– Vpogled 10 – “Pismo prebujaječemu človeku”

Vpogled 10 – “Pismo prebujaječemu človeku”

»Pismo prebujaječemu človeku«

Predstavlja Tobias, katerega kanalizira Geoffrey Hoppe (Couldre), 7. junij 2008

In tako je, dragi prijatelji, slišali smo vaš klic. Slišali smo vaše molitve, čutili vašo bolečino in poznamo vašo zmedenost. Zaradi tega vam prinašamo to sporočilo. Z vetrom je našlo svojo pot do vas. Svojo pot do vas je našlo skozi vaše procese – lahko rečete internet, skozi prijatelja, ki vam ga je dal, ali morda cisto slučajno, a slišali smo vaš klic in vašo molitev. Prišli smo, da odgovorimo.

Jaz sem Tobias s Karminskega koncila, angelskega reda, ki je tu, da dela z učitelji zavesti tako na Zemlji, kot na drugih območjih. Danes sem združen z angelskimi bitji, ki so prišli z mesta ljubezni in sočutja, da vas podprejo in ljubijo.

Prav tako to sporočilo prinašamo skupaj s skupino človeških angelov. Trenutno so na Zemlji v človeški obliki, a so prav gotovo angeli. Eone časa so raziskovali zavest in duha in boga. Trenutno so fizično utelešeni na Zemlji. Lahko bi bili vaši sosedje, vaši družinski člani ali prijatelji, morda ljudje, ki jih niti ne poznate. A trenutno so na Zemlji, služijo kot nova vrsta učiteljev in vodnikov. Raziskovali so območja nove zavesti in nove energije in celotnega ‘Jaz Sem’koncepta, kar pomeni duh, bog, integriran z jaz-om na Zemlji.

Skupaj zbiramo energije angelov, duha in te skupine na Zemlji, imenovane Šaumbra, da vam prinesemo to sporočilo in odgovorimo na vaš klic.

Skozi proces duhovnega prebujenja greste. Proces prebujenja je lahko težaven, lahko je varljiv in lahko je čudovit, vse naenkrat.

Da greste skozi proces prebujenja veste, ko se začnete spraševati o stvareh, o katerih se nikoli prej niste spraševali; ko se začnete spraševati, zakaj ste tu na Zemlji, kakšen pomen ima življenje, kaj je tisto, kar naj bi zdaj počeli.

Da greste skozi proces prebujenja veste, ko je videti, da način, kako ste reševali probleme v preteklosti, ne deluje več in ko veste, da je tu več, a se tega ne morete spomniti. Veste, da obstaja krasen način, a ne veste, kaj to je. Veste, da ste pripravljeni, da greste na popolnoma nov nivo življenja in razumevanja, a ne veste, kako do tja.

Skozi proces prebujenja greste, ko čutite, da se umikate vase, ko začenjate čutiti, da vam ni preveč do zunanje aktivnosti, ko ne potrebujete stimulacije ali drame, ki ste jo imeli v preteklosti.

Skozi proces prebujenja greste, ko, v tihih trenutkih, morda pozno zvečer, kličete k bogu, ne vedoč, če ta sploh obstaja, vsaj na star način. Kličete k višjemu bitju ali višji moči nekje tam zunaj.

In naravnost iz svojega srca, iz svojega resničnega dela sebe, dajete sporočilo – “Dragi duh, dragi bog, pripravljen sem.” Iz resnice svojega bitja pravite: “Dragi duh, draga večna enost, voljan sem narediti karkoli, a ne vem, kaj je to, kar naj bi naredil.”

Veste, da greste skozi proces prebujenja, ko vsi stari sistemi prepričanj niso več videti tako resnični in stvari, ki so vam bile tako blizu in drage, zdaj izgledajo kot pretekli spomini, poti preteklosti. Veste, da greste skozi proces prebujenja, ko stvari, ki so bile ponavadi sanje in cilji, človeške želje, niso resnično pomembne, a ne veste, kaj je od zdaj naprej pomembno.

Če to poslušate, berete ali se vas je na nek način dotaknilo, smo tukaj, da vam povemo, da niste sami. Prav zdaj so z vami angelska bitja – ne nekega dne v prihodnosti, ne nekoč v preteklosti, ki se je ne spominjate prav dobro – pač pa prav zdaj. S preprostim vdihom se za nas odprejo vrata, da smo vam bližje, da vas ljubimo, da vas spomnimo na vaš angelski izvor, da vam damo vedeti, da imamo do vas največje sočutje in ljubezen. Niste sami.

Preprost vdih prav v tem trenutku omogoča, da vstopi ljubezen in sočutje mnogih ljudi na Zemlji, ki so šli, ali gredo, skozi zelo podoben proces – prebujenje duha. Vedo, kako je izgubiti te stvari, ki so vam bile blizu in drage. Vedo, kako je za njihove sisteme prepričanj, če so izzvani na vseh ravneh. Vedo, kako je, ko stvari, ki so prišle iz materialnega sveta in bile nekoč pomembne, začenjajo izginevati. Vedo, kako je, ko izgubiš odnos, ali vsaj iluzijo, da ga izgubljaš, tako, da so lahko, kakor zdaj vi, zaceli imeti odnos s seboj. S preprostim vdihom se lahko odprete in si dovolite, da niste več sami.

Vemo, da je bilo težko in izzivajoče in vemo, da je toliko tega, skozi kar ste šli, zelo čustveno in včasih dramatično. Vemo, da ste skušali to pogruntati v svojem umu. Uporabljali ste sisteme in strukture in metode in še vedno niste našli odgovorov. Skušali ste analizirati in to je nekaj, kar se

ne da analizirati. Lahko je le občuteno in doživeto.

Morda ste iskali nasvet strokovnjaka ali le prijatelja – in v svojem srcu veste, da besede, ki vam jih pravijo, resnično ne izpolnijo globokega notranjega hrepenenja po tem, da se spoznate in da spoznate duha v sebi.

Vemo, da bi včasih radi kar izginili. Radi bi samo izginili. Niti ne gre za umiranje, le za to, da bi šli ven iz obstoja. Izzivi, preobrazba, spremembe, so lahko tako silni in povzročajo tak pritisk, da izberete, da samo izginete iz obstoja.

Tisti, ki smo se zbrali okrog vas, delimo z vami, da so vsi odgovori znotraj. Ne dajo se najti z nekimi guruji. Ne da se jih najti z nekim angelskim bitjem. Odgovori so v vas. Živec v stanju dvojnosti, kakor ste počeli, živec s konceptom svetlobe in teme, dobrega in slabega, moškosti in ženskosti, ste prav tako kupili tudi sistem prepričanj, ki pravi, da so odgovori nekje drugje. A prav zares so znotraj vas. Prihajajo z najresničnejšega in dragocenega mesta znotraj in lahko so odkriti v tihem trenutku, trenutku diha, v trenutku sprejemanja sebe.

Angeli, ki so pravkar z vami, razumejo vaše potovanje. Za vas imajo danes sporočilo: niste sami. Želijo, da veste, da je proces, skozi katerega greste, pravzaprav precej naraven. Morda ste veliki in da lahko izbirate svojo realnost, celo to, kako zdaj živite na Zemlji. božanskost, nič več omejeni s staro človeško identiteto, pač pa z razumevanjem, da ste večni, da najgloblji in najbolj ljubeči ravni vedeti, da ste tudi vi bog; poznati sebe kot duha; sebe kot fasadi in iluziji o tem, kdo ste mislili, da ste, dovoljujete, da odpada. Ko odpada, začenjate na izgleda zmedeno in morda se počutite izgubljene, a kar počnete, je zelo naravno. Stari človeški.

Delimo z vami, da ni nobenega cilja, nobenega namena, da ni nekega boga v daljnih nebesih, ki vas postavlja skozi blodnjak ali tečaj z ovirami. Realnost je, da gre pri vsem v vašem življenju za vaše ustvarjanje, vaše odkrivanje lepote, vaše odkrivanje o globinah realnosti. Vse, kar pravkar doživljate v svojem življenju, je z vašo izbiro. Ni zunanjih moči ali bitij, ki usmerjajo vaše življenje.

Nihče ne diktira usode vašega življenja. Odkrili boste, da je vse z vašo izbiro. Ko prevzamete lastništvo nad seboj, boste dejansko zaceli razumeti lepoto svojega potovanja.

Razumeli boste, da niti malo niste izgubljeni. Samo tako globoko ste pogreznjeni v izkušnjo, ki je polna življenjskega obilja, četudi so bile izkušnje kdaj boleče. Vaše življenje do zdaj je prineslo nove globine in pomen vaši duši.

V tem trenutku, v prebujanju k resničnemu sebi, je čas, da se poslovite od svojega starega človeškega jaza. Skušali ste viseti na njem in ga popravljati in oživljati in zdaj je čas, da se poslovite od te človeške identitete, od omejenih prepričanj, starih karmičnih poti, starega napredovanja življenj, ki vas drži na starem vrtiljaku. Čas je, da se od tega poslovite.

Del vas bi morda čutil žalost glede tega. To je smrt stare zavesti, ne smrt fizičnega telesa, pač pa smrt zavesti. A ko se poslovite od starega sebe, prav tako spustite energije, ki so bile zataknjene ali ranjene, energije, ki vam ne služijo več in vam niso služile mnogo, mnogo življenj.

Ko se poslovite od svojega starega človeškega sebe, odkrijete novo svobodo. Je kot bi slekli kostum ali potapljaško obleko, ki ni več potrebna. Ko se osvobodite starega človeškega aspekta, ko mu rečete zbogom, takrat ustvarite v sebi prostor, ki omogoča vstop večjemu jazu, božanskemu jazu in vašemu angelskemu jazu. Vaša božanskost je potrpežljivo čakala, čakala na vas, da nehate igrati to čudovito igro, čakala na vas, da se odločite, da povabite božanskega vas v svoje življenje.

Ko se poslovite od svojega človeškega sebe, to prinese na površje zadeve strahu, smrti in izgubljanja kontrole. A to so vse iluzija. Ko spustite to, kar ste mislili, da ste, naredite prostor, da ste vse, kar v resnici ste. Lahko imate občutek, da boste, če spustite, da gre, padli v neko temno brezno, iz katerega se ne boste nikoli vrnili, da vas ne bodo nikoli našli, ali morda, da samo izgubljeni tavate skozi dimenzije in vesolja. Toda ta skupina, ki je prav zdaj z vami, skupina ljudi, ki so z vami, je vsa šla skozi izkušnjo in vsi razumejo, da ko spustiš to, kar si mislil, da si, ko si zaupaš na najintimnejšem, najlepšem nivoju, odkriješ, kdo v resnici si.

Seveda je to vaša izbira. A klicali ste nas, molili k nam, prosili za odgovore in zato smo zdaj tu.

V prebujanju k resničnemu sebi, se prav tako poslovite od Zemlje, kot ste jo poznali. Mnogi pravijo Zemlji »Gaja«, zemlja, voda, nebo. Gaja je dejanski duh, ki je skrbel za Zemljo, jo negoval, vse njene elemente, vse živali in vse gozdove vse od začetkov časa na Zemlji. V prebujanju k sebi in poslavljanju od Gaje razumete, da ni odgovornost drugega duha, da skrbi za ta planet. Vaša odgovornost je, da ste del nje.

Gajin duh počasi, počasi odhaja, tako da lahko vi in vsi drugi ljudje prevzamete odgovornost za vodo, ki jo pijete, zemljo, po kateri hodite, nebo nad seboj, za vse rastlinsko in živalsko življenje. Kako blagoslovljena in lepa izkušnja se je zahvaliti Gaji za vse, kar je naredila, se posloviti in zdaj

sprejeti odgovornost za ta planet.

V prebujanju, skozi katerega greste, je prav tako čas, da se poslovite od človeške zavesti, kot ste jo poznali. Nikoli več ne boste enaki. Nedavno se je Zemlja premaknila v novo ero in novo območje. Rečemo ji nova zavest ali nova energija. V tej novi zavesti se vse stvari spremenijo. Zemlja, človeška zavest in ljudje prav zdaj napredujejo. Spremembe, ki jih vidite zunaj sebe, se vam lahko zdijo kaotične. Lahko se zdi, da se stvari parajo, da vse razpada. Lahko se zdi, da je tu

pomanjkanje odločilnih dobrin. Lahko se zdi, da je vse neuravnoteženo.

Čas je, da tudi to spustite, kajti človeštvo gre skozi izjemen transformativen proces. Gre skozi pomembne spremembe in kar se zdi kot pomanjkanje nafte in goriva, jo pravzaprav bolj nov razvoj v tehnologiji, novi energetski viri. Namesto uporabe starih fosilnih goriv, gre za odkritje novih goriv. Pri tem, kar se zdi kot pomanjkanje hrane, gre v resnici za to, da se pogleda na to, kako skrbeti za biologijo na nov način, kako jo hraniti na nov način, kako vzgojiti pridelke na nov, učinkovit in naraven način.

Spremembe v vladi, spremembe v politiki, so vse del procesa. Lahko je zapasti v strah in skrbeti o tem, kaj se bo zdaj zgodilo s svetom, a ta skupina angelov in ljudi ve, da je le evolucija. Vedo, da se sprememba lahko zdi kaotična, a pravkar je na delu naraven zakon evolucije in razširjanja in vi mu prisostvujete.

Gre za poslovitev od sveta, kot ste ga poznali, celo v smislu financ, blaginje in premožnosti. Toliko let so bili na Zemlji premožnost, moč, denar fokusiran le na nekaj mest in jih je držalo le nekaj ljudi v nekaj državah. V novi zavesti to neravnotežje nič več ne deluje. Torej je premožnost, celo ravnotežje, ki bi mu rekli moč, prerazporejeno. Ne pomeni, da kdo dobi manj, pomeni le, da tisti, ki so bili zadaj, zdaj dohajajo.

Svet ne razpada, svet napreduje. Svet se prerazporeja. Svet postaja bolj uravnotežen in pravičen.

V prebujanju se življenje lahko zdi temno in zmedeno. Lahko se zdi celo zlo. Tukaj smo, da vam povemo, da je le evolucija. Svet se bo nadaljeval. Prišla bo nova energija. Pravkar vstopa novo razumevanje znanosti in matematike, tehnologije in izobraževanja, financ in medicine.

Proces prebujanja je lahko samoten, ker gre za ponovno odkrivanje, kdo ste, ne da bi vam to povedali drugi, ne da bi vam sistemi prepričanj drugih oblikovali in ustvarjali vaše življenje. Vemo, da ste šli skozi zelo temen in osamljen in včasih zelo žalosten del svojega življenja, se počutili tako izgubljene in zmedene, kot da vas nihče ne posluša. A ta angelska in človeška bitja želijo, da veste, da smo vas slišali. Vemo, skozi kaj ste šli. In želimo, da veste, da nikoli niste sami.

Vaš proces prebujanja bo nadaljeval z razgrinjanjem in videli boste lepoto v njem. Videli boste, kako ste ga vi, kot božansko bitje, pravzaprav načrtovali zase. Videli boste, da strah izgine. Iluzija dvojnosti izgine in je nadomeščena z razumevanjem nove resnice.

To sporočilo smo vam prinesli danes od angelov in vseh, ki gredo skozi proces prebujenja. Niste sami.

In tako je.

Posebna zahvala Mateji Keber za ta prevod.

Za več informacij o duhovnem prebujenju, prosimo, obišcite www.crimsoncircle.com,
http://www.crimsoncircle.com/documents/Letter-Slovenian.pdf, http://www.crimsoncircle.com/Home/tabid/81/Default.aspx

Tobias sveta Crimson Council je predstavljen  s pomočjo Geoffrey Hoppea, aka “Cauldre,” v  Golden, Colorado. Tobijevo zgodbo iz Biblije stare zaveze Tobijeva knjiga lahko najdete na www.crimsoncircle.com. Tobijevo gradivo je ponujeno brezplačno od Avgusta 1999, od takrat dalje pravi Tobias se je človeštvo umaknilo potencialnemu uničenju v Novo Energijo.

Crimson Circle je globalna mreža človeških angelov, ki so prvi v tranziciji v Novo Energijo. Tako kot izkušajo veselje in izzive pristopa, pomagajo ostalim ljudem na njihovi poti preko delitve, skrbi in vodenja. Na spletno stran Crimson Circlea pride mesečno preko  100,000 obiskovalcev, da preberejo zadnje Vpoglede in se pogovorijo o svojih izkušnjah.

Crimson Circle se mesečno srečuje v Denverju, Colorado, področju, kjer je bil Tobias prisoten po zadnjih informacijah preko  Geoffrey Hoppea. Tobias izjavlja da on in ostali iz nebesnega Mavričnega koncila so dejansko vpogledi ljudi. Po Tobiasu naj bi brali naše energije, in jih prevajali nazaj nam, tako da jih lahko vidimo od zunaj. Shoud (Vpogled) je del usmerjanja, kjer Tobias stopi na stran in je energija človeštva usmerjena direktno preko Geoffreya hoppea.

Srečanja Crimson Circle so odprta javnosti. Glaven namen Crimson Circlea je služiti kot človeški voditelji in učitelji tistim, ki gredo po poti notranjega duhovnega prebujenja. To ni evangelistična misija. Prej bi rekli, da bo notranja luč vodila ljudi, na vaš prag, da jim lahko ponudite sočutje in skrb. Vedeli boste kaj storiti in boste učili v trenutku, ko edinstven in dragocen človek, ki bo začel potovanje čez »Most Mečev« stopi pred vas.

Če to berete in imate občutek resnice in povezave, ste dejansko Shaumbra. Ste učitelj in človeški voditelj. Dovolite semenu božanskosti, da vzcveti znotraj vas v tem trenutku in za vse čase. Nikoli niste sami, saj vas tu obkroža družina in angeli na razsežnostih okrog vas.

Svobodno distribuirajte ta tekst na nekomercialne način, brez zaračunavanja. Prosim vključite to informacijo, vključno s temi opombami. Vse ostale uporabe mora pisno odobriti Geoffrey Hoppe,, Golden, Colorado. Kontakt na spletni strani: www.crimsoncircle.com © Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Prevode lahko od Preskoka v novo Zavest avgusta 2007 spremljate tudi na www.radostbivanja.org

Comments are closed.