– NAJVEČJE DARILO PO MOJSTRU JEZUSU

objavljeno 20.2.2011

jezus


Sporočilo mojstra JEZUSA, kanalizirano skozi Natalie Glasson, dne 17/01/11


Moji ljubljeni bratje in sestre svetlobe, jaz vam izkazujem čast sedaj, ko prihajam k vam, da bi vam govoril in delil mojo zavest z vami.

Dopustite mi držati vaše roke v mojih. Dopustite mi, da jih operem z ljubeznijo Stvarnika. Naj bodo vse in vsaka oseba, ki se je dotaknete od sedaj dalje, napolnjeni z ljubeznijo Stvarnika.

Dopustite mi držati vaše noge v mojih rokah. Dopustite mi oprati vaše noge z ljubeznijo Stvarnika. Naj bo vsak korak, ki ga naredite na Zemlji, korak ljubezni.

Dopustite mi, da vas objamem z mojimi rokami, dopustite mi, da operem vaše bitje z ljubeznijo Stvarnika, tako da bi vi lahko vedeli in čutili, da niste nikoli sami. Stvarnik je vedno znotraj vas. Jaz uporabljam ljubezen Stvarnika, da razpustim vse strahove, ki bi jih vi lahko imeli glede uvidenja sebe kot veličastnega bitja ljubezni, svetega nosilca stvarnikove ljubezni. Naj ljubezen Stvarnika izpere proč ves strah, tako da vi lahko uvidite, da ne obstaja ničesar, kar bi se naj bali, in da ste ljubljeni brezpogojno in večno od Stvarnika. Ne odmikajte se stran od ljubezni Stvarnika. To je vaša božanska pravica. Vedite, da ste vi vredni ljubezni Stvarnika, ker ste sijajni, dragoceni in sveti. Ali uvidite, da ste ljubljeni vsak trenutek vašega dne, vsak trenutek, ko spite? Ali uvidite, da ste ljubljeni tako popolno in absolutno z vsakim dihom, ki ga zajamete? Ljubezen Stvarnika ne bo nikoli in ne more nikoli biti odvzeta stran od vas. Ta je vaša, da jo sprejmete, uvidite, držite in izražate. Ljubezen Stvarnika je esenca življenja. Če si ne dopustite, da bi občutili, doživljali in izražali ljubezen Stvarnika, potem še niste resnično doživljali življenja na Zemlji. Pri vas na Zemlji je tako veliko čudovitih prizorov, vonjav in doživljajev, vendar nobeden ni večji kot občutenje ljubezni Stvarnika, vedoč, da je ljubezen Stvarnika vedno okoli in znotraj vas in vam ne bo nikoli odvzeta. Ljubezen Stvarnika je edina resnična stvar, na katero se lahko zanesete, če ste na Zemlji ali na notranjih ravneh. To je naša pravica in potreba kot duš Stvarnika, da vložimo naše zaupanje in vero v ljubezen Stvarnika. Ko vi uvidite ljubezen Stvarnika znotraj vas, ko vi zaupate s celotnim srcem v ljubezen in voljo Stvarnika, potem boste razumeli, da ne obstaja nič več, kot vi potrebujete, ker se boste vi počutili popolnoma izpolnjeni na vseh ravneh vašega bivanja.

Vaše najbolj globoko hrepenenje je po ljubezni Stvarnika in vendarle, moji bratje in sestre, nobene potrebe ni, da trpite še naprej. Ljubezen Stvarnika je vaša, da jo sedaj dosežete in jo negujete. Če vi samo razpustite vaše strahove in ste pogumni, vi lahko prepoznate ljubezen Stvarnika in se popolnoma okopate v blaženih, radostnih in zdravilnih energijah. Vaši vodniki in jaz sem tukaj, da vam pomagam. Ni vam treba, da dosežete to sami. Vse, kar potrebujete je, da zaprosite, in vi boste prejeli to po božanskem časovnem redu.

Moj cilj je, da vam pomagam razumeti, kako dragoceni ste vi, kako dragoceni so tisti okoli vas in kako vi nikoli niste sami. To je moj največji cilj, kot bitja ljubezni, da delim in prebujam ljubezen Stvarnika v drugih.

JAZ SEM vreden/a ljubezni Stvarnika.

JAZ SEM brezpogojno in večno ljubljen/a od Stvarnika.

JAZ SEM vedno brez strahov in ljubeč/a.

Jaz z lahkoto prepoznam ljubezen stvarnika okoli in znotraj mene.

Ljubezen Stvarnika obdaja, zdravi in prebuja moje bitje.

JAZ SEM ljubezen Stvarnika. JAZ SEM čistost ljubezni in manifestacije na Zemlji.

Vi lahko izrekate te trditve zase, vendar ne le, da jih izrekate, tudi razumite in občutite besede in njihove pomene za vas.

Dopustite mi, da zaobjamem vašo dušo v ljubezen Stvarnika, da se omogoči resnici in esenci vaše duše, da bo poveličana, vzdrževana in okrepljena. Vaša duša je navsezadnje esenca Stvarnika znotraj vas. Prepoznavanje vaše duše pomeni spomniti se resnice vašega bitja in kdo vi ste. Občutite, zaznajte in priznajte ljubezen Stvarnika, ki valovi iz vaše notranjosti. Jaz Sem tukaj, da vam pomagam, vas ščitim in zibljem v moji ljubezni. Jaz Sem vdan, da vam pomagam sedaj. Bodite tudi vi vdani vaši enosti z Stvarnikom in sprejemanju ljubezni.

Da bi resnično občutili ljubezen Stvarnika, ki je naravno znotraj in okoli nas, obstaja potreba po predajanju Stvarniku. Predati pomeni opustiti oziroma oditi od vsega, kar ni več potrebno. Predati Stvarniku pomeni, da mu izročite vse, kar vam povzroča bolečino in trpljenje, vse, kar vas ovira in omejuje do Stvarnika. To je, da se oddelite/odvežete od vsake negativnosti, ki bi jo morda doživljali, in jo izročite Stvarniku. Stvarnik lahko transformira vse negativne energije v pozitivne, ljubeče energije svetlobe, vendar, ko mi damo negativnosti Stvarniku, mi prosimo za najvišje vibracije svetlobe, da nas čistijo in zdravijo. Da se čvrsto držite negativnosti je enostavno škodljivo za razum, srce, čustva in fizično telo. Predaja vsega Stvarniku oznanja ločitev od negativnosti, uvidenje, da negativnosti ali bolečine niso vaša resnica, niti te niso potrebne. Včasih smo nezmožni oditi od nepotrebnih energij tako lahko, kot bi morda radi, vendar je to zato, ker je tam lekcija, ki čaka, da se je naučite skozi situacijo ali občutek. Zapomnite se, da vam ni treba iti samim skozi vaše življenje. Stvarnik je tukaj, da vam pomaga in vam bo odvzel vse ustrezne negativnosti, če to Stvarnika zaprosite. Mi smo vsi tako zelo počaščeni, ko se naučimo, da je obstaja energija, ki jo sestavlja čista ljubezen, ki nas brezpogojno in nenehno ljubi. Kakšno čudovito darilo nam je bilo dano. S tem razumevanjem vi lahko uvidite, da ste vi tako dragoceni – vi morate biti, ker ste bili lepo in popolno blagoslovljeni. Jaz verjamem, da je to največje darilo, ki ga duša lahko prejme – biti brezpogojno in večno ljubljen. Ne obstaja nobeno darilo, ki je večje. Sedaj je čas, da sprejmete vaše darilo. To je vaše, da ga sedaj doživite.

Kadarkoli se čutite »na tleh« ali zanikani, se spomnite, da vam je bilo dano največje darilo brezpogojne in večne ljubezni. Prepoznajte to ljubezen znotraj vas in potem izrecite ven glasno ali v vašem umu: »Jaz predajam vse napačne energije, iluzije, bolečine, trpljenje, negativnosti in pomanjkanje ljubezni vsemogočnemu Stvarniku. Jaz se ločujem od teh energij in jim dopuščam, da se transformirajo v svetlobo najvišjih vibracij«.

Dihajte globoko in izrecite: »Jaz prosim, da energije veselja in ljubezni izžarevajo in se povečujejo iz moje duše sedaj«.

Predati Stvarniku pomeni tudi zaupati v stvarnikovo voljo in božanski načrt za vašo realnost na Zemlji, pomeni razumeti, da vi doživljate božansko popolnost Stvarnika v vsak čas v vaši realnosti in zaupati v to popolnoma. S tem prepričanjem vi omogočite popolnosti Stvarnika, da se manifestira in vi naravno stopite na pot, ki je najbolj primerna za vas, da vam pomaga biti v služenju na najbolj popoln način. Zaupati v voljo Stvarnika bi lahko bilo težko, ko vi doživljate kaos ali bolečino, vendar je to vaše najboljše orodje za zdravljenje, takoj za ljubeznijo. To pomeni zaupati, da ima vse namen in da pozitivno zraste iz vseh situacij.

Predati Stvarniku pomeni izročiti sebe Stvarniku za kompletno in absolutno zdravljenje. Bolj, ko vi dosegate in prakticirate to, bolj postajate povezani z Stvarnikom in pri tem postopno transformirate vaše celotno bitje v ljubezen.

Naslednji teden se bom vrnil in diskutiral o srčni čakri.

Z sveto ljubeznijo,

vaš brat in prijatelj,

mojster JEZUS

Originalno sporočilo je na : http://www.omna.org/17-01-11-Master_Jesus.html

Meditacijo mojstra Jezusa, ki spremlja to sporočilo, lahko kupite na spletni strani:

http://www.omna.org/MP3_download.html

natalie_glasson

Sveta šola Om Na in modrost svetlobe (Sacred School of Om Na and Wisdom of the Light); Tedenska kanalizirana sporočila; www.omna.org

V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.