– Nadangel Rafael: Pokličite nas!


Nadangel Rafael: Pokličite nas!


četrtek, 8. oktober 2009 @ 05:02 CEST

Piše: mavrica

Kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff, dne 30. septembra 2009Ljubljeni delavci za svetlobo!

Danes sem prišel, da bi govoril z vami o naši veliki želji, da bi delali skupaj z vami na nalogah, ki so pred nami, da peljemo dalje vnebovzetje planeta Zemlja in vsega na njem. Nove energije postajajo vsak trenutek vsakega dne bolj intenzivne in zato je sedaj velika potreba, da delamo skupaj. Mi Angeli obkrožamo Zemljo po navodilih Stvarnika in pričakujemo klice od naših človeških dvojnikov. Potrebujemo, da nas pokličete, tako da vam lahko pomagamo. Pokličite nas, ljubljeni!

Mi potrebujemo, da bi delali z zemeljskimi Angeli v enoglasju, potrebujemo, da vas pokličemo. Pokličite nas preden začnete katerokoli vaših odredb ali prošenj/invokacij. Pokličite nas, da se vam pridružimo in ukrenemo, kar vi odrejate. Pokličite nas preden začnete meditirati ali preden začnete globalne meditacije.

Obrnite se na Angelsko kraljestvo, Legije Angelov, da se povežejo z vami. Veliko je pri vas tega, kar je treba opraviti. Veliko je tega, kar se dogaja na vsaki ravni, na vsakem delu življenja na Zemlji in okoli Zemlje. Vse to se dogaja neprestano, ker mi delamo na sferičnem/nebesnem časovnem pasu in ne v linearnem času. Vse se nadaljuje dalje.

Mi, Angelska kraljestva, globoko spoštujemo svetlobo, ki izžareva dalje od vsakega delavca za svetlobo na zemeljski ravni. Mi postajamo zelo, zelo razburjeni glede naslednjega koraka. Naslednji korak je delovanje skupaj z vami …tako, vedite to, da mi s hrepenenjem čakamo vaše klice, da vam pomagamo. Uporabite nas, delajte z nami, tako, da mi lahko delamo z vami.

Vse brezštevilne Legije Angelov, ki švigajo na Zemljo in iz zemeljske ravni so zelo zaposlene s pomočjo posameznikom vsepovsod okoli sveta, ko nas kličejo. Mi pomagamo vsakemu in vsem od vas, kjerkoli bi morda bili. Vedite, da vas angeli ljubimo in mi zlasti želimo, da nas pokličete, kadarkoli ste soočeni z pripovedmi strahu, z videi, ki povzročajo strah v srcih človeštva.

Ko se srečate s tem, nas pokličite, da se to razjasni. Vpokličite Vijolični Plamen preobrazbe in zaprosite angele, da vam prečistimo te energije, da vam spravimo te energije proč. Mi lahko to opravimo in čakamo, da to naredimo, da bi pomagali preobraziti posledice, ki so jih napravili tisti, ki želijo ustvarjati strah v svetu in med ljudmi. Ponovno ponavljamo, dragi, ničesar ni, kar bi se bali, razen strahu samega. Če se temu strahu ne uklonite, ta zdrsne mimo vas in gre ter vaše življenje teče naprej po njegovi blaženi poti.

Vedite, da so Angelsko kraljestvo svetlobe, Vnebovzeta kraljestva svetlobe, Kozmična bitja svetlobe, Galaktična bitja svetlobe vedno z vami in opazujejo vse, kar se dogaja na Zemlji. Vi niste v nevarnosti nobene vrste. Edina nevarnost je, če nasedete sporočilom strahu, tistim, ki vas želijo držati v strahu za svoje lastne namene.

Če dopustite, da se to zgodi, imejte vedno visoko/lepo vizijo o Zemlji in vsem na njej, kot želite, da bi bilo. Ne glejte niti na desno, niti na levo, stojte in hodite po srednji poti, srednji poti ravnotežja, urejenosti in zdrave pameti. Bodite mirni, osredotočeni, ker ste vi tisti, ki ste upanje za svet. Mi že vemo, da ste pripeljali ta svet do naslednje dimenzije. Vedite, naloga, ki je nad nami, je pripeljati človeštvo v njegovo naslednjo stopnjo zavedanja.

Skupaj mi zmoremo napraviti, da se to zgodi. Skupaj lahko delamo kot eden, da opravimo to veliko nalogo. Obrnite se na nas in vedite, da ste vsi ljubljeni neizmerno. Mi pričakujemo vaš klic v akcijo.

JAZ SEM Nadangel Rafael


©2009 Marlene Swetlishoff
http://viewpage.benchmarkemail.com

 

Prevedla: Marija Batista


Comments are closed.