* 4.4.2011 – ODREDBA ZA MESEC APRIL 2011

vijolicni-in-zemlja

ODREDBA ZA VIJOLIČNI PLAMEN LJUBEZNI SVOBODE
V imenu in z močjo ter z avtoriteto prisotnosti Boga/Boginje JAZ SEM, Jaz kličem bitja svetlobe iz kraljestev prosvetljene resnice, da vzplamtijo Vijolični Plamen s silo in močjo tisočih sonc v, skozi in okoli vsakega elektrona, ki sestavlja atome človeških fizičnih, eteričnih, mentalnih in čustvenih teles. Vztrajajte, da se Vijolični Plamen ohranja in podvaja vsako uro, dokler se ti zemeljski prenosniki popolnoma ne asimilirajo/prilagodijo v popolnost naših solarnih svetlobnih teles.
*******
Razširjajte, razširjajte in intenzivirajte dnevno akcije Vijoličnega Plamena v, skozi in čez vse narode, rase, kulture, veroizpovedi in religije, v vsaki deželi na svetu. Vzplamtite Vijolični Plamen čez dom vsake osebe, čez vsako mesto zaposlitve in čez celotno okolje, dokler se za vse življenje ne manifestira popolnost božanskega načrta.
*******
Razširjajte, razširjajte in intenzivirajte dnevno najmočnejše akcije Vijoličnega Plamena v, skozi in okoli vzroka in jedra ustvarjalnih centrov vseh dvomov in strahu v Zemlji, na Zemlji in v atmosferi, ki obkroža Zemljo. Transformirajte te centre v izraze božje samozavesti, zaupanja, upanja in notranjega vedenja.
*******
Razširjajte in razširjajte Vijolični Plamen čiščenja in preobrazbe v, skozi in okoli zemeljskega površja, skozi vode in ljudi vsake dežele, province, države, velemesta, mesta, vasi na svetu. Vpeljite močan fokus Vijoličnega Plamena v eterična kraljestva, skozi vsako od teh kraljestev, in intenzivirajte te očiščevalne aktivnosti svetlobe dnevno in vsako uro z vsakim dihom, ki ga podvzamem.
*******
Sedaj Jaz govorim v imenu, z ljubeznijo, modrostjo, močjo in avtoriteto ljubljene, zmagovite prisotnosti Boga JAZ SEM, direktno v srce Vijoličnega Plamena. Sveti Plamen, zavij me v očiščevalno, odpuščajočo, zdravilno substanco tvoje svetlobe, ki sproža zavest in občutek božanske ljubezni in svobode, da stalno teče skozi mene, da bi blagoslovila vso življenje. Naj ta očiščevalna esenca prežame atmosfero, kjerkoli Jaz živim, se premikam, diham in imam moje bitje, tako da bo njena čudežno delujoča prisotnost dala otipljiv dokaz tvoje resničnosti vsemu  človeštvu.
*******
Ljubljeni Vijolični Plamen, usmeri legije tvojih angelov Vijoličnega Plamena, da vzplamtijo Plamen odpuščanja in svobode v srce vsake razvijajoče se duše, tako da se bomo mi vsi naučili v polni meri uporabljati našo svetlobo v naše služenje življenju in idealu svobode na Zemlji.
*******
Ljubljeni, zmagoviti Vijolični Plamen ljubezni svobode, Jaz te ljubim. Jaz te najbolj resno in iskreno kličem v dinamično akcijo. Neprekinjeno usmerjaj tvoj preobražajoči Plamen v bitja in svetove vsakega moža, žene in otroka na Zemlji. Omogoči vsakemu posamezniku, da bo vedel, da bo tvoja zdravilna prisotnost vedno prinesla srečo in jih osvobodila vsega, kar ni svetloba. Zavij vsako osebo v moč tvoje svetlobe in preobrazi vse nepopolnosti v njihovih življenjih v božanski red skozi božansko ljubezen.
*******
Zmagoviti Vijolični Plamen ljubezni svobode,
zdravi naša telesa SEDAJ,
uskladi in spravi v ravnotežje naše občutke,
razsvetli našo zavest,
in nas osvobodi, dvigajoč nas v polno mojstrstvo
čez vse človeške pojave, želje in občutke, sedaj in vedno vzdrževan.
In tako je to.Hvala!
*******
Originalna odredba v angleškem jeziku je na: http://www.therainbowscribe.com/april2011decree.htm
V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.