* 27.2.2012 – Tedensko sporočilo MOJSTRA HILARIONA

hilarion

26. februar  –  3. marec  2012
Ljubljeni,
Ko greste dnevno skozi vaše aktivnosti, prosim razumite, da se vse, kar mislite, čutite in naredite odslikava na astralnem planu in ima vpliv nazaj na ozračje, ki obdaja Zemljo in deluje skoznjo na vse.  Zaradi tega vam svetujemo, da postanete zavedni potrebe po samodisciplini in samo odgovornosti. Greste po Zemlji kot močna energetska bitja in vse, kar delate, naredi razliko.  Ko rečemo, da vaša Luč dela razliko, to tudi mislimo!
Vsak od vas je upravitelj svojega telesa, misli in čustev. Mi razumemo, da imate mnogi opravka s predelavo energij, ki vas vedno znova vračajo nazaj po nadaljnje rešitve in da je povečanje discipline za vas včasih zelo težko. K temu rečemo, naredite najboljše, kar morete in oprostite sebi vse neuspehe, ki jih izkusite, to je le začasne narave in se dogaja ciklično. Tudi to bo minilo. Morda ste opazili, da se vsakič, ko ta ciklična problematika znova pride v ospredje, zmanjša čustveni naboj in jo je vedno lažje sprostiti in izpustiti.
Pomembno pri tem je tudi zavedati se opcije, da lahko spremenite misli v višji namen vsakič, ko se iste stare misli znova ciklično pojavijo. Vzemite si nekaj časa, da ugotovite, katere misli in ponavljajoči vzorci se še vedno vračajo in nato napišite izjavo o nameri ali namenu, ki jo boste ponavljali namesto teh vzorcev, ko se vam bodo spet pojavili. To bo sčasoma ustvarilo nov vzorec v vašem miselnem telesu in bo vtisnilo v vaš pet telesni sistem nov program in vzorec. To se zgodi, ko dnevno ponavljate vaše odredbe in potem naenkrat z nekaterimi več ne želite delati. Služile so svojemu namenu in vam pomagale, da ste lahko dosegli višji potencial, sedaj pa je čas, da izberete novo.
Vi vsi ste tako zelo prizadevni v vašem aktivnem napredovanju na poti vstajenja.  Opažamo, da je sedaj za vas potrebno, da se negujete in toplo priporočamo, da si vsak dan vzamete čas za tisto, kar vam daje občutek nagrade in užitka.  Ljubite se s sočutjem in bodite milostni, oprostite sebi vse tako imenovane premike nazaj, ki se pojavijo, ko se učite lekcij, ki pridejo pred vas.  Obstaja več od teh izkušenj, kot je mogoče razbrati iz Zemeljskega izhodišča. Obstaja višja perspektiva, ki prihaja od vašega Mogočnega JAZ SEM in to je igra, ki se odvija. Bodite potrpežljivi, ko stopate po vaši poti in se osredotočite na korak v katerem ste ZDAJ.
Pot postaja ožja za predane delavce svetlobe sveta. Več prilagoditev je bilo narejenih, več odvezovanja od tega začasnega sveta je prevzelo prostor v vaši zavesti in ko se to dogaja, se široko odpira pot za Prebujene, da prevzamejo prostor na poti in gredo drzno naprej k Luči. Sprememba je ime igre, Ljubljeni. Vsak dan je avantura zase, zato postaja težko karkoli načrtovati, gre le zato, da bi izkusili, karkoli se pojavi pred vami.  Vedno ohranjaje celovitost, govorite svojo resnico nežno. Nikoli ne veste, kdaj bo vaša prisotnost popoln prevodnik za pozitivno spremembo v življenju nekoga drugega.
Do naslednjega tedna….
JAZ SEM  Hilarion
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
~~~~~~
V slovenščino prevedla: Alenka Benčina

Comments are closed.