– Vremenski pojavi in zemeljske spremembe – predvidevanja za okrober 2010 in dalje

strela


KANALIZIRANO SPOROČILO MOJSTROV SVETLOBE PREKO RUTH RYDEN

Sezone se spreminjajo vse okoli po svetu na načine, ki so presenetljivi in negotovi za mnoge. Nesezonske temperature in zemeljski premiki naznanjajo, da mora biti človeštvo od sedaj dalje veš čas na to pozorno in temu usrezno reagirati!  Ko se bo  jesen  razgrinjala  nad severne kontinente, se bo zdelo, kot da temperature drvijo navgor in navzdol  in povzročajo uničenja na pridelkih in v industrijskih naporih. Prekomerne količine dežja, ki so se spravile na nekatera območja, še niso mimo. Višje frekvence potiskajo sem ter tja črne tokove, tako da fronte visokih pritiskov postajajo problem. V tem trenutku mi vidimo veliko neviht, ki se bodo vrstile  z močnimi vetrovi vse okoli sveta v severnem podnebnem pasu v večjem delu meseca. Zaradi tega bodo poplave še problem, ker  se to dogaja v območjih, ki normalno niso prizadeta z visokimi vodami. Kakorkoli že, tudi tornadi ne bodo  zunaj  vprašanja.

Četudi se polja ledu na Arktiki reformirajo, postajajo ta tanjša z več oceanskimi območji

odprtimi čez zimo. Tresenje Zemlje bodo občutiti v veliko deželah čez mesec, ker se  nadaljuje raztezanje Zemlje in njeno ponovno formiranje, vendar to ne bo povzročalo problemov na severu.

Bližnji vzhod in Azija so “pod topom” glede zemeljskih sprememb. Mi vidimo veliko močnih potresov, ki se bodo dogodili,- še eden v Iranu in Afganistanu in  močan potres na Kitajskem okoli sredine meseca. Strašni premiki se dogajajo pod površjem v teh delih planeta. Močni vetrovi bodo podvojili težave.
Južni kontinenti in pacifiški otoki ter Avstralija bodo kmalu prešli v svoje poletne sezone. Zemlja tam postaja nekoliko elastična, se razteza ter spreminja, ko se notranji planet segreva v obilju vulkanskih izbruhov, ki bi naj bili tudi  z močnimi nevihtami blizu konca meseca.  Morske ravni postajajo problem v otoških državah,  ko obale še naprej izginjajo. Po potresu v Novi Zelandiji bo sledilo veliko manjših potresov in zemeljski premiki bodo postali norma po območju južnega Tihega oceana in celo blizu Avstralije. Etna v Siciliji pošilja navzgor tresljaje milje naokoli, vendar je močan izbruh še bodočnost.

V ZDA  je sezona orkanov v polnem zamahu in verjetnost je, da bo vzhodna obala vsaj še enkrat prizadeta, preden se bodo stvari umirile. Sedanji orkani, ki divjajo gor po obali, bodo ugasnili prav kmalu, vendar drugi, ki se oblikujejo stran od afriške obale, bodo dali napovedovalcem dela. Mehiškemu zalivu bo prihranjen močan udarec to leto, kot mi vidimo to ob tem pisanju.  Ribiška lovišča  bo mogoče ozdraviti, ker narava predeluje vode.  Za svetovno prebivalstvo je bil blagoslov, da so vremenske napovedi v naprej oskrbele svarilna opozorila, kar je dalo ljudem možnost, da se zaščitijo pred mnogimi nevihtami.  Celo ob tem mi vidimo veliko  tornadov, ki se dogajajo, pa niso pričakovani  v tem času leta, ki prihajajo ven iz teh turbulenrtnih /vrtinčastih vetrov.  Kanada bo doživljala nekatere neprijetne nevihte in vetrove od teh orkanov in nekateri od njih bodo divjali navzgor ob njihovih vzhodnih obalah.

To je čas, da se pripravite na prihajajočo zimo, zaščitite objekte od zunaj in zamašite špranje pred vetrovi, ki bodo prišli. Kakorkoli že, bolj  pomembno je, da sprejmete, da vaš svet doživlja nov preporod in zato lahko pričakujete porodne bolečine.  Vi se tudi prerojujete, ker  se vaša notranja moč in inteligenca razcvetujejo  na načine, ki se nikoli prej še niso zgodili. Človeštvo dela s spremembami in odkriva načine za upravljanje z najbolj neprijetnimi situacijami z vero in celo humorjem. Ljudje delajo z ljudmi ter razumevanje med rasami in religiozno verovanje začenjata prevzemati vpliv, četudi je izgledalo, da tega nikoli ne bo. Ne glejte in ne poslušajte plačanih medijev in nadpoprečno nezaupljivih poročil in opazili boste novo človeštvo, ki se oblikuje, ki  čuti in uporablja nove frekvence, da prekine vezi sovraštva in nesigurnosti. Skrbite zase in za druge in vi boste našli ta mir, o katerem vam je govorila vaša Biblija že stoletja. Spoštujte vse religije, ker vse poskušajo doseči blagoslove istega večnega Stvarnika.

Vprašanje:

Mojstri, preko interneta so prišle k nam novice, da se je na Kitajskem pojavilo mnogo velikih udrtin v mestih in v kmetijski pokrajini.  Pogrezajo se tla v  Indoneziji  in pokrajinska  območja Đakarte. Kaj se dogaja – kaj povzroča to?

Mojstri:

V obeh primerih, pod Kitajsko in pod otoki Indonezije so ogromne kamenine/skale, ki se trenutno dvigajo pod zunanjimi plastmi zemlje na teh točkah in ustvarjajo velike jame v spodaj ležečih usedlinah. Tam, kjer je na površju pokrajine večinoma  zgoščeno zložena zemlja, tam so vdori. To ni naznanitev, da bo Đakarta zginila pod morje, ampak le, da se bodo tam pojavile številne udrtine, dokler se gibanje globoko pod zemljo ne premakne na druge lokacije. Pokrajina, ki se je že znižala pod raven morja, bo ostala na tej ravni. Še veliko več bo poročil o takšnih  udrtih jamah , ki se bodo dogajale okoli po svetu, ko se bo to globoko premikanje nadaljevalo skozi prihajajoča leta. Premikanje bo zelo postopno, tako da tam ne bo nobenih svaril o premikih tipa zemeljskih potresov.

Vprašanje:

Mi slišimo tako veliko o dvigajočih “frekvencah” – internet je poln razprav o tem. Bi bili tako prijazni, da bi razložili:

1. Definirali izraz “frekvenca”.  Ali imamo tukaj opravek z elektriko ali magnetizmom v Zemlji? Kakšen je in od kod je izvor tega?
2. Kakšne so bile normalne frekvence okoli našega sveta preko mnogo stoletij, primerjalno glede na to, kaj prejemamo sedaj?

3. Sedaj, ko se premikamo bližje galaktični uravnavi leta 2012, ali mi že pobiramo  višje frekvence iz galaksije Mlečne ceste? Se bodo te zlile z našimi planetarnimi frekvencami? Če je tako, kakšen je in bodo učinki/posledice  na našo atmosfero, na naše razume in na naša telesa? Bo morda to korenita transformacija načina našega obstoja?

Mojstri:

Izraženo glede na čas in prostor v univerzumu je frekvenca stalno gibanje kreativne energije, ki vzdržuje oboje materijo in magnitudo/veličino neskončnega znanja, ki fluktuira/se dviga in upada  na način, ki ga usmerja Stvarnik. Vsaka kreacija materije ima svojo posebno frekvenco, zato da se obdrži v svojem prostoru in se vzajemno povezuje z vsemi drugimi kreacijami materije. Prostor med takšnimi kreacijami nosi frekvence, ki so v stalnem gibanju in omogočajo vsem bitom/delčkom materije univerzuma, da se premaknejo v harmonijo. Frekvenca je stalen pulz energije, če je ta čistejša.

Magnetni center planeta ustvarja svoje lastne frekvence in jih pošilja navzgor skozi mnogo plasti, da bi povzročile gibanje skorjastih plasti. Nekateri ljudje omenjajo to kot “srčni utrip Zemlje”, ko pulzi izpuščajo valove energije, ki je odvisna od potega univerzalne energije na planet.

Planet in vse druge kreacije iz materije so v stanju stalne kreacije. Svet ima sedaj zelo različne frekvence od tistih, ko je bil svet ustvarjen. Stopnja pulziranja je bila, ko je bil svet mlad,  zelo počasna, dajajoča osnovnim kreacijam življenja priložnost, da rastejo in postanejo višje oblike življenja. Tako vsako leto, vsaka minuta predstavljajo pospeševanje pulzov tako imenovanih življenjskih frekvenc. Vznemirljivi premiki, ki se sedaj bolj in bolj dogajajo so zaradi neprestanih oscilacij/nihanj, ki spreminjajo površino planeta in frekvence globoko v notranjosti.  Ciklična galaktična uravnava, ki bo v vaši bližnji bodočnosti, ima opraviti z razvojem  univerzalne strukture za vaš del Univerzuma.

Zatorej je naraščajoča hitrost frekvenčnih nihanj potrebna, da se to zgodi, kakor tudi, da se vpliva na spremembe življenjskih oblik na planetu. Kot ste morda opazili, živijo človeška bitja mnogo dlje, kot so živela dve stoletji nazaj.  Da, veliko tega ima opraviti z boljšim znanjem o prehranjevanju in boljšo medicinsko oskrbo, vendar več kot to – višje frekvence, ki se dogajajo, vplivajo na celično strukturo vseh stvari. Čez sto let bodo ljudje obdržali svoje zdravje in zmožnosti daleč v stota leta, živalsko kraljestvo pa bo imelo mnogo novih vrst, ko se bodo prilagodili na višje frekvence.

Glede združevanja frekvenc Zemlje s tistimi iz Mlečne ceste – da one se bodo združevale in to združevanje bo za kratek čas povzročalo potrese in silovite nevihte, dokler frekvence ne postanejo poenotene. To ne bi smelo vzeti meseca ali več vašega časa, potem se bo atmosfera umirila in bo zemlja pod vašimi nogami našla nov položaj in bo mirna. Planet se bo vrnil na svojo normalno pot v sončnem sistemu, ki je tudi doživel veliko sprememb. Astronomi bodo imeli mnogo let razburljivih raziskav preko njihovih teleskopov, ko bodo našli nove planete in nove lune v vašem sončnem sistemu, kateri so bili povlečeni v ta prostor. Človeštvo se bo našlo predugačeno na več načinov  – bolj bo odprto v znanje in  resničnost spiritualnega/duhovnega bitja, kar vi dejansko ste.  Življenje bo lažje v tem, da bodo višje frekvence odprle prostore v možganih, ki so bili speči od takrat, ko so bili rojeni prvi ljudje. Planet Zemlja raste ven iz svojih” najstniških let” in postaja “odrasel” v sončnem sistemu!

Vprašanje:

Naši vzorci spanja fluktuirajo neurejeno, kar je v resnici vznemirljivo,  zlasti za tiste, ki potrebujejo ta čas, da bi bili zmožni naslednji dan delati učinkovito. Ali nam lahko date nekaj misli o tem, kako se polastiti prednosti spreminjajočih frekvenc v naših telesih?

Mojstri:

Dragi, če se čutite nerazpoloženi ali imate težave zaradi čustvenih težav, zavedajte se, da rastoče frekvence  ustvarjajo  podobne stvari, kot pri otrocih, ki se razvijajo v kraljestvo odraslosti. Sprejmite, da življenje postaja drugačno na veliko načinov.  Sedanja norost preveč cvetoče seksualnosti je dejansko faza te vrste, da postajate v svetovnem  prebujanju teh spoznanj zavedni tega, kaj telo lahko naredi  in čuti. V prihajajočih letih se bo pozornost obrnila v začudenje o tem, kaj lahko naredi razum, kaj se lahko nauči in  lahko opravi na vse načine. Znanje bo postal glavno osredotočenje, ko bo človeško telo odpustilo največ bolezni, ki sedaj hitro naraščajo, Za sedaj, zavedajte se, da četudi vi ležite ponoči budni, je to zato, ker v vaše možgane in telo tečejo višje energije. Polastite se prednosti tega  z  enostavnim počivanjem/sprostitvijo, poslušanjem  mirne in tihe glasbe ali celo branjem. Zjutraj boste imeli potrebno energijo. Mnogi to ugotavljajo in so presenečeni nad tem. Zavedajte se osebnih sprememb v mišljenju in vedenju, ko se rase sveta mešajo skupaj v lepo simfonijo človeštva v najboljšem.

Ruth Ryden

Dostopi do najnovejših kanaliziranih sporočil Ruth Ryden o vremenskih napovedih in zemeljskih spremembah. Preberite odgovore na njena vprašanja Mojstrom svetlobe glede sedanjih dogodkov in drugih zadev v svetu sedaj. Ruth tudi omogoča serije posebnih člankov, kanaliziranih na posebn subjekte interesa. Ruth je priznana po kvaliteti in točnosti kanaliziranja. Lahko se jo doseže na: : Ruth Ryden  *  2806 N. Apple Lane, Whispering Pines, Payson, Arizona 85541-7328 USA  *  (928) 474-3515  *  rydenruth@yahoo. com

Ruth objavlja svoja kanalizirana sporočila v elektronskih časopisih Lady ISIS, ki se jih

lahko brezplačno naročite na: http://mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm.

To sporočilo je bilo objavljeno v  časopisu The Light Circle Ezine z dne 5.10.2010.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.