– Aktivacija, pospeševanje in sidranje Kristusovega svetlobnega telesa Adam Kadmon

 

 

Aktivacija, pospeševanje in sidranje Kristusovega svetlobnega telesa Adam Kadmon

 

sobota, 26. julij 2008

 

 

Aktivacija, pospeševanje in sidranje Kristusovega svetlobnega telesa Adam Kadmon

 

Lion.s Stargate – Kozmični Portal 08.08.2008

 

Kozmični človek Adam Kadmon

 

Inovkacija Božje Zaščite

V imenu Kozmičnega Kristusa in Mogočne Jaz Sem Prisotnosti kličemo Univerzalni Logos Lord Melchizedeka, Avatarja Sinteze Mahatmo in Lord Metatrona. Zahvaljujemo se vam, da okoli nas, skozi nas in v nas, okoli tega prostora, skozi ta prostor in v tem prostoru, okoli tega planeta, skozi ta planet in v ta planet izlivate gigantsko zaščitno mrežo iz Kristusovih Kozmičnih Platinastih žarkov, ki čisti in preobraža v Svetlobo vse nepopolne energije in vse pečati z neprebojno zaščito Kristusa.

 

Invokacija Božje Milosti

 

V imenu Kozmičnega Kristusa, Mogočne Jaz Sem Prisotnosti in Svetega Kristusovega Jaza kličemo Kozmičnega Očeta- Mater Boga, Alfo in Omego iz Velikega Središčnega Sonca, Kozmičnega Kristusa, Kozmični Sveti Duh, 24 Modrecev ob Kozmičnem Prestolu Milosti, Lord Shivo, Lord Vishnuja, Lord Brahmo, Lord Metatrona, Avatarja Sinteze Mahatmo, Kozmično Monado, Vsevidno Božje Oko, Univerzalni Logos Lord & Lady Melchizedek, Galaktični Logos Lord & Lady Melchior s sedežem v Velikem Središčnem Soncu v centru naše galaksije Mlečna Cesta, Svet Galaktične Federacije, Ložo Kristusovih Izvenzemeljskih Inteligenc, Lord & Lady Arcturus, Ashtar Komando iz Siriusa, Modrega Orla in Modro Ložo Siriusa, Angele Platinastega, Rubinastega, Modrega in Vijoličnega Ognja, Plamena, Žarka, Veliko Belo Ložo Siriusa, Solarni Logos Lord Heliosa in Lady Vesto, Kristusovo Inteligenco Bitje RA, Planetrane Nadangele in Elohime, Vnebovzete Mojstre, Lord Ganesho, Nadangela Mihaela in Arhejo vero, Elohima Hercules in Amazonijo, Elohima Astrejo in Purity, Elohima Peace in Aloha, Sanat Kumaro, Vywamusa, Lenduce, Planetarni Logos Lord Buddho, Planetranega Manuja Allah Gobija, Planetarnega Kristusa Lord Maitreyo, Planetranega Mahachohana saint germaina, Mojstra Serapis Beya in Plamen Vnebovzetja iz Luxorja, Chohana Jezusa Kristusa, Arhejo Sveto Marijo in Nadangela Rafaela, Chohane El Moryo, Kuthumija, Hiraliona, Novega Mojstra Vijoličnega Žarka, Ozirisa, Babajija, Lord Satya Sai Babo, Nadangela Rubinatega Žarka Sandalfona in Arhejo Rubinasto Vrtnico Neskončne Svetlobe, Lady Gajo, Logosa v središču Zemlje Virgo in Pelleurja, Ložo Matere Zemlje, Lady Mataji, Lady Nado, Boginjo Resnice Pallas Atheno, Boginjo Isis, Boginjo Pravičnosti Lady Portio, Lady of the Light, Arhejo Kozmična Mati, Tiho Opazovalko Kozmosa, Lady Amerissis, Boginjo Svobode Liberty, Arhejo Sveta Amethyist, Lady Quan Yin, Boginjo Taro, Buddhe in Bodhisattve Sočutja, Buddho Amitabho, Buddho Vajrasattvo, Buddho Kristusovega Rubinastega Žarka, Buddho Kristusovega Kristalinskega Žarka

 

Zahvaljujemo se vam za aktivacijo, pospešitev in prizemljevanje  Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmona, posebno darilo Kozmičnega Kristusa  ter za vse Kristusove energije, Svetlobo, Snov in presvetljevanje, ki jih bomo prejeli v tej meditaciji, odredbi in molitvi. 

 

8:8:8 Stargate aktivacija – atomsko pospeševanje Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon

 

Malin Licon ( www.eaplatinum.net/index.html ), kanal Vnebovzetih Mojstrov je bila julija 2008 v sanjah v stiku s Solarnim Logosom Heliosom. Kasneje v meditaciji, je ozavestila naslednje sporočilo Heliosa:

 

8. avgusta 2008 bo potekala kozmična aktivacija in atomsko pospeševanje Kristusovega Svetlobnega Telesa Adam Kadmon. Ta aktivacija prihaja iz Velikega Središčnega Sonca oziroma iz črne luknje v središču naše galaksije. Kozmična aktivacija se bo filtrirala skozi 8:8:8 Lion.s Stargate ali Kozmični Portal Leva in usmerjal ga bo Kristusov Svet Svetlobe na Siriusu. To kozmično izžarevanje bo nato izlivalo skozi solarne plamene naše Sonce oziroma Solarni Logos Helios in Vesta. Kozmično sevanje- pospeševanje, aktivacija in sidranje Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon bo aktiviralo in pospešilo tri-dimenzionalno integracijo 12 esenc Svetlobnega telesa Adam Kadmon. To telo je popolno Kristusovo Svetlobno telo. Je DNK ali Seme Enega Resničnega Izvora. Vi ste sestavljeni iz tega Božanskega Semena, toda esenca semena se je fragmentirala ( razdrobila) v 12 delov. Ta fragmentacija je nastala po Padcu človeka, ki jo religije imenujejo Padec Adama in Eve. V tej zgodbi so resnice, toda zgodba o padcu ima zakodirane globje resnice o galaktičnih spopadih z namenom kontrole in uporabe tega Božanskega Semena. Toda cilj tega sporočila ni razprava o zgodovini teh galaktičnih vojn. Vi ste zdaj v procesu spominjanja vašega integriranega Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon, medtem ko ste v fizičnem telesu in lahko delujete v tretji dimenziji.

 

Kristusovo Kozmično izžarevanje pospeševanja Svetlobnega telesa Adam Kadmon bo omogočilo pospešeno integracijo 12 glavnih esenc telesa Adam Kadmon. Pospešilo bo tudi individualno Merkaba polje in spomin na to, da je to vaša zvezdna ladja in zemljevid neskončnega vesolja, ki je z lahkoto dosegljivo. Ena od funkcij Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon je med-dimenzionlano potovanje. Za potovanje v Merkaba polju pa je potrebna transmutacija in globoko očiščevanje strupov v naših telesih. Če niste očiščeni, imate lahko težave pri pravilnem branju kordinat kozmičnega zemljevida. Ko napredujete po poti Božanskega Mojstrstva, boste k sebi pritegnili tudi orodja za globoko očiščevanje fizičnega, čustvenga, mentalnega in duhovnega telesa.

 

Aktivacija in pospeševanje Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon bo vzburila ves planet Zemljo in vse atome v čutečih bitijih na planetu. Ti atomi bodo nato aktivirali subtilne energije v energetskih poljih telesa in ojačali Merkaba polje. Pričeli boste razumeti, kako je Merkaba polje zvezdna ladja za potovanje po univerzumu. Solarni Logos Helios in Vesta, 12 mogočnih Kristusovih Elohimov in 12 mogočnih Kristusovih Nadangelov bodo z globoko ljubeznijo do Matere Zemlje in vseh čutečih bitij na njej filtrirali to Kristusovo Kozmično izžarevanje atomskega pospeševanja Svetlobnega telesa Adam Kadmon v skladu s svobodno voljo bitij in za njihovo najboljše usklajevanje s Kristusom.

 

     Kozmični Portali – Stargate

 

Bombardiranje žarkov in gravitacijski potencial iz središča naše galaksije vpliva na sijaj Sonca in na 11 letni ciklus sončne aktivnosti, ki jim pravimo sončne pege. Središče galaksije je Veliko Središčno Sonce, ki ga znanstveniki imenujejo Zvezda Mati Sgr A, Njena masa je ogromna, saj je 2,6 milijonov krat večja od našega Sonca. V sredini te ogromne zvezde se nahaja črna luknja, ki emitira Kristusove Žarke Svetlobe.

 

Vnebovzeti Mojster El Morya je (skozi Paul le Bretona ) povedal, da se je Kozmični Portal 8:8 Lion.s Gate ali Levja Vrata odprl 08.08.2004. Skozi njega prihaja na Zemljo 5. dimenzije mnogo Kristusovih bitij. Lion.s Stargate portal so  vorteksi po celem planetu s središčem v Gizi. Velika Piramida v Gizi je Kristusov Portal in Sfinga je Boginja Bast ali levinja Sekhmet, zaščitnica Spodnjega Egipta, faraona in Sončnega Boga Ra. Imenenuje se tudi Lady of the Flame- Boginja Ognja, Boginja Sonca in Oko Boga Ra.  Lev je simbol zgodnjih faraonov, Jezusove krvne linije, Keltov in Katarjev. Te Kristusove linije zlahka prehajajo skozi Lion.s Gate Portal, ki se odpira skozi zvok, ki prihaja iz področja pleksus solarisa in je podoben rjovenju leva.

 

Kristusovo Svetlobno telo Adam Kadmon  ( dr. Joshua David Stone, Univerza Jaz Sem )

 

O tem telesu se je že veliko pisalo, vendar nihče v celoti ne razume namena tega telesa. Višje Adam Kadmon telo je esenca in skupek Božanske vizije popolnega Stvarstva v fizični obliki. To je popolni ideal ne samo fizične oblike, ampak tudi popolne božanske zavesti. Oblika, velikost in izgled fizične oblike niso pomembni pri Višjem Adam Kadmon telesu, kajti vsa fizična telesa je Bog ustvaril enakopravno. Višje Adam Kadmon telo ima višji namen in dobijo ga samo izbranci, ki so to prislužili z doseganjem določenega nivoja Kristusove- Budhha- Allah Božje zavesti. Ta nivo zavesti lahko dosežejo vsi Božji sinovi in hčere, vendar pa ga je potrebno izpopolniti na najvišji ravni duhovnega mojstrstva. V auri se kaže kot  najbolj čista zlata svetlobna energija. To je čudovito svetlobno telo, trinajsto po vrsti.

 

Višje Adam Kadmon telo dobijo tisti, ki so dosegli realizacijo Boga na nivoju, ki je potreben, da so podaljšek Boga na planetu Zemlja. Da to pravilno razumete, morate vedeti, da je vse človeštvo podaljšek Boga na Zemlji, toda da dobite Višje Adam Kadmon telo, je potrebno doseči določeno stopnjo zaslug in zavesti. Potrebno je doseči vsaj deseti nivo Vnebovzetja

( 10. iniciacijo ), da začnete proces realizacije tega svetlobnega telesa. To je že visoka stopnja zavesti, za katero bi si vse človeštvo moralo prizadevati, da jo doseže v tem življenju. To je dosegljivo, če se osredotočite na učenje v učbenikih Univerze Jaz Sem in jih udejanjite v vsakdanjem življenju. Toda ne naredite nobene napake, kajti Višje Adam Kadmon telo je telo višje zavesti in dosežkov in dano bo samo tistim, ki so v celoti zaslužili ta nivo celovitega Vnebovzetja. Višje Adam Kadmon telo je učenje višje zavesti vsem drugim življenjskim oblikam v Božjem Stvarstvu, zato lahko razumete nujnost pridobivanja višjega nivoja zavesti, predno vam bo dovoljeno, da dobite to svetlobno telo.

 

Sporočilo skozi Gillian MacBeth Louthan :

 

V mogočnem kvantnem Kristusovem Portalu 8:8:8 Lion.s Gate je energija starodavnih modrosti in resnic. Je pogled skozi oko Thotha ali Hermes Trismegistosa. Moč Velike Piramide v portalu 8:8:8 je zelo velika in natančna. Pridite v Kraljevo sobo v Veliki Piramidi in prejmite Kristusovo učenje, iniciacijo in aktivacijo. Ta portal se vrti in ne ostaja v samo enem področju planeta. Omogoča dostop do Velikega Središčnega Sonca ali središča naše galaksije Mlečna Cesta, kjer je sedež Galaktičnega Logosa Lord & Lady Melchior. Tam se lahko združite z večnim kozmičnim zvokom AUM.

 

Meditacija Aktivacija Svetlobnega telesa Adam Kadmon

 

Zaprite oči in se vidite kako stojite pred Veliko Piramido v Gizi in gledate peščeno puščavo in veličastno Sfingo, Boginjo Bast ali Sekhmet. Velika Piramida je bila nekoč obložena z belimi marmornatimi ploščami in se je tako bleščala, da je bilo težko gledati vanjo. Egipčani so jo imenovali Ta Khut ali Svetloba. Občutite Kristusovo Luč, ki prihaja iz Sfinge proti Veliki Piramidi in naravnost v vaše tretje oko, kjer prebuja globjo resnico. Opazujte svoje bitje v vseh vlogah, ki ste jih igrali v preteklih inkarnacijah in opazujte vse odločitve, ki ste jih sprejeli…

 

Zdaj vstopimo v  Veliko Piramido in čutimo fluidno stanje svojega bitja. Hodimo po stopnicah proti središču piramide, kjer sta Kraljeva in Kraljičina Soba. Znotraj velike Piramide obstaja Kristusova točka, ki se oblikuje ob presečišču stopnic in Kraljičine sobe. Kaže v smeri proti svetemu mestu Bethlehem, kjer se je rodil Jezus Kristus. Na tem mestu se oblikuje Kristusova Soba znotraj Velike Piramide. Nahaja se med Kraljevo in Kraljičino Sobo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta Kristusova soba se ne nahaja na fizičnem nivoju. To je zelo sveto mesto iz katerega izvirajo Kristusovi žarki. Vstopimo zdaj v Kristusovo sobo v središču Velike Piramide. Tu nas pozdravijo Thoth ali Hermes Trismegistos, Boginja Isis, Oziris, Horus, Mojster Serapis Bey s Plamenom Vnebovzetja iz templja v Luksorju ter Planetarni Kristus Lord Maitreya. 

 

Občutimo aktivacijo, pospešitev in sidranje Kristusovega zlatega Svetlobnega telesa Adam Kadmon. Občutimo aktivacijo Kristusove DNK. Občutimo aktivacijo svetega Kristusovega srca v nas….Kozmična aktivacija zlatega telesa Adam Kadmon prihaja iz galaktičnega središča in se filtrira skozi Kristuov Portal na Siriusu. Sirius je Božja zvezda modre barve, 23x svetlejša od Sonca. Je kozmični portal skozi katerega se izlivajo Kristusove energije. Od tam se Kristusova energija, svetloba in snov aktivacije zlatega svetlobnega telesa Adam Kadmon ZDAJ izlivajo v naše Sonce in skozi planetarni Portal Lion.s Stargate v planetarno energetsko polje in polja čutečih bitij. Zdaj ponavljajmo nekaj časa mentalno ali glasno odredbo ali mantro : » Jaz Sem, Ki Sem – Kristus v sebi ZDAJ!«

 

Naše telo in energetska polja predstavljata mikrokozmos Velike Piramide v Gizi. Kraljičina soba v središču predstavlja srce, Kraljeva soba predstavlja tretje oko ali Oko Boga RA in kristal Belega Kristusovega Ognja na vrhu piramide predstavlja kronsko čakro.  Ob aktivaciji Kozmičnega Portala Lion.s Gate 8:8:8 prihaja do prebujanja naših celic in tudi Kristusova Soba v Veliki Piramidi doživlja molekularno spremembo. Aktivira se drugi prihod Kristusa, odpirata se srce in timus. Prejemamo Svete Kristusove svetlobne kode, sveto geometijo in ognjene črke, ki se odpirajo kot cvet lotosa in aktivirajo naše speče DNK kode. Od nas odhaja in se transformira v Svetlobo vse, kar več ne služi našemu duhovnemu razvoju.

 

Vrh Velike Piramide je Kristusov kristal Svetega Belega Ognja. V njemu sije akvamarinsko ali turkizno Vsevidno Božje Oko Stvarnika, ki večno opazuje svoje Stvarstvo in pred katerim nič ni skrito. Na fizičnem nivoju je prizemljeno v dvorani ceremonij v Zatočišču Vnebovzetih Mojstrov v notranjosti gore Royal Teton, ZDA. Skozi Vsevidno Božje Oko se občasno sprošča in prizemljuje ogromna Božja Moč, kadar je to potrebno za določen namen v skladu z Božjim načrtom. V budizmu je Lord Buddha Božje Oko, obdano s trikotnikom Tiratna ali Trojni Dragulj, ki predstavlja Sveto Trojstvo. Egipčani ga imenujejo Oko Sončnega Boga RA ali Oko Horusa, ki je sin Boginje Isis ( = Iris- očesna zenica, oko )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egipčanski simbol Vsevidnega Božjega Očesa, tudi Oko Sončnega Boga RA, oko Horusa

 

Med aktivacijo, pospeševanjem in sidranjem Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon stojimo pred Vsevidnim Božjim Očesom Stvarnika, ki nas skenira in nam pomaga odstraniti vse blokade in nepopolne energije, ki bi lahko zavirale proces aktivacije in sidranja Kristusovega zlatega svetlobnega telesa Adam Kadmon ter proces postajanja » Kristus v sebi ZDAJ! » Občutimo sinhronizacijo – uravnovešanje leve in desne možganske poloble in uravnovešeno in pospešeno izmenjavo intuicije desne hemisfere in logičnega mišljenja leve hemisfere skozi most, ki povezuje obe polovici in se imenuje corpus callosum. Dobivamo multidimenzionalno mišljenje in Kristusovo zavest. Uravnovešata se yin-yang polariteti, ida in pingala, Shiva in Shakti, Luna in Sonce, animus in anima….Prebuja se tok Kristusove energije in svetlobe skozi hrbtenjačo, ki čisti in aktivira vse čakre. Ponavljamo mentalno ali glasno nekaj časa  odredbo ali mantro : » Jaz sem ravnovesje Alfe in Omege ZDAJ! »

 

Občutimo oblikovanje Kristusove Kristalinske matrice popolnega telesa, uma in duha. Mi smo Kristusovo seme, ki se v sebi prebuja ZDAJ! V nas se oblikuje popolna Kristusova zlata matrica popolnega človeka. Bog nas je ustvaril po svoji podobi, ki se ZDAJ znova prebuja v nas.

 

Kozmična aktivacija popolne Kristusove matrice se izliva tudi v kristal v središču Zemlje in planetrano telo postaja popolni vzorec popolne Kristusove materije, energije in svetlobe. Rojeva se Nebeška Zemlja, planet Vijoličnega Ognja in neomadeževanega koncepta Kristusa.

Ves planet doživlja Vnebovzetje, povzdvigovanje v Kristusovo zavest, Kristusovo energijo, Kristusovo snov….Žari v Kristusovem Belem Ognju Vnebovzetja.

 

Iz Kozmičnega nivoja se izlivajo na Zemljo Kristusovi Platinasti Žarki zaščite in aktivacije, skozi Lord Metratrona se izliva Kristusov Yod Spekter desetih žarkov, ki vse očiščuje, skozi Dvanajst Kozmičnih Mojstrov ob Prestolu Milosti se izliva 12 Kristusovih Kozmičnih Žarkov, ki so izza vseh barv, skozi Avatarja Sinteze Mahatmo se izlivajo Kristusovi Beli Žarki, ki vsebujejo celo mavrico. Občutimo to izlivanje, aktivacijo in sidranje v sebi, v vseh čutečih bitjih, ki s svobodno voljo to želijo in v planetu Zemlja.

 

Zdaj kličemo Kristusov Rubinasti Žarek skozi Elohima Tulo in Libertad, Nadangela Sandalfona, Arhejo Rubinasto Vrtnico Neskončne Svetlobe in Buddho Rubinastega Žarka. Zahvaljujemo se vam za izlivanje Kristusovega Rubinastega Žarka, ki čisti telo, um in dušo, širi srce in ima takojšnji učinek prizemljitve. Čisti nas od entitet, ki smo jih sami ustvarili ali ki prihajajo od zunaj. Občutimo spiralno Kristusovo Energijo v korenski čakri, ki se skozi noge spušča v središče zemlje. Občutimo povezanost in ljubezen do Matere Zemlje. Nekaj časa ponavljajmo mentalno ali glasno : » Mati Zemlja, ljubimo te.«

 

Elohima Tula in Libertad vstavljata kode Kristusovega Rubinastega Žarka v vse druge Kozmične Žarke, ki bodo obsevali Zemeljske kozmične prstane med letom 2008 in 2024. Kristusov Rubinasti Žarek je elektro-magnetni čistilec in uravnoveševalec. Pomaga Zemlji, da bo tranzicija v Zlato Dobo bolj nežna, stabilna in mirna. Infuzija Kristusovega Kozmičnega Rubinastega Žarka v jedro Zemlje preprečuje katastofalne potrese in blaži premike tektonskih plošč, ki se dogajajo v procesu tranzicije. Zavedajte se, da s kanaliziranjem in sidranjem Kristusovih Rubinastih Žarkov skozi svoje telo, um in dušo zelo pomagate ohranjati notranje ravnovesje Matere Zemlje.

 

Zdaj kličemo za pečatenje prejetih energij, svetlobe in snovi. Zahvaljujemo Materi Zemlji za eone dolgo potrpežljivost, ljubezen in nego, ki jo daje vsem čutečim bitjem tega planeta. Zahvaljujemo se Kozmičnemu Očetu- Materi Bogu, Kristusu, Svetemu Duhu, vsem Kozmičnim, Multiuniverzalnim, Univerzalnim, Galaktičnim, Solarnim in Planetarnim Kristusovim Bitjem za to aktivacijo, pospeševanje, sidranje Kristusovega zlatega svetlobnega telesa Adam kadmon in presvetljevanje z Božjo Milostjo.

 

Aum, Aum, Aum

 

Jasnovidka Chandara je o Svetlobnem telesu Adam Kadmon povedala naslednje:

 

Omenja se že v starodavni knjigi Ključi Enocha, ki govori o Kristusovem semenu- telesu Adam Kadmon. To je svetlobno telo, integrirano v fizično telo. Ta aktivacija se nikoli prej ni zgodila nikjer v tem univerzumu. Galaktične vojne, ki so potekale v galaksiji Mlečna cesta, so bile boj za to Kristusovo seme Adam Kadmon in njegovo DNK kodo. Ta Kristusova DNK je šla skozi mnoge procese genetske manipulacije in mutacije. Atlantida in Lemurija sta bili proces spreminjnja v 5.in 6. dimenziji, v 3. dimenziji pa se ta proces aktivacije Kristusovega semena do zdaj še ni zgodil. Integracija Svetlobnega telesa Adam Kadmon se ni zgodila še nikjer v vesolju. Na drugih planetih, kjer so ljudje v fizični obliki, pogosto živijo kot kolektivni um in nimajo individualne svobodne volje in tako ekstremnih čustev tako kot na Zemlji. Ob integraciji Svetlobnega telesa Adam Kadmon izgine linearni čas in živite v večnem ZDAJ. Potujete lahko kamorkoli želite. Oblikuje se Kristusova Kristalinska matrica, ki procesira višje eterične energije fotonov in podatomskih delcev v celično strukturo fizičnega telesa. Aktivirajo se Božanski potenciali človeka.

 

K tej aktivaciji prispeva tudi fotonski pas, v katerega je sončni sistem vstopil v začetku leta1996. Iluzija časa se počasi razkraja in fragmentirane dimenzionalne sestavine prihajajo skupaj. Ljudje se bodo s svobodno voljo odločili, kaj bodo občutili, vendar pa so elektromagnetne zemeljske mreže v povzdvignjenem in v bolj usklajenem stanju s Kristusovo energijo, ki prihaja skozi Solarne izbruhe in aktivacije iz središča naše galaksije. To omogoča, da so multidimenzionalne strukture na razpolago v tretji dimenziji, tistim ki se s svobodno voljo odločijo, da jih sprejemajo.

 

Božji načrt je Kristusova Nebeška Zemlja, ki je nekoč že obstajala, predno so se začele galaktične vojne med silami Teme in Svetlobe, ki pa so bile velika učna lekcija za Zemljane. Lemurija in Atlantida sta bili blizu realizacije Kristusovega Svetlobnega telesa Adam Kadmon, vendar sta zaradi čustev pohlepa in zlorabe moči ti civilizaciji bili uničeni. V tem času je razlika v tem, da so utelešeni na Zemlji v tem času vsi ključni igralci, ki imajo v rokah sestavne dele. Tako se bodo sestavili vsi koščki mozaika in nobena oseba ne bo imela preveč moči. Za aktivacijo zaključnih delčkov pa je potreben kolektivni um.

 

Najboljši način, da se pripravite na spremembe ki prihajajo je, da povišate vibracijo. Bodite usklajeni z drugimi in iščite nove informacije. Ne sodite, sprejmite kar vam je dano, vedno pa uporabite razlikovanje. Vsaka informacija, ki je dana, ni za vsakogar. Razstrupljajte fizično telo, kajti toksini zavirajo multidimenzionalnost, ker znižujejo vibracijo atomov fizičnega telesa. Čiščenje telesa je zato pomembno. Spremembe potekajo postopno, nič se ne bo zgodilo čez noč, kajti povezane so z usklajevanjem zemeljskih polj s kozmičnimi vibracijami. Ne govorimo o letu 2012 kot o linearnem času. Bolj ko dogodki prihajajo skupaj, bolj se pospešuje hitrost časa. Ne vdajajte se destruktivnim čustvom. Jeza na primer izgoreva povezave med fizičnim telesom in polji Merkabe, zaradi česar izgubimo usklajenost s Kristusovimi vibracijami. Zato razvijajte ljubezen, svobodo in sprejemanje.

 

Maia Christianne Nartomid je v stiku z zapisi Akashe in Thothom ( Hermesom Trismegistosom ):- kanalizirano od Thotha :

 

Beseda Kadmon prihaja iz »Aveer Qadmon« kar pomeni primarni zrak ali Azoth. Thoth pravi, da je Azoth snov, v kateri je bila oblikovana Prima Matra ali Prvotna Materija. Adam Kadmon je bil dvoslojna manifestacija:

 

   1. božanski vzorec ali shema, ki je Svetlobno Telo makrokozmičnih dimenzij

   2. sveti vzorec fizičnega bitja, iz katerega se je razvila Adamova človeška rasa

 

Iz primarne snovi Azoth je nastal Kozmični človek Adam Kadmon. Na mikrokozmični ravni pa je Adam Kadmon telo prototip popolnega človeka v Kristusovi zavesti. Kozmični Adam Kadmon je imel v sebi integriranih 9 duš. Ko se je na Zemlji spustila eterična tenčica, je Kozmični Adam Kadmon razpršil matrico devetih duš v galaktični in zemeljski nivo. Razpršitev je potekala v večih fazah. Šest duš je postalo Solarni Logos v našem Soncu, dve duši sta vstopili v Nižja Nebesa ali Zemljo, kjer je potekalo preoblikovanje kozmične matrice Zemlje, tako da se je lahko uskladila s spremembami, ki so nastale zaradi zakona vzroka in posledice ( karme ) s katerim so se soočale duše, ki so delovale na Zemlji. Ena duša je vstopila v svet materije in se pripravljala na prihodnjo inkarnacijo Jezusa Kristusa, druga duša pa ni vstopila v karmične procese in je Planetrani Logos. Tretja duša pa vzdržuje Kristusovo zavest in pripravlja prehod v Kristusovo civilizacijo na Zemlji.

 

Nemški mistik Rudolf Steiner je povedal, da so mu zapisi akashe razodeli, da sta bili dve bitji Jezus, obe iz genetske linije Kralja Davida.  Jezus opisan v evangeliju Svetega Mateja je bil potomec Salomona in imel je svetlobno telo Adam kadmon, ki je sprejelo izkušnjo karme. Drugi Jezus je bil iz linije Nathan in je imel svetlobno telo Adam  Kadmon, ki ni vstopilo v padle zemeljske nivoje vse do trenutka rojstva Yeshue ben Josefa ali Jezusa Kristusa. Ko je bil karmično vpleten otrok Jezus potomec Salomona star 12 let, je umrl in njegovo dušo je sprejelo čisto telo brez karme Jezusa Kristusa. Tako je Jezus Kristus imel dve Adam Kadmon svetlobni telesi. Eno Adam Kadmon telo je bilo vpleteno v materijo po Padcu Človeka in drugo neomadeževano Adam Kadmon svetlobno telo, ki je skozi Jezusa Kristusa doživljalo prvo inkarnacijo v svetu padle materije in je ostalo nevezano nanjo.

 

Ta združitev dveh svetlobnih teles Adam Kadmon v Jezusu Kristusu je bila načrtovana zato, da je lahko Jezus prizemljil duhovni naboj Kristusa na Zemljo in istočasno vzdrževal zelo visok nivo neomadeževanega Kristusovega koncepta. Kristus je vstopil v Jezusa, ko ga je v reki Jordan krstil Janez Krstnik. Takrat je vanj  vstopil Solarni Logos v obliki Nadangela Arhaiela. Adam Kadmon telo vpleteno v karmo je služilo kot sidro za spust Solarnega Logosa v fizično telo. Takrat se je to Adam kadmon svetlobno telo dvignilo v Solarni sij našega Sonca in se transformirano povzdvignilo v Nebesa. Ob tem dogodku je kot goba absorbiralo veliko količino planetarne karme, kar je olajšalo trpljenje človeštva.

 

Kristusovo svetlobno telo Adam Kadmon je sveta geometrija, ki se transmitira iz Nebes v svet materije. Je naš vzorec skozi katerega se lahko vrnemo domov v Svetlobno telo Univerzalnega Bitja. Je fotografija Asherotha, ki je hologramsko vkodirana v Zohar Svetlobno telo ( petnajsto svetlobno telo ). Ljudje imamo hologram Svetlobnega telesa Adam Kadmon v celicah. To je spomin na našo izvorno Božansko obliko, ki fizičnemu telesu omogoča gibanje v višjih dimenzijah in po vsem vesolju ter se aktivira v sedanjem času.

 

Spust telesa Adam kadmon je obsegal sedem stopenj:

 

– Odredba duha ali oblikovanje ognjenega telesa

– oblikovanje elektronske Prisotnosti

– oblikovanje temelja- spiralnega stebra Luči

– razvijanje mentalnega telesa

– plastičnost- razvoj fizične oblike

– dih

– padec v dvojnost

 

V kabali je telo Adam Kadmon prikazano s štirimi hebrejskimi črkami tetra-gramaton kot ime Boga, ki je bilo dano Mojzesu. Predstavlja keterim ali prvo podobo Boga brez oblike  (Ain Sof  = Inteligentna Neskončnost). V telesu Adam Kadmon pa se Bog pojavlja v obliki človeka:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po kabali je inteligentna neskončnost Ain Sof ustvarila manifestirano stvarstvo skozi lastnosti – 10 sefirotov ali inteligenc, ki so se izlivali iz Ain Sof-a in ki so predstavljali Primordialnega Kozmičnega Človeka Adama Kadmona, Arhetipskega Človeka oziroma Nebeškega Človeka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiral Light Center :

 

Adam Kadmon Svetlobno telo je čisto stanje bivanja, v katerem sta bila Adam in Eva v Edenskem rajskem vrtu. Tam sta vsakodnevno komunicirala z Bogom, Nadangeli, Elohimi, Vnebovzetimi Mojstri, Devami, Elementali in drugimi duhovnimi bitji. Ni bilo ločenosti, temveč samo enost All That Is. V rajskem vrtu Eden je človek Nebeški človek Adam Kadmon. Zdaj se znova vračamo v to stanje in s Kristusom so- oblikujemo Nebesa na Zemlji ali Nebeško Zemljo. Pri tem nam pomagata dva vira :

 

   1. planetarna duhovna hierarhija Svetlobe ali Veliko Belo Bratstvo Svetlobe

   2. Galaktična Federacija, ki so naši galaktični bratje in sestre

 

Aktivacija, pospeševanje in sidranje Kristusovega svetlobnega telesa v fizičnem telesu pomeni :

 

   1. spremembo linearnega časa v novo obliko časa- večni Zdaj. To omogoča simultano  (hkratno ) doživljanje desetih inkarnacij

   2. povečano zavestno zavedanje in življenje v stvarnosti in ne v iluziji, aktivacija možaganov iz sedanjih 10% vse do 100%

   3. razvijanje telepatije in globalni stik z vsemi ljudmi- pojav kolektivne zavesti

   4. aktivacija Kristusovega Adamovega semena in postajanje Galaktični Človek

   5. odpiranje vrat v Nebesa in vsakodnevna komunikacija z Bogom in Hierarhijami Svetlobe, vsakodnevna intevencija Nadangelov z določenimi nalogami, medgalaktična pomoč

   6. polna aktivacija 24 vijačnic DNK, ki bo omogočila izkušanje duhovnega sveta v fizičnem telesu na Zemlji. Pred aktivacijo 24 vijačnic je potrebno najprej aktivirati 22 vijačnic DNK

   7. upravljanje s štirimi elementi- zrakom, ognjem, vodo in zemljo, kar bo omogočilo materializiranje ter duhovno in materialno obilje

   8. upravljanje s fizičnim telesom in s svetlobnimi telesi

   9. oblikovanje Božanskih odnosov in sodelovanje z idelanim partnerjem

  10. globje razumevanje Jaz Sem in svojega poslanstva na Zemlji  

 

Adam Kadmon Kristusova aktivacija je proces prebujanja človeštva in prinaša energije za oblikovanje Shamballe ali Zlate Dobe na Zemlji, ki bo v večji harmoniji z otroci, ki zdaj prihajajo na svet. Proces aktivacije Adam Kadmon je prebujanje spečih delov telesa, uma in duha. Omogoča nam, da sprejemamo večji tok življenjske energije, ki aktivira speče celice v bolj aktivno delovanje. Pomaga nam razstrupljati telo in sproščati čustvene blokade. Aktivacije Svetlobnega telesa Adam Kadmon potekajo od leta 1998. Aktivirajo DNK tako da lahko nosimo Luč, ki se izliva iz nebeških nivojev in nas transformira. Razvijajo se nove sposobnosti in potrebno bo okoli 7 let, da se celice regenerirajo pod novo DNK kodo, kar pomeni resnično sidranje svetlobnega telesa Adam Kadmon v fizično telo.   

 

* * *

 

Pečatenje energij in prizemljitev:

 

Prosimo in zahvaljujemo se Bogu Očetu -Materi, Kristusu in Svetemu Duhu za pečatenje prejetih aktivacij, pospešitev in prizemljevanj energij svetlobnega telesa Adam Kadmon. Kličemo Kriustusov Rubinasti Žarek ter Kristusove Nadangele Rubinastega Žarka – Nadangela Sandalphona in Arhejo Rubinasto Vrtnico Neskončne Svetlobe. Kličemo Kristusova Elohima Rubinastega žarka Tulo in Libertad. Kličemo Kristusovega Mojstra- Buddho Rubinastega žarka. Zahvaljujemo se vam, da nam pomagate pečatiti in prizemljevati vse prejete Kristusove energije, svetlobo, snov in vse aktivacije in pospešitve. Občutimo spiralno energijo Kristusovega Rubinastega žarka, ki se spušča skozi kronsko čakro po hrbtenici navzdol in odpira vse čakre. Skozi odprto korensko čakro se skozi noge in stopala Kristusova Rubinasta energija, svetloba in snov spuščajo v ljubljeno Mati Zemljo in nas povezujejo s središčem Zemlje. Občutimo to prizemljevanje in povezanost z Materjo Zemljo ZDAJ! Kakor mi dobivamo višja Kristusova svetlobna telesa, tako jih dobiva tudi planetarno telo. Kristusov Rubinasti žarek pomaga stabilizirati planetarno telo in omiliti potrese in tektonske premike v tem času tranzicije v Zlato Dobo.

 

Hvala Očetu-Materi Bogu, Kristusu, Svetemu Duhu, Univerzalnemu Logosu Lord & Lady  Melchizedek, Galaktičnemu Logosu Lord & Lady Melchior, Solarnemu Logosu Lord Heliosu & Lady Vesti, Planetranemu Logosu Lord Buddhi, Kristusovim Izvenzemeljskim Inteligencam, vsem Nadangelom, Elohimom in Vnebovzetim Mojstrom za vse prejete darove in kozmične aktivacije.

 

Zgodi se Kristusova božja volja Zdaj! Zgodi se Kristusova Božja Volja Zdaj! Zgodi se Kristusova Božja Volja zdaj !Tako bodi, tako bodi, tako bodi!

 

Hari Om Tat Sat, Hari Om Tat Sat, Hari Om Tat Sat

Aum, Aum, Aum

Comments are closed.