———————— 4.2.2013 – KANALIZIRANO SPOROČILO LJUBLJENEGA VNEBOVZETEGA JEZUSA KRISTUSA VSEM SINOVOM IN HČERAM ŽIVEGA BOGA

jezus

Ljubljeni bratje in sestre, Sinovi in Hčere Živega Boga v vseh vas, najprej da vas pozdravim: Moj Mir z vami naj je sedaj in za vekomaj.

Prišel sem dragi moji bratje in sestre sedaj k vam, vsem vam, ki sledite in živite Živega Boga v sebi in ki Istega Boga vidite v vsakomur in vsemu, naj vse skupaj blagoslovim in spodbudim na vaši Poti Vstajenja v Kozmično Kristusovo Zavest, katero sem sam že udejanil pred mnogo časi in to na vašem planetu, ko so družbeni in ostali pogoji bili mnogo manj ugodni, a to vam omenjam zato, da vam povem, da v sedanjem času ste vsi vi v izjemnem obdobju, ki mu lahko zagotovo rečemo ČAS MILOSTI BOŽJE.

Zatorej dragi moji, ki se obračate na Resničnega Boga v sebi, spodbujam vas, da izkoristite ta čas velikih Milosti, ko Vsi Mi iz Božjega Kraljestva, ki je med vami in v vas, izlivamo Mogočno Božjo Ljubezen v preobrazbo vas, vsakogar in vsega. Ljubljeni in ljubljene vedite, da edina Pot do Boga ste vi sami znotraj vašega srca in zato ne verjemite in ne nasedajte nikomur, ki vam obljubi kakršnokoli iniciacijo, krst ipd. Zavedajte se, da so vse vrste inciacij od stare dobe, ki je že preteklost. Resnično Iniciacijo(krst), pa lahko prejmete le od Boga v sebi, ki vam jo daje z izlivanjem Svetega Duha. In ravno Ogenj Svetega Duha je Edini Iniciator, ki vas povzdigne v Kristusovo Zavest.

Vsi mi od Vnebovzetih pa lahko do te iniciacije le malo storimo, kajti na vas je, da pokličite Sveti Ogenj Svetega Duha za vaše očiščenje, preobražanje, ozdravljenje in osvoboditev, le vi lahko pokličete tistega, ki krsti s Svetim Ognjem, ki prihaja iz Božjega Srca in ga Sveti Duh podeljuje vsem svojim Otrokom, ki ga prikličejo z ljubeznijo. Zatorej ne oklevajte in v Imenu Kristusa v Sebi pokličite vse te milosti in po določenem času smo vam na voljo Mi ( Vnebovzeti), da vzpostavimo osebni stik z vami in vam od tu naprej pomagamo na Poti vašega Vstajenja in Vnebovzetja.

Mnogim sem govoril v vaši preteklosti, da je Bog v vas in okoli vas in da ste vi Bogovi, njegovi Sinovi in Hčere, verjemite, da to ni bila iluzija, to je Resnica na Veke, ki je absolutna in nespremenljiva ne glede na vsa oporekanja in zanikanja.

Ne poslušajte nikogar, razen Boga v sebi, kajti On je Edina Avtoriteta, ki je Ljubezen in ki je vredna posluha in udejanjenja takega posluha.
Ne bojujte bitk z starodobnimi farizeji prejšnjih stoletij stare dobe, pustite jih z odpuščanjem v srcu, kajti spoznajte in prepoznali boste, da kdor je v Kristusu je v Bogu, kdor je v Bogu, je Ljubezen, je Bog, vse ostalo, kar je manj kot to, je iluzija in nima avtoritete niti moči nad vami, razen če jim to sami ne daste.
Zatorej ljubite in poveličujete to Prisotnost Boga v Sebi in hodili boste v Njegovi Slavi in nič od teme, se vas ne bo dotaknilo in nihče vam ne bo govoril v kaj naj verjamete in v kaj ne, ker vse je v vas in na vas.

Dragi moji vedite, da svet kakršen je pred vašimi očmi ste si ga sami ustvarili in s tem BOG nima nič, vendar Božja Milost je z vami bila od vekomaj in vselej bode in vam pomaga, da sebe in ta svet preobrazite. Zato vas prosim, da se več ne delite na verne in neverne, na kristjane, muslimane, budiste,.. na revne in bogate, dobre in slabe, bodite le to, kar v resnici ste, a to ste resnični BRATJE IN SESTRE, SINOVI IN HČERE ŽIVEGA BOGA. Ker pa ste bratje in sestre Istega, Enega in Vseprisotnega Boga, tako tudi delujte in dovoljujte vsakomur Njegovo Pot pa tudi če smatrate, da je napačna, kajti kdo ste, da lahko sodite, ko pa vaš Bog v vas, ne sodi nikogar.

Ljubljeni ne dovolite si, da vam človek kot človek nadomešča to, kar je v vas od prazačetka, v vas pa je KRISTUS, SVETI DUH IN PRISOTNOST BOGA OČETA/MATERE in če svojo pozornost usmerite k avtoritetam zunanjega sveta, je to nova vrsta malikovanja idolov, ki delujejo kot volkovi preoblečeni v jagenjčke. Zatorej bodite modri in ljubeči, vselej v Prisotnosti Boga v sebi.

Bodite Blagoslovljeni.
Vaš Ljubljeni brat Jezus

Sporočilo prenesel ljubljeni brat S.E.D.

04.02.2013 ob 21:21 Slovenija, Zemlja

Comments are closed.