MOJSTRSTVO

– 12 Znakov Prebujanja

1. Telesne muke in bolečine, posebno v predelu vratu, ramen in križa.

To je rezultat intenzivnih sprememb na naši ravni DNK, ko se začenja znotraj nas prebujati seme Božanskosti. Tudi to bo minilo.

2. Občutek globoke notranje žalosti brez očitnega razloga.

Opuščamo preteklost (tega življenja in prejšnjih življenj) in to povzroča občutek žalosti. Podoben je občutku, ko se selimo iz hiše, v kateri smo živeli dolgo časa v novo hišo. Tako globoko, kot si želimo preseliti v novo hišo, tako globoka je tudi žalost, ko puščamo za seboj spomine, energijo in izkušnje, ki smo jih doživeli v stari hiši. Tudi to bo minilo.

3. Jokanje brez razloga.

Podobno kot # (številka) 2 zgoraj. Dobro in zdravo je dovoliti, da tečejo solze, saj nam ta proces pomaga pri opustitvi stare energije znotraj nas. Tudi to bo minilo.

4. Nenadna sprememba dela ali karierna sprememba.

Zelo pogost skupen simptom. Ko se mi spremenimo, se spremenijo tudi stvari okoli nas. Ne obremenjujemo se sedaj s tem, da nimamo trenutno »popolne« službe. Tudi to bo minilo. Smo v procesu prehoda in lahko imamo kar nekaj kariernih in službenih sprememb, preden najdemo pravo, ki bo ustrezala naši strasti.

5. Umik iz družinskih odnosov.

S svojo biološko družino smo povezani preko stare karme. Ko izstopimo iz starega karmičnega cikla so vezi starih odnosov sproščene in prekinjene. To se bo dogajalo medtem, ko se bomo umaknili od družine in prijateljev. Tudi to bo minilo. Čez čas lahko razvijemo nove odnose z njimi, če nam ustreza. Odnosi bodo bazirali na novi energiji brez karmičnih navezanosti.

6. Neobičajni vzorci spanja.

Verjetno je, da se bomo mnogo noči zbujali med 2:00 in 4:00 uro ponoči. Znotraj nas se dogaja veliko aktivnosti, katere bodo povzročile, da se zbudimo in pogosto povzročijo, da se zbudimo da »vdihnemo«. Ne skrbimo. Če ne moremo zaspati nazaj, vstanemo in počnimo raje kaj drugega, kot pa da ležimo v postelji in skrbimo glede človeških stvari. Tudi to bo minilo.

7. Intenzivne sanje.
Te lahko vključujejo vojno ali sanje borbe, pregona ali pošasti. Dobesedno opuščamo staro energijo in te energije preteklosti so pogosto simbolizirane kot vojna, beg in pošasti. Tudi to bo minilo.

8. Fizična motnja orientacije.
Včasih se bomo počutili zelo neprizemljeno. Izzvani bomo »prostorsko« in imeli bomo občutek, da ne moremo stati z obema nogama na tleh, ali da hodimo med dvema svetovoma. Ko naše zavedanje preide v novo energijo, včasih naše telo zaostaja zadaj. Preživimo več časa v naravi, da pomagamo prizemljiti novo energijo znotraj nas. Tudi to bo minilo.

9. Povečano govorjenje s samim seboj.
Vsepogosteje se bomo opazili, da govorimo sami s seboj. Nenadoma se bomo zavedali, da smo se zadnjih 30 minut zaklepetali sami s seboj. Znotraj nas se rojeva nova stopnja komunikacije in mi izkušamo vrh ledene gore s pogovarjanjem s seboj. Pogovarjanje se bo okrepilo in postalo bolj tekoče, bolj povezano in bolj pronicljivo. Ne meša se nam. Smo Shaumbre, ki se premikamo v novo energijo.

10. Občutek osamljenosti, čeprav smo v družbi ostalih.
Lahko se počutimo same in oddaljene od drugih. Lahko bomo čutili željo, da se izognemo skupinam in množicam. Kot Shoumbra, hodimo posvečeno in samotno pot. Čeprav nam občutek osamljenosti povzroča skrbi, se je težko povezovati z drugimi v tem času. Občutki osamljenosti so ravno tako povezani z dejstvom, da so se naši vodniki poslovili. Naši vodniki so bili z nami na vseh naših potovanjih v vseh naših življenjskih dobah. Čas je bil, da so se umaknili, da lahko napolnimo prostor z našo lastno Božanskostjo. Tudi to bo minilo. Praznina znotraj nas bo zapolnjena z ljubeznijo in energijo naše lastne Božanske zavesti.

11. Izguba strasti.
Lahko se počutimo popolnoma brez strasti, z zelo malo želje ali nič narediti karkoli. To je v redu in je le del procesa. Vzemimo si ta čas da ne delamo ničesar. Ne borimo se s seboj zaradi tega, ker tudi to bo minilo. Podobno je kot ponovni zagon računalnika. Najprej se mora ugasniti za kratek čas, da lahko naložimo izpopolnjen program oz. v tem primeru novo seme Božanske energije.

12. Globoko hrepenenje da bi odšli domov.
To je mogoče najtežje in najzahtevnejše stanje izmed vseh. Lahko izkusimo globoko preplavljajoče hrepenenje da bi zapustili planet in se vrnili domov. To ni »samomorilski« občutek in ni osnovan na jezi ali razočaranju. Ne želimo iz tega delati pomembne zadeve ali drame zase ali ostale. Obstaja tihi del nas, ki želi iti domov. Glavni razlog za to je prav preprost. Dokončali smo svoj karmični cikel. Izpolnili smo svojo pogodbo za to življenjsko obdobje. Pripravljeni smo začeti novo življenjsko obdobje, medtem, ko ostajamo v tem fizičnem telesu. Med tem tranzicijskem procesom imamo notranje spominjanje, kako je biti na drugi strani. Sme pripravljeni za še eno nalogo tukaj na zemlji? Sme pripravljeni sprejeti izzive premikanja v novo energijo? Seveda gremo lahko domov takoj sedaj. Vendar, prišli smo tako daleč in po mnogih življenjskih obdobjih bi bilo škoda oditi pred koncem filma. Poleg vsega vas božanstvo potrebuje tukaj, da pomagamo drugim ljudem v prehodu v novo energijo. Potrebovali bodo človeškega vodnika, kot smo mi, ki smo se odločili za potovanje iz stare v novo energijo. Pot po kateri hodimo sedaj zagotavlja izkušnje ki nam omogočajo da postanemo Učitelj novega Božanskega Človeka. Tako kot je lahko naše potovanje včasih osamljeno in mračno, tako si zapomnimo, da nismo nikoli sami.

Shoumbra pomeni Družina in globoko notranje prijateljstvo.

Dovoljena distribucija za nekomercialne namene
Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO. Pripravljeno v sodelovanju z angelom Tobijem – Crimson Circle.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Prevedla: Matejka Šmit


– 3: Potenciali v prihodnosti


predstavlja ADAMUS, kanalizira Geoffrey Hoppe


CRIMSON CIRCLE GRADIVO
Serija mojstrov

Crimson Circlu predstavljeno
7. novembra 2009
www.crimsoncircle.com

Prevod: Mateja Keber in Darja Hajdinjak


Jaz sem, ki sem, Adamus Suverne Domene. Dobrodošli v tem razredu in laboratoriju nove duhovne energije na to prelepo nedeljo, 8. novembra 2009. Drage Šaumbre, dobrodošle.

Zdaj, začel bom z rahlim odpiranjem oči, a ne le Caudrejevih – velja za vsakega od vas. Ne govorim le o vaših fizičnih očeh, pač pa raje o vaših duhovnih očeh.

Torej, globoko vdihnite, odprite se. Kako dolgo ste bili zaprti? Kako dolgo ste se igrali človeško igro? Oh, dolgo, dolgo časa. Čudovita igra je, neverjetna igra. Igral sem se jo, včasih sem se jo igral celo z vami, a prišli ste do točke, ko igra postane stara. Pozvali ste duha. Moledovali ste k duhu. Postanete jezni name. In rečete: »Mora biti nekaj drugega. Mora biti več.« In tukaj smo trenutno.

Ta skupina smo, imenovana Šaumbra – nič ovir, nič, čemur bi se pridružili, nobene posvetitve, nič drugega za narediti kot nekaj občasnega dihanja – a tukaj smo.

Kaj je Šaumbra?

Moram reči, da je zanimivo z mojimi vrstniki in temi, s katerimi sem na drugi strani povezan. Vedo, da sem zdaj zelo aktivno vključen v Karminski koncil. Vedo, da sem prišel, da prevzamem, kjer je Tobias nehal.

Tobias, oh … dajmo si vzeti trenutek, da samo dihamo za Tobiasa, kajti nazaj je v človeškem stanju in to potrebuje nekaj dihanja! (smeh) Oh, skozi izkušnje gre. Ne ta Šaud, a morda bomo ob božičnih pesmih nekoliko govorili o Samu – kako mu gre, kje je.

Sem torej v položaju, da moram mojim angelskim dvojnikom, prijateljem in družabnikom razložiti, ko pridejo do mene in rečejo: »Kaj je ta stvar…« Nekdo je pustil svojo Pakauwo zunaj (smeh, ko Adamus opazi velikega belega psa, ki želi priti v dvorano).

LINDA: Tako si želi priti na obisk.

ADAMUS: Povabite ga noter, če obljubi, da me ne bo ugriznil. (smeh)

LINDA: Spustite ga samo za trenutek. Vedno ga lahko ulovimo.

ADAMUS: Prav res, pripeljite ga.

LINDA: Samo za minutko… tako lepo. (smeh in komentarji, ko je kužku dovoljeno priti noter in se sprehaja med občinstvom) Oh, tako si lep. Prav sem. Prav sem.

ADAMUS: Žal je zaposlen z ovohavanjem presredkov in moj (veliko smeha) trenutno ni na voljo. Določene stvari, ki jih enostavno nikoli ne bomo dali skozi kanalizatorja. (več smeha)

Torej, svojim prijateljem razložim. »Kaj je Šaumbra?« vprašajo. In, mimogrede, angeli ne vedo vsega. Napačno predstavo imate, da samo zato, ker si mrtev, veš vse, kar se dogaja. Se zavedate, kakšni eksperti so ljudje pri blokiranju sebe od duhovnih bitij? Celo bog vas ne more videti, slišati, pogledati v vaše male misli, ko se blokirate. In večina ljudi se blokira približno 82% časa. Dvainosemdeset. Obožujem številke.

Torej, ko me vprašajo, jim skušam razložiti, kaj je Šaumbra. Kaj je Šaumbra? Res ni veliko definicij zanjo. Očitno ni religija – vem, kdo ste! (Adamus se smehlja in občinstvo se smeji) Verjetno ni kult, kajti večinoma se branite skupin. Skupin v bistvu ne marate. Ničemur se ne želite pridružiti.

»Kaj je torej Šaumbra?« vprašajo. Ni niti duhovno. Niti duhovno, kajti ‘duhovno’ ima tako staro konotacijo. ‘Duhovno’ tolikim bitjem na drugi strani pomeni – oh, kako to povem naravnost; ne bom – pomeni ponarejeno, varljivo. Varljivo. Duhovnost je eno največjih zemljišč hranjenja za ego in um. Um obožuje, ko ljudje postanejo duhovni, ker jim to daje izgovore, da so pravičniški, ostudni, ozkogledi in vedno iščoči.

Ne morem torej reči, da je Šaumbra dohovna. Kaj ste, torej? Niste intelektualci (smeh) in to mislim s častjo (več smeha) in vsem dolžnim spoštovanjem. Nočete biti intelektualci. Intelektualci so tako resnobni, tako vase zagledani, tako podcenjujoči. Verjetno lahko poveste, da sem bil na neki točki intelektualec (smeh). Nič več. Nič več.

Niste oblačkasti, torej vas komajda imenujem njuejdžerje. Lahko, da ste na neki točki bili, vendar ima nju ejdž to vrsto kontacije, da si zunaj nekje drugje. In ko ste skozi ta leta delali s Tobiasom, ste se spravili ven iz tega nju ejdž obdobja. Spravili ste se skozi to, da ste živeli in obstajali v lala deželi in imeli to življenje dol na Zemlji, ki je bilo v osnovi zelo, zelo neuravnoteženo.

Ne, naučili ste se dihati. Naučili ste se biti v svojem telesu, ljubiti svoje telo, ljubiti telo svojega partnerja, ljubiti drug drugega. Dovolili ste si, da začnete uživati v tem, kar ima življenje za ponuditi – kar je tako veliko. Toliko.

Še vedno gremo skozi napor, kajti še vedno se spravljamo onkraj umskih vzorcev. Umski vzorci – dejstva in ugotovitve. Še vedno se spravljamo onkraj programiranja, ki so se namestila skozi čase – Atlantide, cerkva, šol, vaših staršev, celo vas. Vidite, niste oseba, kot ste bila pet let nazaj, kajne? Ne. Niste oseba, kot ste bila leto nazaj. Kaj torej ste? Kdo ste? To skušam razložiti drugim angelskim bitjem.

Pravzaprav mi daje veliko zadovoljstvo, ker lahko enostavno rečem: »So, ki so. So, ki so. Prav res, gredo skozi proces transformacije in proces transformacije je nekaj, kar bi tipično vzelo tri, štiri, pet življenj,« in greste skozi vse v nekaj kratkih letih. Ni čudno, da je za vaše telo in um težko. Ni čudno, da je tako težavno, a potem imamo zopet drug drugega. Vi imate drug drugega. Imate velikansko pomoč v angelskih bitjih, ki vsako noč delajo z vami. Vsako noč. Oh, imamo nekaj izjemnih diskusij in pogovorov in povabljenih gostov v drugih območjih. O tem bomo govorili kasneje.

A za zdaj, poskušajmo razložiti, kaj je Šaumbra – kajti, tu ni ničesar, čemur bi se pridružili, nobene hierarhije nimate, nobenih vodij kot takih nimate, ki tečnarijo s stvarmi, ki naj bi jih naredili, ali verjeli vanje. Zelo je ohlapno, zelo ohlapno. Ni komuna – hvala bogu! (smeh) V komuni ne bi dobro shajali. Niste mišljeni za to. Preveč ste neodvisni in to je blagoslov. Daleč preveč neodvisni ste.

Niste torej organizirana skupina in to me vodi do tega, da verjamem, da je to Nova energija. Vsi ste zelo, zelo neodvisni. Resnično, prav zares. Nekateri tega ne verjamete. Nekateri nočete verjeti tega, kar je pravzaprav problem. Vendar ste zelo, zelo neodvisni. Imate močno voljo. Ena od težav pri delu z vami (nekaj smeha) in to mislim z vsem dolžnim spoštovanjem in ljubeznijo, a imate zelo, zelo močno voljo… (Adamus se nekoga dotakne, ko se sprehodi mimo) ne izbiram nikogar posebej, a me zaboli roka, če te samo potrepljam po rami! (smeh) Zelo, zelo neodvisni, pa vendar lahko pridete skupaj na takšnem prizorišču, brez vsakršnih pravil, brez česar koli, kar morate narediti – vse je prostovoljno – in se srečate.

Včasih rečete, da počnete zato, da naredite svet boljši prostor. Pravzaprav ni pomembno, kajne, da ni? Ni. Svet je, kar je. Resnična ljubezen – ljubezen te vrste, ki jo ima duh za vas – je popolno sprejemanje. Popolno spoštovanje. V resnici tu ne gre za skušanje spremeniti svet, čeprav je zelo izpolnjujoče, da postavite ven svoje blagoslove, svoje darove, svoje potenciale za človeštvo, vedoč, da drugim – če izberejo, da jih sprejmejo – ne bo treba skozi nekatere muke in pekel, skozi katere ste šli. Zaradi tega se srce dobro počuti – da veste, da ima delo, ki ste ga opravljali, tako velik učinek, ne nujno na Zemlji – videli ga boste na Zemlji, a se v resnici tukaj še ni manifestiral tako, kot se bo. Učinek ima v drugih območjih.

Druga območja – oh, o tem lahko govorimo leta, a saj veste, kako je. Bili ste že mrtvi, torej… (smeh) če si za trenutek pustite spomniti se, je doživetje. Osupljivo je. Mnogo ploskev je. Zemljo naredi, da je videti zelo, zelo preprosta, zelo lahka. Kajti v drugih območjih je vse, kar želite, vse, kar si lahko zamislite, katera koli igra, ki jo izberete, da boste del nje, katera koli realnost.

Da, na drugi strani greste lahko v nebesa, vendar so ena od milijon nebes. Cerkve ustvarjajo svojo verzijo nebes in njihovi goreči člani gredo tja, ko umrejo, vse do točke, ko spoznajo, da so te vrste nekako bedna (smeh), ker temeljijo na človeških parametrih. Dvainsedemdeset devic? Ne bi rekel! (smeh) Postane dolgočasno, ker ti ne povedo, da vedno ostanejo device. (veliko smeha) Meni se to zdi pekel! (več smeha)

Kaj je torej Šaumbra? Svojim prijateljem na drugi strani povem, da je to skupina ljudi, ki se zna smejati, izkušati, ki se razširja, ki gre ven iz ene najbolj osnovnih in strukturiranih vrst kvalitet in lastnosti, ki jih je človeštvo kdajkoli imelo in to počne z relativno milino in lahkoto – to je um. Um.

Ponovno, ne, da bi rekli slabe stvari o umu; bila je vaša sijajna kreacija, ko ste prišli na Zemljo. Morali ste imeti um, da ste se spoprijeli s 3D, ali kakorkoli imenujete to realnost – da se spoprimete s to realnostjo na Zemlji. Um je bil razvit, da vam pomaga ostati tukaj v fizičnem telesu in da iz te realnosti naredi najboljše. A zdaj gremo onkraj tega. Razširjamo se v nekaj zelo, zelo lepega.

Torej, Šaumbra – ta skupina novoenergijskih pionirjev, ta skupina bitij, ki je imela toliko izkušenj tu na Zemlji in v drugih območjih, skupina ljudi, ki so bili vodje v svojih duhovnih družinah, vodje v vaših duhovnih družinah. Tisti – vi – ki so zapustili svojo duhovno družino, da gredo sami, a vedoč ves čas, da bi imelo velik vpliv na tiste, ki ste jih pustili za seboj. Skupina, ki se je v zadnjih letih, skupina – vi – ki se je dejansko odklopila od duhovne družine, iz katere ste prišli, bodisi, da je bil Sanandin Red, Mihaelova, Gabrielova hiša, katera koli od drugih hiš arhangelov, kjer ste bili vodje. Sčasoma ste se, v zadnjih letih, odklopili od njih iz nekaj razlogov. Morali ste ugotoviti, kako je bilo biti na svojem, brez, da nosite odgovornost poskušanja osvoboditve energij v drugih območjih. Najprej ste morali osvoboditi sebe. Morali ste narediti zase, ne za vse druge. Morali ste se najprej naučiti ljubiti sebe.

Pravzaprav je lažje ljubiti nekoga drugega, narediti stvari, strukturirati življenje za druge – dosti lažje. Dosti lažje. Toda, ko pride do tega, da to počneš zase in, ko nato pride do vseh dvomov, vse zunanje kritike, vsega spraševanja, ali si vreden – tam res prideš v globoke energije, v svoj resnični jaz.

Torej bitjem na drugi strani rečem, to je srčna, iskrena, hrabra, ljubeča skupina angelov, ki pionirijo v Novo energijo, ne vedoč, kaj to je. Drugače bi bilo, če bi vam lahko dali knjigo in rekli: »Kathleen, tule je to, kar je Nova energija. Zdaj, želiš biti del nje?« Dosti lažje bi bilo. A pri tem rečete: »Šel bom vanjo. K vragu z vsem, šel bom v to Novo energijo.«

Torej sem zdaj tako ponosen, da sem imel teh nekaj mesecev z vami, odkar je Tobias odšel, tako ponosen, da sem z ramo ob rami z vami vsak korak poti. Imam svoje načine in stil in to počnem, da spravim energijo v gibanje. To počnem, da vas včasih spravim v nekoliko jeze, nekoliko šoka, humorja, kadar lahko. A to počnem, ker vas imam rad in ker verjetno na potovanju bolj uživam, kot vi (smeh). Verjetno bolj.

Dajmo torej danes globoko vdihniti… ko gremo v našo diskusijo.

Pakauwe

Spregovorimo najprej o Pakauwah. Vem, da smo imeli to diskusijo že prej, vendar so Pakauwe podaljšek vas. So kreacija vas. So aspekt vas. Kot je Cauldre rekel prej, ja, bilo je sijajno z moje strani, da sem ustvaril nečloveški aspekt, žival. Zakaj? Ker imate živali bolj radi, kot imate radi ljudi. Čisto preprosto. Živali nimajo vseh agend in težav, ki jih imajo ljudje. Živali so ljubeče. Prav tako živali ne govorijo z vami v besedah. Oh, dovolj je, da nekega dne kogar koli spravite ob pamet z vsem govorjenjem, ki ga izvajate. Živali komunicirajo s svojim srcem – kakor koli ga želite imenovati – z njihove dušne ravni, njihovega notranjega bitja.

Zdaj imate torej priložnost, da vzamete to Pakauwo, energijo tega totema – vašo energijo, projicirano navzven v to lepo bitje – in začnete delati z njo. Katera je prva težava, na katero si naletela? Mary.

MARY: Nisem prepričana, da čutim svojo Pakauwo, da mi je blizu.

ADAMUS: Ah, točno. Točno. Prva težava je vaša povezava. Vaša povezava. Torej ste šli skozi izkušnjo izbiranja Pakauwe. Nekateri je še vedno nimate in, mimogrede, če je nimate, si morate pogledati svoje težave z odločanjem (smeh). Izbiranje. Saj ni tako težko! To ni mišljeno, da je smešno (več smeha, Adamus se smehlja)
Samo domišljija je, to je vse. Zato si poglejte. Če še niste izbrali Pakauwe – kar koli, pajek je v redu, kar koli – imate verjetno neke težave z odločitvami in te verjetno temeljijo na dejstvu, da se bojite delati napačne odločitve. Ne morete. Ne morete se napačno odločiti. Poskusite. Poskusite. A ne poškodujte se preveč v začetku. (Adamus se smehlja)

Kar se zdaj zgodi in ne bom šel v globoko fiziko tega, toda, zaradi načina, kot ste spremenili svojo energijo in zaradi dejstva, da greste onkraj vibracijske realnosti v raztezajočo realnost, se ne morete napačno odločiti. Lahko mislite, da ste se napačno odločili, kar je včasih videti zelo resnično, toda, kar se sčasoma zgodi je, da se bodo vaše lastne energije, vaša lastna zavest samo-popravile. In lahko se ji upirate in lahko se delate, da ni tukaj, a resnično je. Resnično je. Zaupajte mi. Ne, pravzaprav, ne zaupajte mi (smeh). Zaupajte sebi. Popolnoma zaupajte sebi.

Vse se torej samo uravnovesi. Pomembna stvar je, kot smo prej diskutirali, da se odvija vsaj nek zagon. Nihalo ponovno niha. Kako dolgo je samo viselo, ne počelo nič? Viselo. In zdaj spet niha, vendar ne kot vaše običajno nihalo, ne niha samo naprej in nazaj. Zdaj niha gor in dol, niha v krogih, niha v obe smeri naenkrat. To je Nova energija. Zmede – a samo, če ste ujeti v svojem starem umu.

Torej, vaša Pakauwa je ta podaljšek vas in je ta energija vas. Ne pripada nekomu drugemu. Si ti. Učite se zelo pomembne osnove Nove energije – energijskega upravljanja. Niste vajeni upravljati svoje lastne energije. Navajeni ste skrbeti o njej, se razburjati zaradi nje, jo načrtovati, igrati se z njo, vendar ne upravljati z njo. Torej ustvarite Pakauwo, totem, naredite z njo to povezavo. In to smo do zdaj počeli – povezovanje z njo, občutenje.

Pravkar je tukaj. Vdihnite. Vaša Pakauwah je prav tukaj. Vi ste prav tukaj, del vas je. Prav tukaj je.

Dosti časa je v vrsti nevtralnega stanja, samo čaka. Čaka na vas, da jo usmerite ali vodite v tem, kaj naj naredi. Nekateri ste ji dali zelo določene želje, navodila in rekli: »Ves čas oprezaj. Hodi z menoj v mojih sanjah.« Dosti vas je to počelo. Zelo, zelo impresivno. »Hodi z menoj v mojih sanjah.«

Nekateri svojo Pakauwo izrabljate, govorite svoji Pakauwi, da naredi za vas stvari, kot je, da ustvari veliko denarja ali najde novega partnerja. Vaša Pakauwa vam ne bo našla partnerja. Našla bo še eno Pakauwo, da se druži z njo, toda… (smeh) In potem boste dobili čisto drugo zadevo, ki se bo odvijala! (več smeha)

Toda Pakauwa je tukaj, da vam pomaga razumeti, kako svoje življenje poslati v druge dimenzije, kako voditi svojo energijo, kako se povezati z aspekti sebe. Zelo dragocena izkušnja je. To ni nekaj, kar naj bi naredili samo vsake toliko ali enkrat na mesec, ko pridemo takole skupaj. Dnevno delajte z njo. Osupljivo je. Ugotovili boste, kako sijajna je Pakauwa.

In, če ste, na primer, za svojo Pakawo izbrali veverico, boste opazili še nekaj drugega. Kaj se zgodi veverici? Kathleen, ne, da sem se spravil nate, vendar…

KATHLEEN: Lahko se spremeni v nekaj drugega?

ADAMUS: Absolutno. Vidite, kako sijajni ste? Lahko se spremeni v nekaj drugega in se tudi bo. Zanimivo zapažanje glede Nove energije. Samo zato, ker ste rekli, dajmo narediti Pakauwo veverico, boste ugotovili, da se spremeni v psa, ali v medveda, ali delfina. Začenja se prilagajti energijam vas in energijam okoli vas, torej bo začela spreminjati oblike. Lahko celo ugotovite, da se je spremenila v človeka; spremenila se je v kreaturo tuje vrste. Začela bo iti skozi vašo preteklost in prihodnost in začela pobirati energetske atribute in bo kot kameleon. Spreminjala bo obliko. Prevzela bo nove atribute, da vam popolnoma služi.

To je lepota Pakauwe. Večinoma se bo vrnila v prvotno obliko, ki ste jo na začetku ustvarili. Če je bila veverica, se do točke vrne nazaj k veverici. In na neki točki bo rekla: »Nič več nisem vevrica. Napredovala bom v nekaj drugega.« In morda to ni samo še ena žival. Morda bo napredovala v nekaj tako drugačnega, da je skozi svoj stari um niti ne boste prepoznali. To je zanimiva stopnja, ko pridete do te točke. Ne skušajte je na silo ponovno določiti. Dovolite ji, da začne prevzemati te nove oblike in forme. In lahko jo vidite kot, da ima živalsko glavo in duhovno telo – nefizično telo. Počne lahko vse vrste čudnih stvari.

Vse to je način reka, da pričakujte nepričakovano, kajti v Novi energiji ste in Nova energija, prekleto, je drugačna od Stare in tako tudi želite. Kaj, če je bilo to potovanje samo o nadaljevanju Stare energije, samo poskušanje biti malo bogatejši, malo pametnejši, malo boljšega videza, malo bolj seksi? Mislim, da bi bili frustrirani. Ne?

LINDA: Ja.

ADAMUS: Ja, ja. Recite mi prosim, ja. (Adamus se smehlja)

Vzemimo si torej tukaj trenutek in občutite energijo svoje Pakauwe, povežite se z njo. Bila je zunaj. Bila je v drugih območjih. Ves čas je bila tam, z vami vsak korak poti. Ni se razpustila, odplavala nekam drugam; čaka na vas.

Prinašanje Pakauwe vase

Ubrimo danes s Pakauwo drugo smer. Pojdimo v notranjost, v vaše telo. Rečete: »No, kako naj spravim tega velikega, debelega slona v svoje telo?« Ah! Ah.

(a) Lahko se spremeni v drugo obliko.

(b) Kdo je rekel, da je slon večji od vas? Kdo je rekel… nekdo je rekel. Nekdo je rekel, sloni so ogromni. Torej mislite: »Oh, ne morem spraviti tega slona, moje Pakauwe v svoje telo. Razneslo me bo.« Morda ne. Morda se vi lahko preoblikujete ali preobrazite, ali se lahko on, ali oba.

Svojo Pakauwo boste prosili, da gre v vaše fizično telo. Zakaj? Ker že dolgo časa niste bili tam notri. Niste. Zdravnike ste spustili tja not. Imeli ste te preiskave v različnih delih vašega telesa, ali ste jim dovolili, da vas odprejo. Vendar niste bili v notranjosti svojega telesa. Ni nujno, da greste radi tja noter.

Toda Pakauwah, del vas, bo šla rada. In kaj bo naredila? Nič. Ne danes. Vendar, ko se začenjate učiti z njo, bo šla v notranjost vašega telesa in pomagala odkriti neravnotežja, za katera drugi deli vas vedo, vendar ni bilo skomunicirano nazaj k vam; neravnotežja, ki imajo potencial, da vstopijo, ki še niso tam. Pakauwah bo zmožna razumeti, kako lahko vaše fizično, mentalno bitje vleče, čemur bi rekli neuravnotežene potenciale ali zdravje in zdravstvene težave – mentalne težave.

D ajte torej globoko vdihniti. Naj vaša Pakauwah pride noter v vas. Vdihujte jo vase.

(pavza)

Potovanje v svojo notranjost.

Preden gre predaleč, se za trenutek ustavite. Spustite umske predstave, kako izgleda vaše telo odznotraj, kajti, začenjate misliti: »Oh, naj gre po veni številka L42?« saj veste, »n potuje? Bi moral,« saj veste, »želi moja Pakauwah v moje črevesje? Naj ga zadržim pred tem, da gre v moja ušesa, oči?« Spustite zdajle faktografski del. Energijsko bitje ste. Energijsko bitje ste, ki je ustvarilo fizično telo. Naj gre v vašo energijo, ne nujno v vaš fizični jaz. Naj gre tukaj v vaš energijski jaz.

Dajte ji dovoljenje, to je vse, kar ta del vas potrebuje in naj se potika. Naj se potika okoli.

Znotraj ste kraljestvo. Fizični del vas je veličastno kraljestvo; toliko lastnosti ima, če raje pomislite v smislu energije, kot čiste biologije. Eden od problemov sodobne znanosti trenutno – »Če ne moreš videti pod mikroskopom, ne obstaja.« To se, seveda, spreminja. To se trenutno, zaradi dela, ki ga vi in drugi opravljate, rapidno spreminja. Tu je priznanje energetskih lastnosti. Nadaljevalo se bo. Skupine so – ni jih veliko – a obstajajo skupine fizikov/metafizikov, ki resnično začenjajo razumeti tok energije, povezan s fizičnim telesom.

Naj gre vaša Pakauwah zdajle globoko noter. Naj se potika po notranjosti vašega telesa. Ne recite ji, da gre na katero koli določeno mesto. Zdajle je ne prosite, da kar koli pozdravi. Naj vas samo spravi nazaj v to, da ste s svojim telesom. Ne pričakujte, da boste dobili nazaj pisno poročilo. To je le osnovna izkušnja z vašo Pakauwo.

Mimogrede, da, razvijali bomo druge vrste energijskih aspektov vas. Ne nujno Pakauwe, a to je prva raven. Razvijali bomo druge kreacije, da vam služijo, a dajmo najprej spraviti dol tega. Dajmo resnično narediti povezavo s Pakauwo in razumite, da potuje večdimenzionalno. Vedno je tam. Lahko gre v vaše telo. Lahko gre do bistvene ravni znotraj vas – vašega komunikacijskega sistema.

Vaš telesni komunikacijski sistem je izdelano, pa vendar preprosto omrežje magnetičnih, električnih, energijskih gibanj, veliko različne vrste fizike, ven gre veliko različnih impulzov. A vaše telo ima ta osupljivi komunikacijski sistem. To vam omogoča, da naenkrat počnete več stvari – jeste, hodite, mislite. Telo nenehno pošilja ven male signale, male impulze. Milijone, milijone njih na sekundo po vsem telesu. Ali ni osupljivo, da vam ga pravzaprav ni potrebno kontrolirati ali slediti vsemu temu? To počne sam zase. Je čudež fizične realnosti.

Komunikacijski sistem v vašem telesu večinoma deluje precej dobro s seboj. Vendar pa so časi, ko bo en del nehal komunicirati z drugim. Srce je splošno znano. Pride iz kontakta z drugimi deli komunikacijskega sistema in, seveda, imate neko vrsto srčnega obolenja ali srčnega napada. Srce – fizično srce – je prav tako povezano z energijskim srcem. Ni vaša duša, vendar je zagotovo zelo integralni del vašega zaznavanja in občutenja. Včasih pride ven iz komunikacije.

Definitivno komunikacija med vašim telesnim omrežjem in vami – ne imenujmo ga vaš um, pač pa jo imenujmo vaša zavest – tukaj je velika vrzel. Saj veste, na primer, v komunikacijskem sistemu med vašo zavestjo in vašim telesom, če vas jaz (Adamus nekoga udari) močno udarim… (Adamus se smehlja). Oprosti, čebelica. Če bi te močno udaril, bi vedela. Komunikacijski sistem hlastne na mesto.

Zavest reče: »Napadel me je ta Adamus,« – v ljubezni, v ljubezni – in to ti govori, da bodi v pripravljenosti. Toda nasplošno je vaša zavest tako izven komunikacije z vašim telesnim komunikacijskim sistemom. Sistem trenutno teče, vendar teče na slabotni energiji in zelo, zelo Stari energiji. In teče na temelju dvoma in strahu.

Na splošno – zelo na splošno – se ljudje bojijo svojih teles, kajti telo proizvaja bolečino in telo umre. Tudi jaz bi se ga bal, če bi bil vi. A pridete do točke, ko predvsem spoznate, da je bolečina večinoma iluzija in da telo lahko umre, vendar je dejanska realnost, da ste imeli serijo fizičnih smrti na Zemlji, kjer ste umrli – včasih v veliki bolečini, včasih takoj odidete – a svoje telo pustite za seboj.

V Novi energiji to ni nujno. Svoje telo vzamete s seboj, ne, ker potrebujete telo na drugi strani, vendar vzamete vse njegove energijske komponente, vso modrost v telesu, vsebovano v mesu, kar je le energija in to prinesete s seboj. Zakaj? No, iz več razlogov. Na drugi strani izgledate bolje (smeh). Ne, dejansko izgledate bolje. Bitja, ki nikoli niso imela fizičnega življenja na Zemlji so nekako plavajoča, veste, kar nekako puhasta so. Ne zelo določena, pravzaprav. V njihovi energiji vidite nekaj barv, a niso resnično tako določena.

Če ste bili na Zemlji in še posebej, če ste se naučili prinesti fizično telo s seboj, ste zelo definirani. In to je na drugi strani res super. Tega na drugi strani ne morejo kupiti (smeh), ni mi mar, kakšne modne zapovedi so zunaj. In, veste, to želijo. In potem se smejete, ker rečete: »Enostavno je. Naravnost tam dol na planetu Zemlja je.« (veliko smeha) »Srečno potovanje! Se vidiva v 10 000 življenjih!« (več smeha)

To povezovanje nazaj v svoje telo je pomembno. Če izberete vstajenje, boste svoje telo vzeli s seboj. To je dosti bolje. Nič slabšega, kot imeti svoje kosti – svoje stare kosti – zakopane v zemlji. Je zagotova pot in magnetna pot, da vas takoj vleče nazaj. Če ste svoje kosti dobili v zemljo in je v kosteh še vedno energija, bo to povzročilo še eno inkarnacijo. Pravzaprav je to verjetno eden največjih vzrokov reinkarnacije, tudi, ko se bitje ne želi reinkarnirati. Njhovo telo jih sesa nazaj – to in spogledljivi ljubimci (smeh). Potegnejo takoj nazaj noter.

Torej, vaša Pakauwah, ko jo povabite noter vase, gre nazaj noter in se pomaga ponovno povezati z vašim telesnim komunikacijskim sistemom. Komunikacijski sistem ne govori človeškega jezika. Na žalost, ne govori francosko. Ne govori angleško. Vendar ustvarja dinamiko in vzorec in domačnost in želim, da se vrnete nazaj k temu. Želim, da se vrnete k temu, da ste domači s svojim energijskim telesom.

Ponovno, ne začnite študirati knjig o biologiji. Ni vam treba iti na medicinsko fakulteto. Tu gre za energetiko vašega telesa in sposobnost ponovnega povezovanja s tem delom vašega telesa, ki je vedno vedelo in še vedno ve, kako se ponovno uravnovesiti. Da ponovno zrastejo udi – prav noter je vgrajeno in obstaja znanstveni dokaz za to. A bolj kot vse, energijsko je absolutno tam. Postavljeno je bilo na stran, zakljenjeno proč, tretirano kot eno največjih misterij. In ni. Ni. Gre za dajanje dovoljenja in ponovnega povezovanja s seboj. Vaše telo se samo pozdravi.

Zdaj, če to počnete samo zato, da boste nekaj kilogramov lažji, ali, da boste videti malo mlajši, boste morda želeli ponovno razmisliti. A, če to počnete, da popravite ali prenovite svoj biološki sistem, da tako lahko preživite več lepih let na Zemlji in uživate v tem, v čemer ste pozabili uživati pred tem – tisoče življenj pred tem – potem bo vaše telo reklo: »Ja, ja!« In vi boste globoko vdihnili in rekli: »Tukaj sem, da se igram. Tukaj sem, da uživam. Tukaj sem, da se zabavam in sem bogat – bogat na vse načine, ne le z denarjem, pač pa bogat na vse načine.«

To je naraven način. Ta drug način – trpljenje, pomanjkanje, bolezen – to ni naravno. Ni naravno. Pravzaprav je izkrivljenje, je laž in ta način vzame veliko več energije za življenje, kot, če živite kot suvereno bitje.

Globoko torej vdihnite in dajte svoji Pakauwi blagoslove, da gre v notranjost, v vaše energijsko telo, da naredi povezavo z vašim telesnim komunikacijskim omrežjem. Zdaj lahko vaša Pakauwa začne to povezovati nazaj k zavestnemu vam v tem Sedanjem trenutku. Ne pričakujte, da se bo vaše zdravje nenadoma spremenilo. Vedite, da se bo spremenilo. Vedite, da se bo spremenilo.

Prav tukaj je eden, če nimaš nič proti – prosim, vstani – eden prav tukaj, ki vam lahko pove resnico mojih besed. (občinstvo ploska, ko Garret Annofsky vstane)

Zdaj, On, Garret, lahko pove z drugimi besedami kot sem jaz, vendar ve, da je morali iti nazaj vase. Da, imel je pomoč zdravnikov in ljubezen Aandre, ki še vedno ni spremenila svojega imena (smeh). Ima ljubezen Šaumber. A moral se je vrniti nazaj noter, vedoč, da je tam vse. Tam je vse. Ni jemal nobenih eksotičnih ali čudnih zdravil. Ni pil čudnih vod. Ni mantral in psalmal in tudi jokal ni dosti. Šel je v notranjost. Ohranjal je res preprosto. »Sem, ki sem in vedno bom.« To temu telesnemu komunikacijskemu sistemu nekaj pove. Ni delal s Pakauwo, kot bomo mi, a šel je noter in rekel: »Sem, ki sem,« in njegovo telo je to slišalo. Hvala.

GARRET: Dobil sem isti memo kot ti! (primerjajoč barvo njunih suknjičev)

ADAMUS: Da, da. (Adamus se smehlja) A moj memo je rekel, »Nosi drag suknjič.« Ne vem (govoreč o Cauldrejevem suknjiču), tole izgleda kot, da gredo japiji kampirati! (veliko smeha, Adamus se smehlja)

Dajmo torej globoko vdihniti in resnično občutiti v esenco vaše Pakauwe. To si ti. Aspekt je. Tvoja sijajnost je. Tvoja sijajnost je. Si ti.

Zdaj, ko gre v notranjost in dela za vas in, ko dela za vas v spanju in ves čas, ji dovolite, da začne preoblikovati in premikati svojo obliko in spreminjati. Ponovno, ne pričakujte, da bo govorila z vami, a to ne pomeni, da ne bo komunicirala. V tem je velika razlika. Govorjenje je zelo, zelo primitivna oblika komunikacije. Ekstremno primitivno. Razlika bi bila med osebo, ki fuša nasproti silni simfoniji s stotinami nadarjenih glasbenikov in pevcev, vsi zbrani skupaj. Vidite, jezik je plehek. Včasih je bil toliko več – v časih Atlantide, Lemurije, pojoč jezik – in zdaj je jezik plehek. Precej kmalu bomo imeli tukaj pojočega Cauldreja (smeh). Skupaj bomo peli celoten Šaud! To gre ven iz vaših con udobja – za Cauldreja – absoultno.

Zdaj torej globoko vdihnite in samo dovolite Pakauwi, naj naredi svojo stvar. Vi naredite svojo stvar. Vi naredite svojo stvar.

Energijsko upravljanje

Zdaj, če bi bili kapitan ladje, ali bi v osnovi imeli nadzor nad svojo posadko? Bi jim povedali, kaj narediti, kdaj narediti in koliko bodo plačani za to? Roger.

ROGER: Da.

ADAMUS: Da. Dober odgovor. Odličen odgovor, kajti pri tem je na delu pomemben element. Vi ste kapitan ladje in vi imate vse te druge ljudi in če zanje ne določite svojih pričakovanj se nagibajo k uporu, k prevzemu. Zato morate biti zelo jasni o svojem vodstvu in o svoji bilanci in pričakovanjih. Na žalost, jim morate to predložiti.

Mimogrede, Šaumbra je nekoliko drugačna. Zdajle ne bom šel v to, vendar vam ni treba vsega predložiti, samo spustiti jih je treba k temu in Novo energijo odkrijejo zase. Včasih ustvari nekaj konfliktov, nekaj, oh, zanimive dinamike, a to je pravzaprav dobra stvar. To je dobra stvar. Saj veste, daste skupaj Šaumbro in Šaumbro in včasih dobite nekaj vročine, nekaj trenja. Oh, veliko ljubezni, a odvija se veliko trenja. Zakaj? Ker greste vsi skozi zelo stresno obdobje. Trenutno greste skozi veliko sprememb in na nek način pravzaprav testirate drugo osebo. Včasih imate z njimi zadeve preteklega življenja. Vse je pod krinko vodstva in vsega drugega, a to ni pravi razlog. Razlog je neverjeten stres, ki se odvija.

A to ne spada sem. Kapitan ladje, ja. Želite, da je vsem, ki delajo za vas zelo jasno, da ste kapitan. Na vrhu ste. Vi ste poveljnik.

Vprašanje je, glede kapitana vaše lastne ladje, vas – vašega telesa, uma, duše, vaših preteklih aspektov, vsakega dela vas – ali uveljavljate nadzor? Timothy.

TIMOTHY: Da?

ADAMUS: Ne, ga ne. A hvala za odgovarjanje. Ne, ga ne, toda – in to uporabljam kot primer; ne skušam nikogar izpostaviti – vendar ne, ga ne, ker si vse ti. Tukaj noter nimate drugih ljudi. Nimate njihovih agend in njihovih želja po hranjenju in tem, da vam vzamejo moč in vseh drugih stvari, ki jih ljudje počno. To ste vi. Vi ste kapitan svoje lastne ladje. Vi ste šef. Vi ste suvereno bitje. Vsak del vas – vsak del vašega telesa in uma in duha – vas popolnoma ljubi. Drugi ljudje vas ne ljubijo nujno, a vsak del vas, vas ljubi.

Prišli ste ven iz komunikacije z drugimi deli sebe. Zaradi načina, kako so bile stvari narejene, vas ne spoštujejo. Ti drugi deli vas, vas ne spoštujejo tako, kot so vas in kot bi vas radi. A želijo.

In, da je vse še bolj težko, si ne zaupate več, torej ste resnično padli iz milosti s seboj, s temi deli vas in zaradi tega je veliko komunikacij v vašem umu, telesu in definitivno v vašem duhu ugasnilo. Definitivno z vašim duhom. Padli ste iz zaupanja s seboj in tako ste se osamili v tem majhnem bitju. Majhno bitje. Ne zaupate temu, kar dejansko ste.

Prva žrtev, seveda, je očitno vaš duh – vaša duša. Ni to, da vi… včasih slišim, da rečete: »Pozabili smo z namenom.« Dajte no, resnično, lepo vas prosim. Pozabili ste z namenom? Želeli ste pozabiti, kdo ste bili? Kdo vam je to rekel? Zakaj ste verjeli, je pravzaprav pravo vprašanje. Ne, ne, ne.

Prišli ste ven iz zaupanja in komunikacije s seboj. Torej ste padli ven iz vsake vrste povezave s svojim duhom. Še vedno je tam. Še vedno je tam, vedno je bil, vendar ste nehali komunicirati z njim, z vsakim delom sebe. Svojemu telesu ne zaupate. Ne zaupate svojemu umu. Nimate pojma o svojem duhu. Dolgo časa ste ga iskali in na nek način je bila zabavna igra – »Pojdimo iskat duha.« Iskati kam? To ste vi. Rečete: »Ampak, jaz? Duh?« Absolutno. Duh izven komunikacije s seboj, zaradi pomanjkanja zaupanja.

Tukaj ste torej, kapitan svoje ladje in imate vse te… in ne govorim le vam. Govorim… dajmo reči, da govorim drugim, ki bodo to brali kasneje (smeh, Adamus se smehlja). Kapitan svoje lastne ladje ste, ven iz komunikacije s seboj in tu so te čudne ideje o bogu in duhovnosti. Te ideje so nekatere od najtežjih stvari za preseči, ki jih imamo pri delu z vami – da vas spravimo čez; stari koncepti boga preteklega življenja.

Danes sem slišal govoriti o Rimu – osupljiv kraj. Rad grem tja. A tam je toliko starih pogojev, ki jih imate zaradi cerkvenih ozadij in glede tega, kaj je bog. Niti malo, niti malo ne to, kar mnogi ljudje sploh spoznajo. Ste torej izven povezave s tem delom.

Veste, pravzprav, moja definicija boga… ni poedin. Ni ta velik, jezen stari mož z brado gor v nebesih. To je bog nekoga, a upam, da ne vaš bog.

Kaj, če so bog akumilirani potenciali preteklosti – vse, kar je bilo in bi lahko bilo – vsi potenciali preteklosti in vsi potenciali prihodnosti, vse, kar bi lahko bilo? Kaj, če je bog vse, razen tega trenutka?

(pavza)

Potenciali – vsak potencial, vključno stvari, ki ste jih doživljali in te, ki jih niste in vse, kar boste doživljali tiste, ki jih ne boste – kaj, če je to bog? In vi, kot Tudi-Bog, ste tukaj v sedanjem trenutku, vlečete noter te energije, jih prinašate v realnost v ta trenutek, prinašate vase? Samo ideja, nekaj za tuhtanje v nekaj nočeh, ko skušate zaspati.

Torej, kakorkoli, Šaumbre, prišli ste do točke tukaj v prihajanju nazaj v zaupanje s seboj. Vsak del vas – vaše telo, um, duh, vaši aspekti, bog znotraj vas, vaša božanskost, vsak potencial, doživet ali ne, vsak potencial, ki bo – vam resnično želijo služiti. To ste vi. Vi ste.

Prišli ste torej do točke, da ste pravkar tukaj in rečete: »Moram si popolnoma zaupati. Popolnoma moram spustiti.« Popolnoma spustiti. Ne spuščanje drugemu bitju, ali svoji Pakauwi, ali svojemu partnerju, ali nekemu bogu, za katerega nimate pojma, kaj je – kako lahko spustite? Torej spustite, Kaj se bo zgodilo? Kaj se bo zgodilo, ko spustite?

ŠAUMBRA (ženska): Postaneš prestrašen.

ADAMUS: Kako prosim?

ŠAUMBRA (ženska): Najprej postane strašljivo.

ADAMUS: Nekako strašljivo – zares strašljivo: pravzaprav najstrašnejša stvar, skozi katero ste kdajkoli šli, nasploh – nekako strašljivo. Prekucnilo vas bo. Vaši celotni zavesti bo povzročilo drget, tresenje. Veste, kako, ko dobite nekaj iz uravnanosti, to začne drgetati in se tresti? Včasih naravnanost na vašem avtomobilu – pridete do določene brzine, drgeta in se trese – kaj storite? Upočasnite. Kaj storite tukaj?

ŠAUMBRA: Dihamo. Pospešimo.

ADAMUS: Dihanje. Pospešitev in dihanje. Obožujem to skupino! (smeh) Obožujem to skupino. Ja! Globoko vdihnete in spustite, pri čemer je spustitev pospešitev. Zaviranje je upočasnjevanje, je omejitev, je ustavljanje toka. Ne, vi spustite, da gre.

Se bo vaše življenje spremenilo? Se bo vaše življenje spremenilo? Absolutno. Absolutno se bo spremenilo. Vam je to v redu? Ali boste skušali določiti, kakšna naj bi sprememba bila?

ŠAUMBRA: Ne bi rekla.

ADAMUS: Jah, še boš. (smeh) Definitivino boš skušala določiti spremembo. A to je v redu. V redu je, dokler veš, da se ne bo zgodilo na način, kot si človeški del tebe nujno želi ali pričakuje. V eni naših prihajajočih sej, bomo govorili o razliki med vašim jazom človeške kreacije in vašim dušnim jazom in zakaj je pri tem očitno nasprotje, vsaj kratkoročno.

Torej spustite. To je Energija 101. O tem smo že govorili in razmišljali ste o tem. A problem je, razmišljali ste o tem. O tem lahko prijazno govorite, vendar tega niste docela živeli. Vem, da ste nekateri hitro, hitro napredovali, a zdaj bomo to živeli – živeli v prostoru popolnega zaupanja vase.

Na plan bo prineslo vaše težave. Vsako napako, ki ste jo kdajkoli naredili. Vsakič, ko je bilo vaše telo izven ravnotežja, vsakič, ko ste se prinesli okoli in slabo živeli in počeli slabe stvari – te zadeve bo prineslo na plan. Kako si lahko zaupate, če ste naredili vse te napake? Ah! Definirajte napako. Definirajte napako.

Vzpodbujal vas bom torej, da se nenehno vračate in zaupate. Nič nadzora. Kapitan ladje nadzoruje svojo ladjo: toda vi, kot kapitan svoje lastne usode, vi ne potrebujete nadzora. Izkazalo se bo, da ste sanjač, kreator, bitje domišljije in naj vsi ostali deli počnejo svojo stvar, da to podprejo. Ne potrebuje dosti strukture. Potrebuje srce. Potrebuje občutje. Ne potrebuje možganov, da gledajo, kako ustvariti vzorce, da v svojem življenju dobite nekaj dodatnih dolarjev. Tu gre za živeti v strasti, manifestirati na tako enostavnejši način – dosti, dosti, dosti enostavnejši način.

Dajmo skupaj globoko vdihniti.

(pavza)


Dejstva


Torej, ker smo prej govorili o modi, David, kakšne barve je srajca, ki jo imam na sebi?

DAVID: Modre.

LINDA: Ali se bomo šli to, ali naj prinesem mikrofon?

ADAMUS: Seveda. Seveda. Linda bo pritekla z mikrofonom.

DAVID: Modra.

ADAMUS: Modra, zares. Res je. In Gabriella, kje si ti sedaj?

GABRIELLA: Tukaj.

ADAMUS: Tukaj. Kje je tukaj?

GABRIELLA: Tukaj v mojem Sedaj.

ADAMUS: Kako imenujejo to?

GABRIELLA: Ah, Kanjon Cold Creek.

ADAMUS: Kanjon Cold Creek, absolutno. In Elizabeth … (Lindi) Teci, teci, teci. (mnogo smeha)

LINDA: Bodi prijazen. Tu je več kot ena Elizabeth.

ADAMUS: Kakšne vrste avto voziš?

ELIZABETH: BMW.

ADAMUS: B-M- … lepo!

ELIZABETH: Hvala.

ADAMUS: BMW. Torej, to so dejstva, ki sploh niso resnična – ki sploh niso resnična.

No, del njih je resničen, toda velik del ni resničen. To je naš naslednji korak, kamor bomo šli. In za to bo potrebno vaše zaupanje, kar je razlog, da sem ravnokar govoril o zaupanju. In potrebna bo povezava z vašo Pakauwo, da postanete interdimenzionalni in pričnete razumeti, da nič ni več dejstvo. Nič.

Človeškost se rada osredotoči na dejstva, rada se zateka k dejstvom. Pravi: “Tako pač je.” Um ljubi to. Dejansko, to je všeč vam in drugim delom vašega bitja.

Dejstvo. Dejstvo vam daje to, kar vi mislite, da je jasnost, a v resnici vam postavlja omejitve. Pravite: “Dejstvo: sonce bo jutri vzšlo.” Mogoče pa ne. Prej vas je nekaj izmed vas v resnici briljantno pomislilo pri sebi, da ko sem prišel noter in napravil svoj uvod, ste rekli: “Hmmm, Adamus je rekel, da je to nedelja, 8. november,” katerokoli leto sem že rekel. To je v resnici dejstvo, nekje. Nekje, za nekatere Šaumbre, ki poslušajo. In ni dejstvo, ker je nepopolno. Nepopolno.

Eden od največjih prehodov iz stare energije v novo je, da kar je bilo dejstvo, ni več. S tem se bo težko soočiti, če si ne boste zaupali, če ne boste delali na upravljanju s svojo lastno energijo – kako se povezati z nečim tako enostavnim, kot je Pakauwah. No, je le namišljen – ali pa resničen – živalski aspekt vas samih.
Dejstva torej odhajajo, in s tem se boste soočali znova in znova in znova, in to bo izzivalo vaš um in rekli boste: “Toda to je dejstvo,” da so tla lesena. Ali so res? Del tega je resničen. Del vsega je resnično, tudi, če je popolna laž. In vaš um začenja govoriti: “Toda, toda…” Ah, to je dober trenutek, da globoko vdihnemo.

Vaš um je bil programiran v vzorce in strukture in določene sisteme prepričanj. Če bi lahko vzeli ta model razvoja uma in intenzivnost in prepričanje, ki sta za tem in to prenesli na sebe in svojo dušo, bi bilo neverjetno – vse dokler bi vgradili v proces nekaj, kar bi reklo: “Na določeni točki bom dovolil sebi, da se razširim preko tega zelo intenzivnega sistema prepričanj.” Um je sistem prepričanj – zelo intenziven, zelo resničen. Briljantno delo. Um je tako pameten, da je ustvaril briljanten aspekt samega sebe, da verjame samemu sebi, da se zanaša na sebe in da lahko v resnici izključi vse drugo, da vidi le sebe.

Toda ali ne mislite, da bi v tej briljantnosti ustvarjanja uma, da bi morali ustvariti tisti mali sprožilec, tisto malo napravo, ki bi ga lahko osvobodila od samega sebe? Ali ne mislite, da bi morali to narediti?

Vi ste naredili to. Vi ste naredili to. Tam noter je sprožilec. Tam je mehanizem, tako rečeno, v lastnih vzorcih uma – le majhen gumb, naj rečemo – in to je ta majhen gumb, ki osvobodi um od samega sebe. Ampak, veste kaj? Bili ste dovolj briljantni, da ste ustvarili ta mehanizem, ki vam omogoča, da eksplodirate preko vašega uma – in rekel sem eksplodirate, kajti to je tisto, kar to bo. Toliko energije je zavite v intelekt, v um. Eksplodiralo bo, ko boste to odprli.

A kolikor ste bili pametni, da ste ustvarili ta mehanizem, za mehanizem osvoboditve – um je resnično pameten, ker ste ga vi ustvarili – in um je rekel: “Nikoli se ne dotakni tega gumba!” (smeh)

Torej imamo tukaj zanimivo uganko. Veste, da je tu. Čutite ga. Veste, da obstaja osvoboditev od sistemov prepričanj, od struktur, toda pred vrata ste postavili stražarja in mu rekli, da ne sme verjeti nobenemu sranju, ki mu ga boste povedali, ne glede na vse. Če se torej pojavite pred vrati s stražarjem – stražarji, celo vojsko, ki jih straži – se pojavite in rečete: “Hej, o-oh, jaz sem. Čas je, da greste,” vam ne bodo verjeli.

To je briljantna igra, toda kdo je Bog? Stražarji? Ne … ne, stražarji niso. Vi ste. Vi ste Bog. Vi ste ustvarjalec. Vi ste tisti, ki lahko izberete svojo lastno realnost. Vi lahko izberete, kar želite. Vi lahko razveljavite vsako programiranje, vse posnetke, vse sisteme prepričanj, vse pogojevanje, enostavno s tem, da vdihnete in zaupate sami vase. Vdihniti je lahko; zaupati sam vase, zelo težko – zelo, zelo težko – ali pa ne. Ali pa ne.

Ko nadaljujete pustolovščino v Novo energijo, in tukaj je ogromno podpore za vse vas, toda ko nadaljujete v tem, boste ugotovili, da dejstva ni več. Vse, kar so vam povedali o fiziki in znanosti in medicini in arhitekturi in tehniki in televizijskih napravah – karkoli – ne drži več, kajti vi vidite le en aspekt ali en potencial tega, kar je in tu je še toliko več. Toliko več.

Ta srajce lahko izgleda modra za vas, toda resnično v drugih območjih – oči, ki to gledajo v drugih območjih – vidijo to kot nekaj popolnoma drugačnega. Ali ne vidijo barv, kot so definirane v človeški fizični naravi, ali pa bodo videli to modro kot bolj rumene tone ali mogoče zelene, odvisno od tega, kje so in kaj delajo. V drugih območjih ne vidijo barv – oni ne vidijo tako, kot jih vi – torej, ali je modra? Vprašajte angela. On vam bo povedal: “Hudiča, ne.” Verjetno je oranžna. Kdo ve? In po vrhu tega je za njih težko videti, kajti gledajo energijske vzorce. Oni ne vidijo fizične realnosti.

Jaz sem najbližje bivanju in videnju v fizični naravi, kar angel lahko pride, ker je Cauldre dovolil, da so oči odprte. Sedaj torej še vedno lahko vidim vaše energije, toda sedaj vidim te čudovite obraze.

Torej, vsa dejstva bodo začela izginjati. Intelekt se bo začel topiti stran, in občasno se boste počutili obupano in neumno. Zamujali boste na sestanke. (smeh) Pozabljali boste imena. In nekdo vam bo rekel – in vi boste to za trenutek verjeli – nekdo vam bo rekel, da se starate, ali da preživljate preveč časa v tem, kot kultu, v katerem ste, ali karkoli. In za kratek trenutek boste to verjeli, in predvsem tisti del o staranju. A se ne. In ne zdrvite ven in ne kupite celega kupa zdravil in vitaminov in vsega ostalega, da bi preprečili staranje, kajti vaše telo že ve, kako se spoprijeti s tem, če mu le dovolite. Če mu le dovolite.

Torej, vsa dejstva se bodo začela spreminjati in to bo zelo begajoče za vas. Vse bo začelo polzeti stran. Da, še vedno boste imeli avto za vožnjo, in tu je del vas, ki ima modrost, da ve, kdaj ne sme dovoliti, da bi spomin o vožnji avta kar spolzel ven. (smeh) Ostalim stvarem boste dovolili, da gredo prve.

Dejstva se bodo začela spreminjati in spoznali boste, da je svet okoli vas zgrajen na dejstvih, ki niso nujno resnična. Medtem, ko se to zdi eksotično in zapeljivo, bo na trenutke zelo strašljivo, kajti svet kot ga poznate, bo zbledel.

Kasneje bomo govorili o tem, kaj bo prišlo na njegovo mesto, toda razumite, da ste dovolj briljantni, da bi enostavno šli v praznino. Ustvarjate nekaj tako novega, čeprav se bo lahko zdelo kot praznina za kratek čas.

Dejstvo izginja. Dejstvo izginja. Newtonovi zakoni, ki jih vsi sprejemajo, izginjajo, in mogoče upravičeno. Newton sam je rekel, da je to začasno stanje, ta celotna stvar vzroka in posledice in gravitacije in vseh njegovih ostalih teorij. Rekel je: “Toda to je le en potencial, tisti, katerega smo očitno izbrali in s katerim živimo, a je le eden.” Toda to začenja izginjati.

Se počutite nekoliko prismuknjeno v zadnjem času? Se počutite nekoliko odklopljene v zadnjem času, ne nujno od sebe, ampak od drugih stvari? Kajti dejstvo se bo spremenilo.

O dejstvih berete v časopisu. To niso dejstva; to so omejeni sistemi prepričanj. Resnično. Resnično. O dejstvih berete v knjigah in jih vsrkate kot pod hipnozo, kot da so edina pot: “To je dejstvo. Tako piše točno tukaj v knjigi.” Jaz sem napisal knjige, ki so popolnoma brez dejstev, a zaradi tega niso neresnične. Gre le za drugačno perspektivo in perspektive se bodo sedaj spremenile.

Dobro, globoko vdihnimo. Vaša Pakauwah in vaše zaupanje vase vam bosta pomagala, da se prilagodite dejstvu, da dejstva niso več dejstva. (smeh)

Zaupanje

Naslednje … mi tukaj pazimo na naš čas zaradi vas, čeprav čas – kakšno ne-dejstvo. Služi vam do neke točke … do neke točke. Pomaga vam vzdrževati stvari nekako v ravnotežju, a vi ste v resnici popotniki skozi čas. V resnici to počnete točno sedaj. Točno sedaj to počnete. Tisti komunikacijski sistem je bil ugasnjen, zato mislite, da ste samo tukaj. Potujete sem in tja. Pakauwah, ki gre v vaše telo; gre tudi, medtem ko ste vi tu, ven in potuje skozi čas. To je krasna stvar. Potovanje skozi čas je včasih bolj zanimivo kot katera koli človeška izkušnja, razen nekaterih, ki se jih lahko spomnim. Toda potovanje skozi čas … oh, v to se bomo poglobili v enem izmed naših srečanj. Rad bi nadaljeval z našo današnjo razpravo.

Torej, globoko vdihnimo in razumite, da si lahko zaupate v vseh pogledih – v vseh pogledih. Izgovorite besede: “Tudi jaz sem Bog.” Kdaj boste začeli to živeti? “Tudi jaz sem Bog” pomeni zaupati v vse. Človeški aspekt ima določena pričakovanja in stvari se ne izidejo vedno tako, kot si G. ali Ga. Človek predstavljata, da se bodo izšle. Toda izidejo se. Se. To je zaupanje. To je zaupanje.

To je zanimivo, če nimaš zaupanja vase, kaj ostane? Življenja, ko zaupate v druge? Življenja, ko dvomite sami vase? Če nimate zaupanja vase, jaz trdim, da ne obstajate. Resnično ne obstajate. Svojo energijo daste v vse drugo, zato da vi ne obstajate. To ne pomeni, da ste mrtvi. Le ne obstajate.


Prihodnost in usoda

V redu, pojdimo danes skupaj na potovanje. V našem zadnjem srečanju smo šli nazaj v preteklost in smo odprli vrata. Odprli smo vrata preteklosti, in včasih pričakujete tak velik naboj energije; pričakujete svetlobne strele in vse ostalo. Včasih so spremembe na tako čudovitih in kot se zdi tako subtilnih nivojih ter nivojih, ki so izven vašega trenutnega komunikacijskega sistema, da se ne zavedate, kaj se resnično dogaja. Vendar se dogaja.

Ko ste torej odprli vrata prejšnji mesec in dovolili potencialom iz preteklosti, da pridejo noter in vas obiščejo v tem Sedanjem trenutku, trdim, da ste z dovoljenjem teh potencialov omogočili vstop polovici vašega Božanskega jaza. V preteklosti ste doživeli določene stvari – izgubili ste službo, na primer. To je dobra stvar. Tobias je to omenil in jaz bom to podkrepil. Prej ali slej, dragi prijatelji, boste morali ven iz te težke zasužnjevalne mreže skupinske zavesti – in to odkrito imenujem tako. Je moderno suženjstvo. Prosim. Prosim – pravijo vam, da ste svobodni, ampak niste. Sami to veste. Oni pravijo: “Oh, lahko naredite, kar želite.” Samo enkrat poskusite to. Niste svobodni. To je suženjstvo in tudi s tem se bomo poigrali. Šli bomo preko tega.

Na koncu boste delali zase ali pa vsaj delali nekaj, kar absolutno ljubite. A če ste v tej službi in tem krogu … Ne morem niti verjetni, da to še obstaja danes na Zemlji, in še poslabšalo se bo. Sistem urnega zasužnjevanja, delati za nekoga drugega, delati za ‘človeka’, plačo, in sedeti… O Bog, če sedite v tisti mali ‘kocki’, pojdite v ponedeljek v službo s težkim kladivom in jo podrite. (smeh) In potem si dobite dobrega odvetnika in pojdite na sodišče in recite: “Nečloveško je posaditi nekoga v kocko,” in potem tožite za ogromno denarja in verjetno boste zmagali. Ali to, ali pa se boste vsaj dobro zabavali ob tem. A čisto je narobe. Je čisto narobe.

Torej smo šli v preteklost. Odprli smo potenciale – tiste, ki se niso nikoli odvili ali uresničili, toda še vedno obstajajo. Njihova energija je tu, njihov potencial je tu, njihova ljubezen je tu. So aspekt, s katerim niste nikoli komunicirali, zato smo to pripeljali noter.

Danes pojdimo v prihodnost … v prihodnost. Ob tem se poraja zanimivo vprašanje, preden začnemo. Ali je prihodnost usojena? Ne. Če ocenimo ljudi na Zemlji, za približno 99.7 procentov izmed njih absolutno je. Oni to dovoljujejo. Oni to izbirajo. Če torej gledate iz naše perspektive, oni sledijo vzorcu usode.

Torej, usoda je na nek način samo-usoda, kajti na neki točki so jo izbrali. Toda drugim ljudem so dovolili, da upravljajo njihova življenja. Svojim aspektom so dovolili, da vodijo njihova življenja. Obupali so. Niso le spustili iz rok nadzora nad sabo – so bitja, ki močno nadzorujejo sebe – ampak nad vsem drugim, obupali so. Predali so se. Torej imajo usodo. Sledijo svoji karmični poti, in dovoljujejo, da se to dogaja. Pravijo: “To je moja karma,” tudi če ne uporabijo besede karma.

Oni verjamejo v linearni razvoj duše in mu sledijo. Bedasto, gredo skozi prehod, kot da morajo to storiti, kot da jih Bog sili v to, kot da nimajo izbire. Verjamejo tudi v usodo skupinske zavesti, ki je zelo, zelo gosta, zelo, zelo težka; težko je iti ven iz te matrice, te mreže – ali pa ne. Lahko je tako enostavno kot le izbrati, a potem se bo vaše življenje spremenilo. Večina ljudi si tega v resnici ne želi. In nisem kritičen, sem opazovalec. Vam ni to všeč? Jaz ne sodim, jaz samo opazujem. (smeh, Adamus se hahlja)

Torej živijo usojeno življenje, poleg tega, če imajo zelo močne sisteme prepričanj, predvsem verske, spiritualne sisteme prepričanj. To ustvarja usodo. Verjamejo, da je tukaj pot, po kateri greš v nebesa in pekel in to sta možni dve smeri. To je usoda. To je usoda z dvemi možnostmi, a to so tudi vse možnosti, kar jih dajo sami sebi.

Večina ljudi torej živi v usodi in resnično, večina ljudi verjame v usodo. Verjamejo v čisto zanič Boga, ki izbira njihovo usodo za njih in jim govori, kaj se bo zgodilo. In ne da se jim … veste, kot je um včasih omejen, ni potreben zelo odločen um, da se ustaviš in pomisliš: “No, kaj je duhu mar. Zakaj bi duh hotel, da delam vse te stvari? Zakaj, da se dokažem komu? Čemu?” Ne glede na to, koliko se logika spreminja, to ni logično. To sploh nima smisla. Toda programiranje, hipnoza, prevleke so tako močni, da vzamejo sicer briljantne moške in ženske in jih poneumijo, močno poneumijo.

Torej … večina ljudi živi usodo, toda ni jim treba. Ni jim treba. So kot riba izven vode. Oh, saj veste, kako je to – brez usode. Vi ste šli skozi izkušnjo v preteklosti, ko smo rekli: “Vaši vodniki so odšli. Ni več pravil. Vaše pogodbe so se iztekle.” Ali ni to usoda? Ali ni bilo za kratek čas še kar zabavno, nato pa je postalo dolgočasno? To je samo-vsiljena usoda. Toda konec koncev usoda resnično ne obstaja. A če ste živeli pod vplivom usode, čez čas dejansko postane kar malo udobno. Sčasoma postane lahko in če ni usode, se počutite gole, izpostavljene in ranljive, zelo ranljive, če ni usode. Toda ni je. Resnično je ni.

Kaj je torej tam zunaj v prihodnosti, kamor bomo potovali čez nekaj trenutkov. In dejansko, mi bomo resnično potovali tja ven. In ne bomo! (smeh) Nič ni več dejstvo. Zelo spremenljivo – zelo, zelo spremenljivo – in to je dobra stvar.

Potenciali

Kaj je torej tam zunaj? (občinstvo odgovori “Energijski … potenciali.”) Potenciali. Potenciali. Absolutno. Absolutno.

Tam je polje potencialov, ki leži pred vsakim izmed vas, ki je dejansko precej omejeno. To polje potencialov je bilo povzročeno ali ustvarjeno s tem, kar je bilo prej. Vedno, ko se tukaj nekaj zgodi, to ustvari potencial tam zunaj. Vse, kar doživljate danes, bo ustvarilo nov mehurček potencialov zunaj v vaši prihodnosti. In tako naj bi bilo.

Potenciali vam omogočajo vrsto opcij, ki jih lahko izberete, in nato greste skozi življenje in izbirate, kateri potencial. In na splošno boste izbrali tistega, ki ima najmočnejši energijski učinek na vas – ne nujno najboljšega za vas, ampak tistega, ki je najbolj mamljiv. Najbolj mamljivi potenciali so tisti, ki jih boste izbrali. V njih pogosto ni logike. Pogosto delujejo v drugih območjih vas. So zelo, zelo mamljivi in potem prepričate sami sebe, da je to dobra izbira. To je le zapeljivost.

Torej ne izberete vedno tistega, kar zares želite. Vem, da se zdi kot protislovje, a ne izberete vedno tistega, kar zares želite; izberete tisto, kar vas premami. In vi rečete: “No, ali ni to tisto, kar želim?” No, res je na izkrivljen, popačen mali človeški način. A mi smo veliki angeli sedaj. (smeh) Gremo preko tega. (Linda se pači, in Adamus jo nagovori, hahljaje) Ti si pomagala oblikovati to vsebino, ne glej me tako. (še več smeha) Na tem smo delali cel teden, zato … Jaz se vedno vnaprej posvetujem s Cauldre in Lindo, na svoj lasten način, da se prepričam, da ju nikoli ne porinem preko roba njune cone udobja.

LINDA: Čisto do roba.

ADAMUS: Porini do roba, toda nikoli preko. (smeh)

Torej, tam zunaj v prihodnosti, kamor bomo šli čez nekaj trenutkov, bomo obiskali potenciale. Občutili jih bomo. Ne bomo razmišljali o njih. Ne bomo jih spravili v Excel-ove tabele, k čemur ste nagnjeni nekateri od vas. Šli bomo občutiti njihove energije.

Toda do sedaj so bili potenciali, ki ste jih občutili, potenciali, ki se jih zavedate, da so tam zunaj, tisti, ki jih je ustvarila preteklost, v večini primerov, pretekle izkušnje. Ti potenciali vključujejo veliko množico izbir. Z drugimi besedami, niste omejeni v izbirah, ki jih nudijo ti potenciali, toda njihova dinamika je Stara energija in temeljijo na preteklosti. In zato se na trenutke počutite, kot da ste se zataknili. Počutite se, kot da vas je uročila usoda nekoga, pa če je to vaša usoda ali usoda vaše duše ali nekoga drugega, in počutili ste se razočarane, ker vse to temelji na preteklosti.

V tem trenutku točno sedaj torej lahko pogledamo preko teh, kajti tu so še drugi; samo videli jih niste. Komunikacijsko omrežje jih ni prineslo noter. Tu so potenciali, ki ležijo preko učinka vaše preteklosti.

Globoko vdihnite in ne razmišljajte o tem, poglobite se v to. Občutite to. Vaši potenciali – tisti, ki ste se jih zavedali – temeljijo na vaši preteklosti ali na preteklosti vaših aspektov.
Ti, ki jih bomo odprli, nimajo nobene veze z vašo preteklostjo, nimajo veze z vašo karmo, nimajo veze s tem, kdo ste bili pred desetimi minutami, kdo ste bili v prejšnjem življenju. Ti so sveži. Ti v začetku ne bodo čutiti kot da so del vas, ker ne vsebujejo esence vaše človeškosti, esence tega, kdor ste bili, s komer ste se identificirali. Ti so tako novi, da se vam lahko za trenutek zazdi, da delate narobe, da ne dojemate. Pravite: “No, kaj naj bi občutil?” Navajeni ste čutiti mamljivost. Navajeni ste čutiti moč. Navajeni ste čutiti nasprotujoče si energije. Ti novi potenciali ne vsebujejo tega. V sebi imajo vašo najglobljo esenco, toda neomejeno in neizmerno, ki ne temelji na preteklosti.

Drage Šaumbre, to je Nova energija. Pravite: “Ali niso bili ti vedno tukaj?” Absolutno. Bili so v stanju dremeža. Spali so. Celo pred današnjim dnem, če bi jih šli iskati, jih nikoli ne bi našli, ker ste iskali nekaj drugega. Iskali ste nekaj z drugačnimi atributi, in mamljivost vas je vedno potegnila stran – vaša lastna mamljivost.

Obisk prihodnosti

Danes torej, če se odločite obdržati oči odprte ali zaprte, globoko vdihnimo …

(pavza)

In odpotujmo skupaj v prihodnost. Prihodnost se še ni zgodila. Njeni potenciali so tam. Prihodnost še ni napisana. Zato se jasnovidci in vedeži in preroki v večini primerov zmotijo. Zakaj? Zakaj? Zakaj? Ker jih premami preden sploh pridejo do resnice. No, mamljivost je ena oblika resnice, a potegne jih v drugo smer.

Dobro, pojdimo sedaj. Pojdimo na to potovanje. Pojdimo skupaj po hodniku, kot smo šli na našem zadnjem srečanju. Pojdimo po tem čudovitem hodniku v prihodnost. A ko hodimo vzdolž hodnika, naj se resničnost hodnika raztopi. Tla se raztopijo; stene, raztopijo; vrata, raztopijo.

Pojdimo v to, kjer ne gremo le v svetlobo ali v temo; gremo sami vase. Pojdite v sebe. Pojdite v vse potenciale, ki so bili tukaj – potenciale, ki jih je ustvarila preteklost. Še vedno so tukaj, pojdimo skozi njih.

To je multidimenzionalni hologram, skozi katerega hodimo. Vsebuje vse; nič ne vsebuje. Vsebuje vse, kar je lahko, hkrati pa nič sam po sebi.

Dovolite si, da hodite in sedaj opustite še hojo. Ni potrebe po hoji. ‘Jaz sem, ki sem’ je tukaj.

(pavza)

In pojdimo preko očitnih potencialov, ki so bili ustvarjeni iz preteklih dogodkov, in v potenciale, ki bolj predstavljajo vaš popolni jaz, vaš resnični jaz, vaš božanski jaz …

Potenciali, ki so bili do sedaj nevidni, neznani, neobčuteni, a tu so …

Potenciali prihodnosti, ki je lahko tako opazno drugačna ali tako enostavna …

Potenciali, ki raztopijo vse prepričanje, vso logiko, vsa dejstva …

Opuščamo strukturo energije nazaj v energijo, ki služi vaši novi zavesti, karkoli to je, a ne zavest, ki temelji na preteklosti.

Ko gremo v ta potencial – te potenciale, ki so nad staro mrežo in starimi sistemi prepričanj – tukaj ni mamljivosti. V vaših novo-energijskih potencialih ni osnove za mamljivost.

Smrt ne obstaja. ‘Treba je živeti’ ne obstaja. Je le ‘biti’.

Tem potencialom ni potrebno reševati kakršnih koli problemov ali popravljati kakšne stvari ali karkoli spreminjati, kajti ti novi potenciali nimajo stare neuravnoteženosti. So čisto novi. So novi sadeži vaše radosti in strasti in so tukaj.

To, kar sedaj počnemo, ni izbiranje, ne trudimo se jih potegniti nazaj. Vzpostavljamo povezavo. Komunikacijo.

V tem trenutku širimo našo zavest. To ni čas za umsko aktivnost, ni čas, da poskušate reči: “Tako želim oblikovano svoje življenje.” To je čas, da občutite vase, da občutite neomejeno, neuravnoteženo – z drugimi besedami, potenciale, ki jim še ni bilo predpisano ravnotežje ali oblika, ampak so čisti – čisti, čisti potenciali.

In nič drugega vam ni treba storiti, kot da jih zaznate.

Lahko jih zaznate z vohanjem. Lahko jih zaznate z občutenjem, celo s poslušanjem in okušanjem. A bolj kot vse drugo s tem, da samo ste tu, zaupate sami vase.

(pavza)

Občasno delajte s svojimi Pakauwami, še kdaj drugič delajte prav tako kot sedaj, pojdite ven do svojih potencialov. To ni mreža ali polje za človeštvo ali vso kreacijo; to je vaše. Vaši potenciali. Tam zunaj so.

V tem trenutku z razširjanjem zavesti odklepamo, aktiviramo, odpiramo te potenciale v vaše življenje.

(pavza)

Ti začenjajo na najbolj čudovit in najbolj tekoč način prihajati nazaj v sedanjost, v to realnost, v vašo Točko sedanjosti, vašo Točko izbire, vašo točko aktualizacije.

Globoko vdihnite. Občutite sebe v sobi.

Na koncu naše razprave danes bom prosil Andrah za nekaj dodatnega dihanja in prosil bom za malo optimistične glasbe, da to zares prizemljimo nazaj. Ko se tako razširimo navzven, odpiramo nekatere sisteme, nekatera omrežja in nekatere dele sebe, ki to potrebujejo.

Preden danes odidem, vas bom prosil, da še naprej delate s svojo Pakauwo. To je način, da boste razumeli, kako upravljati s svojo energijo. Zapomnite si, da se ji ni treba obnašati po vzorcih, ki si jih zamisli vaš um. Spreminja se, giba se, premika se, občuti se drugače. Kako je bilo vašo Pakauwah čutiti včeraj, ni nujno enako, kot se čuti danes. Spreminja se.

Ko se soočate s težavami dejstev in zdi se, da se dejstva spreminjajo, takrat je čas, da greste v zaupanje samim sebi. Tu bo del vas – in tu bo veliko drugih ljudi – ki vas bodo poskušali spraviti nazaj v strukturo ali v vzorec. A to je čas, da zaupate samim sebi, kajti dejstvo ni več edina realnost. Postaja zelo multidimenzionalno.

Torej, zelo lahko si bo želeti zbežati nazaj v udobje uveljavljenega dejstva – definiranega življenja. Toda zaupajte samim sebi. Zaupajte samim sebi in se podajte v ta nova področja. Zato smo tukaj. Zaradi tega sem tako ponosen, ko se pogovarjam z mojimi dvojniki in mojimi družabniki v drugih območjih. To je skupina, ki je pripravljena poskusiti, ki je pripravljena iti v novo področje.

Skupinska izkušnja

Še ena stvar, preden odidem. Rad bi delal z vsemi vami. Intenzivno smo delali v majhnih skupinah, včasih večjih skupinah, v našem sanjskem stanju. Stanje sanj je resnično stanje. Izkusili ste to, nekateri od vas, v zadnjem času. Zbudite se in sanje so bile bolj resnične kot vaša spalnica. Sanje so imele več življenja kot tole. Včasih se to lahko zdi malce depresivno, kajti pravite: “Hočem iti nazaj v sanjsko stanje.” Toda vse to bomo združili.

Torej smo delali skupaj v majhnih skupinah, srednje velikih skupinah, a sedaj bi rad delal z vsemi Šaumbrami v enem samem dogodku in v sanjskem dogodku. In kot upam, bo to prvi izmed mnogih – mnogih drugih, ki jih lahko sami organizirate in speljete.

V noči – in zapomnite si, dejstvo ni več dejstvo, vendar vedno lahko izberete ploskev za izkušanje – v noči, recimo 11. novembra, ker vi mislite, da je to pomemben misteriozen datum. 11-11 … 11-11-11. Ničesar ni … tukaj … ja, pa je … nehati moram. Je nekaj pomembnih zanimivih stvari na tem datumu, zaradi take postavitve številk. To pove, da se energija skozi številke in skozi matematiko premika drugače kot če niso tako postavljene. Toda konec koncev tudi številke niso več dejstvo.

Ali veste, da za vsako številko obstajajo številne nasprotne vrednosti te iste številke? Dve – ni le dve. Dva ima dimenzije nad njo in pod njo in nekateri mistiki in starešine so to razumeli in se še danes smejijo, ko vidijo ljudi, da definirajo dve kot dve. Je del od dve, toda dve ima negativno dve in pozitivno dve in stransko dve in neskončno dve in omejeno dve in to gre naprej in naprej z vsemi potenciali. Vidite, nič ni tako, kot ste mislili, da je. Je več. Veliko več.

Torej na 11-11, kajti to bo dobro slišati za vse druge – vsi vaši metafizični prijatelji pravijo: “Delamo eksperiment na 11-11.” Vau, vau … (občinstvo odgovori z ooh in ahh in smehom) In potem bodo napisali knjigo in jo poimenovali “11-11 Eksperiment.” In mimogrede, zelo dobro se bo prodajala!

Dobro, tole bomo naredili, če ste pripravljeni sodelovati – in vse, kar morate narediti, je v sebi sprejeti odločitev; slišali jo bomo. Na to noč se bomo zbrali, ne glede na to, v katerem časovnem pasu ste, ne glede na to, koliko bo ura. Toda, ko boste tisto noč v stanju sanj, bomo ustvarili skupinske sanje.

Nočem veliko govoriti o tem, a vsi se bomo združili. Imeli bomo enako izkušnjo in imeli bomo mnogo različnih izkušenj. Obstajala bo osnovna tema. Obstajal bo začetek, sredina in konec. Naše sanje bodo imele zgodbo in zgodbe znotraj te zgodbe. In vi boste udeleženec in imeli boste vašo lastno izkušnjo, a vendar boste hkrati imeli tudi skupinsko izkušnjo. Imeli boste torej dvoje sanj znotraj tega, kar bo izgledalo kot ene sanje in v resnici veliko več kot dvoje, a pustimo to zaenkrat. Imeli boste skupinski del teh sanj in vaš individualni del.

Prosim, prosim postavite papir in svinčnik ali pisalo ali vašo elektronsko napravo ali karkoli – vašo malo stvarco s tipkovnico – poleg vaše postelje. In naredite to nocoj ali jutri zvečer. Ne čakajte do zadnje minute, kajti potem boste zaspali in pozabili. Postavite to zraven vaše postelje in ko se zbudite sredi noči ali prva stvar zjutraj, se ustavite, globoko vdihnite, preden naredite karkoli, začnite pisati. Mogoče vas bo zelo tiščalo lulat, a se uprite. (smeh) Uprite se ali pa naredite, kar morate, da bi improvizirali, a pišite. Pišite. Zapišite svoje sanje.

No, vaši zapiski ne rabijo biti dolgi sto strani. Zapišite pomembna občutja, pomembne vizije, in bolj kot vse drugo – rekel bom – odgovor, ki ste ga dali na zastavljeno vprašanje.

LINDA: Hmm, obstajalo bo vprašanje.

ADAMUS: Nisem rekel, da bomo postavili vprašanje. (smeh) Rekel sem, da zapišite odgovor na vprašanje. Lahko bo ali ne bo postavljeno, toda vi boste imeli odgovor. Nič ni kot je bilo.

Nato bomo prosili briljantno in ljubeznivo in delovno osebje Karminskega kroga, da ustvari skupni prostor, kamor boste lahko postavili to – postavili vaše pisanje. Ne rabi biti dovršeno. To ni natečaj v pisanju. S tem bomo pokazali nekaj zelo posebnih stvari. Prispevajte. Lahko bi oblikovali forum posebej za to. Lahko bi bilo kakšno drugo sredstvo, da je le način za zbiranje teh informacij.

In potem bomo občasno govorili o tem. Na našem naslednjem srečanju bomo vsekakor podali nekaj vpogleda in informacij. To vam bo pomagalo razumeti, kaj se dogaja. Pomagalo vam bo razumeti nekoliko več o razumevanje novo-energijskih sanj. Mimogrede, nočem reči simbolizem sanj, kajti tega ni več. Sanje so sedaj za vas tako drugačne.

Torej, opažali boste običajne stvari, neobičajne stvari. Imeli boste skupinski del vašega razumevanja in individualni del. 11-11. Veliki 11-11 Šaumbra sanjski eksperiment se že odvija. Torej, prosim, sodeluje. To bo pomagalo vsem od nas resnično razumeti, kaj se dogaja tukaj in sedaj.

Globoko vdihnimo. Bilo mi je v čast in veselje biti tu z vami. Čez nekaj trenutkov bomo malce dihali. Cenim vašo energijo, vašo prizanesljivost, vaše udejstvovanje v tej fenomenalni izkušnji, ko se podajamo v Novo energijo.

Bodite previdni, mimogrede, ko rečete: “Oh dragi Adamus,” ali ne-tako-zelo-dragi Adamus. Bodite previdni, ko rečete: “Pojdimo zelo, zelo, zelo, zelo hitro.” (smeh) Kajti, razumeti morate, da vi že greste zelo, zelo, zelo, zelo hitro. Toda ne potrebujemo trčenj. Ne potrebujemo, da stvari razpadejo. Mi gremo hitro.

Vem, da je za nekatere od vas včasih: “Daj mi močno. Daj mi grobo. Daj mi eksplozivno.” Ne potrebujete več tega.

Zato ob tem, dragi naši, opomnik – opomnik za vse.

Vse je dobro v vsem vašem vesolju, in zato sem jaz lahko Adamus.
Uživajte.

Crimson Circlu predstavljeno
7. novembra 2009
www.crimsoncircle.com– 2: Potenciali iz preteklosti

Predstavlja ADAMUS, kanalizira Geoffrey Hoppe

ŠAUMBRA GRADIVO

Serija mojstrstva


Crimson Circlu predstavljeno
3. oktobra 2009
www.crimsoncircle.com

Prevod: Mateja Keber

Jaz sem, ki sem, Adamus Suverene Domene. Dobrodošli v našem svetu.

O, ja, prav res, Šaumbre, vstopate v Novi Svet, novo zavest. Da, še vedno ste tukaj v tem, kar včasih vaša fizična telesa iztroši, definitivno ste še vedno tukaj v svojem umu – a to bomo spremenili – toda tukaj ste v čisto novi zavesti. Ste na samem začetku tega neverjetnega potovanja v novo zavest, Novo energijo, kakor koli želite poimenovati.

In preden začnemo našo današnjo diskusijo, bi rad priznal in se zahvalil vsakemu od vas, ki ste ostali, ki ste posvetili svoje življenje, svojo ljubezen in svoje srce. Prav tako tistim, ki so odgovorili na klic znotraj svoje duše, znotraj vaše duše, da ste tukaj.

Raziskali bomo popolnoma nova področja in ne bo vedno udobno. »Udobnost« je pravzaprav iluzija, precej, kakor pravi film Leap! (Skoči!), vse je iluzija. Danes bomo raziskali del teh iluzij. Potisnilo vas bo ven iz vaše cone udobja, kajti vaše udobje ni nič drugega, kot navade. Navade so udobne, četudi jih sovražite, četudi jih ne marate. So igre, ki se jih del vas rad igra, kajti veste, da boste ranjeni le do določene mere; a po drugi strani, boste imeli le določeno količino izpolnjenosti, zadovoljstva, razširitve svoje energije.

Z lahkoto se je ujeti v te kolesnice, v te pasti. Nekaj v vas je reklo: »Nič več. Nič več.« Reklo je: »Pridružil se bom tej skupini ljudi. Ni mi mar, če jih je samo deset, ali če jih je deset milijonov, a tukaj bom v tem času Nove energije.«

Da, prav res, drugi – lahko, da se vam smejijo. Lahko, da se vam rogajo. Lahko, da vam pošljejo zelo sovražna pisma in emaile. Lahko vam rečejo utelešen hudič, kot ste nekateri slišali. A odgovorili ste na klic globoko v sebi, ki dejansko razume, kaj se v resnici dogaja. Moram vam povedati. Igrate se igrico – tako pogosto se jo igrate z menoj – da ne veste, kaj se dogaja. Mislite, da nimate pojma. A globoko dol ga imate. Veste, kaj se dogaja.

Nekaj v vas je prestrašeno. Nekateri ste izrazili strah pred menoj. Oh, nič vam ne bom storil. Lahko, da vas pripravim do tega, da si boste sami kaj storili (smeh), a ničesar vam ne bom STORIL.

A čutite to – pojavlja se strah – kajti mi TVEGAMO v nove stvari. Čemu se boste morali odreči? Bo tam bolečina? Boste sami? Bo tam takšna sprememba v vašem življenju, da ne veste, kako se jo boste lotili? Se vam bo zmešalo? Kdo ve? Kdo ve? A nekaj v vas ve, da ni pomembno.

Veste, da niste živeli v resničnem smislu besede – obstajali ste, a niste živeli – in to ste vedeli, kajti, ko ste pogledali barvo, ste vedeli, da je bilo v tej barvi več.

Zdaj moram… (zvoni telefon) opa, opa, natanko tule se moram ustaviti. Mobilni telefoni – ena stvar, za katero nimam NOBENE tolerance, so vaši mobilni telefoni, vaša brenčala, vibratorji, karkoli drugega ste prinesli sem s seboj (smeh). Jaz vam bom dal vznemirjenje. Ne potrebujete teh! (več smeha)

Bom … prihajamo do rahle točke ločitve. Torej, bo danes odprtih oči ali zaprtih oči? Odprte ali zaprte? (nekdo v občinstvu reče »Odprte.«) Cauldreja sprašujem, ne tebe (smeh). Odprte ali zaprte? Torej… to smo že naredili prej, ni tako velika težava. Torej…

LINDA: Lahko vidimo bitko? Se boš obrnil okrog?

ADAMUS: … dajmo globoko vdihniti s Cauldrejem… in naj se te… (Cauldrejeve oči se odprejo) oh… (in spet zaprejo)… naj se te oči odprejo. Ostali bomo v tvojem telesu. (občinstvo ploska, ko Cauldre odpre oči)

Ah, in moram reči, da ta stavba in vsi vi izgledate bolje, če imam zaprte oči, torej. (dosti smeha, ko se Caudrejeve oči za trenutek zaprejo). In to mislim resno! (smeh) To mislim resno, ker… Oh, Caudre, razvedri se.

Zdaj vidite, gledam skozi Cauldrejeve človeške oči in pravzaprav je tukaj takšna kruta realnost, ko vas pogledam. Gledam ta prostor za srečanje – ne najbolj, na kar sem navajen, prvič z odprtimi očmi – videl sem ga v energiji, a nikoli ga nisem videl skozi človeške oči. Ima lepšo energijo, kot ima fizično pojavnost. Oh, v vsakem delu zgradbe je velikanska energija. Ko odprem oči je videti, da izgine. (smeh) Torej jih bom samo za trenutek zaprl, vendar…

In vi, Šaumbre, nekatere od vas sem videl z odprtimi očmi, a ne mnogih. Vse vas sem videl energetsko, a moram reči, zanimivo telo, zanimiv izgled ste pobrali. Ni dober ali slab, samo je. Toda… torej, bomo naredili to… Živjo! (- zagleda Lindo. Smeh) … danes bomo naredili z odprtimi očmi.

Mojstri

Torej ste izbrali, da ste tukaj. Izbrali ste… poslušali ste. Ko ste v nekaj zadnjih letih začeli videti barve, se je nekaj v vas sprožilo in reklo: »Vem, da je na teh barvah več, kot vidim s svojimi očmi. Vem, da je na življenju več, kot čutim s svojim telesom. In vem, da je nekaj več, kot dojema moj um. Kaj je to? Kje je to?« Nekaj v vas je reklo, da morate to izkusiti. Niste šli preverjati. Niste zapustili tega življenja, preden to izkusite. In zato ste tukaj.

Nekateri so nedavno odšli. Nekateri so mislili, da je bil Tobisov odhod konec obdobja in prav res je bil. A vedeli so, da bo – kako reči – da bo kar precej izzivajoče iti naprej od tu. Ne, da do zdaj ni bilo, a bilo jim je udobno v igranju starih iger in bilo jim je zelo udobno v vračanju nazaj k njim. In spoštujem jih in vas prosim, da jih tudi vi. To tukaj je unikaten rod. To je resnično skupina Mojstrov.

Zdaj, tega se ne zavedate, kot se zavedam jaz. In še vedno se ujamete v igranje starih iger, v samo-omejitve, a šli bomo onkraj tega. Prišli boste do razumevanja, kaj pomeni, ko vas kličem Mojster in to ni le beseda, ki jo uporabljam. Ni le zato, ker ste dolgo časa študirali. Prav res, toliko ste Mojster, ko sem jaz, ali Kuthumi, ali Sam – dragi Sam. Prišli boste do tega spoznanja in spoznali boste, da obstajajo barve onkraj barv, zvoki onkraj zvokov. Spoznali boste, kakšna igra se je raje igrala z usodo, kot s kreacijo.

Če torej nimate nič proti, da se malo razvajam, se bom malo sprehodil naokoli. (Cauldre stoji) In moram reči, da…. (Linda se premakne, da mu asistira). Ne, čisto v redu bom.

LINDA: Samo pazi na male rešetke.

ADAMUS: Zagotovo. In to hojo naokoli bi rad naredil med mnogimi našimi srečanji, ki jih imamo. Morda te vsake toliko pokličem za mikrofon, toda…

LINDA: OK, pripravljena sem.

ADAMUS: Če boste globoko vdihnili in mi dovolili, ne samo, da vstopim v Cauldrejevo telo, um in duha, pač pa tudi v vaše – brez občutka odpora, brez skrbi, da se vam bo pridružila še druga entiteta, brez zadrževanja nečesa, kar bi morda lahko imeli, česar jaz še ne vem, nečesa, česar vas je strah.

Pri hoji naokoli bi rad naslovil nekatere od vas. Rad bi občutil vašo energijo. Rad bi tukaj v prostoru ustvaril zelo, zelo dinamično zavest.

Pregled domače naloge

Zdaj, menda je bila na našem prejšnjem srečanju dana domača naloga in prepričan sem, da ste jo vsi naredili – ne. In vem, če začnem s tem vprašanjem, ki je bilo na našem zadnjem srečanju postavljeno Easini Lindi; Lindi, ki ni bila tolikokrat tukaj na Zemlji. In, Linda, ali veš, kaj pomeni Eesa?

LINDA: Ne.

ADAMUS: To bi morala odkriti in nam naslednjič povedati (smeh). Zdaj, imaš računalnik, imaš tisto Google storitev – kar dobra si v tem, torej… a zadnjič sem te vprašal. In vprašal sem te, kaj je bilo tisto, kar te je pripeljalo sem na Zemljo? Zakaj si izbrala, da prideš sem?

LINDA: Bi rad odgovor?

ADAMUS: Mislim, da je bilo vprašanje zato postavljeno, seveda. In, mimogrede, vprašam te, ne, da bi te spravil v zadrego tukaj, pač pa so tvoji vpogledi vredni.

(pavza)

LINDA: Da sem del tega, del odkritja. Da sem del vsega tega, kar to je, ne le tega prostora, pač pa vsega, kar to je, da sem tukaj. In… (pavza), da sem si zmožna dovolj zaupati, da resnično izkušam v tej dogodivščini, v tem izjemnem eksperimentu, kar Zemlja je. In, da najdem rešitev in zaključek nekaterih stvari, ki so bile puščene tam zunaj.

ADAMUS: Prav res, hvala. Hvala. In rekla si, da je Zemlja eksperiment, kar ni. Je izkušnja. In rekla si, da si prišla sem, da se naučiš zaupati si. Kako odkrito surovo in iskreno, kajti, ko prideš na Zemljo, to odnese raven zaupanja. Kot veš, si prišla pod to stvarjo, ki se imenuje tančica in izgubila si zaupanje do sebe. In še posebno, za vse vas, sem ste prišli z željo po učenju, z željo po premiku energij, sem si prišla, ker se je med potjo nekaj zgodilo. Tvoja lastna energija se je zadržala. Torej je reči, da si prišla sem, da si zaupaš, čudovit vpogled. Zelo iskreno, hvala. Hvala.

(Cauldre/Adamus začne hoditi med občinstvom)

Torej, Nausheen, si naredila svojo domačo nalogo?

NAUSHEEN: Na nek način, ja.

ADAMUS: Na nek način – si jo, ali pa je nisi.

NAUSHEEN: Sem jo.

ADAMUS: Katero si naredila?

NAUSHEEN: Odkrila sem svoj totem.

ADAMUS: In kaj je tvoj totem?

NAUSHEEN: Slon.

ADAMUS: Slon! Odličen totem, zelo svet.

NAUSHEEN: Ja.

ADAMUS: Zelo svet.

NAUSHEEN: Ja.

ADAMUS: Je tvoj slon zdajle s teboj?

NAUSHEEN: Ja.

ADAMUS: Si ga pustila zunaj?

NAUSHEEN: Ne.

ADAMUS: Ne?

NAUSHEEN: Prav tukaj noter je.

ADAMUS: Prav tukaj noter. Se mi je zdelo, da nekaj voham (smeh). Odlično. Hvala.

NAUSHEEN: Hvala.

ADAMUS: Lepo, da te spet vidim in moral bi reči, če lahko komentiram, morala bi nehati iskati.

NAUSHEEN: Prav, hvala.

ADAMUS: Življenja iskanja.

Zelo zanimivo je videti, kdo se je vsedel ob prehode, kdo se zdajle skriva, kdo svojo energijo zadržuje tako nizko… ah, Kathleen. Kathleen. Kako si?

KATHLEEN: V redu sem. V redu sem.

ADAMUS: Izvrstno. Lažeš. Lažeš (smeh). Kathleen, vzel te bom na piko. Zdaj, se spomniš česa iz najinih pogovorov, ki sva jih imela zadnje mesece? Se spomniš, da sva imela pogovore? Ne.

KATHLEEN: Ne.

ADAMUS: Potem bom počakal, ko boš lahko začutila, da sva… veliko sva govorila. In v najinih pogovorih sem te z razlogom klical »My fair lady« (naslov muzikla, ki je pri nas preveden ‘Moje pesmi, moje sanje’*). V najinih pogovorih… počakal bom, dokler se ne spomniš. Naslednji mesec se vrneva. Toda, ah draga, s tvojim dovoljenjem, te bova uporabila kot tak lep primer prihajanja k sebi. Toliko imaš za ponuditi in ti živiš tam spodaj in to veš. In govorila sva o tem in nato se pretvarjaš, da nisva govorila. V redu je (smeh).

(Cauldre/Adamus se premika k drugi ženski v občinstvu)

Oh, draga moja, si naredila svojo domačo nalogo?

SHAUMBRA: To je pravzaprav zame prvič.

ADAMUS: Vem. (smeh)

SHAUMBRA: Torej ne vem, kaj je bila domača naloga. Ampak verjetno sem jo delala.

ADAMUS: Pakauwah …

SHAUMBRA: Pakau- …

ADAMUS: Totemska žival. Kaj bi izbrala kot totem?

SHAUMBRA: Nekomu sem prej govorila, da nekaj s krili.

ADAMUS: Nekaj s krili. Zanimivo. Jaz sem prej …

SHAUMBRA: Ne vem …

ADAMUS: … danes v Parizu – ne, da prekinjam tvojo zgodbo, ampak moja je sijajna (smeh). Zgodaj danes sem bil v Parizu, čudovito je bilo. Sedemnajst stopinj, delno oblačno in bil sem ptica. In po vsem Parizu sem letel na tako lep jesenski dan. Torej, da, nazaj k tebi.

SHAUMBRA: Jah, nisem mogla… mislim, ko sem slišala besedo totem, sem samo pomislila na krila, ampak ne vem, katera žival. Ostalo še ni prišlo…

ADAMUS: Dihaj jo vase. Prišla bo k tebi.

SHAUMBRA: Ja.

ADAMUS: Prišla bo k tebi.

SHAUMBRA: Hvala.

ADAMUS: Odlično. Odlično.

Ah, Dave … Dave. Kako je s tabo?

DAVE: Zelo dobro.

ADAMUS: Dobro. In Dave, si naredil svojo domačo nalogo s totemi?

DAVE: Ja.

ADAMUS: In kaj si doživel?

DAVE: Letenje.

ADAMUS: Da.

DAVE: Orla.

ADAMUS: Kako ti zdajle tvoj totem služi? Kaj ti omogoča, da narediš?

DAVE: Razširitev vizije.

ADAMUS: Izvrtsno. Izvrstno. Ali čutiš totem – svojega Pakauwah – ves čas okoli sebe? Včasih?

DAVE: Včasih.

ADAMUS: Včasih. Čutiš, da ves čas dela zate?

DAVE: Ne.

ADAMUS: V redu. Še naprej dihaj in delaj z njim, kajti, Šaumbre, te Pakauwaji so vi. Del vas so. Niso nekaj drugega; popolnoma so vi.

Razširitev vas so in tega sem izrecno izbral kot totemsko žival. Navajeni ste svojih aspektov, veste, kaj so vaši aspekti, a so tako podobni človeku. In potem se ujamete v vse človeške zadeve. Če bi vas prosil, da ustvarite človeški aspekt, človeško Pakauwo, bi prevzela tako človeške karakteristike. Tako bomo to žival, za katero ste bili naprošeni, da jo ustvarite, znova in znova uporabili. Vendar je sijajna, ker gre ven narediti toliko za vas. Danes bomo delali z njo, zatorej vsi, če še niste začutili svojega totema, svoje Pakauwe, zdaj je čas, da to storite. Zdaj je čas, da to prinesete.

Larry, si naredil svojo domačo nalogo?

LARRY: Ja.

ADAMUS: In kaj si naredil?

LARRY: Nekaj sem ustvaril.

ADAMUS: Kaj si ustvaril?

LARRY: Svoj kompresor sem napeljal do hiše.

ADAMUS: Čudovito.

LARRY: Zmigal sem svojo rit in naredil.

ADAMUS: Krasno! In Larry, zmigati svojo rit – to je bila pri tebi taka težava in… tvojih počitnic je s tem konec.

LARRY: Ja. Dve leti.

ADAMUS: Ja, veš to. Za to je bil razlog, a ne moreš se več skrivati. Nič več ne moreš počivati. To veš, jaz vem, treba se je premaknit naprej. To si odkril pri svojem malem projektu, ki je zagotovil čudovit občutek olajšanja.

LARRY: Ja.

ADAMUS: Znebil si se krivde, povrhu si se znebil copatarstva in na mali način ti omogoča zaznavati, kako izgleda kreacija. Zdaj se bomo premaknili k večjim kreacijam, ne le napeljevanje kompresorjev. To je zelo začetniško.

LARRY: Kar začni.

ADAMUS: Jah, to je … ne, ne – Ti začni.

LARRY: Prav, bom jaz začel.

ADAMUS: Ti začni. Zagotovo. S teboj sem vsak korak poti.

LARRY: Zakaj se tega ne morem spomniti?

ADAMUS: Pravkar sem tukaj. Vsak korak poti, Larry. Jaz sem tisti, ki sem te imel pod copato, ti si pa mislil, da sem govoril o tvoji ženi (veliko smeha). Torej, sram naj te bo za to.

LARRY: Zasačen.

ADAMUS: Tvoja energija je bila tako kriva (smeh), ko si to počel. Tako kriva. Tako zasačena.

Torej … Vince, kako si?

VINCE: Bolje sem, kot kdaj koli.

ADAMUS: Bolje kot kdaj koli. Lažeš. Torej, ah, draga Šaumbra, trikrat te bom vprašal. Vince, kako ti gre?

VINCE: Precej dobro mi gre!

ADAMUS: Precej dobro. To je šlo od »bolje kot kdaj koli« do »precej dobro«. Vince, kako ti gre v resnici?

VINCE: Bolje mi gre kot precej dobro.

ADAMUS: (smehljajoče) V redu. Ne, da bi te spravljal v zadrego, a naučil si se… učiš se, da moč ni v umu in ne v mišicah. In s tem si bil soočen, da bi razumel, da moč je in je vedno bila v duši.

Manjše nesreče si imel po poti. Ne nesreče – niti malo ne nesreče. Tako se je pripetilo, da sem imel nedavno manjšo diskusijo z Vincem in malo po diskusiji, je imel razbit avto. Uničen avto. Kaj zdaj to pomeni? Da počne nekaj narobe? Slaba energija? Ne! Pomeni, da se je morala ena od zadev, ki sva jo naslovila, premaknit – morala se je premakniti – ker je bila zataknjena. Vince, kje je bila zataknjena?

VINCE: Zataknjena je bila v mojih očeh.

ADAMUS: Zataknjena v tvoji glavi, prihajajoča skozi tvoje oči.

VINCE: Ah!

ADAMUS: Ah. Zadeve zataknjene v tvoji glavi. Torej si potreboval nekoliko sunka – česar nisem jaz naredil; ti si to sam naredil. Žal mi je, ta sunek je uničil tvoj avto, a je premaknil nekaj energije. Zdaj, to se vrača k temu, da lahko naredimo na lažji način, ali lahko naredimo na težji način. To lahko narediš skozi dihanje; lahko narediš skozi uničevalni derbi (smeh). Na tebi je. Na tebi je, eno ali drugo. Torej… torej, hvala. Hvala.

VINCE: Hvala.

ADAMUS: In resnično bom priporočil nekaj zelo globokega dihanja. Delaj z Aandro (Dr. Norma Delaney), delaj s seboj, vendar izvajaj globoko dihanje. Te težave, ki jih imaš, začenjajo curljati ven skozi tvoje telo. Ni treba, da je tako. Ne potrebuješ avtomobilskih nesreč. Nič od tega ne potrebuješ.

Lahko je tako enostavno, kot je izbira. In tja gremo. Tja gremo. Nič več teh mučnih fizičnih bolečin. Fizične težave samo pomenijo, da imate nekje zataknjeno energijo. Nekje, od nečesa. Morda je zato, ker ste zataknjeni v možganih. Morda, ker nekaj let sedite na svoji zadnjici in ne počnete ničesar. Je samo – oprosti, Larry – to je enostavno zataknjena energija! Energija bo nekako, nekje prišla na dan. Nekako se bo premaknila. Ni treba, da povzročiš avtomobilsko nesrečo. Dajmo zdajle narediti samo skozi dihanje.

Globoko vdihni in premakni to energijo… premakni to energijo…

(pavza)

Torej, Ralph. Kako si, Ralph?

RALPH: Super.

ADAMUS: Oh Ralph. (smeh) Ralph, ne pravim, da lažeš. Pravim, da blazno…

RALPH: Blodno.

ADAMUS: … zmotno. Zmotno. Kajti, imela sva mnogo dolgih pogovorov. Ah, to, drage Šaumbre, je nova igra, v kateri smo. Čudovita igra, a nova, kjer, če tukaj sedite, pomeni, da ste odprti za izpostavljanje (smeh).

Torej, Ralph … Ralph. Zdaj, imela sva dosti dolgih pogovorov in, pravzaprav si osupljiv. Po eni strani me učiš. Toliko me učiš o tem, kako je prav zdaj dejansko biti v človeški obliki in se premikati skozi stvari. Po drugi strani se pretvarjaš, da ne veš, česa me učiš. Tako si v tem čudovitem konfliktu – sijajnem konfliktu, pravzaprav – v katerem igraš, da se pretvarjaš, da ne veš. In igraš izgubljenega Ralpha. Igraš – no, pravzaprav, ubogega Ralpha. In igraš Ralpha, ki ni dobil pravih priložnosti in jih še vedno ne. Torej se skrivaš.

Imaš ta sijajni del tebe – bodisi, da je tvoja glasba, bodisi, da je tvoje pisanje, Ralph, bodisi, da je tvoje govorjenje, bodisi, da je tvoje glasovno delo, bodisi, da je tvoja filozofija – verjetno ena tvojih najmočnejših prednosti – a igraš to igro. Kdaj boš torej to prinesel na plan? Kaj čakaš?

(pavza, ko Ralph išče besede)

Ja, jaz tudi. (Ralph in Adamus se nasmehneta)

RALPH: Ne vem. Rečem, da je zdaj čas. Pripravljen sem, da grem in rad bi samo malo, saj veš, malo… morda ne poznam pesmi, ampak, ali mi lahko samo zamrmraš nekaj taktov? (smeh Adamusa in občinstva) Daj mi malo intonacije! (smeh)

ADAMUS: Torej, zdi se mi, da si ravno napisal prvi verz! (več smeha) Toda, ko pride do tega – hvala, hvala, ker mu dopuščate. Mimogrede, vidva – Ralph and Gabriella -imata takšno energijsko skladbo drug z drugim, a je trenutno ne igrata prav. Ne igrata je prav, ker oba zapadata v dramo drug drugega in v biti žrtev in zakaj ne more biti opravljeno. Oprostita, ker sem neposreden z vama, vendar sedita v prvi vrsti.

RALPH: Zato sva tukaj.

ADAMUS: Sprednja vrsta in prehodi, Šaumbre. Sprednja vrsta in prehodi.

Torej, med seboj imata to sijajno kompozicijo, vendar je ne igrata, ker še vedno – čakata na nekaj. Nekaj sta postavila ven v prihodnost. Na primer, rekoč: »Tega ne moreva narediti, dokler to ni dokončano.« To je igra sama po sebi, ki se jo vsak od vaju igra. »Tega ne moreva narediti, dokler tukaj, v domovini ne najdeš službe.« No, to sploh ni res. Mnogo je stvari, ki bi jih lahko počela.

Ta razdalja, ki jo ohranjata med seboj je simbolična za to, da se to kompozicijo bojita resnično postaviti skupaj med vaju. Vesta, da je tam, a se bojita, da se zgodi. Tako sta postavila te ovire. Namestila sta to reč z delom.

Namestila sta, bodisi, da je to – nekaj od tvoje imigracije, nekaj od tvojih služb, kar koli že je. Vse te ovire sta namestila, kajti pride točka, kjer je v vajinem staroenergijskem razmišljanju sanje bolje pustiti kot sanje. Sanje je bolje pustiti kot sanje. Včasih je bedno odpreti svoje oči. Včasih je težko biti v tem fizičnem telesu. Težko je reči, da, če prevzameš nov izziv, nov projekt, da ti morda ne uspe. Morda ne boš uspel. Torej je bolje sanjati o tem, kaj bi lahko bilo, kot to dejansko narediti in to dejansko prinesti noter in se tega dejansko lotiti (Adamus zelo vneto govori) in to dejansko živeti! In to biti! In izraziti! In deliti!Torej…

Torej, drage Šaumbre in Ralph in Gabriella, včasih je toliko lažje ohranjati distanco, vendar bo dozorelo in smrdelo bo kakor pokvarjena riba na vroč dan. In potem bo vaša energija postala vsa prismuknjena in za svoje probleme boste krivili – prvič mene, drugič drug drugega, tretjič življenje, četrtič svoje starše in tako naprej po spisku.

Nato bo na tej točki vaša energija postala resnično zavozljana. In kaj se zgodi potem? Vsi vemo – ne želite reči, jaz bom govoril o tem – fizična bolezen. Fizično neravnovesje. Ta energija mora nekje priti ven. Ni ji mar. Energiji ni mar. Mora priti na plan. Mora se igrati. Ne morete je za vedno zadrževati. Celo, če postavite vodo v kovinski vrč, bo ta slej ko prej prišla ven. Lahko, da bo trajalo tisoče in tisoče let, preden povzroči rjo in razje skozi, a ta energija se bo premaknila.

Energijski pionirji ste. Energijski uporabniki ste. Kreatorji Nove energije ste. Kako se bo ta Nova energija vklopila v vaše življenje?

Mimogrede, Sart, čedna obleka (smeh). Je to tvoj simbol krivde? (več smeha)

SART: Ne, skušal sem pridobiti točke!

ADAMUS: Slišal sem od ene od drugih Šaumber, ki – saj veš, govorijo, natolcujejo – da nisi naredil domače naloge.

SART: Uh, ne, nisem.

ADAMUS: Ja. In obleka bo to kompenzirala?

SART: Sem upal.

ADAMUS: Saj jo! Pravzaprav jo (dosti smeha in nekaj aplavza) V Adamusovem svetu vse počne. Kajti, moram reči – dražimo, ampak v tem je toliko – poglej si spoštljivost do sebe!

SART: O ja. Krasno je. Krasno.

ADAMUS: In videti si čudovit.

SART: Hvala.

ADAMUS: Da.

SART: Super se počutim. Hvala, Šaumbre (aplavz)

ADAMUS: Zdaj, ne gre za poskušanje narediti vtis na kogar koli drugega, kajti bog ve, da Sartu tega ni treba (smeh). Ne gre za poskus razkazovanja. Gre za spoštovanje in cenjenje sebe. In to ne pomeni, da morate vsak dan obleči italijanske obleke – ampak, Cauldre, vsake toliko bi bilo lepo! (smeh) Pomeni, da se cenite in spoštujete. Sebi dajete to darilo. Pravite: »Vreden sem je.« Ne gre za denar. Denar je popolnoma nepomemben. Gre za izraz Jaz-a in Jaz izgleda danes veličastno.

SART: Hvala. Krasno se počutim. Super dan imam.

ADAMUS: Prav res in zgled si za Šaumbre.

SART: Hvala.

ADAMUS: Hvala.

SART: Hvala. (aplavz občinstva)

ADAMUS: Torej, moj izziv vama, Ralph and Gabriella, je, kdaj se bosta znebila teh iluzij ovir, ovir v vajinih lastnih individualnih življenjih? Ko vidim tak čist talent, ki ni izkoriščen tako, kot bi lahko bil, kot vem, da bi lahko bil, o katerem ves čas govorimo; ko vidim: »No, samo nekaj čakam. Samo čakam. Čakam na…« kaj, avtomobilsko nesrečo?

RALPH: imel sem nesrečo s kolesom…

ADAMUS: Nesrečo s kolesom.

RALPH: … to je bilo dovolj blizu.

ADAMUS: »… Čakam, da me nekaj premakne.« Slej ko prej te bo, vendar ti v tej Novi energiji ni treba skozi to. Ni ti treba imeti tega udarca, ali te bolečine, ali imeti med seboj tega grenkega prepira. Ni vama treba imeti razdalje med seboj – fizične razdalje v vajinem življenju. Zdaj lahko to naredita. Lahek način ali težak način; ni pomembno. V vsakem primeru se bo zgodilo.

Ko združimo našo zavest v skupini, kot je ta, doda jakost, da se premakne energija. Pravkar, če se zavedata – samo občutita kot naravnost tukaj dol (pokaže na solarni pleksus) – ta soba je živa. Ta internet je živ z energijo. Premika se. Saj veste, ko ste včasih sami s seboj in je vse pusto in brez življenja? Lahko vzamete, kar pravkar počnemo tukaj, v tem prostoru in to prinesete v svoje življenje – osupljive stvari v svoje življenje.

Postavitev je težka, kajne? Izgubljaš službo? Namestitev je mučna, kajti rečeš: »Kaj sledi? Kaj bo prišlo in jo nadomestilo?« V tej Novi energiji ponavadi najprej ne veš. Vstopi kasneje. A v svojem življenju imaš toliko potencialov, Jane, ki samo čakajo nate; čakajo nate, da se nehaš igrati. Da se nehaš izgovarjati. Nehaš s »kaj, če«. Nehaš z vsemi izgovori in dogovoliš, da se zgodi. In to je vznemirljiva stvar glede tega, kaj bomo počeli skupaj, kam bomo šli skupaj.

Osupljive stvari, brez omejtev; čudne stvari se bodo zgodile (Adamus se smehlja in občinstvo se smeji). Čudne svari, nepričakovane in to je lepota Nove energije – popolnoma nepričakovane stvari.

Veste, Stara energija deluje v zelo predvidljivih vzorcih. Zaradi tega jo je lahko razčleniti v matematiko, znanost in fiziko; zelo, zelo je predvidljiva. V njej je zelo malo resnično novih krivulj in krivulje, ki pridejo, so zelo počasne. Tisoče in tisoče let traja, da se zgodijo resnične zavestne spremembe.

Kombinacija Nove energije s Staro energijo, kot bi ji rekli, je fenomenalna. Nepričakovano – in to je eno od mojih današnjih sporočil, ki bodo šli gor na predvajanje, ki ga boste izvedli naslednji mesec – nepričakovane spremembe. In vprašanje, ki ga imam danes za vas je, ali ste pripravljeni na resnično nepričakovano? Si zaupate, da boste ustvarili najlepšo stvar?

In preden odgovorite »ja« – ker vem, da je to sranje (smeh). Ne zaupate si, bojite se sprememb, sprašujete se, kaj sledi. Boste stradali do smrti? Boste postavljeni na cesto? Ni pomembno. Ni pomembno. Ne umrete, nikoli. Zapustite fizično telo, a ne umrete resnično, kajne Richard?

RICHARD: Ne.

ADAMUS: In življenje postaja boljše, kajne Richard?

RICHARD: Postaja.

ADAMUS: In spremembe so zelo nepričakovane.

RICHARD: Zelo.

ADAMUS: In kar ste morda mislili pred petimi, sedmimi leti, kar ste si morda zamišljali ali želeli v svojem življenju, je lahko dosti večje.

RICHARD: Lahko je, ja.

ADAMUS: In kako si to naredil, Richard?

RICHARD: Dovolil sem.

ADAMUS: Ah! Ah! Izvrstno. Zdaj, vsi drugi v prostoru pravijo »Ampak jaz tudi dovolim.« (rečeno z jokavim glasom) Ko rečeš »dovolim«, Richard, kaj to resnično pomeni? Razloži svoj stil dovoljevanja.

RICHARD: Ah … je, da čutim v svojem srcu, da je moje. Je že opravljeno.

ADAMUS: To je tako pocukran odgovor. Pocukran (smeh). Richard, to jim tukaj ne bo pomagalo, ker vem. In ponovno – nisi toliko govoril z menoj. Govoril si s Tobiasom. Z njim je bilo lažje. A ko rečeš, da si dovolil, si prišel do točke v svojem življenju, ko ni ničesar več ostalo.

RICHARD: Ja, bilo je …

ADAMUS: To je nekako čudna oblika dovoljevanja, kajne? Nobenega razloga, da bi živel. Ko ni nobenega razloga, da bi živel, obstaja razen tega, ali boš šel v nebesa ali pekel, zelo malo tega, česar bi se bal. Razen tega, zelo malo razlogov za strah. Tvoje dovoljevanje je bilo popolna spustitev. Lahko bi rekel, da si šel do dna. Izpraznil si, se mučil in trpel in prosil – ne mene, Tobiasa – prosil in zagovarjal in trpel in končno spustil. Popolnoma.

In ko si spustil, si prav tako sprostil te ovire, ki so stale med teboj in tem, kdor v resnici si; med vsemi potenciali, ki so bili pripravljeni vstopiti v tvoje življenje. Ko greš torej do te točke, lahko pride. In je. In, mimogrede, v tem je še več. To ni bilo to; to je bila samo ena od mnogih, mnogih rund.

Šaumbre, to sploh ni motivacijski govor. Tu ne gre za to, da bi skušali naslikati neko veličastno in sijajno sliko, ki bi vas samo naredila malo bolj zdravega, srečnejšega človeka. Šli bomo onkraj človeškosti. Človeškost je iluzija – čudovita iluzija, vredna iluzija, kajti na ravni duše se resnično učite stvari, ki se jih ne bi mogli nikjer drugje – in zaradi tega Eesina Linda … mimogrede, Eesa v vaših izrazih pomeni Ješuo, Jezusa. V bolj simboličnih smislih, pomeni Hišo Sanande. Hišo Sanande, ki je angelski red, ki dela s svetlobo.

Linda, sem si prišla, da se učiš o svetlobi, toda, da bi se naučila o svetlobi, se moraš prav tako naučiti o temi. Hmm. Ko vse to, kar si se naučila na tem čudovitem planetu in drugih krajih, integriraš… no, ne bom šel v podrobnosti, a tukaj ti bom naredil nekoliko prerokovanja ali obljube, kot je bila. Ko smo v Franciji – ahhh, kmalu se vrnem – ko smo nazaj tam, se bomo učili o tem, kaj sta tema in svetloba v resnici. Kaj sta v resnici.

Oh, nekateri od vas mislite, da bomo žalovali za Katari. Ne bi rekel. Dovolj jih je šlo tja, da so žalovali za njimi. Tja gremo, da se naučimo, kaj sta tema in svetloba v resnici. Naučili se bomo, kako ju razumeti na najbolj intimni ravni. Tu je… oh, našo diskusijo bom prihranil za naš izlet.

Pri Sanandi gre torej za svetlobo in svet potrebuje svetlobo. Zato ste vsi vi tukaj. Zavest angelov je morala razumeti svetlobo v gostoti, v tej realnosti, zato ste prišli sem. Sananda je sem vnesla svetlobo, torej si prišla od tega. Mnogi od vas ste prišli od drugih duhovnih družin – ni več pomembno, ker so vas brcnili ven (smeh). So. So, ker, veš kaj, Pete? Ker si jih prosil, na te, Pete. Pred mnogimi leti, ko si zapustil Mihaelov red, si rekel: »Ko pridem do določene točke, ko vam pošljem nazaj znak, me brcnite ven. Izpustite me iz moje duhovne družine.«

To je ena od najstarejših povezav in ena od najstarejših karm, ki ste jih kdajkoli imeli, torej so vas vrgli ven – in je bolelo. Ko čutite prekinitev energijske povezave od vaše duhovne družine, svoje angelske družine, ki gre skoraj do začetka, je to nekakšna zapustitev. Na neki ravni jo čutite in potem rečete: »Zakaj bi sploh še živel. Ničesar nimam. Imam svojo biološko družino…« Seveda, ni nam treba govoriti o tem. Nekateri ste jih tako na hitro pobrali, brez posebnega razmisleka. Prišli ste voljni, da poberete kar koli. Ampak vaša duhovna družina? Zbrcani ven. To boli.

Toda, veste, to je korak do suverenosti. Ko vas duhovne družine izpustijo, resnično boli. Dejansko krivite biološko družino. Enačite jo z biološko družino. »Zakaj tako ravnajo z menoj? Zakaj so me zapustili, ali zavrgli? Zakaj se mi posmehujejo, kot se mi?« Pravzaprav je posledica vaše duhovne družine.

Torej, Šaumbre, skrenil sem, a se zabavam.

Nazaj k domači nalogi

Torej, domača naloga, o kateri smo govorili na našem zadnjem srečanju, je bila tako pomembna. Spoštovanje. Koliko priložnosti ste imeli v zadnjem mesecu, da spoštujete druge? Imeli ste izbiro – spoštovati ali soditi; spoštovati ali kritizirati; spoštovati ali se spraševati, kaj je narobe z njimi. Spoštovati druge… spoštovali se boste, a boste prav tako potrebovali to spoštovanje, kajti, ko Nova energija resnično postane del vašega življenja, deluje zelo, zelo, zelo hitro, zelo naglo. In spoštovanje, ki ga imate do drugih in do sebe, bo prav tako izenačeno z lahkoto… z lahkoto tega, kako delate z Novo energijo v svojih manifestacijah, v svojem življenju. Spoštovanje je zelo, zelo pomembno.

Govorili smo o ustvarjanju – česar koli. To sem poudaril na našem nedavnem srečanju v Wisconsin. Ustvarite nekaj, kar koli. Šaumbre, toliki od vas radi zapadete v te dolge, dolge diskusije. Radi govorite od tukaj gor (kaže na glavo) in to je natanko to, kar se dogaja. Začnete postajati nekoliko nori. Radi govorite o tem, zakaj se stvari v vašem življenju ne izidejo. In, ko vam dam odgovor – in tukaj, seveda, govorimo o stanju sanjanja – in rečem: »Samo naredi nekaj. Dovoli,« kot je storil Richard, a ne pojdite do globin, do katerih je šel Richard. »Dovoli.« In potem se čez en teden vrnete in želite imeti še eno diskusijo in dobiti drug odgovor. Iz nekega razloga, ste skoraj zasvojeni s tem. Dajejo vam – mislite tako – dajejo vam nekoliko odobritve, da ne počnete ničesar in da ne spravljate v prakso na tej Zemlji, kar ste se naučili.

In potem je tam delo z vašo Pakauwo, vašo totemsko živaljo. Zdaj, nekateri ste rekli: »No, to sem že prej počel.« Ne kot to. Nekateri rečete: »To je slišati, kot da gremo nazaj,« toda, na nek način, da, ker vam je to znano. Vendar jo bomo uporabili, ker bo šla ta Pakauwa, Robert, ven in delala zate. Ko sedite prav tukaj, je lahko tam zunaj in opravlja delo za vas. Lahko pomaga okrepiti potenciale, ki čakajo na vas. Prav tako lahko nadzoruje. Prav zdaj lahko opazuje druge energije v prostoru.

Verjetno ste opazili, da je danes tukaj precej čisto. Občasno imamo veliko temnih energij in entitet, ki skušajo povzročiti motnje. Danes, skoraj nič motenj tukaj. Oh, visijo naokoli. Celo te rolete jih lahko zadržujejo zunaj, a ostajajo na razdalji, ker so tu sloni in panterji in jastrebi in tigri in nekaj kač, ena želva (smeh) in vse te druge Pakauwe.

In vaše Pakauwe, še posebno tiste od vas, ki imate stvari kot panter, niso nameščene, da napadejo. Nimate jih programiranih, da bi kogar koli poškodovale. Vendar, veste, ko ena od teh temnih energij, ki je tam zunaj, ki vsake toliko visi naokoli, ko začuti vašo Pakauwo, oh, to namesti zelo jasno sporočilo – »Ne zafrkavaj se s to osebo.« Šli bodo … rekel bi, da je podobno, kot imeti alarmni sistem v svoji hiši. Ropar bo šel raje k sosedovi hiši. Lažje je. Hitro je.

Ko je vaša Pakauwa tam, kot je pravkar tam toliko vaših, namešča čudovito… je vrsta čudovite energije. Ni ovira ali zid. Ni ščit. Niste ustvarili zidu. Pač pa je samo ta del vas, ki pravi: »To je suvereno bitje, pojdi kam drugam. Zafrkavaj se s kom drugim. Suvereno bitje.«

Mimogrede, te entitete, te temne entitete, niso tako bistre. Daleč, daleč preveč svoje energije, sebe, jim dajete samo zato, ker vas lahko prestrašijo ali zasučejo nekaj glav, ali povzročijo, da bruhate, ali nekaj takega. Res niso tako pametne. Ko vidijo vaš totem, potem vedo, da je to zavesten človek.

Delajte s svojim totemom. Spite z njim. Peljite ga na sprehod. Vsak trenutek ga bomo tukaj peljali na sprehod. Naj se pelje v vašem avtu in opazili boste, da se preobrazi. Mimogrede, lahko spremenijo oblike in tudi jih. Nekatere od vas je zmotilo dejstvo, da ste morda pobrali jastreba in nato se je v naslednjem trenutku spremenil v delfina.Kaj je s tem? Samo energija je – energija v svobodnem gibanju in obliki. En trenutek uporablja energijo jastreba in njegovo lepoto in naslednji trenutek vašo naravno naklonjenost in povezavo z delfini.

Pakauwe se nagibajo k temu, da se povrnejo v svojo obliko. Če gre za jastreba, ki se spreminja v delfina, je nagnjen k temu, da se vrne nazaj v to jastrebovo obliko. Vendar je lahko kar koli. Za vas lahko dela na vse načine, ki jih izberete. Tukaj je, da gre v druga območja. Je ta vaš aspekt, ki bo šel v območja za vas. Medtem, ko izvajate toliko drugega dela tukaj v tej realnosti, ta drugi del vas dela. Ko se povežete z njim, ko… mimogrede, ustvarjalen je. Zelo, zelo je ustvarjalen. Ta izraz vas, ki ga pošiljate tja ven, ni boljši ali pametnejši od vas. Ne reče vam, kaj storiti. Tam je, da vam služi. Delajte z njim. Niste poedini. Niste poedini. Aandrah ve to bolje kot kdor koli drug. Vendar prav tako ve, da je za ljudi ta čudna navada, da želijo biti… da se hočete pretirano definirati.

Zdaj, druga stran tega, o čemer vam bo Aandrah povedala so tisti, ki so se preveč raztreščili – razcepljena osebnost. Bojite se razlomiti. Kaj, če bi vam rekel, da ste se že razlomili in naučili, kako se spet sestaviti skupaj? Veste, kako se prinesti nazaj skupaj, kajti vsak od vas, kot Aandrah ve, se je nekoč, v tem ali drugem življenju razlomil, torej veste, kako se prinesti nazaj skupaj.

Zdaj, ko imate to védenje ali modrost v sebi, zdaj si dovolite, da se odprete, razširite – Pakuawa, igranje, o katerem smo govorili. Nagibate se k temu, da se hočete definirati – David, tebe sem izbral, vendar predstavljaš vsakega – želiš določiti Davida in v določanju Davida postaneš zelo mentalen, postaneš zelo strukturiran, postaneš zelo zataknjen. Pri Novi energiji, našem skupnem delu, gre za novo definicijo, kjer ni samo telesna, umska osebnost. Ali veste, da sploh niste svoja zgodovina? Niste – nihče od vas – vaša zgodovina, Kathleen Barry. Ne spomniš se, da sva se pogovarjala. Mislil sem, da ti več pomenim kot to (dosti smeha).

Mislite, da ste vaša zgodovina in niti malo niste. To je iluzija. Nisi to, od koder si prišel, Larry. Oh, del tebe ja, a samo zelo majhen, majhen del.

Ponovno definiranje sebe

To bo torej raje o ponovnem definiranju, kot o poskušanju definirati se kot David, ali kakršno koli ime že je. Veste, koliko vaše energije gre v to, da se skušate najti? Skoraj vsa. Poskušanje najti sebe, ko bi resnično morali poskušati izgubiti ta jaz. Toliko časa porabite rekoč: »Kdo sem?« Namesto, da bi samo rekli: »Jaz sem, ki sem.« Jaz sem, ki sem. Ni pomembno. Ni pomembno, če ste David, Donald, ali Mary.

Prešli bomo to človeško definicijo. Prav? (občinstvo odgovori »Ja«) Oh, to rečete zdaj (smeh). Včasih bo neudobno. In tu so še drugi, ki bodo rekli: »Kaj je narobe s teboj? Vedel sem, da ta skupina… Vedel sem, da ta skupina, s katero si.« Kajti, veste, ko se vrnete s srečanja, kot je to ali z ene od naših delavnic, se vrnete s sijem. Vrnete se z nekoliko lažjim korakom. Vrnete se nekoliko bolj intuitivni, bolj svobodni. Ni nujno, da jim je to všeč – »Kaj ti počne ta skupina?« Hmmm, prav res.

Taki bodo torej, ki kritizirajo in ne razumejo. Ni pomembno. Ni pomembno. Edina stvar, ki je pomembna, je odnos med vami in vašo dušo, s seboj. To je vse. Nič drugega ni pomembno.

Ne ujemite se v to, kaj drugi mislijo, ker – to ste že slišali od Tobiasa – pravzaprav obupno želijo, da ste drugačni. In to mislim na dober način, a želijo vedeti, da nekdo, nekdo mora biti pionir. Nekdo mora iti preko.

Veste, v našem delu, ki ga bomo izvajali skupaj, bomo prišli do razumevanja, kaj duševna bolezen v resnici je in kako ti dragi ubogi, ubogi, ki so v teh bolnicah. Zdaj, ne smilijo se mi, ker so v stanju duševnega zloma, imajo duševno bolezen ali se jim je zmešalo. To je v redu. To je čudovita, čudovita izkušnja. Vsi ste to izvedli, kajne?

To je krasno. Toda, zakleniti jih in jim dati zdravila – to je greh. To je podlo. Kajti, zdaj jemljete bitje, ki gre skozi zanimive izkušnje v duševnem zlomu, bolezni, kar koli že in rečete: »Če se ne prilega naši čedni, mali definiciji, kakšen naj bi bil človek.« Nekako atlantidska energija, veste. »Kaj torej storimo? Damo jim zdravila, da jih naredimo kot smo ostali.« Ne ti, Edith. Ne ti. Ti ne potrebuješ zdravil (smeh). In jih utišate in jih zadržujete umirjene in jih zaklenete v malo sobo.

Dragi naši, to je, od koder trenutno prihaja veliko temne energije na Zemlji, kajti ti ljudje so osupljiva bitja. Oh, pravite, da so nori. Ne, samo izkušnjo imajo. Imajo velikansko količino energije. Nimajo vrste omejitev in prepovedi, kot jih nekateri od nas – vas – imate. Tako dovolijo svoji energiji, da podivja.

Zdaj je tam zunaj kot psihična energija, ki vas ponoči lovi. Lovi vas, ker, no, jih privlačite. Čutijo povezavo z vami, ker lahko nekaj zaznavajo v vaši energiji, ki pravi, da ste imeli na neki točki zlom. In ste prišli skoz. Ne govorim o tem življenju, pač pa na neki točki. Dobili ste njihov odgovor in zato tako pogosto prihajajo naokoli, njihova psihična energija. Pod ključem so.

Daleč preveč časa porabljam, ampak naredili bomo samo manj vprašanj in odgovorov. Preidimo na tisto, kar sem resnično želel danes govoriti.

LINDA: Nekako si tukaj izvajal Q&A v živo.

ADAMUS: Vsekakor. Torej, o čem bomo danes govorili? Govorili bomo… dajmo globoko vdihniti.

LINDA: Ravno začenjaš?

ADAMUS: Ja, to je bil moj uvod (smeh). To je bil monolog (dosti smeha). Torej, vprašanja in odgovori, na katera lahko verjetno odgovorim, ne da bi vedel, kaj so: Življenje je bedno; prebolite ga. (dosti smeha) Tistim, ki se boste postavili tukaj v vrsto, bom pravkar na mnoga od njih odgovoril.

Rečete … dal vam bom odgovor, nato vprašanje. Odgovor je, da se igrate igro – ugotovite, kaj pri tej svoji igri vam je tako zelo všeč.

Vprašanje je: »Adamus, zakaj so stvari tako težke? Zakaj se ne izide? Zakaj imam usrano življenje? Zakaj ne morem – hmm« – dopolnite sami. To je vprašanje. Znova in znova se ponavlja.

Odgovor je, izbrali ste igro. Nihče je ni izbral za vas. Nekaj je, kar morate imeti radi glede te igre. Ko odkrijete, kaj je tisto, kar ljubite… dejstvo, da z ostajanjem v res usranem odnosu lahko krivite nekoga drugega. Ni vam treba prevzeti odgovornosti zase. To je odgovor. To je tisto, kar se dogaja. V njem ostajate, ne zato, ker nimate denarja, v tem usranem odnosu ostajate, ker ste žrtev in imate to radi. Na eni točki sem imel tudi jaz to rad. Morda se nekega dne tega naveličate.

Z energijo se igrate igrico, mar ne, Aandrah? Igrate se igrico s to energijo in lahko kadar koli prenehate z njo.

Rečete: »Ampak, Adamus, nimam nič denarja. Kaj bom storil?«

Ne vem! Ni pomembno. Resnično ni pomembno. Morda boste samo ponovno uživali življenje. Morda ga bo ta bolezen, ki jo imate, začela čistiti. Morda boste ponovno videli barvo življenja, ali, kot pravi Tobias, visoko definicijo življenja. Morda se boste morali soočiti s seboj. Morda. Ta je najtežji od vseh, a se je prav tako tudi najlepše, najlepše soočiti s seboj.

Oh, vaš jaz je natovorjen s šopom tega, čemur bi rekli šara in čemur smo prej rekli demoni in zmaji in vse drugo. A v resnici niso. Je samo zataknjena energija, ki si obupno želi biti nezataknjena.

Dajmo torej spregovoriti o današnji temi (smeh). Zdaj, ko smo šli skozi našo seanso vprašanj in odgovorov (smeh), so bila še kakšna druga… In, mimogrede, vaša stara mama? Ne vem, kje na drugi strani je. Zaposlen sem s tem, da sem ptica v Parizu, ali z delom z vami. Ne vem. Sami jo pokličite. Uporabite svoje lastne psihične sposobnosti. Vaša stara mama je verjetno… v redu je. V redu je.

Katera druga vprašanja še imamo?

LINDA: (hitro odgovori) Nobenih! (dosti smeha)

ADAMUS: Ja, nekatera imaš. Dajmo jih potegniti ven, da lahko delamo naše resnično delo tukaj.

LINDA: Res si odgovoril na večino od njih. Vprašanje je bilo…

ADAMUS: Ali veš, kolikokrat smo dali ta odgovor in…

LINDA: Vem. Vem. Vendar samo za potrditev, tu so bila …

ADAMUS: Ali je danes kakšno novoenergijsko vprašanje?

LINDA: Ne.

ADAMUS: Oh, v redu. Vprašanje. Drzno, smelo. Počakaj na mikrofon. Eesina Linda ga bo prinesla.

VPRAŠANJE OD ŠAUMBRE 1 (ženska za mikrofonom): Kaj je to ščemenje, pikanje, energij, ki so nove, ki jih čutim v svojem telesu? Kakšno…

ADAMUS: Da. Imenuje se… no, je… je kot – Cauldre noče, da rečem, a zaprl bom njegove oči in rekel – je kot duhovni orgazem, ki se odvija. Resnično je.

ŠAUMBRA 1: Oh, dobro!

ADAMUS: Prinašaš energije svoje lastne božanskosti, ki so bile dolgo časa ločene in to začenja prihajati bližje in imaš nekakšno lepo novo povezavo z njimi. Ustvarja – kako si jim rekla?

SHAUMBRA 1: Oh, pohotnost?

ADAMUS: Energija izplakuje tvoje telo. Še posebno so akutne na vrhu glave, za nekatere od vas, ki jih čutite, ali jih boste čutili, včasih tukaj (pokaže na področje tretjega očesa). Včasih se dejansko lahko manifestirajo v tem področju (pokaže na področje solarnega pleksusa), vendar se jih ne čuti vedno ščemeče; čutiti jih je kot metulje. Vendar je vaša povezava z vašim jazom, z vašo božanskostjo. Vdihnite to vase. In ne recite, da je angel, ali, da… ne dajte zaslug nikomur drugemu kot sebi. To je to, kar je. Prav tako je nekoliko Nove energije, ki prihaja, o kateri bomo vsak trenutek spregovorili.

ŠAUMBRA 1: Hvala. Oprosti, da sem vpadla v besedo.

ADAMUS: Ne, ni problema. To ščemenje, kot temu rečeš – tu je še eno ime, ki ga uporabljamo, a ščemenje je dobro ime – ima velikanski alkemistični učinek na vaše telo in um – če ga ne odrineš stran, če ga vdihuješ vase. Ima velikansko sposobnost, da ponovno uravnovesi stvari v telesu. Ko ga dobiš, je to krasen čas, da si samo vzameš nekaj trenutkov od tega, kar počneš, da to samo vsrkaš. Božansko vstopa. Ne prihaja kot s truščem; prihaja malo po malo. Vsrkava se na popolnoma primerni stopnji. Hvala.

VPRAŠANJE OD ŠAUMBRE 2 (ženska za mikrofonom): Adamus, prejšnji teden smo govorili o poveljujoči energiji.

ADAMUS: Da.

ŠAUMBRA 2: In, ko pomislim na delanje zavestnih izbir, čutim, da ko naredim zavestno izbiro, da je v nekem smislu poveljujoča energija. In sem se spraševala, če… Želela sem nekako dobiti tvoj pogled na to.

ADAMUS: Zagotovo. Govoriš o diskusiji s Šole misterijev in je tukaj nekoliko iz konteksta, dokler nisi šel skozi nekaj dni. A bom odgovoril najbolje, kot zmorem. Ena stvar je narediti zavestno izbiro in večina vas je delala s tem in se še vedno ne počutite hudo udobno ob tem. A raje vsaj prihajate do točke, na kateri lahko začnete delati nekaj izbire, kot da čakate na krila usode, da vas odnesejo. Vendar niste prepričani, če so vaše izbire, če jih točno ubesedite, če jih manifestirate točno. Torej… tu je še vedno veliko… ahm…

(pavza, nato dosti smeha, ko Adamusa zmoti hrana zadaj v prostoru in vzame čokoladno pecivo). Še vedno je veliko diskusije o (veliko smeha, ko govori s polnimi usti) tem, ali delate prav. Hmmm, okusno.

Poveljujoča energija je nekaj, s čemer delamo v Šolah misterijev. Je naslednja evolucija zavestne izbire. Vendar vam mora biti udobno ob dejstvu, da zavestna izbira resnično naredi razliko, preden začnete delati z zapovedjo energij. Kot veš, je bilo nekaj čudnih trenutkov v razredu – zelo neudobnih trenutkov – in za nekoga, ki je ravno začel delati s tem…

(več smeha, ko Adamus še naprej je) … biti človek … biti človek.

LINDA: Ne daj se motiti.

ADAMUS: Nekomu, ki samo začne na tej ravni, ne da bi šel skozi izvajanje zavestne izbire in nekaj od namestitve, ki smo jo izvedli v energijski šoli, se lahko vrne na zanimiv način. Torej…

ŠAUMBRA 2: Zavestna izbira je res prva…

ADAMUS: Absolutno, zavestna izbira je temeljni korak. Absolutno.

Pojdimo torej v našo…

LINDA: Ravno začenjaš?

ADAMUS: Ahm. Nobene potrebe danes po vprašanjih in odgovorih.

LINDA: V redu.

ADAMUS: v redu, torej, zdaj.

Iluzija zgodovine

Malo nazaj smo govorili o zgodovini. Zgodovina je čista iluzija – čista iluzija. Zgodovina je nekaj, kar je bilo napisano. Je ena perspektiva. Ni nekaj, kar se je res zgodilo. Mislite, da je bil ta napredek – Lemurija, Atlantida, Prva svetovna vojna, ki ji je sledila Druga svetovna vojna – sploh ne. Sploh ne.

Kot razumejo ustvarjalci našega odličnega filma (nanašajoč se na film Leap!, predstavljen v Šaumbra izstrelitvi) – in skušajo pokazati v svojem filmu, odprti zavesti – je vse iluzija. Čudovita iluzija. Ne pravim, da je iluzija slaba beseda, vendar je iluzija. Zgodovina sama po sebi je velika iluzija, ki ji ljudje verjamejo, ker je bilo nekaj napisano. Napisano na kos papirja – »Tako je bilo«.

Zaradi nekaj listov papirja v knjigi, je Biblija in zgodba o Jezusu ena največjih iluzij vseh časov. Velika iluzija in ljudje ji verjamejo. »No, zgodovina je. V knjigi je zapisano in bog je rekel, da tega ne moreš spremeniti.« Kolikokrat je bila spremenjena? Kakšna iluzija je to. Zgodbe o Jezusu so dovolj, da ga pripravijo, da se vrne sem in brcne kakšno rit, ker ni res. Ni res.

Deli nje so se dejansko zgodili. Deli nje. Večina nje je bila spremenjena. (gleda Lindo) Ne skrbi, zdajle ne poslušajo (dosti smeha). Kasneje bodo poslušali, vendar ne boš v mestu, torej… (več smeha)

Vaša lastna zgodovina… Nisem preveč mahnjen na pretekla življenja, ker – spomnite se dni, ko ste bili ujeti v svoja pretekla življenja in kaj ste bili in vse drugo – fascinantno je in zanimivo, a je le del vas.

Zgodovina je mogočna iluzija in danes se bomo vrnili in odprli nekaj vrat. In preden to naredimo, zdajle želim, da je zelo jasno – če vam ob tej vaji ni udobno, se je ne lotite. Lahko jo kasneje poslušate. Lahko jo kasneje preberete ali naredite. Če se vam ne zdi v redu za vas, je to v redu. In tu ni čisto nič sodbe, kajti, kar bomo naredili, je nevarno. Vam nevarnost ustreza?

(občinstvo odgovori »Ja«.) Lažete. (smeh) Ste zdajle nenaklonjeni tveganju?

(občinstvo odgovori »Ne«.) Da ste iskreni o tem. Pravzaprav, niste.

Šli bomo torej nazaj in namen tega, da gremo nazaj, o čemer smo govorili na našem zadnjem srečanju, je bil, da razumete, da kar se vam je v preteklosti zgodilo, ni vsa zgodba. Je del zgodbe.

Družina, ki jo imate v tem življenju, je iluzija. Iluzija pomeni, da je ena od mnogih, mnogih realnosti. Iluzija ne pomeni neresnično; samo pomeni eno od mnogih. Eno od mnogih.

Za družino torej, ki ste jo imeli v tem življenju, rečete: »No, to je bila moja družina. Imam list papirja, ki pravi, da sem bil rojen.« Morda niste bili. Morda niste imeli te družine, kot ste mislili.

Je čudovita, zelo zapeljujoča, zelo resnična iluzija, a morda ni edina družina, ki ste jo imeli. Morda ste namesto tega pobrali dobro družino. Morda ste pobrali družino, ki vas je ljubila in vzpodbujala in bogato družino, ki vam je kupila lepe reči, povedala dobre stvari. Morda.

Morda ste imeli družino, ki je bila v popolnoma drugačni kulturi. Ste kdaj dobili občutek, da ste resnično obstajali v drugačni kulturi? Časi, ko: »kaj počnem tukaj v tej kulturi?« Morda bi morali biti v drugi, kajti zgodovina je čudovita iluzija.

Danes se bomo vrnili in z uporabo jasne zavestne izbire, bomo odprli vrata.

Ponoven obisk preteklosti

Zdaj, šli smo skozi generalko in prepoznali jo boste, če se spomnite, da ste, kadar koli v zadnjem letu ali nekaj takega, imeli sanje o tem, da greste po dolgem koridorju, dolgem, dolgem hodniku z veliko vrati; da ste se izgubili v zgradbah ali hišah, ki so imela toliko vrat, da niste našli svoje poti ven; sanj o tem, da izbirate med mnogimi, mnogimi vrati in ne veste, skozi katera bi šli. Katere koli sanje kot so te so indikator, da ste na nek način šli skozi to generalko.

Obstaja logika razmišljanja, ki pravi – to je za običajne ljudi in vi ste v glavnem vsekakor neobičajni – logika razmišljanja, ki pravi: »Nikoli ne pojdi nazaj. Nikoli ne pojdi nazaj in ne koplji po stvareh.« No, ne bomo šli nazaj, da bi kopali stvari. Ne bomo šli nazaj, da bi procesirali stvari, nazaj gremo, da odpremo vrata, kajti, bodisi, da je to življenje, ali katero koli drugo, ki ste ga kdaj koli imeli, obstajajo potenciali, ki so tako resnični kot tisto, kar ste odigravali – odigrali – v človeški obliki. Obstajajo. Resnični so. Nič manj niso, kot tisto, kar ste dejansko izbrali, da izkušate v fizičnosti.

Te energije so vam pravkar na voljo. Te energije si vas želijo srečati v tem sedanjem trenutku. Tu bo raznolikost energij, ki prihajajo – občutki in reakcije. Ko odpremo nekatera od teh vrat in ni na vas, da jim skušate soditi ali se bojevati. Zaradi tega sem vas na našem zadnjem srečanju prosil, da spoštujete vse, vključno s spoštovanjem teh energij vrat, ki jih bomo odprli.

Če ste imeli v zadnjem času sanje o preganjanju – da vas lovijo – je to verjetno zato, ker ste na naši generalki odprli nekaj vrat in so prišle ven bolj jezne energije, ker so bile na svoj način dolgo časa zaprte. Zdaj so pripravljene priti ven. Nekatere od njih bodo prišle ven z močnim rjovenjem. Druge bodo prišle ven tako ljubeče in nežno in bodo stekle v vaše življenje. In, če se jih ne zavedate, vas bodo brcnile v nogo, da dobijo vašo pozornost. To je energija, ki se vrača nazaj k vam.

Ko odpremo nekatera od teh vrat… in ne govorim le o potlačenih spominih; govorim o potencialih stvari, ki nikoli niso bili manifestirani – na primer, življenje, kjer bimorda lahko bili neke vrste velik zdravitelj in ste namesto tega izbrali življenje kot bedak. A ta potencial velikega zdravitelja je še vedno tam. Še vedno je aktiven. Še vedno kroži. Ni se izgubil. Ni šel ven iz obstoja.

Lahko ste imeli življenje, kjer ste bili vodja mnogih, mnogih ljudi – odgovorni zanje, a ga dejansko niste izbrali. Izbrali ste, da imate življenje kot gospodinja, ali morda pomočnik nekomu drugemu. Niste dovolili tega izraza. Niste izbrali tega izraza, a je še vedno tam.

V vsakem od teh potenicalov… in, mimogrede, lahko se spravite ob pamet, če začnete razmišljati o potencialih, kajti, rečete: »No, če za realnost izberem eno stvar, koliko potencialov je tam?« Skoraj neskončno. Skoraj neskončno. Če bi imel tablo za pisanje, bi nanjo narisal velik krog. A je ne potrebujem, ker lahko vidite.

Tu je krog najbolj verjetnih potencialov – najbolj verjetni so tisti, ki so bili najbolj komplementarni z vašim potovanjem, tisti, ki bi omogočali največji napredek vaše duše in tisti, ki so vas privlačili. Ti so torej v velikem krogu (Adamus »riše« po zraku) in realnost, ki ste jo izbrali, je točka, točno na sredini tega.

Takoj za njim je drugi krog, nekoliko manjši – sekundarni rezervni potenciali, ki niso imeli zadostne količine dinamike, kot nekateri od teh potencialov prve ravni, a so še vedno natanko tam. In lahko greste skoraj v neskočnost, reči, da potencial… imeli ste potencial, da umrete, ko ste bili otrok, pa niste. Imeli ste potencial, da ste v tistem življenju razcepljeni. Imeli ste potencial in potencial, torej gre za niz krogov z različnimi ravnmi žarenja v njihov potencial in se lahko zdi, da gre v neskončnost.

In rečete: »No, kje se konča? Koliko potencialov je tam za to življenje? Miljarde?« Na nek način ni pomembno, kajti potenciali ne izginjajo v neskončnost. Kar se zgodi je, da pridete do določene točke in se tako rekoč vrne na začetek. Ne izginja v neskočnost. Pravzaprav, nič ne izgine v neskončnost. Niti vaše fizično vesolje, ne čas, ne prostor. Ne gredo v neskočnost; končajo pri tem, da naredijo velik zavoj in se vrnejo naokoli nazaj.

To je pomembno, da si zapomnite za kasneje, ko govorimo o fiziki Nove energije, a vidim, da je pozno in kasneje imam domenek. Torej preidimo k naši vaji.

Šli bomo nazaj in če vas glede tega kaj skrbi, vam tega ni treba narediti zdaj. Preprosta stvar, ki si jo v Novi energiji zapomnite je, da gre za izbiro. Zdaj, lahko bi prinesel kup žvepla in dišav in draguljev in opreme, plesni ansambel in plesalce, da ustvarijo neke vrste obreda okoli tega. Vendar ga ne potrebujemo. To je po izbiri. Po izbiri.

Torej, povabljeni ste, da imate svoje oči odprte, ali, da jih zaprete. Eno ali drugo, ni pomembno. To bomo izvedli enostavno, kot je mogoče.

Zdajle se bomo vrnili nazaj z energijo, ki je bila za vse nas pripravljena – za kogar koli, ki to posluša, bere kasneje, sedi pravkar tukaj. Pripravili smo energijo, ki nam bo omogočala, da gremo nazaj v preteklost in preteklost sama po sebi je le iluzija in samo potencial. In, če bi le za trenutek, naredili zavestno izbiro, ali boste šli v svojo preteklost – v svoje pretekle potenciale. Je da ali ne. Ni vam potrebno ubesediti na določen način.

(pavza)

In zdaj si enostavno zamislite sebe s svojo Pakauwo ob strani – ob sebi – bodisi, da leti, hodi, se plazi, plava, leti.

(pavza)

Hodimo nazaj. Kako to naredimo? Predstavljajte si dolg hodnik, čudovit hodnik, zelo širok hodnik, zelo dobro vzdrževan. In to je hodnik – pot – k vaši preteklosti.

In ko hodimo po poti tega dolgega, dolgega hodnika – za katerega je videti, da se nikoli, nikoli ne konča, kajti resnica je, da se kasneje vrne nazaj v krogu – toda, ko zdaj hodimo po poti, občutite najprej energijo sebe. Sebe.

To je domišljija, a domišljija je resnična kot je resnično sedenje zdajle tukaj.

Hodite počasi. Nič se nam ne mudi.

Čudovit hodnik. Že prej ste hodili po lepih hodnikih, samo prinesite to nazaj gor. Ni pomembno, če ima preprogo ali lepe italijanske ploščice.

(pavza)

In po poti tega hodnika so vrata. Vrata in tam so morda slikarije, vendar se ne osredotočajte na to. Tam so vrata in videti je, da so vsa vrata zaprta, kajti vsaka vrata predstavljajo potencial vaše preteklosti.

(pavza)

Ni pomembno, iz katerega življenja prihajajo. Za vsakimi vrati so neizraženi potenciali…

(pavza)

Odločitve, ki niso bile nikoli narejene…

(pavza)

Vloge, ki niso bile nikoli odigrane…

Smeri, ki niso bile nikoli zavzete.

Vse to ste vi. Vse to ste vi. Vaše je, kajti na vaši božanski dušni ravni, ste si dali potencial, darilo mnogih, mnogih potencialov.

Nikoli ni bilo usode. Sebi ste dali izbire in možnosti. In četudi ste izrazili eno, so druge še vedno tam. Njihova energija je še vedno tam za vas.

V Novi energiji vse prinašamo nazaj skupaj.

(pavza)

To niso aspekti v tradicionalnem smislu. To so potenciali. In ko hodimo po poti navzdol po hodniku, prepoznavamo vse te energije, ves potencial preteklosti, če je bilo tam življenje, ko ste bili ubiti, dobesedno, predčasno – bodisi, da je bila vojna, bolezen, bodisi, da vas je ubila roka drugega človeka – je to ustvarilo travmo, ki ste jo prinesli s seboj, ki ste jo vlekli skoz čas in prostor v to življenje. Ali se zavedate, da za temi vrati prav tako obstajajo potenciali, da nikoli niste bili ubiti?

Potenciali, da ste bili mirni s seboj in s svetom?

Potenciali, da ste prinesli ljubezen in radost v svoje lastno življenje in v svet?

Za temi vrati, vašo preteklostjo, so energije, ki niso bile nikoli izražene, nikoli izbrane, nikoli prinešene v fizično realnost. A so še vedno tam.

Ko hodimo navzdol po tem hodniku, z vašo Pakauwo ob sebi, lahko vratom dovolite, da se začnejo odpirati. Ni treba, da jih sami odprete; skoraj se zdi, da se odprejo, ko greste mimo. Zakaj? Ker zdaj izbirate, da sprostite to energijo. Zdaj izbirate, da jo prinesete v ta sedanji trenutek, to realnost. Izbirate, da spoznate, predvsem in nadvse, da je vaša zgodovina sama po sebi iluzija. Vaša zgodovina sama po sebi ni nič drugega kot potenciali.

Niste … niste vaša zgodovina. Niste preteklost, za katero mislite, da ste. In to je »Jaz sem« princip.

Ko hodite navzdol po hodniku in se vrata odpirajo, to sprosti te poteciale. In, morda ne zdaj, morda boste kasneje prišli do spoznanja, koliko potenciala ste ustvarili. Prišli boste do spoznanja, da so bile nekatere od stvari, ki so se vam zgodile v preteklosti, kar ste mislili, da je bilo res, le ena od izrazov realnosti. Spoznali boste, da je ta trenutek, v katerem pravkar živite, napolnjen s toliko potenciali.

Nadaljujemo s hojo po hodniku navzdol, počasi, ljubeče dovoljujemo tem vratom, da se odprejo. Ta energija vas na noben način ne bo izdala. Celo potencial, da ste šli – kot bi rekli – na temno stran, ki je bil lahko zelo, zelo resničen v vsakem življenju, četudi ga niste izbrali. Ko pride potencial ven, ni več pokrit z energijo, da je temen. Ni več v tej iluziji. Zato vam ni treba skrbeti o tej – kot bi rekli – temni energiji, ki prihaja in se pravkar infiltrira v vaše življenje. Samo energija je. Samo potencial je bil.

Toliko sebe osvobodite z razumevanjem, da ste toliko več, kot mislite, da ste. Vsak potencial ste. Vsak izraz ste, bodisi, da je izražen v tej realnosti, ali ne.

Drage Šaumbre, to je osvobajajoče, odrešujoče. Osvobajajoče.

Prinašanje potencialov nazaj

Globoko vdihnite… in si dovolite, da se vrnete nazaj po hodniku, nazaj v to sadanjo Točko prisotnosti, v kateri smo. Lahko se vrnete in ponovno obiščete, kadar koli želite. Lahko se vrnete in to ponovite, kadar koli želite. Začnete čutiti, da ste zataknjeni v tem življenju; s ponavljanjem vsake toliko se opomnite, da ste tako plodni. Tako mnogokratni ste. Niti malo niste poedini. Moram se smejati, ko slišim katerega od teh domnevnih duhovnih učiteljev, ko govori o linearnosti preteklih življenj. Niti malo ni. Nikoli ni bilo. Nikoli ni bilo.

Vrnite se torej. Prinesite se nazaj v to Točko prisotnosti in ničesar ne storite s temi energijami. Nikar jih ne zmanipulirajte ali silite. Prišle bodo k vam. Pridružile se vam bodo. Pridružile se vam bodo in ne bodo imele agende, ne bodo imele vrtenja. Zdaj je to prosta energija. Vrača se nazaj k vam.

Ko to storite, ko odprete vrata vaše preteklosti, ah, boste od njih dobili nekaj šokantnih valov. Imeli boste nekaj energij, ki pridejo noter in vas bodo nekoliko treščile. Kaj storite? Nič. Nič, nič. Ne izzivate jih, ne bežite od njih; vdihnete jih vase. Samo energija je.

Imeli boste nekaj nočnih mor, žal mi je, da to rečem. Moral bi vam vnaprej povedati (smeh). Imeli boste nekaj neravnotežij v svojem življenju in nekaj stvari se bo spremenilo z ljudmi okoli vas. In imeli boste nekaj čustveno težkih časov.

Kaj storite s tem? Nič. Nič. Oh, pravzaprav, vdihujete vase. To ni tukaj, da vas rani. Oh, nekatera imajo nekakšno obarvanost, imajo svojo lastno dinamiko. A resnično se samo vračajo nazaj k vam. To je vse, kar počnejo. Naj vas ne prestrašijo. Ne sprašujte se, kakšne vrste demonov ste spustili. Tega ne bi storili, če ne bi mogli prenesti.

Ne počnite tega z nikomer drugim, ki ni v tem. Ne stecite dol, da poskusite to izvesti v vaši lokalni cerkvi (smeh). Dejansko je nevarno – psihološko definitivno in duhovno nevarno – da naredite nekaj takega, če oseba ni pripravljena, če ne vedo, kaj je aspekt in ne razumejo, kako energije delujejo. Če ne razumejo energije – če govorite z njimi o energiji in mislijo, da imate v mislih luči in gretje v njihovi hiši – ne počnite tega zanje.

Vi ste pripravljeni. Pripravljeni ste. Deset let priprav s Tobiasom in življenja svojih priprav. Ugotovili boste, da so tam… da so valovi energij, ki prihajajo in prepoznali jih boste skozi svoje sanje, skozi nekaj telesnih energijskih premikov in vse je v redu. Vse to je v redu. Absolutno. To ste vi. Vi ste. Vaši potenciali so. Je to, kar ste posadili v svoj vrt, zdaj pripravljeno na žetev.

Včasih bo imelo fasado, da se bo z vami igralo igrice. Nobene pozornosti ne posvečajte temu. Vdihujte. Spoštujte. Spoštujte. Spoštujte.

Ko odpiramo vrata potencialov preteklosti, boste razumeli, da vaša zgodovina sploh ni to, kar ste mislili, da je – niste to, kar mislite, da ste – in nekoliko boste vrženi iz ravnotežja, ker ste navajeni določati sebe kot sebe. Življenje ste porabili v poskušanju, da se popolnoma definirate, da definirate iluzijo, ta potencial. Torej vas bo za nekaj časa vrglo ven.

Tedaj pride skupaj ta skupina, imenovana Šaumbra, ki podpira drug drugega, deli, rekoč: »Jah, imel sem enega od teh ‘pojma nimam, kaj za vraga se dogaja’ dni.« In druga Šaumbra se lahko poistoveti s tem in lahko reče: »Imel sem tak dan, ampak, veš kaj? Naslednji dan je bil osupljiv. Naslednji dan je bil kot ogromen skok zavesti.« Pravkar se vam ta energija vali noter.

Na našem zadnjem srečanju sem vam povedal, da sem z vami vsak korak poti in to resno mislim. To resno mislim – vsak korak poti – in časi bodo, ko je nekoliko težavno in časi, ko je sijajno, ko se boste ozrli nazaj in rekli: »Kako brezbarvno življenje. Kako dolgočasno življenje.«

Kot si zdajle misli Cauldre, tako osupel, kako lahko delam na njegovem umu in duhu in prav tako tudi vašem, znotraj njegovega telesa in kako udobno je to pravzaprav. Zdaj, kar je zame zastrašujoče je, kako lahko nekdo deset let sedi na stolu z zaprtimi očmi in se ne premakne?! Kako brezbarvno! (smeh) Kako brezbarvno.

In, ali ni blagoslov biti človek? Izkušnja je. Ni test in ni preizkušnja. Izkušnja je in odkritje svoje suverene narave je.

V našem naslednjem pogovoru bom šel v temo in svetlobo. V Franciji bomo imeli nekaj doživetij s svetlobo in temo. A za zdaj… se še vedno ne spomniš, Kathleen? (Kathleen odkima z glavo »ne«) Se lahko naslednji mesec vrnem k tebi in te ponovno vprašam?

KATHLEEN: Ja.

ADAMUS: No, govorila bova, Govorila bova. Ti…

KATHLEEN: Govoriš v mojih sanjah – sanj sploh nimam. Več let nisem imela sanj.

ADAMUS: Ah! Ah! Jutri me bo Kathleen preklinjala. In, če ne jutri, pa pojutrišnjem. Pravi, da že več let ni imela sanj. No, seveda, vsi vemo, da je imela sanje. Če ne bi imeli sanj, ne bi obstajali. Ne bi obstajali.

KATHLEEN: Ampak ne spomnim se jih in govorila sva o tem in rekel si, da je to pomenilo, da sem počela, kar naj bi počela, da sem šla tako daleč tja ven, da se nisem spomnila, ko sem prišla nazaj.

ADAMUS: To je res in zdaj je čas, da se jih spomniš.

KATHLEEN: V redu.

ADAMUS: Čas je, da se jih spomniš.

KATHLEEN: Oki doki.

ADAMUS: Ni razloga… da, mnogi od vas greste res tako daleč ven, da se ne spomnite svojih sanj. Imate jih in zdaj se jih boste začeli spominjati.

Mimogrede, sanje v Novi energiji so drugačne; interpretacija sanj je drugačna kot v Stari energiji. V staroenergijskih sanjah je bila serija simbolov, pogosto zelo, zelo težko za razumeti, včasih se je zdelo noro. Kaj ste torej storili? Odrinili ste jih stran.

Trenutno so sanje v novi zavesti pravzaprav mnogo bolj, kot bi rekli, dobesedne. Včasih bodo nekoliko zamotane, a bodo bolj dobesedne. Če imate sanje, da ste ponoči na nekem oddaljenem potovanju in projektu, da delate z drugimi, se verjetno res dogaja. Odpirate vrata, a začenjate spet imeti sanje.

KATHLEEN: V redu.

ADAMUS: Ti je to v redu?

KATHLEEN: Ja.

ADAMUS: Spominjanje sanj.

KATHLEEN: Zapomniti si jih.

ADAMUS: Dobro. In ne boš se razjezila, ko te bodo sanje, ki jih boš imela, tako zmotile – morda nocoj, morda jutri – in se boš spraševala, zakaj ne moreš več spati?

KATHLEEN: Oh, vem, da ne morem več spati. Ne spim. Vso noč sem pokonci.

ADAMUS: In sanje te včasih lahko preganjajo, a zdaj jih boš torej imela.

KATHLEEN: V redu.

ADAMUS: Tako lahko, torej.

Torej, Šaumbre, skozi veliko govorjenja smo šli, nekoliko izkušnje danes – odpiranje potencialov vaše preteklosti. Tako resnično je kot vse drugo. Razumevanje, da je vaša zgodovina, ki jo trenutno poznate, le ena rezina tega, kar je bilo in kar bi lahko bilo. Ko to naredite in vse to prinesete nazaj v ta Sedanji trenutek natanko sem, popolnoma spremeni to, kar mislite, da bo vaša pot v prihodnosti. In zaradi tega rečem »pričakujte nepričakovano«.

Vse navezujete na to, kar se vam je prej zgodilo, neka verzija tega se vam bo zgodila v prihodnosti – morda lažja verzija ali bolj zdrava verzija. Zdaj nismo več na tej poti. Spreminja se, torej se zgodijo nepričakovane stvari. Naj vas ne vržejo iz tira.

Poslušajte moje besede – naj vas ne vrže iz tira. Naj vas ne pripravi do tega, da hočete zbežati in se skriti. Zadnja stvar, ki jo kdor koli od vas zdajle potrebuje je, da se vrnete nazaj v skrivanje. Prinesite to noter kot energijo. Prinesite kot nekaj, kar ste povsem vi ustvarili in manifestirali.

Ponovite to vajo sami ali z majhno skupino Šaumber. Ko to naredite, bo to prav tako v vaše življenje povabilo stvar, imenovano Nova energija. Ne želim definirati Nove energije, v to ne bomo šli danes. Kasneje. A zdaj, z odprtimi potenciali preteklosti, prinešenimi sem, zdaj ima Nova energija svobodo ali povabilo, da vstopi.

Znotraj Nove energije… o tem bom moral napisati knjigo. Znotraj Nove energije ni potencialov. V Novi energiji ni potencialov in vem, da se to zdi nasprotno s tem, o čemer smo govorili, a v njej ni več potencialov in o tem bomo govorili na našem naslednjem srečanju. Kaj je v Novi energiji? Če ni potencialov, kaj je v njej?

Pustil vas bom torej v napetem pričakovanju (smeh) do našega naslednjega srečanja in dokler nekaterih od vas ne vidim v Franciji.

In s tem, drage Šaumbre, bom prosil Aandro, da porabi – čeprav vas kliče vaša biologija; končali smo z našimi vprašanji in odgovori, končali za danes – Aandra vas bo peljala skozi kakšnih pet minut dihanja. Vdihujte to energijo potencialov.

Opravičil se bom in preden to storim, vas želim opomniti, da je vse – vse v kreaciji – v redu. Vse je v redu v vsej kreaciji. Zapomnite si to. Ni polomljenih delov kreacije, nepopolnih delov, neizpolnjenih delov, ali, kot bi jim rekli, temnih delov.

Vse je dobro v vsej kreaciji in zatorej, Jaz sem Adamus.

In tako je bilo.

Crimson Circlu predstavljeno
3. oktobra 2009

www.crimsoncircle.com