* 5.11.2011 – Vloga bojevnika svetlobe pri oblikovanju realnosti na Zemlji

nadmed3

Sporočilo Kralja Arthurja in Lorda Merlina,  kanalizirano skozi Natalie Glasson 16/05/11
Stopava naprej z velikim spoštovanjem do vas, ki bivate na fizičnem planu Zemlje. Želiva počastiti namen in poslanstvo, ki ste ga sprejeli s tem, da ste na Zemlji v tem obdobju duhovne rasti človeštva. Vi mogoče v resnici še ne razumete  vašega namena na Zemlji, toda skušajte razumeti, da obstaja veliko pomembnih razlogov zaradi katerih ste tukaj in tako ima vaša duša številne  namene.  Rada bi delila z vami enega od namenov, ki mu lahko omogočite uresničitev  v vaši realnosti za pomoč  k vaši lastni duhovni rasti, pomoč  pri preobrazbi Zemlje in podpori  razvoja človeštva. Želiva si za vas, da delujete kot bojevniki svetlobe na Zemlji.  Zavedava se, da so že mnogi govorili  o tem, kako postati  bojevnik  luči, razširjati  ljubezen in pogumno sidrati svetlobo v temo. Zdaj midva želiva, da vi resnično postanete dejavni bojevnik luči.
Bojevnik je pogosto viden kot borec ali vojak, medtem ko midva ne želiva, da uporabljate silo, ali greste nad druge,  prosiva vas, da prevzamete najčistejši namen bojevnika v obliki trdne in močne namere, s katero delujete. Vojak in bojevnik imata jasno razumevanje, preden vstopita v bitko, razumeta potreben izid, zavedata se tudi mnogih poti, po katerih lahko dosežeta svoj ideal, prav tako kot imata trdno odločitev, da pripeljeta svojo vizijo, fokus in namero v uresničitev.  Kot bitja luči na Zemlji vi prav tako potrebujete jasen načrt ali namen o tem, kaj je potrebno za ozdravitev in preobrazbo Zemlje in človeštva.  Potrebno je, da oblikujete  načrt oz. namero zdravljenja ali prenosa svetlobe in ga nato  izvajate  z zaupanjem in pogumom vedoč, da boste podprti in opogumljeni od svojih vodnikov.
Midva komunicirava z vami danes, ker predstavljava energije odločnosti, poguma in aktivnega uresničevanja, kar je energija Kralja Arthurja, prav tako pa tudi energijo manifestacije, zdravljenja, magije, globoke svetlobe in modrosti,  predstavnik česar je Lord Merlin.  Najine energije so trdno povezane in oba močno hrepeniva po služenju Stvarniku in človeštvu. Oba sva bojevnika svetlobe in  nosiva v najinih srcih luč Stvarnika, ki jo izžarevava za vse vas,  da bi jo videli.  Ne bojiva se izžarevati močne in ljubeče svetlobe Stvarnika v prisotnosti drugih. Razumeva, da  je lahko težko deliti z drugimi svojo resnico, toda želiva vam pomagati k razumevanju, da smo tu, da vam dajemo pogum.
Edini način, da začnete videti  Stvarnikovo resnico na Zemlji je ta, da dejavno in pogumno izžarevate  svojo lastno resnico, svetlobo in energijo skozi vaše dneve in stvarnost. Bojevnik svetlobe je duša, ki  je pripravljena  pogumno dopustiti svoji resnici in svetlobi, da se pokaže brez strahu.
Če si za trenutek zamišljate bojevnika, ki vstopa v bitko, potem vidite, da mora imeti za to, kar hoče doseči, miselni načrt, ki ga je pripravljen uresničevati in opustiti vse strahove, ki bi lahko ovirali njegov namen ali delo v vlogi bojevnika.  Zdaj si predstavljajte sebe kot bojevnika ljubezni in svetlobe kako stojite v centru vaše stvarnosti, ki  jo zmorete z lahkoto razumeti, medtem ko pogumno izžarevate vašo svetlobo, ljubezen in resnico.  Hkrati razumete, kaj želite doseči za pomoč Zemlji, kako želite, da se vaša stvarnost manifestira, ali kako želite služiti. Lahko vidite svojo ljubečo namero v vaših mislih.  Z  močnejšo naravnanostjo/ usmerjenostjo in sprejemanjem zmorete čutiti to namero, kako teče skozi vaše celotno bitje in realnost.  Z vašo namero ima vaš namen možnost, da se manifestira, ker je podprt z vašo lastno energijo in lučjo. Z namenom, da bi resnično izpolnili to namero,  dovolite sebi opustiti vse  vaše strahove,  glejte jih  kot nepotrebne in nezaželene energije, potem si omogočite narediti korak, ki bo ustvaril dejavno/aktivno  energijo ali dejavno namero. To bi lahko bila majhna dejavnost ali reakcija, lahko je preprosto nekaj fizičnega, kot npr.  govoriti, hoditi, vprašati, narediti, narisati, pritegniti, brati, pisati, peti, plesati, raziskovati, povezovati se, poslušati ali razmišljati.  Gre za dejanje z namenom narediti  korak naprej ali  povezati / sidrati to dejanje  z globljim pomenom v vašo stvarnost.  To je namen, ki vam omogoči, da postanete bojevnik svetlobe in ljubezni na Zemlji, ker prevzamete večjo odgovornost zase,  za svojo stvarnost in za Zemljo.
Z vami bi sedaj rada delila namero in aktivno manifestacijo, za katero verjameva, da je vaš namen sedaj na Zemlji.  Prosiva samo, da ste odprti za najine besede, toda če čutite, da so najini predlogi primerni za vas, ali slišite klic v vašem srcu, bova zelo počaščena, da lahko delava z vami.  Midva, Kralj Arthur in Lord Merlin  verjameva, da je sedaj za mnoge čas, da stopite v svojo vlogo in poslanstvo duhovnega bojevnika ljubezni in svetlobe na Zemlji. Verjameva, da Zemlja neprestano potrebuje /zahteva  svetlobo in energijo, da vstopa v njeno strukturo, kakor  to potrebujejo tudi človeška bitja.  Več kot bo svetlobe sidrane  na Zemljo od bojevnikov luči, več  bomo videli resnice in preobražene energije Stvarnika na fizičnem nivoju.  Zapomnite si, da so prehodi, ki se pojavljajo na Zemlji, vodeni  in kreirani s strani človeštva. Mi kot vodniki  delujemo samo tako, kot nas naša vloga opisuje, da vas vodimo in  podpiramo.  Naše prepričanje je, da če bi vsaka oseba vstopila  v svoj srčni prostor ali v prostor svoje duše in tam odkrila najčistejši in najbolj jasen namen za Zemljo kot celoto in to manifestirala in sidrala vanjo kot vibracijo luči in energijo, bi to ustvarilo ogromen premik v zavesti človeštva in v energiji, ki je bila ustvarjena skozi človeški um in obstaja znotraj in okoli Zemlje.  Prosiva vas, da posvojite miselno naravnanost bojevnika, da  ustvarite namero,  jo razumete in potrdite/ priznate  in jo uresničujete skozi fizične aktivnosti ter opustite vse strahove, ki bi vas lahko držali nazaj.
Dovolite, da  vas pri tem vodiva naprej.
Sedite v tišini v prostoru, kjer se počutite varno in udobno.
Pokličite k sebi dejavno zaščito Nadangela Mihaela, da vas zaobjame.
Pokličite k sebi energije odločnosti, poguma, aktivnega uresničevanja, manifestacije, zdravljenja, magije, globoke luči in modrost vedenja Kralja Arturja in Lorda Merlina, da ljubeče obdajo celo vaše bitje.
Prosite Kralja Arturja in Lorda Merlina, da vam omogočita povezati se z energijo bojevnika luči in ljubezni v vas, ki naj izžareva najčistejši namen biti v ljubečem služenju Zemlji.
Prosite Kralja Arturja in Lorda Merlina, da vam pomagata izžarevati resnico, ljubezen in modrost  Stvarnika skozi vaše bitje.
V tem ko luč izžareva iz vas, prosite, da ste vodeni globoko v vaše bitje v popolno središče resnične in ljubeče energije  Stvarnika, ki obstaja v vas.
Prosite resnico in svetlobo vašega bitja naj deli z vami najčistejšo, najvišjo in najbolj jasno namero za Zemljo zdaj.  To je kako želite, da bi zemlja obstajala, kaj želite, da bi ljudje čutili, kako vidite razvoj človeštva kot duhovnih bitij. Potrebna je samo vizija. Beseda vedenja. Nekaj preprostega lahko izrazi tako zelo veliko. Ta namera ne prihaja iz vas kot osebnosti, ampak iz vas kot Stvarnika in duše, zato morda ne bo taka kot bi  jo pričakovali.
Vzdržujte vašo pozornost na nameri  in dovolite, da se njena energija razvije in razširi ter vas popolnoma zaobjame.  Pustite, naj teče preko vas in vaše  realnosti.
Samo recite sebi glasno, da se odpoveste vsem strahovom.  Nato izpustite vse strahove , ki ste jih ustvarili  vi ali kdorkoli drug in bi lahko ovirali manifestacijo te čiste namere.
Dihajte globoko in opazujte, kako moč namere raste, ko strahovi odpadajo.
Ko ste pripravljeni, lahko prosite ali  premišljujete o načinih, s katerimi lahko pripomorete k manifestaciji namere. Vi ustvarjate fokus in načrt z namenom, da bi manifestirali večjo,  boljšo realnost. Vi delate korake k uresničevanju in ste v pomoč drugim.
Način, da še bolj polno manifestirate ali usidrate namero je tudi, da narišete risbo, ustvarite sliko ali celo   prizor/skeč  vaše namere.  Že če samo  preprosto napišete  besedo na kos papirja,  ste dali svoji  nameri  fizično obliko.
Ko ste to zaključili, odnesite papir ven na prosto in ga položite na tla. Bolje  je, če je papir položen na naravna tla.  Potem ali stojte poleg papirja ali pa sedite blizu njega in iztegnete svoje dlani tako,  da so obrnjene k papirju  in so nad njim.
Predstavljajte si ponovno energijo namere v vašem bitju, dovolite naj narašča in seva ter se pretaka skozi  vaše bitje do vaših rok in iz rok v papir.  Energijo namere iz vašega bitja pošiljate navzgor  v duhovne dimenzije in energije  kakor tudi  v srce Stvarnika. Ko ta energija teče iz vaših rok,   pošiljate  namero v Zemljo, kjer  se fizično manifestira in sidra.
Recite glasno:  Če je božanska volja Stvarnika, da se moja namera uresniči na Zemlji, prosim vsa bitja ljubezni, da dodate svoje energije in dovolite, naj vse  teče v sinhronosti in enostavnosti k uresničitvi te svete namere iz mojega srca in duše.  Prepuščam to vodstvu Stvarnika.
Potem uživajte v procesu pretoka in aktivnega delovanja energij skozi vas in okoli vas tako dolgo, kot čutite, da je za vas primerno.
To je samo en primer, kako pripeljati namero k uresničitvi in delovati kot bojevnik  ljubezni in svetlobe, toda mi čutimo, da je ta praksa zdaj bistvena na Zemlji, ker bo pomenila, da človeštvo prevzema odgovornost za realnost v kateri želi bivati. Če si zamišljate vse ljudi, ki prav tako ustvarjajo namero za Zemljo, bodo nekatere namere enake in to bo ustvarilo močno energijo uresničevanja in manifestacije. Sedaj imate moč, da oblikujete svojo realnost. Mogoče boste celo ugotovili, da se je vaša namera manifestirala v vaši lastni stvarnosti in prinesla pozitivne spremembe. Na primer če ste imeli  namero ljubezni, boste lahko ugotovili, da doživljate več ljubezni v vaši realnosti. Razumevanje tega, kako postati bojevnik luči, imeti namero,  opustiti vse strahove  in ustvariti dejavno energijo, ki pomaga pri manifestaciji, lahko uporabite v vsakodnevnem življenju kot pomoč in podporo vaši duhovni rasti.
Če uporabljate isto prakso za svojo osebno realnost, lahko prav tako ustvarite sliko, vendar pošljite energijo namere iz vašega bitja v sliko, v Zemlji in nebo  znotraj vaše realnosti. Ni nujno, da to delate v naravi,  lahko izvajate prakso v vašem domu, saj je tako bolj osebno za vas.
Prosim vedite in zapomnite si, da smo tukaj, da posojamo energijo,  delimo našo moč in pogum in dodamo naše inspiracije, če vi tako želite.
S spoštovanjem
Kralj Artur in Lord Merlin

Comments are closed.