– Kratka dnevna sporočila JEZUSA

jezus

Kratka dnevna sporočila JEZUSA,  ki so objavljena  na www.Oakbridge.org

12.12.2010

Ljubljeni, ko vi lahko rečete “JAZ SEM ta, ki sem ga iskal; JAZ SEM popoln, svet; JAZ SEM ljubljen, tako zelo, zelo ljubljen, da vse skrbi zame, vnaprej zame., potem se premaknete v prostor, kjer resnično ni pomembno, kako zgleda svet, ker ga boste vi videvali v ljubezni. Vi ga boste videvali kot ga Oče vidi. Vi ga boste videvali v sveti luči. Vi boste začeli videvati krono svetlobe okoli vsakogar, celo okoli tistih, o katerih sodbah, ste se morda prej spraševali.

5.1.2011

Ljubljeni, vi ste bili učeni – in vi ste kupili to, vi ste drago plačali za to – da ste vi nevredni, da morate študirati, da se morate ravnati po določenih pravilih, ritualih, da bi bili vredni.  In jaz vam pravim, da ste vi že vredni. Vi ne bi bili, če ne bi bili že vredni.

6.1.2011

Ljubljeni, vi si lahko dopustite, da se sprostite v vedenju, da “JAZ SEM vreden. JAZ SEM izžarevanje Kristusa. JAZ SEM ta, katerega sem iskal. Nič več mi ni treba iskati. Nič več mi ni treba delati določene tehnike, brati določenih knjig. JAZ SEM izžarevanje Kristusa. Jaz se sproščam v to in vem, Jaz resnično vem,  kdo JAZ SEM”

7.1.2011

Ljubljeni, ko vi veste kdo vi ste, se vaša avra razširja, celo do mest, kjer jo  bodo tisti, ki imajo oči, da jo vidijo, videli. In vi boste delali stvari, o katerih ste brali, kot je hoja čevelj proč od tal, bili na “oblaku devet”, kot oni pravijo temu. Delali boste čudežne stvari, ker je to lahko narediti.

V slovenščino prevedla: Marija Batista

Obveščam vas, da lahko najdete prevode sporočil SaLuSa iz Sirija iz angleškega v hrvaški jezik na spletni strani http://www.galacticchannelings.com/hrvatski/index.html. Na spletni strani http://www.galacticchannelings.com/ pa najdete prevode sporočil SaLuSa, Mattewa in nekaterih drugih bitij svetlobe iz Galaktične federacije še v italijanščino, nemščino in nekatere druge jezike. Ni jih pa še v slovenščini.

Marija Batista

Comments are closed.