———————— 18.5.2012 – NADANGEL MIHAEL PREKO RONA HEADA

mihael1

Danes bomo  govorili o samospoštovanju. Pomembnost le-tega ne more biti dovolj poudarjena. Vsak od vas je zgradil bodočnost iz sanj in želja, ki so vaši koncepti boljšega in srečnejšega življenja.  Večina od vas se sprašuje, kdaj bo videla tudi kakšen dokaz o tem v svojem življenju.

Vaše resničnosti, in poudarili bomo, da so to pomeni vaše iluzije, so zgrajene okoli vašega verovanja v mogoče. To je sistem, ki ste ga zgradili in kot tak je nepremagljiv.

Torej, da bi ustvarili spremembo v tem, kar vidite,  morate narediti spremembo v tem, v kar verjamete. To vam sploh ni novo. To, česar niste razmislili in je zelo učinkovito uporabljeno proti vam je, da če verjamete, da niste vredni  in si ne zaslužite prejeti svojih sanj, se morda one niti  ne bodo uresničile. To ‘morda ne bodo’ pravzaprav pomeni ‘nimajo dovoljenja’.

Koncepti krivde in grehov so vas zelo uspešno  ovirali.

Podobno, s postavljanjem posrednika med Stvarnika (ali kakorkoli ga imenujete), vam je takoj odvzelo povezavo z vašo močjo.

Dopustite nam, da vam damo novi predlog vere, da ga pobliže preučite, koliko je v vaši moči.

Preizkusite, kako vam ustrezajo te resnice:

Jaz Sem ustvarjena hči najmočnejše ustvarjalne sile Univerzuma.

Jaz Sem ustvarjena po njeni podobi.

Stvarnik moje biti je čista ljubezen.

Stvarnikova ljubezen je brezpogojna.

Zato Stvarnik tudi mene ljubi brezpogojno.

Kar pomeni, da sem, ne glede na to, kaj sem storila v tem ali kateremkoli drugem življenju, vredna in si zaslužim vse, kar naredi moje življenje in moj svet boljši.

Vam ne zveni to resnično? Seveda vam zveni. Narediti morate le še majhen korak.

Oprostite si!

Ah, morda pa ni tako majhen za vas?

Predlagamo vam, da stopite vase in skličete sestanek. Pokličite svojega Stvarnika, svoj Višji Jaz, svojo Dušo in vse tiste, ki so vas prizadeli in posedite tudi Sebe na enega od stolov. Sedaj naredite en majhen Ho-o-po-no-po. Vsakemu za mizo recite: »Ljubim te. Žal mi je. Prosim te, oprosti mi. Hvala« Recite to iskreno, še posebej Sebi, ki sedi za to mizo. Zatem bi morali reči, začutiti in verjeti: » Jaz sem vredna in zaslužim vse najboljše stvari v mojem življenju.«

Vse dokler se iluzija v popolnosti ne zruši, a se bo, verjemite nam, da vas bo bivanje v prostoru samospoštovanja in ljubezni do sebe pripeljalo do popolnih sprememb vašega življenja, osvobojenih bremena številnih let brezupa. Poglejte sedaj svoje želje in sanje, svoje upe za novi svet s popolnoma drugačnimi očmi.  Zakorakajte z zaupanjem v svoje novo življenje.

Mir in ljubezen naj bodo vaši prijatelji.

Roh Head

link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Comments are closed.