* 14.3.11 – URAN V OVNU – Vstali mojster Djwhal Khul skozi Terri Newlon dne 1.3.2011

djwhal-khul

URAN V OVNU – Vstali mojster Djwhal Khul  skozi Terri Newlon  dne 1-3-2011

(sporočilo, ki je bilo dano v napovedniku za srečanje dne 10.3.2011)

“Dne 10.3.2011 vstopi planet Uran v ozvezdje Ovna, kjer bo 7 let (po naših efemeridah na začetku 12.3.2011 – opomba M. Batista). To bo zanimivo obdobje, ki bo prineslo naokoli spremembe in mi smo gotovo v hitro spreminjajočih razmerah. Pod tem nebesnim vplivom se ne le dogajajo spremembe, te so izsiljene, če se jim upirate. Človeška narava je, da se upira spremembi, celo če je to za boljše. Obstaja tudi podzavestni odpor.”

Vstali mojster Djwhal Khul  skozi Terri Newlon  dne 10-3-2011

(celotno originalno sporočilo v angleščini lahko preberete na: http://www.terrinewlon.com/Uranus_in_Aries_Equals_Change.html)

“V  glavnem Uran v Ovnu prinaša naokoli spremembe. Dejansko to pomeni “Vi se boste spremenili in vi ne boste ponavljali starih stvari, ki ne delujejo več.” Sedaj je to razburljivo/razdražljivo, če pogledamo na svetovne finance, če mi pogledamo na  uporabo vojne za poskus, da se kot končni rezultat doseže mir, in če pogledamo na mnogo drugih stvari. To je čas, ko se naj  bi lahko preoblikovale poti/načini za boljše, za najboljše dobro vseh.

Ko mi preiskujemo to na osebni ravni, Uran v Ovnu lahko naredi nekaj stvari. Če ste gibčni/odprtega uma in z lahkoto delate spremembe ter posežete po novih možnostih, vam bo to v tem časovnem obdobju lahko precej zabavno. Vi bi lahko dejansko ustvarjali karkoli želite. Za tiste, ki ljubite spremembe, je v tem času neskončno možnosti. Prisrčno jih pozdravite in boste lahko nadaljevali skoznje.

Če že imate preveč železa v ognju, je sedaj to čas, da poenostavite vaše življenje, tako dramatično, kot  ga vi morda lahko poenostavite,  in ostanete še naprej osredotočeni in še vedno diverzificirani/raznoliki, vendar pa morda osredotočeni na tri do pet stvari, namesto na petnajst ali dvajset projektov.

Če ste tip, ki se upira spremembi, tudi če je ta za boljše, vam predlagam, da raje nemudoma opustite ta določen vzorec. Vztrajajte, da odstranite vsako prepričanje o tem, da so spremembe negativne in vztrajajte v afirmiranju/zatrjevanju, da je sprememba lahka, da je sprememba dobrodošla, kot na primer ” Univerzum , pripelji mi spremembo! Jaz se lahko spoprimem z njo. Jaz ljubim spremembe. Spremembe so lahke, zabavne in kreativne.” Naredite karkoli lahko, da reprogramirate prepričanje.

Tudi ljudje, ki so zelo trmoglavi, če je to nekako naravno po njihovi astrološki karti ali pa so v zelo uporni situaciji, ki je morda nezakonita situacija, zdravstvena situacija ali prenapete življenjske ali delovne situacije, bodo ugotovili, da  spremembe morajo priti tudi na to prizorišče. Ponovno poglejte, če te energije lahko kar najbolje izkoristite, raje kot pa, da se upirate, ker zlasti trmoglavi ljudje ali trmoglave strukture/vzorci v splošnem bodo prisiljeni, da se bodo spremenili. To je, kot bi celoten Univerzum govoril: Vi se boste spremenili!. ”

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.