– Nadangel Gabriel: Prejmite 12:12 aktivacijo

spiralrays_erisoty2


Sporočilo Nadangela Gabriela preneseno skozi Shanta Gabriel dne 6. decembra 2010

Dragi,  skozi dozdevno temo tega časa se bo božanska milina kot vtis kristusove zavesti začenjala spuščati za prebuditev vseh bitij in sanktifikacijo/posvetitev Zemlje.

Točno v trenutku, ko bo 12. decembra ura   12:12,  se bo po vsem planetu začela uravnava znotraj človeških src in umov, povezanih v skupno zavest  kot stanje bivanja. Če bi lahko videli iz angelskega razgledišča, se bi vam zdelo, kot da ljudje delujejo kot obsijane/razsvetljene palice, ko sprejemajo te brezmejne izpuste zlate svetlobe.

Ko ni nobenega odpora se vi odprete v to z milino napolnjeno prisotnost in iskrico božanskosti v vsaki celici  vašega bitja. Mi vas spodbujamo, da si vzamete na ta dan,   12. decembra,  ob 12:12 uri,  12 minut časa, da prenesete zavestno zavedanje v to mogočno aktivnost in dopustite, da ta dela znotraj vas.

Kristusova svetloba je reprezentacija enotne zavesti, ki nima nobene zveze z zgodovinskimi osebnostmi, razen tega, da vsa razsvetljena bitja izražajo to božansko svetlobo v svet. Aktivacija 12:12 je velika priložnost, da se prebudite  vplivu mogočne, z ljubeznijo napolnjene vibracije miru in harmonije, kot stanja enotnosti z vsem, kar je.

Dali smo vam sugestijo za kar najboljše kultiviranje/negovanje te energije za vaš dušni namen na Zemlji – ker zares, visoka frekvenca bo pomagala temu zelo osebnemu procesu. Najvažnejša je pripravljenost , da sprejmete in namensko doživljate enotnost z božansko svetlobo kristusove energije. Vzemite si čas, da si pripravite prostor, ki ga vi občutite kot svetega, katerikoli se vam bi zdel takšen. Če se zberete skupaj  z drugimi v združeno vizijo,  je energija povečana.

Eden od namenov te energije svetlobe božanske miline je sanktificirati/posvetiti Zemljo in vsa bitja na Zemlji.. Vi lahko postanete kanal za ta sveti namen z osredotočenjem, ki ga izvedete v tem mogočnem času. Ko vi razjasnite vašo pripravljenost, da ste prevodnik za božansko svetlobo in blagoslovitev Zemlje, se pojavi znotraj vašega uma odpiranje v vaš najbolj avtentičen/pristen, večni božanski JAZ. To deluje kot link/povezava do vašega srca, tako da se znotraj vas lahko prebudi božanska svetloba.

Vizualizacija/predstavljanje je pogosto koristno. Impulz kristusove svetlobe je briljantna, zlata reka, ki teče iz vrha vaše glave v Zemljo in ustvarja most svetlobe ter vas povezuje z Vsem, kar je. Predstavljajte si sebe kot človeško »razsvetljeno palico«.  Zaprosite, da ta zlata svetloba prežame vaše srce z mirom in prinese božansko ljubezen v vsak organ in celico vašega bitja. Dopustite si, da se to razširi navzven v vaša energijska polja in vidite sebe, kot angeli vidijo vas –  kot sijočo svetlobo, ki se izraža v svet kot božanstvo.

V tej 12:12 uravnavi  je božanska milina. Ta sidra v Zemljo enotno zavest za naslednjo fazo tega razvoja. To je možnost brez primere, da se zaseje v Zemljo to, kar je sveto. Počutili se boste bolj celostni/v integriteti znotraj vašega bitja, ko boste prejeli okrepitev v tem procesu. Zavedajte se, kako pomembni ste vi kot link/povezava v zavestni razvoj novega sveta, v katerem v človeških srcih lahko živi mir in harmonija. Ko se bo  Zemlja sanktificirala/posvetila/blagoslovila,  bo znotraj planeta in vseh bitij, ki živijo na njem,  ponovno zraslo ravnotežje, vitalnost in ljubezen.

Pridružite se svetlobi razsvetljenja, ki bo aktivirana 12. decembra ob 12.12 uri kjerkoli vi boste. Vse je Eno in tako je to.

Shanta Gabriel
za Nadangela Gabriela

shanta-gabriel

Avtorska pravica © Shanta Gabriel.  To sporočilo se lahko deli dalje, dokler se uporablja v njegovi celovitosti in je dodano pravo avtorjevo dobro ime. Jaz imam rada ljudi, ki lahko delijo to delo dalje z drugimi, www.thegabrielmessages.com.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.