– Tančice med dimenzijami se tanjšajo – Mojstrica HILARION

hilarion21

Sporočilo vstale mojstrice HILARION,  kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff,  dne  14.11.2010

Ljubljeni, mnogi od vas ste se znašli v “procesiranju” zadnjega dotoka kozmičnih energij na introspektiven način/s samoopazovanjem in včasih ste se počutili, kot da ste na dveh ali več mestih hkrati. To je vaš multidimenzionalni Jaz, ki udarja ven /v, in vi boste doživljali sebe na ta način od sedaj dalje še bolj. Kar je sedaj, v tem času potrebno, je mir in da se poglobite vase.  To je preje čas miline, sprostitve, umetnosti bivanja,  kot pa za delo. To je čas refleksije/premišljevanja in vrednotenja tega, kje ste bili v tem pretečenem letu in kam vidite, da se boste pomikali v prihajajočem letu.

Življenje na vašem planetu postaja bolj napolnjeno s svetlobo in začenja vplivati na človeštvo v splošnem. Četudi je  in bo še naprej na Zemlji veliko sprememb in kaosa, se pri vas tudi pojavljajo občutki miru in harmonije z vsem življenjem, občutki enosti  bivanja, kar je popoln dokaz za uspešno integracijo energijskih izpustov tega leta, ki so bili ljubeče poslani od Stvarnika, da bi pomagali vsem na Zemlji, da bi začeli process čiščenja v večji svetlobni izraz in ekspanzijo. Dragi, vi delate to, vi začenjate manifestirati vaš duh v vaša dnevna življenja. V dneh naprej postanite bolj zavedni novih vas. Vse kar je potrebno, je vaše zavedanje, da je to tako. Bodite mirni opazovalci bitja, ki sedaj hodi po vaši dnevni poti.  Občutite hrepenenje in sočutje za vse, kar je lepo in dragoceno v vašem svetu.

Mi iz višjih kraljestev še naprej stojimo in hodimo z vsakim od vas. Mi smo vedno na vaši strani in vam dajemo nasvete, ko smo za to zaprošeni in iščemo načine, da napravimo našo prisotnost prepoznano in občuteno. Tančice med deminzijami postajajo z vsakim dnem nenehno tanjše in nekateri od vas vidite stvari z vašimi fizičnimi očesi, katere niste nikoli prej zapazili. Ponovno je to znak, da vi pričenjate delovati v vaših več-dimenzionalnih telesih in to bo postalo še bolj izrazito, v  kolikor boste posvečali temu več pozornosti. Še naprej afirmirajte in odrejajte in zahtevajte, da vas vaša mogočna JAZ SEM prisotnost dnevno obdaja z močnim stebrom svetlobe, s kanalom svetlobe, ki vsebuje substance vstalega mojstra, ki vam bo pomagala zasidrati to v vaš zunanji Jaz (fizični). Odredba, ki je bila dana na spletno stran The Rainbow Scribe (http://www.therainbowscribe.com/november2010decree.htm)  za ta mesec je odlična in zelo močan način, da se to prenese k in znotraj vas.

Ko vi dnevno ponavljate to invokacijo, vi pomagate vašemu fizičnemu nosilcu, da se transformira v njegov božanski izraz.  Mnogi od vas lahko občutite moč energij, ki prihajajo skozi vašo kronsko čakro, ko jih vi vpokličete, in ta občutek je zanesljiv znak, da vas vaša velika JAZ SEM prisotnost  dosega dol, da bi se zasidrala bolj v vašo srčno čakro in solarni pleksus in se manifestirala znotraj vas, kot vaš  bolj neomajen in večji izraz vašega božanskega Jaz. Mi vodimo našo gospo, ki kanalizatora,  k invokacijam, ki bi najbolj pomagale vsakemu od vas v premikanju na naslednjo raven vašega spiritualnega potovanja. Vsaka mesečna odredba gradi na delu, opravljenem v prejšnjem mesecu,  in včasih je osredotočenje bolj univerzalno, prej kot osebno, zato da bi pripeljali in zasidrali večjo svetlobo na Zemljo skozi vaše fizične nosilce.

Mi se vam zahvaljujemo in spoštujemo vsakega od vas za vaše delo, ki ga opravljate z veliko vztrajnostjo in vero, vedoč, da je z invokacijo svetlobe in opredeljevanjem namena svetlobe, ta  prinešena v vaša življenja. Vsak  od vas je sijoči svetilnik v morju teme, ki šele sedaj slabi v svetlobi novega svitanja.

Pozdravljeni do prihodnjič…

JAZ SEM Hilarion

©2010 Marlene Swetlishoff

To sporočilo je dovoljeno  posredovati drugim,  v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: http://www.therainbowscribe.com*

Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

ODREDBA ZA NOVEMBER 2010

KANAL SVETLOBE

(Odrejamo 3-krat)

Ljubljena mogočna prisotnost JAZ SEM!

Zavij me sedaj v tvoj mogočni, magični, elektronski steber svetlobne substance vstalega mojstra!

Napravi to tako mogočno, da se nobena človeška kreacija ne more prebiti skozenj kdajkoli še enkrat!

Znotraj tega mogočnega kanala svetlobe vzplamti tvoj preobrazujoči vijolični plamen v, skozi in okoli mojih štirih nižjih teles in izniči vse, kar je manj kot tvoja popolnost sedaj.

Na to mesto napolni moj svet in vse, s čemer pridem jaz v kontakt, s substanco in zavestjo vstalega mojstra in z zavestjo vsake posamezne živeče prisotnosti in aktivnosti  vstalega mojstra prav sedaj.

Poskrbi, da me ta svetloba drži nevidno/ega, nepremagljivo/ega in neranjivo/ega do vsega razen tvoje mogočne prisotnosti, in neomejeno občutljivo/ega do tebe in tvoje božanske popolnosti.

Vir: http://www.ascension-research.org/decrees.html

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Comments are closed.