* 12.2.2012 – Sporočilo Matere Zemlje preko Lady Quan Yin

quan-yin

Kanalizirano skozi Natalie Glasson- 15-01-12
Iz vsake vibracije  mojega bitja se k vam obilno izražata milost in ljubezen. Jaz sem Lady Quan Yin, pred vas stopam kot glas ženske vibracije Stvarnikovega srca, ki vsebuje moč, blagost in nežnost.  Moje poslanstvo danes je deliti z vami pomembne modrosti in biti na uslugo v tem svetem času. Povem vam, da ljubezen prihaja, ljubezen je že prisotna in je večna, toda prihaja manifestacija ljubezni in njena človeška realizacija. Z vsakim posameznim dnem, ko ste na Zemlji, krepite vibracijo ljubezni. Ljubezen bi morala v tem trenutku zasesti vaš um, pri tem zavzeti več prostora in več misli, ki rastejo in se razvijajo v moč iz dneva v dan. Ne prosimo, da premikate gore, da se žrtvujete v imenu ljubezni ali imena Stvarnika, mi vas samo preprosto prosimo, da se napolnite z ljubeznijo. Ali dovolj spoštujete svoje telo, da mu omogočite vibrirati v ljubezni? Ali častite/spoštujete svojo dušo dovolj, da razvijete svojo naravnavo še bolj kot doslej in poskrbite, da je več vaših misli koncentrirano na ljubezen?
Iz središča Matere Zemlje raste ljubezen kakor kipenje mehurčkov v Zemljinih tleh. Prav sedaj ljubezen narašča v ozračju. To je novo gibanje, ki se pojavlja na Zemlji. Časopisi in drugi kanali novic ne bodo pokrivali tega premika Zemljine aktivnosti.  V tolikih življenjskih obdobjih na Zemlji še nismo videli, da bi se  takšni mehurčki ljubezni dvigali iz zemeljskih tal. To je velika in čudovita manifestacija, ki simbolizira, kako postaja ljubezen očitna. Ti mehurčki ljubezni se manifestirajo skozi Zemljina tla, kar pomeni, da se ljubezen preoblikuje v bolj trdne vibracije in energije. V naslednjih nekaj mesecih bodo nadaljevali tok in vi se lahko odprete tej sveti ljubezni. Potrebno je, da se preprosto povežete prek svojega srca z Materjo Zemljo in prosite za pretok ljubezni v vaše bitje. Prosite vaše telo in vaše aurično polje, da vsrkata ljubečo energijo, ki priteka iz tal v ozračje. To se dogaja po vsem svetu, mirno in tiho se pojavlja ljubezen. Izkoristite ljubeče energije raztapljanja v fizičnih vibracijah in dimenzijah, to je le začetek odražanja ljubezni. Prehod iz 2011 v 2012 omogoča človeštvu kot celoti, da se osvobodi veliko karmičnih energij in izkuša večjo odprtost. Sama Zemlja doživlja osvoboditev blokad in lahko filtrira ljubezen Matere Zemlje v ozračje in človeško stvarnost.
Ko se mehurčki ljubezni oblikujejo in naraščajo skozi in v Zemljo, prejema vsaka oseba na Zemlji božansko prebujenje. Mati Zemlja ne more narediti tega bolj jasno za vse vas, kakor tudi za vaš namen in poslanstvo na tej Zemlji v tem trenutku. V miru in veselju odpira svojo srčno čakro in omogoča tok čiste ljubezni. To je ljubezen, ki ji jo daje človeštvo več tisoč let. Ona ne želi, da prenehate pošiljati  energijo ljubezni in zdravljenja, svoje srce široko odpira in vrača človeštvu  bolj kot kdajkoli prej.
Njeno sporočilo vam vsem je, ostajajte v miru in veselju, da se lahko vaše srčne čakre odprejo v razširitev. Dajte sebi in svetu vso ljubezen, ki ste jo prejeli od družine in vodnikov na notranjih nivojih  v svojih mnogih življenjih. Ne zadržujte več v sebi vse te ljubezni, ki vam je bila dana v preteklosti, preprosto pustite, da teče. Mati Zemlja vam sporoča, da življenje, kar pomeni vibracija vašega bitja in vaše izkušnje, ni treba, da je naporno ali težko. Lahko ste v energiji ljubezni in dovolite, da je vse dobro. Želi, da razumete, da bo odpiranje vaše srčne čakre bolj kot prej delovalo kot vaša zaščita, kot luč, ki vas vodi in vaša usklajenost z vsem. Želi za mnoge od vas, da povečate vašo občutljivost do Zemlje. Zato vas prosi in osvešča, da vsrkate  mehurčke ljubezni, ki tečejo iz njene srčne čakre. Če bo vsaka oseba na Zemlji lahko čutila večjo uglašenost z njo, potem bodo naravne katastrofe in dramatični premiki v naravi postali preteklost. Če ljudje postanejo občutljivi za Zemljo, potem se lahko gibajo z njo. Zlahka lahko vsrkajo in razpodijo vsak stres ali onesnaženje svojega bitja od energetskih premikov ali naravno razkropijo vrhunec energetskih premikov skozi meditacijo in prakso, usmerjeno na poučevanje zavesti.
Od Matere Zemlje se pojavlja zelo pomembno in sveto sporočilo, da želi delovati kot eno s človeštvom, ker zdaj je čas, da se zgradi enost, ki jo vsaka duša želi izkusiti. Ko razmišljamo o tem, o združeni zavesti ali integraciji energije, pogosto verjamemo, da bo to nebeško stanje popolne usklajenosti s Stvarnikom. Običajno enost vidimo kot povezanost sebe s Stvarnikom, medtem ko se nam zdi manj verjetno, da bi enaka povezava z Zemljo povzročila enost. Želim vam povedati, da vam bo združitev vaše energije z Materjo Zemljo omogočila razumevanje vaše energije in stvarnosti jasneje kot kdajkoli prej. Stvarnik je z vami vedno združen znotraj energije Matere Zemlje. Ona je zemeljski predstavnik Stvarnika, vi ste prebivalci Zemlje, združili se boste na globljem nivoju s Stvarnikom, če boste najprej povezali svoje energije in delo kot eno z Materjo Zemljo in postali njena esenca v fizičnem telesu. Prevzela bo vajeti in peljala človeštvo v zemeljske prehode skozi nekaj naslednjih mesecev in v prihodnosti.  Zemlja se bistveno energetsko spreminja in potrebuje vašo pomoč pri sidranju energije skozi vas, pri tem se lahko sprosti izmenjava energije, izražena in razpršena skozi vaše kreativno bitje.  Tesneje kot sodelujete z Materjo Zemljo, bolj boste lahko prenesli v vašo realnosti skozi voljo Stvarnika, kar se manifestira od Matere Zemlje in kombinira z realnostjo človeštva.
Z vami želim deliti tudi to, da v tem času, ko ljubezen kipi mehko in nežno iz zemeljskih tal, to lahko povzroči čustvene sprostitve/osvoboditve v mnogih. Primerno je, da se to sedaj dogaja, saj so mnoge duše čakale to obdobje na Zemlji, da lahko razkrijejo svojo resnico, gredo po novi poti, ki pelje k duši, ljubezni, radosti in k Stvarniku. Priti do te točke, pomeni velik dosežek. Mnogi bi lahko čutili čustveno olajšanje kot posledico odstranitve vse stare energije, ali pa bi preprosto začutili, da se lahko s pomočjo te osvoboditve odprejo do celotnega človeštva. Ta čustvena razbremenitev bo pomenila prebujanje in odpiranje.
Spominjam se, kako je biti v fizičnem uroku, kadar nekdo joka in se  potem počuti tako zelo jasnejši in čistejši v svojem umu, telesu in duhu. Nekateri bi lahko čutili podobne čustvene sprostitve, medtem ko se drugi začnejo zavedati stopnjevanja čustev ali potrebe, da jih odstranijo. Vse to je popolnoma ustrezno za ta čas vašega napredovanja in nujno je potrditi to jasno in lepo pot, ki nastaja pred vami.
Zavedajte se svojih čustev,  bodisi da so od vas, ali pa gre za uresničevanje procesa osvobajanja Zemlje. Želim deliti z vami invokacijo. Naj mi bo dovoljeno delati z vašimi čustvi, da bi vas podprla v tem času rasti.
INVOKACIJA
» Lady Quan Yin, prosim, da tvoja milost, radost in ljubezen ovije moje bitje,
da sta najini srci povezani kot eno.
Lady Quan Yin, prosim delaj z mojim energetskim sistemom in auričnim poljem
za odstranitev in razpršitev vseh nepotrebnih čustev, tistih,
ki rastejo iz mojih izkušenj, ali tistih, ki jih izpustim v imenu Matere Zemlje.
Naj se svetloba mehko modre, roza in bledo vijolične barve premika skozi moje bitje,
naj mi pomaga pri obvladovanju čustev in naj poskrbi,
da se vsako čustvo znotraj mene pojavi iz čiste ljubezni.
Lady Quan Yin, prosim, pomagaj mi tako,
kot je najboljše zame in kot je Stvarnikova volja.
Povečaj mojo ljubezen in tudi jaz želim pomagati pri povečanju
tvoje ljubeče vibracije, da sva lahko združena in hkrati bivava v ljubezni.
Naj bo tako.«
Naslednja invokacija pomaga osvoboditi Zemljo človeških čustev:
INVOKACIJA ZA OSVOBODITEV ZEMLJE
»Lady Quan Yin, prostim te, da pomagaš Materi Zemlji
v razprševanju vseh čustev, ki jih je treba razpustiti ali odstraniti
iz Zemeljske energetske mreže in sistemov za pomoč v razvoju.
Prosim svojo izvorno Božanskost in svojo dušo, da sodeluje z Materjo Zemljo in z Lady Quan Yin
za podporo temu procesu razpršitve zadržanih čustev ali čustev na vrhuncu,
da se vse v svetu okopa v ljubezni.
Hvala.
Sporočilo Matere Zemlje je izjemno pomembno v tem času:
  • Osredotočite se na ljubezen in na izgradnjo ljubeče vibracije znotraj bitja toliko, kot je mogoče.
  • Osredotočite se na odpiranje vaše srčne čakre vse bolj široko z vsakim dnem.
  • Vsrkajte in sprejmite mehurčke ljubezni, ki tečejo skozi  tla in trdno podlago Zemlje.
  • Povežite svojo srčno čakro z  Materjo Zemljo in ji ponudite služenje.
  • Usmerite se na ustvarjanje enosti z Materjo Zemljo, tako da lahko tudi vi v sebi nosite njeno bistvo.
  • Držite namero in usmerjenost, da postanete občutljivi za njene potrebe in energetske premike, tako da ste lahko v pomoč in podporo za katerekoli premike v sedanjosti in prihodnosti.
Ustvarila sem invokacijo, da vam pomaga in vas podpira pri doseganju prošenj/zahtev Matere Zemlje:
INVOKACIJA
Ljubljena Mati Zemlja, obračam se nate kot meni enako,
kot mojo združeno energijo in popoln vidik mojega bitja.
Midva sva eno, združena v energiji Stvarnika v tem trenutku.
Častim te, spoštujem te in te ljubim,zahvaljujem se ti
za stalno podporo in ljubezen, ki jo neprenehoma omogočaš.
Tukaj sem, da te ljubim. Odpiram svoje srce na široko in zaobjemam bistvo
Matere Zemlje v svojem bitju. Povezujem najini srčni čakri v eno
in prosim Lady Quan Yin ter Stvarnika za očiščenje najinih srčnih čaker,
za povečanje najine ljubezni še posebej, ko sva zdraženi v eno.
Obljubljam tebi, moja duša in obljubljam Stvarniku,
v zagotovilo, da je vsaka misel, ki jo ustvarim, ljubeča misel.
Obljubljam, da postavim temelje ljubezni Stvarnika v svojem bitju
in jo izžarevam z navdušenjem in radostjo.
Spoštujem svoj lastni obstoj na Zemlji.
Prosim, da sem nenehno usklajen/a z ljubeznijo,
ki se izraža skozi tvoje vse večje srce.
Mati Zemlja, želim sodelovati s teboj,
naj postanem bolj občutljiv/a za tvoje potrebe,
naj se bolj zavedam tvojega vodenja, da te lahko podprem
v tvojem poslanstvu na Zemlji.
Tukaj sem kot tvoj/a spremljevalec/ka,
Mati Zemlja moja ljubezen je večno tvoja.
Naj se zdravljenje in ljubezen manifestirata z lahkoto in popolnostjo
med nama in za ves svet.
Hvala.
Srčna čakra Matere Zemlje je sedaj močneje odprta, ker je človeštvo pripravljeno odpreti svoje srčne čakre z večjo razsežnostjo. V letu 2012 naj bo ljubezen vaša moč, naj bo ljubezen moč Zemlje.
Opomnik k ljubezni Matere Zemlje prihaja k vsem vam s potrditvijo, da bo od 12.12.12 Stvarnik povečal vaša bitja. Ta povečava bo dosegla višek okoli 21.12.12. in bo dostopna vsakomur. Zdaj je čas, da spoznate, kaj želite, da Stvarnik poveča in uredi v vašem bitju ter realnosti. Prehod 21.12.2012 bo prinesel popolnejšo povečavo, ki bo omogočala vsaki osebi, da gre dalje v ljubezni na Zemlji, če je to njena izbira.
Jaz sem tukaj, kot vaša ljubeča sestra in vaša duhovna mati.
Vedno v ljubezni, mir je vaš.
Jaz sem Lady Quan Yin
Originalno sporočilo najdete na strani:  http://www.omna.org/15-01-12-Quan_Yin.html
Prevedla: Alenka Benčina
Opis: setstats

Comments are closed.