– BOSANSKA PIRAMIDA IN HARMONIČNA OSCILACIJA

objavljeno  20.1.2011

archangel_metatron_full_63wa

Posebno sporočilo NADANGELA METATRONA, kanalizirano skozi Jamesa Tyberonna, 13. decembra 2010

Ljubljeni, pozdravljeni!

Mi smo bili zaprošeni, da bi povedali kaj o nedavnem ponovnem odkritju in omogočili, da bi ta posodobitev, ki nastaja,  prispevala k prebujanju na Zemlji. Dragi, to, kar je bilo skrito, se sedaj ponovno prebuja in z neštetimi nameni!

Mi govorimo o mehanizmih svete geometrije, ki energizirajo vaš planet.

NIČ VEČ PREPOVEDANA ARHEOLOŠKA ODKRITJA

Vizionarski raziskovalci, takšni kot so Mihael Kremo  in Semir  Osmanagić  omogočajo dokaze in odkritja, ki so pomembna za prebujanje človeštva.

Piramidni kompleks v Bosni in Hercegovini je resnično atlantidsko-plejadinski konstrukt. Ponovno je bil aktiviran v letu 2010 in igra večjo vlogo v kristalno kozmični sprožitvi. Vse piramide, vidite, so generatorji geo moči/energije in ta kompleks v Bosni je ekstremno pomemben. Ko se izkopavanje nadaljuje, bo to prinašalo odkritja, ki bodo povsem spremenila človeški sprejeti pogled na zgodovino.

Bosanske piramide so posebno zemeljsko uravnane z Stonehengem, Giza kompleksom, Xi’an piramidami (Kitajska), Astana piramido (Kazakhstan) in Moody piramidnim kompleksom  (Galveston).  Zvezdna uravnava je v Alpha Reticulai.

Namen

Vse piramide, vse sveto geometrijske oktaederske strukture, naravne in tiste, ki jih je naredil človek, igrajo ogromno vlogo v dogodkih kozmičnih sprožitev ob ekvinokcijih/enakonočjih sedaj in leta 2012 in so enako pomembne za vstajenje. Te delujejo kot mehanizmi sprejemanja za kristalne kode in razdeljujejo te energije dalje v kristalno vrtinčasta območja prek oble. To se uravnava skozi harmonične oscilacije! Vsak potem oddaja individualna in kombinirana polja, ki so oboja v interakciji/medsebojnem delovanju z 144 – omrežjem in omogočajo energijsko stabilne pulze, delujejo nekako kot valovni protektorji/zaščitniki za najvišje energije vstajenja.

Odkritje

semir-osmanagic-1

Nedavno odkritje tunelskega omrežja znotraj bosanskih piramid je samo začetek. In to je čudovit, vzpodbuden “preboj skozi”. Mi vam pravimo, da svet dolguje zahvalo dr. Osmanagiću za njegovo vztrajnost in vpoglede. To je visoko napredna duša, eden, ki je posvetil mnogo življenj razumevanju in konstrukciji piramid kot energijskim generatorjem v mnogih epohah. On je tukaj sedaj za zelo poseben namen in on je zares na poti. On ne bo odvrnjen.

Medtem, ko je bil na začetku, pet let nazaj, glavni tok akademskih reakcij na ta ogromna odkritja “tipičen” skepticizem, bodo tam kmalu neizpodbitne potrditve. Znotraj obdobja 2 do 3 let bodo najdene sobane  z hieroglifi. Pravočasno bodo skeptiki in tisti, ki vse zanikajo, utišani in delo dr. Osmanagića bo priznano in glasno poveličevano. V dveh do treh desetletjih bodo piramide očiščene in zdele se bodo podobne velikemu piramidnemu kompleksu v Mexico Cityju (Teotihuacan ).

Če bo zagotovljeno financiranje za nadaljevanje raziskovanja, in zares bi to moralo biti, potem bodo znotraj pet do sedem let najdeni edinstveni instrumenti, kar bo begalo znanstveni svet, ker so resnično ti od zunajzemljskih bitij. Ali ni to očarljivo?

Ta piramida je starejša od pyramid v Gizi, v linearnih pogojih, in vsebuje globoko pod njo neverjetno napravo, podobno tisti pod kapelo Roslyn (Roslyn Chapel) in Veliko piramido v Egiptu. Ta instrument je visok kompleks in je v namenu podoben tistemu, ki se imenuje “Zlati sončni diski”.  Locirani so pod glavnimi mrežnimi točkami in služijo krepitvi in uravnavi energijskega sprejemanja, prenašanju in produkciji piramidnih generatorjev.

Fi  piramide

Fi piramidna zgradba vsebuje piramidne ključe, ki harmonično prepletajo in integrirajo planetarne mrežne sisteme. Graditelji so razumeli njihov namen. Prvotni arhitekti pod vodstvom Thotha in sirijske -plejadinske zveze bi uravnali te v zvezdne sisteme. Kot takšni bi zvezdni sistemi uravnavali Zemljo in Zemlja bi bila tako uravnana z večjim nebesnim sistemom.

To je točno to, zakaj so “ponovne aktivacije” in odkrivanje “starodavnih”  in novih piramid tako pomembne za planet, ker se te frekvenčno integrirajo z in znotraj višjih energij “novega” 144-omrežja v vstajajoči Zemlji.

Zemeljska esenca piramidne frekvenčne harmonije je kristalno-elektromagnetna in geometrična. Ena ustvarja drugo in druga podpira prvo. Obe nudita portale povečevanja v človeški zavesti. Bolj kot človeštvo razume svojo lastno zavest, bolj postaja sveta geometrija  mnogo dimenzionalna in s tem se bo geometrično izražanje tega premaknilo gor v Mer-Ka-Na polje. Vidite, to se dogaja sedaj. Najprej bo to postala ena, potem druga, prav tako kot je sedaj Zemlja 3. dimenzija in potem 5. dimenzija  in potem do 12. Kaj je to, kar jo bo premaknilo v 5. dimenzijo, v 12. dimenzijo? Ne statična zavest, ampak dinamična aktivacija višje zavesti. Aktivacija zavesti je povečana skozi razumevanje omrežja in aktivacijo tega omrežja, kar obratno obdaruje kozmus in se odbija nazaj. Mnogo faktorjev igra vlogo v tej zemeljski do kozmični spremembi.

Mnogo-dimenzionalno mreženje

Piramidni generatorji, prekodiranja sončnih diskov, kristalna paradigma, vse to dodaja k novemu mreženju planeta znotraj novega sistema. In to potem razširja dimenzionalnost

planeta in človeštvo ljubeznivo krepi dimenzionalni dostop (Mer-Ka-Na).

In tako bosanska piramida igra ogromno vlogo v planetarni harmoniji. To je “fi” harmonija in kot  taka mnogo-dimenzionalna v aspektu in kristalna v resonanci.  Ko so enkrat resnični fi piramidni kompleksi formirani, so sposobni hitro množečega odsevanja – reprodukcij sebe v mnogo dimenzionalnosti in obrnjeno od njih v paralelno in antimaterijo. To je resnica vseh svetih geometrijskih oblik v fizičnem, ki resonirajo do fi (angl. »phi«), vključno kristalnih oblik, kot platoničnih trdih teles, na katere se obračate,   Tako je paradoks, da, ko so enkrat piramide konstruirane, one nimajo nobenega začetka ali konca znotraj vaših linearnih časov.

Zanimiv primer je tri-pramidni kompleks Moody v Galvestonu, Texas. To je sedanji primer kopije, ki kompletira poln cikel manifestacije.  Originalni kompleks je bil zgrajen v časih Atlantide in je približno 7 milj (11, 26 km) proč od obale od sedanje lokacije. Vodne ravni so bile takrat mnogo nižje. Po potopu je ta bila preplavljena in izgubljena v cunamijih. Funkcionalna kopija je bila moderno ustvarjena na otoku. Ta nosi energije originalne in dejansko je bila manifestirana skozi energijo od mnogo-dimenzionalne verzije. Nobenega naključja ni, da so Moody piramide na 29 stopinje vektorja zemeljske širine, kot piramidni kompleks Giza.

Vaši religiozni teksti vam povedo, da je stvarnik Bog vsemogočen, alfa in omega , z nobenim začetkom in nobenim koncem. To je sveta resnica, aksiom/splošno priznana resnica, ki jo človeštvo mora sprejeti, četudi je dozdevno nedojemljivo. Prav tako smo vam povedali, da sveta geometrija tvori strukturo vseh univerzumov. Mi vas prosimo, da sprejmete še drugi aksiom, da je fi geometrija prav tako brezčasovna in je vedno bila tako znotraj in zunaj oblike.

Na koncu vam povemo, da bo, ko se bliža leto 2012, to, kar je bilo skrito, to, kar je bilo v senci, razodeto. To je potrebno, da bo človeštvo razumelo resnično zgodovino planetov in njihovo lastno poreklo.

Aktivacije piramidnih harmonij so velikanski del zemljinih frekvenčnih dvigov navzgor. Oktaeder kompleksi so sprejemniki in odpošiljatelji novih kristalnih kod. Zatorej  piramide,  konstruirane  na omrežnih točkah, tako kot bosanski kompleks, Toltec Mound piramide,  zraven Little Rocka, v Arkansasu, piramidni kompleks v  Galvestonu, Mexico City, piramide  na Kitajskem in v Kambodži, imenovane so bile le nekatere, so zelo pomembne.

Mi vam povemo, da bo znotraj nekaj let prišlo do velikega odkritja v Kambodži, podobno tistemu, ki bo še moralo biti odkrito v notranjih sobah piramide v Bosni.

Jaz Sem Metatron in jaz delim z vami te resnice. In tako je to.

Nadangel Metatron

James  Tyberonn

jamestyberonn

To Tyberonnovo sporočilo je avtorsko zaščiteno do www.Earth-Keeper.com. Sme se distribuirati in deliti dalje  s priznanjem avtorja in avtorskih pravic. To ne bi smelo biti objavljeno brez izraženega dovoljenja. Za nadaljnje poizvedbe stopite v kontakt z Anne na:  Tyberonn@hotmail.com Spletna stran: www.earth-keeper.com

Originalno sporočilo v angleščini lahko preberete na:

http://www.piramidasunca.ba/en/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=1334

Videi o bosanskih piramidah so med drugim na spletni strani:

http://www.youtube.com/results?search_query=Massive+bosnian+pyramids+discovered

O njih si med drugim lahko preberete na http://bs.wikipedia.org/wiki/Viso%C4%8Dke_piramide

V slovenščino prevedla: Marija Batista

http://www.youtube.com/watch?v=SfaFU6KAl0c

Comments are closed.