– Votlina Simbolov

Votlina Simbolov

 

Saint Germain ima v ZDA zatočišče na eteričnem nivoju, ki se imenuje Votlina Simbolov, Table Mountain, Wyoming. To je votlina z roza in belimi kristali, ki vodi v veliko dvorano, prekrito z mavričnimi stalaktiti, ki oblikujejo različne simbole in sveto geometrijo. Mnogo izumov na Zemlji je bilo razvitih v labarotorijih v Votlini Simbolov. V tej votlini je stol Vnebovzetja oz atomski pospeševalec, ki z elektronskimi tokovi pospeši svetlobno frekvenco v atomih učenca.

 

Votlina Simbolov ima tudi kozmično ogledalo, ki odseva vzroke in posledice vseh prejšnjih življenj učenca, ki stopi pred njega. V ovalni sobi z imenom Krogla Svetlobe deluje Sveti Ogenj, ki učenca pripravlja na Vnebovzetje. Prosite, da pridete na Stol Vnebovzetja in pred Kozmično Ogledalo, tako da lahko razumete karmične vzroke, ki povzročajo dogodke v tem življenju in da se spomnite svojega poslanstva.

 

 

 

Mnogi modreci so povedali, da so med meditacijo bili v Votlini Simbolov, kjer je Atomski pospeševalec. V hinduizmu je Votlina Simbolov povezana s Svetim Srcem. Mojstri Svetega Kristusovega Ognja imajo v Votlini Simbolov smaragdno ploščo, obrobljeno s zlatimi in rubinastimi simboli. Vsakič ko učenec uspešno opravi iniciacijo, se smaragdi zasvetijo in se povežejo z višjimi nivoji, tako da oblikujejo Drevo Življenja, ki je Kozmični Portal oz predstavnik glavnih zvezdnih vrat ( stargate ) iz naše galaksije Mlečna Cesta v neskončno Kristusovo vesolje..

 

Tako iniciant pridobi kozmično državljanstvo. Možnost doseganja neskončnega vesolja je odvisna od stopnje integracije zunanje osebnosti s Svetim Kristusovim Jazom ( op prev: Višji Jaz, v hinduizmu Vijnanamaya Kosha, ki prebiva na 5. nivoju -Buddhic nivoju ) in Mogočno Jaz Sem Prisotnostjo (op prev: Atman ali Monada – individualizirana prisotnost Božjega Duha v nas, ki prebiva na 7. nivoju – Monadic nivoju ). Vnebovzeti Mojstri to obvladajo tako, da pospešijo energijo srca z Phi vibracijo, ki je Vibracija Božje Kode (1.618). To je harmonija Zlatega Reza, ki je prisoten povsod v naravi, od oblike galaksij, do vorteksov (vrtincev ) in bioloških sistemov.

 

Sanat Kumara in Svete Kumare, ki so Vnebovzeti Mojstri iz Venere, pomagajo Zemlji pri Vnebovzetju ( dviganju vibracije v naših telesih in Zemlji, pospešitev fizičnih atmomov v Svetlobo ). Delujejo na vibraciji Platinastega Žarka in so mostovi za dostop do Ceibe, Elohimske Kristusove Šole Svetlobe. Elohimi so kozmična bitja, ki so graditelji manifestiranih oblik ( op prev: v hinduizmu so znani kot starodavni Rishiji, katerih žene so se spremenile v zvezde ).

 

V Ceibi se inicianti Platinastega Žarka učijo določenih energij in dostopa do Kozmičnih Portalov. Glede na stopnjo Mahatma Kristusove zavesti ( zavesti Buddhe, Allaha, Yahweja, Krishne ) se iniciant lahko uči, kako dosegati Kozmične Portale neodvisno od časa in prostora. To lahko naredijo samo Svetlobna Bitja, kajti to je mojstrsvo, ki so ga dosegli Mojstri kot sta Satya Sai Baba ali Babaji.

 

Sanat Kumara in Buddha Rubinastega Žarka pa učijo iniciante Poti Kristusovega Rubinastega Žarka, ki je bistvenega pomena, ker nam pomaga ostati prizemljen, med integracijo štirih nižjih teles, med tem ko dosegamo višje nivoje zavesti in svetlobnih teles.

 

Vnebovzeti Mojster Merlin pripada Kristusovemu Redu Melchizedek. Dosegel je visok položaj, potem ko je sprejel zaobljubo Bodhisatve, da bo pomagal otrokom Svetlobe doseći zmago Svobode. Na Zemlji so bili nekoč časi, ko so izkušeni čarovniki znali doseči zmaje v drugih dimenzijah, da so pri njih dobili učenje in iniciacije. Ti zmaji naj bi bili dejansko Učitelji Angeli Serafini. Vendar pa so črni magi preganjali te Mojstre Zmaje, zato da bi preprečili širjenje učenj in da so ojačali svoj vpliv na ljudi. Po določenem času so se tako Kozmični Portali za vhod v druge dimenzije zaprli.

 

Nekateri zmaji, ki so lahko spreminjali obliko, so se strinjali, da bodo pustili nekaj dosegljivih portalov odprtih in da bodo nadaljevali s poučevanjem. Mojster Merlin je en izmed teh zmajev, ki spreminjajo obliko. Pomaga Sanat Kumari in Buddhi Rubinastega Žarka pri poučevanju učencev na Poti Kristusovega Rubinastega Žarka. Uči, kako lahko uporabimo energijo iz zvezdnih konstalacij in o pomenu ognjenega diha v Prebujenem Srcu. Je tudi zdravilec iniciantov Kristusovega Rubinastega Žarka. zaradi pospešene integracije bitij z višjo zavestjo, so se v času od junija do avgusta 2006 znova odpirali Kozmični Portali, ki so bili zaprti dolga stoletja.

 

Kristusov Rubinasti Žarek in Kozmični Portal Chi Rho

 

Očiščuje telo, um in dušo ter ima takojšnji učinek prizemljitve, s čimer ojača tok Kristusove zavesti. Buddhe in Bodhisatve ga uporabljajo kot pomoč pri osredotočanju na svoje cilje in pri služenju Svetlobi in Ljubezni. Kristusov Rubinasti Žarek je intenzivno delovanje Božanske Ljubezni, ki nas čisti od entitet, ki smo jih sami ustvarili, ali ki prihajajo od zunaj. Najmočneje se sprošča v atmosfero Zemlje med praznikom Vesak ( dan polne lune v mesecu maju, dan rojstva in razsvetljenja Buddhe ). Vzdržujmo Kristusov Rubinasti Žarek v srcu in tako povečujmo svoj Svetlobni koeficient, Ljubezen, Mir in Radost.

 

Shambala kristalinska meditacija:

 

zapremo oči. Občutimo spiralno Kristusovo energijo v korenski čakri, ki se spušča skozi čakre v nogah v Zemljo. V sredini tega spiralnega vrtinca je rdeči Kristusov Žarek, ki se v nogah razdeli na dva dela in se nato kot dvojna vijačnica spušča v sredino Zemlje. Gre skozi plasti Zemlje in nato doseže Kristalinski Tempelj Kristusovega Rubinastega Žarka v Shambali. Tam zaprosimo, da nas peljejo v našo osebno Dvorano zapisov, kjer se nahaja naš Božanski sporazum s Stvarnikom in hologram vašega Kristalinskega Kristusovega Jaza ( Višjega Jaza ).

 

Shambala je živ tempelj in misli Kristusove zavesti so naše vozilo skozi njega. Ko vstopimo v osebno Dvorano zapisov, vidimo Kristalinski Dragulj Kristusove Popolnosti, ki smo mi sami. Zdaj prizemljimo Rubinasti Žarek v svoj Sveti Kristusov Jaz. Občutimo prizemljenost in lahko prosimo tudi Nadangela Sandalfona, da nam pomaga pri prizemljitvi. Shambala se nahaja na eteričnem nivoju ( 2. nivo ) nad puščavo Gobi. V njej se nahaja duhovno vodstvo planeta Zemlje. V tem času se prizemljuje na fizični nivo ( 1. nivo ), tako kot tudi vsa druga eterična zatočišča Vnebovzetih Mojstrov.

 

Nadangel in Arheja Kristsuovega Rubinastega Žarka sta Nadangel Sandalfon in Arheja, ki se imenuje Rubinasta Vrtnica Neskončne Svetlobe. Nadangel Sandalfon je pomagal mnogim Vnebovzetim Mojstrom doseči osredotočenost in notranji mir. Bil je utelešen kot Janez Krstnik, ki je iniciral Jezusa. Ko ga je Herod usmrtil, pa je prišel k Jezusu kot Nadangel Sandalfon. Jezus je v tistem času lahko videl višje duhovne nivoje in tako je lahko videl tudi Nadangela Sandalfon, ki ga je začel učiti osmih jogijskih ashta siddhijev ali nadnaravnih moči, kot so postati zelo majhen ali velik, premikati se skozi Zemljo, nadzor nad elementi eter, zrak, ogenj, voda in zemlja, takojšnje manifestacije misli in levitirati.

 

Nadangel Sandalfon je tako kot Nadangel Mihael bojevnik Svetlobe in pomaga pri osvoboditvi vseh živih bitij. Kličemo ga lahko za prizemljitev in pomagal nam bo skupaj s Kristusovimi Rubinastimi Angeli. Arheja Rubinasta Vrtnica Neskončne Svetlobe nam pomaga povečati Notranjo Ljubezen in Mir. Njena glavna specializacija je širjenje srca. V Zlati Dobi Atlantide je svečenicam pomagala utelesiti Plamen Čistosti in neomadeževan koncept Božanske Matere. Pomaga nam graditi elektronsko matrico Vrtnice Ljubezni, ki je ključnega pomena za pričetek mojstrstva petih skrivnih Kristusovih Žarkov. Vadite razcvetanje popka vrtnice v srcu. Vrtnice so mojstrski učitelji in darilo za notranje razstrupljanje.

 

Spletna stran gospe Malin: www.eaplatinum.net .

 

še ostali deli:

 

http://www.pozitivke.net/search.php?query=Na%E8rt+- Svetlobe+za+planet+Zemljo&keyType=phrase&d- atestart=&dateend=&topic=0&type=all&am- p;author=0&results=10&mode=search

Comments are closed.