* 7.3.2012 – Tedensko sporočilo Mojstra Hilariona

hilarion3

Marec 4-11, 2012
Ljubljeni,
Vsakdo izmed vas je ujet v proces čiščenja in prečiščevanja, kar povzroča, da se nekateri počutite, kot da boste za vedno obtičali na tej stopnji preobrazbe. Bodite srčni, predragi, ker niste sami. To je masovno čiščenje, ki se sedaj odvija in ni nikogar na tem planetu, ki bi bil izvzet iz tega. Višja vibracija, ki se sedaj manifestira v Zemeljskem ozračju, je vzrok velikih sprememb v vseh strukturah na vašem planetu. Nadaljujte z vašimi prizadevanji, da dosežete harmonijo s temi energijami, da bi izkusili več milosti in lahkotnosti v vaših telesih in dnevnem življenju.
Vedite, da ste vedno obkroženi z nešteto angelskimi pomočniki, ki vam pomagajo z velikim veseljem in predanostjo. Samo izreči morate in mi pridemo. Veliko več lahko naredimo pri odstranjevanju vaših starih paradigem, programov in mentalnih vzorcev, ki morajo biti umaknjeni, če smo pozvani na vašo zahtevo. Izrecite svojo zahtevo in potem tiho sedite in vizualizirajte, kako vaš angelski tim sesa stare navade in mentalne vzorce iz vaše kronske čakre in prazni prostor, ki je nastal s tem postopkom, namesto tega izpolni z večjo svetlobo, z zlato belo Svetlobo. Vidimo, kako je mnogim težko spomniti se od dneva do dneva svoje namere za skrbno izvajanje prakse naslednji dan. Ne kaznujte se, ko zaznate, da zaradi motenj tega niste storili. Samo počivajte in bodite odprti in sprejemajoči za novo programiranje in predloge, ki so vam dani.
Tisti od vas, ki ste opravili delo in vztrajali skozi vse očiščevalne dejavnosti, boste opazili, da je vaša pot odprta za bolj vesele in radostne dejavnosti, ki vas bodo vodile k vašem Božanskem namenu in poslanstvu. Sidranje vaše svetlobe v kristalno jedro Matere Zemlje bo pomagalo pri njenih prilagoditvah in ponovnem umerjanju. Ona je vedno tako hvaležna za vsako ljubljeno človeško bitje, ki si vzame čas in dnevno postavi ta namen ter ga sidra v Veliko kozmično svetlobo.  Kot pri vsakem človeku, se sprememba zgodi znotraj nje in se nato razprši skozi vse njene energetske strukture. Pričakujte nepričakovano in ostanite v ravnovesju ne glede na to, kaj se pojavi. Vi ste pripravljeni – vi imate veliko moč, da ostanete uravnoteženi v vsaki situaciji.
Mnogi ste ugotovili, da je sedaj čas med kreacijo in manifestacijo mnogo krajši, kot je bil prej. Vi pravzaprav vidite, kako se rezultat vaše vizije, za katero ste si prizadevali, odvija  pred vašimi očmi. Zdaj je na Zemlji ta čas, ko vi kot soustvarjalec z virom, lahko izkoristite moč, ki vam je na razpolago in vidite, kako blagodejna in podpirajoča je lahko v svojem odzivu. Vsakič, ko govorite vašo resnico in stojite v svetlobi, ki vi ste, vas podprejo nove energije, tako da je sedaj najprimernejši čas, da se ustvari veličastje tako znotraj, kot tudi izven vašega bitja. Vse dobro, ki naj bi prišlo k vam v času tega življenja, pa še ni, se zdaj vrača k vam neovirano s svojo nasprotno polarnostjo. Mogoče  boste nekateri potrebovali nekaj časa, da se privadite temu, dokler ne spoznate, kako čudovita so v resnici postala vaša življenja in da je to vaša božanska pravica, ker  ste otroci Stvarnika vsega.
Nadaljujte z vašimi prizadevanji in opazovanji delovanja novih zakonov, ki naredijo vaša življenja boljša v vseh pogledih. To zahteva vašo trdno vero in prepričanje, dokler ne postane del vaših dnevnih izkušenj. Bodite v radosti s tem, Ljubljeni, sprejmite to novo pot in postanite potujoči ambasadorji te nove oblike bivanja. Naj vsaka vaša aktivnost, beseda in dejanje, ko ste pri dnevnem delu, odraža to  božanskost.
Do naslednjega tedna…
JAZ SEM  Hilarion
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.