– St. Germain: Trdno vztrajajte v svoji svetlobi

Kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff,   dne 3. oktobra 2009


Ljubljeni delavci za svetlobo sveta, 


Jaz prihajam danes, da vam prinesem v vašo pozornost potrebo, da vztrajate trdno v svoji svetlobi in da sidrate vašo svetlobo v osrednje jedro matere Zemlje. V naslednjih nekaj tednih bo prihajalo na dan veliko takega, kar bo še naprej šokiralo ves svet. Odkritja, ki bodo prihajala na dan, bodo zadevala dolgo izvajano represijo nad resnico veliko, veliko ljudi na Zemlji. Vsak dan bo na dan prihajalo več in več tega, dokler ne bo več poti za oviranje, da bi te  ljudje prinesli naprej njihove resnice. Ker, ko ena ali dve pogumni duši prodreta ven s svojima resnicama, to omogoči drugim, da zberejo svoj pogum, da stopijo naprej in prinesejo v svet njihove resnice ter tako dalje. To se bo intenzivno nadaljevalo in razodevalo v prihajajočih tednih in mesecih.  


Ljudje v svetu se bodo čutili, kot da so ostali brez trdnih temeljev. Šokirani bodo ob tem, kar bo prišlo na dan.  In to je to, za kar vas prosimo ljubi delavci za svetlobo sveta, da trdno vztrajate pri  vaši viziji  realnosti Novega sveta, da trdno vztrajate pri vaših vizijah miru in harmonije, da se manifestirajo v vašem svetu. Vztrajajte v svoji svetlobi, dragi! Ta sedaj postaja zelo, zelo potrebna. Prosimo, da se držite skupaj, da se povezujete v enotah in postajate mogočna sila svetlobe, ki dnevno izvajajo svoje discipline (molitve, ponavlja odredbe, afirmacije, meditira,…- opomba prevajalke). Vsak dan si prikličite Vijolični Plamen preobrazbe, da opravi svoje delo na vseh ravneh, v vsem dogajanju, v vseh ravnanjih v tem svetu, ker Vijolični Plamen preobrazbe deluje aktivno v prinašanju na dan resnice, ki je bila dolgo prikrita, v prinašanju  na dan tega,  kar je bilo tisočletja zadušeno pred človeštvom.  


Dnevno vpokličite Vijolični Plamen preobrazbe, da deluje znotraj vaših lastnih življenj in znotraj vseh svetovnih dogodkov. Dnevno vpokličite/invocirajte pomoč višjih ravni obstoja, vaših učiteljev, vaših vodnikov in angelskih kraljestev. Njihovo pomoč vpokličite vsak dan, ker je to potrebno in  zahtevano, da se izvede na dnevni osnovi. Novi dogodki vam naj ne vzamejo poguma. Vztrajajte trdno v vaših resnicah in v vaših svetlobah ter delajte svojo svetlobo vsak dan. Veliko jih je, ki se zanašajo na vašo svetlobo, da bi stabilizirali Zemljo v dneh naprej. Veliko jih je, ki pričakujejo, da boste trdno vztrajali. Mi svetujemo vsakemu od vas, da se vsak dan spomnite, kdo in kaj ste. Mi spominjamo vsakega od vas, da trdno vztraja v svoji svetlobi. Mi prosimo vsakega od vas, da usmerja kozmično svetlobo v kristalno jedro Zemlje, kot ste že delali. Mi vas prosimo, da še naprej delate z nami vsak in vse dni. Vedite, da bo svetloba prevladala, vedite, da se svetloba razširja in da je izid že zmagoslaven, da je izid, da so svetlobne sile, inkarnirane na Zemlji,  dosegle svoje naloge in svoje cilje. Ljubljeni, preostaja vam edino, da vztrajate v svetlobi sedaj. Vztrajajte v vztrajanju!JAZ SEM St. Germain 

©2009 Marlene Swetlishoff

Da bi pogledali na spletno stran, kliknite tukaj.


________________________________________________-

Vnebovzeti mojster Saint Germain

Saint Germain je Chohan (ali »overseer« – nadzornik – opomba prevajalke) sedmega žarka (vijoličnega žarka) svobode, alkimije, pravice, milosti in preobrazbe. On je zaščitnik Združenih držav Amerike in hierarh dobe  Vodnarja, ki prihaja in prinaša darilo vijoličnega plamena za svetovne spremembe. On poučuje in vpeljuje duše v mojstrstvo prestola srčne čakre ter jih pripravlja, da sprejmejo darila svetega duha prerokbe in  delovanja čudežev.  

Sain Germain je imel vrsto zelo znanih utelešenj/inkarnacij na Zemlji. Med drugim je bil Krištof Kolumb, ki je odkril Ameriko. Kot prerok Samuel iz Biblije je bil vse predirljiv razum, ki je postavil empirično osnovo za dobo razsvetljenja, odstranjeval ovire omejitev v fizičnih in spiritualnih spretnostih. Bil je tudi Saint Germain, čudodelnik Evrope, ki je navzven ustvaril sliko klasičnega primera alkimističnih sanj za vse, da to vidijo. 

Vnebovzeti mojster Saint Germain uči, da je najvišja alkemija transformacija ene človeške zavesti  v božanstvo višjega JAZ. On je pripravljen pomagati vsem dušam v tem prizadevanju. Rekel je tudi, da bo dal prostost tehnologiji vodnarjeve dobe, ko bodo morali narodi položiti stran od njih pogubonosno uporabo znanosti in religije. To pomeni, da bo moral človek vstopiti v svoje srce in nukleus  atoma in povleče iz obojega  neomejeno spiritualno in fizično bogastvo za ustanovitev zlate dobe.  

Saint Germainovo darilo Vijolični Plamen je praktično spiritualno orodje. Ko je uporabljeno v znanosti izgovorjene besede pomaga preobraziti ali zbrisati negativne misli in občutke. 


Prevedla:Marija Batista
Comments are closed.