– Načini delovanja znotraj novih energij na Zemlji – Mojstrica HILARION

petek, 25. september 2009 @ 05:02 CEST

Piše: mavrica

SPOROČILO VNEBOVZETE MOJSTRICE HILARION

Kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff, dne 13. septembra 2009

Pozdravljeni ponovno, ljubljeni delavci za svetlobo

. Ta teden želim z vami razpravljati o vseh načinih delovanja znotraj novih energij, ki se v tem času zlivajo dol na Zemljo. To so zelo močne energije in nekateri od vas ste se in se boste čutili včasih nekoliko »zoprni«, ko te energije še naprej prežemajo vsako celico in atom vašega bitja.

To je nepretrgan proces, ki gre dalje, in ko se bo to nadaljevalo, bodo ti slabi občutki odšli. Morda boste tudi ugotovili, da imate trenutke, ko se čutite nekako omotično začarani. Tudi to bo minilo, dragi. Nadaljujte vsak dan z dviganjem vaše frekvenčne ravni, tako visoko, kot lahko gre. V tem času je zelo pomembno, da to delate, ne le za vaše lastno udobje, ampak tudi, da bi pomagali v dvigovanju vibracijske ravni masovne zavesti človeštva na Zemlji.

V tem času je to zelo pomembna točka, na katero se osredotočamo s svojim delovanjem, ker mi čistimo in spreminjamo masovno zavest človeštva ter razpuščamo kristalizirane negativne miselne oblike strahu in pomanjkanja in vsako drugo negativno omejujočo kvaliteto, ki je držala vsako človeško bitje v jetništvu tisoče in tisoče let. Mi iz spiritualne hierarhije prosimo za vašo pomoč. Vsak dan pokličite dol Vijolični Plamen preobrazbe – klic ponavljajte tolikokrat, kot imate čas za to, v ciklih sedemkrat, ali enajstkrat ali triintridesetkrat. To je neizbežne vrednosti v tem času.

Pošljite vašo ljubezen v kristalno omrežje masovne zavesti. Usmerjajte vse vaše energije v preobrazbo tega z ljubeznijo in svetlobo ter harmonijo za človeštvo v tem času tistim, ki se še niso prebudili in so v mukah soočanja z njihovimi največjimi strahovi, skrbmi, dvomi. Za njih to zgleda, kot da je svet zblaznel. Tisti od vas, ki ste izvajali posamezne discipline (molili, ponavljali odredbe, afirmacije, meditirali,…- opomba prevajalke), tisti, ki ste delavci za svetlobo, vi ste šli skozi vaše discipline, preobrazili sedaj največ tega v svojih sistemih. To je sedaj le zadeva »finega uravnavanja« kakor se to imenuje.

Sedaj je čas, da vsak od vas lahko veliko doprinese k transformaciji vaše Zemlje na dnevni bazi. Spremembe, ki se vršijo, se dogajajo tako mnogo hitreje kot kadarkoli prej. Vsak dan se dogaja znotraj vsakega od vas, znotraj Zemlje in njene atmosfere tako veliko sprememb. V vsakem delu Zemlje se dogajajo spremembe in vsa kraljestva na Zemlji, vsa kraljestva narave na Zemlji delujejo skupaj v soglasju. Mi vsi delujemo, da bi transformirali vaš lep planet v veliko bitje svetlobe, kar resnično je.

Človeštvo mora biti osvobojeno tega kontroliranja omrežja masovne zavesti, človeštvo se mora premakniti skozi v svetlobo, v drugačne poti videnja stvari okoli sebe in ko bo to izvedeno se bodo zidovi slepila okoli vsakega človeškega bitja razpustili… zidovi slepila bodo videni za kaj so in ko se bo to zgodilo, se bo začelo masovno prebujanje. Bodite sigurni ljubljeni delavci za svetlobo, da SO množice ljudi na robu prebujenja.

Vsak od vas je opazil od 9-9-9 veliko infuzijo nove energije znotraj vaših sistemov. Vaše srce čuti, kot da se razširja, kot da se polni z helijem ali zrakom. Ta občutek prihaja in gre in jaz vas želim informirati, da je ta občutek, ki ga doživljate, zaradi tega, ker se vaš višji jaz, vaša velika Prisotnost JAZ SEM integrira bolj polno z vami v vaše srčne centre, v vaša fizična telesa in vas obdaja. Ko se to nadaljuje vsak dan, boste opazili, da ste brez napake vodeni s to Prisotnostjo znotraj vašega srca.

 Opazili boste, kdaj ste v stiku z nekom, ki ima nižjo vibracijsko frekvenco ali nekom, ki vam ne želi dobro. To boste nemudoma začutili znotraj vašega srca. Začutili boste neke vrste bolečino oziroma muko in vedeli boste, da ta energija ali oseba, s katero ste v stiku, ni najprimernejša energija, da vas obdaja. Na pozitivni strani … boste zapazili, ko izvajate vaše dnevne discipline, da se ta občutek znotraj vas razvija in koristilo vam bo, da ga razširite s predstavljanjem in odrejanjem, da ste kozmična sončeva prisotnost.

 Predstavljajte si zlato sončevo prisotnost, veliko sfero zlate svetlobe, ki raste znotraj vaše srčne čakre in se razširja, blesti in se sveti s čisto kristalno zlato svetlobo, zlato belo svetlobo. To vam bo v ogromno korist, če si boste tako uredili, da boste to delali nekaj trenutkov vsak dan. To bo imelo eksponenten učinek.

Mi tudi vidimo in opažamo, da od infuzije višjih energij dalje na Zemljo, k mnogim od vas dostopajo mnogi s svojimi problemi, z svojimi negativnostmi. To so tisti, ki se še niso prebudili, to so tisti, ki se še niso naučili prevzeti odgovornost, polno odgovornost zase, za svoje misli, delovanje, besede in dejanja … in zares, nekateri se morajo še zavesti, da so stvarniki stanja svojih življenj. Ti čutijo, kot da so žrtve, da je nekdo drug vedno za to kriv. Priporočljivo je, dragi, da v tem času usmerite v te posameznike vašo največjo ljubezen, sami pa se umaknete od njih.

 Sočustvujte dragi z njimi, vendar vedite, da to za vas ni zmagovalna situacija. Ti posamezniki na svojih najbolj osnovnih ravneh še niso doumeli svoje lastne moči in vse kar boste naredili, če jim boste poskušali pomagati, je, da boste pahnjeni v blato v njihovih dramah in njihovih problemih ter boste na ta način izgubili tako dragoceno gonilno silo, ki ste jo pridobili z vašim dnevnim prakticiranjem.

 Četudi vam pravimo, da postajate eno in da smo mi vsi eno, mora v tem pomembnem trenutku zemljine zgodovine vsak delavec za svetlobo zaščititi sebe. Vi še niste v prostoru ločenosti od trpljenja drugih in zato prav lahko zelo hitro postanete žrtev, postanete omreženi v njihove drame in probleme. To je to, zakaj sem vam to pripeljala v vašo pozornost.

Najdite in delajte to, kar vam daje veselje in ugodje. Ljubljeni, smejte se vsak dan, glejte na svet s humorjem, glejte nase s humorjem, ker ali nismo čudovita bitja? Vsak od nas je edinstven, vsak od nas je tukaj, da daje svoje največje talente, sposobnosti, zmožnosti svetu. Novi svet čaka.

 Do naslednjega tedna…

 

JAZ SEM Hilarion

©2009 Marlene Swetlishoff. 

To sporočilo je priporočljivo posredovati drugim, ob upoštevanju naslednjih navodil: Vključite avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran – Mesečna sporočila od Hilarion, naročite se na brezplačen mesečni časopis. Podrobnosti. www.therainbowscribe.com

 Veliko svetlobe, ljubezni in mavričnega blagoslova,

 Marlene

Na koncu kanaliziranega sporočila so navedene navezave na nekatere spletne strani, katere govorijo o uporabi vijoličnega plamena

(** www.touchedbylight.co.uk/Pages/Ascension/silver_violet_flame.htm **
** http://violetstar.com/violetflame-article-2.html **
** www.greenhopeessences.com/Articles/Violet_Transmuting_Flame.pdf **).

V nadaljevanju v kratkem povzemam nekaj zelo uporabne vsebine iz teh spletnih strani:

1) Za zdravljenje sebe

– Prikličite Vijolični Plamen mentalno, kot je navedeno v zgornjem sporočilu.

 Zaprosite vaš Višji Jaz, da se Vijolični Plamen manifestira znotraj vašega telesa.
 V srcu in v točkah svetlobe v vsaki celici naših teles je potencialni Vijolični Plamen, vendar najbolj pogosto je latenten in ga je mogoče aktivirati.

– Predstavljajte si lahko Vijolični Plamen, ki prihaja v vašo kronsko čakro in polni vaše celotno telo. Lahko ga tudi začutite.

– Prinesete lahko Vijolični Plamen skozi vašo srčno čakro in si predstavljate, kako se vrti okoli vas, obkroža in obdaja vaše fizično, čustveno, mentalno in spiritualno telo.

– Predstavljate si lahko, kako prihaja Vijolični Plamen skozi točke odpiranja na vaših podplatih ter se širi in vzplamteva skozi vaše celotno telo – skozi prostore med vašimi celicami. Predstavljajte si, da vzplamteva skozi vaše fizično, čustveno, mentalno in spiritualno telo.

– Zaprosite Vijolični Plamen, da preobrazi vse, kar želite, da se spremeni ali odstrani iz vašega življenja. To se lahko naredi tako, da natančno namenite kaj ali z uporabo splošnih fraz kot na primer: » Vijolični Plamen, preobrazi karkoli ali vse, kar stoji na poti mojega vnebovzetja in me ovira, na vseh dimenzijah, na vseh ravneh, skozi vse čase in prostore, pretekle, sedanje in prihodnje«

– Uporabljate lahko odredbe:

Žareč spiralast Vijolični Plamen (ali srebrn vijolični plamen – ta ima višjo vibracijo)
 spusti se in vzplamti sedaj skozi mene!

 Žareč spiralast Vijolični Plamen (ali srebrn vijolični plamen), o pridi,
razširi se in vzplamti svetlobo skozme!

 Žareč spiralast Vijolični Plamen (ali srebrn vijolični plamen),
pridi in preobrazi ves moj strah (ali vse negativne energije)!

– Preobrazite vse negativnosti v božansko svetlobo, ki zapolni vaše telo.

1) Za zdravljenje Zemlje

– Predstavljajte si Zemljo, ki je kot krogla v prostoru pod ali pred vami.

– Usmerite oziroma privabite Vijolični Plamen v Zemljo. Zahtevajte oziroma odredite, da se Vijolični Plamen izliva globoko v jedro Zemlje, se razširja in napolnjuje in obdaja ves planet.

– Zaprosite Vijolični Plamen, da preobrazi iz planeta vse negativnosti v božansko svetlobo, na način, da se bo to za vse vršilo z milino in lahkoto.

– Uporabljate lahko odredbe:

 Mogočna Prisotnost JAZ SEM, pritegni dol Vijolični Plamen, da se sedaj manifestira v Zemljo. Napolni naš celotni planet z Vijoličnim Plamenom miru in harmonije, preobrazbe in svobode!

 Razširi Vijolični Plamen skozi vsa telesa Zemlje, obkroži njeno mentalno, čustveno in spiritualno telo ter ga operi v tvojem lepem, lahnem Vijoličnem Plamenu! Vijolični Plamen, prosim te, preobrazi vse negativnosti, pohlep, sebičnost, bedo, bolezni, jezo, strah, čezmerno kontrolo na naši lepi materi Zemlji in pri vsem prebivalstvu na način, da se bo to za vse vršilo z milino in lahkoto!

Žareči Vijolični Plamen, prebudi Zemljo in jo osvobodi!

 Bitja svetlobe iz kraljestev razsvetljene resnice so poleti letos dala človeštvu, da bi mu pomagala ob velikih prihodih novih energij na Zemljo, naslednjo invokacijo, ki je še tudi uporabna tako za zdravljenje sebe, medsebojnih odnosov, kakor tudi Zemlje:

 »V mojem imenu in imenu VSEGA človeštva JAZ kličem frekvence 5. dimenzije Vijoličnega Plamena božanske preobrazbe. JAZ projiciram ta Sveti Ogenj skozi vsak atomski in subatomski delček in val življenja na Zemlji, ki vibrira s frekvenco, ki je manjša od harmonije in ravnovesja Boga.

Skozi ljubečo prisotnost Boga JAZ SEM, ki sveti v vsakem srčnem plamenu, JAZ kličem ljubljenega Saint Germaina in VSE iz legij svetlobe po vsej neskončnosti, ki so združene s 5. – dimenzionalnimi frekvencami Vijoličnega Plamena Božje neskončne preobrazbe.

Blagoslovljeni, JAZ kličem najbolj silovite aktivnosti Vijoličnega Plamena, ki ga dopušča kozmični zakon zame, moje ljubljene in vso človeštvo.

Ljubljena JAZ SEM prisotnost, vzplamti, vzplamti, vzplamti vso gonilno silo tega svetega Vijoličnega Plamena v, skozi in okoli vsakega elektrona dragocene življenjske energije, ki jo je človeštvo kadarkoli narobe uporabilo, v kateremkoli časovnem okviru ali dimenziji, tako vede ali nevede. Takoj preobrazi te vzorce nepopolnosti – povod, namen, zapis in spomin v Božjo neizmerno popolnost.

Ljubljena JAZ SEM Prisotnost, vzplamti 5.- dimenzionalne frekvence Vijoličnega Plamena skozi vsako misel, besedo, dejanje in občutek, ki ga je človeštvo kdajkoli izrazilo, ki odraža karkoli, ki je manj od neomadeževanega koncepta našega polnega božanskega potenciala.

 Ljubljena JAZ SEM prisotnost, poglej v moje življenje in življenja vsega človeštva in uvidi, kaj je še ostalo, da se uravnoteži z najine strani do katerekoli osebe, prostora, pogoja ali stvari, ki je prizadet v kateremkoli času, na katerikoli način ali zaradi kateregakoli vzroka.

Ljubljena JAZ SEM Prisotnost, iztegni svoje ljubeče roke svetlobe v vse pozitivno kvalificirane energije, ki so bile odpuščene skozi najino zemeljsko začasno bivanje, in povleči sem tisočkrat toliko popolnosti, kot je bilo kdaj kaj storjenega narobe.

 Oblikuj iz te substance popolnosti darilo božanske ljubezni, kakršnokoli je potrebno, da se uravnovesi vsak dolg, ki je bil ustvarjen z najine strani, pa še ostaja neplačan do kateregakoli dela življenja.

 Ljubljena JAZ SEM Prisotnost, prosim te oprosti vsaki osebi, prostoru, pogoju ali stvari, ki je prizadela mene ali človeštvo na kakršenkoli način, in uravnoteži vse dolgove, ki jih imam iz življenja kjerkoli.

 Jaz sprejemam to Božjo uspešno izvršeno pravico skozi moč božje JAZ SEM Prisotnosti prav tukaj in sedaj.”

____________________________________

2) Na strani www.therainbowscribe.com/decrees so odredbe v angleškem jeziku, ki so jih dali vnebovzeti mojstri in priporočili, da jih v tem času veliko uporabljamo, kot eno od disciplin za hitro dvigovanje vibracij. Priporočajo, da se ponavljajo/recitirajo 3-krat ali 7-krat ali 11-krat ali 33-krat. V nadaljevanju vam dajem prevoda dveh od navedenih odredb.

INVOKACIJA VELIKE KOZMIČNE SVETLOBE

 Ljubljena sijajna Prisotnost JAZ SEM, svetloba moje duše. Naj se svetloba kozmičnega razsvetljenstva, svetloba kozmične zmage in ljubezni zliva na Zemljo iz vseh razpoložljivih virov, kot svetloba tisočih sonc, da prežame atmosfero Zemlje, nasiti vse ljudi in njena številna njena kraljestva.

 Naj se s to veliko kozmično svetlobo Boga, ki nikoli ne razočara, preobrazi vsa negativnost, vsa slepila in vsa karma. Naj se s pomočjo te velike kozmične svetlobe za vse ustvari velika zlata doba razsvetlitve, ljubezni, miru, bratstva in prosperitete. Z avtoriteto moje ljubljene Prisotnosti JAZ SEM in avtoriteto vsake JAZ SEM prisotnosti človeštva, vseh kraljestev Zemlje, svetlobo Matere/Očeta, z avtoriteto celotnega duha Velike bele bratovščine jaz odrejam:

 Kot Sin/Hči Boga, JAZ SEM avtoriteta na Zemlji in JAZ kličem sedaj v akcijo svetlobo tisočih sonc, ki se naj sedaj odpustijo na ta ljubljeni planet za takojšno transformacijo Zemlje v »sijočo zvezdo«, kar je njena usoda, ter za dvig človeštva v večno svobodo v kraljestvih svetlobe in božanske popolnosti. JAZ prosim, da se svetloba, ki je potrebna, da se manifestira kraljestvo Boga na Zemlji, kot je to v Nebesih, odpusti na Zemljo brez omejitve. In tako je to, ljubljeni JAZ SEM. 

VELIKA INVOKACIJA

 

Iz točke luči v umu Boga,

Naj Luč razsvetli umove ljudi.

Naj Svetloba oblije zemljo.

 

Iz točke Ljubezni v Srcu Boga,

naj se Ljubezen prelije v srca ljudi.

Naj se Kristus vrne na zemljo.

 

Iz središča, kjer je poznana Volja Boga,

Naj Namen vodi majhne volje ljudi.

Namen, ki ga poznajo in mu služijo Mojstri Modrosti.

 

Iz Središča, ki se imenuje človeški rod,

naj se izvrši Načrt Ljubezni in Luči.

In naj zapečati duri za katerimi kraljuje zlo.

 

Naj Luč in ljubezen in Moč, obnovijo Načrt na zemlji.

 

 

 

 

Comments are closed.