———————— 16.5.2012 – NAJMOČNEJŠE OROŽJE OD VSEH JE LJUBEZEN

BLOSSOM GOODCHILD, 9. maja 2012

KANALIZIRAN POGOVOR MED BLOSSOM GOODCHILD IN INDIJANSKIM DUHOM Z IMENOM WHITE CLOUD (energija ameriško indijanskega avtohtonega Duha v orig. the Native American Indian Spirit Energy ‘White Cloud’)

Dobro jutro želim. Nedavno je bila dana informacija, da se kmalu začnejo odvijati dogodki. Zamišljam si, kako naj bi se takrat odvijala predstava. Kakšno modrost nam lahko ponudite v zvezi s tem kako najbolje delovati?

Najprej bi vam svetovali, da ostanete mirni in zbrani.

Kar naj bi se brez dvoma odvilo, bo šokiralo ves svet do popolnosti. Bolj, kot si lahko vaša domišljija zamisli. SEDAJ, najdražji,  je čas, da vse tisto, kar ste pripravljali, pride na dan. Ne bo se več bežalo pred tem, kar se odkrije. Ni več mogoče pobegniti v upanju, da bo vse minilo – ker to je zadnje, kar se ima zgoditi. Ko se končno odprejo velike črvive konzerve, bo to, kar se obelodani, odvedlo vaša srca in ume v nejevero.

Ker resnično vam povemo, da še niste imeli možnosti dojeti tega, kar se vam je dogajalo za hrbti. V vsej svoji RESNICI… je to preveč strašno.

To so zelo močne besede.

Ali bi raje videli, da vas zavijemo v vato?

Nikakor ne. Odlično smo pripravljeni.

Točno. Kljub vsemu, ko se to oznani – bomo vaše misli vrnili k vašemu poslanstvu. Vsakega od vas. Se spomnite, da smo vam pred davnim časom govorili o dobi, ko se boste zbrali v polni moči – to je bilo še preden ste prišli na ta planet  in medtem ko ste visoko držali svoje Svetlobne Meče, ste prisegali sami sebi, da boste marljivo sledili izpolnitvi  te transformacije? Zaobljubili ste se, da boste osvobodili svet teme in ga povedli naprej v SVETLOBO.

Tu je sedaj ta udarna moč, ki je potrebna, da bi to lahko videli.

NAHAJA SE V VAS. NE POZABITE TEGA.

Medtem  ko sedite zmedeni in konfuzni…  SE SPOMNITE, KDO STE.

Priznamo, da smo vam to pogosto govorili…vedno znova vam to govorimo. Zato, ker je to potrebno. Če se odločite pozabiti… od kod boste črpali moč? Najdragocenejše orodje,  ki ga posedujete  je LJUBEZEN, KI STE VI SAMI. VAŠA RADOST, VAŠA SREČA… VAŠA SAMOKONTROLA je EDINO, kar potrebujete, da bi to uspelo.

Nekaterim se mogoče to zdi negotovo – vendar vam svetujemo, da na vse skupaj  gledate kot na pustolovščino. Ohranjajte svoj duh v vedrini NE GLEDE  NA VSE.

Ko berete roman, običajno predvidevate, da bo zadnje poglavje: » Živeli so srečno do konca življenja.« Vi ste v zadnjem poglavju, dragi, in pripravljeni ste za nadaljevanje,  ki se imenuje ZLATA DOBA.

V temeljih vsega, kar govorite, je nekaj, kar je nam neznano, vam pa je znano. ČUTITI je, da naj bi to bilo zelo veliko – ali nimate možnosti, da bi nam dali uvid v to,  kaj naj pričakujemo?

Lahko rečemo, da bo prišlo do velikega preobrata v spremembi – izjemno veliki spremembi – taka je običajno. Morate VERJETI tako, kot še niste nikoli verjeli. Morate pripeljati to VERO do njenih meja in potem še naprej. EKSTREMNO pomembno je, da ste prodorni v vsem, kar slišite.

Vedno mislim, da je blaga zaskrbljenost… (ko sem zaskrbljena)… včasih … pravzaprav pogosto… moj instinkt se zmoti… VEM, da ste rekli, naj poslušam svoje srce, da bi prepoznala OBČUTEK o nečem… toda včasih enostavno ne vem. Torej z vsem tem, kar ima priti… kako lahko resnično VEMO, kaj je resnica in kaj ni?

VEDELI BOSTE! Na nek način bo bolj kot očitno. Mnogo solz olajšanja bo steklo.  Vendar razumite tudi, da mnoge duše NIMAJO POJMA o tem, kar se dogaja.

Ena za drugo se bodo vrstile stvari in informacije bodo v velikih količinah dostopne še preden se vsrka zadnja novica.

Pretres bo, kot se zdi, prišel z vseh strani. Kot VESTE… kot RAZUMETE… v sebi boste odkrili MOČ,  ki je ČUTITI tako silna… tako močna… tako živa! Krenite za to MOČJO!

Sledite ji tja, kamor gre in zaprepadeni boste, kakšna duša ste postali.

Ob vsem tem, kar je bilo sedaj skrito – med drugim plemenito delovanje delavcev za Svetlobo, ki so tako marljivo delovali v zelo burnih okoliščinah – se sedaj oblikuje najsvetlejši kontingent ENOTE za pomoč tistim, ki so ostali uspavani.  Njihove sanje so jih držale stran od RESNIČNEGA videnja tistega, kar jim je bilo pred očmi. Ker prihaja do »hitrega prebujenja« , bo to povzročilo občutek  velikega neugodja zaradi spoznanj o svetu, pod katerega urokom so bili.

V svojem srcu lahko sedaj začutite RAZCVET, ker smo tukaj z vami… udarjanje…  razbijanje …  To je klic… To je kipeča RESNICA, ki teče po vaših venah.

NI SE VAM TREBA NIČESAR  BATI. RESNIČNO NIČESAR.

Strah prebiva v vašem starem svetu. Ničesar ni, česar bi se bilo treba bati. Če dovolite strahu, da je del vas – si jemljete svobodo. Strah preprečuje napredek in zanj ni mesta v Novem Svetu, v katerega vstopate.

Predlagamo vam, da se spomnite na DIHANJE!  Preko dneva globoko vdihnite 3 – 5 krat, kadarkoli začutite potrebo za to. To je orodje, ki lahko deluje na mnogo nivojih… na nekaterih, ki se jih ne zavedate.

Recite si:

JAZ SEM MOČ.

JAZ SEM LJUBEZEN.

JAZ SEM MIR.

JAZ SEM SVETLOBA.

Vedite, da je vse, kar se začenja enostavno orodje konca.

Enostavno?

Prav zares.  Če tako želite. Obstajajo »Voditelji«, vključeni v ta proces, ki vas bo »prosvetlil«.

A največji del tega … na vas je, da STE taki, kot smo vam priporočili. Srečni in radostni…

Ali bo to enostavno, glede na to, da gre za nekaj, kar bo »življenjska transformacija«?

Kot smo že rekli, je od vas odvisno, kakšno vedenje boste izbrali. To je tisto, kar se bo pokazalo kot vaše najmočnejše orožje.

Nekaterim ne bo všeč ta beseda.

Nekaterim ne bo všeč večina tega, kar se bo dogajalo. Mnogim ne bo lahko ostajati v radosti ob vsem tistem, kar se bo dvignilo na površje. Da ne bo pomote…  to je bitka. Najmočnejše orožje od vseh je LJUBEZEN. LJUBEZEN do vsega.

Ko izveste za izprijenost, veliko globljo, kot ste si zamišljali, da je je človeško bitje sposobno – ali boste našli v sebi LJUBEZEN, da jo pošljete prav v tista srca, ki so ta obup izzvala?

Ali boste? Vprašajte se – ali boste?

Če je vaš odgovor »Seveda«… potem vam predlagamo, da še enkrat preverite… in potem ponovno. Če je vaš odgovor » Ne vem«… potem začnite prav sedaj pošiljati svojo Ljubezen in ji dovolite, da se zgradi.

Mnogi niso v stanju za »takojšnje odpuščanje«. Za to je potrebno biti prosvetljen. Če to velja za kogarkoli od vas … pošljite svojo Ljubezen Materi Zemlji… pošljite svojo Ljubezen živalim… pošljite Ljubezen Oceanom. Enostavno… pošljite svojo Ljubezen.

Zelo pomembno je, da svojo vibracijo vzdržujete visoko. To je imperativ. To bo omogočilo, da se prehod izpelje tekoče. V tem času vzdržujte svoj nivo radosti koliko morete visoko. Naredite to z vsakim detajlom svojega giba… RADOSTITE SE, RADOSTITE SE, RADOSTITE SE!

Ali vam postaja jasneje za kaj je vsak od vas izbran? … Ali sedaj razumete, kako močni morate biti?

ALI RAZUMETE SEDAJ, KAKO STE MOČNI?

Vse kar lahko rečem je: » prepričana sem, da bomo dali vsi vse od sebe«. Globoko v sebi VEMO, česa smo sposobni… in pripravljeni smo vas obsijati s SVETLOBO v najtežjih trenutkih. Tega se zavedamo. Nedavno so se duše tega planeta zbrale v ENO v GLOBALNEM združenju, da bi pomagale v procesu Mirovnega gibanja. To je prineslo nivo energije, ki je dvignila lestvico. Seveda to ne pomeni, da lahko posameznik zdaj reče: O, dobro, to je uspelo. Končano je. Potrebna je kontinuiteta takšnih misli, ki bodo omogočile spremembo.

Preko pogovorov z vami… smo vam govorili o nujnosti meditacije, za vas in za vse. SEDAJ, SEDAJ, SEDAJ je čas, bolj kot kdajkoli prej, da neprestano ponavljamo pomembnost tega. Ko se za nekaj časa »izključite« in povežete globljem nivoju Z Višjim nivojem… to pomaga dvigniti vibracije.

VSE TISTE STVARI, ZA KATERE VESTE, DA DVIGAJO ENERGETSKI NIVO VAŠEGA PLANETA… DELAJTE JIH! DELAJTE JIH! DELAJTE JIH!

V zelo bližnji prihodnosti bo z vsem, kar ima priti … izredno neravnotežje energij. Primerjate lahko s tem, kot da plujete po viharnem morju. Naravnajte, usmerite svoja srca na izid, dragi. Koncentrirajte se na sliko Novega Sveta, ko se končajo poslednji dnevi teme.

SLAVITE… KER TA SVET JE TUKAJ… DOLGO ČAKANJE JE KONČANO. ZMAGALI STE. VESELITE SE. VESELITE SE. VESELITE SE.

Lahko bi me kar odneslo v petje himne!!

Petje dviga vibracijo. Prav tako smeh. Kakor tudi množica prednosti, ki so podarjene vsakemu od vas. Uporabite jih na najboljši možni način.

Prosimo vas, da ne padate v skupino »Pa kaj morem jaz zato«. To je VSE kar VSAK od vas lahko naredi… Samo da ostane v sreči in LJUBEZNI in ponovno ponavljamo…  NE GLEDE NA VSE!!!

ZAPOMNITE  SI TE BESEDE.  SPOMNITE SE JIH … v obdobjih, ko ste zataknjeni…

SPOMNITE SE TEGA, KAR SMO VAM PONUDILI… OSTANITE V VSEH OBDOBJIH V NAJSVETLEJŠI SVETLOBI LJUBEZNI, KI VI STE. TO JE TISTO, KAR BO NAREDILO RAZLIKO V NAČINU PREOBRAZBE.

In potem… Lahko pristavim čajnik?

In potem najdražji CVET… potem …

Ha! čakala sem konec vašega stavka. Mislila sem, da sem izgubila vezo in da ste izginili! In potem sem dojela… To JE stavek.

Pošljite svoje najbolj iskrene molitve tistim  na oblasti. Veliko je Nosilcev Svetlobe, ki  bodo intenzivirali igro in to, na kakršenkoli način, ni lahka pot za njih. Omogočite tistim, ki bodo delovali na »prelomu« , da OBČUTIJO vašo brezpogojno LJUBEZEN in vašo moč, ki dviga njihova krila.

Vi ste vsi v tem skupaj… in skupaj ste VSE.

Lepo! To je vse za danes. Naučila sem se prepoznati vaše »linije zapiranja«. Pripravljeni smo, kot smo vedno in bomo vedno bili V LJUBEZNI IN HVALEŽNOSTI.

Spletna stran: Blossom Goodchild

IZVOR: http://galacticchannelings.com/english/blossom09-05

V slovenščino prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.