNO MOČNO Novo Luno, ker je Nova Luna v Ovnu najbolj močna Luna tega leta  za oblikovanje želja, ki vsebujejo nove začetke!«
Ne izgubite zato te priložnosti za oblikovanje želja, ki bi jih radi uresničili v svojem življenju. Sestavite vaš seznam želja in ker je Merkur retrograden, preverite še enkrat, kako “občutite “željo” preden se odločite, če naj ostane ali ne obstane na papirju.
Ker je ta Nova Luna v znamenju Ovna, je to zelo vpliven čas za želje, ki vključujejo pogum, začenjanje novega podjetništva, delanje novih začetkov na kateremkoli področju, ki je pomemben za vas: v odnosih, v poslih, pri delu, v novem načinu obnašanja… Stvari, ki ste si jih že dolgo želeli, da se zgodijo v vašem življenju, se lahko začnejo z lahkoto manifestirati skozi zagon/okrepitev te močne Nove Lune.
Za uspeh naj bodo vaše želje napisane ročno na papir. Napisano naj bo največ 10 želja vsak energijsko močen dan.  Najbolj močan čas je prvih 8 ur PO natančnem času Nove Lune. Delovalo bo še znotraj 48 urnega obdobja. Vpliv ostaja še nadaljnjih 12 ur, vendar je slabši. Več o tem tudi na: http://astrologywithjanspiller.com/2011/03/30/new-moon-reminder%E2%…
Ne pozabite tudi na dan 4.4.2011 (2+0+1+1=4). To je število resnične resurekcije/ponovnega vstajenja in žetvenih števil. To je dan za molitev. V Lurdu v Franciji,  v Grotto of Massabielle, bodo ob 4.44 zjutraj prižgali svečke, ki bodo gorele in izžarevale vaše namene za premik človeštva in našega sveta. Na spletni strani  http://www.serenityvibrationhealing.com/lourdes_prayers.html lahko v obrazec vpišete vaše podatke in vašo prošnjo, namen za mir, harmonijo in čudeže na našem svetu. Po dogodku boste dobili poročilo po elektronski pošti.  Za osebne prošnje pa je treba preko linka plačati 3,50 USD in jih potem lahko vpišete v obrazec.
Povzela: Marija Batista

Comments are closed.