– Mojstri Nove Energije

.

Za naročanje knjig po pošti kliknite tukaj. Za osebni prevzem v Novi Gorici ali Ljubljani, me lahko pokličite na 041-483 792 ali pišete na jazsemkisem@gmail.com

Namaste, Robi

mojstri-nove-energije2

Mojstri Nove Energije

Modrost in navdih za spreminjajoči se svet
Kanalizirano preko Geoffrey in Linda Hoppe

Normalna cena: 27,59 EUR Vaša cena: 24,83 EUR, prihranek 10% – osebni prevzem v Novi Gorici 22 EUR

Navdušujoča spoznanja, ki spodbujajo spremembe zavesti
Vnebovzeti Mojster Saint-Germain je eden najpomembnejših nosilcev svetlobe za spremembo našega sveta, ki vodi k življenju in delovanju človeštva v novi zavesti.

Gre za Mojstrstvo Nove Energije, življenje v sožitju z božanstvom, ki je v skladu z našim resničnim poslanstvom.

Živimo v napetem prelomnem času, ki sicer veliko obeta, vendar nas tudi postavlja pred velike izzive.  Kako ravnamo z dobro znanimi, vendar togimi in neživimi miselnimi sistemi in vedenjskimi vzorci? Kako lahko prebrodimo podzavestne blokade, rešimo družinske zaplete in premagamo druge družbene omejitve? Kaj pravzaprav so nove vrednote, novi cilji in nove poti? Vnebovzeti Mojster Adamus Saint-Germain sporoča ganljive besede vsem, ki iščejo globoka spoznanja in praktično pomoč duhovnega sveta, da bi tako v svojem življenju sprejeli novo zavest. Sporočila Saint-Germaina, ki jih kanalizirata Geoffrey in Linda Hoppe, zahtevajo od vsakega posameznika, da se sooči z lastno odgovornostjo in da sam osvetli svojo resničnost.

O Kanalizatorju:

GEOFFREY IN LINDA HOPPE

Geoffrey je bil zaposlen pri Nasinem Raziskovalnem Centru Ames  in je kasneje ustanovil podjetje za svetovanje mednarodnim strankam s področja industrije in visoke tehnologije. Leta 1999 sta skupaj z ženo Lindo ustanovila združenje Crimson Circle z namenom razvoja zavesti na zemlji. Združenje vključuje na stotine lokalnih študijskih skupin in več kot 300.000 obiskovalcev njihove spletne strani na mesec. Avtorja živita v gorah v bližini mesta Golden v zvezni državi Colorado.

Preberite si poglavje:

ZAUPANJE

Prvo in najpomembnejše načelo mojstrstva je zaupanje vase. To je bistvo te knjige.

Ljudje so izgubili zaupanje vase. Videti je, kot bi živeli v nočni mori in se osamili v majhni sobici. Ne zaupajo svojemu telesu; zaupajo le majhnemu delu svojega uma, skoraj nič pa svoji duši in gnostu. Ljudje zaupajo stvarem okrog sebe, pa še to se pogosto spreminja. Naučili so se, da je lahko zaupanje hitro zapravljeno, zato zaupajo zme­raj manj.

Poglejte na primer vaše vodje. Novi vodja pride na oblast in vi ste navdušeni, gojite upanje, čutite, da bo prišlo do sprememb. Ampak takoj, ko novi vodja začne predsta­vljati splošno zavest človeštva, države ali mesta, ugotovi­te, da je poln napak, kot vi sami. Morda novi vodja nima več vizije kot vi sami. Morda je zapleten v škandale, po­vezane z denarjem, spolnostjo ali čim drugim, kar je po­vezano z močjo. Vaše zaupanje se znova razblini – dokler ne pride spet nekdo nov, ki obljublja nekaj, čemur lah­ko trenutno zaupate. Tako ste v času mnogih, mnogih, mnogih življenj popolnoma izgubili zaupanje vase in v stvari zunaj vas.

Mojstri si brezpogojno zaupajo.

Mojster razume svoje telo in mu zaupa, saj ve, da se je telo sposobno samo pozdraviti na zares čudežne načine. Ampak vi ste izgubili zaupanje. Svoje zaupanje ste predali zdravniku, osebju bolnišnice, zdravitelju, ampak niti oni si ne zaupajo. In tako se veriga nezaupanja nadaljuje.

Morda se trudite uporabljati svojo intuicijo, vendar ne dobite vedno zadovoljivega odgovora. Morda ne dobite »pravega« odgovora – ali vsaj takšnega, za katerega mi­slite, da je pravilen – in tako ne zaupate več niti svojim občutkom.

In kaj potem naredite? Molite. Molite k neznanemu bogu. Molite k angelom. (Zelo malo jih moli k meni!) Molite k Bitjem, ki vas slišijo, ki vas imajo rada, ampak ne morejo narediti ničesar namesto vas. Lahko samo pod­prejo vaše odločitve in vaše izbire.

Torej zdaj ne zaupate več niti Bitjem z drugih ravni bi­vanja niti svoji Duši. In vsakokrat, ko izgubite zaupanje, se še bolj zaprete. Prekinete pretok energije v sebi, name­sto da bi si dovolili, da bi skozi vas teklo obilje življenjske energije, dovolite, da skozi vas teče le njen majhen del, ki komaj zadošča za življenje in preživetje.

Mojstri Nove Energije zaupajo vsakemu delu sebe. Mor­da to zveni enostavno, vendar je velik izziv.

Globoko vdihnite.

Koliko si zaupate? Nikomur drugemu, temveč sebi?

Zaupate svojemu telesu, da se bo samo pozdravilo? Da bo vzpostavilo ravnovesje, ko bo prišla bolezen? Zaupate svojemu telesu, da vam bo služilo brez upiranja in brez bojevanja? Najbrž ne. Takšnih ljudi je zelo, zelo malo.

Zaupate svojemu umu? Zaupate svojemu umu, da bo imel vedno odgovore na vsa vprašanja, ki si jih boste za­stavili? Zaupate svojemu umu, da vam bo dal informaci­je, ki jih niste nikoli študirali ali slišali zanje? Vaš um to zmore, saj se prek duše lahko poveže z Univerzalno Knji­žnico, kjer so dostopna vsa znanja, ki so kdaj obstajala. Vaš um ni omejen le na to, kar ste študirali, temveč je sprejemnik vseh informacij.

Zdaj razumete? Če bi popolnoma zaupali svojemu umu, bi imeli dostop do zelo zapletenih in kompleksnih ma­tematičnih formul – in bi jih celo razumeli. Zmožni ste razumeti vesoljni prostor in večdimenzijske prostore. Lahko razumete vse intelektualne teme, če popolnoma zaupate svojemu umu. Ampak vi ste ga popolnoma blo­kirali, omejili ste ga in postavili ovire okrog njega. Mislili ste, da vas bo um spravil ob pamet. Mislili ste, da vas bo um prevaral, zato ste ga zaprli.

Ali zaupate svojemu duhu? Ali v trenutku, ko to berete, zaupate svojemu duhu? Ali bi izročili svoje življenje svoje­mu duhu v tem trenutku? Verjetno ne. Morda bi ga izroči­li Bitjem. Ali bi izročili svoje življenje in svoj obstoj svoji duši – svojemu večnemu življenju? Najbrž ne, ker niti ne veste, kaj je duh, niti kaj je duša.

Čutite, da vaša duša nikoli ni zares prišla, ko ste jo kli­cali. Ko ste ponoči jokali po svoji duši – sebi, Bogu – ni prišla. Ker ne govori jezika, nima rok in nog, ne dela ču­dežev tako, kot si želite, ste se odločili, da ji ne morete za­upati. Poleg tega so vas naučili, da se boste z dušo združili šele po smrti. Tako ste zaprli vrata svoji duši.

Kaj vam je sploh še ostalo? Malo ali nič zaupanja v svoje telo, um in dušo – ter zakoreninjeno nezaupanje v Boga, saj vas je Bog, o katerem ste se učili v mladosti, obsojal in se ni odzval na vaše klice na pomoč. Kaj vam je torej sploh še ostalo? Zelo, zelo malo. Vaše bivanje je zelo, zelo omejeno.

Naučili ste se, da lahko nekako zaupate le majhnemu delu svojega življenja. Veste, da lahko ponavadi zjutraj vstanete. Veste, da lahko greste v službo. Veste, da se lah­ko nahranite, ampak ne zaupate več niti hrani, ki jo jeste. Veste, da lahko shajate na zelo omejen način, ker si ne zaupate in se bojite resnično odpreti se ogromnim poten­cialom.

Mojstri znajo vzpostaviti zaupanje na vsakem dosegljivem nivoju brez zunanje pomoči, kar je drzen in pogumen ko­rak. Popolnoma zaupati vase pomeni imeti pogum posta­viti se nad vse, kar ste naredili v svojem življenju do zdaj. Brezpogojno zaupanje sebi je največje delo Mojstrov, ki se bo odražalo na vseh področjih, ki se nanašajo na mojstr­stvo. Ampak najprej morate prečkati most zaupanja sebi.

Globoko vdihnite.

Ne morete se prisiliti k brezpogojnemu zaupanju sebi. Ne morete ga zahtevati, ne morete ga razviti s posebnim načrtom ali metodami. Preprosto se zgodi, ko ga izberete. Morda se bo zgodilo postopno, korak za korakom, am­pak odkrili boste, da je to največja, najgloblja stvar, ki ste jo kdajkoli storili – začeti si spet zaupati.

Jaz, Saint-Germain, govorim iz izkušenj. Govorim kot Mojster, ker sem tudi sam prestal vse to. Vsi moji veli­ki darovi – moje magične sposobnosti ustvarjanja obilja, ustvarjanja fizičnega telesa – nič od tega mi ni bilo dano. Nisem prosjačil za darove, nisem prodal svoje duše zanje. Naučil sem se zaupati sebi.

Za to sem potreboval več življenj. Na stotine let sem pre­bil v svojem lastnem zaporu, v mojem kristalu. Ni vam treba prestati vsega tega. Biti Mojster pomeni: Zaupati sebi.

Pozneje se bomo vrnili k tej temi, posvetimo se zdaj še drugim lastnostim Mojstrov Nove Energije. Nekaj teh la­stnosti se vam bo morda zdelo protislovnih, ali pa boste  začutili jezo, saj bodo v nasprotju s tem, kar ste se nauči­li do seda. Dovolite si začutiti te energije. Ne sprejmite vsega, kar vam rečem, temveč preprosto zaupajte svojim občutkom.