* 30.3.2011 – KAJ LAHKO NAREDIMO ZA JAPONSKO IN VSE NA ZEMLJI

chamuel-1


Del knaliziranega sporočila NADANGELA SAMUELA (CHAMUELA), prejetega skozi Edwina Courtenaya (originalno sporočilo lahko najdete na spletni strani:
http://www.therainbowscribe.com/aasamuelreearth.htm)
Sedaj, ko Zemlja in človeštvo potujejo skozi vse to, oni potrebujejo pomoč delavcev za svetlobo in mnogi so se že v svojih naporih postavili v vrsto in se združujejo z drugimi, da uresničujejo božansko voljo in pomagajo tistim, ki so umrli, tistim, ki so bili prizadeti, in sami Zemlji skozi te tedne in mesece potreb, vendar je še veliko, kar je treba narediti. Prvič, Zemlja in ljudje na Zemlji potrebujejo zdravljenje. Vsi od njih! Ti dogodki so povzročili veliko travme in strahu in to ni zdravo oziroma dobro za človeštvo in svet.  Seveda se morajo vasi napori zdravljenja začeti na Japonskem in izžarevati ven iz te točke, teči in se filtrirati skozi kolektivno zavest v srca in ume vseh mož in žena, vseh otrok, vseh prisotnosti na Zemlji, naj bodo to živali, minerali ali elementali. Jedro svetlobe mora imeti center na Japonskem, vendar teči navzven iz tega prostora in ta svetloba mora biti ljubezen in zaupanje, vera in pomirjenje, mir in pogum, moč in svetloba. Dejansko bi to lahko naredila mantra za to zdravljenje…
“LJUBEZEN IN ZAUPANJE, VERA IN POMIRJENJE, MIR IN POGUM, MOČ IN SVETLOBA.
ZDRAVI, ZDRAVI, ZDRAVI IN NAJ BO OZDRAVLJENO V BOŽJEM IMENU IN SKOZI BOŽJO VOLJO.”
Uporabite to mantro, medtem ko vidite/opazujete jedro svetlobe, ki se oblikuje in teče/se širi ven iz Japonske, vse okoli po svetu, teče v in skozi srca in razum vseh. Drugič, Zemlja in njeni ljudje se morajo očistiti, zlasti Zemlja in ljudje Japonske, ki bi lahko bili v nevarnosti zaradi radioaktivnega žarčenja.
Potrudili naj bi se z uporabo Vijoličnega Plamena za nevtraliziranje učinkov radioaktivnega žarčenja in za zadrževanje njenega napredovanja z zapečatenjem/zatesnjevanjem tega prostora z vijoličnim mehurjem svetlobe.  Predstavljajte si to, torej več mehurjev vijolične svetlobe, ki se oblikujejo eden znotraj drugega, okoli reaktorja, okoli območja, na katerem je elektrarna,  dalje in dalje stran, dokler zadnji mehur ne obda/zapre celotne Japonske. Vsak mehur, napolnjen z vijolično svetlobo, preliva in prežema ljudi z vijoličnim žarkom, čisti in razsvetljuje, nevtralizira in preobraža, zdravi in postavlja v prejšnje stanje, vse za varnost  in dobro počutje. Ko se to dogaja izrecite…
“JAZ SEM VIJOLIČNI PLAMEN, PLAMEN 7. ŽARKA, PLAMEN ALKIMIJE IN SPREMEMBE. ZADKIEL, JAZ TE PROSIM…ČISTI, NEVTRALIZIRAJ, VZDRŽUJ, ČISTI, NEVTRALIZIRAJ, VZDRŽUJ, ČISTI, NEVTRALIZIRAJ, VZDRŽUJ”.
Obe ti prošnji morata biti izrečeni vsak dan, vsaj do konca aprila, dokler se ne bo skozi to obdobje intenziteta radioaktivnega žarčenja zmanjšala  in postala obvladljiva ter se bo z njo lahko ukvarjati.
V slovenščino prevedla: Marija Batista
Za čiščenje vseh negativnih energij na planetu (v notranjosti in na površini Zemlje, vodah, zraku) z vijoličnim plamenom, lahko uporabite video: http://www.youtube.com/watch?v=vnGr4HvpVpo.  Primeren je tudi za čiščenje radioaktivnih energij, ki so izšle iz nuklearke na Japonskem, če to delate sami, še bolje pa v skupini.  Uporabljajte ga lahko tudi za individualno čiščenje.  Tudi, če angleško ne razumete in ne govorite, lahko ponavljate besede, ki se izgovarjajo  videu in si čiščenje vidno predstavljate. Veliko besedila v videu je enakega, kot ga ima Mantra vijoličnega plamena, ki je bila objavljena in ima istega avtorja.  Angleško besedilo te mantre je na: http://www.therainbowscribe.com/violetflamedecree.htm .
Marija Batista

Comments are closed.