– Nadangel Mihael: Mi vam ponujamo zlato priložnost

objavljeno  10.1.2011

nadangelmichael_large


Sporočilo Nadangela Mihaela,  preneseno skozi Ronno Herman, januarja 2011 ( * LM-1-2011)


Ljubljeni mojstri, še enkrat mi glasniki in služabniki našega Očeta/Matere Boga, naznanjamo z budnico vsem močnim silam, da sprejmete k sebi/vključite Legije svetlobe, da pridejo dalje in se združijo. Vi, ki ste bili raztreseni po vsem Univerzumu  skozi te mnoge pretekle ere, se zdaj združujete tukaj na blaženem planetu Zemlja, da bi pomagali v rojstvu nove ere in nove realnosti.


Vi ste ustvarili in zgradili občutek ločenosti in dali svojo moč tistim, ki so pridobili moč z ločevanjem in podjarmljenjem. Dragi, TA ČAS JE MINIL! Čas je, da si prilastite mojstrstvo nad vašo nižjo naravo in potem začnete proces ponovnega združevanja z vsemi neštetimi deli sebe, kot harmoničnim, ljubečim prenosnikom svetlobe. Vi morate ponovno vzpostaviti zvezo s harmonijo vašega mentalnega telesa. Vi se morate vrniti k spoznanju, da je znotraj vaše možganske strukture shranjena polno delujoča,. popolna enota modrosti in moči, ki se imenuje vas sveti razum. Vi  morate umiriti in popraviti vašo čustveno naravo, tako da je ta centrirana znotraj vašega solarnega srčnega centra. Vi morate prenehati iskati potrdilo o svoji vrednosti, ljubezni, uspehu in resnici zunaj sebe. Vi imate znotraj vas vse, kar je nujno za spiritualno zavedanje, srečo, obilje in, seveda, vstajenje. Vi imate znotraj vas vašo lastno božansko JAZ SEM PRISOTNOST in vašo lastno individualizirano božjo zavest. Ta ni tam zunaj, ta je znotraj vas.


Na nagovarjanje vašega  ego-poželjivega telesa ste mnogi od vas postali očarani z občutki moči in pridobitništva. Zares, vi ste prišli kot so-kreatorji graditi, izboljševati in uživati materialno kraljestvo na lepem planetu Zemlja. Vendar ste vzdolž poti postali tako ujeti v vaše dosežke, kot so lastništvo, posedovanje in kopičenje,  da je to postalo vaše merilo ljubezni in uspeha – če boste vi močni in dovolj vplivni, boste vredni ljubezni ali če  boste imeli največje skladišče bogastev in posestev, boste občudovani in spoštovani.


Osredotočanje vseh vaših energij na te zunanje manifestacije ustvarja le trenutna zadovoljstva, kakor tudi stalne frustracije in nezadovoljstva. Kaj bi se zgodilo, če bi vam bilo odvzeto vse bogastvo in moč? Kaj bi se zgodilo, če bi izgubili vaša posestva? S čem bi se potem identificirali? To je kot, če bi vi izgubili vse, kar predstavlja, kdo in kaj vi ste. To je vzrok,  zakaj jih tako veliko izgubi željo po življenju, nekateri celo gredo v ekstrem in si vzamejo svoje lastno življenje, ker jim je bilo  iz njihove perspektive vse, kar so ljubili in kopičili odvzeto, skupaj  z njihovim občutkom biti vreden ljubezni in spoštovan.


Vi se morate naučiti osredotočiti se na vaš notranji svet oziroma svetišče duše. Duša, fizičen nosilec in zlasti razum  imajo svoje lastne ritmične cikle in dnevne rede. Dušna  želja je osredotočena na to, da postanete razsvetljeni. Razum je osredotočen na pridobivanje in ohranjanje informacij. Fizično telo je osredotočeno na doživljanje preko občutkov. Človeštvo neprestano doživlja cikle rasti, stagnacije in propadanja, kar pripravlja pot za nov cikel rasti in širjenje. Mojstri se obrnejo navznoter in se prizadevajo za zvišanje kvalitete življenja, medtem ko iščejo neprebujene duše stimulanse/spodbude in zadovoljitve preko prijetnih, fizičnih občutkov in materialnih posesti, zunaj sebe.  Ljubezen, kot zunanje osredotočenje, zunanji videz do sebe, bo vedno prinesla občutek ranljivosti, vedno boste potrebovali stalno potrdilo od nekoga  ali nečesa. Ljubezen, kot notranje osredotočenje,  projicirano navzven,  je stalni tok samo-zaupanja, samo-sprejemljivosti in se stalno prizadeva vključiti in projicirati več tega  blaženega občutka enosti in harmonije z vso kreacijo.


Ljubezen je esenca vse kreacije. Ljubezen je vsebovana znotraj diamantnih delčkov svetlobe, ki se zliva dol iz srčnega centa najvišjega Stvarnika v velikih tokovih svetlobe substance kozmične življenjske sile v NJENI  nikoli končani želji doživljati več od SEBE. To je blaženo darilo, ki ga naj bi uporabljala vsa kreacija – na vseh ravneh, od najvišje, najbolj mogočne, do najmanjše, najbolj oslabele – kakorkoli že, pri tem so pogoji. Vaša rojstna pravica je prinašati dalje vaše lastno edinstveno samo-izražanje skozi ljubeče so-ustvarjanje v harmoniji z božanskim načrtom, ki je vedno v popolni skladnosti z velikim dizajnom Stvarnika. Kako ljubeče so vaše kreacije, dragi? Kakšno vrsto templja ste ustvarili za sebe? Se vi istovetite samo s svojim telesom in potem skozi stalno sodbo in osredotočenjem na svoje nepopolnosti in primerjavo z drugimi bijete nikoli končano bitko ter si potem na  koncu zagotovite neuspeh in potrditev vašega izkrivljenega pogleda (namesto ljubezniv, sovražen odnos s sabo, ki vas drži frustrirane in pahnjene v blato samo-naložene bede)? Kakšno vrsto sveta ste si zgradili z vašimi stalnimi miselnimi oblikami? Kakšne vrste primer ste bili za vašega soproga, vaše otroke in ljubljene? Ste vi projicirali ponos do sebe, zavedanje, kako dragoceno je darilo življenja? Ste postavili primer z prizadevanjem, da izpopolnite nešteto faset/vidikov znotraj sebe?


Za vsakega od vas obstaja pot, da ji sledite, ne glede na kateri postaji oziroma v kakšnih okoliščinah ste se morda znašli. Zlata možnost čaka, da vam omogoči, da prevzamete svojo moč, da izkoristite svojo kreativnost ter pripeljete v ospredje tiste vaše talente zmožnosti, ki ste jih hranili globoko znotraj spominskih bank. Mi smo sedaj čisto blizu vas, vas opazujemo, čakamo, da bi pomagali, spodbujali, ustvarjali čudeže, utirali pot in vam pomagali v premikanju naprej in navzgor.


Čas je za vse od vas, kot pogumne nosilce svetlobe, da prelomite in prečkate meje diskriminacije, odvzemanja svoje moči in omejitev. Mi pozivamo vas, duhovne ženske, da postanete svetilniki in primeri mojstric med možmi.  Mi rotimo vas, moške poguma in integritete, da postanete sočutni možje med ženskami. S tem mi mislimo, zbrišite in odstranite meje in pregrade med vami, ponujajte in sprejemajte darila in lastnosti drug drugega, ko vi integrirate te zelo potrebne energije v vaša mentalna in čustvena telesa. Vaša resnica leži v vaši ravni zavedanja, vaši asimilaciji kozmičnega daru vaše božje zavesti. Vi morate integrirati znanje, ki ste ga pridobili in potem ga morate demonstrirati, da imate zmožnost živeti s to novo ravnjo modrosti. Vas presoja vaš lastni višji Jaz in vaša božanska prisotnost glede na vašo pripravljenost, da nadaljujete pot po spirali iniciacije. Mi smo vam povedali, da je pot vstajenja zelo samotarski, sekularen/izjemen proces. Vaše iniciacije so dizajnirane specifično za vas in vas same, ker vi ste kot nihče drug. In še, dragi, vsak dosežek, ki ga naredite, kateri vas premakne na novo frakcijo ali stopnjo dalje po ozki poti mojstrstva, dvigne tudi človeštvo kot celoto. Vi ste v procesu postajanja eno v esenci, vendar eno z vsem.


Eden najbolj čudovitih darov, ki vam bo na razpolago, ko boste stopili na pot vstajenja je, da se potopite v blaženo stanje višjih dimenzij. Ko enkrat dosežete ta cilj, ga večno iščete ponovno, ker vi ste pridobili bežen pogled vašega resničnega stanja bivanja. Ljubljeni, ko vi integrirate več diamantnih  delčkov božje zavesti znotraj vašega svetega srca, boste začeli čutiti stanje blaženosti bolj in bolj. Vi boste občutili obilico  in ekspanzivno moč ljubezni in včasih boste občutili, kot da je vaše srce preplavljeno z tem božanskim eliksirjem življenja. Vi bi lahko pogledali v kraljestva blaženosti, ko ste v meditaciji, zlasti če meditirate,  ko ste v kristalni piramidi. Kakorkoli že, vaš osnovni cilj naj bi bil pridobiti to blaženo stanje, ko funkcionirate v vašem dnevnem življenju. To se imenuje biti v svetu, vendar ne od tega. Predstavljajte si, da se vaš angel varuh spusti na vašo ramo, ko greste okoli po dnevnih poslih in ostanete centrirani v vašem svetem srcu, tako da se ves čas zavedate iskrice božanske ljubezni/svetlobe, ki vzplamteva znotraj. Ko boste to lahko naredili, boste dobro na vaši poti ustvarjanja vaših lastnih privatnih nebes na Zemlji.


Zakon  kroga zagotavlja, da se bodo vibracijske strukture, ki jih vi pošiljate dalje, vrnile k vam skupaj z nakopičeno mero podobno kvalificiranih energij (ali vibracij enakih frekvenčnih struktur). Vi ste center energijskega vrtinca, ki je sestavljen iz kroga/zanke vibracijskih struktur, ki ste jih vi projicirali ven v svet materije preko vašega solarnega centra moči. Vaš solarni pleksus je primerno imenovan, ker prav tako kot Zemlja in človeštvo sprejema  kozmično energijo Sonca iz vašega solarnega sistema. Prav vsak od vas  izžareva energijo življenjske sile iz vašega lastnega centra moči. Za trenutek se predstavljajte sebe kot centralno žarišče vašega sveta. Vi ste močan vir in vaše misli, akcije in nameni izžarevajo dalje od vas v zanki energije, ki se povezuje z podobno energijo. Ta energija se povečuje in manifestira v svetu vzroka in posledice ter vrača k vam ter pri tem utrjuje vašo sliko stvarnosti. Vaše telo absorbira del te energije, ustvarja bolečino in trpljenje ali veselje in blagoslove, odvisno od frekvenc. Preostanek teče ven  za vami, ustvarja drugo zanko vašega neskončnega vzorca,. Medtem ko ostanek višje frekvenčne energije postopoma teče v vaše osebno kolo kreacije.  Vi stalno dodajate v vašo kaznilnico negativnih, zagozdenih energij oziroma vaš prenosnik svetlobe in vaše vedno razširjajoče samo-zavedanje. Ali vam nismo povedali, da ste prišli na Zemljo kot so-.ustvarjalci z božjo silo?


Vsak od vas ima sposobnost prispevati nekaj posebnega in edinstvenega  v božanski načrt, ki se sedaj dizajnira za bodočnost človeštva in Zemlje.  Vam je bilo dano izredno darilo Stvarnika, brez primere privilegij biti deležni v ustvarjanju vaše lastne usode. Vsak od vas ima potencial, da postane slavljen smrtnik. Vi postajate duhovno navdahnjeni smrtniki, kar vam zagotavlja vaš nesmrtni status. Vi ste mnogo-fasetni in imate zavest na veliko več ravneh, kot lahko doumete v tem času. Vi ste nesmrtne duše z smrtnim umom in telesom. Vi ste v procesu dušnega razširjanja in svetlobne infuzije.


Sedaj je čas za vsakega od vas, da stopi v ospredje, zavzame svoj položaj  in bo slišan. Začnite, kjer vi ste, na vaši najvišji ravni razumevanja, gledajoči skozi oči, filtriranimi z ljubeznijo, čuteči z srcem, napolnjenim s sočutjem,  in delujoči z razumom, ki ni zatemnjen z krivdo, strahom  ali obsojanjem. To je pot, po kateri boste našli vašo resnico, ljubljeni. To je pot, da bo vaš svet in stvarnost napolnjena, preplavljena z ljubeznijo, veseljem in obiljem. To je pot mojstra, pot resnice, pot nazaj domov.


Ljubljeni svetilniki luči,  vi si ne morete predstavljati, kako močni vi postajate. Vi, novi svetovni služabniki ustvarjate mojstrski razum, masovno zavest, ki postopno prepaja in spreminja stare tri-dimenzionalne/štiri-dimenzionalne vzorce prepričanj kolektivne zavesti in s tem pomagate drugim odpustiti njihove globoko ukoreninjene strahove, občutke sramu, nevrednosti, krivde/greha in osiromašenja. Ko vi razširite vaše zavedanje in se vključite v višje dimenzionalne frekvence in se potem obvežete, da boste živeli vašo resnico, kot jo poznate, vi začenjate ustvarjati svetovno strukturo prepričanj višjih, prefinjenih frekvenc, ki se bo združila z strukturami drugih, napolnjenimi s svetlobo,  ter na ta način izžarevala vibracije ljubezni/svetlobe ven v svet vzroka. Ko se združujete z drugimi, podobnega razuma, vi ustvarjate sinergijo, ki se eksponentno razširja v vedno širše kroge prečiščene skupinske zavesti.


Mi vas spoštujemo zaradi vašega poguma. Mi vemo, da je bilo vaše potovanje dolgo in težavno. Kakorkoli že, mi vam povemo to, ljubeznivi prijatelji: Vaš čas bolečine in trpljenja postopno postaja stvar preteklosti – spomin, ki bo počasi obledel. Čas čudežev je pri roki. Vsak dan mi odstranimo več omejitvenih energij med nami, ko mi razpustimo/raztopimo več negativnosti, ki se vrtinčijo v etrih. Mi vam dajemo naše zagotovilo, da boste kmalu imeli vaše potrdilo glede tega,  kakšna bo prihajajoča doba veličine. In vi boste poznali, brez vsakega doma, integralni del, ki ste ga igrali. Jaz sem bil z vami, ko ste vi prvič stopili na planet Zemlja,  tako mnogo let nazaj,  in jaz bom ostal, da vas vodim, navdihujem in vas vzdržujem, dokler ne boste pripravljeni, da se vrnete v vaše resnično posest v čudovitih kraljestvih našega Očeta/Matere Boga.  JAZ SEM za vedno vaš varuh in družabnik v duhu.JAZ SEM Nadangel MihaelPreneseno skozi RONNO HERMAN * STAR*QUEST* 6005 CLEAR CREEK DRIVE, RENO, NV 89502 USA * Telefon/fax: 775-856-3654 * Email: RonnaStar@earthlink.net *Jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek v imenu Nadangela Mihaela. *Kopirajte  svobodno in delite dalje* Za knjige, Nadangela Mihaela, trakove in informacije o tečajih, nudenih skozi ta kanal, prosim obiščite: www.RonnaStar.comwww.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *

red-ray

Nadangel Mihael je nadangel  1.  žarka,  ene,rgije  rdeče barve, žarka božanske volje in moči, namena, zaščite, raven božanskosti. Ta žarek je povezan s korensko čakro.

Nadangel Mihael se prikazuje po navadi kot energija v močni rdeči barvi, kot je na tej sliki ali še močnejši, ali pa v energiji hladne svetlo modre barve, kot je na zgornji sliki.
Ženski vidik Nadangela Mihaela je  Nadangel – Lady Faith.  Zelo znana vstala mojstra tega žarka sta El Morya, in Maitreya.

Prvi žarek  nam bo povečal pogum in naravnanost, ko gremo hrabro dalje, da manifestiramo  našo novo zlato dobo.


V slovenščino prevedla: Marija Batista


Comments are closed.