– prevodi kratkih sporočil Nadangela Mihaela, Jezusa, Nadangela Metatrona

objavljeno 9.3.2011

flames-violet-800x600

Nadangel Mihael  23.2.2011 skozi Ronno Herman * www.RonnaStar.com *

“Ko vi učite, je pomembno, da vi učite iz izkušenj. Z vašim primerom pokažite drugim kako lahko preidete vsako oviro in da bodo oni, kot vi, lahko slavili zmago nad vsako nadlogo. Vedite, da ste vi doživljali pozitivne in negativne fasete/vidike vseh žarkov, prešli mnoge nadloge in šli skozi mnoge teste iniciacij /začetkov.  Mi vas prosimo, da učite druge, kako se premakniti skozi močvirje iluzije, bolečine in omejitev tretje oziroma četrte dimenzije. ”

Nadangel Mihael 28.2.2011 skozi Michelle Coutant (www.transformingradiance.com)

Vi ste v velikem kozmičnem trenutku priložnosti. Ta je v tem “sedaj” trenutku, ko imate vi zmožnost ustvariti vse vaše sanje, vaše želje in jih privesti v izpolnitev v sijaju vašega božanskega božjega Jaz, ki je, kar ste vi. Vi morate ustvarjati znotraj ljubezni vašega svetega srca. Vi morate ostati v ljubezni, v veselju in vi boste odprli vrata do vsega, kar si želite.

Nadangel Mihael 3.3.2011 skozi Ronno Herman * www.RonnaStar.com *

Glasen klic iz vašega dušnega Jaz bo še naprej odmeval, dokler se ne boste zmenili za ta klic. Mnogi od vas ste začeli ali ste pripravljeni začeti vašo resnično misijo, katerakoli  naj bi ta bila, vendar nikoli ne pozabite, da je končni cilj biti prenašalec stvarnikove ljubezni/svetlobe.

Mi se zavedamo, da je bodočnost negotova in vsakdo doživlja bolečino in neudobje v variirajočih stopnjah. Mi vas prosimo, da se osredotočite na čudeže in napredek, ki ga delate, in ne dopustite strahu množic, da okuži vaš um, ko se vi premikate skozi in preko vseh masivnih sprememb, ki se dogajajo v vašem svetu. Vedite, da bomo skupaj premagali vse nadloge. Naša misija je odpreti pot za vsako drago dušo, ki izraža željo, da se vrne v harmonijo in uravnavo z njihovo božjo Jaz. Dragi, ko se počutite sami ali ste v dvomih ali obupu, pridite v vašo piramido svetlobe in mi vam bomo dali pogum, vas dvignili in navdihnili. Ko se počutite osamljeni in neljubljeni, se premaknite v vaš srčni center in mi bomo tam, čakajoči, da vas napolnimo z izžarevajočo ljubeznijo naše matere/očeta Boga.

Jezus 1.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, če se ustavite za trenutek in zajamete globok dih ter rečete ljubljenim ranjkim “Pogovarjajte se z mano” in potem vi naredite najbolj pomembno stvar, vi prisluhnete, vi jih čutite, vi bi jih morda celo slišali, ko vam govorijo, zato, ker ne obstaja noben prostor, kamor oni lahko gredo, kjer vi niste.

Jezus  2.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, telo govori o omejitvah, vendar sta vaš um in duša neomejena. Majhen um – majhen primer črke “u”- čuti, da je omejen in včasih občutite, da bi lahko preobremenili ta um. Vendar, ko zajamete globok dih in premaknete v višjo prestavo ter greste v vaš višji um, je ta neomejen. To je, kjer vi dosežete vašo dušo, vašo dušno grupiranje in celotno sliko, sveto predstavo vsega.

Jezus  4.3.2011 skozi Judith Coates (www.Oakbridge.org)

Ljubljeni, kaj je pomembno v življenju?  Če ste pred tem, da zapustite to raven prav sedaj, kaj bi bila vaša zapuščina? Po čem bi se vas nekdo spominjal? Bi se vas spominjali, ker ste imeli veliko zlatih kovancev v bankah in položili morda en dolar na darilni krožnik? Ali bi se oni spomnili vašega nasmeha? Bi se oni spominjali, da ste jih objeli v času, ko so oni potrebovali objem? Bi se oni spominjali, da je bil tam večer, ko so oni potrebovali nekoga, da bi z njim govorili in vi ste bili tam za njih? Kaj je vaša zapuščina? Kaj je vaš namen?

Sporočilo Nadangela Metatrona skozi Jamesa Tyberonna (www.earth-keeper.com) z dne 4.3.2011

Dragi, vaše življenje so v resnici sanje, ki so resnične in namenjene. To je v vašem ljudskem jeziku »Rubikova kocka« dušne rasti. Sanje vašega življenja so postavitev, uganka, ki ste jo oblikovali zase. Življenje je skrivnost, ki ima pravila in ta pravila so LJUBEZEN. Ne čustva, o katerih mislite kot ljubezni, ampak kompleks znanosti svetlobe, ki se imenuje LJUBEZEN. To je najvišji red VSEGA, KAR JE!

Comments are closed.